نقد انواع بازی های کامپیوتری - Pc - PS3 - X360 - * - 02 خرداد 1391,ساعت 06:19:05

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : حرف دل
متن : تقصير منتقدير بود يا تقصير احساس من كه از جزيره  تنهايي ، از  فضاي خاكست...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 00:42:01
موضوع : بیا تو و خودت رو همه جوره معرفی کن (2)
متن :  ميخام خودمو معرفي كنم .. منم ... اسمم شاديه ... يعني اسم مجازيم اينه .. دوست...
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 00:39:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : منم با پدیده موافقم بار اول چون اولین دیداره یک روزه باشه بهتره منم میت...
توسط a471847        تاریخ : ديروز، ساعت 22:07:08
موضوع : دلت برای چی، کجا، چه کسی، چه روزی و..... تنگ شده
متن : نوشته: shabpare در ديروز، ساعت 14:30:27 شما خودت دلت واسه چی کجا و... تنگ شده؟ستا...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:45:59
موضوع : تبریکات و تسلیت ها "4"
متن : نوشته: shabpare در ديروز، ساعت 15:11:41 ینی تو کلا همش باید من یه جور دیگه به دل...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:39:22
موضوع : • مناجات •
متن : دلم گرفته بود/هست..من روزها دلم گرفته بود و دلخوشکنک های زندگیم کم بودن/...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 15:30:02
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : تمام درد من اين استكه مي دانم براي داشتن تو به زمين آمده امهمين تو كه بر...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:24:00
موضوع : اخبار سیاسی
متن : + حمله شدید مطهری به عملکرد مشایی و احمدی​نژاد : با این تفکرتان درباره ...
در اخـــبــار عــمــومــي
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 15:15:35
موضوع : ورود جوگیران ممنوع حتی برای شما دوست عزیز
متن : نوشته: سینا در 31 ارديبهشت  1391,ساعت  16:25:14ياد جواني بخير عجب پستهاييچه حو...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:46:44
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : هنوزم دستای گرمت جای امنی واسه گریه ستو قشنگی مثل بارون من دلم پر از گل...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:44:18
موضوع : شعرهای من
متن : شادی جان شعرت خیلی با احساس بود که دختر!"وتير مي كشد تنم چه درد بي نشانه ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 14:27:30
موضوع : فال حافظ و ساده دل
متن :  كي شعر تر انگيزد  حاطر كه حزين باشد /يك نكته ازاين معني گفتيم وهمين باش...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:11:15
موضوع : سخنان بزرگان (2)
متن : همه از مرگ می ترسند ؛ من از زندگی سمج خودم (صادق هدایت – زنده بگور)
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : 31 ارديبهشت 1391,ساعت 15:56:07
موضوع : فقط بگو
متن :  خریدار ندارد ... دلی کـــه برایت " لک " زدہ است !.!.!
توسط ایسان        تاریخ : 25 ارديبهشت 1391,ساعت 20:24:40
موضوع : ==== داستان کوتاه 2 ====
متن : قلب کوچولومن قلب کوچولویی دارم؛ خیلی کوچولوآنقدر از این داستان نادر ا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : 20 ارديبهشت 1391,ساعت 15:42:06

صفحه: 1 2 [3]   بالا
موضوع: نقد انواع بازی های کامپیوتری - Pc - PS3 - X360  (دفعات بازدید: 1693 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
11 بهمن 1390,ساعت 09:30:21
پاسخ #30 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
مصاحبه با تاد بتی تهیه کننده SSX

مصاحبه با تاد بتی تهیه کننده SSX

سایت Nowgamer مصاحبه ای با آقای تاد بتی (Todd Batty) تهیه کننده بازی SSX داشته که توجه شما را به آن جلب می کنیم.

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

NG: شما SSX را Burnout روی برف می دانید و زیاد هم NFS: Hot Pursuit بازی می کنید. به نظر طرفدار پر و پا قرص Criterion هستید.

بتی: دقیقاً، من یکی از طرفدارهای بزرگ بازی های این استودیو هستم. آن ها فوق العاده با استعداد هستند و هر بازی ای که بسازند را تجربه می کنم.

NG: به نظر استودیوهای EA همه با هم همکاری می کنند. کار کردن در چنین اجتماع بزرگی چطور است؟

بتی: بله، من نزدیک به 11 سال است که در EA هستم. چیزی که طی 3 تا 4 سال گذشته متوجه شدم، این است که همه برای پیشرفت یک بازی، دانش خود را به اشتراک می گذارند. ما شرکت بزرگی هستیم و به افراد باهوش زیادی دسترسی داریم. دکترهای BioWare اخیراً به کانادا آمدند و در مورد بازیسازی صحبت می کردند. خیلی خوب بود که آن ها به اینجا سفر کردند و روزهای خوبی را با هم داشتیم. EA Canada که ما در آن کار می کنیم بزرگترین سیستم انیمیشن را دارد که در بازی های ورزشی استفاده می کنیم و دانش ما به تمام زیرمجموعه های EA منتقل می شود. افراد حرفه ای ما در حال گسترش تکنولوژی خود هستند. ما DICE را داریم. همچنین بچه های طبقه بالا (EA Black Box) از موتور Frostbite 2.0 استفاده می کنند و ما هر روز در مورد پیشرفت تکنولوژی های خود بهتر از قبل می شویم.

NG: بازخوردها نسبت به گیم پلی بازی خیلی مثبت است. آیا اینکه بعضی ها بازی را قبل از دیدن داوری کنند، آزار دهنده نیست؟

بتی: من همیشه از همان روز اول عبارت Race It، Trick It، Survive It را برای بازی در نظر گرفته بودم و هر جا که می رفتیم، می گفتم که بازی در مورد مسابقه دادن، حقه زدن و نجات پیدا کردن هست. ما معرفی را با بخش Survive It شروع کردیم که سریع خیلی ها واکنش منفی نشان دادند و بازی را فقط محدود به همین بخش می دیدند و این در حالی بود که من بارها اشاره کرده بودم که بازی دارای سه بخش است. ما خیلی پیشرفت کردیم و اگر الان بازی را انجام دهید، آن را کاملاً شبیه به دموی CG اولیه ای که نشان دادیم، خواهید دید.

NG: ولی حالا همه با دید مثبت به بازی نگاه می کنند...

بتی: از طرفدارها به خاطر این موضوع سپاسگزار هستم. هر وقت نمایشی از بازی عرضه می کردیم، من تک تک نظرهای آن ها را در Facebook می خواندم و سعی می کردم بازی را آن طور که طبق سلیقه آن ها است، بسازم. من این بازی را برای خودم نمی سازم. این بازی را برای آن ها می سازم، چون دقیقاً همان چیزی هست که می خواهند.

NG: در مورد فریم بازی توضیح می دهید؟

بازی روی 60 فریم است و وقتی Motion-Blur به آن اضافه می شود 30 می شود. می خواستیم در هر دو حالت 60 فریم را داشته باشیم، ولی محیط های بازی خیلی بزرگ هستند و چنین چیزی غیرممکن است. 30 فریم با Motion-Blur کاملاً نرم و روان است و همچنین هر دو بخش را در کنار هم تست کردیم و جداً نتوانستم تفاوت را تشخیص دهم.

NG: شما به بخش Split Screen خیلی علاقه مند بودید، ولی به نظر بازی با این کیفیت نمی توانست اینطور باشد.

بتی: بله، ما می توانستیم Split Screen را در بازی اضافه کنیم، ولی هزینه و تکنولوژی بسیار سنگینی می خواست. شما باید همیشه فریم را در نظر داشته باشید و حتی بعضی وقت ها رزولوشن را هم به خاطر آن کم کنید. مسلماً بعضی ها به خاطر حذف شدن این بخش ناراحت شدند، ولی وقتی به بازی های Racing نگاه کنید، می بینید که خیلی از آن ها اصلاً چنین قابلیتی را ندارند. خصوصاً این بخش فقط به درد بخش Race It می خورد و در قسمت Trick It و Survive It جواب نمی داد. در کل، روزی که مجبور شدیم این بخش را حذف کنیم، روز غم انگیزی بود.

NG: نبود Split Screen در NFS: Hot Pursuit آنچنان مشکل خاصی نبود.

بتی: احساس خوبی به من دادید (خنده). روزی که در مورد این موضوع بحث می کردیم، من به تیم گفتم: "بگذارید فکر کنم." به خانه رفتم و Hot Pursuit را بازی کردم و متوجه شدم که آن ها هم Split Screen نداشتند و همه عاشق آن بازی بودند. می دانم که این یک موضوع ناراحت کننده است و سعی نمی کنم بهانه بیاورم، ولی شما نمی توانید همه چیز را با هم داشته باشید.

NG: بخش چندنفره بازی دارای مسابقات شرط بندی است. آیا این موضوع را از COD: Black Ops الهام گرفتید؟

بتی: در حقیقت ما این بخش را قبل از آن بازی داشتیم و وقتی دیدم که Black Ops هم آن را دارد و مردم آن را دوست دارند، به خود گفتم که می دانستم این بخش جالب خواهد شد. من پوکر آنلاین زیاد بازی می کردم و با خود گفتم که چطور می توان این بخش شرط بندی را به یک بازی مثل SSX اضافه کرد و نتیجه این بخش شرط بندی شد.

NG: این بخشی که در قسمت Offline هم می توانید رکورد بزنید و بعد از آنلاین شدن دوستانتان را دعوت کنید تا رکورد شما را بزنند، خیلی جالب شده است.

بتی: این یک موضوع خیلی مهم بود. می خواستیم همیشه دنیای SSX به صورت Connect و زنده باشد و این احساس را داشته باشید که همیشه آنلاین هستید. شما می توانید تمرین کنید و بهترین بازی خود را بعد از آن به صورت آنلاین بگذارید که با شخصیت روح مانند شما مسابقه دهند و به نوعی قدرت نمایی کنید.

NG: در مورد عرضه PSVita چه فکر می کنید؟
بتی: این کنسول را در نمایشگاه Gamescom دیدم. دستگاه خیلی جالبی بود و دوست داریم که SSX را روی این دستگاه ها هم گسترش دهیم. من عاشق بازی های کنسول های دستی و موبایل هستم و حتماً یک دستگاه خواهم خرید.

سبک: Sports/Alternative/Snowboarding
سازنده: EA Canada
ناشر: EA Sports
پلتفرم: x360

تـاریخ انتشـــار :
 2012/02/28 (29 روز)
 سه شنبه 09 اسفند 1390

رده بندی جهانی

این فیس بوک من

خارج شده است
11 بهمن 1390,ساعت 09:30:48
پاسخ #31 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پاسخ : نقد انواع بازی های کامپیوتری - Pc - PS3 - X360

محاسبات کشتن

بازی های تیراندازی مدرن کاری کرده اند که بازیکنان ابتدا تیراندازی کنند و سپس دنبال سوال کردن باشند. دیگر چیزی به نام فکر کردن به روش بازی و از بین بردن دشمنان معنا ندارد. هر کسی که ماشه را زودتر بکشد، برنده است. به تازگی برخی از عنوان ها مانند Red Orchestra 2 قصد داشتند که جنگ را کمی بیشتر به حالت شبیه ساز نزدیک کنند و بازیکنان را به سمت چیزی فراتر از تیراندازی ببرند، اما روند این عنوان به صورتی بود که اصلاً با موفقیت روبرو نشد. در کنار این بازی، Sniper Elite: V2 نیز می خواهد شکل و شمایلی تازه از جنگ را به نمایش دربیاورد و المان های واقعی ای را به تصویر بکشد. بازی SEV2 در زمان جنگ جهانی دوم رخ می دهد.

برلین در آتش جنگ می سوزد و نیروهای شوروی نیز به خاک آلمان حمله برده اند. در حالیکه به نظر می رسد این بازی دنباله ای بر نسخه قبلی است، سازندگان به این موضوع اشاره می کنند که V2 به معنای راکت های V2 آلمان است. در این بازی، بازیکنان جلوی آخرین مقاومت های ارتش نازی می ایستند. از نام بازی مشخص است که در این عنوان در نقش یک تک تیرانداز قرار می گیرید. بر خلاف نسخه اول، در V2 مبارزه های تن به تن نیز به چشم می خورند. زمانی که توپخانه و مسلسل های دشمن در سکوت به سر می برند، سربازان دشمن به هدف هایی تبدیل می شوند که در سکوت با مرگ مواجه خواهند شد. اما در این تیراندازی ها باید همه چیز را در نظر بگیرید.

اگر مسلسل های دشمن شما را نشانه گرفتند، بدانید که یک جای کار را اشتباه کرده اید. تیراندازی در V2 به آسانی بازی هایی مانند BF3 و MW3 نیست و واقعاً سخت است و این موضوع در درجه سختی های بالاتر بسیار به چشم می آید. وزش باد، جهت حرکت دود، امید به اینکه تیر شما از چوب عبور کند و میزان فاصله ای که با دشمن دارید، در زمان تیراندازی حرف اول را می زنند. اگر همه چیز درست بود، نفس را حبس می کنید و در زمان مناسب ماشه را می کشید. یک شلیک بی مورد موجب می شود که یک آتش بازی درست و حسابی برپا شود و کار برای بازیکنان سخت تر شود. سازندگان به این موضوع اشاره می کنند که بازیکنان بهتر است V2 را روی درجه آسان شروع کنند تا با روند بازی آشنا شوند. تجربه های گذشته ای که در بازی های اول-شخص داشته اید در این بازی اصلاً به کارتان نمی آید. این بازی برای کسانی که به یک هیجان درست و حسابی نیاز دارند، واقعاً عالی خواهد بود.

میزان فاصله شما از هدف، روی کیفیت و دقت تیر تأثیرگذار است. اما اگر بتوانید اهداف را با دقت هر چه تمام تر از بین ببرید، بازی به شما پاداش های مختلفی خواهد داد. اگر سری Max Payne را بازی کرده باشید، قطعاً حرکت دوربین با گلوله را به یاد دارید. در این بازی نیز این ویژگی را مشاهده خواهید کرد. می توانید با دوربین مسیر حرکت گلوله را طی کنید و لحظه برخورد گلوله با هدف را مشاهده کنید. با تیراندازی به بشکه های مواد منفجره نیز می توانید تعدادی از دشمنان را در یک لحظه از بین ببرید. اگر به وسیله نیروهای دشمن دیده شوید، شبحی از شما به جا می ماند که بیانگر مکانی است که دشمنان فکر می کنند شما در آنجا هستید. بازی Sniper Elite: V2 در ماه می برای PC ،Xbox 360 و PS3 عرضه می شود. در این بازی باید محاسبات زیادی برای از بین هدف مورد نظر انجام دهید. این عنوان یک چالش بزرگ برای علاقه مندان به این سبک از بازی ها خواهد بود.

Sniper Elite: V2

سبک: Action/Shooter
سازنده: Rebellion
ناشر: 505 Games
پلتفرم: pc

تـاریخ انتشـــار :
TBA 2012

رده بندی جهانی

این فیس بوک من

خارج شده است
16 بهمن 1390,ساعت 23:33:32
پاسخ #32 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پاسخ : نقد انواع بازی های کامپیوتری - Pc - PS3 - X360
10 نکته درباره The Last of Us

در صنعت بازی های کامپیوتری، اکثر عنوان هایی که راهی بازار می شوند، یک دنباله برای نسخه های قبلی به حساب می آیند و IPهای جدید خیلی کم رونمایی می شوند. یکی از IPهای جدید که چندی پیش معرفی شد، بازی ای است به نام The Last of Us. این عنوان از همان زمانی که معرفی شد، توجه های زیادی را به سمت خودش جلب کرده است. در این مطلب، به معرفی 10 نکته مهم که باید درباره این بازی بدانید، می پردازیم.

این بازی یک IP کاملاً جدید است

به جرأت می توان گفت تمام بازی های بزرگی که در ماه های آخر سال راهی بازار می شوند، یک دنباله هستند. اگر هم یک IP جدید باشند، سریعاً با شکست مواجه می شوند. بازی های مانند Modern Warfare 3 ،Assassin’s Creed: Revelations و Super Mario 3D Land از جمله دنباله های معروف سال 2011 بودند. تمام عنوان های نام برده شده بازی های بزرگی هستند، اما دیگر چیز جدیدی در آن ها دیده نمی شود. به همین دلیل بازی The Last of Us از جمله IPهای جدیدی به حساب می آید که به نظر نمایشی بسیار خوبی داشته و به موفقیت هایی نیز دست پیدا خواهد کرد.

Naughty Dog سازنده این عنوان

خیلی از ما زمانی که با بازی های کامپیوتری آشنا شدیم، یکی از عنوان های محبوب Naughty Dog را بازی کرده ایم. این استودیوی بازیسازی ابتدا با ساخت بازی پلتفرمر Crash Bandicoot خودش را به دنیا معرفی کرد. سپس آن ها بازی Uncharted را معرفی کردند که سریعاً به یک بازی بسیار موفق تبدیل شد. حال پس از اینکه 3 نسخه از این سری از بازی ها ساخته شده، این استودیو پروژه ساخت بازی The Last of Us را آغاز کرده است. بازی ای که به نظر می رسد با تجربه Naughty Dog یک عنوان خوب باشد.

یک انحصاری دیگر برای PS3

یکی از امتیازهای بزرگ کنسول PS3، داشتن بازی های انحصاری بسیار زیاد است که همه دوست دارند آن ها را تجربه کنند. تا کنون بازی های انحصاری این کنسول توانسته اند تا اندازه زیادی مورد توجه قرار بگیرند و بازیکنان زیادی را به سمت خودشان جلب کنند. از این رو، به نظر می رسد که The Las of Us نیز بتواند یک عنوان بسیار موفق دیگر برای PS3 باشد.

بازی در دنیای Post-Apocalyptic اتفاق می افتد

این عنوان در زمان مدرن رخ می دهد، اما تمدن از بین رفته است. این بازی نیز در سبک آخرالزمانی رخ می دهد. سبکی که در این چند سال اخیر مورد توجه بازیسازان زیادی قرار گرفته و عنوان های بزرگی نیز با این سبک راهی بازار شده اند، اما از برخی جهات به نظر می رسد که The Last of Us نمایشی بهتر در این سبک داشته باشد. البته شاید برخی از المان های این سبک دیگر آن جذابیت گذشته را نداشته باشند.

شخصیت های باورپذیر

نیل دراکمن (Neil Druckmann) از استودیوی Naughty Dog واقعاً یک کار بسیار بزرگ را در این بازی انجام داده است. شخصیت های این عنوان بسیار باورپذیر هستند و به خوبی با مخاطب ارتباط برقرار می کنند. کار او در ایجاد یک خط داستانی خوب برای این بازی فوق العاده بوده است. البته امیدواریم که شخصیت ها و روند بازی در حالت کلی، مانند تریلر به نمایش درآمده از این عنوان خوب باشد.

یک اکشن فوق العاده

بازی در سبکSurvival  است که به نظر می رسد در سال 2012 نظر بازیکنان را بیشتر به خودش جلب کند. عنوان هایی مانند I Am Alive ،Tomb Raider و... می توانند این سبک را بیش از پیش به بازیکنان معرفی کنند. حال بازی The Last of Us در سبکی قرار گرفته که می تواند یک چالش بزرگ را برای سازندگانش به همراه داشته باشد. استودیوی Naughty Dog تا کنون در ساخت بازی های Survival تجربه ای نداشته، اما به نظر می رسد که یک اکشن فوق العاده و نفس گیر را در این بازی شاهد خواهیم بود.

انتخاب های متعدد

در تریلر به نمایش درآمده در این عنوان، ما دو شخصیت اصلی بازی را مشاهده کردیم که جوئل (Joel) و الی (Ellie) نام دارند. به نظر می رسد که در طول بازی با یک گیم پلی خوب و هیجان انگیز از این دو نفر روبرو هستیم. به نظر می رسد که این عنوان یک بازی کاملاً Co-op باشد که شباهت های زیادی نیز به بازی Enslaved پیدا کرده است. گیم پلی بازی قطعاً انتخاب های متعددی را پیش روی بازیکنان قرار می دهد. حل معماهای مختلف، مبارزه های گوناگون و... باعث شده که بازیکنان با حق انتخاب زیادی روبرو باشند.

طراحی مراحل هوشمندانه

اگر Enslaved را بازی کرده باشید، قطعاً به طراحی فوق العاده محیط، طراحی معماها و سایر قسمت های آن پی برده اید. با در نظر گرفتن این موضوع باید اشاره کنیم که آقای مارک ریچارد دیویس (Mark Richard Davies) طراح ارشد بازی Enslaved، به استودیوی Naughty Dog پیوسته تا محیط هایی همانند Enslaved را در The Last of Us خلق کند.

آهنگسازی فوق العاده

حتماً می دانید که موسیقی حرف اول را در بازی های امروزی می زند و به قسمت بسیار مهمی تبدیل شده است. به همین دلیل، کار ساخت موسیقی های این عنوان به آقای گوستاوو سانتائولالا (Gustavo Santaolalla) سپرده شده است. برای کسانی که با کارهای این آهنگساز آشنایی ندارند، باید گفت که او کار ساخت موسیقی های Brokeback Mountain و Bable را انجام داده و برای همین موضوع برنده Academy Award نیز شده است.

این عنوان چه وقت راهی بازار می شود؟

هنوز زمان عرضه این بازی مشخص نشده است. سازندگان بازی به این موضوع اشاره کرده اند که احتمال دارد این بازی در اواخر سال 2012 راهی بازار شود، اما این امکان محال به نظر می رسد. بازی The Last of Us به احتمال زیاد در اوایل سال 2013 راهی بازار خواهد شد.

The Last of Us

سبک: Adventure
سازنده: Naughty Dog
ناشر: SCEA
پلتفرم: ps3

تـاریخ انتشـــار :
TBA

رده بندی جهانی

این فیس بوک من

خارج شده است
16 بهمن 1390,ساعت 23:35:11
پاسخ #33 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
فرماندهی صوتی
فرماندهی صوتی

Microsoft با نمایش دادن قابلیت های Kinect در عنوان هایی مانند Forza Motorsport ،Ghost Recon: Future Soldier و قابلیت کنترل صدا که به وسیله این دستگاه انجام می شود، نظر بسیاری از بازیکنان حرفه ای را به این کنترلر حسی جلب کرده است. قابلیت صدا تا کنون در محیط Dashboard و در برنامه هایی مانند Netflix به خوبی کار کرده، اما آیا این قابلیت نیز می تواند در گیم پلی بازی ها تأثیرگذار باشد؟ BioWare با Mass Effect 3 چالش جدیدی را به وجود آورده است. یکی از کارهایی که این استودیو انجام داده، استفاده از این قابلیت در گفتگوهایی است که بین شخصیت های بازی رد و بدل می شوند.

در جدیدترین نمایشی که سازندگان از این بازی منتشر کردند، همه چیز روی قابلیت کنترل صدای این بازی به وسیله Kinect تمرکز داشت. همه چیز به همان صورتی بود که در E3، Gamescom و PAX مشاهده شده بود. در این مرحله کاپیتان شپارد (Captain Shepard) و همراهانش به سرزمین Salarianها رفته اند تا یک Krogan را نجات دهند، اما در بین راه، سر و کله نیروهای Cerberus نیز پیدا می شود. کنترل بازی به وسیله صدا، خللی در جریان گیم پلی ایجاد نمی کند. برای دستور دادن به شخصیت ها به منظور اینکه به مکان خاصی بروند یا پشت چیزی پناه بگیرند، کافی است که آن مکان را هدف بگیرید و نام هم تیمی و کاری را که باید انجام دهد را بیان کنید.

هر کاری که با کنترل های استاندارد می توانید انجام دهید، با Kinect نیز قابل انجام هستند. جالب اینجاست که دستورات بسیار سریع انجام می شوند و اگر سر و صدای اضافی در محیط نباشد، Kinect به راحتی دستورات را متوجه می شود. کسانی که بازی را تجربه کرده اند، به این موضوع اشاره کردند که در زمان های اکشن نیز مشکلی با کنترل شخصیت های بازی به وسیله صدا نداشتند. به طور مثال به راحتی می توانستند به شخصیت لیارا (Liara) و هم تیمی جدیدش که جیمز وگا (James Vega) نام دارد، دستور بدهید. می توانید به آن ها دستور بدهید که از قدرت های خاص خودشان هم استفاده کنند.

به طور مثال می توان با گفتن James Carnage مشاهده کنید که جیمز با قدرت خاصی که دارد، دشمن را منفجر می کند. نکته جالب اینجاست که فرمان شخصیت ها با هم متفاوت است و با یک فرمان شاهد اجرای کارهای مختلف توسط همه شخصیت ها نخواهید بود. در برخی از دستورات، حتی به این موضوع هم نیاز ندارید که اسم آن شخصیت را به زبان بیاورید. دستور را می گویید و شخصیت مورد نظر فرمان را اجرا می کند. گروهی که در اختیار دارید، بسیار باهوش هستند و آنقدر می دانند که فرمان Warp تنها مخصوص لیارا است. با فرمان های صوتی می توانید شپارد را هم کنترل کنید. حتی با این فرمان ها نیز می توانید با محیط بازی ارتباط برقرار کنید و کارهای مختلفی را انجام دهید. این کارها تنها با گفتن چند کلمه ساده امکان پذیر هستند.

می توانید با فرمان صوتی کاری کنید که او نارنجک پرتاب کند، سلاح هایش را عوض کند، نوع مهماتش را تغییر دهد، درها را باز کند و با دستگاه های مختلف کار کند. قسمت بسیار خوب اینجاست که دیگر برای Save کردن نیازی به رفتن به منوی بازی نخواهید داشت. با گفتن Quick Save می توانید بازی را در هر نقطه ای که دوست داشتید ذخیره کنید. یکی دیگر از قسمت هایی که ممکن است نظر شما را به خودش جلب کند، نحوه استفاده از قدرت های خاصی است که شپارد دارد. خیلی از بازیکنان با دیدن این قسمت غافلگیر شدند.

دیگر نیازی به باز کردن منوهای مختلف ندارید. موضوع جالب اینجاست که بازی به راحتی می تواند فرمان ها را اجرا کند، بدون اینکه بازیکنان با مشکلی مواجه شوند. در زمان گفتگوها هم بازیکنان به راحتی می توانند دیالوگ ها را به صورت صوتی انتخاب کنند. قابلیت های Kinect بازی Mass Effect 3 به صورت جداگانه عرضه نمی شوند و از همان ابتدا در بازی وجود دارند. اگر دوست دارید این قسمت را زودتر تجربه کنید، باید تا عرضه دموی قابل بازی این عنوان که در تاریخ 14 فبریه عرضه می شود، منتظر بمانید. به نظر می رسد که تجربه Kinect در این بازی واقعاً خوب باشد.

Mass Effect 3

سبک: RPG/Action
سازنده: BioWare
ناشر: Electronic Arts
پلتفرم: x360

تـاریخ انتشـــار :
 2012/03/06 (30 روز)
 سه شنبه 16 اسفند 1390

رده بندی جهانی
[/b]

این فیس بوک من

خارج شده است
20 بهمن 1390,ساعت 11:27:46
پاسخ #34 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
آنچه از Resident Evil 6 می دانیم
آنچه از Resident Evil 6 می دانیم

بازی Resident Evil 6 مدتی پیش توسط Capcom معرفی شد و اطلاعات اولیه این بازی همراه با یک تریلر زیبا منتشر شد، اما تریلر به نمایش درآمده در این بازی حرف های زیادی را در بر دارد. در این مطلب به بیان ناگفته های این بازی می پردازیم.

احساس گناه شخصیت جدید بازی

هلنا هارپر (Helena Harper) همکار جدید لیان (Leon) درباره اتفاقی که برای رئیس جمهور افتاده، احساس گناه می کند. آیا او به نحوی مسئول اتفاقات Bio-Terrorist رخ داده در این بازی است؟ این موضوع هنوز مشخص نیست.

فضای ترسناک تر

بیش از 90 درصد مردم شهر به زامبی تبدیل شده اند و به گوشت انسان های سالم تشنه هستند. زامبی هایی که در این بازی مشاهده می کنید، بسیار زیاد هستند. با در نظر گرفتن این موضوع، می توانیم نتیجه بگیریم که لیان کار بسیار سختی را در پیش دارد. Capcom در این بازی روی خلق یک فضای ترسناک تمرکز زیادی کرده و به همین دلیل بازی را به شهر آشنای این اثر آورده تا ترس گم شده از این سری از بازی ها را بازگرداند.

اینگرید هانیگان (Ingrid Hunnigan) در این بازی حضور دارد

اینگرید هانیگان را حتماً از بازی RE4 به یاد دارید. او همکار راه دور لیان بود و در آن بازی با بی سیم صدای او را می شنیدیم. در این نسخه دوباره هانیگان را مشاهده کردیم.

زامبی های پرنده!

در این بازی زامبی ها دیگر فقط راه نمی روند. آن ها در این بازی توانایی پریدن هم دارند. این موضوع باعث می شود که تیراندازی به سمت آن ها بسیار سخت شود. همچنین آن ها می توانند از مسیرهای دور به سمت شما بپرند و سریعتر خودشان را به شما نزدیک کنند.

صحنه های سینمایی و دیوانه کننده

در این تریلر، دیدیم که قسمتی از بازی در مترو دنبال می شود. ماشین های زیادی منفجر می شوند و شخصیت های بازی می توانند از هلیکوپتر نیز آویزان شوند و برخی از آن ها سوار موتور سیکلت نیز می شوند. این عنوان دارای صحنه های اکشن زیادی است و همین موضوع باعث شده تا بازی دارای صحنه های سینمایی فوق العاده ای باشد.

چین به تهدیدی جدی تبدیل می شود

چین بیش از یک میلیارد جمعیت دارد و 6/1 جمعیت دنیا را به خودش اختصاص داده است. با در نظر داشتن این موضوع، می توانید به فاجعه رخ داده در این بازی پی ببرید. کریس (Chris) در این بازی با زامبی های زیادی روبرو می شود که در سر راه او قرار می گیرند. ماجراجویی کریس در شانگهای جالب توجه خواهد بود.

هیولاهایی به نام Javos

در RE6 با نسل جدیدی از هیولا که Javos نام دارند، مواجه می شوید. در تریلر به نمایش درآمده متوجه می شوید که این هیولاها یکی دیگر از شاهـکارهای ویروس G هستند. هیولاهایی که دستاهیشان کش می آیند و صورت هایشان منفجر می شوند. آن ها می توانند انواع و اقسام بلاهای مختلف را سر کسانیکه در اطرافشان باشند، بیاورند.

دشمن قسم خورده کریس

به نظر می رسد که کریس در این بازی یک دشمن قسم خورده داشته باشد. آیا این دشمن یکی از افراد کمپانی Umbrella است؟ آیا وسکر (Wesker) از حوادث نسخه پنجم به شکل معجزه آسایی نجات پیدا کرده است؟ تا اینجای کار مشخص شده که RE6 ده سال پس از اتفاقات نسخه دوم رخ می دهد. پس با این حساب بازی در سال 2008 به وقوع می پیوندد. اما بازی RE5 نیز در سال 2008 رخ داد. آیا این موضوع به این معنا است که وسکر در این بازی زنده است؟

پنهان شدن نقش زیادی در این بازی دارد

در RE4 و RE5 پنهان شدن، در حد کمی وجود داشت، اما در RE6 این موضوع به امر مهمی تبدیل شده و در بیشتر مواقع بسیار کارآمد است. در این تریلر مشخص شد که کریس در بیشتر مبارزه هایش می تواند پشت دیوار و... پنهان شود و حتی می تواند بین دو مکان نیز به صورت مخفی حرکت کند. به نظر می رسد که RE6 به طور کامل از این سیستم بهره می برد.

آیا هانک (Hunk) در بازی حضور دارد؟

یکی از شخصیت های جدیدی که در تریلر RE6 او را مشاهده کردیم، یک مزدور با قابلیت های بسیار بالا بود. او به پول بسیار علاقه مند است و تنها چیزی است که به آن اهمیت می دهد. این شخصیت جدید به هانک شباهت های زیادی دارد. هر دو دارای موهای بلوند هستند و شکل صورتشان یکی است. البته باید به این موضوع اشاره کرد که هنوز دلیل قانع کننده ای برای اثبات این نظریه وجود ندارد.

اشلی (Ashley) بازمی گردد

یکی دیگر از شخصیت های آشنای این سری از بازی ها، دختر رئیس جمهور، یعنی اشلی است که در Resident Evil 4 حضور داشت. البته این موضوع منطقی به نظر نمی رسد که او یکی از عاملان حمله Bio-Terrorism باشد، اما دلایلی مانند تجربه و انتقام باعث می شود که او دست به چنین کاری بزند. او کسی است که از دست سدلر (Saddler) فرار کرده و از ویروس Las Plagas جان سالم به در برده است. به نظر می رسد که او نیز در تبدیل پدرش به زامبی نقش داشته است.

این فیس بوک من

خارج شده است
24 بهمن 1390,ساعت 12:23:36
پاسخ #35 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ماجراهای جادوگر
ماجراهای جادوگر

بازی The Witcher 2: Assassins of Kings همان راهی را طی کرد که Dark Souls آن را پیمود و همین موضوع باعث شد که این عنوان را روی Xbox 360 هم مشاهده کنیم. در این نسخه دشمنان سرسخت، شخصیت های متنوع و کنترلر بهتری را مشاهده می کنید. همچنین داستان فانتزی ای را تجربه می کنید که تا به حال نظیر آن را ندیده اید. نسخه PC این بازی دنیای نقش آفرینی را متحول کرد و این موضوع دقیقاً چیزی است که Xbox 360 به آن نیاز دارد. بازیکنان دوست دارند که یک نبرد را در حالت های آسان و بسیار سخت تجربه کنند. The Witcher 2 اولین بازی ای است که می توان گفت بیشتر به سبک PC طراحی شده و به قول معروف Consolized نشده است.

در حالت کلی، بازی کردن این عنوان با ماوس و کیبورد بهتر است، اما تجربه این بازی با کنترلر نیز خالی از لطف نیست و بازیکنان بسیار راحت می توانند این عنوان را روی کنسول بازی کنند. اما حقیقت اینجاست که The Witcher 2 نیاز به دکمه های زیادی روی دسته Xbox 360 دارد. نه تنها هر دکمه یک کار خاص می کند، بلکه در زمان مبارزه ها نیز باید حالت درست دکمه ها را یاد بگیرید. به همین دلیل بازیکنان باید حتماً قسمت آموزشی بازی را سپری کنند. تمام فنون چندضرب عجیب و غریب این بازی، جادوهای مختلف و کارهای دیگر را در این قسمت یاد خواهید گرفت. با توجه به اینکه حرکات بسیار زیادی را می توان در این بازی اجرا کرد، سازندگان کنترل خوبی را به وجود آورده اند.

دوربین بازی برای نسخه کنسولی بهتر شده و بازیکنان صحنه را به خوبی مشاهده می کنند و می توانند حرکات را بهتر اجرا کنند. در این بازی وارد دنیایی می شوید که نادزج ساپکوسکی (Nadrzej Sapkowski) داستان آن را خلق کرده است. داستان در مورد گرالت (Geralt) از سرزمین Rivia است. یک شکارچی هیولا یا یک جادوگر! گرالت دارای چشمانی مانند گربه است که به وسیله آن ها می تواند در تاریکی ببیند و حرکت زهر در بدن انسان ها را مشاهده کند. در این بازی با شخصیت های بسیار زیادی مواجه می شوید، مناطق زیادی را مشاهده می کنید و زندگی تازه ای برای خود رقم می زنید.

هرگز نباید با حواس پرتی حرکت کنید، چون هر لحظه ممکن است در تله ای مرگبار گرفتار شوید. با عرضه نسخه کنسولی The Witcher 2 این سوال پیش می آید که آیا کسانی که این بازی روی PC بازی کرده اند هم باید این عنوان را تجربه کنند؟ در جواب باید گفت که این موضوع بستگی به بازیکن دارد. آگر شما نسخه PC این بازی را به پایان رسانده اید، نسخه کنسولی برای شما مراحل اضافه ای را در بر دارد. یکی از آن ها مأموریتی به نام Loc Muinne است که در Act III قرار دارد. در این مرحله گرالت 2 مأموریت جدید پیش رو دارد. البته باید به این موضوع اشاره کرد که این مأموریت ها ارتباط مستقیمی با به پایان رساندن ACT II دارند. مبارزه با آدم بدها، هیولاهای تازه و حرکات جدیدی که گرالت آن ها را اجرا می کنند، هیجان بسیار زیادی به بازی بخشیده اند.

دوربین بازی در برخی قسمت ها حالت Static پیدا می کند و روی برخی از حرکات تمرکز زیادی می کند و بعضی از اتفاقات مهم داستان را به نمایش درمی آورد. زمانی که این قسمت ها را در بازی مشاهده می کنید، سخت است که نتوانید نسخه کنسولی را بازی نکنید. استودیوی بازیسازی CD Projekt Red چیزی را در عرضه این بازی از PC به Xbox 360 محدود نکرده و موردی را تغییر نداده است. در این بازی با یک ماجراجویی بسیار زیبا روبرو می شوید که هم برای بازیکنان حرفه ای و هم برای بازیکنان معمولی هیجان انگیز خواهد بود. این بازی چیزهایی دارد که قطعاً بازیکنان حرفه ای از آن لذت بیشتری می برند. The Witcher 2 در تاریخ 17 آپریل برای Xbox 360 منتشر می شود.

The Witcher 2: Assassins of Kings

سبک: RPG/Action
سازنده: CD Projekt Red Studio
ناشر: Atari

تـاریخ انتشـــار :
 2011/05/17
 سه شنبه 27 ارديبهشت 1390

این فیس بوک من

خارج شده است
24 بهمن 1390,ساعت 15:21:16
پاسخ #36 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
راز تاریک جکی
راز تاریک جکی

نسخه اول The Darkness یکی از خاطره انگیزترین تجربه هایی بود که در زندگی ام کردم. همچنین The Darkness زیباترین سری کمیک هایی بود که خوانده ام و مسلماً به شدت منتظر The Darkness II بودم که به تازگی توسط Digital Extremes عرضه شده است. آیا این بازی همانند نسخه اول موفقیت آمیز است؟

داستان

داستان بازی بعد از وقایع نسخه اول اتفاق می افتد. جکی (Jackie) حالا رئیس خانواده مافیایی استاکادو (Stacado) شده و توانسته به کمک شخصی The Darkness را در خود زندانی کند، اما همه چیز عادی پیش نمی رود. جکی در حالی که وارد رستوران خود می شود، ناگهان توسط افراد ناشناسی مورد حمله قرار می گیرد. در طول بازی باید پی ببرید که این افراد چه کسانی بوده اند و کمی بعد متوجه خواهید شد که این آدمکش ها توسط گروهی به نام Brotherhood که قصد دزدیدن The Darkness را از جکی دارند، استخدام شده اند.

داستان در محوریت همین موضوع می گذرد و هر چه جلوتر می روید، پیچ و خم بیشتری می گیرد و خیلی جذاب تر می شود. پل جنکینس (Paul Jenkins) نویسنده کمیک های The Darkness همانند قبل، داستان بازی را نوشته که واقعاً کار فوق العاده ای انجام داده است. نکته بارز کار او، این است که چقدر با انعطاف داستانی را نوشته که با گیم پلی یک بازی هماهنگ می شود. بسیاری از افراد خارج از صنعت بازی در این زمینه مشکل دارند. II The Darkness از نظر داستان نه تنها یک سر و گردن از سایر بازی های FPS بالاتر است، بلکه به طور کلی یکی از بهترین روایت ها را دارد. هر چند که شروع آن چندان جذاب نیست، ولی در ادامه کم کم پر و بال بیشتری به داستان داده می شود و به طور مثال مراحل دیوانه خانه سوال های زیادی را مطرح می کند.

گرافیک

The Darkness II با Evolution ، موتور اختصاصی Digital Extremes ساخته شده است. به وضوح معلوم است که چون DE نمی توانسته در قالب یک طراحی واقعی، گرافیک خوبی را ارائه کند، تصمیم گرفته تا بازی را به حالت کمیک و کارتونی دربیاورد و نتیجه متأسفانه بسیار زننده شده است. بازی به هیچ وجه تاریک نیست. تمام محیط ها با رنگ های شاد و روشن کار شده و اصلاً اتمسفری در آن ها دیده نمی شود. این در حالیست که کمیک های The Darkness این طور نیستند و خیلی تاریک هستند.

این موضوع باعث شده که بعضی مراحل جالب بازی خیلی بی روح و مسخره به نظر برسند. نورپردازی در حالیکه یکی از مهم ترین نکات اصلی بازی است، بسیار بد کار شده است. اصلاً نورپردازی زنده ای در بازی نمی بینید و حتی بعضی وقت ها نمی توانید تاریکی را با روشنایی تشخیص دهید. تصور کنید بازی چقدر می توانست زیباتر باشد اگر نورهای حجم دار در آن به کار می رفت، ولی این موضوع به هیچ وجه دیده نمی شود و حتی سایه ها هم لبه های بسیار تیزی دارند. طراحی شخصیت ها بی کیفیت و Lip-Syncها افتضاح هستند. The Darkness از نظر هنری جو خوفناک قبل را نابود کرده و از نظر فنی هم حرفی برای گفتن ندارد.

موسیقی/صداگذاری

در حالیکه صدای محیط این نسخه به کاری که دپارتمان اختصاصی صداگذاری Starbreeze برای نسخه قبل انجام داده بود، نمی رسد، ولی با صداپیشگی های خوبی روبرو هستیم. واقعاً فوق العاده است که ببینیم نولان نورث (Nolan North) چقدر صداپیشه انعطاف پذیری است و چطور توانسته طوری روی شخصیت جکی صداگذاری کند که اصلاً متوجه نمی شوید این همان نولان نورثی است که شخصیت نیتن دریک (Nathan Drake) را کار کرده بود. چنین تبحری را از او، در صداپیشگی شخصیت پنگوئن (Penguin) در Batman: Arkham City هم دیده بودیم. در کل، کار او در قالب شخصیت جکی بسیار زیبا است.

شخصیت های دیگر هم خیلی خوب کار شدند و گل سرسبد کار هم مایک پتون (Mike Patton) است که باز هم آن صدای خوفناک The Darkness را در گوش جکی زمزمه می کند. هر چند دیالوگ های او مثل قبل دیگر جذاب نیستند. در حالیکه گوستاف گرفبرگ (Gustaf Grefberg) آهنگساز نسخه اول The Darkness از Ambientهای فوق العاده و بسیار تاریکی برای آهنگسازی بازی استفاده کرده بود، نسخه دوم این طور نیست. البته آهنگسازی خوب کار شده، ولی اتمسفریک نیست. از قطعات جالب آن می توان به همان بازسازی های گروه کر نسخه قبل اشاره کرد که البته از کر استفاده نشده و بجای آن، ساز این ریتم ها را اجرا می کند.

گیم پلی

نسخه اول The Darkness گیم پلی ای داشت که تا به حال در هیچ FPSای دیده نشده بود. ترکیبی از سبک تیراندازی با Adventure. محیط های بزرگ، مأموریت هایی که با Waypoint نشان داده نمی شدند و... این بازی را در زمانی که عرضه شد، به یک تجربه بسیار متفاوت تبدیل کرد. The Darkness II تمام این نکات را دور می ریزد و صرفاً یک تیراندازی کاملاً خطی می شود. محیط های بزرگ نسخه قبل دیگر در کار نیستند و بازی به شدت خطی شده است و از ابتدا تا انتها کار شما فقط تیراندازی و جلو رفتن است. استفاده از نیروهای The Darkness فوق العاده شده و شما واقعاً حس می کنید که قدرتی فرا زمینی دارید.

آسان شدن کار با آن ها و تعدد این قدرت ها تنوع زیادی به مبارزات داده است. می توانید با استفاده از Demon Armها دشمنان را از وسط، دو نیم کنید. می توانید آن ها را بگیرید و با اعدام آن ها جان بیشتری بگیرید و یا مهمات بدست آورید. اینبار Darklingها به یک موجود کاهش پیدا کردند، ولی همین یک Darkling خیلی کارآمد است و به طور مثال پای دشمن را می گیرد و کاری می کند که به راحتی به او شلیک کنید. می توانید حتی او را گرفته و به سمت دشمن پرت کنید. از اجسام نوک تیز در محیط، می توانید به عنوان اسلحه استفاده کنید. میله ها را همانند نیزه پرت کنید و یا پنکه های سقفی را به سمت دشمن پرتاب کنید.

قابلیت خوردن قلب، همانند قبل در بازی وجود دارد و اینبار می توانید با جمع کردن آن ها قدرت های خود را افزایش دهید. تنوع این قدرت ها و باز کردن نیروهای جدید به سبک بازی های RPG خیلی خوب کار شده، ولی به علت کوتاه بودن بازی، نمی توانید همه آن ها را در تجربه اول باز کنید. در نسخه قبل می توانستید کنترل Demon Armها را در دست بگیرید و همانند مار به مکان هایی که جکی به آن دسترسی نداشت، بروید. در حالیکه در آن بازی این قابلیت یک سری معما درست می کرد، در این بازی شما کنترل Darkling را بر عهده می گیرید و هیچ معمایی هم در کار نیست.

با اینکه این مراحل بر مبنای مخفی-کاری طراحی شده، ولی در عمل اصلاً نیازی به مخفی-کاری نیست، ولی باز هم تنوع خوبی به بازی داده است. The Darkness II بر خلاف قبل اصلاً حس تنهایی ندارد. به هیچ وجه حس ارتباط برقرار کردن با محیط و شخصیت ها در آن نیست. بازی یک تیراندازی معمولی است که قابلیت Demon Arms به آن اضافه شده و بخش داستانی آن بسیار کوتاه است. بخش Vendettas که در حقیقت همان Horde بازی Gears of War است، شما را با موج های مختلفی از دشمنان روبرو می کند که می توانید یا به صورت آنلاین و یا آفلاین آن را بازی کنید. بخش چندنفره هم خوب کار شده، هر چند که نکته متفاوت و جدیدی نسبت به بازی های بازار ندارد.

نتیجه گیری

در حالیکه نسخه اول The Darkness تا ابد در ذهن من باقی می ماند، نسخه دوم بازی آنقدر سطحی شده که تا چند روز دیگر تمام آن را فراموش خواهم کرد. اگر مثل من از طرفداران نسخه اول بازی بودید، متأسفانه از این بازی نا امید خواهید شد، ولی اگر به دنبال یک اکشن بزن و برو خوب و کمی متفاوت تر از کلیشه های Call of Duty می گردید، The Darkness II تجربه بسیار لذت بخشی خواهد بود.
The Darkness II
سبک: Action/Shooter/First-Person/Modern
سازنده: Digital Extremes
ناشر: 2K Games

تـاریخ انتشـــار :
 2012/02/06
 دوشنبه 17 بهمن 1390

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 15:41:28
پاسخ #37 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سلاحی به نام انسان
در سال 1993 اولین نسخه از سری بازی های Syndicate توسط پیتر مولینیو (Peter Molyneux) خلق شد که به بازی موفقی نیز تبدیل شد. با گذشت نزدیک به 19 سال از عرضه آن بازی، کمپانی EA و استودیوی Starbreeze دنباله این بازی را راهی بازار کردند. اگر از جمله کسانی هستید که نسخه اول را بازی کرده اید، پس این بازسازی مجدد از سری Syndicate برای شما جذاب خواهد بود. کنترل ذهن انسان و استفاده از آن برای محقق کردن اهداف خود، موضوعی است که تا کنون به دفعات به آن پرداخته شده است. در دست داشتن ذهن انسان ها به این معنا است که می توان تفکرها را کنترل کرد و انسان ها را وادار به کاری کرد که می خواهید آن را انجام دهید. در بازی Syndicate بار دیگر با این موضوع روبرو می شوید و دنیایی را مشاهده می کنید که تفکرات انسان می تواند به راحتی دستخوش تغییر شود.

داستان

داستان بازی در سال 2069 رخ می دهد. دنیا زمانه ای را پیش روی خودش دارد که در آن دولت ها توانایی کنترل مردم خود را ندارند. جهان یک حاکم پشت پرده به نام کمپانی Eurocorp Mega-Corporation دارد و آن ها هستند که ذهن انسان ها را تحت کنترل خود درآورده اند. این کمپانی با ساخت چیپ هایی به نامDART  توانایی کنترل ذهن انسان ها و ایجاد تغییر در آن را بدست آورده است. این کمپانی روز به روز چیپ هایش را در دنیا به فروش می رساند و انسان ها بیشتری را تحت کنترل خودش درمی آورد. در این بازی در نقش آخرین فردی قرار می گیرید که به عنوان یکی از کسانی که آخرین مدل از چیپ DART 6 را تست می کند، قرار می گیرید. او مایلز کیلو (Miles Kilo) نام دارد که قرار است این چیپ را آزمایش کند.

کیلو به عنوان اولین مأموریتش به لس آنجلس می رود تا چیپ فردی به نام گری چنگ (Gary Chang) که یک محقق برجسته است بدست بیاورد. چنگ یکی از خالقان DART 6 بوده که حالا باید از مسیر Eurocorp کنار برود، اما در هنگام انجام این مأموریت اتفاقات زیادی رخ می دهند که حقایق زیادی را برای کیلو آشکار می کنند. داستان بازی در مقایسه با سایر اول-شخص های موجود خوب است و با راز و رمزهای فراوانی همراه است که بازیکنان را به ادامه بازی تشویق می کند. روند داستان هیجان انگیز و قابل قبول است و همین مسئله باعث شده تا با بازی خوبی از نظر داستان مواجه باشید. بد نیست به این موضوع نیز اشاره کنیم که داستان بازی توسط آقای ریچارد مورگان (Richard Morgan) نوشته شده که در زمینه داستان نویسی تجربه بالایی دارد. او نویسنده داستان Crysis 2 است و کتاب های مختلفی مانند ،Market Forces Black Man و Black Widow را نوشته است.

گرافیک

استودیوی بازیسازی Strabreeze همانند بازی های قبلی اش، Syndicate را نیز با موتور بازیسازی خودش ساخته است. گرافیک بازی در سطح خوبی قرار دارد و تکنیک های خاص استودیوی Strabreeze در آن قابل مشاهده هستند. از جمله این قسمت ها می توان به نورپردازی بازی اشاره کرد. نورپردازی بازی واقعاً خوب است و می تواند شما را تحت تأثیر قرار دهد، اما متأسفانه در بیشتر مکان ها، استفاده اغراق آمیز و بی منطق از نورها باعث ایجاد سردرد و چشم درد می شود و اگر به این مسئله حساس باشید، از ادامه بازی صرف نظر خواهید کرد. کیفیت بافت ها در سطح خوبی قرار ندارد. از طرف دیگر، طراحی شخصیت های بازی نیز چندان خوب صورت نگرفته است.

البته این موضوع روی شخصیت های اصلی بیشتر به چشم می آید. جزئیات صورت آن ها در سطح عالی ای نیست و چندان احساسی هم در طراحی آن ها دیده نمی شود. البته طراحی لباس ها و شبیه سازی حرکت پارچه بسیار خوب صورت گرفته است. در کنار طراحی نسبتاً خوب شخصیت های اصلی، طراحی دشمنان در سطح خوبی قرار ندارد و چندان چنگی به دل نمی زند. جلوه های ویژه و افکت های مختلفی که در بازی مشاهده می کنید که خوب طراحی شده اند و باعث هیجان انگیزتر شدن صحنه ها و قسمت های سینمایی بازی شده اند. Starbreeze خلاقیت زیادی در طراحی اسلحه های بازی به خرج داده و به خوبی سلاح های مدرن آینده را به مخاطبان نشان می دهد. طراحی مراحل و تنوع آن ها نیز واقعاً خوب و جالب توجه است و نظر شما را به خودش جلب می کند.

موسیقی/صداگذاری

موسیقی های بازی توسط آقای یوهان آلتوف (Johan Althoff) ساخته شده اند و فضای بسیار خوبی را در بازی به وجود آورده اند. موسیقی ها هیجان خوبی به بازی منتقل کرده اند و از این رو صحنه های اکشن بازی بسیار خوب به نظر می رسند. افکت های صوتی مختلف مانند صدای سلاح ها بسیار خوب در بازی قرار گرفته اند. برای صداگذاری روی شخصیت های بازی نیز از افراد حرفه ای استفاده شده که در این زمینه تجربه بالایی داشته اند. برای شخصیت لیلی درا (Lily Draw) از صدای روزاریو داسون (Rosario Dawson) که تا کنون در فیلم های مختلفی حضور پیدا کرده و برای شخصیت جک دنام (Jack Denham) از صدای برایان کاکس (Brian Cox) که در سری بازی های Killzone و فیلم های مختلف حضور داشته، استفاده شده است. همچنین آقای مایکل وینکات (Michael Wincott) که صدای او را در بازی هایی مانند Halo 2 و The Darkness II شنیده اید نیز بجای شخصیت جولز مریت (Jules Merit) در بازی صحبت کرده است.

گیم پلی

بازی Syndicate یک تجربه خوب در سبک اکشن اول-شخص را به شما منتقل می کند. در این بازی با عنوانی که تنها تیراندازی است، مواجه نخواهید شد. روند بازی کاملاً بر پایه هـک کردن چیپ های DART استوار شده است. می توانید چیپ های سربازان را هـک کنید و کاری کنید که آن ها به خودشان و سایر دشمنان تیراندازی کنند. می توانید چیپ های مختلف را هـک کنید تا بتوانید به خواسته خود دست پیدا کنید. در این بازی واقعاً انسان ها به سلاحی تبدیل می شوند که می توانند از بمب های هسته ای نیز خطرناک تر باشند. تیراندازی با سلاح های مختلف نیز از دیگر قسمت های هیجان انگیز و جالب توجه به حساب می آید.

شخصیت اصلی بازی می تواند به شکل های مختلف با سلاح هایی که در دست دارد، تیراندازی کند. این موضوع برای اکثر سلاح ها در بازی طراحی شده و به همین دلیل همیشه با انیمیشن های جالبی در هنگان تیراندازی مواجه خواهید شد. در کنار این قسمت ها، صحنه های کوتاهی از مبارزه های تن به تن و قسمت های سینمایی خوبی نیز در بازی قرار گرفته اند. گیم پلی بازی بسیار خوب طراحی شده و تا حدود زیادی سعی شده که در آن نوآوری صورت بگیرد تا از المان های کلیشه ای این سبک از بازی ها کم شود. در طول بازی می توانید چیپ های انسان های مختلف را بدست بیاورید. با استفاده از این چیپ ها می توانید قدرت های شخصیت اصلی بازی را ارتقا دهید. در کنار قسمت تک نفره بازی، با قسمت Co-op نیز روبرو می شوید. این قسمت یکی از بخش های خوب بازی است که باید حتماً آن را تجربه کنید. این قسمت داستان خاص خودش را دارد که بازیکنان می توانند آن را به صورت چهار نفره بازی کنید.

نتیجه گیری

Syndicate از جمله بازی هایی است که بخصوص در قسمت گیم پلی حرف های زیادی برای گفتن دارد و بازیکنان را با المان های جدید و هیجان انگیزی روبرو می کند. البته گرافیک و معدود المان هایی از بخش صداگذاری بازی که خوب از کار درنیامده اند، باعث شده تا این بازی به یک عنوان عالی تبدیل نشود. Syndicate یک بازی قابل قبول در سبک اول-شخص است که تجربه آن خالی از لطف نیست.

Syndicate
سبک: Action/Shooter/First-Person/Sci-Fi
سازنده: Starbreeze
ناشر: Electronic Arts

تـاریخ انتشـــار :
 2012/02/21
 سه شنبه 02 اسفند 1390

این فیس بوک من

خارج شده است
22 اسفند 1390,ساعت 19:42:08
پاسخ #38 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
داستان های جنگ
لذت اصلی نسخه اول بازی PlanetSide داستان های جنگی آن بود. شما در زندگی دیگری بودید، اسم نظامی داشتید، برای یک جبهه و فرمانده می جنگیدید و با همرزم های خود خاطرات جنگ را تعریف می کردید. بار دیگر PlanetSide 2 قصد دارد آن تجربه را زنده کند و به همین خاطر آن ها به تازگی نسخه جدید این عنوان را در GDC امسال نشان دادند. مت هیگبای (Matt Higby) کارگردان بازی می گوید: "ما بسیاری از لحظات به یاد ماندنی PlanetSide را شناسایی کردیم و سعی کردیم همانند آن ها کار کنیم. این بازی همیشه در مورد یک عنوان Co-op با نقشه ای عظیم بوده است. یک جنگنده بزرگ در آسمان پرواز می کند و چندین نیرو که همه به صورت Co-op بازی می کنند را روانه میدان نبرد می کند.

در خیلی از بازی ها چنین صحنه هایی را فقط در Cut-Sceneها می بینید. Modern Warfare 3 از نظر سینمایی فوق العاده بود. شما هواپیماها را می بینید که بالای سر شما پرواز می کنند، نیروهای رزمی را در حال مبارزه می بینید و ساختمان هایی که منفجر می شوند را نظاره می کنید. شما حس می کنید جزوی از این مبارزه هستید. در PlanetSide 2 تمام این لحظات توسط بازیکن کنترل می شوند." میدان مبارزه شلوغ است و هر جعبه ای سعی می کند نیروهای خود را پیش ببرد. یکی از این گروه ها موفق می شود یک Base که منبع خاصی از تجهیزات است را بدست بیاورد.

هیگبای در مورد این قضیه می گوید: "من در مقابل نیروهای Vanu مبارزه می کنم که می توانند حالا با استفاده از دارایی های خود تانک هایشان را به Rail Beam Cannon مجهز کنند و تانک های من را نابود کنند. یکی از راه هایی که من می توانم با استفاده از آن مقابل دشمن ایستادگی کنم، این است که منبع اصلی آن ها را از آن خود کنم. پس من می توانم چند نیرو بفرستم تا جلوی تجهیزات آن ها را برای مجهز کردن تانک هایشان بگیرم." ولی کار به این آسانی ها هم نیست. خطوط دشمن خیلی قوی هستند و گاه ممکن است یک مأموریت حیاتی به یک خودکشی بزرگ تبدیل شود. سیاره Auraxix مکانی زیبا است. علف، درخت و کوه های زیادی در آن دیده می شوند و در کنار این زیبایی ها، وسایل نقلیه نظامی و آتش و دود هم وجود دارند.

سیستم شب و روز هم در بازی وجود دارد و در شب نور شلیک ها در دور دست آسمان را روشن می کند و منظره زیبایی را خلق می کند و تا زمانی که خورشید از پشت کوه طلوع کند، مبارزه ادامه دارد. در مأموریت های شب، شما مجهز به دوربین های دید در شب هستید که به خوبی موقعیت دشمن را شناسایی کنید. به طور کلی PlanetSide 2 بیشتر سعی می کند که به سبک تیراندازی باشد تا یک MMO و این برای طرفداران تیراندازی نظامی خبر خوبی است. شما می توانید با دوستان خود یک گروه 10 نفره تشکیل بدهید و در این مبارزه شرکت کنید. با بدست آوردن تجربیات بیشتر می توانید سلاح ها و امکانات بهتری بدست بیاورید.

هر چند این XPها در Upgradeها تأثیر ندارد و بیشتر در مورد سبک بازی کردن شما است. مثلاً شما می توانید یک اسلحه را به شکل دیگر استفاده کنید و یا از سلاح بسته شده به یک جت به صورت جداگانه استفاده کنید. می توانید از سلاح های تک تیرانداز در کنار مخفی شدن برای چند ثانیه استفاده کنید و یا با استفاده از C4 هدف های دوردست را نابود کنید و یا از دوربین های مخفیانه استفاده کنید و دید خوبی نسبت به میدان نبرد و تاکتیک های نیروهای مقابل داشته باشید. برای مبارزه در این میدان نبرد شما حتماً مجبور نیستید که اسلحه به دست بگیرید و شلیک کنید. شما می توانید خلبان یک جت باشید که نیروهای خود را از نقطه ای به نقطه خطرناک جنگ ببرید و آن ها را پیاده کنید و این ایثار شما بدون پاداش باقی نخواهد ماند و XP زیادی به شما می دهد.

چنین موضوعی در نیروهای پزشکی هم صدق می کند. PlanetSide 2 یک بازی مجانی است و شما مجبور نیستید برای بازی کردن آن پول بدهید، ولی برای خرید تجهیزات پیشرفته شما باید کمی خرج کنید. هیگبای می گوید: "در Station Cash شما می توانید XP، تقویت کننده سلاح و تجهیزات مختلف بخرید. البته تمام این تجهیزات با پیشروی در بازی قابل باز شدن هستند، ولی به این روش شما می توانید خیلی سریع به هر چیزی که دوست دارید، دست پیدا کنید." PlanetSide 2 بازی به نظر با ارزشی است و با نگاهی به نسخه بتای آن متوجه می شویم که این عنوان رایگان ارزش صبر کردن را دارد و باید دید آیا این بازی می تواند همانند نسخه اول خود موفق باشد یا نه.

PlanetSide 2

سبک: RPG/MMO/Sci-Fi
سازنده: Sony Online Entertainment
ناشر: Sony Online Entertainment

تـاریخ انتشـــار :
TBA

منبع » پردیس گیم

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 2 [3]   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
شبکه خانگی کامپیوتری با استفاده از خط تلفن مودم و فکس و وسایل مرتبط mahshid 0 590 آخرين ارسال 10 شهريور 1387,ساعت 02:24:40
توسط mahshid
ترفند کامپیوتر آمـــــوزش تــــرفــــنــــد raper01 8 1076 آخرين ارسال 17 فروردين 1389,ساعت 15:34:17
توسط shadi.shadi
مفاهیم اصطلاحات کامپیوتری مطالب متفرقه کامـپـیوتر mahshid 0 438 آخرين ارسال 23 تير 1388,ساعت 20:15:36
توسط mahshid
++++ ترین های دنیای کامپیوتر ++++ مطالب متفرقه کامـپـیوتر شالیزه 0 296 آخرين ارسال 31 فروردين 1389,ساعت 18:04:26
توسط شالیزه
کنترل از راه دور یک کامپیوتر !! آموزش نرم افزار گلوريا 0 180 آخرين ارسال 30 آذر 1389,ساعت 12:26:32
توسط گلوريا