اخبار حوادث - * - 02 خرداد 1391,ساعت 07:06:26

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : حرف دل
متن : تقصير منتقدير بود يا تقصير احساس من كه از جزيره  تنهايي ، از  فضاي خاكست...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 00:42:01
موضوع : بیا تو و خودت رو همه جوره معرفی کن (2)
متن :  ميخام خودمو معرفي كنم .. منم ... اسمم شاديه ... يعني اسم مجازيم اينه .. دوست...
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 00:39:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : منم با پدیده موافقم بار اول چون اولین دیداره یک روزه باشه بهتره منم میت...
توسط a471847        تاریخ : ديروز، ساعت 22:07:08
موضوع : دلت برای چی، کجا، چه کسی، چه روزی و..... تنگ شده
متن : نوشته: shabpare در ديروز، ساعت 14:30:27 شما خودت دلت واسه چی کجا و... تنگ شده؟ستا...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:45:59
موضوع : تبریکات و تسلیت ها "4"
متن : نوشته: shabpare در ديروز، ساعت 15:11:41 ینی تو کلا همش باید من یه جور دیگه به دل...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:39:22
موضوع : • مناجات •
متن : دلم گرفته بود/هست..من روزها دلم گرفته بود و دلخوشکنک های زندگیم کم بودن/...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 15:30:02
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : تمام درد من اين استكه مي دانم براي داشتن تو به زمين آمده امهمين تو كه بر...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:24:00
موضوع : اخبار سیاسی
متن : + حمله شدید مطهری به عملکرد مشایی و احمدی​نژاد : با این تفکرتان درباره ...
در اخـــبــار عــمــومــي
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 15:15:35
موضوع : ورود جوگیران ممنوع حتی برای شما دوست عزیز
متن : نوشته: سینا در 31 ارديبهشت  1391,ساعت  16:25:14ياد جواني بخير عجب پستهاييچه حو...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:46:44
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : هنوزم دستای گرمت جای امنی واسه گریه ستو قشنگی مثل بارون من دلم پر از گل...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:44:18
موضوع : شعرهای من
متن : شادی جان شعرت خیلی با احساس بود که دختر!"وتير مي كشد تنم چه درد بي نشانه ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 14:27:30
موضوع : فال حافظ و ساده دل
متن :  كي شعر تر انگيزد  حاطر كه حزين باشد /يك نكته ازاين معني گفتيم وهمين باش...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:11:15
موضوع : سخنان بزرگان (2)
متن : همه از مرگ می ترسند ؛ من از زندگی سمج خودم (صادق هدایت – زنده بگور)
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : 31 ارديبهشت 1391,ساعت 15:56:07
موضوع : فقط بگو
متن :  خریدار ندارد ... دلی کـــه برایت " لک " زدہ است !.!.!
توسط ایسان        تاریخ : 25 ارديبهشت 1391,ساعت 20:24:40
موضوع : ==== داستان کوتاه 2 ====
متن : قلب کوچولومن قلب کوچولویی دارم؛ خیلی کوچولوآنقدر از این داستان نادر ا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : 20 ارديبهشت 1391,ساعت 15:42:06

صفحه: [1] 2 3 4 ... 26   بالا
موضوع: اخبار حوادث  (دفعات بازدید: 18574 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
27 خرداد 1386,ساعت 12:06:40
در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
اخبار حوادث

كلید دستگیری سلطان جعل در مرسدس بنز قرمز

سلطان جعل ایران كه اسفند سال ۸۵ از زندان قزل حصار فرار كرده بود، از سوی پلیس آگاهی تهران دستگیر شد.نخستین بررسی های پلیس نشان می دهد ارزش معاملات او كه همگی با اسناد جعلی صورت گرفته، بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال است.عصر ۱۲ اردیبهشت امسال مأموران گشت پلیس آگاهی تهران حوالی میدان آزادی به ۲ سرنشین یك خودرو بنز ۲۸۰ قرمز رنگ مشكوك شده و دستور توقف دادند.راننده بنز با مشاهده مأموران پلیس بر سرعت خود افزود، اما دقایقی بعد وقتی دریافت راه گریزی ندارد، مجبور به توقف شد.مأموران در بازرسی داخل خودرو ۲ قمه پیدا كردند. با انتقال سرنشینان خودرو به پلیس آگاهی، تحقیقات ویژه از آنان آغاز شد.
● هویت اشتباهی
دو متهم در بازجویی های پلیسی خود را كیوان و سعید معرفی كردند، اما مأموران كه به گفته های آنها شك داشتند با مراجعه به آرشیو تبهكاران هیچ سابقه ای با نام و مشخصات ۲ متهم بازداشت شده به دست نیاوردند.
در حالی كه این احتمال قوت گرفته بود كه متهمان به اشتباه بازداشت شده اند، یكی از كارآگاهان پایگاه پنجم پلیس آگاهی به هویت «كیوان» شك كرده و مدارك شناسایی او را به دقت تحت بررسی قرار داد.
در جریان این بررسی ها یك فقره كارت عابر بانك از كیف متهم به دست آمد. در استعلام از بانك مشخص شد كه صاحب كارت مردی به نام «حسین» است. با ارائه این نام به بانك اطلاعات جنایی، پلیس دریافت كه صاحب كارت دارای ۱۲ فقره سابقه در زمینه های جعل، كلاهبرداری و سرقت است.
با وجود به دست آمدن این اطلاعات متهم بازداشت شده همچنان اتهام های خود را منكر شد و ادعا كرد عابربانك متعلق به شخص دیگری است. بدین ترتیب پلیس با مراجعه به بانك و بررسی مداركی كه به هنگام گشایش حساب به بانك ارائه شده بود، با مطابقت عكس موجود در پرونده بانكی و چهره متهم دستگیر شده اطمینان پیدا كرد كه وی همان متهم سابقه دار است.
● فرار از زندان
بررسی های پلیسی درباره سوابق این متهم ادامه داشت تا این كه مأموران دریافتند وی روز ۱۲ اسفند سال گذشته هنگام گذراندن دوران محكومیت به خاطر حمل مواد مخدر، پرداخت رشوه و كلاهبرداری از زندان گریخته و پلیس از مدت ها قبل در تعقیب او بوده است.
● پلیس در مخفیگاه سلطان جعل
به دستور «قریشی زاده» دادیار شعبه ششم دادسرای جنایی تهران، مأموران آگاهی با شناسایی مخفیگاه متهم بازداشت شده، آنجا را به دقت تحت بازرسی قرار دادند. كارآگاهان در جریان بازرسی ۲۱ مهر جعلی مربوط به نهادهای دولتی، ۲۰ جلد شناسنامه تقلبی، اسناد مربوط به ۱۲۰ هكتار زمین در مردآباد كرج، ۱۵ سند مربوط به ۵۰۳ متر زمین در منطقه شمیران، اسناد ۶۵۰۰ متر زمین در جنوب تهران، اسناد زمین هایی در شهرستان های آمل، ملك آباد كرج، آپارتمانی در منطقه نیاوران و اسناد سه قطعه زمین ۸۰۰ متری در پونك تهران و اسناد مشابه دیگر به دست آوردند.همچنین در لابه لای مدارك، اسنادی به دست آمد كه نشان می داد مرد كلاهبردار خود را مدیر چند شركت معتبر در تهران و شهرهای بزرگ معرفی كرده است.
● دستگیری اكبر غربتی
در جریان بازجویی های پلیسی، متهم اعتراف كرد با سركرده یك شبكه بزرگ كیف قاپی و سرقت به نام «اكبر» معروف به غربتی، همكاری دارد.
بدین ترتیب با اعتراف های متهم، كارآگاهان دریافتند اكبر و همدستانش پس از سرقت كیف های حاوی اسناد و مدارك، آنها را تحویل وی می دادند و حسین برای فروش املاكی كه اسنادشان سرقت شده بود، مدارك جعلی تهیه می كرد.بدین ترتیب با راهنمایی متهم، «اكبر» در مخفیگاهش در سعادت آباد تهران ردیابی و به همراه همدستانش بازداشت شد.
● آشنایی در یك پارتی
«اكبر» كه از ۶ سال قبل از سوی پلیس آگاهی تهران تحت تعقیب بود، در جریان بازجویی ها درباره نحوه آشنایی اش با سلطان جعل گفت: حسین پس از فرار از زندان برای انجام كاری به شمال تهران آمده بود. در آنجا از طریق یكی از دوستانش به پارتی شبانه ای دعوت شد. در این مجلس ما با هم آشنا شدیم. من هم هرچه سند دزدیده بودم به او می دادم و حسین هم برایم مدارك و اسناد جعلی تهیه می كرد تا بتوانم با آن، املاك مورد نظر را بفروشم.
● شناسایی ۲۱ مخفیگاه
در ادامه تحقیقات پلیس مشخص شد كه «اكبر» از كیف قاپ های سابقه دار است كه با اجیر كردن یكی از قهرمانان موتورسواری در نقاط مختلف تهران كیف قاپی و سرقت می كند.او دارای ۲۱ مخفیگاه در نقاط شمال، غرب و شرق تهران بود كه برای فرار از چنگ پلیس هر چند وقت یك بار مخفیگاهش را تغییر می داد.
●۳۵۰ فقره سرقت
«اكبر» و همدستانش در جریان بازجویی های پلیسی به ۳۵۰ فقره سرقت و كیف قاپی در تهران اعتراف كردند.
محدوده فعالیت های اعضای این شبكه شمال، شرق و نواحی مركزی تهران و شهرستان های ساری، رشت، قزوین، آستارا و بابلسر بود. اعضای این گروه تنها اقدام به سرقت كیف هایی می كردند كه اطمینان داشتند مبلغی بالاتر از ۵۰ میلیون تومان داخل آن وجود دارد.به گزارش خبرنگار ما، به دستور دادیار رسیدگی كننده به پرونده تمامی متهمان بازداشت شده برای انجام تحقیقات تكمیلی با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.سرهنگ خوئینی، معاونت مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی نیز از مالباختگانی كه با این شیوه در ۲ سال گذشته اموالشان به سرقت رفته خواست تا به پایگاه پنجم پلیس آگاهی مراجعه كنند.

منبع : سایت خبری آفتاب

این فیس بوک من

خارج شده است
27 خرداد 1386,ساعت 12:07:09
پاسخ #1 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آنلاین آنلاین
تعداد ارسال: 5178
پاسخ : اخبار حوادث

مرد آمریكایی به اتهام سوزاندن "انجیل" دستگیر شد

مردی در شهر چاتانوگا از توابع ایالت تنسی آمریكا به اتهام وحشی‌گری و به راه‌انداختن آتش با استفاده از صفحات كتاب مقدس انجیل دستگیر شد.
ریچارد مك‌كوی یك واحد اقامتی بین‌راهی را به آتش كشیده است.
این مرد كه در چندین اتاق آتش برپا كرده به مدت سه هفته بازجویی می‌شد.
نتایج بازجویی نشان داد كه «مك‌كوی» قبلا در یك مؤسسه سلامت روانی بستری بوده، اما مراحل درمان او كامل نشده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
28 خرداد 1386,ساعت 13:55:03
پاسخ #2 در:
Adidas
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 38

به این میگن فعال
*
محبوبيت : 34
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 916

قاضی سابق دادگستری محكوم به مرگ شد

قاضی سابق دادگستری شهرستان سلماس به اتهام قتل همسر سوم خود از سوی هیأت قضایی شعبه ۷۱ دادگاه كیفری استان تهران به قصاص - اعدام - محكوم شد.
مأموران كلانتری شهرستان خوی عصر ۲۳ شهریور سال ۸۴ در جریان شلیك مرگبار به زن ۱۷ ساله ای به نام مریم قرار گرفتند. در حالی كه شوهر این زن ادعا می كرد همسرش خودكشی كرده، به هم ریختگی صحنه جنایت حكایت از درگیری قربانی با عامل جنایت داشت. بدین ترتیب بازپرس ویژه قتل به خاطر تناقض گویی شوهر قربانی دستور بازجویی از او را صادر كرد و در تحقیقات پلیسی مشخص شد این مرد به خاطر سوءظن شدید و اختلاف با همسرش هنگامی كه از خانه خارج می شد، در خانه را قفل می كرد و دو همسر سابق وی نیز در طول زندگی با او بارها از سوی شوهرشان تهدید به قتل شده اند. همچنین پلیس در بازرسی از خانه متهم، دوربین های مداربسته ای كشف كرد كه در آن متهم با ثبت تصاویر، رفتارهای لحظه به لحظه همسرش را در خانه مورد كنترل قرار می داد. اما تصاویر صحنه مرگ زن جوان به طور كامل از حافظه این دوربین ها پاك شده بود.
با گزارش كارشناسان پزشكی قانونی كه آثار سوختگی لوله اسلحه و باروت را روی جسد مشخص می كرد و نیز فاصله ۳۰ تا ۷۰ سانتی متری شلیك گلوله موضوع خودزنی زن جوان به كلی رد شد و پرونده با قرار عدم صلاحیت در اختیار قضات شعبه ۷۱ دادگاه كیفری استان تهران قرار گرفت.
متهم نیز در جلسات محاكمه ضمن رد اتهامش موضوع مرگ همسرش را خودكشی اعلام كرد.
قاضی عزیزمحمدی و ۴ قاضی مستشار نیز پس از برگزاری جلسه محاكمه مرد ۳۵ ساله با توجه به درخواست قصاص متهم از سوی اولیای دم و صدور كیفرخواست، وی را به اتهام قتل عمدی همسر سومش به قصاص نفس - اعدام - محكوم كردند.

خارج شده است
29 خرداد 1386,ساعت 14:46:16
پاسخ #3 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین
لپ‌تاپ و دوربین دیجیتال هدیه تهرانی به سرقت رفت

لپ‌تاپ و دوربین دیجیتال هدیه تهرانی شب گذشته از اتومبیلش به سرقت رفت.
این بازیگر سینمای ایران در پی تماسی با خبرگزاری دانشجویان ایران، گفت: از دفتر كارم برای ملاقات مادرم به بیمارستان رفته بودم كه تا حدود ساعت ۲۱ یا ۲۲ طول كشید و زمان بازگشت به پاركینگ بیمارستان با سرقت لپ‌تاپ و دوربین دیجیتال از اتومبیلم مواجه شدم.
این بازیگر سینما افزود: سارق یا سارقان به پول و دیگر اشیاء قیمتی كه در اتومبیل بوده، كاری نداشته‌اند و صرفا لپ‌تاپ و دوربین دیجیتال كه محتوی مسایل كاری و شخصی‌اش بوده را سرقت كرده‌اند.
تهرانی خاطرنشان كرد كه ماجرای سرقت را همان لحظه به نیروی انتظامی گزارش كرده است.

خارج شده است
31 خرداد 1386,ساعت 13:39:11
پاسخ #4 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین
باند زورگیری «اصغر كراك» در فردیس كرج متلاشی شد

با تلاش ماموران پلیس آگاهی استان تهران، باند ۳ نفره زورگیری و جیب‌بری در فردیس شناسایی و دستگیر شدند.
سرهنگ اسماعیل هادئی، رییس پلیس آگاهی استان تهران در تشریح این پرونده گفت: در راستای اجرای طرح افزایش امنیت اجتماعی، پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان تهران اقدامات ویژه‌ای برای كنترل و شناسایی افراد خلافكار و سابقه‌دار به مرحله اجرا در آورده است و در همین راستا موفق به شناسایی و دستگیری یكی از سارقان سابقه‌دار در زمینه جیب‌بری به نام «اصغر» ۱۹ ساله شدند.
وی افزود: با توجه به شناسایی و دستگیری «اصغر» هنگام سرقت و جیب‌بری با شگرد مخصوص و شكایات متعدد در زمینه این نوع سرقت، تحقیقات ویژه‌ای در این رابطه توسط تیمی از كارآگاهان پلیس آگاهی فردیس به سرپرستی سرگرد اسفندیاری آغاز شد.
سرهنگ هادئی در خصوص ادامه تحقیقات جهت دستگیری متهم گفت: كارآگاهان پلیس در جریان بررسی‌های صورت گرفته موفق شدند دو تن دیگر از اعضای این باند به نامهای «عباس» ۱۸ ساله و «پرویز» ۲۳ ساله را شناسایی و در مخفیگاهشان غافلگیر و دستگیر كنند.
با توجه به دستگیری هر سه عضو این باند، تحقیقات و بازجویی‌های پلیس از متهمان آغاز شد و متهمان در جریان بازجویی‌ها به سرقتهای متعدد جیب‌بری، زورگیری و اعتیاد به كراك اعتراف كردند.
رییس پلیس آگاهی استان تهران اظهار كرد: اعضای این باند كه هر سه به كراك اعتیاد دارند، از روشهای مختلفی برای اعمال مجرمانه خود استفاده می‌كردند، ولی یكی از متداولترین روشهایشان برای جیب‌بری، ایجاد درگیری با مالباختگان بوده و به این ترتیب حین نزاع اقدام به سرقت و جیب‌بری از وی می‌كردند.
به گفته وی، این سه متهم به سرقت كه هر سه دارای سوابق كیفری و زندان در زمینه سرقت، جیب‌بری، سرقت منزل و اعتیاد هستند به تعداد زیادی زورگیری از رهگذران و عابران اعتراف كرده‌اند.
سرهنگ هادئی افزود: با توجه به سرقتهای مكرر از سوی متهمان و لزوم شناسایی مالباختگان و شاكیان احتمالی، تصویر آنها با دستور مقام قضایی منتشر می‌شود تا شهروندانی كه از این افراد شكایتی دارند جهت سیر مراحل قانونی به اداره آگاهی فردیس مراجعه كنند.
● اعترافات اعضای باند
«اصغر» ۱۹ ساله كه مدت یكسال است به ماده مخدر كراك اعتیاد دارد، در اعترافاتش گفت: مدت یكسال است كه معتاد شده‌ام، هزینه خرید مواد مصرفی‌ام سنگین است. پیش از این به جرم جیب‌بری و زورگیری زندان رفته‌ام و از آنجا كه دیگر توان پرداخت هزینه كراك را نداشتم، به ارتكاب سرقت روی آوردم.
دو متهم دیگر به نامهای «عباس» و «پرویز» نیز طی اعترافاتی با اشاره به این كه برای تامین هزینه اعتیادشان سرقت می‌كنند، اظهار كردند: دیگر خرج اعتیادمان سنگین شده بود، باید مواد می‌خریدیم، از این رو مدتی است كه با «اصغر كراك» همكاری می‌كنیم..
پرونده جهت سیر مراحل قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفته است.

خارج شده است
31 خرداد 1386,ساعت 13:39:27
پاسخ #5 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین

توزیع آب نباتهای هروئینی در مهدكودك

یك پسر ۵ ساله پس از توزیع آب نباتهای هروئینی بین دوستانش در مهد كودكی در آمریكا، از والدینش جدا شد و تحت مراقبت بستگانش قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، این پسربچه پاكت حاوی بسته های هروئین كه تصور می كرد آب نبات هستند را بین دوستانش در مهد كودك پخش كرد. این مهد كودك موقت از سوی سازمان خدمات خانواده تعطیل شد و این در حالیست كه آزمایشات نشان داد: سه نفر از این كودكان آلوده به هروئین شده اند.والدین این كودك انكار كرده اند كه منبع این مواد مخدر بوده اند و می گویند كه پسرشان این بسته را از كنار خیابان پیدا كرده است.

خارج شده است
02 تير 1386,ساعت 11:46:37
پاسخ #6 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین
درگیری منجر به قتل نوجوان ۱۶ ساله در اراك

درگیری چند جوان در پارک «امیرکبیر» اراک به كشته‌شدن یكی از طرفین نزاع و مجروحیت دو تن دیگر منجر شد.
سرهنگ مهدی صالحی در این خصوص گفت: ساعت ۱۲ روز جمعه بیست و پنجم خرداد ماه، در پی وقوع نزاع دسته‌جمعی میان چند جوان در پارک امیرکبیر اراک و اطلاع حادثه به مركز فوریت‌های پلیسی «۱۱۰» بلافاصله ماموران کلانتری به محل اعزام شدند.
وی افزود: ماموران پس از حضور در محل وقوع درگیری طی بررسی‌های اولیه متوجه شدند، دو جوان ۱۸ ساله با یکدیگر درگیر شده‌اند و در جریان آن، یکی از آنها به هویت «سعید» با چاقو به سمت سه تن از جمع هشت نفره حمله كرده كه بر اثر ضربات وارده، یك تن به نام «مسعود ــ م» ۱۶ ساله در دم جان باخت و دو تن دیگر به شدت مجروح و از سوی ماموران كلانتری به بیمارستان منتقل شدند.
سرهنگ صالحی گفت: با وقوع قتل، پرونده‌ای در همین رابطه تشكیل و برای انجام تحقیقات گسترده پلیسی تحویل عوامل آگاهی مركزی شد و به این ترتیب بررسی‌های پلیس برای شناسایی متهم به قتل آغاز شد.
با شناسایی محل سكونت متهم، كارآگاهان پلیس طی یك عملیات غافلگیر کننده، متهم را در حالی که در منزل پدری‌اش مخفی شده بود، دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل كردند.
متهم دستگیر شده در بازجویی‌های پلیسی به درگیری منجر به قتل اعتراف کرد و گفت: مقتول به من فحاشی كرد، من نیز از کوره در رفته و او را با ضربات چاقو مورد حمله قرار دادم.
رییس پلیس آگاهی مركزی با ابراز تاسف از وقوع این حادثه گفت: متاسفانه به دلیل بی‌توجهی والدین، پارک‌ها که باید محلی برای شادی و تفریح و حضور والدین به همراه فرزندانشان باشد، به محلی برای تجمع جوانان تبدیل شده و از طرفی بی‌توجهی و نظارت والدین نیز خود دلیلی برای ارتکاب جرم جوانان شده است.

خارج شده است
02 تير 1386,ساعت 21:01:43
پاسخ #7 در:
sky rain
تشكر
-دريافت شده: 34

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 11
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 249
كشف جسد برهنه جوان 25 ساله در دهكده المپيك!
كشف جسد برهنه جوان 25 ساله در دهكده المپيك!
 حوادث: متهمي كه خرداد ماه سال 83، جوان 25 ساله‌اي را بر سر تهيه مواد مخدر در «دهكده المپيك» به قتل رسانده بود، پس از گذشت نزديك به سه سال از وقوع جنايت در استاديوم آزادي شناسايي و دستگير شد.

عصر روز هجدهم خرداد ماه سال 83، تعدادي از كودكان خردسال در اطراف جنگلي واقع در ضلع شمالي دهكده المپيك ــ مسير در دست احداث اتوبان جديد «تهران _ شمال» ــ مشغول بازي بودند كه قرا گرفتن شئي در محوطه بالاي جنگل، توجه آنها را جلب كرد، به طوري كه وقتي به سمت آن شيء رفتند، با جسد برهنه مرد تنومند جواني مواجه شدند و بلافاصله پس از ترك محل، موضوع را به اطلاع پليس رساندند.

حدود ساعت 18:30 بود كه ماموران در محل حاضر شده و جسد پسر جواني كه به نظر 25 ساله مي‌رسيد و آثار ضرب و جرح بر روي سر و بدنش مشاهده مي‌شد را با احتمال وقوع قتل به پزشكي قانوني منتقل كردند.

بررسي كارشناسان از جسد مجهول‌الهويه مشخص كرد كه اين مرد به علت وارد آمدن شيء سنگين به سرش چهار روز پيش جان باخته است و بدين ترتيب احتمال وقوع قتل قوت گرفت.

گزارش خبرنگار ايسنا در خصوص اين پرونده حاكيست: ادامه تحقيقات پليس براي تشخيص هويت جسد با بررسي پرونده فقداني‌ها سرانجام نتيجه داد و مشخص شد: جسد متعلق به شخصي به نام «شهرام ــ ع» است.

با آغاز تحقيقات از خانواده فرد متوفي، آنها اظهار كردند: « شهرام» به مواد مخدر اعتياد داشت، صبح روز هجدهم خرداد ماه با موتور هندا 125 خود از منزل خارج شد و به سمت فلكه دوم آرياشهر رفت.

با به دست آمدن اين اطلاعات، شماره پلاك موتورسيكلت استعلام و سرانجام حدود يك ماه بعد از كشف جسد، موتورسيكلت به همراه راكب آن در خرم‌آباد مشاهده شد.

ماموران پليس در ايست و بازرسي موتورسيكلت را متوقف كردند، اما راكب آن اعلام كرد كه موتور را از كرمانشاه به سرقت برده است. به اين ترتيب در حالي كه ماموران قصد انتقال وي به آگاهي كرمانشاه را داشتند، او در مسير خرم‌آباد به كرمانشاه موفق به فرار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران تحقيقات پليس ادامه داشت تا اين كه در ادامه پيگيري‌هاي بر روي پرونده، متهم در استاديوم آزادي شناسايي شد.

وي كه از حدود 10 روز قبل از شناسايي مجدد به عنوان كارگر در اين مكان مشغول به كار بود، از سوي ماموران دايره قتل پليس آگاهي تهران دستگير شد.

متهم به نام «اسماعيل» 28 ساله كه اعتياد شديد به مواد مخدر دارد، در بازجويي‌هاي پليس در خصوص نحوه ارتكاب قتل مدعي شد: روز حادثه در فلكه دوم آرياشهر ايستاده بودم كه «شهرام» براي تهيه مواد مخدر پيش من آمد، به او گفتم براي تهيه مواد بايد نزد بستگانم كه در خريد و فروش مواد مخدر در دهكده المپيك فعاليت مي‌كنند، برويم، از اين رو سوار بر ترك موتور وي شده و به سمت مقصد حركت كرديم.

وي ادامه داد: وقتي به محل مورد نظر رسيديم، متوجه شدم بستگانم در آنجا حضور ندارند و همين مسأله موجب شد تا «شهرام» با من درگير شود و به اين ترتيب هنگام درگيري كلاه كاسكتش را برداشته و محكم به سرش كوبيدم. وقتي متوجه شدم بيهوش شده است، به سرعت لباسهايش را از تنش بيرون آورده و با برداشتن مدارك و موتورسيكلتش محل را ترك كردم و پس از طي مسافتي مدارك را بيرون انداخته و به سمت كرمانشاه به راه افتادم.

با اعترافات متهم به قتل، پرونده جهت سير مراحل قانوني در اختيار دادسراي امور جنايي قرار گرفت.
منبع : ايسنا

دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل

خارج شده است
02 تير 1386,ساعت 21:13:31
پاسخ #8 در:
sky rain
تشكر
-دريافت شده: 34

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 11
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 249
خانه وحشت
 جزئيات تازه از خانه وحشت
 حوادث: حقيقات درباره سرنوشت جوان ۲۷ ساله بازارى كه نيمه هاى يك شب بهارى در جريان ملاقاتى مرموز با يك زن ناپديد شده، از سوى قاضى دادگاه و كارآگاهان جنايى وارد مرحله تازه اى شد.

كارآگاهان پس از بررسى ابعاد مختلف پرونده به وجود يك زن ديگر به نام مريم كه براى شهريار - جوان ناپديد شده - از طريق تلفن همراه پيام هاى كوتاه ارسال مى كرد پى بردند.
بر اساس اين گزارش، ديروز شهرام برادر جوان گمشده كه براى پيگيرى پرونده ناپديد شدن برادرش به دادگاه آمده بود در گفت وگويى با خبرنگار ما درباره ماجراى مفقود شدن برادرش در خانه وحشت گفت: برادرم - شهريار - يكى از توليدكنندگان پوشاك ورزشى در بازار تهران بود و از اعتبار ويژه اى هم در ميان همكارانش برخوردار بود. او چند سال قبل از مفقود شدن ازدواج كرده بود و زندگى آرام و راحتى داشت. وى درباره شب حادثه گفت: ساعت ۱۱ شب ۲۱ خرداد سال ۸۱ هنگامى كه از محل كارم به خانه بازگشتم برادرم را هنگام مكالمه با تلفن همراه ديدم.
او پس از پايان مكالمه تلفنى اش گفت: امشب يكى از دوستانم قصد دارد به تايلند برود و بايد براى خداحافظى، به ديدنش بروم. پس از اين جلسه نيز به خانه برمى گردم تا همسرم را به بيمارستان برسانم.
شهرام در ادامه افزود: به دليل آن كه ساعتى از شب گذشته بود، شهريار را به محل ملاقات در خيابان قصرالدشت در نزديك همان خانه مرموز كه به خانه وحشت معروف است بردم. اما كسى در آنجا نبود. به همان خاطر برادرم از من خواست با خودروام يك دور در آن خيابان بزنيم كه پس از چند دقيقه گشتزنى در خيابان هاى اطراف مجدداً به محل قرار بازگشتيم كه ناگهان يك زن بلندقد و عينكى كه مانتو و روسرى به تن داشت و در پياده رو ايستاده بود نظر برادرم را جلب كرد. بدين ترتيب شهريار با ديدن او از خودرو پياده شد. من هم به او گفتم منتظرش مى مانم. اما او قبول نكرد و گفت من خودم با آژانس برمى گردم. نيم ساعت بعد وقتى به خانه برگشتم به دليل آن كه به رفتار و حركات شهريار مشكوك شده بودم، با تلفن همراهش تماس گرفتم اما تلفن او خاموش بود و همين مسأله موجب تشديد نگرانى ام شد.وى گفت: بعد از گذشت ۲۴ ساعت به دليل آن كه هيچ خبرى از شهريار نشد، به اتفاق پدرم به كلانترى ۱۰۸ رفتيم و از پليس براى يافتن برادرم تقاضاى كمك كرديم.
در حالى كه تحقيقات پليس در اين باره آغاز شده بود، من هم براى يافتن برادرم، به سراغ دوستان او رفتم و از آنان درباره اين كه آيا شهريار با زنى رابطه داشته يا نه سؤال هايى پرسيدم و دوستان او ابتدا اظهار بى اطلاعى كردند. اما چند روز بعد به من گفتند زن جوانى كه گفته مى شود پرستار است، اخيراً با شهريار ديده شده است و او گاهى اوقات به ديدنش مى آمد.يكى از دوستان شهريار هم پس از اطلاع از موضوع با در دست داشتن يك فتوكپى شناسنامه و كارت شناسايى نزد من آمد و گفت: زنى كه با شهريار ارتباط داشت، چند روز قبل از ناپديد شدن او درباره شهريار از من سؤال هايى پرسيد بعد هم گفت عازم سفر است و از من خواهش كرد تا مدارك را به او بدهم. من هم با گرفتن فتوكپى و مدارك آن زن فهميدم كه نامش رفعت است. همچنين در بررسى هاى بعدى نيز متوجه شدم محلى كه شهريار با من خداحافظى كرده با خانه «فرامرز» شوهر سابق رفعت ۱۰۰ متر فاصله داشته است.من با جمع آورى اين اطلاعات براى يافتن برادرم به خانه فرامرز رفتم اما او از ماجرا اظهار بى اطلاعى كرد. فرامرز در مراحل بازجويى در اداره آگاهى تهران درباره همسر سابقش - رفعت- گفت: چند ماه قبل او را به خاطر اعتياد شديدش طلاق دادم. اين در حالى است كه بستگان فرامرز به من گفته بودند كه رفعت زن خوبى بوده و شوهرش از او در كار خريد و فروش موادمخدر استفاده مى كرده است و در حقيقت شوهر او رفعت را طعمه قرار مى داد تا به هدف شوم خود برسد.
شهرام در ادامه به تهديدهاى تلفنى كه ۲۰ روز قبل از مفقود شدن برادرش با او برقرار شده بود اشاره كرد و ادامه داد: وقتى براى برگزارى مراسم ختم به اصفهان رفتيم، تلفن همراه شهريار براى چند ساعتى نزد خواهرم ماند. خواهرم به دليل تماس هاى پى درپى كه به تلفن شهريار مى شد، مجبور شد جواب دهد كه زن و مرد ناشناسى در جريان اين تماس ها به طور جداگانه او را تهديد به قتل مى كردند. ضمناً براى برادرم نيز پيام هاى كوتاه فرستاده مى شد كه اين موضوع را با قاضى پرونده در ميان گذاشتيم. در بررسى پرينت مكالماتى كه با تلفن همراه شهريار برقرار شده بود نيز فهميديم كه در ۱۱ روز از خانه زن جوانى به نام مريم ۳۸ بار تماس هاى تهديدآميز با برادرم برقرار شده است.بدين ترتيب مريم با دستور قضايى بازداشت شد. اما او منكر هرگونه آشنايى و رابطه با رفعت و شهريار شد. بعد هم قاضى الهى زاده به اين دو زن - رفعت و مريم - به دليل اين كه مدرك مستندى وجود ندارد كه آنها برادرم را ربوده و يا از سرنوشت او اطلاعى داشته باشند قرار منع تعقيب صادر كرد كه ما به قرار صادره اعتراض كرديم و پرونده براى رسيدگى نهايى به دادگاه تجديدنظر استان تهران ارجاع شد.وى در ادامه گفت: فرامرز پس از تحقيقات و بازجويى هاى اوليه در حالى كه با قرار وثيقه آزاد است بار ديگر از سوى كارآگاهان براى بازجويى فراخوانده شد. اما او با فروش خانه و نقل مكان از خانه اى كه گفته مى شود برادرم شب را در آنجا به صبح رسانده و هرگز از آن خارج نشده ناپديد شده است. تاكنون نيز فرامرز خود را به كارآگاهان معرفى نكرده است. در نتيجه دستور دستگيرى وى از سوى قاضى پرونده صادر شده است.
قاضى دادگاه در اين رابطه به خبرنگار ما گفت: پرونده با اعتراض شاكيان پرونده نسبت به قرار منع تعقيب دو زن به نام هاى رفعت و مريم به دادگاه تجديدنظر استان تهران ارجاع شده است كه پس از اعلام نظر آنها در اين زمينه دستورات قضايى جديد صادر خواهد شد. بنابراين ممكن است با درخواست شاكيان پرونده دستور گودبردارى آن بخش از خانه قديمى كه دست نخورده باقى مانده است صادر شود.

منبع : ايران

دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل

خارج شده است
05 تير 1386,ساعت 14:55:23
پاسخ #9 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین
نقشه یك زن دزد برای هوویش

یك زن كه پس از سرقت به دام افتاده بود، در یك نقشه انتقام‌جویانه هوویش را به دادسرای ناحیه ۱۲ كشاند. این زن كه جیب‌بر حرفه‌ای بازار طلافروشان تهران است، در آخرین بازجویی‌های خود ادعا كرد با نقشه شوهر و همدستی هوویش این سرقت‌ها را انجام داده است.
اوایل اردیبهشت‌ماه سال ۸۳، پیرزنی به پلیس مترو مراجعه كرد و در حالی كه بسیار بدحال بود، گفت: صبح امروز طلاهایم را به بازار طلافروشان بردم، می‌خواستم با پول آن برای دخترم جهیزیه بخرم.
وقتی از مغازه بیرون آمدم متوجه رفتار مشكوك یك زن و دختر جوان شدم اما به روی خود نیاوردم و به راهم ادامه دادم، تا اینكه وارد مترو شدم و آنها هم سوار قطار و دو ایستگاه بعد پیاده شدند.
این زن افرود: قطار خیلی شلوغ بود. چند دقیقه بعد كه كیفم را نگاه كردم متوجه شدم پول‌هایم به سرقت رفته است.
به دنبال شكایت این پیرزن چند زن دیگر نیز شكایتی مشابه مطرح كردند. پلیس پس از چند روز كنترل نامحسوس توانست، رد این زن را پیدا كرده و پس از به دست آوردن سوابق كیفری سارق زن، وی را در خانه‌اش دستگیر كند.
پس از گذشت دو سال در حالی كه تعداد شاكیان این زن ۴۷ ساله به ۱۲ نفر رسید، نخستین بازرسی‌های قضایی از وی آغاز شد. او در آخرین بازجویی‌ها ادعا كرد شوهر و هوویش او را مجبور به جیب‌بری كرده‌اند. با این ادعا، كیخا، بازپرس پرونده، شوهر این زن و هوویش را به دادسرا احضار كرد.
در جلسه‌ای كه به همین منظور صبح روز گذشته در شعبه ۶ بازپرسی دادسرای ناحیه ۱۲ تشكیل شده بود، شاكیان پرونده هم حضور داشتند، اما هیچ یك از آنان هوو را به عنوان سارقان پول‌ها و طلاهایشان شناسایی نكرده و بدین‌منظور ادامه تحقیقات در این رابطه به جلسات بعد موكول شد.

خارج شده است
05 تير 1386,ساعت 14:55:49
پاسخ #10 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین
سرعت زیاد مادر نیویوركی ۳ فرزندش را به كشتن داد

زن نیویوركی در رانندگی با سرعت غیرمجاز، خود و سه كودكش را به كشتن داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، به نقل از خبرگزاری «آسوشیتد پرس» حاكی است، پلیس بزرگراه نیویورك به خودرویی حامل یك زن و سه كودك مواجه شد كه با سرعت بالایی در حال حركت بودند.بنابراین گزارش، پلیس بزرگراه سعی در توقف خودرو را داشت اما زن راننده بر سرعت خودرو افزود و همین امر منجر به وقوع تصادفی دلخراش و خونین شد.در پی واژگونی خودرو كه بر اثر سرعت بالای آن روی داد سه كودك ۲ و ۶ و ۱۰ ساله و مادر جوان آنها در دم جان باختند.

خارج شده است
05 تير 1386,ساعت 14:56:14
پاسخ #11 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین
دستگيري4 آدمخوار در قطر

انگشت بريده انسان در معده يك بيمار، از راز آدمخواري چهار آسيايي در قطر پرده برداشت.
به گزارش فارس، روز گذشته در پي مراجعه چهار مرد آسيايي به بيمارستاني در قطر به خاطر دل‌درد شديد، پزشكان ابتدا بيماري را مسموميت غذايي تشخيص دادند و هر چهار نفر را براي عكسبرداري به بخش راديولوژي فرستادند و با مشاهده نتايج راديولوژي آنچه را كه ديدند باور نمي كردند.
گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس، به نقل از خبرگزاري "گلف نيوز" حاكي است، در معده يكي از بيماران انگشت بريده انسان وجود داشت. تكه هاي بدن انسان در معده سه مرد ديگر نيز ديده شد.بدين ترتيب چهار آدمخوار كه هنوز مليت‌شان فاش نشده و در بيمارستان بستري هستند به پليس معرفي شدند و تحت بازجويي قرار گرفتند.
بررسي ها نشان مي دهد چهار جنايتكار پس از كشتن يك يا دو نفر، جنازه ها را تكه تكه كرده و خام خام خورده اند و به دل درد افتاده‌اند.
اين گزارش مي افزايد: دادستاني قطر به پليس اين كشور دستور داده به محافظت بيمارستان مورد نظر بپردازد تا آدمخوران پس از بهبودي محاكمه شوند.

خارج شده است
05 تير 1386,ساعت 14:56:36
پاسخ #12 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین
سرقت ميليوني تراول‌چك هنگام پشت‌نويسي

سارقي كه تراول‌چكهاي مشتري بانك را هنگام پشت‌نويسي از پيشخوان قاپ زده بود، به همراه همدستش متواري شد.
به گزارش ايسنا، ساعت 10 سوم خرداد ماه سال جاري، شخصي با مراجعه به كلانتري127«نارمك» از سرقت 3 ميليون و 900 هزار تومان تراول‌چك‌هايش در بانك خبر داد.
وي به ماموران ‌گفت: در حال پشت‌نويسي 4 ميليون تومان تراول‌چك در بانك بودم كه ناگهان جواني كه كنارم ايستاده بود، 3 ميليون و 900 هزار تومان از پولها را قاپيد و فرار كرد.
به گفته مالباخته، سارق پس از خارج شدن از بانك بر ترك موتورسيكلتي نشست كه راكب آن مقابل بانك در انتظارش ايستاده بود و سپس از محل فرار كرد.
بر اساس اين گزارش، پلاك موتورسيكلت نيز مخدوش بوده است.
با اعلام اين شكايت، تحقيقات پليس براي شناسايي و دستگيري متهمان به سرقت با ارجاع پرونده به پليس آگاهي تهران بزرگ آغاز شد.

خارج شده است
05 تير 1386,ساعت 14:56:58
پاسخ #13 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین
ماجراي گوري در کرمانشاه كه از آن نور مي تابيد

ماموران انتظامي شهرستان صحنه كرمانشاه دليل تابش نور از قبري در گورستان شيرخان را كشف كردند علت اين اتفاق وجود نور پروژكتورهاي كارخانه ماسه شور در محل و همچنين نور چراغهاي خودروهاي عبوري و انعكاس آن روي سنگ گرانيت قبر عنوان شده است.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس، روز گذشته ماموران انتظامي شهرستان صحنه در پي انعكاس خبري مبني بر اين كه در قبرستان روستاي «شيرخان» بخش دينور شبانه ، نور از قبري تابيده مي شود ، به محل عزيمت كردند.
بنا بر اين گزارش ، ماموران پس از حضور در محل و با بررسي هاي كارشناسانه دريافتند تابش اصلي نور از قبر زني به نام «ليلي آ» است كه سنگ قبر وي گرانيت بوده و بر اثر تابيدن نور پروژكتورهاي كارخانه ماسه شور كه در محل قرار دارد و همچنين نور چراغهاي خودروهاي عبوري بر سنگ گرانيت قبر و انعكاس آن چنين به نظر مي رسد كه از قبر نور ساطع مي شود.
با توضيحات پليس ، اهالي قانع شده و ديگر پيگير نشدند

خارج شده است
14 تير 1386,ساعت 04:25:11
پاسخ #14 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر
-اهدا شده: 1144
-دريافت شده: 980

*
محبوبيت : 1045
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1965
ماجراي زن تغيير جنسيت داده

زني كه تغيير جنسيت داده بود، با در دست داشتن مدارك شناسايي جعلي، حين استخدام در يك شركت خصوصي براي كار در منزل شناسايي و دستگير شد.

ماجرا از اين قرار بود كه مسوولان يك شركت خصوصي جهت كار در امور منزل قصد استخدام زني 38 ساله به هويت "ع – م" را داشتند، اما به دنبال بررسي مدارك اين زن علاوه بر اين كه جعلي بودن شناسنامه وي احراز شد، همچنين مشخص شد كه اين زن خود را به شكل جعلي تحت پوشش يكي از سازمانهاي حمايتي درآورده است.

براساس گزارش نيروي انتظامي، كارآگاهان پليس قم با اعلان موضوع و رسيدگي به مدارك اين زن، با استفاده از يكسري شگردهاي پليسي پس از استعلام پي بردند: شناسنامه اين زن 38 ساله جعلي است، از اين رو با هماهنگي مقام قضايي، اقدامات لازم جهت دستگيري اين زن انجام شد.

با آغاز تحقيقات از اين زن، كارآگاهان در مقابل اعترافات غيرمعمول اين زن قرار گرفتند، چرا كه طبق مدارك و اظهاراتش، پيش از اين مرد و هويتش "ش – م" بوده است، اما با تاييد پزشكان مبني بر دوجنسه بودن اين فرد، در جريان عملهاي متعدد جراحي تغيير جنسيت داده و در حال حاضر تنها زندگي مي‌كند.

به گزارش ايسنا از اين پرونده حاكيست: متهم به جعل شناسنامه معترف شد: در راستاي رفع مشكلاتم به دليل نداشتن شناسنامه جديد مجبور به استفاده از شناسنامه جعلي شدم.

پرونده اين متهم در حال حاضر سير قانوني خود را در دادسراي قم پشت سر مي‌گذارد.

در اين رابطه پليس هشدار داد: شركتهاي خصوصي و اشخاص پيش از استخدام كارگر، پرستار، به طور دقيق پيشينه كاري و سوابق اخلاقي و خانوادگي فرد مورد نظر را جهت استخدام بررسي كنند.

ایسنا

دوستان ساده دلیم همتون رو دوست دارم

درون اتفاق درد ، میان شهر بی پیکر

سکانس آخر شعرم ، منم بی تو که میمیرم

خارج شده است
صفحه: [1] 2 3 4 ... 26   بالا

پرش به :