اخبار حوادث - * - 02 خرداد 1391,ساعت 07:07:39

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : حرف دل
متن : تقصير منتقدير بود يا تقصير احساس من كه از جزيره  تنهايي ، از  فضاي خاكست...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 00:42:01
موضوع : بیا تو و خودت رو همه جوره معرفی کن (2)
متن :  ميخام خودمو معرفي كنم .. منم ... اسمم شاديه ... يعني اسم مجازيم اينه .. دوست...
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 00:39:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : منم با پدیده موافقم بار اول چون اولین دیداره یک روزه باشه بهتره منم میت...
توسط a471847        تاریخ : ديروز، ساعت 22:07:08
موضوع : دلت برای چی، کجا، چه کسی، چه روزی و..... تنگ شده
متن : نوشته: shabpare در ديروز، ساعت 14:30:27 شما خودت دلت واسه چی کجا و... تنگ شده؟ستا...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:45:59
موضوع : تبریکات و تسلیت ها "4"
متن : نوشته: shabpare در ديروز، ساعت 15:11:41 ینی تو کلا همش باید من یه جور دیگه به دل...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:39:22
موضوع : • مناجات •
متن : دلم گرفته بود/هست..من روزها دلم گرفته بود و دلخوشکنک های زندگیم کم بودن/...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 15:30:02
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : تمام درد من اين استكه مي دانم براي داشتن تو به زمين آمده امهمين تو كه بر...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:24:00
موضوع : اخبار سیاسی
متن : + حمله شدید مطهری به عملکرد مشایی و احمدی​نژاد : با این تفکرتان درباره ...
در اخـــبــار عــمــومــي
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 15:15:35
موضوع : ورود جوگیران ممنوع حتی برای شما دوست عزیز
متن : نوشته: سینا در 31 ارديبهشت  1391,ساعت  16:25:14ياد جواني بخير عجب پستهاييچه حو...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:46:44
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : هنوزم دستای گرمت جای امنی واسه گریه ستو قشنگی مثل بارون من دلم پر از گل...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:44:18
موضوع : شعرهای من
متن : شادی جان شعرت خیلی با احساس بود که دختر!"وتير مي كشد تنم چه درد بي نشانه ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 14:27:30
موضوع : فال حافظ و ساده دل
متن :  كي شعر تر انگيزد  حاطر كه حزين باشد /يك نكته ازاين معني گفتيم وهمين باش...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:11:15
موضوع : سخنان بزرگان (2)
متن : همه از مرگ می ترسند ؛ من از زندگی سمج خودم (صادق هدایت – زنده بگور)
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : 31 ارديبهشت 1391,ساعت 15:56:07
موضوع : فقط بگو
متن :  خریدار ندارد ... دلی کـــه برایت " لک " زدہ است !.!.!
توسط ایسان        تاریخ : 25 ارديبهشت 1391,ساعت 20:24:40
موضوع : ==== داستان کوتاه 2 ====
متن : قلب کوچولومن قلب کوچولویی دارم؛ خیلی کوچولوآنقدر از این داستان نادر ا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : 20 ارديبهشت 1391,ساعت 15:42:06

صفحه: 1 ... 22 23 24 [25] 26   بالا
موضوع: اخبار حوادث  (دفعات بازدید: 18574 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 5 مهمان درحال دیدن موضوع.
28 دي 1390,ساعت 19:33:19
پاسخ #360 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
نجات پسر 11 ساله از اسارتگاه 3 آدم ربا
نجات پسر 11 ساله از اسارتگاه 3 آدم ربا

موضوع اين آدم‌ربايي پس از آن فاش شد كه چند روز پيش والدين اين كودك پس از آن كه فرزندشان به خانه بازنگشت، دلواپس او شده و جستجو براي يافتن او را آغاز كردند اما اين تلاش‌ها بي‌نتيجه ماند.

پس از نااميدي والدين كودك گمشده، پدر خانواده با حضور در پليس آگاهي گم شدن پسر 11 ساله‌اش را گزارش كرد.

با شروع تحقيقات از سوي ماموران معلوم شد، مردي ناشناس با شاكي تماس گرفته و با ادعاي اين كه پسرش را ربوده است براي آزادي او درخواست 35 ميليون تومان پول كرده است.

دستگيري آدم‌ربا در حاشيه جاده

ماموران با آموزش شاكي و خانواده‌اش از آنها خواستند در محل قرار با آدم‌رباها حاضر شوند ولي متهم از حضور در محل ملاقات خودداري مي‌كرد تا اين كه آدم ربا‌ها خواستند والدين كودك به حاشيه جاده نورآباد بروند و تهديد كردند در صورت حاضر نشدن در محل پسر خردسال را خواهند كشت.

پس از آخرين تماس، ماموران همراه شاكي به محل قرار با آدم‌ربا‌ها رفتند و ساعاتي منتظر ماندند تا اين كه سرانجام مرد جواني به آنجا آمد اما او هنوز به پدر كودك نرسيده بود كه ماموران او را دستگير كردند.

با انتقال متهم به پليس آگاهي وي ادعا كرد قصد ملاقات با يكي از دوستانش را در حاشيه جاده داشته اما او در آنجا حاضر نشده و ماموران او را به اشتباه دستگير كرده‌اند.

در پي اظهارات متهم، او دوباره مورد بازجويي قرار گرفت و سرانجام اعتراف كرد كه در كودك‌ربايي نقش داشته است و روز حادثه براي دريافت پول از خانواده كودك ربوده شده، به محل قرار آمده است.در مرحله بعدي تحقيقات معلوم شد، 2 همدست ديگر متهم، كودك ربوده شده را از شهر خارج و به مكان ديگري منتقل كرده‌اند.

ردپاي متهمان در جنوب كشور

با به دست آمدن اين اطلاعات، جستجو‌هاي پليسي براي نجات كودك ربوده شده و دستگيري آدم‌ربا‌هاي فراري ادامه يافت تا اين كه ربايندگان بار ديگر در تماس با شاكي خواستند تا پول برايشان فراهم كنند تا در تماس بعدي محل تحويل او را اطلاع دهند.

در ادامه مشخص شد، آدم‌ربا‌ها كودك را به خانه‌اي در شهر بهبهان از توابع استان خوزستان انتقال داده و در اين محل نگهداري مي‌كنند.

با شناسايي مخفيگاه متهمان فراري، ماموران عازم بهبهان شدند و با هماهنگي قضايي وارد خانه‌اي كه اسارتگاه كودك بود، شده و 2 آدم رباي فراري را كه درون يكي از اتاق‌هاپنهان شده بودند، دستگير كردند.

با دستگيري 2 آدم‌ربا و جستجو در خانه ماموران كودك ربوده شده را در انباري خانه در حالي كه دست و پايش بسته شده بود، نجات دادند.

در پي اين حادثه، كودك نجات يافته همراه متهمان به پليس آگاهي منتقل شدند و والدين در مركز پليس فرزند خود را تحويل گرفتند.

روياي يک شبه پولدار شدن

متهمان در بازجويي‌هاي مقدماتي گفته‌هاي متناقضي را مطرح كردند اما در مواجهه حضوري با ديگر همدست بازداشت شده خود گفتند كه كودك را ربوده و قصد اخاذي از خانواده‌اش را داشته‌اند.

يكي از آدم‌ربا‌ها در اظهاراتش به پليس گفت: مدتي بود كه قصد داشتيم با ربودن يك كودك از خانواده‌اش اخاذي كنيم تا يك شبه پولدار شويم. بنابراين چند هفته‌اي در محله‌هاي شهر لارستان در رفت و آمد بوديم تا سرانجام متوجه شديم يك خانواده وضعيت مالي مناسبي داشته و به پسر خردسال خود وابستگي شديدي دارند.

متهم اضافه كرد: با اطلاع از اين موضوع تصميم به ربودن اين كودك و اخاذي از خانواده‌اش گرفتيم.يك هفته پيش از حادثه رفت و آمد‌هاي اعضاي خانواده را زير نظر گرفتيم تا سرانجام روز حادثه وقتي پسر خردسال از خانه‌شان بيرون آمده بود، او را تعقيب كرده و به بهانه پرسيدن آدرس وي را ربوده و با يك خودرو از محل متواري شديم.

متهم با اشاره به انتقال گروگان از لارستان به جنوب كشور گفت: ابتدا قرار بود يكي از همدستانم پول را بگيرد و بعد كودك را در حاشيه شهر رها كنيم تا خانواده‌اش او را پيدا كنند. اما خبري از همدستمان نشد. به ناچار كودك را به شهر ديگري در جنوب كشور انتقال داديم و در تماس با خانواده‌اش 35 ميليون تومان پول خواستيم.

مرد آدم‌ربا افزود: مي‌خواستيم پس از اين اخاذي چند بار ديگر از آنها اخاذي كرده و سپس كودك را رها كنيم كه ماموران ما را دستگير كردند.

بنابراين گزارش، 3 مرد آدم ربا با قرار قانوني روانه زندان شدند. تحقيقات تكميلي از آنها ادامه دارد.

این فیس بوک من

خارج شده است
29 دي 1390,ساعت 20:04:50
پاسخ #361 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
زمین لرزه مشهد را لرزاند + خبر تکمیلی
زمین لرزه مشهد را لرزاند + خبر تکمیلی

...قدرت زلزله عصر امروز خراسان رضوی 5.5 ریشتر اعلام شد.

به گزارش ایسنا به نقل از سه نسل، منطقه خراسان، ساعت 16:5 دقیقه امروز پنج‌شنبه 29 دی ماه زلزله‌ای به قدرت 5.5 ریشتر حوالی شهرستان نیشابور را لرزاند.

قدرت این زمین لرزه به حدی بود كه ساكنان شهرهای مشهد، خرو و چناران نیز این زلزله را احساس كردند.

شدت زلزله در مشهد به حدی بود كه مردم به علت ترس از خانه‌های خود خارج شدند.

هنوز از خسارت‌های احتمالی این زمین لرزه خبری منتشر نشده است.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

پديده

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
30 دي 1390,ساعت 13:26:55
پاسخ #362 در:
مانیلا
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 73

تازه وارد
*
محبوبيت : 9
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 66
پاسخ : اخبار حوادث
مراسم ختم ساناز کیهان بازیگر نقش مقابل شهرام حقیقت‌دوست در سریال "خط قرمز" پنج شنبه 29 دی برپا شد.

ساناز کیهان یکشنبه 25 دی ماه ساعت 12 شب پس از تصادفی که در خیابان حسیینیه ارشاد رخ داد، درگذشت. این اتفاق در اثر برخورد خودرویی که وی به همراه دوستانش در آن بودند با یک درخت رخ داد.

خاکسپاری این بازیگر که در سریال "خط قرمز" ایفای نقش مقابل شهرام حقیقت‌دوست را بر عهده داشت، در قطعه دو ردیف 12 بهشت زهرا انجام شد و مراسم ختم او نیز پنج شنبه ساعت 15:30 تا 17 در مسجد الجواد میدان هفت‌تیر برگزار شد.

بازی در فیلم‌های سینمایی "سوگند"، "کلاهی برای باران" و... در کارنامه هنری این بازیگر فقید متولد سال 1359 به چشم می‌خورد.

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

پديده, ZAGHI, arashro, meysam

براي اين پست, 4 كاربر تشكر كرده اند

« آخرين ويرايش :توسط meysam »

بازم بارون زده نم نم،دارم عاشق میشم کم کم...گناه من تویی بارون

خارج شده است
01 بهمن 1390,ساعت 09:13:20
پاسخ #363 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
نجات دو دانش‌آموز از چنگ آدم‌ربايان
نجات دو دانش‌آموز از چنگ آدم‌ربايان

دو پسر دانش‌آموز كه در ماجراهاي جداگانه در ورامين و زابل ربوده شده بودند، از چنگ گروگانگيران نجات پيدا كردند اما همه متهمان اين پرونده‌ها هنوز دستگير نشده‌اند و تحقيقات براي بازداشت آنها همچنان ادامه دارد.

باج‌خواهي 50 ميليوني

سه روز قبل مردي هراسان و مضطرب به پليس آگاهي ورامين رفت و از ربوده شدن فرزند 12ساله‌اش به نام محمد خبر داد. او گفت: «در خانه نشسته بوديم كه زنگ در به صدا درآمد و سه مرد افغان از من نشاني خانه‌اي را پرسيدند. خانه موردنظر آنها در همسايگي ما قرار داشت براي همين از محمد خواستم آنها را تا مقصدشان راهنمايي كند، اما هرچه منتظر ماندم ديگر خبري از پسرم نشد. در حالي‌كه نگران شده بودم، به خيابان رفتم و شروع به جست‌وجو كردم ولي نتوانستم محمد را پيدا كنم. نگراني‌هاي من لحظه به لحظه بيشتر مي‌شد تا اينكه فردي با تلفن همراهم تماس گرفت و گفت محمد را ربوده است و براي آزادي او 50ميليون تومان مي‌خواهد.»

كارآگاهان بعد از اطلاع از اين واقعه بلافاصله دست به كار شدند و تلاش خود را براي شناسايي متهمان درحالي آغاز كردند كه هيچ سرنخي از آدم‌ربايان در اختيار نبود. ساعاتي بعد دوباره فردي ناشناس با پدر محمد تماس گرفت و شماره حسابي را به او داد و از وي خواست 50ميليون تومان را به اين حساب واريز كند. مرد ميانسال هم طبق آموزش‌هايي كه ديده بود، عمل كرد و به فرد گروگانگير قول مساعد داد.

پس از آن ماموران كه نخستين سرنخ را به دست آورده بودند، به بررسي شماره حساب موردنظر پرداختند و فهميدند اين حساب متعلق به بانكي در مشهد است به اين ترتيب گروهي از ماموران با دريافت نيابت قضايي راهي مشهد شدند و از طريق بانك مشخصات صاحب حساب و نشاني او را به دست آوردند و در عملياتي غافلگيركننده اين مرد را بازداشت كردند. او كه ابتدا مي‌خواست خودش را از ماجرا بي‌اطلاع نشان دهد، در بازجويي‌هاي فني، اطلاعاتي را از آدم‌ربايان در اختيار پليس قرار داد. او گفت: «دامادم با همكاري سه مرد افغان و با برنامه‌ريزي قبلي و شناسايي خانواده محمد اين پسربچه را ربودند و به مشهد آوردند. كودك يك روز در خانه من زنداني بود اما بعد از آن چهارنفري محمد را به جايي ديگر منتقل كردند و من از محل اختفاي آنها خبر ندارم.»

كارآگاهان در ادامه به جست‌وجوهايشان براي به دام‌ انداختن متهمان و رها كردن محمد ادامه دادند ولي قبل از اينكه بتوانند به ردپايي از اين افراد دست يابند، چهار مرد كودك‌ربا كه باخبر شده بودند پليس در يك‌قدمي‌شان است و سايه به سايه آنها را تعقيب مي‌كند، از ترس محمد را رها كردند و خودشان گريختند.

پسر 12‌ساله بعد از اينكه به اداره پليس منتقل شد، به كارآگاهان گفت: «روز حادثه من سوار ماشين آن سه مرد شدم تا آنها را به در خانه همسايه‌مان ببرم اما آنها يكدفعه مسيرشان را عوض كردند. من اول فكر كردم راه را گم كرده‌اند براي همين چند بار تذكر دادم ولي توجهي نكردند. آن موقع بود كه ترسيدم و خواستم داد و فرياد راه بيندازم اما آنها من را تهديد كردند و سرم را زير صندلي ماشين فرو بردند و يكراست به مشهد آمدند. آنها در اين مدت من را اذيت نكردند و كتك نزدند اما من خيلي ترسيده بودم.» بعد از ثبت اظهارات پسربچه، او به خانواده‌اش تحويل داده شد و در حال حاضر تحقيقات براي دستگيري متهمان ادامه دارد.

اختلاف قديمي

بنا بر محتويات دومين پرونده مردي روز دوشنبه هفته گذشته با مركز فوريت‌هاي پليسي زابل تماس گرفت و گفت يك كودك را از خودرواش ربوده‌اند. دقايقي بعد تيمي از ماموران در محل حادثه حاضر شدند و به تحقيق از فردي پرداختند كه كودك از مقابل چشمان او ربوده شده بود. راننده پرايد به ماموران گفت: «اين پسر را سوار كردم تا او را به مدرسه‌اش برسانم اما وسط راه وقتي به خيابان بسيج رسيديم، يك دوو ريسر راه را بر من سد كرد و پنج نفر از آن پياده شدند. آنها به سمت خودرو من حمله كردند و با سنگ و چوب و چماق شيشه‌هاي ماشين را شكستند و پسربچه را به زور پياده كردند و با خود بردند.»

كارآگاهان با انجام تحقيقات گسترده هويت پسربچه را به نام جواد فاش كردند و به پرس‌وجو از پدر او پرداختند. اين مرد اطلاعي از ماجراي آدم‌ربايي نداشت و گفت: «من پسرم را سوار يك پرايد كردم تا به مدرسه برود و بعد از آن نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد.»موضوعي كه اين آدم‌ربايي را پيچيده مي‌كرد، اين بود كه هيچ‌كس با پدر جواد تماس نگرفته و متهمان هيچ خواسته‌اي را مطرح نكرده بودند. ماموران در حالي‌كه اطلاعات كافي از اين ماجرا نداشتند، طرح مهار را به اجرا درآوردند و واحدهاي گشت مشخصات دوو ريسر، پنج آدم‌ربا و پسر گروگان گرفته‌شده را در اختيار گرفتند. آنها موظف شدند به محض مشاهده خودرو يا متهمان آنها را متوقف كنند.

در اين بين پنج مرد ناشناس كه هنوز از شهر خارج نشده بودند، به شدت احساس خطر كردند، چراكه مي‌دانستند اگر در خيابان‌ها حاضر شوند، خيلي سريع شناسايي و بازداشت خواهند شد. به همين سبب بعد از دو روز پسربچه را رها كردند. دانش‌آموز ربوده‌شده بعد از آزادي مشخصات متهمان را شرح داد و به اين ترتيب هويت دو نفر از آنها شناسايي و يكي از اين افراد به نام عباس دستگير شد.

متهم در بازجويي‌ها به جرمش اعتراف كرد و گفت: «ما از قبل با پدر جواد اختلاف داشتيم، براي همين تصميم گرفتيم پسر او را بدزديم تا بتوانيم انتقام خودمان را بگيريم.»عباس در ادامه اعترافاتش چهار همدست خود را به پليس معرفي كرد كه كارآگاهان توانستند يكي از آنها را به دام بيندازند. در حال حاضر تلاش‌ها براي بازداشت سه متهم ديگر همچنان ادامه دارد.

منبع: شرق

این فیس بوک من

خارج شده است
01 بهمن 1390,ساعت 19:24:20
پاسخ #364 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
شنود و سرقت اطلاعات تهرانیها / متهم دستگیر شد
شنود و سرقت اطلاعات تهرانیها / متهم دستگیر شد

معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا از دستگیری عامل شنود و سوء استفاده از خطوط تلفن تهرانیها خبر داد.

به گزارش سه نسل، سرهنگ تورج کاظمی در گفتگو با مهر اظهار داشت: با ارسال پرونده ای مبنی بر شکایت شرکت زیرساخت علیه شخص یا اشخاص ناشناس در مورد انجام ترمینیشن (قاچاق صوت) ماموران تحقیقات خود را آغاز کردند. با انجام بررسیهای تخصصی و فنی کارشناسان و ردیابی خطوط تلفن، آدرس مزبور شناسایی و با بررسی مشخص شد متهم با جاسازی pc و دستگاه تنور و سایر تجهیزات ترمینیشن بین کابلهای تلفن اقدام به سرقت صوت می کرد.

وی ادامه داد: ماموران و کارشناسان، متهم را شناسایی و دستگیر کردند و در بازجویی از وی مشخص شد که با استفاده از چندین خط تلفن اقدام به ایجاد سایت غیرمجاز و قاچاق ترافیک وارده بین المللی کرده است.

معاون مبارزه با جرایم پلیس فتا گفت: اینگونه اعمال علاوه بر به خطر انداختن امنیت شبکه های مخابراتی برای هموطنانی که از این امکانات غیرمجاز بهره می برند، خطرات امنیتی نیز در پی خواهد داشت و تمامی تماسهای آنها از طریق افراد دیگری پیگیری و حتی شنود می شود. شهروندان باید برای ارتباطات خود حتما از امکانات سایتها و شرکتهای مجاز و معرفی شده از طریق شرکت مخابرات ایران استفاده کنند.

وی افزود: سوء استفاده از امکانات مخابراتی و دولتی و به خطر انداختن امنیت مخابراتی از طریق قاچاق صوت جرم تلقی شده و پلیس در صورت مواجهه با چنین اعمالی با عاملان این جرم برخورد قانونی و قاطع خواهد داشت.

پديده

این فیس بوک من

خارج شده است
02 بهمن 1390,ساعت 15:48:11
پاسخ #365 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
جزئیات غرق شدن شناور در آبهای هرمزگان + عکس
جزئیات غرق شدن شناور در آبهای هرمزگان + عکس

یک شناور مسافری با 22 سرنشین در مسیر جزیره هرمز- بندرعباس غرق شد

مدیر كل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: یک فروند شناور (اتوبوس دریایی) بعد ازظهر شنبه با 22 مسافر در مسیر جزیره هرمز به بندرعباس غرق شد.

به گزارش سه نسل، 'علی اكبر صفایی' شنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود: این شناور با توجه به تعطیل بودن اسكله، به صورت غیرمجاز اقدام به سوار كردن مسافر و حركت به سمت جزیره هرمز كرده بود.

وی اضافه كرد: تاكنون هفت نفر از مسافرین این شناور نجات پیدا كرده اند و جستجو برای یافتن سایر سرنشینان این شناور ادامه دارد.

به گفته مدیركل بنادر و دریانوردی هرمزگان درحال حاضر نیروهای امدادی بنادر و دریانوردی، هلال احمر و آتش نشانی بندرعباس درحال تلاش برای نجات دیگر مسافران این شناور غرق شده هستند.

لاشه شناور سانحه دیده مسیر دریایی هرمز – بندرعباس پیدا شد

شناوری كه بعداز ظهر شنبه در مسیر جزیره هرمز به بندرعباس با 22سرنشین دچار سانحه شده بود، بامداد امروز یكشنبه در منتهی الیه ساحل غربی بندرعباس پیدا شد.

به گزارش سه نسل، با توجه به پیدا نشدن هیچیك از سرنشینان غیر از پنج سرنشین نجات یافته مرحله اول،احتمال داده می شود بیشتر مسافرین در شناور به گل نشسته،محبوس باشند.

هم اكنون بخش اعظم این شناور در زیر آب است و با توجه به شرایط جزر و مد دریا و درحال بالا آمدن آب امكان خارج كردن اجساد احتمالی تا ظهر امروز یكشنبه غیر ممكن به نظر می رسد.

لاشه شناور یادشده از ساحل بندرعباس قابل مشاهده است و هم اكنون نیز دو بالگرد با تعدادی شناور نجات و امداد در محل بوده و منتظر مساعدشدن شرایط برای انجام عملیات هستند.

تلاش برای یافتن 17مسافر شناور غرق شده در مسیر جزیره هرمز _ بندرعباس ادامه دارد

یكی از اعضای تیم نجات سازمان آتش نشانی بندرعباس گفت: پس از حدود هفت ساعت از غرق شدن اتوبوس دریایی در مسیر جزیره هرمز به بندرعباس جستجو برای یافتن 17سرنشین این شناور همچنان ادامه دارد.

به گزارش سه نسل، حسن كهورزاده بامداد روز یكشنبه از محل حادثه به ایرنا گفت: تیم های امداد و نجات هنوز در منطقه مستقر بوده و مشغول جست و جو و یافتن سرنشین دیگر این شناور غرق شده هستند.

به گزارش سه نسل، تاكنون تنها پنج نفر از مسافران شناور غرق شده نجات یافته و به بیمارستان شهید محمدی بندرعباس منتقل شده اند.

این درحالی است كه برخی رسانه ها اعلام كرده اند كه هفت مسافر این شناور نجات یافتند.

كهور زاده افزود:تمامی یگان های امدادی اعزام شده به منطقه سانحه تا ساعت یك بامداد به جستجو ادامه داده و هنوز تصمیمی برای متوقف كردن عملیات گرفته نشده است.

یك فروند شناور از نوع اتوبوس دریایی با 22 سرنشین شامل یك نفر ناخدا و همراه وی و 20 مسافر ، حدود ساعت 17 روز شنبه اول بهمن ماه در مسیر جزیره هرمز به سمت بندر عباس در حركت بود كه به دلیل اتمام بنزین در میان مسیر متوقف و پس از مدتی به سبب آبگرفتگی كاملا غرق شد.

بر اساس اظهارات دو نفر از نجات یافتگان 9نفر از مسافران این شناور زن بوده اند.

9 قربانی سانحه شناور غرق شده پیدا شدند

مدیرعامل سازمان آتش نشانی بندرعباس گفت: غواصان آتش نشانی بندرعباس جنازه 9 قربانی سانحه شناور غرق شده در حوالی بندرعباس را پیدا کردند.

به گزارش سه نسل، آتش پاد سوم فرجام دانش در گفتگو با مهر بیان داشت: آتش نشانی بندرعباس پس از اطلاع از غرق شدن یک اتوبوس دریایی در حوالی بندرعباس یک تیم غواصی به درخواست بنادر و دریانوردی به محل حادثه اعزام شدند.

وی اظهارداشت: شب گذشته یک جنازه و صبح امروز 9 جنازه توسط غواصان آتش نشانی بندرعباس از شناور غرق شده بیرون کشیده و تحویل شناورهای ناجی برای انتقال به ساحل داده اند.

دانش عنوان کرد: بر اساس اطلاعات اعلام شده مسافران این شناور بازنشستگان فرهنگی اهل مشهد مقدس بوده اند که برای گردش به هرمز مسافرت کرده بودند.

مدیرعامل آتش نشانی بندرعباس افزود: پیگیری برای یافتن سایر قربانیان حادثه ادامه دارد.

شامگاه شنبه یک شناور سبک با 22 سرنشین در حوالی بندرعباس به دلیل بدی آب و هوا غرق شده است.

گلوريا

این فیس بوک من

خارج شده است
02 بهمن 1390,ساعت 15:49:09
پاسخ #366 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
پاسخ : اخبار حوادث
تعداد اجساد حادثه قایق غرق شده به 15 نفر رسید

دقایقی پیش جمع اجساد پیدا شده مربوط به قایق غرق شده در آبهای بندرعباس به 15 نفر رسید.

به گزارش سه نسل به نقل از فارس، از اسکله حقانی بندرعباس حوالی بامداد گذشته دو جسد توسط تیم‌های جستجو پیدا شده است.

صبح امروز نیز 10 جسد توسط شناورهای ناجی اداره‌کل بنادر و دریانوردی و سه نفر نیز توسط بالگرد پیدا شده است.

پنج نفر نیز در ساعات اولیه نجات پیدا کرده بودند.

با این تفاسیر پس از گذشت 15 ساعت از وقوع حادثه تنها سرنوشت دو الی سه نفر از سرنشینان قایق غرق شده که به گفته ناخدای آن حدود 22 سرنشین داشته نامشخص است.

گلوريا

این فیس بوک من

خارج شده است
05 بهمن 1390,ساعت 16:48:07
پاسخ #367 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
تصویری / سرنشینان یک خودرو زنده زنده سوختند
تصویری / سرنشینان یک خودرو زنده زنده سوختند

سه نسل: برخورد شدید پراید با اتوبوس در حومه تهران منجر به آتش سوزی و مرگ دلخراش هر 5 سرنشین خودروی سواری شد.

سینا, گلوريا

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
05 بهمن 1390,ساعت 16:48:58
پاسخ #368 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
اسيد پاشی به خاطر ازدواج دوم
اسيد پاشی به خاطر ازدواج دوم

به گزارش «سه نسل»، چند روز پيش مردي با مركز فوريت‌هاي پليسي 110 شهرستان خمين از توابع استان مركزي تماس گرفت و اطلاع دادهمسايه او نيمه‌شب در محل سكونتش با اسيد مورد حمله قرار گرفته است.
با اعزام ماموران به محل حادثه معلوم شد، مرد خانواده از ناحيه صورت بشدت آسيب ديده و بي‌هوش درون يكي از اتاق‌هاي خانه‌اش افتاده است.
در پي اين حادثه، مرد زخمي به بيمارستان منتقل شد.
با تحقيق از همسايه‌ها معلوم شد، آنها هنگام حادثه با شنيدن صداي كمك‌خواهي زن همسايه از خانه‌هايشان بيرون آمده‌اند و متوجه ماجرا شده‌اند. ماموران در مرحله بعدي تحقيقات پي بردند، زن صاحبخانه به آنها گفته است، يك مرد غريبه به زور وارد خانه آنها شده و اين حادثه رخ داده است.
با اطلاعات به دست آمده از همسايه‌ها، زن صاحبخانه براي تحقيقات به پليس آگاهي منتقل شد.
عامل اسيدپاشي يك مرد است
اين زن به پليس گفت: چندي پيش شوهرم با زني ازدواج كرد. او چند روز پيش از خانه هوويم به ملاقاتم آمد. شوهرم در يكي از اتاق‌ها خوابيده بود كه اوايل صبح با شنيدن صداي فرياد و كمك‌خواهي او به سمت اتاق آمدم و در همين موقع مرد غريبه‌اي را ديدم كه سراسيمه در حال خارج شدن از اتاق است.
وي افزود: با ديدن او فرياد زدم. مرد غريبه با چاقو مرا تهديد كرد و خواست آرام باشم در غير اين صورت مرا خواهد كشت. وي گفت: من نيز از ترس سكوت كرده و از تعقيب مرد مهاجم منصرف شدم. پس از مدتي با اطمينان از اين كه متهم از خانه‌مان بيرون رفته است، از همسايه‌ها كمك خواستم و ...
وي اضافه كرد: مرد غريبه شباهت بسياري به خواستگار دختر هوويم داشت و گمان مي‌برم او به قصد انتقام از شوهرم اين حادثه را رقم زده است. درپي اطلاعات به دست آمده از او، تحقيقات در اين زمينه آغاز شد تا اين كه جوان خواستگار به پليس آگاهي احضار شد.
انكار مرد جوان به اسيدپاشي
اين مرد به پليس گفت: من خواستگار دختر هووي شاكي بودم، اما خانواده‌اش با اين وصلت مخالف بودند. از آنها كينه به دل نداشتم و نمي‌دانم چه كسي به پدر خوانده دختري كه از او خواستگاري كرده بودم آسيب رسانده است.
تحقيقات در اين باره ادامه داشت تا اين‌كه ماموران متوجه شدند، گفته‌هاي مرد جوان صحت دارد و او روز حادثه در خانه‌اش بوده است. در پي اين موضوع، بار ديگر از همسر مرد مصدوم تحقيق شد و او دوباره ادعا كرد خواستگار دختر هوويش عامل اسيدپاشي است.
تهديد مرد مصدوم از سوي همسر اولش
در مرحله بعدي تحقيقات، ماموران، اطلاعاتي به دست آوردند كه نشان مي‌داد، همسر اول مرد مصدوم از زماني كه او با زن ديگري ازدواج كرده با وي دعوا و مشاجره داشته و چند بار او را تهديد كرده است.
در حالي كه تحقيقات ادامه داشت، ماموران از طريق مسوولان بيمارستان اطلاع يافتند مرد مصدوم به هوش آمده است. با حضور ماموران در بيمارستان و تحقيق از وي معلوم شد همسر اولش با اسيد چهره‌اش را سوزانده است. با مشخص شدن اين موضوع، روند رسيدگي به پرونده وارد مرحله تازه‌اي شد و پس از هماهنگي قضايي، همسر اين مرد به اتهام اسيدپاشي و سوء‌قصد به جان شوهرش دستگير شد.
اعتراف زن اول به اسيدپاشي
اين زن در بازجويي به پليس گفت: شوهرم بدون اطلاع من با زني آشنا شد و با هم ازدواج كردند. اختلاف‌هايمان از همان موقع آغاز شد و درصدد انتقام از شوهرم بودم.
متهم اضافه كرد: وقتي شوهرم از خانه هوويم به ديدن من آمد، تصميم گرفتم نقشه‌ام را عملي كنم و پس از تهيه اسيد، وقتي او خوابيد، بالاي سرش رفتم و به صورتش اسيد پاشيدم. به خاطر سوزش صورت و چشمانش از خواب بيدار شد و با فرياد كمك مي‌خواست و ...

در پي اين اعترافات، زن متهم با قرار قانوني روانه زندان شد. تحقيقات تكميلي از او ادامه دارد.

سینا, گلوريا

این فیس بوک من

خارج شده است
06 بهمن 1390,ساعت 11:21:58
پاسخ #369 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
یک ایرانی، آنكارا را نجات داد
یک ایرانی، آنكارا را نجات داد

یک ایرانی با كشف به موقع چند كیسه نایلون مشكوك، آنكارا را از احتمال انفجاری مهیب نجات داد.

به گزارش قشم دیلی به نقل از ایسنا، یک ایرانی از كاركنان نمایندگی سازمان ملل در آنكارا روز شنبه در محل انبار خانه جدیدی كه در ناحیه الوان كنت اجاره كرده بود چند كیسه نایلون مشكوك كشف كرد.

با كشف این كیسه ها وی موضوع را با صاحبخانه اش در میان گذاشت، اما پس از آن كه متوجه شد او نیز اطلاعی در این زمینه ندارد، بلافاصله مراتب را به پلیس خبر داد.

روزنامه ملیت چاپ تركیه در این باره نوشت: در بررسی های انجام شده از سوی كارشناسان تیم مبارزه با تروریسم اداره پلیس آنكارا در این كیسه ها ۲۵ كیلوگرم ماده منفجره TNT با قدرت تخریبی بالا و نیز انواع تجهیزات تولید بمب كشف و ضبط شده است.

با كشف این میزان مواد منفجره پلیس آنكارا تحقیق از صاحبخانه را برای شناسایی مستاجر قبلی آغاز كرده، اما هنوز از نتیجه این تحقیقات گزارشی منتشر نشده است.

arashro, سینا, گلوريا

براي اين پست, 3 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
06 بهمن 1390,ساعت 17:13:10
پاسخ #370 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
یک فروند هواپیمای اف-14 در بوشهر سقوط کرد
یک فروند هواپیمای اف-14 در بوشهر سقوط کرد

بوشهر: یک فروند هواپیما اف-14 به علت نقص فنی در استان بوشهر سقوط کرد.

به گزارش سه نسل مهر نوشت: یک فروند هواپیمای اف-14 به علت نقص فنی در اطراف روستای کره‌بند شهرستان بوشهر سه دقیقه پس از پرواز سقوط کرد.

این هواپیما ساعت 4:30 صبح امروز از پایگاه ششم شکاری بوشهر پرواز کرد و سه دقیقه بعد سقوط کرد.

تکمیلی

خبرنگار سه نسل: لاشه  اين هواپيما در فاصله 30 كيلومتری استان بوشهر در منطقه فراكه پیدا شد که متاسفانه هر دو خلبان و کمک خلبان این هواپیما به شهادت رسیدند.

اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

گلوريا, پديده

این فیس بوک من

خارج شده است
12 بهمن 1390,ساعت 17:49:32
پاسخ #371 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
سیامک مافی اعدام شد
سیامک مافی اعدام شد

«سیامک مافی» عامل شهادت یکی از ماموران که کلکسیونی از جرایم خشن از جمله تهدید به قتل، آدم‌ربایی‏، سرقت، جعل عنوان مأمور موادمخدر، ایراد ضرب و جرح عمدی و چندین فقره کلاهبرداری را در پرونده خود داشت صبح ‌سه‌شنبه در محوطه پلیس آگاهی استان البرز اعدام شد.

به گزارش سه نسل به نقل ازایسنا، اوایل خرداد ماه سال 88 زنی با مراجعه به پلیس آگاهی استان تهران ادعا کرد که مورد تجاوز قرار گرفته و به این ترتیب پرونده‌ای پیش روی کارآگاهان پلیس باز شد. این زن جوان در حالی که به‌شدت گریه می‌کرد به کارآگاهان گفت که در منطقه گلشهر منتظر تاکسی بود که به دلیل تاریکی هوا سوار بر یک دستگاه خودرو شخصی شد و در میانه‌راه، راننده ضمن تغییر مسیر با تهدید چاقو وی را مورد آزار و اذیت قرار داده است. او مدعی شد که هرچه سعی کرده نتوانسته در خودرو را باز کند و سرانجام راننده، وی را در بیابان‌های اطراف شهرستان ساوجبلاغ مورد آزار و اذیت قرار داده و با همان وضعیت رهایش کرده و گریخته است.

با دریافت این شکایت و ارجاع پرونده به مرجع‌قضایی، بررسی اولیه ماموران پلیس آگاهی برای شناسایی و دستگیری این راننده آغاز شد و بررسی‌ها ادامه یافت تا اینکه شکایت مشابهی مبنی بر این که یک راننده دختر جوانی را در بیابان‌های ساوجبلاغ مورد آزار و اذیت قرار داده، مطرح شد. در پی طرح شکایت جدید و با توجه به حساسیت موضوع، تیمی از ماموران اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی استان با اخذ دستورات قضایی لازم بررسی‌های فنی را آغاز کردند و به‌دنبال این بررسی‌ها مشخص شد که متهم، طعمه‌های خود را با پرسه‌زنی در ساعات پایانی روز انتخاب می‌کند. تحقیقات درباره شناسایی این راننده ادامه داشت تا این که چهار شکایت مشابه دیگر نیز در کرج و ساوجبلاغ دریافت شد و کارآگاهان با بررسی پرونده‌هایی که زنان و دختران با همین شیوه مورد آزار و اذیت قرار گرفته بودند به سرنخ‌های جدیدی دست یافتند. ماموران با بررسی پرونده‌ها دریافتند سه زن و دختر جوان دیگر نیز در قزوین با همین شیوه ربوده شده و مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند.

با توجه به افزایش تعداد شکات، تحقیقات وارد مرحله‌ای تازه شد و با بررسی سوابق افرادی که با این شیوه اقدام به ربودن و آزار و اذیت زنان و دختران جوان می‌کردند، فردی به نام حسن ـ معروف به سیامک مافی- که پیش از این نیز هفت بار به اتهام جرایم مختلف از جمله کیف‌قاپی، قدرت‌نمایی، آدم‌ربایی مسلحانه، مظنونیت به قتل عمد، مزاحمت، ایجاد ضرب و شتم و سرقت در کرج و قزوین دستگیر و زندانی شده بود، مورد ظن ماموران قرار گرفت. کارآگاهان با کشف سرنخ‌هایی از ردپای سیامک مافی در پرونده‌های اخیر در قالب تیم عملیاتی، محل‌های تردد سیامک را در کرج شناسایی کردند و مورد بررسی قرار دادند تا این که سرانجام نامبرده در منطقه مارلیک و در حالی که سوار بر یک دستگاه خودروی پژو 405 بود، شناسایی شد. با محاصره سیامک توسط کارآگاهان پلیس آگاهی، یکی از کارآگاهان برای دستگیری این متهم راه را بر وی بست اما این تبهـکار با سرعت زیاد مامور پلیس را با خودروی سواری خود زیر گرفت و گریخت. ماموران همکار خود را به بیمارستان منتقل کردند اما گروهبان قربانعلی نظری (مامور مصدوم) پیش از رسیدن به بیمارستان در اثر شدت جراحات وارده ناشی از تصادف، درگذشت.

در پی وقوع این حادثه سرانجام ماموران توانستند در سوم آذرماه سال 88 مخفی‌گاه سیامک را در مهرشهر کرج شناسایی کرده و به محاصره خود در آورند. این متهم که متوجه حضور ماموران پلیس در اطراف مخفی‌گاه خود شده بود، از راه پشت بام وارد منزل مسکونی همسایه کناری شد و اعضای خانواده را گروگان گرفت و تهدید کرد چنانچه اجازه فرار به وی داده نشود، گروگان‌ها را خواهد کشت. با این حال سیامک هنگامی که دریافت نقشه‌اش به جایی نمی‌رسد برای فرار، خود را به پشت‌بام رساند و در این هنگام ماموران پلیس برای متوقف‌کردن این متهم سه گلوله به سمت وی شلیک کردند تا به این وسیله او را دستگیر کنند. سیامک پس از بازداشت به بیمارستان انتقال یافت و بعد از بهبودی نسبی در اختیار مقام‌قضایی قرار گرفت.

با انتشار خبر دستگیری این متهم و انتشار تصویر بدون پوشش وی در جراید، تعدادی دیگر با مراجعه به دادسرای کرج از وی اعلام شکایت کردند.در جریان تحقیقات و اظهارات شاکیان، زوایای دیگری از اقدامات سیامک آشکار شد و کارآگاهان دریافتند که زنان قربانی توسط سیامک و همدستانش ربوده شده و پس از آزار و اذیت به همان حالت رها می‌شده‌اند. با انجام این بررسی‌ها، شناسایی و دستگیری همدستان این متهم در دستور کار ماموران قرار گرفت.

با گذشت یک‌سال و پنج ماه از دستگیری این متهم، نهایتا در اواخر اسفند ماه سال 89کیفرخواست سیامک مافی مبنی بر تقاضای مجازات قانونی صادر شد و پرونده برای رسیدگی‌ و تعیین حکم در اختیارشعبه اول دادگاه کیفری استان البرز قرار گرفت و مرد جنایتکار مقابل محاکم قضایی قرار گرفت که در جریان محاکمه، خانواده شهید قربانعلی نظری و تعدادی از شاکیان از دادگاه درخواست قصاص متهم را کردند.

هیئت‌قضایی شعبه اول دادگاه کیفری استان البرز به اتفاق آرا پس از پایان جلسه محاکمه، با توجه به اظهارات شاکیان، بررسی سوابق مرد جنایتکار، گواهی پزشکی‌قانونی، مستندات پلیس و گزارش دادسرا، متهم را به یک بار اعدام، یک بار قصاص، 22 سال زندان،74 ضربه شلاق، بازگرداندن اموال مسروقه محکوم کردند. رأی دادگاه ازسوی قضات دیوان عالی کشور تأیید و توسط ریاست قوه‌قضائیه نیز مورد تنفیذ قرار گرفت و در راستای اجرای حکم صادره سرانجام در ساعت 6 صبح سه‌شنبه 11 بهمن ماه این متهم در محوطه پلیس آگاهی استان البرز به دار مجازات آویخته شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
13 بهمن 1390,ساعت 12:52:48
پاسخ #372 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
اعلام اسامی زائران ایرانی گروگان گرفته شده در سوریه
اعلام اسامی زائران ایرانی گروگان گرفته شده در سوریه

اسامی ۱۱ زائر ایرانی که روز گذشته در سوریه گروگان گرفته شده‌اند، اعلام شد.

به گزارش سه نسل به نقل از فارس، ۱۱ نفر از زائران یک کاروان ایرانی که عازم زینبیه دمشق بودند، پس از خروج از شهر حلب توسط گروهی از معارضان سوری به گروگان گرفته شدند.

اسامی این ۱۱ زائر به این شرح است:

۱.غلامحسین درویشی

۲.محمدسرهنگ فلاح

۳.صحبت الله حسین پور

۴.شاه مراد نجفی

۵.علی محمودی

۶.حسن بازگیر

۷.شاه قلی کردعلی وند

۸.علی عباس رزانی

۹.درویش علی فتحی پور

۱۰.چراغ علی عالی پور

۱۱.نورالدین بهاروند

این فیس بوک من

خارج شده است
13 بهمن 1390,ساعت 12:54:00
پاسخ #373 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
تأیید ربایش 11 زائر ایرانی دیگر در سوریه
تأیید ربایش 11 زائر ایرانی دیگر در سوریه

کنسول سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه ضمن تأیید خبر ربایش 11 زائر ایرانی دیگر در روز چهارشنبه نسبت به عدم سفر شهروندان ایرانی از طریق زمینی به سوریه هشدار داد.

به گزارش سه نسل، کامجو کنسول سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه ضمن تأیید خبر ربایش 11 زائر ایرانی دیگر در روز چهارشنبه 12/11/1390 که جهت زیارت عتبات از حلب عازم دمشق بوده اند اظهار داشت: علیرغم هشدارهای مکرر نمایندگی مبنی بر عدم سفر شهروندان عزیز ایرانی از طریق زمینی به سوریه متاسفانه همچنان شاهد ورود اتوبوسهای ایرانی به سوریه هستیم که حوادث مشابه برای زائران عزیز اتفاق می افتد.

کنسول سفارت جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اهداف سوء ربایندگان در ربودن جوانان ایرانی که بهمراه همسر و خانواده خود جهت زیارت عازم سوریه شده اند و سوء استفاده ربایندگان جهت تبلیغ این موضوع که ایران در رابطه با حوادث سوریه نیرو به این کشور اعزام کرده است ، این حربه گروههای مسلح را بی اثر و اقدامی سوخته عنوان نمود

کامجو با اشاره به اهداف ربایندگان از ربایش زائران جوان ایرانی مجددا بر غیرنظامی بودن افراد ربوده شده تاکید و از رفتار نامناسب ربایندگان با زنان و کودکان و پیرمردان انتقاد کرد.

کنسول سفارت کشورمان در دمشق اخاذی ، سرقت گذرنامه و وسائل شخصی زائران ایرانی را از نمونه های رفتاری ربایندگان عنوان کرد.

قابل ذکر است که تاکنون علاوه بر 7 مهندس ایرانی ، 22 زائر تبعه کشورمان توسط افراد مسلح ربوده شده اند.

این فیس بوک من

خارج شده است
16 بهمن 1390,ساعت 20:44:12
پاسخ #374 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
شکنجه کودک در شرق تهران + عکس
شکنجه کودک در شرق تهران + عکس

کودکی که توسط یک مرد کارتن‌خواب در میان زباله‌ها بی‌هوش پیدا شده بود با تلاش پزشکان زنده ماند.این در حالی است که پزشکان نظر دادند او بارها شکنجه و سوزانده شده است.

به گزارش سه نسل به نقل از «جام‌جم»، روز هفتم بهمن‌ماه مرد بی‌خانمانی در شرق تهران در جستجوی غذا از میان زباله‌‌ها بود که چشمش به پسری خردسال افتاد. او چند بار کودک خردسال را تکان داد تا بیدار شود اما کودک بی‌هوش بود.

مرد که بشدت ترسیده بود، خواست از آن محل فرار کند، اما چهره معصومانه پسر کوچولو مانع از این کار شد. او را بغل گرفت و پس از طی مسافتی به بیمارستان الغدیر رساند و از پرستاران برای نجات این کودک، کمک خواست.

پرستاران اورژانس بلافاصله کودک را به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل کردند و تلاش برای نجات او آغاز شد.

در پی این موضوع، مسوولان بیمارستان در تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 و اورژانس اجتماعی، ماجرا را گزارش کردند و مانع از خروج مردی شدند که کودک را به بیمارستان رسانده بود. ماموران کلانتری و مددکاران اورژانس اجتماعی با حضور در بیمارستان در تحقیق از این مرد متوجه شدند، او کودک را از میان زباله‌ها پیدا کرده و به بیمارستان آورده است.

در مرحله بعد معلوم شد آثار سوختگی و کبودی بسیاری در بدن پسر کوچولو دیده می‌شود و نشان می‌دهد او بارها شکنجه شده و ضربه سختی به سرش اصابت کرده و احتمال دادند او از بلندی سقوط کرده است. کودک آسیب دیده پس از یک روز برای ادامه درمان به بیمارستان شهدای تجریش تهران منتقل شد.

پسر خردسال که بر اثر اصابت به ناحیه سرش همچنان بی‌هوش بود، سرانجام با تلاش پزشکان پس از چهار روز در حالی که با مرگ دست و پنجه نرم می‌کرد، در بخش مراقبت‌های ویژه به هوش آمد.

ردپای یک زن به عنوان تنها مظنون

در حالی که تحقیق برای مشخص شدن هویت پسر کوچولو و یافتن خانواده‌اش آغاز شده بود، یکی از مسوولان بیمارستان الغدیر با پلیس تماس گرفت و خبر داد، زنی که خود را عمه این کودک معرفی کرده، به بیمارستان آمده و ساعاتی بعد ناپدید شده است.

در ادامه تحقیقات معلوم شد چند روز پس از انتقال پسر کوچولو به بیمارستان شهدای تجریش، زنی به بیمارستان الغدیر مراجعه کرده و با معرفی خود به عنوان عمه کودک، اطلاعاتی درباره او به مسوولان بیمارستان ارائه کرده است. او گفته است این کودک علی نام داشته و 2.5 ساله است.

همچنین عنوان کرده والدین علی معتاد بوده و در حال حاضر در زندان به سر می‌برند. او گفته بود در این مدت از علی نگهداری می‌کرده تا این که روز حادثه پس از بازگشت به خانه متوجه غیبت کودک شده است و پس از جستجوی فراوان همسایه‌ها گفته‌اند او از بالکن خانه به پایین سقوط کرده، اما نمی‌دانند چه کسی او را با خود برده است.

در این هنگام وقتی مسوولان بیمارستان از او مدرک هویتی خواسته‌اند به یکباره فرار کرده است.

به این ترتیب با اطلاعات به دست آمده، جستجو برای یافتن زن غریبه که ادعا می‌کرده عمه کودک آسیب‌دیده بوده، آغاز شده است تا راز این کودک‌آزاری فاش شود.

روز گذشته خبرنگار ما با مراجعه به بیمارستان شهدای تجریش تهران به ملاقات علی رفت.

در انتهای بخش اطفال بیمارستان، علی در اتاقی که چهار تخت دارد، آرام روی تخت سوم نشسته و فقط نیم نگاهی به ماشین کوچولو و خرس قهوه‌ای‌رنگش می‌اندازد.

نزدیک‌تر شدم، اما ترسید و خودش را روی تخت جمع و جور کرد. وقتی دستم را روی سرش کشیدم و دستانش را بوسیدم، به آرامی لبخند زد. نامش را که صدا زدم، دوباره خندید.

وقتی گفتم مامانت کو، بابات کو، ریز خندید و گفت: خاله، سفر سفر. پس عمه کو. در همین موقع با وحشت به اطراف نگاه کرد. می‌ترسید حرفی بزند. کمی آرامش کردم و دوباره صورت کوچولویش را بوسیدم. دستم را به آرامی گرفت و عروسکش را به من داد. چند بار دیگر که اسمش را صدا زدم، خندید اما چشمانش پر از غصه بود. هیچ‌کس نمی‌دانست چه کسی و چرا بدن نحیف علی کوچولو را شکنجه کرده است؟

در حالی که علی با اسباب بازی‌هایش بازی می‌کرد، او را با دنیای کودکی‌اش تنها گذاشتم و از اتاق بیرون آمدم.

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 ... 22 23 24 [25] 26   بالا

پرش به :