اخبار حوادث - * - 02 خرداد 1391,ساعت 07:06:52

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : حرف دل
متن : تقصير منتقدير بود يا تقصير احساس من كه از جزيره  تنهايي ، از  فضاي خاكست...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 00:42:01
موضوع : بیا تو و خودت رو همه جوره معرفی کن (2)
متن :  ميخام خودمو معرفي كنم .. منم ... اسمم شاديه ... يعني اسم مجازيم اينه .. دوست...
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 00:39:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : منم با پدیده موافقم بار اول چون اولین دیداره یک روزه باشه بهتره منم میت...
توسط a471847        تاریخ : ديروز، ساعت 22:07:08
موضوع : دلت برای چی، کجا، چه کسی، چه روزی و..... تنگ شده
متن : نوشته: shabpare در ديروز، ساعت 14:30:27 شما خودت دلت واسه چی کجا و... تنگ شده؟ستا...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:45:59
موضوع : تبریکات و تسلیت ها "4"
متن : نوشته: shabpare در ديروز، ساعت 15:11:41 ینی تو کلا همش باید من یه جور دیگه به دل...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:39:22
موضوع : • مناجات •
متن : دلم گرفته بود/هست..من روزها دلم گرفته بود و دلخوشکنک های زندگیم کم بودن/...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 15:30:02
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : تمام درد من اين استكه مي دانم براي داشتن تو به زمين آمده امهمين تو كه بر...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:24:00
موضوع : اخبار سیاسی
متن : + حمله شدید مطهری به عملکرد مشایی و احمدی​نژاد : با این تفکرتان درباره ...
در اخـــبــار عــمــومــي
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 15:15:35
موضوع : ورود جوگیران ممنوع حتی برای شما دوست عزیز
متن : نوشته: سینا در 31 ارديبهشت  1391,ساعت  16:25:14ياد جواني بخير عجب پستهاييچه حو...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:46:44
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : هنوزم دستای گرمت جای امنی واسه گریه ستو قشنگی مثل بارون من دلم پر از گل...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:44:18
موضوع : شعرهای من
متن : شادی جان شعرت خیلی با احساس بود که دختر!"وتير مي كشد تنم چه درد بي نشانه ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 14:27:30
موضوع : فال حافظ و ساده دل
متن :  كي شعر تر انگيزد  حاطر كه حزين باشد /يك نكته ازاين معني گفتيم وهمين باش...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:11:15
موضوع : سخنان بزرگان (2)
متن : همه از مرگ می ترسند ؛ من از زندگی سمج خودم (صادق هدایت – زنده بگور)
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : 31 ارديبهشت 1391,ساعت 15:56:07
موضوع : فقط بگو
متن :  خریدار ندارد ... دلی کـــه برایت " لک " زدہ است !.!.!
توسط ایسان        تاریخ : 25 ارديبهشت 1391,ساعت 20:24:40
موضوع : ==== داستان کوتاه 2 ====
متن : قلب کوچولومن قلب کوچولویی دارم؛ خیلی کوچولوآنقدر از این داستان نادر ا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : 20 ارديبهشت 1391,ساعت 15:42:06

صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 26   بالا
موضوع: اخبار حوادث  (دفعات بازدید: 18574 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
15 تير 1386,ساعت 19:32:54
پاسخ #15 در:
Adidas
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 38

به این میگن فعال
*
محبوبيت : 34
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 916
پاسخ : اخبار حوادث
حكم قصاص قاتل دره فرحزاد صادر شد

حكم قصاص سارق منزلی در دره فرحزاد كه در درگیری با صاحبخانه او را به قتل رسانده بود توسط قاضی شعبه ۷۱ دادگاه جنایی صادر شد.
ماجرا از آنجا آغاز شد كه در ساعت ۴ صبح روز ۷/۱۲/۸۲ دو نفر سارق به نام احمد صابری و نصیر احمد لویی ۱۹ و ۲۳ ساله وارد منزلی واقع در خیابان نفت دره فرحزاد شده و اقدام به سرقت از آن منزل كردند.
در این هنگام اعضای خانواده از خواب بیدار شده و با دزدان درگیر شدند كه در این موقع یكی از سارقان با پسر صاحبخانه به نام مهدی ابراهیم‌پور درگیر شد و با چاقو به قلب او ضربه‌ای وارد كرد كه منجر به مرگ وی شد.
سپس پدر مقتول و برادر دیگرش سارقان را دنبال كردند كه در این هنگام متهم ردیف دوم نصیر احمدلویی با پدر مقتول درگیر ‌شد و او را نیز مجروح كرد.
در این لحظه باز هم پدر مقتول دست از تعقیب سارقین برنداشته و موفق به دستگیری نصیر احمدلویی ‌شد كه پس از حضور ماموران و با كمك احمدلویی موفق به دستگیری متهم ردیف اول یعنی احمد صابری شدند.
جعفری افزود: هر دو متهم به سه سرقت دیگر نیز اعتراف كردند كه به واسطه این سرقتها به سه سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محكوم شدند اما برای اتهام اصلی كه همان قتل عمد بوده است متهم ردیف اول توسط قاضی شعبه ۷۱ به اعدام محكوم شد و سپس شعبه ۲۶ دیوان عالی هم این رای را تایید كرد.
وی افزود: حكم شلاق این دو متهم هفته آینده اجرا شده و حكم اعدام نیز برای متهم ردیف اول احمد صابری در پایان هفته بعد اجرا می‌شود.
منبع : سایت خبری آفتاب

خارج شده است
15 تير 1386,ساعت 19:33:30
پاسخ #16 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین
مجازات حبس برای ۶ سارق مسلح در تایوان

۶ نفر از اعضای یك باند سرقت مسلحانه در تایوان از سوی دادگاه به حبس های طولانی و پرداخت جریمه محكوم شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، دادگاهی در «چیائی» تایوان شش نفر از اعضای تشكیل دهنده یك باند سرقت مسلحانه را به حبس های طولانی و پرداخت جریمه محكوم كرد.
بر اساس این گزارش، سردسته ۴۲ ساله این باند كه «لی سانگ جنگ» نام داشت به ۱۴ سال و ۵ ماه حبس محكوم شد و علاوه بر آن باید ۲۰۰ هزار دلار تایوانی نیز بپردازد.همكار دیگر او كه «سو هونان» نام دارد به ۱۳ سال و ۸ ماه حبس و پرداخت جریمه ۱۰۰ هزار دلاری تایوانی محكوم گردید.سایر اعضای این باند، هر یك به بیش از ۸ سال زندان محكوم و باید جریمه ۱۰۰ هزار دلاری نیز بپردازند۰.این باند در حالی كه مسلح بوده و نقاب به چهره می زنند به خانه ها وارد شده و با تهدید ساكنان علاوه بر سرقت آنان را می ترساندند تا به پلیس شكایت نكنند.بنابر تحقیقات انجام شده این باند به ربودن گوشی تلفن همراه نیز اقدام می كردند كه به ۲۰ هزار مورد آن اعتراف كردند.

خارج شده است
18 تير 1386,ساعت 17:12:10
پاسخ #17 در:
dalghak
تشكر
-دريافت شده: 1

تازه وارد
*
محبوبيت : 2
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 11
زنده به گور كردن ایدزی ها
!!
 حوادث: زنده به گور شدن بیماران ایدزی در استان "پاپوا" اندونزی، اعتراض شدید سازمان جهانی حقوق بشر را به همراه دارد.

فکرهای منفی و مسموم به بیماری ایدز در "پاپوآ" اندونزی باعث شده برخی از مبتلایان زنده به گور شوند.
میزان آلودگی به ویروس اچ ای وی در این استان، نیم برابر بیش از میانگین کشوری در اندونزی است. تلاش ها برای مقابله با گسترش این بیماری از جمله آموزش درباره مسائل جنسی، اکنون با جدیت دنبال می شود.
این در حالی است که بسیاری از مردم "پاپوآ" حتی اطلاعات درستی از ایدز ندارند. از سوی دیگر سنت های آنان از جمله چند همسری از جمله عواملی است که زنان خانه دار را در برابر این بیماری آسیب پذیرتر کرده است. بیشترین ایدزی های"پاپوآ" از این قشر هستند.
برخی از مبتلایان از ترس واکنش های بی رحمانه اطرافیانشان، ابتلای خود به"اچ آی وی" را پنهان می سازند ، چون برخی خانواده ها، مبتلایان را در تاریکی شب زنده به گور می کنند. مردم پاپوآ معتقدند مبتلایان به ایدز شرورند و باید مجازات شوند.گزارش ایسکانیوز می افزاید: کارشناسان انتشار گسترده ایدز را به بمبی ساعتی در"پاپوآ" تشبیه می کنند و اگر چه اوضاع این استان به بدی آفریقا نیست اما اگر برخوردی جدی با این معضل نشود، به سرعت به همین سطح نیز می رسد.

« آخرين ويرايش :توسط meysam »

ما قصه ي دل جز به بر يار نبرديم و ز يار شكايت سوي اغيار نبرديم

خارج شده است
23 تير 1386,ساعت 03:10:05
پاسخ #18 در:
قمارباز
تشكر
-دريافت شده: 36

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 7
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 223
آس دلم دست تو بود و من به امید رفع کتی بودم
اين گزارش، واقعي است!

آنچه مي‌خوانيد ثبت يك گزارش واقعي از سوي خبرنگار «حوادث» ايسنا است.
ساعت 21:15 پنجشنبه شب 14 تير ماه، خيابان آزادي، كنار ايستگاه مترو شادمان
سهميه‌بندي سوخت اثر شگرفي بر تعداد مسافران قطار شهري گذاشته و همزماني اين شب با ميلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و افزودن به تعداد سفرهاي درون شهري و رفت و آمد به بهشت زهرا (س) مزيد بر علت شده بود.

از خروجي خيابان آزادي، پله‌هاي مترو را كه پشت سر مي‌گذاشتيد گل فروشان و دست فروشان بساط دار را مشاهده مي‌كرديد كه با دسته گلهاي هزار توماني لحظاتي توجهتان را جلب مي‌كردند.

خيابان به شدت شلوغ بود و مسافران لحظات قبل مترو، اين بار به دنبال يك خودرو خالي، موجب ايجاد ترافيك در ابتداي مسير يادگار امام (ره) شده‌ بودند.

در انتظار خودرو بودم؛

يك مسافر سياهپوش به نزديك موتورسيكلت سواري آمد و تصور كردم قصد چانه‌زني دارد.

اما ناگهان رد و بدل شدن پول و بسته‌اي به اندازه بند انگشت را مشاهده كردم.

مرد ميانسالي در فاصله‌اي 10 قدمي از من شاهد اين قضيه بود، به سرعت به سراغ جوان رفت؛‌

«كراك داداش؛ كراكه؟ »

جوان سياهپوش با ظاهري مثبت و داراي محاسن سعي در آرام كردن مرد ميانسال داشت.

«آروم حيوون، آروم‌تر ...»

«صدتا مشتري برات دارم؛ تو روخدا ، مرگ من ، يك چيزي به ما مي‌ماسه؟ »

فقط دو دقيقه از اين گفت‌وگو گذشته است.

قريب 12 جوان در فاصله سني 18 تا 29 سال، اطراف توزيع‌كننده حلقه زدند.

خيابان به شدت شلوغ بود و آنها كراك مي‌خواستند و در حلقه اطراف مرد، به وسط خيابان هدايت شدند.

بسته‌ها از ميان دستان مرد به مشتريها مي‌رسيد؛ اما در اين ميان يكي از مردهاي ظاهرا 28 ساله بر سر قيمت چانه‌زني مي‌كرد.

توزيع‌كننده پول را گرفت و بسته را از لاي انگشتانش به خريدار نشان داد؛ در حاليكه نگاه حريص، به دنبال جنس بود،

بسته را به سمت ديگر،‌ در ميان خيابان و شمشادها پرتاب كرد و دستور داد: مثل سگ بو بكش، پيداش مي‌كني!

و با نيشخندي خود را از ميان جمعيت كنار ‌كشيد.

در اين لحظه او متوجه نگاههاي خيره من به خود شد.

به سراغ گل‌فروشها رفت. دسته گلي برداشت و در حالي كه من با فاصله زياد از آنها تلاش داشتم، بر خشم خود غلبه كنم و با شماره 110 پليس تماس بگيرم، به سراغم آمد.

عزيزم گل مي‌خواي؟؟

واسه شما ارزون حساب مي‌كنم ...

از او فاصله گرفتم و طي تماسي تلفني با مركز فوريتهاي پليسي «110» در حالي كه دوبار تماسم را قطع كرده‌اند، در ساعت 21:9 موضوع را توضيح دادم.

خود را به عنوان خبرنگار نيروي انتظامي معرفي كردم؛ اما اپراتور با لحني خونسرد گفت: خانوم اعلام مي‌كنم اما نمي‌دونم كه ميان يا نه؟

جوان 28 ساله هنوز با چشمهايش خيابان را بو مي‌كشد، 10 دقيقه گذشته است؛ دو مزاحمت خياباني را هم پشت سر گذاشتم و در انتظار گشت پليس ماندم.

10 دقيقه ديگر هم گذشت، اما هنوز از گشت خبري نشده بود، در اين فاصله به حساب چشمان من 11 مشتري ديگر به جنس رسيدند و به اين فكر بودم كه فاصله‌ام با نزديكترين كلانتري( 108 نواب)، پياده، فقط 10 دقيقه بود.

حرفهاي سردار اسكندر مومني، معاون عمليات نيروي انتظامي در گوشم زنگ زد:

«در پي سهميه‌بندي بنزين، مدت زمان حضور پليس در صحنه، با كاهش 5/1 دقيقه‌اي به 5/11 دقيقه رسيد!»

اين گزارش معاون عمليات ناجا در روز چهارشنبه به رسانه‌ها اعلام شده بود.

با خودم فكر مي‌كنم يك توزيع‌كننده هم، يكي است!

ساعت از 21:30 گذشته است كه بار ديگر با مركز فوريتهاي پليسي «110» تماس گرفتم و موضوع را گزارش كردم؛ با تاكيد بر اين كه يكي از خبرنگاران نيروي انتظامي هستم و اين بار براي ايجاد احساس مسؤوليت، كد اپراتور را مي‌پرسم!

10 دقيقه ديگر هم گذشت كه با رييس مركز اطلاع رساني فاتب در منزلش تماس گرفتم و با اعلان موضوع از وي كمك خواستم.

در اين فاصله احساس كردم چشمان زيادي در حال مراقبت از من است، پسري با هيكل درشت به سراغم آمد؛ او يكي از نوچه‌هاي گل‌فروش توزيع‌كننده است.

«ببخشيد خانوم مي‌تونم يك سؤال ازتون بپرسم؟»

از اين جمع كسي مزاحم آبجي ما شده، تا بهش يه حالي بديم؟

او با مشتهاي گره كرده، دستانش را به هم ‌كوبيد و خود را خشمگين نشان داد.

با خونسردي تشكر كردم و گفتم منتظر هستم.

در انتظار پليس!

با تماسهاي سرهنگ احمدي، رييس مركز اطلاع‌رساني نيروي انتظامي تهران بزرگ، نتيجه حاصل شد؛ مشخصات خود را به سرهنگ داده بودم؛

موتور گشت انتظامي با چراغ گردان به سراغم ‌آمد و من مبهوت از اين شيوه پليس، از آنها خواستم سرعت عمل داشته باشند.

باز هم گوشهايم زنگ زد:

سردار جعفري، معاون آگاهي پليس آگاهي اواخر سال گذشته در جريان گفت‌وگويي تحليلي اعلام كرده بود: «فعاليت پليس در خصوص عمليات ضربت و يا بخشي از گزارشهاي مردمي بايد با لباس و خودرو شخصي باشد تا امكان دستگيري سوژه از بين نرود!»

توزيع‌كننده با دسته گلي در دستش با انگشت نشانه من از سوي مامور كادر و سرباز اسلحه به دوش شناسايي شد.

او را به گوشه‌اي بردند و محترمانه از او تقاضا كردند محتويات جيبش را نشان دهد.

هنوز دسته گلي كه با قرار دادن جنس لابه لاي آن تقديم مشتري مي‌كرد و دوباره با پول پس مي‌گرفت در دستانش بود.

بازرسي بدني انجام و گوشي تلفن همراه از او گرفته شد!

گل‌فروشهاي ديگر و بساط كننده‌ها زير چشمي با نگاهي وحشتناك من را نظاره گر بودند و حتي يكي از آنها تلاش كرد دسته گل را از دستان سوژه، مقابل چشم پليس پس بگيرد.

هيچ چيز در لباس توزيع‌كننده پيدا نشد؛ مامور كادر مرا صدا كرد و خيلي آرام در حالي كه توزيع كننده در كنار سرباز ايستاده بود، به من گفت: خانم هيچي به همراه ندارد، چه كار كنيم؟ نمي‌توانيم بازداشتش كنيم.

تصميم گرفتم با صراحت تشويق كنم تا بيشتر جست‌و‌جو كند، به خاطر دستگيري يك توزيع‌كننده.

خود را حتي آدم مهمتري جلوه دادم و گفتم: مي‌گم شاهد پخش مواد بودم! جلوي چشمان مامور با موبايلم مشغول گرفتن شماره تلفن سرهنگ كشفي، معاون مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ شدم.

هنوز در حال برقراري تماس بودم كه توزيع‌كننده بعد از سه چهار فحش ركيك در حاليكه از زير پاي سرباز فرار كرد و به سوي ديگر خيابان رفت، نثارم ‌شد.

ديگر گوشهايم زنگ نزد؛ با صداي بلند به سرباز گفتم تعقيبش كن!

اما او گفت: اگر رفتم زير ماشينها شما برايم چه مي‌كنيد؟

به ياد بيش از سه هزار شهيد نيروي پليس در عملياتهاي مبارزه با مواد مخدر افتادم.

اما اين سرباز هم در شلوغي خيابان و چشمان تهديدآميز بساطي‌ها، حق داشت.

مامور كادر از من ‌پرسيد كار ديگري هست بتوانم برايتان انجام دهم؟

بله ، براي رضاي خدا بساطي‌ها را جمع كنيد!

با اشاره و واكنش تند سرباز وظيفه و به خرج دادن كمي جديت، بساطي‌ها جمع شدند؛ مي‌دانستم هنوز لابه‌لاي گلها جنس پيدا مي‌شد؛ اما براي اين اعلان گزارش تا ساعت 22:45 هنوز در خيابان مانده بودم.

همه اين زمان و فشار را براي دستگيري توزيع كننده تحمل كردم؛ اما او رفته بود و مامور كادر با خاطرجمعي ‌گفت: نگران نباشيد، موبايلش جامانده است!

بر حسب آخرين آمار سال 83، بطور متوسط هر روز 658 تن و به عبارتي هر دو دقيقه، يك نفر با جرايم مرتبط با مواد مخدر روانه زندان‌هاي كشور شده‌اند كه البته خرده‌فروش‌ها بيشترين جمعيت زندان‌هاي كشور را تشكيل مي‌دهند و در ميان اين جمع 61 درصد فاقد سابقه كيفري بودند.

سوار ماشين شدم.

جواني پرايد سوار ، خودرواش را همان جا پارك كرد و با شمارش اسكناسهاي سبز منتظر ماند:

منتظر يك فروشنده
ديگر

« آخرين ويرايش :توسط meysam »

خنک آن قمــــــــــار بـازی که بباخت هر چه بودش

و نبود هیچـش الا هوس قمــــــــــــار دیگر

خارج شده است
25 تير 1386,ساعت 02:22:24
پاسخ #19 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر
-اهدا شده: 1144
-دريافت شده: 980

*
محبوبيت : 1045
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1965
سرقت از عابر بانك به كمك چسب مايع

در جريان جستجوهاي پليسي، اعضاي باندي دستگير شدند كه با ريختن چسب در محل قرار دادن كارت، مراجعان عابر بانك را فريب داده و حسابشان را خالي مي كردند.

دهم تيرماه سال جاري، زن جوان وقتي به يك عابر بانك در تجريش مراجعه كرد و كارتش را در دستگاه قرار داد، متوجه شد كه كارت در دستگاه گير كرده است.او با راهنمايي سه مردي كه پشت سرش در صف ايستاده بودند به شعبه مراجعه كرد تا موضوع را به مسؤولان بانك اطلاع دهد.

زن جوان، وقتي به همراه متصدي از بانك خارج شد، مشاهده كرد كه يكي از آن سه مرد، محل را ترك كرده و دو تن از آنها در حال گرفتن پول هستند و به اين ترتيب وي متوجه شد كه پول از حسابش خارج شده و به همين دليل، موضوع را به پليس اطلاع داد.

با تماس اين زن، مأموران كلانتري 101 تجريش در محل حاضر شده و دو متهم را دستگير كردند.

«مسعود» و «محمدعلي» در مقر پليس اعتراف كردند كه با ريختن چسب در محل قرار گرفتن كارت در دستگاه عابر بانك و حفظ كردن رمز ورود مراجعان، وقتي كارت در دستگاه گير مي كرده، مشتري را به شعبه فرستاده و بلافاصله اقدام به خالي كردن حسابش مي كرده اند.

آنها همچنين به مأموران گفتند به اين طريق 40 هزار تومان از حساب آخرين شاكي برداشت كرديم.

با اطلاعاتي كه متهمان دستگير شده در اختيار پليس قرار دادند، متهم متواري كه او نيز «مسعود» نام داشت، شناسايي و دستگير شد.

سرهنگ سلطاني، معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي تهران بزرگ با اعلام اين خبر از افرادي كه با اين شگرد و در محدوده شمال شهر تهران، پول از حسابشان خارج شده، درخواست كرد تا به پايگاه يكم پليس آگاهي مراجعه كنند.

دوستان ساده دلیم همتون رو دوست دارم

درون اتفاق درد ، میان شهر بی پیکر

سکانس آخر شعرم ، منم بی تو که میمیرم

خارج شده است
08 مرداد 1386,ساعت 17:53:13
پاسخ #20 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین

گزارش‌ فرانس‌ پرس‌ از آتش‌سوزی‌های‌ گسترده‌ در اروپا

آتش‌سوزی‌ در جنگل‌های‌ جنوب‌ اروپا به‌ویژه‌ در مقدونیه‌ و با شدت‌ کمتری‌ نسبت‌ به‌ یونان،‌ ایتالیا، ‌صربستان،‌ اسلواکی‌ و رومانی‌ و همچنین‌ جزایر قناری‌ اسپانیا روز شنبه‌ ۲۹ ژوئیه(ششم مرداد) نیز ادامه‌ داشت‌.
● صربستان و مقدونیه
به‌ گزارش‌ خبرگزاری‌ فرانسه‌ از مادرید، در مقدونیه‌ گروه‌های‌ آتش‌نشانی‌ برای‌ مهار دستکم‌ سی‌ مورد آتش‌سوزی‌ که‌ بیشتر آنها در منطقه‌ تیتوفو در فاصله‌ پنجاه‌ کیلومتری‌ اسکوپیه‌ و گوستیوار در هفتاد کیلومتری‌ غرب‌ پایتخت‌ رخ‌ داده‌است، مبارزه‌ کردند‌.
این‌ گروه‌ها از شش‌ بالگرد از کشورهای‌ آلمان‌ و اسلواکی‌ و ترکیه‌ برای‌ مهار آتش‌ بهره‌ گرفتند و انتظار می‌رود با ادامه‌ آتش‌سوزی‌ هواپیماهایی‌ از ترکیه، نروژ و روسیه‌ نیز برای‌ کنترل‌ آش‌ به‌ مقدونیه‌ اعزام‌ شوند‌.
در صربستان‌ هنوز آتش‌سوزی‌ جدیدی‌ در روز شنبه‌ اعلام‌ نشده‌است‌ اما اقدام‌ برای‌ فرونشاندن‌ آتش‌هایی‌ که‌ همچنان‌ شعله‌ور است‌، به‌ ویژه‌ به‌ کمک‌ هواپیمای‌ روسی‌ ادامه‌ دارد.
● یونان
در یونان‌ از پنج‌ آتش‌سوزی‌ در شمال‌ غرب‌ این‌ کشور خبر می‌رسد‌. در این‌ منطقه‌ ۶۰‌ ماشین‌افزار،‌ نزدیک‌ به‌ ۸۰۰ نفر و ۴ هواپیما و ۴ بالگرد برای‌ کنترل‌ آتش‌ تلاش‌ می‌کنند.
ششمین‌ آتش‌سوزی‌ در یونان‌ نیز در جزیره‌ سالامینا در جنوب‌ آتن‌ به‌ وقوع پیوست‌ و مقامات‌ یونان‌ ۳ هواپیما و بالگرد به‌ این‌ منطقه‌ اعزام‌ کردند.

[/b]

خارج شده است
10 مرداد 1386,ساعت 13:28:21
پاسخ #21 در:
sky rain
تشكر
-دريافت شده: 34

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 11
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 249
مرگ در حال خنديدن
ردي از اهالي تگزاس که روز سه‌شنبه به اعدام محکوم شد، تصميم گرفت در حالي که مي‌خندد، بميرد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، به نقل از رويترز، «پاتريک نايت» 39 ساله که کارش جوک‌سازي در اينترنت بوده است به اتهام قتل دو همسايه مسن خود در سال 1991 به مرگ محکوم شد.

وي مي خواهد که يکي از جوک‌هاي خود را قبل از اعدام به وسيله تزريق بگويد و در حال خنديدن بميرد.

يکي از دوستان پاتريک مي‌گويد که نايت آخرين جوک خود را خواهد گفت اما با گفتن اين جوک هيچ کدام از ماموران اعدام وي نخواهند خنديد

برگرفته از : ایسنا

دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل

خارج شده است
10 مرداد 1386,ساعت 15:17:17
پاسخ #22 در:
sky rain
تشكر
-دريافت شده: 34

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 11
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 249
                                                                               دام شيطانى براى يك زن
ایران- پسر جوانى كه با كشاندن زن ۴۵ ساله اى به مخفيگاه شيطانى اش از صحنه آزار و اذيت طعمه خود فيلمبردارى كرده بود، دستگير شد. به گزارش خبرنگار ما، ۲۲ تير امسال زنى با مراجعه به شعبه سوم بازپرسى دادسراى جنايى تهران با طرح شكايتى اعلام كرد: پسر جوانى به نام فرهاد با فيلمبردارى از صحنه آزار و اذيتم، از من به بهانه هاى مختلف اخاذى مى كند.وى به بازپرس روشن گفت: در يك شركت خدماتى به عنوان نظافتچى مشغول به كار هستم. حدود يك ماه قبل با پسر جوانى به نام فرهاد در محل كارم آشنا شدم. فرهاد ۲۶ ساله است و من او را مثل پسرم دوست داشتم. هر روز براى او غذا مى آوردم و اگر مشكل مالى داشت كمكش مى كردم. او يك روز تلفن همراه مرا براى چند ساعت امانت گرفت اما آن را ديگر برنگرداند. به اين كار او مشكوك شدم و در تماس تلفنى خواستم تلفن همراهم را پس دهد. اما فرهاد گفت در خانه اى حوالى ميدان راه آهن است. بعد هم از من خواست براى گرفتن تلفن به آنجا بروم. من بدون اطلاع از توطئه اى شوم كه در انتظارم بود راهى آنجا شدم. دقايقى بعد از ورودم، فرهاد و پسر جوان ديگرى به سويم حمله ور شدند. آنها با كمربند مرا به شدت كتك زدند. وقتى بى حال روى زمين افتادم همدست فرهاد مرا مورد تعرض قرار داد و خودش نيز با تلفن همراه فيلمبردارى كرد.فرهاد سپس تهديد كرد اگر به او پول ندهم فيلم و عكس هايم را در شهر توزيع مى كند.با طرح اين شكايت بازپرس روشن به مأموران پليس آگاهى مأموريت داد بلافاصله متهمان را دستگير كنند.كارآگاهان در ادامه با راهنمايى هاى شاكى موفق به شناسايى مخفيگاه متهم شده و او را در يك عمليات غافلگيرانه دستگير كردند.فرهاد روز گذشته در جلسه بازپرسى با پذيرفتن اتهام خود گفت: از شاكى ۲۰۰ هزار تومان طلب داشتم. اما او پولم را پس نمى داد. به همين خاطر روز حادثه با همدستى پسر خاله ام اورا به خانه اى در خيابان مختارى كشانده و نقشه خود را اجرا كرديم.باوركنيد قصد باجگيرى نداشتم و تنها مى خواستم طلبم را بگيرم.شاكى نيز گفت: يك روز فرهاد چند پاكت پر از عكس به من نشان داد و ادعا كرد عكس ها مربوط به دخترهايى است كه از آنها به اين شيوه اخاذى مى كند. در ادامه بازپرس روشن با بازداشت فرهاد به گروهى از مأموران پليس آگاهى مأموريت داد همدست فرارى پسر جوان را دستگير كنند و در اين باره تحقيقات همه جانبه اى انجام دهند.

دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل

خارج شده است
12 مرداد 1386,ساعت 01:08:16
پاسخ #23 در:
قمارباز
تشكر
-دريافت شده: 36

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 7
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 223
آس دلم دست تو بود و من به امید رفع کتی بودم
چهار خواننده جوان و اغفال دختران راهنمايي

چهار خواننده جوان مجالس با سوء استفاده از احساسات دختران مقطع راهنمايي آنان را اغفال کردند و دست به کلاهبرداري زدند. به گزارش خبرنگار ما اين چهار خواننده که بهرام ، بهزاد، سعيد و علي نام دارند هم اکنون در حالي از سوي کارآگاهان پليس آگاهي تحت تعقيب قرار گرفته اند که خانواده هفت دختر نوجوان عليه آنان طرح شکايت کرده اند. نخستين شکايت در اين رابطه چند روز پيش از سوي مادر دختر 13 ساله يي به نام ياسمن مطرح شد. اين زن به کارآگاهان گفت؛ چندي پيش متوجه شدم دخترم به طرز عجيبي تلاش مي کند صد هزار تومان پول نقد به دست آورد، وقتي موضوع را با همسرم در ميان گذاشتم تصميم گرفتيم از علت احتياج ياسمن به اين پول مطلع شويم، براي همين چند روزي اعمال و رفتار او را کنترل کرديم و زماني که به نتيجه يي نرسيديم از ياسمن خواستيم خودش حقيقت ماجرا را به ما بگويد. زن شاکي ادامه داد؛ ياسمن در مورد اينکه صد هزار تومان را براي چه کاري مي خواست به ما گفت؛ ارديبهشت ماه يک گروه چهارنفري خواننده براي اجراي برنامه به مدرسه شان که يک مدرسه راهنمايي غيرانتفاعي در شمال شهر است دعوت شدند و آن پسرها پس از اجراي برنامه، سي دي آهنگ هاي شان را به چند دختر نوجوان که تحت تاثير احساسات قرار گرفته و به هيجان درآمده بودند دادند وگفتند هر دختري که بخواهد آنها مي توانند در ازاي 150 هزار تومان برايش و به نام او ترانه يي بسازند و آهنگ آن را در قالب سي دي پخش کنند. در اين ميان ياسمن نيز به خاطر اينکه چهار خواننده جوان به نام او ترانه يي بخوانند 50 هزار تومان به آنان پرداخت کرده و قول داده بود صد هزار تومان باقي مانده را نيز ظرف چند روز بپردازد تا مراحل ساخت آهنگ شروع شود. پس از طرح اين شکايت پرونده يي به اتهام کلاهبرداري عليه چهار جوان خواننده مطرح شد و در حالي که کارآگاهان تحقيقات خود را در اين رابطه آغاز کرده بودند مردي به پليس آگاهي مراجعه و شکايت مشابهي طرح کرد. او گفت؛ دخترم به نام نسرين در يک مدرسه غيرانتفاعي در شمال شهر درس مي خواند، او پس از آشنايي با چهارجوان خواننده که براي اجراي برنامه به مدرسه شان رفته بودند150هزار تومان به آنها پرداخت کرد تا براي وي و به نامش ترانه يي بخوانند. زماني که از اين موضوع مطلع شدم فهميدم از نسرين کلاهبرداري شده است، چون ديگر خبري از چهار خواننده و آهنگ درخواستي نشد. من هيچ وقت دخترم را از نظر مالي در مضيقه نمي گذارم و هر وقت پول احتياج داشته باشد به راحتي در اختيارش قرار مي دهم و همين مساله سبب شد تا براي پرداخت 150 هزار تومان به چهار کلاهبردار هيچ مشکلي نداشته باشد. طرح دومين شکايت عليه چهار جوان خواننده پليس را به اين نتيجه رساند که دايره کلاهبرداري هاي آنان وسيع تر از آن چيزي است که در ابتدا تصور مي شد. اما در اين ميان به جز نام متهمان هيچ سرنخ ديگري از آنها وجود نداشت. با گذشت چند روز از طرح نخستين شکايت در اين پرونده تعداد شاکيان به هفت تن افزايش يافت. تمامي طعمه ها دختران نوجواني بودند که در مقطع راهنمايي و دبيرستان تحصيل مي کردند، اين قربانيان به يک شيوه به دام کلاهبرداران افتاده بودند. يکي از مالباختگان که دختري 17 ساله به نام طناز است در تشريح ماجرا گفت؛ هنگامي که چهار پسر جوان برنامه اجرا مي کردند به شدت مجذوب شان شدم و براي همين وقتي برنامه تمام شد به سراغ شان رفتم تا با آنها بيشتر آشنا شوم و درباره کارهاي شان سوالاتي بپرسم. ابتدا تصور مي کردم چهار خواننده با من صحبت نمي کنند، اما برخلاف تصورم خيلي راحت مرا پذيرفتند و به سوالاتم پاسخ دادند و سپس يک سي دي از کارهاي شان به من هديه کردند و پيشنهاد دادند در ازاي 150 هزار تومان به نام من ترانه و آهنگي بسازند، از اين پيشنهاد خيلي خوشحال شدم. چند روزي را در اين رويا سپري کردم که آهنگي که نام من در شعر آن آمده است در سطح بازار پخش شود و من به شهرت زيادي برسم، براي همين تصميم گرفتم هر طور که شده پول درخواستي پسران را فراهم کنم، براي اين کار مشکل زيادي نداشتم چون پدرم مردي ثروتمند است و من توانستم با يک دروغ کوچک اين مبلغ را از او بگيرم. من هرگز تصور نمي کردم آن چهار جوان سرم کلاه بگذارند. بنابر اين گزارش هم اکنون تحقيقات براي به تله انداختن چهار متهم فراري ادامه دارد و اين در حالي است که کارآگاهان احتمال مي دهند تعداد طعمه هاي چهار خواننده مجالس بسيار بيشتر باشد

خنک آن قمــــــــــار بـازی که بباخت هر چه بودش

و نبود هیچـش الا هوس قمــــــــــــار دیگر

خارج شده است
24 شهريور 1386,ساعت 16:10:10
پاسخ #24 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین

۱۹ سال زندان برای كیف‌قاپ چینی

یك كیف‌زن در چین با ربودن كیفی كه تصورش را نمی كرد حامل ۲۱۸ هزار دلار باشد، به ۱۹ سال حبس محكوم شد.
یك مرد ۲۱ ساله چینی به نام "زای وی" كه با یك اسلحه اسباب بازی مرد دیگری را تهدید كرده و كیف او را گرفته بود از سوی دادگاه به ۱۹ سال حبس محكوم شد.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس به نقل از خبرگزاری"شین هوا" گزارش داد، كیف به سرقت رفته محتوی ۲۱۸ هزار دلار بود كه زای حتی در تصورش نیز خطور نمی‌كرد به چنین كیفی دستبرد زده است.
وی در دادگاه اظهار داشت كه از محتویات كیف اطلاعی نداشته و ناخودآگاه اقدام به سرقت آن كرده است. در واقع این سرقت حاصل یك نقشه از پیش تعیین شده نبوده است.
گفتنی است او در دادگاه به سرقت های دیگری از جمله سرقت یك حلقه الماس و یك گردنبند از فروشگاهی در "گوانگژو" متهم شده بود.

خارج شده است
30 شهريور 1386,ساعت 18:35:42
پاسخ #25 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین

مأمور راهنمایی و رانندگی دزدان مسلح را به دام انداخت

۲ مرد كه پس از سرقت مسلحانه یك دستگاه خودرو راننده را در صندوق عقب مخفی كرده و در حال فرار بودند با هوشیاری مأمور راهنمایی و رانندگی به دام افتادند.
حوالی ظهر سه شنبه یك افسر راهنمایی و رانندگی كه در تقاطع جنت آباد- بزرگراه همت مشغول كار بود متوجه حركت خلاف و گردش به چپ یك دستگاه پراید یشمی رنگی شد كه ۲ سرنشین داشت.
او بلافاصله دستور ایست داد و از راننده خواست مدارك خود را نشان دهد. اما راننده مدعی شد مدارك و گواهینامه اش را در خانه جا گذاشته است. افسر پلیس مشغول نوشتن برگ جریمه بود كه ناگهان صداهای خفیفی از صندوق عقب خودرو شنید. وقتی جلوتر رفت صدای ناله مردی را شنید كه تقاضای كمك داشت. همان موقع به دستور افسر پلیس، راننده مجبور به گشودن در صندوق عقب شد. بدین ترتیب ناگهان مرد جوانی با دست و پا و دهان بسته از داخل صندوق بیرون پرید.
مأمور پلیس با مشاهده این صحنه بلافاصله از مأموران كلانتری ۱۳۸ جنت آباد كه در همان نزدیكی حضور داشتند تقاضای كمك كرد. اما لحظاتی بعد سرنشینان خودرو پا به فرار گذاشتند. اما همان موقع افسر پلیس با پاشیده شدن اسپری اشك آور یكی از متهمان را ناكام گذاشت.میلاد ۲۱ ساله، صاحب خودروی پراید در تحقیقات به مأموران گفت: با ماشین مسافركشی می كنم. چند ساعت قبل مقابل یكی از بیمارستان های شمال تهران ۲ مرد را به صورت دربستی سوار كردم. آنها مرا به منطقه جنت آباد و كوچه ای خلوت كشاندند. اما ناگهان یكی از آنها در حالی كه كلتی در دست داشت مرا تهدید به مرگ كرد و نفر دوم كه چاقو به دست بود با چسب دهان و دست و پایم را بست. همان موقع مرد مسلح می خواست با شلیك گلوله ای مرا بكشد اما همدستش او را منصرف كرد و گفت كه بهتر است او را در صندوق عقب زندانی كنیم.
میلاد در ادامه اظهار داشت: چند دقیقه بعد خودرو متوقف شد و من متوجه شدم كه افسر راهنمایی و رانندگی در حال جریمه كردن آنهاست. بنابراین از فرصت استفاده كرده و با سر و صدا كمك خواستم.بدین ترتیب متهم دستگیر شده به كلانتری منتقل و تحت بازجویی قرار گرفت. وی در اظهاراتش گفت: اهل یكی از شهرهای غرب كشور هستم كه سال ۸۱ برای كار به تهران آمدم از آن موقع به عنوان آشپز در رستوران های مختلفی كار كردم تا این كه با یكی از دوستانم به نام خالد تصمیم گرفتیم برای پولدار شدن سرقت و دزدی كنیم. ابتدا یك كلت كه یكسال پیش از سلیمانیه عراق خریده بودم را برداشتم و با خالد به یكی از خیابان های شمال شهر رفتیم.
از آن جا كه نقشه سرقت از بانك ها را داشتم ناچار به فكر تهیه خودرو افتادیم. كه در اولین قدم ناكام ماندیم. بدین ترتیب بعد از اعتراف های بهروز مأموران محل اختفای خالد، -همدست فراری اش- را نیز شناسایی و او را نیز در حوالی میدان قزوین دستگیر كردند. جعفری معاون دادستان در دادسرای جنایی تهران نیز در این باره به خبرنگار ما گفت: متهمان در نخستین بازجویی ها اظهار داشتند هدفشان از سرقت اتومبیل، انجام سرقت های مسلحانه از بانك های تهران بوده است البته نام و مشخصات بانك خاصی را اعلام نداشته اند. با این حال تحقیقات بیشتر در این رابطه ادامه دارد.

خارج شده است
30 شهريور 1386,ساعت 18:36:34
پاسخ #26 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین

سقوط شهاب سنگ در پرو ۶۰۰ نفر را به بیماری مرموزی مبتلا كرد

نزدیك به ۶۰۰ نفر در كشور پرو پس از سقوط شی ای از فضا به زمین در یك منطقه دورافتاده، به بیماری مرموزی مبتلا شده و نیازمند اقدامات درمانی شدند. به گزارش ایسنا، به گفته مقامات پرویی، این حادثه در آخر هفته گذشته رخ داده است. افرادی كه صحنه سقوط، این شی ء را دیده اند، پس از استشمام گازهای متصاعد شده از آن دچار سردرد، حالت تهوع و استفراغ شده اند. گروهی از دانشمندان به محل حادثه اعزام شده اند تا از موادبیماری زا نمونه برداری كرده و مشخص كنند كه آیا این شی ء واقعا یك شهاب سنگ است؟ یكی از ساكنان محلی در این باره گفت: این شی ء، زمین را سوزانده است.

خارج شده است
31 شهريور 1386,ساعت 15:27:31
پاسخ #27 در:
Adidas
تشكر

به این میگن فعال
*
آفلاین آفلاین

مشكلات خانوادگی، نزاع‌های قومی و قبیله‌ای عمده‌ترین علت قتل‌ها

رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی قزوین اعلام كرد كه آمار قتل در این استان طی سال جاری نسبت به سال گذشته دو برابر افزایش داشته است.
سرهنگ محمد حسین محمدی در این خصوص افزود: این درحالیست كه ۸۱ درصد از قتل‌های رخ داده در استان قزوین طی ۵ ماهه اول سال جاری كشف شده است.
وی عمده‌ترین دلایل ارتكاب قتل عمد را در این استان، مشكلات خانوادگی و نزاع‌های قومی و قبیله‌ای عنوان كرد.
سرهنگ محمدی همچنین از كشف تعداد یك میلیون و ۹۵۱ هزار و ۷۴۹ قلم داروی قاچاق طی شش ماهه گذشته در استان خبر داد.
وی گفت: طی ۵ ماهه گذشته، سه فقره آدم‌ربایی در استان قزوین رخ داده كه تمامی موارد كشف شده است.
رییس پلیس آگاهی قزوین تعداد سرقتهای مسلحانه این استان را در سال جاری ۵ مورد بیان كرد و افزود: ۸۰ درصد این سرقتها كشف شده است.
وی در ادامه آمار سرقتهای وقوعی در ۵ ماهه اخیر را ۷۸۵ فقره اعلام كرد و گفت: این آمار نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد كاهش داشته است.
سرهنگ محمدی افزود: كشفیات انواع سرقت در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۷ درصد رشد داشته است.
رییس پلیس آگاهی قزوین با اشاره به بازگشایی مدارس از والدین خواست تا با دقت بیشتری در خصوص سرویس مدرسه فرزندانشان اقدام كنند و به فرزندان خود در خصوص استفاده نكردن از مسافربرهای شخصی هشدارهای لازم را بدهند.

خارج شده است
26 فروردين 1387,ساعت 12:35:09
پاسخ #28 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1746
-دريافت شده: 1269

*
محبوبيت : 981
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1960
www.ANARAYA.com
اعلام اسامی مجروحین بمب گذاری حسینیه سید ا
اعلام رسمی اسامی آمار مجروحین بمب گذاری حسينيه سیدالشهداء ( کانون فرهنگی رهپويان وصال شيراز )

طبق اعلام اورژانس ( 115 ) فارس اسامی مجروحین بمب گذاری حسینیه سیدالشهداء و بیمارستان محل مداوای ایشان به شرح زیر می باشد :

همدم جردان
محمد سليمان زاده
حميد رضا فرازمنديان
سجاد رهبر
غلامرضا بهمني
فرشيد فرهنگيان
بهرام قهرماني
امين رشيدي
زهرا اسدي
جواد شاهسوند
علي نصيري
امير حسين نظريان
حسن زحمت كشان
ذبيح شيرواني
حسين باغنده
راضيه متاله
ابراهيم سنا سيمي
محمد جواد برزگر
ساناز خسروي
محمد رضا طالبان پور
محمد نبي عاري
نازنين حسيني
سهيلا جمال آبادي
اسماعيل فريدوني
هادي دعوت الحق
فاطمه صدري
حسين سليمان زاده
محمد بردبار
زهرا زارع مويدي
مصطفي اكبر جو
علي نصيري
رسول باقري
عبدالمحمد كشاورز
امين رشيدي
امير شفيعي
سعيد خرمندار
كاظم سعيدي
بهزاد شاهسوند
آسيه كشاورز
حديث باغنده
سعيد قاسمي
امين شفيعي
 فاطمه آقايي
حسين سليم فرد
آرزو رنجبر
فاضل پاك نيت
8 نفر ناشناس

رحيم فني
مهدي زارع
فرشيد فرهنگيان
مهدي خرمن دار
اسماعيل زارع
فاطمه كشاورز
علي آتش باز
امين زارعي
مهسا مهرير
ليلا جعفري
محمد علي حق پرست
محمد صادق شايان
سيد عبدالرضا يونسي

ابوفاضل مظلوميان
احمد فرهادي
حسن زارعي

رضا عباس زاده
فاطمه توكلي
پروين سپهر تاج
حسن خدا مرادي
رسول رحيمي
حميد رضا فتحي
سيد عبدالوهاب عابدي
رضا هاشمي
مجتبي شيرواني
مصطفي شيرواني
زهره كشاورز
شفيع شهرزاد
سعيده احمدي
مريم رئيسي
محمد رضا طالبان پور
زهرا بوكائي
عباس اكتفايي
حسين كشاورز
غلامرضا هاشمي
بلقيس سركوهي
محد اسدي
حسين كامراني
منصور مجري پور
هاجر كشتكار
سهيلا كشاورز
مليحه زارع
سعيد احمدي
راضيه احمدي

سهيلا غفار زاده – غفار زادگان
ليلا ويسي
زهرا عوضي
مهناز مختاري
امين بردبار
كاووس روستا
محمد رضا قاسم شيرواني
محمد ابراهيم جوانمردي
امير حسين نظريان
افشين آفريدوني
محمد وطن ايمان
گيتي بصيري پور
معصومه بهمني
آذر زارع گلستاني
سمانه احمدي
موسي قندي
مريم بخشي
مريم آهنگر
مريم آهن گل
افشين فريدوني
نوشين نصيري پور
معصومه بهمني
آذر زارع
معصومه شمشيري
سمانه احمدي
محمد وطني ايمان
مريم آهن گلبر
زهرا عوضي
محمد علي حق پرست
هدايت وكيلي
يزدان خوبياري
محمد قاسمي
خبيري
خبيري
سارقي زاده
كشاورز
زهرا صحرايي
رحيم برزگر
جوكار
فتحعلي زاده
قمر حسيني
رضايي
محمد فرحي
نظري
حيدري
شاهپرست
كديور
حميدي
آرزو پاليزان
بهمن صفايي
روح اله حيدري
ايران بردبار
مليحه يزداني
ناشناس

منبع : رهپویان

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

خارج شده است
26 فروردين 1387,ساعت 12:39:39
پاسخ #29 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1746
-دريافت شده: 1269

*
محبوبيت : 981
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1960
www.ANARAYA.com
ديدار حجت الاسلام انجوي نژاد با حضرت آيت الله حائري شير

حجت الاسلام انجوي نژاد به همراه هيئت مديره كانون فرهنگي رهپويان وصال ، صبح امروز در منزل حضرت آيت الله حائري شيرازي نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز حضور يافتند.

در اين ديدار حضرت آيت الله حائري شيرازي پيرامون واقعه بمب گذاري حسينيه سيد الشهداء فرمودند :

« اين انفجارٍ ديشب يادآور انفجار حزب جمهوري اسلامي بود و تولد كانون را با اين شهادت ها به شما عزيزان تبريك مي گويم.

و من يخرج من بيته مهاجرا الي الله و رسوله ثم يدركه الموت فقد وقع اجره علي الله و كان الله غفورا رحيما »

منبع : رهپویان

خارج شده است
صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 26   بالا

پرش به :