مهم: موفق ترین کاربر بهمن ماه گذشته 'Xman' عزیز هستند  =-= کلیک کنید =-=

*
به تالار گفتمان "ساده دل" خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید. 20 اسفند 1388,ساعت 00:15:24

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

نام انجمن آخرين موضوعات ارسال کننده تاريخ
  گــــفــــتــــگــــو آزاد   چت روم آفلاين (احوالپرسي و گپ با دوستان) -2-   گلوريا   ديروز، ساعت 22:43:20 بعدازظهر
  اطـلـاعــیــه، راهــنــمــا و اخــبــار انـجـمـن هـا   قدردانی از موفق ترین کاربر در ماه گذشته   miladsantio   ديروز، ساعت 20:06:35 بعدازظهر
  ادبـــی - مــذهــبــی   چند جمله براي تمام زندگي   صمد   ديروز، ساعت 19:51:26 بعدازظهر
  عــلــمــی - ورزشـی   نجوم بخش دوم – آسمان دروازه زمان   miladsantio   ديروز، ساعت 19:48:56 بعدازظهر
  گــــفــــتــــگــــو آزاد   چشممان هیچ وقت درست نمی بیند   صمد   ديروز، ساعت 19:45:49 بعدازظهر
  ادبـــی - مــذهــبــی   شعر چیست؟ شاعر کیست؟   صمد   ديروز، ساعت 19:38:03 بعدازظهر
  گــــفــــتــــگــــو آزاد   خودم و خودم   صمد   ديروز، ساعت 19:35:27 بعدازظهر
  گــــفــــتــــگــــو آزاد   فقط بگو   صمد   ديروز، ساعت 19:31:21 بعدازظهر
  عــلــمــی - ورزشـی   نجوم بخش سوم - از تولد تا مرگ یک ستاره   miladsantio   ديروز، ساعت 19:29:24 بعدازظهر
  ادبـــی - مــذهــبــی   شعر های بلند و کوتاه   صمد   ديروز، ساعت 19:27:55 بعدازظهر
  فیلم ايراني و خارجي   تصاویر برندگان اسکار 2010   meysam   ديروز، ساعت 15:03:12 بعدازظهر
  گـــالـــري عــكـــس   منظره و طبیعت   shadi.shadi   18 اسفند 1388,ساعت 23:12:34
  آمـــــوزش تــــرفــــنــــد   حقه‌هايي براي خالي كردن حافظه   shadi.shadi   18 اسفند 1388,ساعت 23:03:01
  معرفی و دانلود نرم افزار   لینک دانلود انواع نرم افزارها ( با توضیح )   VICTORY   18 اسفند 1388,ساعت 22:44:49
  اخبار شبـكه و ايـنـتـرنـت   نفس‌های آیتونز به شمارش افتاد   meysam   18 اسفند 1388,ساعت 18:25:26

وضعيت تاپيك
عنوان موضوع
موضوع: بابا دوست دخترم حامله ست ....
تعداد پاسخ ها
1
تعداد بازديد
472

صفحه: [1]   پایین
  به مورد علاقه ها اضافه شود  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: بابا دوست دخترم حامله ست ....  (دفعات بازدید: 472 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
MeMoL
مدير سايت
ريش سفيد سايت
*

محبوبيت : 761
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1639
تعداد تاپيك ها: 316
تشكر اهدا شده: 385
تشكر دريافت شده: 335

ساده دلِ ساده دل

active
experience
level

نمايش پيغام هاي اين كاربر WWW
« : 09 تير 1387,ساعت 15:08:12 »

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد. لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

پدر در حال رد شدن از کنار اتاق خواب پسرش بود، با تعجب دید که تخت خواب کاملاً مرتب و همه چیز جمع و جور شده. یک پاکت هم به روی بالش گذاشته شده و روش نوشته بود «پدر». پدر با بدترین پیش داوری های ذهنی پاکت رو باز کرد و با دستان لرزان نامه رو خوند:

پدر عزیزم،
با اندوه و افسوس فراوان برایت می نویسم. من مجبور بودم با دوست دختر جدیدم فرار کنم، چون می خواستم جلوی رویارویی با مادر و تو را بگیرم.

من احساسات واقعی رو با (اس تاکی) پیدا کردم ،او واقعا معرکه است ،اما می دونستم که تو اون رو نخواهی پذیرفت، به خاطر تیزبینی هاش، خالکوبی هاش ، لباسهای تنگ موتور سواریش و به خاطر اینکه سنش از من خیلی بیشتره. اما فقط احساسات نیست، پدر. اون حامله است !!! ( اس تا کی) به من گفت ما می تونیم شاد و خوشبخت بشیم.

اون یک تریلی توی جنگل داره و کلی هیزم برای تمام زمستون. ما یک رؤیای مشترک داریم برای داشتن تعداد زیادی بچه.(اس تا کی)چشمان من رو بروی حقیقت باز کرد که ماریجوانا واقعا به کسی صدمه نمی زنه . ما اون رو برای خودمون می کاریم، و برای تجارت با کمک آدمای دیگه ای که توی مزرعه هستن، برای تمام کوکائینها و اکستازیهایی که می خواهیم. در ضمن، دعا می کنیم که علم بتونه درمانی برای ایدز پیدا کنه،و (اس تاکی) بهتره بشه.

اون لیاقتش رو داره. نگران نباش پدر، من 15 سالمه، و می دونم چطور از خودم مراقبت کنم. یک روز، مطمئنم که برای دیدارتون بر می گردیم، اونوقت تو می تونی نوه های زیادت رو ببینی.

با عشق،
پسرت، John

صبر کنید اصل کاری پاورقی نامه است :

پاورقی:
پدر، هیچ کدوم از جریانات بالا واقعی نیست،من بالا هستم تو خونه ( تامی) ،فقط می خواستم بهت یاد آوری کنم که در دنیای چیزهای بدتری هم هست نسبت به کار نامه مدرسه که روی میزمه،

دوست دارم! هروقت برای امدن به خونه امن بود ،بهم یه زنگ بزن
نویسنده : نا شناخته

در داستان بالا این آقا پسر اینو به پدرش می فهمونه که چیزای مهمتر و بدتر از یک کارنامه هم وجود داره.

متاسفانه اگر یادتون باشه توی اردیبهشت ماه یک دختر نوزده ساله بخاطر کنکور خود کشی کرد و این دختر خانم، خدا رحمتش کنه درسشم خیلی خوب بود چرا ؟ آیا این درستکه بخاطر امتحان کنکور یک انسان خود کشی کنه .حرف زیاده و دلا پر این اولیش نبود آخریشم نبود .خودتون همه از ما بیشتر این مسائل همه جا خوندید.

یادت باشه خود کشی یه انسان گناه بسیار بزرگی هست

و اما!

و اما قرار نیست هر جا کم آوردیم و به بن بست خوردیم خود کشی کنیم.

این درست نیست که یک سال با فشارروحی و استرس زندگی کردن .البته در جامعه ما چشم هم چشمی متاسفانه بقدری زیاده که پدرو مادر ها از بچه هاشون رتبه می خوان و اونا متوجه نیستن که این رتبه به چه قیمتی تموم میشه .

به نظر بنده حقیر خیلی چیزها از کنکور واجبت تر و مهمتر هستند، پس سخت نگیریم اگه تو یه امتحان قبول نشودیم و فکر کنیم دیگه همه چیزی تمومه وقتی ما تلاش کردیم و نتیجه نگرفتیم مطمئن باشیم که، خدا ما رو دوست داشته یه چیزی بوده ما نمیدونستیم شاید مثلا با رفتن ما به اونجا منجر به مرگ ما میشود ویا.....

خارج شده است

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ifj, تابلو, آنارايا

براي اين پست, 3 كاربر تشكر كرده اند

درون اتفاق درد ، ميـــان شهر بي پيكـــــر
سكانس آخر شعرم،: «منم بي تو كه مي ميرم»

نشد یه قصری بسازم پنجرهاش آبی باشه
من باشم و تو باشی و یک شب مهتابی باشه
تابلو
تازه اول راهه
*

محبوبيت : 70
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 41
تعداد تاپيك ها: 5
تشكر اهدا شده: 6
تشكر دريافت شده: 15

active
experience
level

نمايش پيغام هاي اين كاربر WWW
« پاسخ #1 : 18 ارديبهشت 1388,ساعت 14:55:02 »

یادم باشه موقع کارنامه گرفتن این روشو امتحان کنم

خارج شده است

آنچه که هستی هدیه خداوند به توست و آنچه که میشوی هدیه تو به خداوند است،پس بی نظیر باش
صفحه: [1]   بالا
  به مورد علاقه ها اضافه شود  |  چاپ صفحه  
GoogleTagged: google

پرش به :  

* قوانین ارسال
شما نمي توانيد تاپيک جديد ارسال نماييد .

شما نمي توانيد جواب پست ارسال نماييد .

شما نمي توانيد فايل پيوست کنيد .

شما نمي توانيد پست خود را ويرايش کنيد .
کدهای BB خاموش است .
شکلک ها خاموش است .
کد هاي [img] خاموش است .
کد هاي Html خاموش است .