اخبار ورزشی - * - 03 خرداد 1391,ساعت 14:42:19

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : امروز، ساعت 12:50:12
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : من پذیرفتم شکست خویش راپندهای عقل دور اندیش رامن پذیرفتم که عشق افسانه...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : امروز، ساعت 12:44:30
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : به نام خدابه نظر منم پیشنهاد بسیار خوبی است اما: دختر خانم ها مطمئناً ن...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط علی 1360        تاریخ : امروز، ساعت 12:25:50
موضوع : حرف دل
متن : شبی بر دفتر قلبم کشیدم رد پایت را/کشیدم طرح زیبای غروب چشمهایت را/کنار ...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : امروز، ساعت 12:20:38
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : سلامامیدوارم ارزوی همه براورده بشهاز پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط ایسان        تاریخ : امروز، ساعت 11:13:21
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : خیلی وقت پیش این تاپیک رو خونده بودم؛آدما وقتی زمان میگذره خیلی فرق می...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:32:24
موضوع : خواننده های ایرانی
متن : احسان خواجه امیری به همراه همسرش شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا ب...
در گـــالـــري عــكـــس
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 04:25:06
موضوع : تذکری به خودم
متن : باید یاد بگیرم چه حرفی بزنم ؛ قبل از گفتن هر حرفی خوب فکر کنم تا مبادا ن...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:54:40
موضوع : • مناجات •
متن : و ما برای عروج به آسمان آفریده شدیم ، خدایا زمین گیر شدنم را مپسند . . .
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:31:18
موضوع : 1400 صلوات براي .............
متن : درود بر دوستای خوبم شادی عزیز قبل از هر حرفی واقعا متأسفم به خاطر دوست ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:24
موضوع : مکالمه های شما...
متن : یه وقتایی ماها توی روز مکالمه ها و گفتگوهای جالبی داریم...بعد یه مدت یام...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 22:49:33
موضوع : عکاس باشید
متن : http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up5/58877499649803213365.jpgببیند چقدر هنری با حاله نه اون کفش ...
در گـــالـــري عــكـــس
توسط a471847        تاریخ : ديروز، ساعت 21:40:48
موضوع : دست خط شما!!
متن :  مرسي عزيزم ... اين ازاون شعراييه كه هميشه زمزمه مي كنم ... غافلگيرم كردي...
در گـــالـــري عــكـــس
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:30:33
موضوع : فال حافظ و ساده دل
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد . لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 13:52:55
موضوع : • وصف حال خودت با عکس •
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد . لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
در گـــالـــري عــكـــس
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 13:43:19

صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 28   بالا
موضوع: اخبار ورزشی  (دفعات بازدید: 10199 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
03 آذر 1388,ساعت 09:13:10
پاسخ #15 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
پاسخ : اخبار ورزشی
سه بازیکن از پرسپولیس جدا می شوند / پاسخ رد برای جذب شیری

در روزهای پایانی فصل نقل و انتقالات نیم فصل دوم سه بازیکن از تیم فوتبال پرسپولیس جدا خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی خود را برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ برتر آماده می کند که به دلیل پربودن فهرست بازیکنانش نتوانست بازیکن جدیدی جذب کند. ضمن اینکه برخی بازیکنان ناراضی این تیم قصد دارند نیم فصل دوم را به تیم های دیگر منتقل شوند.

در این بین قرار است محمد پروین به تیم فوتبال استیل آذین منتقل شود، جلال اکبری به تیم شاهین بوشهر برود و اشپیتیم آرفی نیز به تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز منتقل شود.

مسئولان باشگاه شاهین بوشهر قبل از این خواستار به خدمت گرفتن مجتبی شیری مدافع تیم فوتبال پرسپولیس شده بودند که با پاسخ منفی مسئولان سرخپوش مواجه شدند.

در مورد حضور آرفی در تراکتورسازی نیز گفته می شود احتمال حضور یک بازیکن از تبریز در پرسپولیس وجود دارد که از بین رودباریان و اولروم یکی به این تیم خواهد آمد.

فصل نقل و انتقالات نیم فصل دوم لیگ نهم روز 5 آذرماه به پایان خواهد رسید.

این فیس بوک من

خارج شده است
04 دي 1388,ساعت 01:31:06
پاسخ #16 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 118
-دريافت شده: 165

*
محبوبيت : 380
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 467
قرعه کشی جام جهانی
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

مراسم قرعه کشی نوزدهمین دوره رقابت‌های فوتبال جام جهانی که قرار است در سال 2010 به میزبانی آفریقای جنوبی برگزار شود، با حضور نمایندگان 32 تیم شرکت کننده در شهر کیپ تاون این کشور برگزار شد.

مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 با حضور تیم‌های انگلستان، اسپانیا، آلمان، اسلواکی، ایتالیا، صربستان، دانمارک، سوییس، هلند، فرانسه، یونان، اسلوونی و پرتغال (قاره اروپا)، آرژانتین، شیلی، برزیل، پاراگوئه و اروگوئه (منطقه آمریکای جنوبی و لاتین)، آمریکا، مکزیک و هندوراس ( منطقه آمریکای شمالی، مرکزی و حوزه دریای کاراییب)، استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و کره شمالی (قاره آسیا)، ساحل عاج، نیجریه، کامرون، غنا، آفریقای جنوبی و الجزایر (قاره آفریقا)، نیوزلند (قاره اقیانوسیه) از 11 ژوئن سال 2010 و به مدت یک ماه در آفریقای جنوبی برگزار می شود.

فرانسه که در راه صعود به جام جهانی، اشتباه عجیب و غیر قابل تحمل داور دانمارکی به کمکش آمده بود این بار در تقسیم تیمها در گروه‌های هشتگانه هم شانس آورد...

«ساعت 19 به وقت محلی» این زمانی بود که مسئولان فیفا و کمیته برگزاری مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2010 برای آغاز این جشن باشکوه معین کرده بودند.

فیفا برای آنکه مراسم کاملی داشته باشد، تمام تلاش خود را به کار گرفت تا نلسون ماندلا، مشهورترین شخصیت آفریقای جنوبی را که به دلیل بیماری قادر به حضور در سالن نبود، از طریق ارتباط ماهواره‌ای با مراسم پیوند بزند تا چند کلام او به مراسم جان بدهد.

جشن، با حضور سپ بلاتر رئیس فیفا و ژاکوب زوما رئیس جمهور آفریقای جنوبی در کنار هم به روی سن، شکل واقعی و رسمی به خود گرفت. چند لحظه بعد از آنکه این دو نفر به روی سن آمدند، جیان کارلو آبته رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا در حالی که جام جهانی را در دست داشت، به روی سن آمد و آن را به دست زوما داد تا حضار چند ثانیه ایستاده آنها را تشویق کنند.

سرمربیان تیم های ملی

کمیته برگزاری مراسم قرعه‌کشی چهره‌های سرشناس بسیاری در میان حضار داشت. بکام، کافو، لوکاس رادبه، دل‌بوسکه، کارلوس آلبرتو پریرا، بنی مک‌کارتی، اتمار هیتزفلد، فابیو کاپلو، روژه میلا، دونگا، اتوره‌ هاگل، کارلوس کرش، هایله گیبرسلاسی قهرمان دو استقامت المپیک و جهان، عیسی حیاتو رئیس کنفدراسیون فوتبال آفریقا، جان اسمیت ستاره راگبی آفریقای جنوبی، لودلو کاپیتان تیم زنان این کشور و بسیاری از چهره‌های سرشناس دنیای فوتبال همه بودند؛ اما مارادونا در میان مدعوین دیده نمی‌شد. او علاوه بر آنکه یکی از چهره‌های ماندگار تاریخ فوتبال دنیاست، سرمربیگری یکی از بزرگترین تیم‌های شرکت‌کننده در این جام را هم برعهده دارد.

زمانی که مراسم شروع شد حسرت ما برای آنکه در میان 32 تیم نیستیم تمام وجودمان را فراگرفت و این حس زمانی بیشتر شد که برای معرفی تیم کره شمالی، 10 ثانیه از بازی ایران و کره شمالی در سالن پخش شد.

به هر شکل 32 تیم به این صورت در 8 گروه تقسیم شدند تا زاکومی شیر آفریقایی که سمبل مسابقات جام جهانی است با این تیمها آشنا شوید:

گروه A: آفریقای جنوبی، مکزیک، اروگوئه و فرانسه

گروه B: آرژانتین، کره جنوبی، نیجریه و یونان

گروه C: انگلستان، آمریکا، الجزایر و اسلوونی

گروه D: آلمان، استرالیا، غنا و صربستان

گروه E: هلند، ژاپن، کامرون و دانمارک

گروه F: ایتالیا، نیوزلند، پاراگوئه و اسلواکی

گروه G: برزیل، کره شمالی، ساحل عاج و پرتغال

گروه H: اسپانیا، هندوراس، شیلی و سوییس

گروه اول مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

در مرحله یک هشتم، بازیها به این صورت برگزار می‌شود:

بازی 49: تیم اول گروه اول با تیم دوم گروه دوم

بازی 50: تیم اول گروه سوم با تیم دوم گروه چهارم

بازی 51: تیم اول گروه چهارم با تیم دوم گروه سوم

بازی 52: تیم اول گروه دوم با تیم دوم گروه اول

بازی 53: تیم اول گروه پنجم با تیم دوم گروه ششم

بازی 54: تیم اول گروه هفتم با تیم دوم گروه هشتم

بازی 55: تیم اول گروه ششم با تیم دوم گروه پنجم

بازی 56: تیم اول گروه هشتم با تیم دوم گروه هفتم

در مرحله یک چهارم نهایی برنده بازی 49 با برنده بازی 50، برنده بازی 51 با برنده بازی 52، برنده بازی 53 با برنده بازی 54 و برنده بازی 55 با برنده بازی 56 مسابقه می‌دهند.

بازیهای جام جهانی از جمعه 11 ژوئن سال 2010 (21 خرداد 89) تا یکشنبه 11 جولای 201 (20 تیر89) برگزار می‌شود.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Xman

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم
نمی دانی ...
بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم .

خارج شده است
04 دي 1388,ساعت 12:17:51
پاسخ #17 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر
-اهدا شده: 1855
-دريافت شده: 1309

*
محبوبيت : 931
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1035
پاسخ : قرعه کشی جام جهانی
حامد جان داغ دلمون را تازه كردي

يعني تيم ملي ايران كمتر از تيم هايي مثل هندوراس،نیوزلند، کره شمالی، ساحل عاج خيلي ديگه از تيم هاست

بازم دم بر وبچه هاي واليبال و بسكتبال و فوتسال گرم كه كاري كردند كه ايران به جايگاه واقعيش برسه

اي كاش سازمان ورزش يه مقدار از اين بودجه هنگفت فوتبال را به اين ورزش ها اختصاص بده تا نشنويم كه فدراسيون شنا 1 ميليارد بدهي داره ونميتونه برنامه هاشو عملي كنه

خارج شده است
10 دي 1388,ساعت 14:46:02
پاسخ #18 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
قضاوت دايي و تمرينات ويژه باقري

به گزارش خبرگزاري فارس تمرين پرسپوليس از ساعت 16:45 بعدازظهر به وقت محلي در زمين باشگاه ايرانيان برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس ابتدا 7 بار دور زمين باشگاه ايرانيان دويدند و سپس در چند گروه به آقاوسط پرداختند.
حسين عبدي مربي پرسپوليس همپاي ساير بازيكنان به تمرين پرداخت.

* يحيوي كه پس از تمرين امروز پرسپوليسي‌ها جلسه معارفه‌اش برگزار و رسما توسط دايي به بازيكنان معرفي شد، به مدت نيم ساعت تمرينات ويژه‌اي را براي دروازه‌بانان در نظر گرفته بود.

* 50 هوادار در تمرين امروز بعدازظهر حضور داشتند. البته افراد زيادي از ايرانيان مقيم امارات همواره همراه علي دايي در باشگاه ايرانيان هستند. اين افراد به هر طريقي كه شده به دنبال دعوت كردن علي دايي و تيم پرسپوليس به مراكز تجاري خود هستند.

* كريم باقري كه صبح امروز استراحت كرد در تمرين امروز بعدازظهر زير نظر دكتر زرينه تمرينات ويژه‌اي را انجام داد.
باقري پس از تمرين امروز به آب درماني مي‌پردازد.

* در مرحله پاياني تمرين پرسپوليس بازيكنان در 2 گروه زرد و سبز به فوتبال دستگرمي پرداختند كه علي دايي با كاور قرمز داور بازي بود.

* دايي در هنگام فوتبال دستگرمي به دقت تمرينات را زير نظر داشت و هر لحظه احساس مي‌كرد بازيكنان از لحاظ تكنيكي دچار مشكل هستند با نگه داشتن بازي به آنها تذكر مي‌داد. او برخلاف تمرين صبح امروز براي مدافعان بيشتر از سايرين صحبت كرد. دايي همچنين با فريادهاي بلند به تشويق بازيكنان پرسپوليس پرداخت.

*خبرهايي مبني بر اخراج حسين عبدي از پرسپوليس سوژه اصلي تمرين پرسپوليس بود كه توسط كادر فني تكذيب شد. اين موضوع باعث ناراحتي مسئولان باشگاه پرسپوليس نيز شده بود.

این فیس بوک من

خارج شده است
14 بهمن 1388,ساعت 21:30:22
پاسخ #19 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
عنايت: به مظفري‌زاده نمره قبولي مي‌دهم

رئيس کميته داوران گفت : مظفري‌زاده قضاوت خوبي داشت و به او نمره قبولي مي‌دهم.   

مسعود عنايت پس از پايان دربي 68 در مورد داوري سعيد مظفري‌زاده عنوان کرد: داوري عالي بود. سياوش اکبر‌پور اعتراضي که به من کرد بي‌مورد بود. مظفري‌زاده نمره قبولي گرفت.
وي افزود: اين بازي مقابل چشم ميليون‌ها آدم برگزار شد و فکر مي‌کنم مظفري‌زاده با نزديکي به صحنه‌ها سوت‌هاي به موقعي زد و توانست به خوبي بازي را کنترل کند.
 رئيس کميته داوران در مورد اعتراض استقلالي‌ها تصريح کرد: طبيعي است تيمي که مي‌بازد ناراحت باشد.

این فیس بوک من

خارج شده است
14 بهمن 1388,ساعت 21:30:59
پاسخ #20 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
جشن و پايكوبي هواداران پرسپوليس در خيابان‌هاي تهران

هواداران پرسپوليس پس از پيروزي 2 بر يک برابر استقلال به جشن و پايکوبي پرداختند.    

تماشاگران پرسپوليس که از پيروزي تيم‌شان برابر استقلال خوشحال بودند، در خيابان‌هاي تهران به جشن و پايکوبي پرداختند.
هواداراني که به استاديوم آزادي رفته بودند نيز در راه بازگشت پيروزي تيم‌شان را جشن گرفتند.

این فیس بوک من

خارج شده است
14 بهمن 1388,ساعت 21:33:17
پاسخ #21 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
هوار محمد: اين يك پيروزي معنوي بود
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پيروزي مقابل استقلال يک برد معنوي بود.    
هوار محمد پس از پيروزي پرسپوليس مقابل استقلال اظهار داشت: اين دربي براي ما خيلي مهم بود و اين پيروزي يک برد معنوي است که توانستيم استقلال را مقابل هواداران شکست‌ دهيم.
وي افزود: بازي خوبي انجام داديم و توانستيم نقشه‌هاي دايي را در زمين اجرا کنيم.

درگيري فيزيكي تماشگرنماهاي استقلال و پرسپوليس بعد از بازي
در پايان دربي 68 هواداران دو تيم پرسپوليس و استقلال در محوطه ورزشگاه آزادي با يکديگر درگيري فيزيکي پيدا کردند.    
به گزارش خبرگزاري فارس، پرسپوليس در دربي 68 موفق شد با نتيجه 2 بر يک استقلال را شکست دهد.
هواداران پرسپوليس که پس از اين پيروزي با جشن و پايکوبي قصد ترک ورزشگاه راداشتند در محوطه داخلي ورزشگاه با هواداران استقلال روبرو شدند که اين رويارويي به درگيري فيزيکي ختم شد. تعدادي از هواداران استقلال که از اين شکست ناراحت شده بودند به سمت هواداران پرسپوليس حمله کرده و درگيري جدي شد. تعدادي از درگير شوندگان چاقو در دست داشتند. همين موضوع باعث شد که ماموران حراست و يگان ويژه که مسئوليت امنيت کنار زمين را داشتند به يکباره به بيرون آمده و از شدت درگيري‌ها جلوگيري کنند.
در اين درگيري چند هوادار دستگير شد.

درگيري فيزيكي حقيقي با مامور حراست ورزشگاه آزادي
دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس پس از پايان بازي با يکي از ماموران حراست ورزشگاه آزادي درگيري فيزيکي پيدا کرد.
عليرضا حقيقي پس از پايان بازي از جايگاه ويژه بالا رفت و در بين هواداران استقلال قرار گرفت. هواداران استقلال که از باخت ناراحت بودند با دروازه‌بان پرسپوليس درگيري فيزيکي پيدا کردند در همين حين يکي از مامورين حراست از حقيقي خواست جايگاه را ترک کند اما حقيقي به جاي توجه به حرف اين مامور با مشت به صورت وي کوبيد.

* واعظ آشتياني در حالي که هنوز به پايان بازي باقي مانده بود پس از به ثمر رسيدن گل دوم پرسپوليس ورزشگاه آزادي را ترک کرد.

* هواداران استقلال که از باخت مقابل پرسپوليس ناراحت بودند هنوز بازي به پايان نرسيده بود که سنگ‌هاي بزرگي را به سمت چمن پرتاب کردند.

* پس از پايان بازي علي دايي که به شدت از پيروزي پرسپوليس خوشحال بود، گريه کرد.

* پس از پايان بازي يکي از هواداران پرسپوليس قصد داشت به سمت علي دايي برود اما ماموران نيروي انتظامي مانع از رسيدن اين هوادار به علي دايي شد.

*هواداران استقلال به شدت عليه مرفاوي و آشتياني شعار دادند.

باقري: به دلم افتاده بود گل مي‌زنم
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس پس از برتري در دربي 68 گفت: به دلم افتاده بود که گل مي‌زنم.    
کريم باقري پس از برتري 2 بر يک برابر استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خيلي خوشحالم که 3 امتياز با ارزش را گرفتيم. بازي خوبي انجام داديم. اين برد را به طرفداران پرسپوليس تقديم مي‌کنم.
وي ادامه داد: براي استقلال و طرفدارانش ناراحت هستم. اميدوارم اين تيم در مسابقات آينده خود به موفقيت برسد و در آن بازي‌ها پيروز شود.
کاپيتان پرسپوليس در مورد گلي که زد گفت: به دلم افتاده بود در اين مسابقه گل مي‌زنم. اين گل را به هواداران پرشور پرسپوليس تقديم مي‌کنم. از اينکه توانستم يکي از گلزنان دربي باشم خدا را شکر مي‌کنم. البته در اين ديدار مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري بزنيم که متأسفانه چند فرصت صد در صد گلزني را از دست داديم.

نوروزي: شيرين‌ترين گل زندگي‌ام را به استقلال زدم

مهاجم پرسپوليس گفت: شيرين‌ترين گل زندگي‌ام را امروز به استقلال زدم.    
هادي نوروزي پس از برتري 2 بر يک برابر استقلال اظهار داشت: گلي که زدم تلاش حميد علي‌عسگر بود. امروز مستحق پيروزي بوديم و بايد استقلال را شکست مي‌داديم از اينکه مسابقه مساوي نشد خوشحالم.
وي در مورد درگيري خود با مهدي امير‌آبادي گفت: درگيري خاصي با او نداشتم. اين خصلت دربي است که مردانه بازي کنيم و بازيکنان هر دو تيم براي پيروزي تلاش کردند.
گلزن دربي 68 در مورد اين گل گفت: اين گل در خاطرات فوتبالي‌ام ثبت شد و خوشحالم که شيرين‌ترين گل زندگي‌ام را امروز به استقلال زدم. اين گل را به هواداران پرسپوليس تقديم مي‌کنم. همواره آرزو داشتم در دربي گل بزنم که امروز آرزويم برآورده شد.

برهاني: علت نيمكت‌نشيني‌ام را از مرفاوي بپرسيد
مهاجم استقلال گفت: به تصميم سرمربي احترام مي‌گذارم و علت نيمکت‌نشيني‌ام را بهتر است از مرفاوي بپرسيد.    
 آرش برهاني پس از شکست 2 بر يک برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دليل نيمکت‌نشيني‌ام را بهتر است از سرمربي تيم بپرسيد. من به تصميم مرفاوي احترام مي‌گذارم.
وي گفت: سرانجام تيمي که گل نزند، همين است و گل مي‌خورد آن هم در دقيقه 85 که ديگر جبران آن بسيار مشکل است. اين قانون فوتبال است.

سيدصالحي: مسئول شكست استقلال من هستم
مهاجم استقلال خود را مسئول شکست اين تيم در دربي 68 ناميد.    
سيد مهدي سيدصالحي پس از شکست 2 بر يک امروز برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مسئول باخت استقلال من هستم. از هواداران عذرخواهي مي‌کنم و شرمنده‌ام. اگر فرصت صددرصد گلزني را از دست نمي‌دادم اکنون نتيجه 2 بر يک به سود استقلال بود و اين شکست رقم نمي‌خورد.
مهاجم استقلال ادامه داد: گل دقيقه 85 کريم باقري شيرازه تيم ما را از هم پاشيد و 3 امتياز را از دست داديم. فقط مي‌توانم بگويم که در آينده اين اشتباه را جبران خواهم کرد.
وي در مورد اينکه کادر فني استقلال در مورد ضربات از راه دور باقري به بازيکنان توصيه کرده بود يا نه، عنوان کرد: کادر فني صحبت کرده بود اما وقتي يک بازيکن از 40 متري گل مي‌زند و من نمي‌توانم از 6 قدمي دروازه پرسپوليس را باز کنم کادر فني چه مي‌تواند بکند.

طالب‌لو: قسمت بود ببازيم
دروازه‌بان استقلال گفت: قسمت اين بود که در دربي بازنده شويم.    
وحيد طالب‌لو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قسمت اين بود که در دقايق آخر گل دريافت کنيم و اين بازي را ببازيم.
وي افزود: نيمه اول بازي خوبي را انجام داديم و فکر نمي‌کنم حق ما در اين ديدار باخت باشد. اين اتفاق افتاد و بايد به بازي‌هاي آينده فکر کنيم تا دل هواداران را شاد کنيم.

*اميرآبادي: فقط يک نفر مقصر نيست
مهدي اميرآبادي که هواداران استقلال معتقدند در گل اول پرسپوليس مقصر بود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي بدي انجام نداديم. فکر نمي‌کنم کسي بگويد که استقلال مستحق باخت بود.
اين بازيکن درباره اشتباه خود در نيمه اول عنوان کرد: قصد دفع توپ را داشتم که پايم سر خورد. در اين باخت همه مقصر هستيم و اين طور نيست که فقط يک نفر مقصر باشد.

پليس 15 تماشاگرنما را دستگير كرد
معاون عمليات فرماندهي انتظامي تهران بزرگ اعلام کرد: بازي دو تيم پرسپوليس و استقلال در امنيت کامل برگزار شد و بين 10 تا 15 نفر در ارتباط با فروش بليط و درگيري بيرون از ورزشگاه دستگير شدند.    
سرهنگ محسن خانچرلي در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامي فارس گفت: در بازي امروز دو تيم مطرح پايتخت مورد خاصي نداشتيم و بازي در امنيت کامل و بدون هيچ مشکلي برگزار شد.
وي اظهار داشت: همکاري تماشاگران با پليس خوب بود، چند نفر از دستگير شدگان به دليل فروش بليط تقلبي و بازار سياه دستگير شده‌اند.
سرهنگ خانچرلي افزود: عده‌اي از تماشاگران نيز به دليل درگيري فيزيکي توسط مأموران پليس دستگير شده‌اند.
شهرآورد شصت و هشتم دو تيم آبي و قرمز با برد تيم پرسپوليس همراه شد.

Xman

« آخرين ويرايش :توسط meysam »

این فیس بوک من

خارج شده است
11 فروردين 1389,ساعت 15:12:41
پاسخ #22 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
برتري بايرن مونيخ مقابل منچستريونايتد در دقيقه 90
در حساس ترين ديدار ديشب ليگ قهرمانان اروپا، بايرن مونيخ موفق شد با گل دقيقه 1+ 90 ايويکا اوليچ، منچستريونايتد را با نتيجه 2-1 شکست دهد.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، هر چند اين نتيجه مي تواند براي بايرني ها در ديدار برگشت دردسر ساز باشد، اما بي ترديد براي باواريايي ها از ارزش بالايي برخوردار بود؛ زيرا آنها تا پانزده دقيقه به انتهاي بازي، با نتيجه 1-0 مغلوب حريف شده بودند.

شاگردان فرگوسن در جريان ديدار رفت مرحله يک چهارم پاياني ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه آليانس آرنا، خيلي زود به گل برتري رسيدند و بازيکني گلزني کرد که تقريبا همه بازيکنان و کادر فني بايرن مطمئن بودند که براي متوقف کردن شياطين سرخ بايد مراقب حرکات او باشند.

وين روني با گلي که در دقيقه 2 اين ديدار به ثمر رساند که در حقيقت پنجمين گلش در رقابت هاي اين فصل ليگ قهرمانان بود، ثابت کرد که اين فصل واقعا مهار نشدني است؛ براساس آمار اين گل که دقيقا در شصت و چهارمين ثانيه بازي به ثمر رسيد، سريع ترين گلي بوده که تاکنون بايرني ها در ليگ قهرمانان اروپا دريافت کرده اند.

يونايتدها که بازي را با اسکولز و روني آغاز کرده بودند، خيلي سريع توسط ناني صاحب يک ضربه آزاد شدند. بازيکن پرتغالي توپ را به داخل محوطه جريمه ارسال کرد که پس از برخورد به يکي دو بازيکن، نصيب روني شد و او نيز با يک ضربه بغل پا توپ را از بوت عبور داد تا در همان دقيقه دوم بازي حساب کار 1-0 شود.

بايرني ها پس از گل زود هنگامي ها که دريافت کردند، براي دقايقي گيج و سردرگم بودند، به همين دليل منچستري ها اين فرصت را پيدا کردند تا يک بار ديگر دروازه ميزبان را با خطر مواجه کنند اما شوت اسکولز با اختلاف از روي دروازه به بيرون رفت؛ پس از آن بود که بايرني ها چند حمله را طرح ريزي کردند اما نتيجه اي در بر نداشت و ضربات لام، ريبري و ضربه سر دميچليس راهي به چهارچوب دروازه فان در سار پيدا نکرد.

پس از دقايقي که منچستري ها تحت فشار بودند، ناني با يک حرکت در عرض خود را در موقعيت شوت زني قرار داد اما ضربه او با بد شانسي به تير دروازه برخورد کرد.

بايرني ها دقايقي بعد اين ضربه را جبران کردند اما فان در سار، دروازه بان باتجربه منچستر ضربه فرانک ريبري را مهار کرد.

در دقيقه 24، آلتينتوپ بهترين موقعيت بايرني ها را به هدر داد؛ پاس عالي فرانک ريبري در محوطه جريمه به بازيکن ترک رسيد اما او در حالي که تنها فان در سار را در مقابل داشت، به دليل کنترل نامناسب توپ، نتوانست خطري روي دروازه حريف ايجاد کند.

حملات بايرني ها لحظه به لحظه شدت بيشتري مي گرفت اما عدم دقت در زدن ضربات نهايي موجب از دست رفتن اين موقعيت ها مي شد.

در دقيقه 39 بازي اين بار يونايتدي ها يک موقعيت فوق العاده را توسط روني از دست دادند.

پاس خيره کننده فلچر در موقعيتي عالي نصيب روني شد اما بوت با عکس العملي به موقع و خارق العاده اجازه نداد اختلاف به دو گل برسد.

بازي در نيمه اول با همان نتيجه 1-0 به سود شاگردان فرگوسن به پايان رسيد تا فان خال با چهره اي مضطرب و عصباني راهي رختکن شود.

دو تيم نيمه دوم را بدون هيچ تغييري آغاز کردند.

اولين حمله بازي در نيمه دوم را بايرني ها انجام دادند؛ اما فان در سار در مقابل ضربه اوليچ به خوبي مقاومت کرد.

شاگردان فان خال در نيمه دوم عملکرد به مراتب بهتري داشتند و با حملات پردامنه به دفعات دروازه منچستري ها را با خطر مواجه کردند اما هوشياري دروازه بان و مدافعان حريف اجازه گلزني را از آنها گرفت.

در دقيقه 59 ريبري با عبور از نويل خود را در موقعيت خوبي قرار داد اما حضور به موقع ناني اجازه کار را از او گرفت.

در دقيقه 65 همکاري روني و فلچر، مي توانست منجر به گل ارزشمندي براي شياطين سرخ شود؛ اما حضور به موقع بوت موجب شد تا خطري دروازه بايرن را تهديد نکند.

دقايق به سرعت براي بايرني ها سپري مي شد و تعويض هاي هجومي فرگوسن حاکي از اين بود که او با وجود برتري1-0 تيمش به دنبال گل هاي بيشتري است.

مربي اسکاتلندي يونايتد، والنسيا را جانشين کريک کرد و برباتوف را به جاي پارک به زمين فرستاد؛ در مقابل فان خال نيز با بيرون کشيدن توماس مولر، ماريو گومز را به ترکيب تيمش اضافه کرد؛ سرانجام در دقيقه 77 بود که بايرني ها روي اشتباه فان در سار به گل رسيدند.

خطاي هند گري نويل يک ضربه آزاد را نصيب تيم ميزبان کرد؛ فرانک ريبري پشت ضربه قرار گرفت و ضربه او با عبور از روي ديوار دفاعي و پس از برخورد کوچکي که با پاي روني داشت، با اشتباه دروازه هلندي در گوشه دروازه جاي گرفت.

در 10 دقيقه پاياني هر دو تيم موقعيت هاي خوبي براي زدن گل برتري داشتند اما همه آنها از دست رفت تا اينکه در دقيقه 90 ايويکا اوليچ با فرصت طلبي و شم گلزني بالايش، بايرني ها را به گل پيروزي رساند.

او در داخل محوطه جريمه توپ را از پاتريس اورا دزديد و با يک ضربه دقيق دروازه فان در سار را باز کرد.

بايرني ها با اين پيروزي با خيال آسوده تري راهي منچستر خواهند شد اما مطمئنا اختلاف يک گل براي قرار گرفتن در مقابل تيمي مانند منچستر يونايتد حاشيه امنيت مناسبي نيست.

ورزشگاه: آليانس آرنا مونيخ
داور: فرانک دبليکر (بلژيک)

بايرن مونيخ 2-منچستر يونايتد1
گل ها: فرانک ريبري 77، ايويکا اوليچ 90 (بايرن مونيخ) وين روني 2 (منچستر يونايتد)

ترکيب دو تيم
بايرن مونيخ: بوت، بوداستابر، دميچليس، فان بويتن، لام، فان بومل، پرانيچ (آناتولي تيموشچوک 89) ، ريبري، مولر(ماريو گومز73) ، آلتينتوپ (ميروسلاو کلوزه 86) ، اوليچ.

بازيکنان ذخيره: آلابا، کونتنتو، گومز، گورليتز، کلوزه، رنسينگ، تيموشچوک

منچستر يونايتد: فان در سار، نويل، فرديناند، ويديچ، اورا، کريک (والنسيا 70) ، فلچر، اسکولز، پارک (برباتوف 70)، ناني (رايان گيگز 82) ، روني.

بازيکنان ذخيره: برباتوف، اونز، گيبسون، گيگز، کوژاک، رافائل، والنسيا

این فیس بوک من

خارج شده است
30 خرداد 1389,ساعت 11:22:24
پاسخ #23 در:
mesterbeen1
تشكر
-اهدا شده: 416
-دريافت شده: 331

دیگه راه افتاده
*
محبوبيت : 103
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 454
تنهاترين ادم روي زمين خدا
نخستین تمرین پرسپولیس در اردبیل.حتما ببینید.
فوتبال3:  نخستين روز از تمرينات آمادگي فصل جديد پرسپوليس در اردبيل آغاز شد.

بازيکنان تيم پرسپوليس که به همراه کادر فني براي برپايي اردويي 6 روزه به استان اردبيل سفر کرده بودند، از ساعت 7 صبح امروز تمرينات خود را آغاز کردند. ابتدا بازيکنان خارج از سرعين به مدت 40 دقيقه مسير طولاني‌اي را دويدند و در پايان با انجام حرکات کششي اين تمرين به اتمام رسيد.

در حاشيه اولين تمرين، اميرحسين فشنگچي بازيکن تازه وارد اين فصل تيم پرسپوليس که به علت عارضه‌اي در کف پا، با پاي بانداژ شده در اردو حضور دارد ودر تمرينات صبح شرکت نکرد.

حميد علي‌عسگر نيز در ابتداي تمرين با احساس ناراحتي در پاي خود با صلاحديد زرينه و اجازه علي دايي به تمرين ادامه نداد.

بازيکنان سپس در سالن بدن‌سازي با وزنه و دستگاه به تمرينات بدن‌سازي خود ادامه دادند که علي دايي نيز نظاره‌گر چگونگي انجام تمرينات سرخپوشان بود.

مرحله دوم تمرينات امروز که به انجام کار با توپ اختصاص دارد، از ساعت 18 در ورزشگاه تختي اردبيل ادامه مي‌يابد.

فرهاد کامو

دلم همچو آسمان پر از ابرهاي باراني است
اي كاش دلم امشب بگريد.شايد كه بغض عشق
در چشمانم بشكند.

خارج شده است
01 شهريور 1389,ساعت 13:26:30
پاسخ #24 در:
Ali♥
مدیر یار
تشكر
-اهدا شده: 799
-دريافت شده: 635

*
محبوبيت : 67
آنلاین آنلاین
تعداد ارسال: 738
reza2010 سابق
خبرهای جهان ورزش
اولين پيروزي رئال مادريد با اوزيل

تيم فوتبال رئال مادريد موفق شد با 3 گل بن‌زما در دقايق 56 و 81 و دي‌ماريا 76 برابر تيم تازه‌وارد اما ريشه‌دار و قديمي اسپانيا به لاليگا يعني ارکولس به برتري برسد.
تک گل هرکول‌ها را سنودا در دقيقه 40 وارد دروازه دودک کرد.
بيش از 13 هزار تماشاگر از اين ديدار در ورزشگاه ريکو پرس ده آليکانته ديدار کردند.
خوزه مورينيو در اين ديدار تمرکز پررنگي روي خط دفاعي خود داشت و 4 حالت مختلف را در اين منطقه مورد آزمايش قرار داد.
مسعود اوزيل براي اولين بار در يک بازي نسبتا رسمي و تحت پوشش تصويري با لباس رئال مادريد به ميدان رفت.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انگليسي‌ها منتظر پيشنهاد پرس براي آدبايور هستند

به نقل از مارکا اسپانيا، امانوئل آدبايور به مبلغ 20 ميليون يورو از سوي سران باشگاه منچسترسيتي قيمت گذاري شده و رئال مادريد مي تواند يکي از مشتريان جدي اين بازيکن محسوب شود.
اين در حالي است که شيخ نهيان اماراتي قصد دارد مسعود اوزيل تازه‌وارد به مادريد را در ازاي آدبايور و 80 ميليون يورو ديگر تحويل بگيرد.
رئال مادريد با وجود خريدهاي نسبتا موفق خود از فوتبال آلمان هنوز هم نتوانسته رضايت مورينيو را جلب کند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توماس مولر و نيستلروي در تيم منتخب بوندس‌ليگا

به نقل از کيکر، توماس مولر که در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2010 درخشش خيره‌کننده‌اي به همراه تيم آلمان داشت، جمعه‌شب گذشته در ديدار افتتاحيه فصل موفق شد گل اول تيمش را که گل نخست اين دوره از مسابقات بود،‌ در دقيقه 9 وارد دروازه ولفسبورگ کند.
وي در عين حال در کسب پيروزي 2 بر يک مقابل حريف نقش بسزايي داشت.
همچنين رودفان نيستلروي، مهاجم سال‌هاي گذشته منچستريونايتد انگليس و رئال‌مادريد اسپانيا که از ابتداي سال جاري ميلادي در خدمت بندرنشينان هامبورگ است، دو گل زيبا و تماشايي در پيروزي 2 بر يک مقابل شالکه به ثمر رساند.
اين دو چهره در کنار بازيکنان شاخص تيم‌هاي همچون ماينس، بروسيامونشن‌‌گلادباخ، سن‌پائولي، هوفن‌هايم،‌ بايرلورکوزن و کايزرس‌لاترن به تيم برترين‌هاي هفته که در قالب 3-4-3 گزينش شد، راه پيدا کردند.
راموس: از ليگ انگليس خوشم نمي‌آيد

به نقل از مارکا اسپانيا، سرخيو راموس مدافع رئال تصريح کرد: هرگز توانايي برقراري ارتباط با ليگ برتر انگليس را ندارم و از بازي ظريف و با حوصله آنها متنفرم.
وي افزود: در لاليگا فرصتي براي کارهاي ظريف نيست و اگر لحظه‌اي غفلت کني توپ را از دست خواهي داد. من نمي‌توانم تصور کنم که از فوتبال اسپانيا خارج شوم و شايد اگر روزي مجبور به اين کار باشم فوتبال ايتاليا را انتخاب مي‌کنم.
باشگاه چلسي لندن روز گذشته به مدافع رئال پيشنهادي 40 ميليون يورويي داده بود.
فرگوسن: بخاطر از دست دادن پنالتي به تساوي رسيديم

به نقل از رويترز، سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: اگر پس از گل دوم ضربه پنالتي را به گل تبديل مي‌کرديم، 3 بر يک از ميزبان خود يعني فولام جلو مي‌افتاديم و بطور قطع با برد از زمين خارج مي‌شديم؛ ولي چنين اتفاقي نيفتاد و آن ضربه پنالتي سرنوشت‌ساز را از دست داديم.
اين مربي شب گذشته در هفته دوم رقابت‌هاي ليگ برتر در حالي که تيمش را در ورزشگاه کراون‌کوتاژ برابر فولام هدايت کرد، تساوي 2 بر 2 را به دست آورد. تيم او در اين ديدار سه دقيقه قبل از پايان بازي، صاحب ضربه پنالتي شد که لوئيس ناني آن را از دست داد.
مربي 68 ساله شياطين سرخ افزود: وقتي شما مي‌توانيد سرنوشت يک بازي را با يک ضربه پنالتي رقم زنيد، کاملا بايد از آن درست استفاده کنيد. کاري که ما آن را خوب انجام نداديم.
وي افزود: متاسفانه با اين اشتباه دو امتياز بيهوده از دست رفت. البته بايد اين نکته را نيز اضافه کنم که فولام تيم برتر ميدان در نيمه دوم بود و موقعي که بازي يک بر يک تساوي بود، تيمم شايسته گل برتري و رسيدن به برد 2 بر يک نبود.
مربي اسکاتلندي اولدترافوردي‌ها همچنين تصريح کرد: جدا از نتيجه بايد عنوان کنم در اين بازي فولامي‌ها براي ما دردسر زيادي ايجاد کردند. بويژه بابي زامورا بازيکني خارق‌العاده در تيم حريف بود.

عباس2010

نگاهت را به کسی دوز که قلبش برای تو بتپه چشمانت را با نگاه کسی اشنا کن که زندگی را درک کرده باشه سرت را روی شانه های کسی بگذار که از صدای تپشهای قلبت تو را بشناسه آرامش نگاهت رو به قلبی پیوند بزن که بی ریاترین باشه لبخندت را نثار کسی کن که دل به زمین نداده باشه رویایت رو با چهره ی کسی تصویر کن که زیبایی را احساس کرده باشه چشم به راه کسی باش که تو را انتظار کشیده باشه اما عاشق کسی باش که تک تک سلولهای بدنش تقد

خارج شده است
01 شهريور 1389,ساعت 13:31:39
پاسخ #25 در:
Ali♥
مدیر یار
تشكر

*
آنلاین آنلاین
reza2010 سابق
پاسخ : خبرهای جهان ورزش
ماسكرانو با 26 ميليون به بارسلونا ملحق مي‌شود

به نقل از مارکا اسپانيا، خاوير ماسکرانو که هنوز به صورت رسمي پيشنهاد 15 ميليون يورويي منچسترسيتي را رد نکرده از باشگاه بارسلونا اسپانيا پيشنهاد 26 ميليون يورويي دريافت کرده است.
ديلي ميل انگليس از قيمت گذاري 26 ميليون يورويي ليورپول نوشته اما منابع خبري اسپانيا اين رقم را معادل پيشنهاد بارسا منتشر کرده‌اند.
با توجه به ناکامي‌هاي اخير بارسلونا در خريد اوزيل، فابرگاس و يورنته به نظر مي‌رسد ماسکرانو خريد خوب و روحيه بخشي براي اين تيم و هوادارانش باشد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مسي: روزنامه‌ها هنوز در توهم پيش از جام جهاني هستند

به نقل از مارکا اسپانيا، ليونل مسي به شدت از سوي اصحاب رسانه در آرژانتين تحت فشار است و به کم‌کاري آشکار و قابل لمس در جام جهاني متهم مي‌شود.
وي در اين خصوص گفت: چون در جام جهاني ناکام بوده‌ايم ديگر حق ندارم در لباس بارسلونا هت‌تريک کنم چرا که به کم‌کاري متهم مي‌‌شوم. اين خيلي خنده دار است که عده‌اي تصور کنند من عاشق آرژانتين نيستم.
وي افزود: روزنامه‌هاي آرژانتين و برخي روزنامه‌هاي مادريدي که هميشه دنباله‌روي منابع خبري ضد بارسلونا هستند بيهوده تلاش مي‌کنند مرا تخريب کنند. آنها در پروژه تخريب مارادونا هم ناکام بودند و ديدند که مردم آرژانتين چگونه به استقبال وي آمدند پس در مورد من وقت خود را تلف نکنند.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
احتمال ماندن شجاعي در اوساسونا قوت گرفت

گزارش‌ها حاکی از آن است که این مدافع مرکزی در آستانه پیوستن به تیم دسته دومی رئال بتیس است. مدیر برنامه های رودریگوئز گفت: احتمال جدایی او از اوساسونا بسیار بالاست. رودریگوئز موفق نشده اعتماد کاماچو را به خود جلب کند.
خروج رودریگوئز به عنوان یک بازیکن غیر اروپایی، جا را برای ادامه حضور شجاعی در اوساسونا باز می کند. اوساسونا چندی قبل مسعود شجاعی را در فهرست مازاد قرار داده بود اما در عین حال پیشنهاد باشگاه ترکیه ای بوکا اسپور و رئال زاراگوزای اسپانیا برای خرید این بازیکن را نپذیرفته بود.

عباس2010

نگاهت را به کسی دوز که قلبش برای تو بتپه چشمانت را با نگاه کسی اشنا کن که زندگی را درک کرده باشه سرت را روی شانه های کسی بگذار که از صدای تپشهای قلبت تو را بشناسه آرامش نگاهت رو به قلبی پیوند بزن که بی ریاترین باشه لبخندت را نثار کسی کن که دل به زمین نداده باشه رویایت رو با چهره ی کسی تصویر کن که زیبایی را احساس کرده باشه چشم به راه کسی باش که تو را انتظار کشیده باشه اما عاشق کسی باش که تک تک سلولهای بدنش تقد

خارج شده است
01 شهريور 1389,ساعت 13:34:21
پاسخ #26 در:
Ali♥
مدیر یار
تشكر

*
آنلاین آنلاین
reza2010 سابق
فدراسيون فوتبال بازي با اوکراين را ترجيح داد

در سفري که عباس ترابيان ،رئيس کميته روابط بين الملل، به کشور چک داشت در رايزني با مسئولان فوتبال اين کشور از سوي چک پيشنهاد بازي با ايران در ماه بهمن مطرح شد که در همين ماه قرار است ايران با اوکراين بازي کند.
به همين دليل در جلسه کميته فني در اين باره بحث شد و اعضاي کميته فني بازي ايران با اوکراين در بهمن ماه را به بازي با چک ترجيح دادند.
عباس ترابيان نيز در ايميلي ضمن عذرخواهي از مسئولان چک از آنها خواست تاريخ ديگري را براي بازي با ايران در نظر بگيرند.

عباس2010

خارج شده است
01 شهريور 1389,ساعت 18:36:19
پاسخ #27 در:
Ali♥
مدیر یار
تشكر

*
آنلاین آنلاین
reza2010 سابق
زيدان: متاسفم كه با اسكولز همبازي نبودم

به نقل ازسايت گل، فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي انگليس تمام تلاش خود را بکار گرفته تا اين بازيکن 35 ساله را که شش سال پيش از بازي ملي کناره گيري کرد، به تيم بازگرداند.
هدف کاپلو از حضور اسکولز در تيم ملي انگليس براي بازيهاي يورو 2012 است هرچند که تلاش او براي بازگرداندن هافبک منچستريونايتد در جريان بازيهاي جام جهاني آفريقاي جنوبي ناکام ماند.
زيدان از اسکولز به عنوان يکي از بهترين فوتباليست هايي که در طول بازي حرفه اي با او رقابت کرده ، ياد کرد و گفته متاسف است که با اين مرد انگليسي در يک تيم بازي نکرده است.
اين بازيکن فرانسوي گفته است: طبيعي است که شما بهترين بازيکنان را براي يک تيم دعوت مي کنيد. هيچ شکي ندارم که در تيمي از بهترين بازيکنان ، اسکولز جايگاه ويژه اي دارد.
زيدان گفت: رقابت با اسکولز دشوار است. من هرگز از تماشاي بازي او خسته نمي شوم. شما به ندرت يک فوتباليست کامل را مي بيبنيد اما اسکولز به اين الگو بسيار نزديک است.
اين ستاره فرانسوي افزود: وقتي مقابل اسکولز بازي مي کنيد ، حريفي بسيار سرسخت است. نمي توانيد به توپ برسيد اگر اسکولز آن حوالي باشد. او عرصه را در طول بازي به شما تنگ مي کند. اسکولز نمونه بازيکني است که مي خواهيد او را در کنار خود داشته باشيد نه در مقابل،زيرا اگر مقابل شما بازي کند ، منشا خسارات بسياري خواهد بود.
اسکولز بعد از بازيهاي جام جهاني آفريقاي جنوبي گفته بود از اين که به تيم ملي انگليس نپيوسته ، متاسف است اما زيدان که خود بعد از اعلام کناره گيري به تيم ملي فرانسه بازگشت و اين تيم را در فينال جام جهاني 2006 رهبري کرد معتقد است که اکنون نبايد اسکولز به اين موضوع فکر کند.
زيدان گفت: زندگي سراسر تاسف است اما نبايد به عقب بازگشت.

** صد و پنجاهمين گل اسکولز
پل اسکولز روز يکشنبه صد و پنجاهمين گل خود را براي منچستر يونايتددر ليگ برتر مقابل فولام به ثمر رساند.
گل اسکولز در دقيقه 11 به ثمر رساند و آن زمان منچستر يونايتد يک بر صفر از فولام جلو افتاد.
اين بازي در نهايت دو بر دو با نتيجه مساوي به پايان رسيد.

خارج شده است
01 شهريور 1389,ساعت 18:39:08
پاسخ #28 در:
saeed0312
تشكر
-اهدا شده: 59
-دريافت شده: 172

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 51
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 169
سعید_پسر مدرن
منچسترسیتی به استقبال لیورپول می‌ رود..

فرداشب در ورزشگاه سیتی‌آو، تیم دوم شهر منچستر پذیرای حریفی خواهد شد که هفته اول یک بر یک مقابل آرسنال متوقف شد.
این دو تاکنون در دیدارهای بیشماری برابر هم صف‌آرایی کرده‌اند که سهم برد میزبان تنها ۳ و میهمان ۱۲ بازی بوده است.

هر وقت بارون اومد دستتو مشت کن بگیر زیر بارون
  هر چند تا قطره جمع کردی همون قدر منو دوست داری
  هر چند تا که نتونستی جمع کنی همون قدر دوست دارم !!!!!

خارج شده است
01 شهريور 1389,ساعت 18:44:49
پاسخ #29 در:
Ali♥
مدیر یار
تشكر

*
آنلاین آنلاین
reza2010 سابق
درودگر: كريمي به استيل آذين باز خواهد گشت

صادق درودگرگفت : به طور حتم کميته انضباطي باشگاه جرايمي را براي علي کريمي در نظر خواهد گرفت اما او پس از اعلام اين راي به تمرينات بازخواهد گشت.
وي ادامه داد: در شکست مقابل پيکان، نبود علي کريمي و چهار بازيکن ديگر ما موثر بود و نبايد تنها به کريمي اشاره کرد.
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين در مورد درخواست سرمربي تيم براي بازگشت علي کريمي گفت: تومباکوويچ تنها در مصاحبه هاي خود اعلام کرده است که به اين بازيکن نياز دارد و به طور حتم مديريت باشگاه نيز با سرمربي تيم در اين مورد تعامل کافي را خواهد داشت.
وي تاکيد کرد : تومبا کوويچ مبلغ قرارداد خود را دريافت کرده است ولي متاسفانه بعضي از رسانه ها از قول وي نوشته بودند که او مبلغ اوليه قرارداد خود را دريافت نکرده است و قصد ترک تيم را دارد.
درودگر در مورد کم کاري بازيکنان به خاطر برخورد باشگاه با علي کريمي در دو ديدار اخير اظهار داشت: اين موضوع را به هيچ عنوان قبول ندارم، بازيکنان تيم تمام تلاش خود را در دو ديدار اخير انجام داده اند و اين شکست زنگ خطر خوبي براي تيم ما است.
سرپرست تيم فوتبال استيل آذين تهران گفت: در اين که علي کريمي بازيکن کاملا محبوبي در ميان بازيکنان است، شکي نيست و به همين دليل مديريت باشگاه تلاش خود را براي بر طرف کردن مشکل او انجام خواهد داد.
وي با اشاره به پرداخت شدن پيش قرارداد بازيکنان خاطرنشان کرد: بازيکنان 40 درصد از قرارداد خود را دريافت کرده اند و هيچ طلبي از باشگاه ندارند.
روزنامه دي ناوارا:هواداران اوساسونا به نكونام و شجاعي اعتراض كردند

تيم فوتبال اوساسونا شب گذشته در جريان يک ديدار دوستانه رو درروي رئال سوسيداد قرار گرفت و بازي را با يک گل واگذار کرد.

به نوشته روزنامه دي ناوارا در اين ديدار که در وزشگاه شهر پمپلونا برگزار مي‌شد، هواداران اوساسونا هنگام ورود جواد نکونام و مسعود شجاعي به زمين با فريادهاي بلند و سوت‌هاي ممتد نسبت به تاخير 4 روزه آنها در تمرينات پيش فصل اعتراض کردند.

در ادامه گزارش اين روزنامه آمده است: هواداران اوساسونا با آوردن پارچه‌اي که روي آن نوشته شده بود "من نمي‌بخشم" غيبت بازيکنان ايراني اوساسونا را در تمرينات پيش فصل اين تيم غيرموجه خواندند.

اين روزنامه ايالت پمپلونا در پايان نوشته است: به نظر مي‌رسد که علاوه بر باشگاه، مردم اوساسونا نيز از توجيه‌هاي بازيکنان ايراني راضي نيستند و نسبت به مذاکره نکونام با تيم ترکيه‌اي خواهانش واکنش نشان داده‌اند.

اين روزنامه پيش از اين نيز چند بار ديگر گزارش‌هاي منفي‌اي از وضعيت دو ملي‌پوش ايراني اوساسونا منتشر کرده بود.
 حيدري: تقابل با هواداران آبي سخت‌ترين لحظه زندگي‌ام است

خسرو حيدري در خصوص تقابلش با هواداران استقلال گفت: هواداران استقلال امير قلعه‌نويي را دوست دارند چون او براي اين تيم زحمات زيادي کشيده است. هنگامي که به سپاهان رفتم، امير قلعه‌نويي نقش چنداني در اين انتخاب نداشت و خودم اين تيم را انتخاب کردم. مطمئنا بازي کردن مقابل هواداراني که 2 سال تشويقم کردند سخت‌ترين روز زندگي‌ام را رقم مي‌زند. آنها بيشترين لطف را به من داشته‌اند و مديون آنها هستم.

مطمئن هستم هواداران واقعي استقلال، من، بيک‌زاده و جانواريو را تشويق مي‌کنند. حتي به آنها قول دادم که مجددا به استقلال باز مي‌گردم. شايد عده‌اي تماشاگرنما عليه ما شعار دهند اما تلاش خود را براي سپاهان انجام مي‌دهيم.
 انتقال من به سپاهان فقط بحث فني داشت و به خاطر فوتبالم اين کار را کردم. در بيرون از مستطيل سبز با کسي مشکلي ندارم و در بازي جمعه هم به سمت آقاي مظلومي و نيمکت استقلال خواهم رفت و از آنها رخصت مي‌گيرم. اين عادت خسرو حيدري است که به مربياني که برايش زحمت کشيده‌اند احترام بگذارد بنابراين قطعا با دسته‌گل به سمت آنها خواهم رفت. 

حیدری درمورد بازی با پاس عنوان کرد:پاس تيم بسيار خوبي است و نشان داد که امتيازاتي که کسب کرده بي‌دليل نبوده است. ما در دقايقي از مسابقه که يک بر صفر جلو بوديم مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري بزنيم اما مطمئنا يک گل حاشيه امنيت نيست و حتي بعد از خوردن گل مساوي نزديک بود گل دوم را دريافت کنيم. اما در نهايت با گل بنگر به برتري رسيديم.

وی درمورد نتايجی که سپاهان گرفته است گفت:بايد به اين مسئله توجه کرد که ما تغييرات زيادي در اين تيم داشتيم بازي به بازي بهتر مي‌شويم و حتي مقابل ذوب آهن که نتيجه را واگذار کرديم مستحق باخت نبوديم. ذوب‌آهن در آن مسابقه دو موقعيت گل داشت درحالي که ما بيش از 5 موقعيت نصيب ما شد و حتي پنالتي بازيکن ما گرفته نشد. يادم مي‌آيد که بعد از بازي با ذوب‌آهن، امير قلعه‌نويي در تمرين از بازيکنان خواست به احترام بازي خوب مقابل ذوب‌آهن براي يکديگر دست بزنند. فکر مي‌کنم بازي به بازي بهتر شويم و نتيجه خوبي بگيريم.
بعد از 3 روز تعطيلي تمرينات تيم فوتسال فولاد ماهان از فردا آغاز مي‌شود

قهرمان 2 فصل اخير ليگ برتر فوتسال ايران بعد از 2 هفته توقف برابر حريفانش در ليگ 88، روز جمعه گذشته برابر راه ساري به پيروزي دست پيدا کرد.
 با توجه به تعطيلي 2 هفته‌اي مسابقات، تمرينات فولادماهان بعد از بازي هفته سوم به مدت 3 روز تعطيل شد تا شاگردان سيدمهدي ابطحي پس از استراحتي کوتاه مدت مجددا تمرينات خود را براي ادامه بازي‌هاي ليگ در اصفهان آغاز کنند.
 هفته چهارم ليگ روز جمعه 12 شهريور ماه پيگيري خواهد شد که فولادماهان به مصاف پرسپوليس خواهد رفت.

خارج شده است
صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 28   بالا

پرش به :