نظر شما در مورد رمانتیک بودن چیه؟ - * - 03 خرداد 1391,ساعت 14:54:26

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ايثارما از يك درخت بريده شديمما را سه دسته كردندقدير، دسته ي تبر شدرحي...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:53:29
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : امروز، ساعت 12:50:12
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : من پذیرفتم شکست خویش راپندهای عقل دور اندیش رامن پذیرفتم که عشق افسانه...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : امروز، ساعت 12:44:30
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : به نام خدابه نظر منم پیشنهاد بسیار خوبی است اما: دختر خانم ها مطمئناً ن...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط علی 1360        تاریخ : امروز، ساعت 12:25:50
موضوع : حرف دل
متن : شبی بر دفتر قلبم کشیدم رد پایت را/کشیدم طرح زیبای غروب چشمهایت را/کنار ...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : امروز، ساعت 12:20:38
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : سلامامیدوارم ارزوی همه براورده بشهاز پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط ایسان        تاریخ : امروز، ساعت 11:13:21
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : خیلی وقت پیش این تاپیک رو خونده بودم؛آدما وقتی زمان میگذره خیلی فرق می...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:32:24
موضوع : خواننده های ایرانی
متن : احسان خواجه امیری به همراه همسرش شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا ب...
در گـــالـــري عــكـــس
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 04:25:06
موضوع : تذکری به خودم
متن : باید یاد بگیرم چه حرفی بزنم ؛ قبل از گفتن هر حرفی خوب فکر کنم تا مبادا ن...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:54:40
موضوع : • مناجات •
متن : و ما برای عروج به آسمان آفریده شدیم ، خدایا زمین گیر شدنم را مپسند . . .
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:31:18
موضوع : 1400 صلوات براي .............
متن : درود بر دوستای خوبم شادی عزیز قبل از هر حرفی واقعا متأسفم به خاطر دوست ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:24
موضوع : مکالمه های شما...
متن : یه وقتایی ماها توی روز مکالمه ها و گفتگوهای جالبی داریم...بعد یه مدت یام...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 22:49:33
موضوع : عکاس باشید
متن : http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up5/58877499649803213365.jpgببیند چقدر هنری با حاله نه اون کفش ...
در گـــالـــري عــكـــس
توسط a471847        تاریخ : ديروز، ساعت 21:40:48
موضوع : دست خط شما!!
متن :  مرسي عزيزم ... اين ازاون شعراييه كه هميشه زمزمه مي كنم ... غافلگيرم كردي...
در گـــالـــري عــكـــس
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:30:33
موضوع : فال حافظ و ساده دل
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد . لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 13:52:55

صفحه: [1]   بالا
موضوع: نظر شما در مورد رمانتیک بودن چیه؟  (دفعات بازدید: 1385 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
05 دي 1386,ساعت 01:36:39
در:
فرنوش
تشكر
-اهدا شده: 10
-دريافت شده: 38

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 63
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 197
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
نظر شما در مورد رمانتیک بودن چیه؟
سلام دوستان

نظر شما در رابطه با رمانتیک بودن چیه؟

اصلا آیا رمانتیک  هستید؟

خصوصیات افراد رمانتیک چیه؟

کلا هر چیزی می دونید بگید

یک میز مستطیل بسازید  $01

در اين باغ پر از عشق پاييز است

خارج شده است
11 دي 1386,ساعت 00:47:57
پاسخ #1 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1748
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1961
www.ANARAYA.com
پاسخ : نظر شما در مورد رمانتیک بودن چیه؟
سلام دوستان

اصلا آیا رمانتیک  هستید؟

سلام فرنوش خانوم

خوب میز مستطیل رو اول من شروع میکنم

رمانتیک بودن به موقع و با روش صحیح و کنترل شده خیلی عالیه

ولی اگه منظورتون همیشه رمانتیک بودن هست ، به نظر من یکی از دلایل خیلی از بدبختی ها همین همیشه رمانتیک بودن و کنترل نکردن اون هست.

من خودم دوست دارم بتونم کامل کنترلش کنم ولی هنوز موفق نشدم  $18

چند روش رمانتیک بودن رو من توی سایتِ درنا دیدم که چون جالب هست اینجا میذارم ( البته همش به جز چند موردش مربوط به ما مجردا نمیشه  o07 $01 ) :

روش اول برای رمانتیک بودن :  خواسته ها و نیاز های خود را گرامی و محترم بشمارید . این نیاز ها و خواسته های تان هستند که به شما فرم انسانی و نیز احساس سر زندگی و زنده بودن می دهند . هر چه بیش تر با نیاز ها و خواسته های طبیعی خود در تماس باشید و آن ها را ابراز کنید ، عشق ، شور ، حرارت ، رضایت و غنای بیش تری را در روابط خود تجربه خواهید کرد .

روش دوم برای رمانتیک بودن : ازدواج خود را مامن و سر پناه امنی قرار دهید تا در آن زخم های خود را التیام بخشید . به معشوق خود تکیه کنید و بگذارید که او نیز به شما تکیه کند تا بدین وسیله زخم های او نیز التیام یابد.

روش سوم براي رمانتيك بودن : از روي انتخاب و برخاسته از ميل و رضايت ، عشق بورزيد نه از سر اجبار و اصرار . فقط با اين شرايط است كه عشق ورزيدن به تجربه اي رضايت بخش و ارضا كننده تبديل خواهد شد. گاهي اوقات "نه" گفتن همان گوش دادن به نداي كوچك دروني خودتان و برآوردن آن است.

روش چهارم براي رمانتيك بودن : بگذاريد كساني كه دوستشان داريد بفهمند چقدر به آنها عشق مي ورزيد. هرگز اين حقيقت را از آنها مخفي نكنيد . هرگز كلمات محبت آميز خود را براي آينده اي دور" پس انداز" نكنيد.هيچ گاه عشق ورزیدن را به تعويق نيندازيد و هرگز آنان را كه دوستشان داريد ترك نكنيد .

روش پنجم براي رمانتيك بودن : هرگز براي عشق ورزيدن منتظر تخت خواب نشويد . از لحظه لحظه ي زندگيتان به منظور عشق ورزيدن ، آن هم با تمام وجود و از اعماق قلب خود استفاده كنيد و بهره جوييد .

روش ششم براي رمانتيك بودن : هر روز سه بار و هر بار به مدت 30 ثانيه ،به همسر خود عشق بورزيد . خواهيد ديد كه در طول روز ، همواره به ياد همسرتان خواهيد بود . و در خود جاذبه ي بيش تري نسبت به او احساس خواهيد كرد . به طوري كه در انتظار عشق ورزيدن بيست ثانيه اي بعدي سر از پا نخواهيد شناخت .

روش هفتم براي رمانتيك بودن : عشق و نياز به معشوق را آتشي ببينيد كه به خرمن جانتان افتاده است . هر بار كه به معشوق خود عشق مي ورزيد تصور كنيد اين عشق با حرارت و نياز از دست شما به بدن او منتقل مي شود و جسم و جانش را به لذت و سرور مشتعل مي نمايد و قلب و روحش را با شعف و شادماني سيراب مي كند.

روش هشتم براي رمانتيك بودن : دست كم هفته اي يكبار ، اوقاتي را به تخليه و حل و فصل تنش هاي روحي و احساسي توليد شده ميان خود و معشوقتان اختصاص دهيد . سپس تمامي حقيقت را در مورد احساساتتان با او در ميان بگذاريد . هر آنچه از رفتار و گفتار او را كه تمام و كمال هضم و جذب نكرده ايد، دوباره مطرح بكنيد و به احساسات او نيز در اين باره گوش فرا دهيد.

روش نهم براي رمانتيك بودن : از اهداف روحي و احساسي اي كه در ازدواج خود تعقيب مي كنيد ليستي تهيه كرده و آن ها را با نامزد/همسر خود در ميان بگذاريد . آرمان هايي را كه ازدواج خود به دنبال تحققشان هستيد حتما" به اطلاع او برسانيد .

روش دهم براي رمانتيك بودن : هنگامي كه احساس مي كنيد در مقابل احساسات نامزد/همسرتان جبهه گرفته ايد يا در مقابل آن ها از خود مقاومت نشان مي دهيد ، لحظه اي بايستيد و درنگ كنيد . سپس از خودتان بپرسيد : آيا او هم با احساسات خود به چيزي اشاره نكرده است كه من از روبرو شدن و كنار آمدن با آن سرباز مي زنم .

روش يازدهم براي رمانتيك بودن : با ديدگان خود به معشوق خود عشق بورزيد . بياموزيد كه چگونه آگاهانه و با هوشياري به دنبال زيبايي هاي او بگرديد و شكوه ،اعجاز و ظرافت هاي واقعي و طبيعيش را دريابيد .

روش دوازدهم براي رمانتيك بودن : با نگاه كردن به همسر خود او را بستاييد و تحسين كنيد . با صحبت كردن به همسر خود عشق بورزيد و او را شريك زندگي خود در تمامي لحظات بدانيد.

روش سيزدهم براي رمانتيك يودن : به چشمان معشوق چنان خيره شويد كه گويي نقطه اي ماوراي چهره ي جسماني او را مي بينيد. با چشم جان خود ، فراتر از جسم فيزيكي معشوق را نظاره كنيد تا ماهيت و جوهره ي ذاتي و حقيقي او را ببينيد و خويشتن حقيقيش را همان گونه كه هست ،دريابيد. سپس چشمتان حقايق روشني را خواهد ديد كه واژگان هرگز ياراي آموختن آن ها را به شما نخواهند داشت . آري فقط در اين هنگام است كه تمامي حقيقت را ئر مورد او احساس خواهيد كرد .

روش چهاردهم براي رمانتيك بودن : هنگامي كه نامزد /همسرتان عصباني و خشمگين مي شود او را كودك آزرده و رنجيده اي ببينيد كه نمي داند چگونه تقاضاي همياري ،آرامش و همدلي كند . اين عمل به شما كمك خواهد كرد تا با خشم و عصبانيت از خود واكنش نشان ندهيد بلكه با عشق ورزي و پذيرش به او پاسخ دهيد .

روش پانزدهم براي رمانتيك بودن : به هنگام عشق ورزيدن،احساسات و عواطف خود را نيز با معشوق قسمت كنيد.درونيات خود را با او در ميان بگذاريد. احساسات خود را به او نشان دهيد.هم چنين خواسته ها و نيازهايتان،عميق ترين احساسات قلبي و نيز عشق خود را با تمامي عمق و وسعت آن به او ابراز كنيد.

روش شانزدهم برای رمانتیک بودن : با معشوق به گونه ای رفتار کنید که گویی طفل تازه تولد یافته ای است : شکننده و آسیب پذیر . به جز دوستان ،حامیان و زوج هایی که با عشق متقابل با یکدیگر رفتار می کنند ، شخص دیگری را به اطراف او راه ندهید . درست همان گونه که به جز دوستداران و خیر خواهان کودک تازه تولد یافته تان ، حضور کسی دیگر را پیرامون او تحمل نمی کنید.

روش هفدهم برای رمانتیک بودن : قلب و روح معشوق را با کلمات و واژه های محبت آمیز و عاشقانه سیراب سازید . جز عشق و محبت و صفا چیز دیگری را به پای او نریزید .

روش هجدهم برای رمانتیک بودن :  هنگامی که با همسر خود صحبت می کنید به جز عشق او از چیزهای دیگر چشم پوشی کنید . با تمام وجود عشق بورزید و بگذارید زندگی شما سراسر عشق و محبت شود .

روش نوزدهم برای رمانتیک بودن :  هنگامی که در روابط خود با نامزد / همسرتان با مشکلی مواجه شدید هرگز به روابط عشقی نامشروع پناه نبرید . اگر نسبت به چنین روابطی احساس نیاز می کنید آن را هشداری دال بر این بدانید که ازدواجتان با مشکل روبه رو شده است . از انرژی های خود برای بهبود بخشیدن و یا تکامل ازدواجتان استفاده کنید .

روش بیستم برای رمانتیک بودن :  ارتباط بیشتری میان خود و معشوقتان برقرار کنید، آن هم نه فقط بین بدن هایتان بلکه میان افکار، قلب ها و روح هایتان . هر چه ارتباط میان خود را قوی تر و عمیق تر سازید بافت ازدواجتان نیز استحکام و دوام بیشتری خواهد یافت .

روش بیست و یکم برای رمانتیک بودن :  هنگامی که با همسر خود ، روابط زناشویی دارید آن را بزرگداشت و گرامی داشت زندگی و ازدواجتان ببینید و از نیروی آن برای تحکیم این ازدواج استفاده کنید . با این روش می توانید لذت جسمانی صرف را به وجد ، شعف و سرور فیزیکی - جسمانی و نیز احساسی _ عاطفی بدل نمایید .

روش بیست و دوم برای رمانتیک بودن :  جرات و شهامت روحی آن را داشته باشید که معشوقتان را با تمام وجود دوست بدارید و به او عشق بورزید . او را به درون خود راه دهید و اجازه دهید تا تمامی قسمت های وجودی شما را تمام و کمال - همان گونه که هستید - ببیند : توانمندی ها و ضعف ها ، امید ها و یاس ها ، آرزوها و ترس ها ، "بالغ " توانمند و آگاه و نیز کودک ترسیده و تنهایتان را .

روش بیست و سوم برای رمانتیک بودن :  هرگاه خواستید جوهره و ماهیت اصلی عشق را با تمام ژرفایش احساس کنید از همسر خود بخواهید صمیمانه شما را دوست بدارد و عشق بورزید تا ارتباط محبت آمیزتان را دوباره باز یابید .

روش بیست و چهارم برای رمانتیک بودن :  بیاموزید جز حقیقت ، چیزی به معشوق خود نگویید . این حقیقت محض ، کامل و بی کم و کاست است که تنها روزنه ی امید ازدواجتان به شمار می رود . حقیقت ، شما را آزاد خواهد ساخت و آزادی نیز به شما این امکان را خواهد داد تا سبکبالانه عاشق شوید و عاشق نیز بمانید

روش بیست و پنجم برای رمانتیک بودن :  جادو و اعجاز عشق را چنان میان خود و همسرتان زنده نگه دارید که گویی ، دارای یک ماجرای عشقی همیشگی با او هستید !

روش بیست و ششم برای رمانتیک بودن :  تمامی سعی و تلاش خود را بکار گیرید تا هر گونه احساسات و عواطف منفی را میان خود و نامزد / همسرتان برطرف کنید . چنان چه این احساسات را حل و فصل نکنید آن را به ارتباط زناشویی بعدی خود نیز انتقال خواهید داد .

روش بیست و هفتم برای رمانتیک بودن :  ازدواج رمانتیک خود را به خدا بسپارید تا آن را از گزند حوادث و بلاها محفوظ بدارید و به خود نیرو بخشید . همانا این گرامی داشت و بزرگداشت منبع و سرچشمه ی عشقی است که در یکدیگر یافته اید . این همان طلب کردن روشنی و بصیرتی است که برای گسترش و رشد مستمر این هدیه و موهبت الهی بدان نیاز دارید .

روش بیست و هشتم برای رمانتیک بودن :  هنگامی که شما و معشوق در راه عشق خود با مشکلات و سختی هایی رو به رو شدید به یاد بیاورید که شما و او به دلایلی همسفر شده اید . فقط برخاسته از این حس عمیق باز شناختن و به یاد آوردن است که می توانید خشم و انزجار خود را هر چه سریع تر تخلیه کرده ،رنجش و آزردگی را پشت سر گذاشته و به بخشش و عشق برسید . سپس دوباره خواهید توانست پیوند جاودانه ی خود را که همواره در زیر این گونه احساسات مدفون بوده ،باز یابید .

روش بیست و نهم برای رمانتیک : هنگامی که به دیدگان معشوق خیره می شوید به خود اجازه دهید تا مانع ها ، فاصله ها و جدایی ها را زیر پا گذاشته و در نورید تا پس در یک لحظه ، روح شما و معشوق یکدیگر را لمس کنند .

روش سی ام برای رمانتیک بودن :  عشق ورزیدن را انتخاب کنید . عشق خود را ابراز و آن را با دیگران قسمت کنید . عشق تان را پنهان نکنید بلکه آشکار و روشن نشانش دهید . منتظر نمانید که احساسی تند و آتشین از عشق بر شما چیره شود تا در نهایت اقدامی صورت دهید . بدانید که با برگزیدن عشق ، نه فقط معشوق را خرسند و خوشحال خواهید ساخت بلکه عشق خود را نیز با قوت و عمق بیش تری احساس خواهید کرد و شادی و شادمانی را برای خود به ارمغان خواهید آورد .

روش سی و یکم برای رمانتیک بودن :  کودک ترسیده و آسیب پذیر درون همسرتان را شناسایی کنید . آمال و آرزوهای او را باز شناسید ، عطش خواستن او را سیراب کنید ... خوبی های روح او را دریابید ... حال ، باز هم ژرف تر بنگرید و به دنبال عشق بگردید . معشوق را نمودی کامل ، خالص و بی عیب و نقص از عشق ببینید .

روش سی و دوم برای رمانتیک بودن :  توانایی و قابلیت عشق ورزیدن ، بزرگ ترین موهبتی است که در اختیار دارید . اعجاز حیات و زندگانی را با جشن گرفتن لحظه به لحظه ی آن ، بزرگ و گرامی بدارید . موهبت عشق را با عاشق بودن و " الگو " و "مظهر" عشق بودن ارج نهید و گرامی بدارید .

روش سی و سوم برای رمانتیک بودن :  برای بروز و ظهور خلاقیت های خود ، فعالیت های خلاق و رضایت بخش مناسبی بیابید تا ازدواجتان به صورت تنها منبع و یگانه تکیه گاه انرژی های خلاق شما در نیاید .

روش سی و چهارم برای رمانتیک بودن :  هرگز سعی نکنید خود را در مقابل معشوق تحقیر کنید و یا کوچک و ناچیز جلوه دهید . چنان چه قسمتی از بخش های وجودی خود را دوست ندارید یا نمی پسندید ، آن را تغییر دهید . سپس هنگامی که از شما تعریف یا تمجید می کنند به گفتن "متشکرم" اکتفا کنید و هرگز برای تعدیل یا بی اهمیت جلوه دادن نکات مثبت و توانایی های خود چیزی نگویید .

روش سی و پنجم برای رمانتیک بودن :  خود را متعهد سازید تا بیاموزید آن گونه که معشوق به راستی استحقاق آن را دارد به او عشق بورزید . از او بپرسید : "چگونه می توانم تو را بیش تر دوست داشته باشم ؟" ، "چگونه می توانم این احساس را به تو منتقل کنم که بسیار دوست داشتنی هستی ؟ "

روش سی و ششم برای رمانتیک بودن :  حتما" درباره ی تمامی آن چه شما را ناراحت می کند یا عصبانی کرده با نامزد / همسر خود صحبت کنید .

روش سی و هفتم برای رمانتیک بودن :  به خود اجازه دهید عشق ورزیدن را بیاموزید . هر آنچه را در باب عشق وجود دارد بشنوید ، بخوانید و یاد بگیرید . هرگز فرض نکنید که در مکتب عشق "همه چیز دان " هستید .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

MeMoL, موسوی

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

خارج شده است
11 دي 1386,ساعت 15:17:52
پاسخ #2 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 118
-دريافت شده: 165

*
محبوبيت : 380
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 467
سلام فرنوش خانوم وآنارایا جان
این تایپیک از اوون تایپیک هایی هست که من خیلی دوستش دارم . اما مطالب پست آنارایا همش برای متاهل ها بود   o07   ای بابا ما هم قلب داریم احساس داریم  یه خورده هم به فکر ما کوچیک تر ها باش  $01 $06 (من 17 سالمه ) تا 10 سال دیگه هم زن نمی گیرم   یه خورده بیشتر به فکر ما باش .  $07

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم
نمی دانی ...
بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم .

خارج شده است
12 دي 1386,ساعت 04:07:31
پاسخ #3 در:
aram
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 1

تازه وارد
*
محبوبيت : 4
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 42
سلام
منم به عنوان نفر چهارم توی میز مستطیلی شرکت میکنم ( البته حامد جان که نظرشون رو نگفتن ولی حرف حق زدن ولی خوب من ترجیح میدم توی این مورد برای مجردها نظری ندم چون میترسم تند و زننده باشه  $01 )
رمانتیک بودن واقعا برای یک زندگی خوب و دوست داشتنی لازمه ولی در تصدیق صحبت آنارایا به نظرم رمانتیک بودنه بیش از حد و یا رمانتیک بودنه بدون مدیریت یک ضعف شدید در انسان است

چون سر رمانتیک بودنم خاطرات بدی دارم همیشه سعی کردم بیش از اندازه رمانتیک نباشم و خیلی جاها هم که احساس کردم که به اشتباه این حس رو پیدا کردم تا حد ممکن کنترلش کردم البته خیلی وقتها هم به اشتباه جلوی این حس رو گرفتم و چوبش رو هم خوردم

تا جایی که یادم هست در مورد رمانتیک بودن دوستان مطالبی رو توی فروم ارسال کرده بودن که هرچی گشتم پیداشون نکردم ولی خوشبختانه کپی اونا رو دارم و همینجا مطرح میکنم :

مطلب پایین مربوط به موضوعی با عنوان " انواع خانوم های نامطمئن " هست ( آقایون پرو نشن  $07 $01 o07 $15 . من فقط بخاطر اینکه به این موضوع مربوط بود اینجا گذاشتم )

خانم های رمانتیک : این نوع خانم ها زندگی خود را بر طبق فیلم های عاشقانه و کتاب های رمان سپری می کنند. او هر شب به تنهایی به خانه می آید و مجله های مربوط به عروسی را ورق می زند و در عین حال در انتظار شاهزاده ای است که با اسب سفیدش از میان آسمان به زمین فرود آید و او را سوار بر اسب سفیدش کرده ، به جایی ببرد که هیچ مشکلی وجود نداشته باشد، تا بتوانند به خوبی زندگی کنند. آنها دخترهایی هستند که توسط پدر و مادرها و خانواده هایشان نازپرورده بار آمده اند و چیزی از واقعیات زندگی، نظیر پرداخت صورتحساب ها و تمیز کردن دستشویی ها نمی دانند. او انتظار دارد کسی تمام مدت از او مراقبت و نگهداری کند، شب ها ملافه را بر رویش بکشد و تمام شب بر بالینش بیدار بماند تا مبادا او خواب بدی ببیند و بترسد.

مطلب بعدی رو بخاطر اینکه قاطی نشه توی پست بعدی ارسال میکنم

پس (( ادامه دارد ))

خارج شده است
12 دي 1386,ساعت 04:20:28
پاسخ #4 در:
aram
تشكر

تازه وارد
*
آفلاین آفلاین
این هم مطلب دوم که چون توی فروم پیداش نکردم دوباره همینجا کپی میکنم

البته یک تست هست با عنوانه "چقدر رمانتيك هستيد؟" که هم جالبه و هم به این موضوع ربط داره

در نهایت صداقت اولین پاسخی که به ذهنتان می‌رسد را بر روی کاغذ یادداشت كنيد و سپس به ارزشیابی این خصوصیت خود بپردازید. به یاد داشته باشید که تست‌های روانشناسی فقط به عنوان یک سرنخ در اختیار افراد هستند؛ برای شناسایی سایر خصوصیات، اما به تنهایی و بدون در نظر گرفتن سایر شرایط و عوامل، نتیجه بخش نخواهند بود. پاسخ شما به این سؤالات می‌تواند شامل كاملاً مخالف، تا اندازه‌ای مخالف، بدون نظر، تا اندازه‌ای موافق، و كاملاً موافق باشد.

۱- عشق عبارت از احساس عجیبی است که بر شخص، در ارتباط با شخصی دیگر، مسلط می‌شود.

۲- انسان زمانی عاشق مي‌شود که با شخصی بسیار خوب و جذاب برخورد کند.

۳- بهترین نشانه عشق این است که هر وقت دو نفر با هم هستند، احساسات عجیبی به آن ها دست بدهد.

۴- انسان عاشق نمی‌شود بلکه به عشق واقعیت می‌بخشد.

۵- بهترین نشانه عشق این است که انسان بخواهد همیشه در کنار معشوق باشد.

۶- عشق کامل یعنی اینکه انسان از بودن در کنار فرد مورد علاقه‌اش همیشه احساس رضایت کند.

7- ازدواج مناسب می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد.

8- عشق واقعی فقط یک بار پیش می‌آید.

۹- عشق واقعی هرگز بر زیبایی جسمی استوار نیست.

۱۰-کسانی که واقعاً عاشق هستند، اغلب اطرافیان خود را فراموش مي‌كنند.

۱۱- وقتی دو نفر واقعاً عاشق یکدیگرند، دشواری‌ها بر طرف مي‌شود.

۱۲- عشق معمولاً خیلی زود قلب را به تپش وا مي‌دارد.

۱۳- شدت احساسات متقابل نشان مي‌دهد که دو نفر برای یکدیگر خلق شده‌اند.

۱۴- عشق مي‌تواند بعد از ازدواج رشد کند و گسترش یابد.

۱۵- اگر دو نفر برای یکدیگر ساخته شده باشند، به نامزدی طولانی مدت نیاز نخواهند داشت.

۱۶- عشق واقعی هرگز از بین نمي‌رود.

۱۷- عشق گاهی اضطراب و نگرانی به همراه دارد.

۱۸- وقتی عاشق هستیم، به دشواری مي‌توانیم معایب طرف مقابل‌مان را ببینیم.

۱۹- عشق واقعی معمولاً با كاهش اشتها همراه است.

۲۰- عشق یک احساس مطلق است، حد وسط ندارد.

۲۱- وقتی انسان عاشق است، فقط باید دوست داشته باشد و نپرسد که چرا.

۲۲- انسان عاشق هرگز کسل نمي‌شود.

۲۳- نباید برای حفظ عشق تلاش کرد.

۲۴- برای موفقیت در ازدواج خیلی باید تلاش کرد.

۲۵- عشق همیشه خودش را نشان مي‌دهد.

۲۶- اگر عشق واقعی باشد، گشتن به دنبال کسی بی‌فایده خواهد بود.

۲۷- بدون تردید، عشق واقعی همیشه با خوشبختی همراه است.

۲۸- عشق خود به خود اتفاق نمی‌افتد، بلکه آموخته مي‌شود.

۲۹- انسان‌های عاشق همیشه دقیق و مورد توجه هستند.

۳۰- اگر احساس مي‌كنید که سرحال و زنده هستید، در سایه عشق است.

۳۱- انسان در عمر خود، فقط یک بار عاشق مي‌شود. حالا سؤالات را به دو گروه تقسیم مي‌كنیم؛

گروه 1 شامل سؤالات زير است: 1، 2، 3، 5، 6، 8،01، 11، 21، 31، 51، 61، 71، 91،‌02، 12، 22، 32، 52، 62، 72، 92، 03، 13، نحوه نمره دادن این سؤالات چنین است: 1=كاملاً مخالف 2= تا اندازه‌ای مخالف 3= بدون نظر 4= تا اندازه‌ای موافق 5= كاملاً موافق حالا نمرات خود را به این دسته سؤال‌ها با هم جمع بزنید. گروه 2 شامل سؤالات زیر است: 4، 7، 9، 41، 81، 42، 82، نحوه نمره دادن به این سؤالات: 5=كاملاً مخالف 4= تا اندازه‌ای مخالف 3= بدون نظر 2= تا اندازه‌ای موافق 1= كاملاً موافق قبل از اینکه نمرات این سؤال‌ها را با جمع بزنید ابتدا نمره هر سؤال را از عدد 6 کم کنید، مسلماً نمره شما به هر سؤال و در نهایت مجموع نمرات شما به اين دسته سؤالات یک عدد منفی خواهد شد. ااکنون مجموع نمرات سؤالات گروه 1 را از مجموع نمرات سؤالات گروه 2 کم کنید. این نمره شما در این مقیاس روان‌شناختی می‌باشد. نتیجه: چنانچه نمره شما در این مقیاس 75 باشد شما مانند 15 درصد افراد جامعه، اگر نمره‌تان 85 باشد مانند 03 درصد افراد جامعه، اگر نمره‌تان 86 باشد مانند 05 درصد افراد جامعه، اگر نمره‌تان 92 باشد مانند 07 درصد افراد جامعه و اگر نمره‌تان مانند 58 درصد افراد جامعه به موضوع عشق نگاه مي‌كنید. به بیانی می‌توانیم بگوییم که هر چه نمره‌ شما در این آزمون بزرگتر باشد نگاه شما به موضوع عشق سطحی‌تر است و برایتان ملاک‌هایی مانند زیبایی، هیجانات، تپش قلب و... اهمیت بیشتری در شناخت عشق دارند. حال آنکه نمره پایین نشان می‌دهد برخلاف اغلب مردم، عشق را یک احساس گذرا و ناپایدار نمی‌پندارید و ملاک‌هایتان دقیق‌تر هستند. بنابراين اگر می‌خواهید از این پس جور دیگری به عشق نگاه کنید سعی کنید که به مرور ملاک‌های شناسایی‌تان را تغییر دهید و زیاد به هیجانات گذرا و ناپایدار توجه نکنید. تحقیقات نشان داده که نمره خیلی بالا در این مقیاس نشان دهنده فردی است که اجازه می‌دهد هیجاناتش بر منطقش غلبه كند. مسئله‌اي که در بین افراد خیلی رمانتیک رواج دارد عبارت است از تمایل به تعهد سریع و بعد احساس ناکامي ‌در لحظه‌ای که رمانتیک بودن سیر نزولی آغاز مي‌كند

« آخرين ويرايش :توسط aram »

خارج شده است
12 دي 1386,ساعت 04:25:39
پاسخ #5 در:
aram
تشكر

تازه وارد
*
آفلاین آفلاین

راستی فرنوش جان چی شد که به ذهنت رسید همچین سوالاتی رو مطرح کنی؟ ( البته اگه فزولی نیست و دوست داری جواب بده )

جواب خودت به سوالاتی که مطرح کردی چیه؟

خارج شده است
24 دي 1386,ساعت 19:48:45
پاسخ #6 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر
-اهدا شده: 1144
-دريافت شده: 980

*
محبوبيت : 1045
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1965

سلام دوستان

اصلا آیا رمانتیک  هستید؟

من با رمانتیک بودن مخالف نیستم ولی زیاد از حد دیگه بی نمک می شه  o12

یکی از دوستانم دائما به من می گه رمانتیکی اینم بگم با این حرفش حرصمو در میاره   o13

به نظرم افراد رمانتیک خیلی حساس زودرنج و .... هستن

خوب اول سوال ها رو جواب دادم حالا می رسیم به اینکه هرچی می دونم بگم  $01

به نظرمن کسی که رمانتیکه یعنی خیلی خیلی احساسی و رویایی

یعنی رمانتیکی درجه ی بالای احساسی بودن هستش

که الان در این دنیا هر کس که رمانتیک باشه زندگی نمی تونه بکنه

چون شخص رمانتیک از واقعییت ها خیلی فاصله داره و فقط تو رویای خودش قوطه وره

فرنوش جان یه طرف مستطیلم من نشستم  $01

دوستان ساده دلیم همتون رو دوست دارم

درون اتفاق درد ، میان شهر بی پیکر

سکانس آخر شعرم ، منم بی تو که میمیرم

خارج شده است
10 اسفند 1386,ساعت 17:52:06
پاسخ #7 در:
belfi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 176
-دريافت شده: 227

*
محبوبيت : 501
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 629
خلاصه نتیجه این رمانتیک بودن یا نبودن چیه؟
خوبه یا بد؟  $23

من که می گم اونایی که همش تو فیلم های عاشقانه می چرخند و با هر صحنه ی فیلم گریه می کنند رمانتیکند.

آدم رمانتیکی نیستم ولی بعضی وقتها سر صحنه های عاطفی احساساتی می شم  $01

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی

خارج شده است
12 اسفند 1386,ساعت 18:57:20
پاسخ #8 در:
فرنوش
تشكر
-اهدا شده: 10
-دريافت شده: 38

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 63
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 197
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
راستی فرنوش جان چی شد که به ذهنت رسید همچین سوالاتی رو مطرح کنی؟ ( البته اگه فزولی نیست و دوست داری جواب بده )

جواب خودت به سوالاتی که مطرح کردی چیه؟

آرام جان ببخشید دیر جواب میدم

من یه دوستی دارم تا یه بحثی بینمون میاد و من یه چیزی میگم در جواب میگه باز تو رمانتیک شدی؟ واسه همین این تاپیک تو ذهنم بود $02 ( فزولی نبود عزیزم  o07 )

با ممول خانم منم موافقم.
به نظر من افرادی که بیش از حد احساساتی هستند و به جای عقل همیشه احساسشون تصمیم می گیره و حرف می زنه رمانتیکند.

البته چیزی که الان هست اینه که کلمه ی رمانتیک مثل یه تیکه کلام سر زبونه همه هست

قبلا می گفتن مثلا اون دختری که نشسته منتظر شاهزاده با اسب سفید و از این حرفا رمانتیکه و تو خیالات خودش سر می کنه. ولی الان کسایی که همه چیز رو از روی احساس می بینن رمانتیکند.

همه یه جور مزه ی رمانتیک بودن رو چشیدن یکی با فیلم یکی با صحنه ی واقعی خلاصه هر کسی به یک نحوی باهاش برخورد کرده.
بعضی براحتی ازش گذشتن و به زندگی واقعی برگشتن و زندگیشونو ادامه دادند ولی بعضی ها توش موندن و تو خواب و خیال رمانتیکی باقی موندن که فقط قرم به سوی نابودی خودشون برداشتن چون خواب و خیال فرسنگ ها با زندگی واقعی فاصله داره.

در اين باغ پر از عشق پاييز است

خارج شده است
13 اسفند 1386,ساعت 02:36:08
پاسخ #9 در:
SH@HAB
تشكر
-دريافت شده: 0

تازه وارد
*
محبوبيت : 1
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 6
به نظر من رمانتیک بودن به جاش خیلی چیزه خوبیه...هرچند که من اینجور ادمی نیستم و به گروه خونیم اینجور کارا نمیخوره:دی خصوصیاتشونم  میشه گفت یه نمه اه وان !!!! یه کارایی ام انجام میدن که ادم یاده شکلک سبز رنگه یاهو میوفته:دی! البته همه نه هاااا! بعضیا که زیادی رمانتیکن اینجورین !!

من یه زخمیم مثال برگ از یه باد تند...مثه یه پروانه ای که جون میده کنار گل
من یه زخمیم داشته باش توقع از من...که حرفی بزنم که تو درک نکنی اصلا !!!

خارج شده است
14 اسفند 1386,ساعت 18:41:02
پاسخ #10 در:
Ramin2
تشكر
-اهدا شده: 16
-دريافت شده: 42

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 142
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 144
باز باید احساس را در خود کشت!
به نظر من رمانتیک بودن به جاش خیلی چیزه خوبیه.
منظورت خرکردنه؟  o06

توی ویرونه دل من هر چی که ساختی غنیمته!

خارج شده است
17 اسفند 1386,ساعت 15:06:37
پاسخ #11 در:
khalo.1367
تشكر
-اهدا شده: 173
-دريافت شده: 187

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 18
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 225
Loving son
اااااه  ...
 $17ببخشید قسط توهین نداشتم

I love all the people of the world

خارج شده است
29 دي 1389,ساعت 02:27:53
پاسخ #12 در:
نفس
تشكر
-اهدا شده: 66
-دريافت شده: 108

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 30
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 102
                                                         روشهای رمانتیک بودن

روش اول برای رمانتیک بودن
ازدواج خود را مامن و سر پناه امنی قرار دهید تا در آن زخم های خود را التیام بخشید . به معشوق خود تکیه کنید و بگذارید که او نیز به شما تکیه کند تا بدین وسیله زخم های او نیز التیام یابد.

روش دوم برای رمانتیک بودن
معجون عشق:توجه ، محبت ،قدر دانی،3بار در روز هر بار 3دقیقه از معجون عشق به معشوق خود بخورانید تا قلب و روح او را سیراب کنید، سپس ببینید که چگونه مقابل دیدگان شما از خوشحالی ،رضایت و احساس خوشبختی خواهد درخشید.

روش سوم براي رمانتيك بودن
از روي انتخاب و برخاسته از ميل و رضايت ، عشق بورزيد نه از سر اجبار و اصرار . فقط با اين شرايط است كه عشق ورزيدن به تجربه اي رضايت بخش و ارضا كننده تبديل خواهد شد. گاهي اوقات "نه" گفتن همان گوش دادن به نداي كوچك دروني خودتان و برآوردن آن است.

روش چهارم براي رمانتيك بودن
بگذاريد كساني كه دوستشان داريد بفهمند چقدر به آنها عشق مي ورزيد. هرگز اين حقيقت را از آنها مخفي نكنيد . هرگز كلمات محبت آميز خود را براي آينده اي دور" پس انداز" نكنيد.هيچ گاه عشق ورزيدن را به تعويق نيندازيد و هرگز آنان را كه دوستشان داريد ترك نكنيد .

روش پنجم براي رمانتيك بودن
هرگز براي عشق ورزيدن منتظر تخت خواب نشويد . از لحظه لحظه ي زندگيتان به منظور عشق ورزيدن ، آن هم با تمام وجود و از اعماق قلب خود استفاده كنيد و بهره جوييد .

روش ششم براي رمانتيك بودن
هر روز سه بار و هر بار به مدت 30 ثانيه ،به همسر خود عشق بورزيد . خواهيد ديد كه در طول روز ، همواره به ياد همسرتان خواهيد بود . و در خود جاذبه ي بيش تري نسبت به او احساس خواهيد كرد . به طوري كه در انتظار عشق ورزيدن بيست ثانيه اي بعدي سر از پا نخواهيد شناخت .

روش هفتم براي رمانتيك بودن
عشق و نياز به معشوق را آتشي ببينيد كه به خرمن جانتان افتاده است . هر بار كه به معشوق خود عشق مي ورزيد تصور كنيد اين عشق با حرارت و نياز از دست شما به بدن او منتقل مي شود و جسم و جانش را به لذت و سرور مشتعل مي نمايد و قلب و روحش را با شعف و شادماني سيراب مي كند.

روش هشتم براي رمانتيك بودن
دست كم هفته اي يكبار ، اوقاتي را به تخليه و حل و فصل تنش هاي روحي و احساسي توليد شده ميان خود و معشوقتان اختصاص دهيد . سپس تمامي حقيقت را در مورد احساساتتان با او در ميان بگذاريد . هر آنچه از رفتار و گفتار او را كه تمام و كمال هضم و جذب نكرده ايد، دوباره مطرح بكنيد و به احساسات او نيز در اين باره گوش فرا دهيد.

روش نهم براي رمانتيك بودن
از اهداف روحي و احساسي اي كه در ازدواج خود تعقيب مي كنيد ليستي تهيه كرده و آن ها را با نامزد/همسر خود در ميان بگذاريد . آرمان هايي را كه ازدواج خود به دنبال تحققشان هستيد حتما" به اطلاع او برسانيد .

روش دهم براي رمانتيك بودن
هنگامي كه احساس مي كنيد در مقابل احساسات نامزد/همسرتان جبهه گرفته ايد يا در مقابل آن ها از خود مقاومت نشان مي دهيد ، لحظه اي بايستيد و درنگ كنيد . سپس از خودتان بپرسيد : آيا او هم با احساسات خود به چيزي اشاره نكرده است كه من از روبرو شدن و كنار آمدن با آن سرباز مي زنم .

روش يازدهم براي رمانتيك بودن
با ديدگان خود به معشوق خود عشق بورزيد . بياموزيد كه چگونه آگاهانه و با هوشياري به دنبال زيبايي هاي او بگرديد و شكوه ،اعجاز و ظرافت هاي واقعي و طبيعيش را دريابيد .

روش دوازدهم براي رمانتيك بودن
با نگاه كردن به همسر خود او را بستاييد و تحسين كنيد . با صحبت كردن به همسر خود عشق بورزيد و او را شريك زندگي خود در تمامي لحظات بدانيد.

روش چهاردهم براي رمانتيك بودن
هنگامي كه نامزد /همسرتان عصباني و خشمگين مي شود او را كودك آزرده و رنجيده اي ببينيد كه نمي داند چگونه تقاضاي همياري ،آرامش و همدلي كند . اين عمل به شما كمك خواهد كرد تا با خشم و عصبانيت از خود واكنش نشان ندهيد بلكه با عشق ورزي و پذيرش به او پاسخ دهيد .

روش پانزدهم براي رمانتيك بودن
به هنگام عشق ورزيدن،احساسات و عواطف خود را نيز با معشوق قسمت كنيد.درونيات خود را با او در ميان بگذاريد. احساسات خود را به او نشان دهيد.هم چنين خواسته ها و نيازهايتان،عميق ترين احساسات قلبي و نيز عشق خود را با تمامي عمق و وسعت آن به او ابراز كنيد.

روش شانزدهم برای رمانتیک بودن
با معشوق به گونه ای رفتار کنید که گویی طفل تازه تولد یافته ای است : شکننده و آسیب پذیر . به جز دوستان ،حامیان و زوج هایی که با عشق متقابل با یکدیگر رفتار می کنند ، شخص دیگری را به اطراف او راه ندهید . درست همان گونه که به جز دوستداران و خیر خواهان کودک تازه تولد یافته تان ، حضور کسی دیگر را پیرامون او تحمل نمی کنید.

روش هفدهم برای رمانتیک بودن
قلب و روح معشوق را با کلمات و واژه های محبت آمیز و عاشقانه سیراب سازید . جز عشق و محبت و صفا چیز دیگری را به پای او نریزید . بگذارید زندگی شما سراسر عشق و محبت شود.

روش هجدهم برای رمانتیک بودن
هنگامی که با همسر خود صحبت می کنید به جز عشق او از چیزهای دیگر چشم پوشی کنید . با تمام وجود عشق بورزید و بگذارید زندگی شما سراسر عشق و محبت شود .

روش نوزدهم برای رمانتیک بودن
هنگامی که در روابط خود با نامزد / همسرتان با مشکلی مواجه شدید هرگز به روابط عشقی نامشروع پناه نبرید . اگر نسبت به چنین روابطی احساس نیاز می کنید آن را هشداری دال بر این بدانید که ازدواجتان با مشکل روبه رو شده است . از انرژی های خود برای بهبود بخشیدن و یا تکامل ازدواجتان استفاده کنید .

روش بیستم برای رمانتیک بودن
ارتباط بیشتری میان خود و معشوقتان برقرار کنید، آن هم نه فقط بین بدن هایتان بلکه میان افکار، قلب ها و روح هایتان . هر چه ارتباط میان خود را قوی تر و عمیق تر سازید بافت ازدواجتان نیز استحکام و دوام بیشتری خواهد یافت .

روش بیست و یکم برای رمانتیک بودن
هنگامی که با همسر خود ، روابط زناشویی دارید آن را بزرگداشت و گرامی داشت زندگی و ازدواجتان ببینید و از نیروی آن برای تحکیم این ازدواج استفاده کنید . با این روش می توانید لذت جسمانی صرف را به وجد ، شعف و سرور فیزیکی - جسمانی و نیز احساسی _ عاطفی بدل نمایید .

روش بیست و دوم برای رمانتیک بودن
جرات و شهامت روحی آن را داشته اشید که معشوقتان را با تمام وجود دوست بدارید و به او عشق بورزید . او را به درون خود راه دهید و اجازه دهید تا تمامی قسمت های وجودی شما را تمام و کمال - همان گونه که هستید - ببیند : توانمندی ها و ضعف ها ، امید ها و یاس ها ، آرزوها و ترس ها ، "بالغ " توانمند و آگاه و نیز کودک ترسیده و تنهایتان را .

روش بیست و سوم برای رمانتیک بودن
هرگاه خواستید جوهره و ماهیت اصلی عشق را با تمام ژرفایش احساس کنید از همسر خود بخواهید صمیمانه شما را دوست بدارد و عشق بورزید تا ارتباط محبت آمیزتان را دوباره باز یابید .

روش بیست و چهارم برای رمانتیک بودن
خواسته ها و نیاز های خود را گرامی و محترم بشمارید . این نیاز ها و خواسته های تان هستند که به شما فرم انسانی و نیز احساس سر زندگی و زنده بودن می دهند . هر چه بیش تر با نیاز ها و خواسته های طبیعی خود در تماس باشید و آن ها را ابراز کنید ، عشق ، شور ، حرارت ، رضایت و غنای بیش تری را در روابط خود تجربه خواهید کرد .

روش بیست و پنجم برای رمانتیک بودن
بیاموزید جز حقیقت ، چیزی به معشوق خود نگویید . این حقیقت محض ، کامل و بی کم و کاست است که تنها روزنه ی امید ازدواجتان به شمار می رود . حقیقت ، شما را آزاد خواهد ساخت و آزادی نیز به شما این امکان را خواهد داد تا سبکبالانه عاشق شوید و عاشق نیز بمانید .

روش بیست و ششم برای رمانتیک بودن
جادو و اعجاز عشق را چنان میان خود و همسرتان زنده نگه دارید که گویی ، دارای یک ماجرای عشقی همیشگی با او هستید !

روش بیست و هفتم برای رمانتیک بودن
تمامی سعی و تلاش خود را بکار گیرید تا هر گونه احساسات و عواطف منفی را میان خود و نامزد / همسرتان برطرف کنید . چنان چه این احساسات را حل و فصل نکنید آن را به ارتباط زناشویی بعدی خود نیز انتقال خواهید داد .

روش بیست و هشتم برای رمانتیک بودن
ازدواج رمانتیک خود را به خدا یا نیرویی برتر بسپارید تا آن را از گزند حوادث و بلاها محفوظ بدارید و به خود نیرو بخشید . همانا این گرامی داشت و بزرگداشت منبع و سرچشمه ی عشقی است که در یکدیگر یافته اید . این همان طلب کردن روشنی و بصیرتی است که برای گسترش و رشد مستمر این هدیه و موهبت الهی بدان نیاز دارید .

روش بیست و نهم برای رمانتیک بودن
هنگامی که شما و معشوق در راه عشق خود با مشکلات و سختی هایی روبه رو شدید به یاد بیاورید که شما و او به دلایلی همسفر شده اید . فقط برخاسته از این حس عمیق باز شناختن و به یاد آوردن است که می توانید خشم و انزجار خود را هر چه سریع تر تخلیه کرده ،رنجش و آزردگی را پشت سر گذاشته و به بخشش و عشق برسید . سپس دوباره خواهید توانست پیوند جاودانه ی خود را که همواره در زیر این گونه احساسات مدفون بوده ،باز یابید .

روش سی ام برای رمانتیک بودن
عشق ورزیدن را انتخاب کنید . عشق خود را ابراز و آن را با دیگران قسمت کنید . عشق تان را پنهان نکنید بلکه آشکار و روشن نشانش دهید . منتظر نمانید که احساسی تند و آتشین از عشق بر شما چیره شود تا در نهایت اقدامی صورت دهید . بدانید که با برگزیدن عشق ، نه فقط معشوق را خرسند و خوشحال خواهید ساخت بلکه عشق خود را نیز با قوت و عمق بیش تری احساس خواهید کرد و شادی و شادمانی را برای خود به ارمغان خواهید آورد .

روش سی و یکم برای رمانتیک بودن
هنگامی که به دیدگان معشوق خیره می شوید به خود اجازه دهید تا مانع ها ، فاصله ها و جدایی ها را زیر پا گذاشته و در نورید تا پس در یک لحظه ، روح شما و معشوق یکدیگر را لمس کنند .

روش سی و دوم برای رمانتیک بودن
کودک ترسیده و آسیب پذیر درون همسرتان را شناسایی کنید . آمال و آرزوهای او را باز شناسید ، عطش خواستن او را سیراب کنید ... خوبی های روح او را دریابید ... حال ، باز هم ژرف تر بنگرید و به دنبال عشق بگردید . معشوق را نمودی کامل ، خالص و بی عیب و نقص از عشق ببینید .

روش سی و سوم برای رمانتیک بودن
توانایی و قابلیت عشق ورزیدن ، بزرگ ترین موهبتی است که در اختیار دارید . اعجاز حیات و زندگانی را با جشن گرفتن لحظه به لحظه ی آن ، بزرگ و گرامی بدارید . موهبت عشق را با عاشق بودن و " الگو " و "مظهر" عشق بودن ارج نهید و گرامی بدارید .

روش سی و چهارم برای رمانتیک بودن
برای بروز و ظهور خلاقیت های خود ، فعالیت های خلاق و رضایت بخش مناسبی بیابید تا ازدواجتان به صورت تنها منبع و یگانه تکیه گاه انرژی های خلاق شما در نیاید .

روش سی و پنجم برای رمانتیک بودن
هرگز سعی نکنید خود را در مقابل معشوق تحقیر کنید و یا کوچک و ناچیز جلوه دهید . چنان چه قسمتی از بخش های وجودی خود را دوست ندارید یا نمی پسندید ، آن را تغییر دهید . سپس هنگامی که از شما تعریف یا تمجید می کنند به گفتن "متشکرم" اکتفا کنید و هرگز برای تعدیل یا بی اهمیت جلوه دادن نکات مثبت و توانایی های خود چیزی نگویید .

روش سی و ششم برای رمانتیک بودن
خود را متعهد سازید تا بیاموزید آن گونه که معشوق به راستی استحقاق آن را دارد به او عشق بورزید . از او بپرسید : "چگونه می توانم تو را بیش تر دوست داشته باشم ؟" ، "چگونه می توانم این احساس را به تو منتقل کنم که بسیار دوست داشتنی هستی ؟ "

روش سی و هفتم برای رمانتیک بودن
حتما" درباره ی تمامی آن چه شما را ناراحت می کند یا عصبانی کرده با نامزد / همسر خود صحبت کنید .

روش سی و هشتم برای رمانتیک بودن
به خود اجازه دهید عشق ورزیدن را بیاموزید . هر آنچه را در باب عشق وجود دارد بشنوید ، بخوانید و یاد بگیرید . هرگز فرض نکنید که در مکتب عشق "همه چیز دان " هستید .

یاد از ان روزي که بودي زهره ياره من
دور از چشم رقيبان در کنار من
حال بيا خاليست جايت اي نگار من
در سان پاره من اخر کجايي زهره

ياد داري زهره ان روزي که در صحرا
دست اندر دست هم گردش کنان تنها
راه ميرفتيم و در بين شقايق ها
بود عالم ما را لطف و صفايي زهره
....................................
........

خارج شده است
26 آذر 1390,ساعت 16:50:23
پاسخ #13 در:
eln@z
تشكر
-اهدا شده: 110
-دريافت شده: 172

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 13
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 227
به نظر من رمانتیک بودن خیلی خوبه حد اقل خانووم ها خیلی میپسندنش /o.

و یک رفتاری هست که آقایون اصلا ازش بویی نبردن مگر تعداد محدودیشون. o62

زن که باشی دوست داری تکیه بدهی،ضعیف باشی.زن که باشی گاهگاهی حریصانه بومیکنی،شاید عطر گیس مردانه اش را.زن که باشی.گاهی رهایش می کنی و پشت سرش آب می ریزی و قناعت می کنی به رویای حضورش به این امیدکه اوخوشبخت باشد!دست خودت نیست،زن که باشی همه دیوانگی های عالم را بلدی!مــن زنـم!نگاه به صـــداو بدن ظریفـــم نکن!اگـر بخـواهـــم تمــام هویت مردانه ات رابه آتش خواهم کشید

خارج شده است
02 دي 1390,ساعت 13:32:42
پاسخ #14 در:
اسماعیل
تشكر
-دريافت شده: 0

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1
خوبه

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
GoogleTagged: 101

پرش به :