خبر مهم: نام persianGulf در خطر است!!! - * - 02 خرداد 1391,ساعت 07:59:14

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : حرف دل
متن : تقصير منتقدير بود يا تقصير احساس من كه از جزيره  تنهايي ، از  فضاي خاكست...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 00:42:01
موضوع : بیا تو و خودت رو همه جوره معرفی کن (2)
متن :  ميخام خودمو معرفي كنم .. منم ... اسمم شاديه ... يعني اسم مجازيم اينه .. دوست...
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 00:39:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : منم با پدیده موافقم بار اول چون اولین دیداره یک روزه باشه بهتره منم میت...
توسط a471847        تاریخ : ديروز، ساعت 22:07:08
موضوع : دلت برای چی، کجا، چه کسی، چه روزی و..... تنگ شده
متن : نوشته: shabpare در ديروز، ساعت 14:30:27 شما خودت دلت واسه چی کجا و... تنگ شده؟ستا...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:45:59
موضوع : تبریکات و تسلیت ها "4"
متن : نوشته: shabpare در ديروز، ساعت 15:11:41 ینی تو کلا همش باید من یه جور دیگه به دل...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:39:22
موضوع : • مناجات •
متن : دلم گرفته بود/هست..من روزها دلم گرفته بود و دلخوشکنک های زندگیم کم بودن/...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 15:30:02
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : تمام درد من اين استكه مي دانم براي داشتن تو به زمين آمده امهمين تو كه بر...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:24:00
موضوع : اخبار سیاسی
متن : + حمله شدید مطهری به عملکرد مشایی و احمدی​نژاد : با این تفکرتان درباره ...
در اخـــبــار عــمــومــي
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 15:15:35
موضوع : ورود جوگیران ممنوع حتی برای شما دوست عزیز
متن : نوشته: سینا در 31 ارديبهشت  1391,ساعت  16:25:14ياد جواني بخير عجب پستهاييچه حو...
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:46:44
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : هنوزم دستای گرمت جای امنی واسه گریه ستو قشنگی مثل بارون من دلم پر از گل...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:44:18
موضوع : شعرهای من
متن : شادی جان شعرت خیلی با احساس بود که دختر!"وتير مي كشد تنم چه درد بي نشانه ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 14:27:30
موضوع : فال حافظ و ساده دل
متن :  كي شعر تر انگيزد  حاطر كه حزين باشد /يك نكته ازاين معني گفتيم وهمين باش...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:11:15
موضوع : سخنان بزرگان (2)
متن : همه از مرگ می ترسند ؛ من از زندگی سمج خودم (صادق هدایت – زنده بگور)
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : 31 ارديبهشت 1391,ساعت 15:56:07
موضوع : فقط بگو
متن :  خریدار ندارد ... دلی کـــه برایت " لک " زدہ است !.!.!
توسط ایسان        تاریخ : 25 ارديبهشت 1391,ساعت 20:24:40
موضوع : ==== داستان کوتاه 2 ====
متن : قلب کوچولومن قلب کوچولویی دارم؛ خیلی کوچولوآنقدر از این داستان نادر ا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : 20 ارديبهشت 1391,ساعت 15:42:06

صفحه: [1]   بالا
موضوع: خبر مهم: نام persianGulf در خطر است!!!  (دفعات بازدید: 299 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
30 مرداد 1390,ساعت 19:41:00
در:
Ali♥
مدیر یار
تشكر
-اهدا شده: 799
-دريافت شده: 635

*
محبوبيت : 67
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 737
reza2010 سابق
خبر مهم: نام persianGulf در خطر است!!!
با سلام دوستان محترم  و عزیز تعداد رأی‌ها به شکلی تغییر کرده که سهم "persianGulf" به ۶۰ درصد نزدیک شده و به این معنی‌ است که گوگل به زودی مجبور خواهد شد اسم "Arabian Gulf" را انتخاب کند. من این ایمیل را برای 20 نفر فرستاده‌ام. اگر هر نفر شما آن را به ده نفر جدید بفرستید ، و این کار ۳ دفعه تکرار بشود ، تعداد رأی‌ها از یک میلیون می‌گذرد. لطف کنید به خاطر خودمان و نسل‌های آینده کوتاهی‌ نکنیم. با سپاس.

با سلام به همه
     - به خدا 30 ثانیه هم طول نمیکشه یه زور دیگه بزنین تموم میشه

فکر می کردم که بعد از تلاش های بیهوده اعراب در رابطه با تغییر نام خلیج فارس ، دیگه اونا اقدام دیگری نکنند. چند هفته پیش من برایتان لینک پایین رو فرستادم و ازتون بابت رای دادن خواهش کردم. اما لازم که بدونید ، در اون روز تقریباً 150،0000 نفر رای داده بودند و سهم ما تقریباً بیش از 79% در مقابل کمتر از 21% بود اما امروز تعداد رای دهنده ها به بیش از 2،364،000 نفر رسیده ولی با تاسف فراوان سهم ما از 79% به کمتر از 60% رسیده واین یک فاجعه است. یادتون باشه که این رای گیری مربوط به کمپین 1،000،000 امضای شرکت گوگل است و نذارید که دوباره نام خلیج فارس به خلیج ع ر ب ی تغییر پیدا کنه

خوبه بدونید که شرکت گوگل مجبوره به هر درخواستی که به طور همزمان از طرف 5000 نفر و یا هر ارگان معتبر و ثبت شده ای ، بابت به رای گذاری یک قانون ، نام ، تعریف و . . . احترام بذاره

پس رو این لینک کلیک کنید و رای بدید

http://www.persianorarabiangulf.com/index.php

برا اونایی که میلشونو داشتم میل کردم شما هم فورواردش کنین

baieen vase ye bar ham ke shode tu tarikhe iran ye harekate guruhi ro ta tahesh berim

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

سارینا, پديده, ثنا

براي اين پست, 3 كاربر تشكر كرده اند

نگاهت را به کسی دوز که قلبش برای تو بتپه چشمانت را با نگاه کسی اشنا کن که زندگی را درک کرده باشه سرت را روی شانه های کسی بگذار که از صدای تپشهای قلبت تو را بشناسه آرامش نگاهت رو به قلبی پیوند بزن که بی ریاترین باشه لبخندت را نثار کسی کن که دل به زمین نداده باشه رویایت رو با چهره ی کسی تصویر کن که زیبایی را احساس کرده باشه چشم به راه کسی باش که تو را انتظار کشیده باشه اما عاشق کسی باش که تک تک سلولهای بدنش تقد

خارج شده است
30 مرداد 1390,ساعت 20:39:24
پاسخ #1 در:
سارینا
مدیر یار
تشكر
-اهدا شده: 854
-دريافت شده: 903

*
محبوبيت : 285
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1211
♥من و یه دنیــــ♥ـــا حرف نگفته♥
پاسخ : خبر مهم: نام persianGulf در خطر است!!!
من قبلا رای دادم
ممنون علی جان که به فکر بودی

چه حکایت جالبیست :کلمه ی زندگی با زن آغاز میشود و مردن با مرد

خارج شده است
31 مرداد 1390,ساعت 13:24:07
پاسخ #2 در:
علیرضا 1
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 7

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 11
سلام
منم رای دادم  و خلیج فارسو زدم .
خوب این نیازی به رایگیری نداشت مشخصه که خلیج فارس هست . گوگل هم اونطرف میخواد بخوره هم اینطرف .

خارج شده است
01 شهريور 1390,ساعت 12:38:06
پاسخ #3 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر
-اهدا شده: 1144
-دريافت شده: 980

*
محبوبيت : 1045
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1965
نگران نباشید خلاصه حق به حق دار می رسه  $67

تا الان که شکر خدا 62.6% برای ما ثبت شده

خودتون تو عکسی که گذاشتم می بینید

این آمار امروزه :  عينك1

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

Persian Gulf خليج فارس - 62.6%

Arabian Gulf الخليج العربي - 37.4%

پديده, موسوی

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

دوستان ساده دلیم همتون رو دوست دارم

درون اتفاق درد ، میان شهر بی پیکر

سکانس آخر شعرم ، منم بی تو که میمیرم

خارج شده است
02 دي 1390,ساعت 03:48:05
پاسخ #4 در:
پديده
تشكر
-اهدا شده: 1179
-دريافت شده: 880

زده به سیم آخر
*
محبوبيت : 35
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 616
* دیوانه ی دیوانه *
**پيشنهادي جالب از يک هم ميهن درباره امارات**

*يکي از هم ميهنان در پيشنهادي جالب نوشت:*

*چرا اسم خيابان ظفر را به "خليج فارس" عوض نمي کنند تا امارات مجبور شود براي آدرس سفارتش از اين اسم استفاده کند ؟ *

*در ضمن يه بخشنامه هم به پست بدهند که هر نامه اي به اين آدرس بود اگر اسم خليج فارس را ننوشته بود با ذکر علت به فرستنده

ارجاع بدهند....!!*

این متنو خیلی وقت پیش دریافت کرده بودم . به نظرم خیلی پیشنهاد جالبی بود . کاش چنین اتفاقی می افتاد .

زنده باد خلیج ِ همیشه فارس .

« آخرين ويرايش :توسط پديده »

تهي بود و نسيمي .

سياهي بود وستاره اي

هستي بود و زمزمه اي. لب بود و نيايشي.

« من » بود و « تو » يي / نماز و محرابي .

خارج شده است
02 دي 1390,ساعت 12:55:43
پاسخ #5 در:
amirmohammad
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 13

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 12
ببخشید نتونستم نقل قول بگیرم
این پست علی اقا:
با سلام دوستان محترم � و عزیز تعداد رأی‌ها به شکلی تغییر کرده که سهم "persianGulf" به ۶۰ درصد نزدیک شده و به این معنی‌ است که گوگل به زودی مجبور خواهد شد اسم "Arabian Gulf" را انتخاب کند. من این ایمیل را برای 20 نفر فرستاده‌ام. اگر هر نفر شما آن را به ده نفر جدید بفرستید ، و این کار ۳ دفعه تکرار بشود ، تعداد رأی‌ها از یک میلیون می‌گذرد. لطف کنید به خاطر خودمان و نسل‌های آینده کوتاهی‌ نکنیم. با سپاس.

�  با سلام به همه
 �  �  - به خدا 30 ثانیه هم طول نمیکشه یه زور دیگه بزنین تموم میشه
 �  �
 �  � فکر می کردم که بعد از تلاش های بیهوده اعراب در رابطه با تغییر نام خلیج فارس ، دیگه اونا اقدام دیگری نکنند. چند هفته پیش من برایتان لینک پایین رو فرستادم و ازتون بابت رای دادن خواهش کردم. اما لازم که بدونید ، در اون روز تقریباً 150،0000 نفر رای داده بودند و سهم ما تقریباً بیش از 79% در مقابل کمتر از 21% بود اما امروز تعداد رای دهنده ها به بیش از 2،364،000 نفر رسیده ولی با تاسف فراوان سهم ما از 79% به کمتر از 60% رسیده واین یک فاجعه است. یادتون باشه که این رای گیری مربوط به کمپین 1،000،000 امضای شرکت گوگل است و نذارید که دوباره نام خلیج فارس به خلیج ع ر ب ی تغییر پیدا کنه

�  � خوبه بدونید که شرکت گوگل مجبوره به هر درخواستی که به طور همزمان از طرف 5000 نفر و یا هر ارگان معتبر و ثبت شده ای ، بابت به رای گذاری یک قانون ، نام ، تعریف و . . . احترام بذاره
 �  �
 �  � پس رو این لینک کلیک کنید و رای بدید

�  �

http://www.persianorarabiangulf.com/index.php

برا اونایی که میلشونو داشتم میل کردم شما هم فورواردش کنین

baieen vase ye bar ham ke shode tu tarikhe iran ye harekate guruhi ro ta tahesh berim

...

اما:
احتمالاً اکثر قریب به اتفاق کسانی که با چنین روش‌هایی به چنین سایت‌هایی راه‌ می‌یابند، بی اهمیت‌ترین موضوع، خود سایت است.
طبق آمار رسمی و آنلاین سایت الکسا، آمار بازدید سایت gulf presian or arabian به آدرس gulf.com presian or Arabian، به لطف همت بلند و روحیه ملی کاربران شاید ایرانی، طی 7 روز گذشته، 180 درصد افزایش یافته است.
این در حالی است که میانگین افزایش بازدید این سایت در تمام ماه گذشته، نسبت به ماه پیش از آن، تنها 20 درصد بوده است؛ به این معنی که بازدید 3 هفته گذشته این سایت بسیار پایین بوده است.
همچنین با استفاده از اطلاعات whois هر سایت، می‌توان فهمید که چه کسی سایت را ثبت کرده و این اطلاعات را نیز از طریق بی‌شمار سایت،‌ برای مثال وب‌سایت who.is می‌توان بدست آورد.
بر این اساس، سایت gulf presian or Arabian، به نام homam algharani، یک عرب اهل امارات و در امریکا ثبت شده و پشتیبانی می شود.
در ابتدای ورود به این سایت، جمله بلندی با این مضمون نوشته شده است: " لطفا آدرس سایت ما را برای کسی ایمیل نکنید و نیز از کسی نخواهید که به سایت ما بیاید و رای دهد؛ زیرا بسیاری از مردم، علاقمند به دریافت ایمیل‌های این چنینی نیستند؛ ضمن اینکه این کار برای محبوبیت و شهرت سایت ما خوب نیست."
سپس در یک سطر پایین‌تر اعلام شده که " رای گیری ادامه دارد" و هیچ جای سایت نیز جمله‌ای در رابطه با اتمام مهلت رای‌گیری آورده نشده است.
همچنین آن طور که در ایمیل‌ها و پیامک‌ها عنوان شده، در صورت کسب رای کمتر، خلیج فارس از سایت گوگل حذف خواهد شد؛ اما این ادعا در حالی مطرح می‌شود که در هیج جای سایت نوشته نشده که نتیجه این نظر سنجی مورد تایید سایت گوگل است، یا به وسیله گوگل مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
می‌توان سایت gulf presian or arabian را همان‌گونه که روی مرورگر باز می شود، دید، عبور کرد و سخت نگرفت؛ اما در غیر این صورت، علاوه بر تمام مواردی که از ظاهر سایت قابل استنباط است؛ برخی از کسانی که به این سایت مراجعه کرده‌اند و کمی دقت به خرج داده‌اند، معتقدند که این اماراتی در انتخاب آدرس سایت gulf presian or arabian اندکی زیرکی به خرج داده است.
به این طریق که کلمه Gulf را در کنار کلمه Arabian به کار برده و کلمه Persian را جدا کرده که این کار باعث می‌شود، با هربار بازدید از سایت، در جست‌وجوی گوگل، نتایج جست‌وجوی عبارت " Gulf Arabian" و کلمه "Persian" بالا برود و این خود باعث افزایش تکرار کلمه Gulf Arabian در گوگل می‌شود.
همچنین افزایش بازدید و افزایش کلیک، باعث بالا رفتن رتبه (page rank) این سایت در گوگل می‌شود و در نتیجه در نتایج جست‌و جو، در ردیف بالاتر قرار می گیرد و رنکینگ بهتر، رفته رفته بر اعتبار سایت می‌افزاید.
در نتیجه این موفقیت، دارنده سایت از امکان اخذ تبلیغات و درآمد بیشتر نیز بهره‌مند می‌شود که ‌هم ا‌کنون نیز چند نمونه از این تبلیغات با موضوع Web Hosting در سایت قرار دارد و ای کاش این چنین باشد.
اندک اندک، با قرار گرفتن یک سایت در رتبه‌های بالای نتایج جست‌وجو، به غیر از کسانی که نام خلیج فارس برایشان مهم است مانند ایران و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، سایر افراد نیز با نتایج نظر سنجی این سایت برخورد خواهند کرد.
در این هنگام است که مدیر حقیقی این سایت اختصاصی که اختیار تام‌الاختیار سایت در مالکیت خود را دارد، میتواند پشت کامپیوتر خود بنشیند و نتایج را هر گونه که مایل است، رقم زند.
در چنین شرایطی، شواهد حاکی از یک نظرسنجی در خصوص نام فارسی یا عربی خلیج فارس، روی یک سایت به ظاهر معتبر و با رتبه بالا در گوگل است که اکثر کاربران آن، خلیج فارس را به نام عربی می‌شناسند اما در واقع به اعتبار کلیک‌های همان رأی دهنده‌ها و افزایش رنکینگ سایت، برچسب اعتبار به حرف‌های ساختگی‌ مالک آن می زند.

...
منبع:سایت خودم

پديده

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

« آخرين ويرايش :توسط amirmohammad »

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
کپی عکس در صفحاتی که کلیک راست غیر فعال است آمـــــوزش تــــرفــــنــــد مهرنوش 0 626 آخرين ارسال 26 خرداد 1386,ساعت 15:45:09
توسط مهرنوش
ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری گـــالـــري عــكـــس ifj 9 706 آخرين ارسال 29 ارديبهشت 1388,ساعت 16:41:59
توسط ifj
روش هاي بدست آوردن آرامش عــلــمــی شهرزاد 4 409 آخرين ارسال 05 مرداد 1388,ساعت 17:33:42
توسط ifj
چشممان هیچ وقت درست نمی بیند گــــفــــتــــگــــو آزاد صمد 7 379 آخرين ارسال 21 اسفند 1388,ساعت 20:49:10
توسط صمد
دانستنیهای پزشکی عــلــمــی « 1 2 3 » elaheye abha 32 1534 آخرين ارسال 09 آذر 1390,ساعت 15:56:09
توسط NEW