بازی های مورد علاقه بازیسازها در سال 2012 - * - 02 خرداد 1391,ساعت 23:59:14

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : تذکری به خودم
متن : شرایط بد رو خودت باس تغییر بدی رفیق؛انتظار از دیگران بیخودِبعدشم دنبا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 23:14:25
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : گفتی یکی یکی ستاره را شماره کن؛به خواب میرویشمرده ام؛ستاره هایکی یکیب...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 23:01:25
موضوع : مکالمه های شما...
متن : یه وقتایی ماها توی روز مکالمه ها و گفتگوهای جالبی داریم...بعد یه مدت یام...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 22:49:33
موضوع : • مناجات •
متن : خدایا خدایا تو با آن بزرگی در آن آسمانهاچنین آرزویی بدین کوچکی را توان...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 22:48:03
موضوع : 1400 صلوات براي .............
متن : منم هفتصدتا برمیدارم که زودتر همین امشب تموم شه...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 22:30:32
موضوع : عکاس باشید
متن : http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up5/58877499649803213365.jpgببیند چقدر هنری با حاله نه اون کفش ...
در گـــالـــري عــكـــس
توسط a471847        تاریخ : امروز، ساعت 21:40:48
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلاااااااااااااااااااااااااااامخووووووووو تور مشهد بزنین دیگه هههه...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط Ali♥        تاریخ : امروز، ساعت 17:00:47
موضوع : دست خط شما!!
متن :  مرسي عزيزم ... اين ازاون شعراييه كه هميشه زمزمه مي كنم ... غافلگيرم كردي...
در گـــالـــري عــكـــس
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:30:33
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن :  يا من اسمه دواء و ذكره  شفاء نرجس !شب آرزوها رو دعا مي كنم براي كسي كه دي...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:11:00
موضوع : فال حافظ و ساده دل
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد . لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 13:52:55
موضوع : • وصف حال خودت با عکس •
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد . لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
در گـــالـــري عــكـــس
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 13:43:19
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : دنیای ما اندازه ی هم نیستمن عاشق بارون و گیتارممن روزها تا ظهر می خوابم...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 13:38:43
موضوع : دلت برای چی، کجا، چه کسی، چه روزی و..... تنگ شده
متن : دلم برای لحظه هایی که حس خوبی داشتم/برای ساحل و قدم زدن بی اشک/دلم برای ...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 13:36:16
موضوع : بیا تو و خودت رو همه جوره معرفی کن (2)
متن :  به به ؛از همین پشت تریبون به همه ی تازه واردان عزیز تبری میگم؛بخصوص خا...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 13:06:37
موضوع : حرف دل
متن : تقصير منتقدير بود يا تقصير احساس من كه از جزيره  تنهايي ، از  فضاي خاكست...
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 00:42:01

صفحه: [1]   بالا
موضوع: بازی های مورد علاقه بازیسازها در سال 2012  (دفعات بازدید: 125 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
20 دي 1390,ساعت 17:18:07
در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
بازی های مورد علاقه بازیسازها در سال 2012
BioShock: Infinite

گرگ کاساوین (Greg Kasavin) کارگردان بازی Bastion از Supergiant Games: "بدون شک بازی مورد علاقه من در سال 2012 بازی BioShock: Infinite است. ادامه ای بر یکی از بهترین و خاطره انگیز ترین بازی هایی که در سال های گذشته بازی کرده ام. Infinite یک بازی مهم برای من است، چون یکی از دلایلی که تصمیم گرفتم بازیساز شوم، این بازی بود. از E3 2006 منتظر این بازی بودم و به همین شکل منتظر Infinite هم هستم."

متیو پریور (Matthew Prior) تهیه کننده FIFA در EA Sports: "بازی BioShock: Infinite عالی به نظر می رسد. من نسخه های قبل را دوست داشتم و خیلی به اتمسفر این بازی علاقه مندم. روی آسمان بودن این نسخه به نظر خیلی جالب است و داستان جدید و محیط متفاوت آن هم همینطور."

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

Dishonored

ایوان بوچتا (Ivan Buchta) رئیس Bohemia Interactive و سازنده ArmA 3: "از تصاویر عرضه شده از بازی، به نظر گرافیک خلاقانه ای را خواهیم دید که من خیلی به آن علاقه دارم. چیزی که تا به حال از این بازی دیده ام، خیلی نوآورانه و غافلگیر کننده بود."

Mass Effect 3

لی پری (Lee Perry)  طراح ارشد Gears of War 3 و Fortnite از Epic Games: "به همان دلایلی که عاشق Skyrim هستم، Mass Effect 3 را هم دوست دارم. ME3 بازی قدرتمندی است و دوست دارم در چنین دنیایی در آینده زندگی کنم. چند تا از بهترین شخصیت های صنعت بازی در این نسخه هستند."

Diablo III

کن لوین (Ken Levine) خالق BioShock و رئیس Irrational Games: "من خوره ای برای Diablo هستم! با تمام وجود این بازی را انجام خواهم داد و مثل میمونی که دکمه ای را می زند تا انگور بخورد، عاشق دکمه زنی برای Loot کردن هستم و افتخار می کنم که آن میمون هستم و همیشه این میمون خواهم ماند. واقعاً از این بازی لذت می برم و Blizzard هم همیشه یک کار زیبا و تمیز عرضه می کند. میلیون ها بازی در سال بعد هست که دوست دارم بازی کنم، ولی Diablo III در اولویت قرار دارد.

ریچارد گریوت (Richard Garriot) یکی از فراد باسابقه صنعت بازی و خالق Ultima: "بازی Diablo عنوانی است که من همیشه عاشق آن بوده ام و چیزهای زیادی از آن یاد گرفتم.

برد مویر (Brad Muir) طراح ارشد Iron Brigade در Double Fine: "به تازگی نسخه بتا را بازی کردم و فوق العاده است. مثل هروئینی است که بدون سرنگ وارد مغز می شود."

Darksiders II

دیوید جفی (David Jaffe) خالق Twisted Metal و رئیس Eat Sleep Play: "نسخه اول Darksiders یکی از محبوب ترین بازی هایی بود که در سال 2010 بازی کردم. برای نسخه دوم می خواهم خیلی بی اطلاع سراغ آن بروم و به این خاطر اصلاً نه عکسی از این بازی می بینم و نه روی لینکی در رابطه با اخبار آن کلیک می کنم."

Kinect Star Wars

کریگ دونکان (Craig Duncan) رئیس استودیوی Rare: "نیروهای جالبی در این بازی وجود دارند. مثل Force با استفاده از دستان خودتان و قرار گرفتن در نقش شخصیت های بزرگ Star Wars که باعث می شود من به عنوان یک طرفدار سری Star Wars بسیار منتظر این بازی باشم."

Grand Theft Auto V

پیتر مولینیو (Peter Molyneux) رئیس بخش اروپای Microsoft: "خیلی کنجکاو هستم تا ببینم این نسخه چه مضامینی دارد. بعضی بازی های غیر AAA هستند که فقط شعار و حرف می زنند، ولی این بازی با همه فرق دارد."

استوارت گیلری (Stewart Gilray) رئیس Just Add Water و خالق Oddworld: Stranger's Wrath HD: "انتخاب سختی است، ولی ملاقات دوباره San Andreas و Los Santos در GTA V خیلی لذت بخش است. بعد از دیدن تریلر بازی انتظاراتم به سقف رسید."

The Last Guardian

دینو پتی (Dino Patti) رئیس استودیوی Playdead و خالق LIMBO: "از خواندن خبرهای مربوط به این بازی خودداری می کنم، چون می خواهم زمانی که عرضه شد، بدون هیچ پیش آگاهی آن را بازی کنم. امیدوارم این بازی در سال 2012 عرضه شود.

گرمی موستارد (Geremy Mustard) کارگردان تکنیکی Infinity Blade و Shadow Complex از Chair Entertainment: "خیلی منتظر این بازی هستم و امیدوارم در سال 2012 عرضه شود. فکر می کنم Team ICO بار دیگر یک تجربه ناب را با The Last Guardian خلق خواهد کرد."

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

پرش به :