آشپزی ( مخصوص آشپزها ) - * - 03 خرداد 1391,ساعت 23:51:02

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : حرف دل
متن :   مخصوص ساده دلادوستش دارم ولی او دیگران را دوست داردبرخلاف عشق از ما ب...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : امروز، ساعت 23:42:30
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : امروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : امروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : امروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : امروز، ساعت 12:50:12
موضوع : خواننده های ایرانی
متن : احسان خواجه امیری به همراه همسرش شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا ب...
در گـــالـــري عــكـــس
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 04:25:06
موضوع : تذکری به خودم
متن : باید یاد بگیرم چه حرفی بزنم ؛ قبل از گفتن هر حرفی خوب فکر کنم تا مبادا ن...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:54:40
موضوع : • مناجات •
متن : و ما برای عروج به آسمان آفریده شدیم ، خدایا زمین گیر شدنم را مپسند . . .
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:31:18
موضوع : 1400 صلوات براي .............
متن : درود بر دوستای خوبم شادی عزیز قبل از هر حرفی واقعا متأسفم به خاطر دوست ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:24

صفحه: 1 ... 18 19 20 [21]   بالا
موضوع: آشپزی ( مخصوص آشپزها )  (دفعات بازدید: 18101 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
28 دي 1389,ساعت 03:41:28
پاسخ #300 در:
نفس
تشكر
-اهدا شده: 66
-دريافت شده: 108

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 30
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 102
پاسخ : آشپزی ( مخصوص آشپزها )
                                                                           آلبالو پلو
 مواد لازم برای 4_5:

:.برنج 4پیمانه

:.آلبالو 1 پیمانه

:.نصف سینه کامل مرغ

:.شکر نصف پیمانه

:.پیاز 1عدد

:.روغن دوقاشق غذا خوری

:.کره 50 گرم

مرغ رو با پیاز ونمک وزرد چوبه آبپز کنید ووقتی که کاملا پخته شد به صورت دلخواه خرد کنید

هسته آلبالو رو بگیرید وبا شکر بزارید بپزه (می تونید از مربای آلبالو هم استفاده کنید )مقدار شکر هم بستگی داره به ذائقه تون  .اگرغذاهای شیرین رو دوست دارید مقدار بیشتری شکر اضافه کنید  .برنج رو آبکش کنید ویه کم روغن کف قابلمه بریزید (می تونید برای ته دیگ  نون یا سیب زمینی استفاده کنید )برنج و آلبالو ومرغ خرد شده رودر سه مرحله  اضافه کنید .کره رو به چند قسمت تقسیم کنید وروی برنج بچینید وبزارید حدود یک ساعت پلو دم بکشه .

اگر دوست داشتین می تونید برای تزئین از خلال پسته وبادام استفاده کنید .

یاد از ان روزي که بودي زهره ياره من
دور از چشم رقيبان در کنار من
حال بيا خاليست جايت اي نگار من
در سان پاره من اخر کجايي زهره

ياد داري زهره ان روزي که در صحرا
دست اندر دست هم گردش کنان تنها
راه ميرفتيم و در بين شقايق ها
بود عالم ما را لطف و صفايي زهره
....................................
........

خارج شده است
28 دي 1389,ساعت 03:45:37
پاسخ #301 در:
نفس
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
                                                                          میگو پلو
(برای 4تا 6 نفر )

:.برنج 6 پیمانه

:.میگو پاک شده نیم کیلو

:.سبزی (گشنیز وشنبلیله )نیم کیلو

:.سیر چهار حبه

:.پیاز متوسط 3عدد

:.فلفل قرمز وسیاه

:.روغن 3 یا چهار قاشق غذا خوری

:.نمک وفلفل وادویه به مقدار لازم 

ایتدا سبزی رو جدا گانه تفت می دیم وکنار می زاریم .یه پیاز داغ عسلی درست کنیم سیر ومیگو رو هم اضافه می کنیم وتفت می دیم وبعد سبزی رو اضافه می کنیم ، نمک وفلفل رو فراموش نکنید ویه لیوان آب اضافه می کنیم ومی زاریم با حرارت ملایم حدود نیم ساعت بپزه

برنج رو مثل چلو ساده آبکش می کنیم دوتا سه قاشق روغن کف قابلمه می ریزیم  وبرای ته دیگ از سیب زمینی ورقه شده استفاده کنید که خیلی خوشمزه می شه ویک سوم برنج رو تو قابلمه می ریزیم  ومخلوط میگو وسبزی رو لابه لای برنج می زاریم وتا تموم شدن برنج ومخلوط میگو این کار رو انجام می دیم . ومی زاریم تا پلو دم بکشه. اگه دوست داشتین  برای استفاده از فلفل مخصوصا فلفل سیاه تو این غذا دست ودل باز باشید که تند بودن غذا مزه خوب اونو دو چندان می کنه .این پلو رو با ترشی میل کنید .

حتما درست کنید واز خودنش لذت ببرید

نکته در مورد پاک کردن میگو : میگو به دو مرحله پاک کردن احتیاج داره .در مرحله اول پوسته سخت میگو ها را جدا می کنیم  و بعد با چاقو قسمت پشت میگو را برش می دهیم و آن را تخلیه می کنیم .

........

خارج شده است
28 دي 1389,ساعت 03:48:14
پاسخ #302 در:
نفس
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
ته ديگ باله مرغ

مواد لازم:

* باله مرغ (قسمت مياني) براي غذاي 4 نفر : حدود 20 باله

* ماست حدود 4 قاشق

* نمك به مقدار لازم و فلفل (دلخواه)

* زعفران

*برنج به ازاي هر نفر يك پيمانه

حالا نحوه درست كردن:

باله هاي مرغ را بشوريد، در ماست و نمك و زعفران قرار دهيد و به مدت حداقل 2 ساعت صبر كنيد و در اين مدت ، در يخچال نگه داري كنيد

يه قابلمه اي كه گنجايش باله ها در كف خودشو داشته باشه در نظر بگيريد، كمي  كف قابلمه روغن بماليد باله ها رو ته اون بچينيد و مابقي ماست رو روي اون بريزيد  برنج رو جداگونه آبكش كنيد يا بذاريد آب اون بجوشه و سپس روي باله ها بريزيد، مدت زماني كه طول ميكشه برنج دم بكشه باله ها هم سرخ ميشوند

نكته خيلي مهم اينه كه شعله گاز رو خيلي خيلي كم كنيد چون به علت داشتن ماست ممكنه باله ها بسوزن

وقتي كه غذا آماده شد باله ها رو با تزئيني مناسب روي برنج بچينيد و با چند شاخه جعرفي  زيباترش كنيد

حالا يه بو بكشيد و يه به به  از ته دل بگيد و با آرامش ميل كنيد

« آخرين ويرايش :توسط نفس »

........

خارج شده است
28 دي 1389,ساعت 03:55:59
پاسخ #303 در:
نفس
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
                                                    نازخاتون (ترشي شمالي)

مواد لازم:

بادمجان قلمي 8 عدد
 گوجه‌فرنگي درشت 5 عدد
 آبغوره يك دوم ليوان
 نعناي خشك يك قاشق غذاخوري
 پياز رنده شده 3 قاشق سوپ‌خوري
 گلپر يك قاشق غذاخوري
 آب انار 2 ليوان (در صورت نبودن آب انار مي‌توانيد از يك تا 2 قاشق غذاخوري رب انار به اضافه مقداري شكر استفاده كنيد).

طرز تهيه:

بادمجان‌ها را مي‌توانيد كبابي كنيد يا در صورت تمايل آنها را در فر به مدت نيم ساعت قرار دهيد تا نرم شوند. سپس پوست آنها را بكنيد و خوب ساطوري كنيد.

در مرحله بعد مقداري آب جوش روي گوجه‌فرنگي‌ها بريزيد تا پوست آنها براحتي كنده شود. سپس گوجه‌ها را خرد كرده و كنار بگذاريد.

حالا بادمجان‌هاي ساطوري شده را همراه آب انار و آبغوره در ظرفي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا آهسته بجوشد و غليظ شود. پس از آن گلپر، نعنا و پياز رنده شده را درون آن ريخته و از روي شعله برداريد و گوجه‌فرنگي خرد شده را به آن اضافه كنيد و در ظرف مورد نظر بكشيد.به عنوان تزيين مي‌توانيد از مقداري گردوي خرد شده روي اين غذا استفاده كنيد.

........

خارج شده است
28 دي 1389,ساعت 04:00:15
پاسخ #304 در:
نفس
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
                                                              ترشی فوری

مواد لازم:

- بادمجان قلمي 8 عدد
- گوجه فرنگي 3 عدد متوسط
- فلفل سبز دلمه اي 2 عدد متوسط
- هويج 2 عدد متوسط
- سير 1 بوته
- ترخان خشك 2 قاشق غذاخوري
- شويد خشك 1 قاشق غذاخوري
- سركه سيب به مقدار لازم
- گلپر يا سياه دانه در صورت تمايل
- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

* طرز تهيه:

1- پوست بادمجانها را بگيريد و آنها را حلقه حلقه كرده، در قابلمه لعابي ريخته روي آن سركه سيب بريزيد به حدي كه روي بادمجانها را بگيرد. سپس آن را روي حرارت قرار دهيد تا بادمجانها پخته شده و نرم گردد. پس از آن كه بادمجانها سرد شد آنها را با ته قاشق له كنيد.
2- گوجه فرنگي ها را شسته، كاملاً خشك كنيد و آنها را ريز خرد نماييد.
3- فلفل هاي دلمه اي را بشوييد و با دقت آنها را خشك كنيد و به صورت نگيني يا خلال خرد نماييد.
4- پوست سيرها را بگيريد و آنها را از رنده درشت رد كنيد.
5- پوست هويجها را بگيريد و آنها را از رنده درشت رد كنيد.
6- هويج، گوجه فرنگي، فلفل سبز دلمه اي، سير، ترخان و شويد را به بادمجان اضافه كنيد. به آن كمي نمك و زردچوبه بزنيد و تمام مواد را با هم مخلوط كنيد. سپس سركه سيب را روي مواد بريزيد تا حدي كه روي مواد را كاملاً بگيرد و آنها را در شيشه هاي در دار بريزيد. (براي آن كه ترشي كپك نزند بايد سركه خالص باشد. اگر از خالص بودن سركه اطمينان نداريد، بهتر است بگذاريد سركه چند جوش بزند، پس از آن كه سرد شد آن را به مواد اضافه كنيد.) در صورت تمايل مقداري گلپر يا سياه دانه به ترشي اضافه كنيد.
نكته (1): براي تهيه يك ترشي خوب اولاً مواد بايد كاملاً تازه باشد، ثانياً مواد بايد كاملاً خشك باشد و به هيچ وجه آب نداشته باشد تا ترشي كپك نزند.
نكته (2): در صورتيكه طعم بادمجان كبابي را مي پسنديد، به جاي اين كه بادمجانها را با سركه سيب بجوشانيد آنها را كبابي كنيد.

........

خارج شده است
28 دي 1389,ساعت 04:53:24
پاسخ #305 در:
12345678
مهمان
تشكر
-اهدا شده:
-دريافت شده:

همبرگر شاتو بریان

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

مواد لازم

همبرگر يك عدد
نان‌برگر يك عدد
پنير پيتزا يك ورق
تخم‌مرغ يك عدد
كاهو 40 گرم
گوجه‌فرنگي 40 گرم
خيارشور 40 گرم
سس مايونز 30 گرم

طرز تهيه

ابتدا همبرگر را سرخ كرده و تخم‌مرغ را داخل آب نيمرو مي‌‌كنيم و روي همبرگر، پنير گذاشته تا كمي گرم شود ، تخم‌مرغ نيمرو شده را روي آن مي‌‌گذاريم بعد نان برگر را بريده و به يك طرف آن سس مي‌‌زنيم و روي آن خيارشور، كاهو و گوجه مي‌‌چينيم و همبرگر كه روي آن پنير و تخم‌مرغ نيمرو شده است را قرار مي‌‌دهيم و طرف نان ديگر را روي مواد مي‌‌گذاريم

خارج شده است
03 مرداد 1390,ساعت 12:38:47
پاسخ #306 در:
farshad2009
مدیر یار
تشكر
-اهدا شده: 1007
-دريافت شده: 624

*
محبوبيت : 208
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 895
ســــــاده دل
خوراک مرغ و بیسکوییت

مواد لازم

برای خوراک مرغ:

سینه ی مرغ کامل با استخوان 3 عدد
روغن زیتون  3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آب مرغ 5 فنجان
عصاره مرغ 2 بسته
کره 12 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 2 عدد
آرد  سه چهارم فنجان
خامه یک چهارم فنجان
هویج خرد شده آب پز شده 4 عدد
نخود سبز 2 فنجان
جعفری خرد شده نصف فنجان
کرفس خرد شده یک و نیم فنجان 

مواد لازم بیسکوییت

آرد 2 فنجان
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
کره   8 قاشق غذاخوری
ماءالشعیر  سه چهارم فنجان
جعفری خرد شده  نصف فنجان
تخم مرغ 1 عدد
خوراک مرغ و بیسکوییت

طرز تهیه

درجه ی فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم نمایید. هر یک از سینه های مرغ را به دو قسمت تقسیم نمایید و آن ها را داخل ماهیتابه گذاشته، روی آن ها روغن زیتون بمالید و با اندکی نمک و فلفل چاشنی دهید. سپس آن ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه، کاملا سرخ کنید. بعد از آن که کمی سرد شدند، استخوان ها و پوست آن ها را جدا نموده و جوجه های کباب شده را به تکه های بزرگ برش بزنید.

آب مرغ را گرم کنید و مکعب های عصاره ی مرغ را داخل آن بیندازید تا حل شوند. در ظرف دیگری کره را ذوب کنید و پیازها را داخل آن با حرارت پایین به مدت 10 تا 15 دقیقه سرخ نمایید. آرد را به آن اضافه کرده و با دمای کم به مدت 2 دقیقه در حالی که مرتبا آن را به هم می زنید روی گاز حرارت دهید.

ترکیب آب مرغ را زمانی که هنوز داغ است، به آن اضافه کنید. ترکیب آب مرغ باید به مدت 1 دقیقه روی حرارت پایین بجوشد و در این زمان آن را هم بزنید تا غلیظ شود. سپس 2 قاشق چای خوری نمک، نصف قاشق چای خوری فلفل و خامه را به آن بیفزایید.

سپس سینه های مرغ، هویج، نخود سبز، کرفس و جعفری را اضافه نمایید و آن ها را کاملا با هم مخلوط کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بپزد.

در طول این مدت می توانید بیسکوییت ها را آماده کنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک و شکر را کاملا با هم مخلوط کنید(بهتر است برای این کار از مخلوط کن استفاده کنید) سپس کره را افزوده و با سرعت پایین، آن را با سایر مواد ترکیب کنید تا کره به تکه های خیلی کوچکی در بیاید. ماء الشعیر را به آن اضافه کرده، با تنظیم مخلوط کن روی سرعت پایین آن را با سایر مواد مخلوط کنید. در آخر جعفری را با آن بیفزایید.

خمیر را روی سطح صافی قرار دهید که پیش تر آن را کاملا با آرد پوشانده اید. آن را با یک وردنه صاف کنید تا به ضخامت 8/3 اینچ برسد. حال با یک قالب دایره ای شکل 12 دایره در بیاورید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ را با یک قاشق غذا خوری آب به هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و مایع یکدست و صافی تهیه کنید.

حالا خوراک مرغ را از داخل فر بیرون بیاورید و خمیر بیسکوییت ها را روی آن قرار دهید. روی خمیرهای بیسکوییت را به مایع تخم مرغ آغشته نمایید. ظرف را دوباره داخل فر قرار دهید تا به مدت 20 الی 30 دقیقه دیگر داخل فر بماند. زمانی که بیسکوییت ها قهوه ای رنگ شدند و خورشت در حال جوشیدن بود، ظرف را از فر خارج کنید.

نکته :می توانید خوراک مرغ و بیسکوییت ها را جداگانه در یخچال نگه داری کنید و زمان سرو، خوراک مرغ را به مدت 25 دقیقه روی حرارت قرار دهید و بعد آز آن بیسکوییت ها را روی آن قرار داده به مدت 30 دقیقه ی دیگر درون فر بگذارید و طبق روشی که گفته شد، عمل نمایید. از خوراک مرغ و بیسکوییت لذت ببرید.

زیاد خوب نباش
زیاد دم دست هم نباش
زیاد که باشی ، زیــــــــــادی می شوی
[/b][/color]

خارج شده است
03 مرداد 1390,ساعت 13:24:38
پاسخ #307 در:
eln@z
تشكر
-اهدا شده: 110
-دريافت شده: 172

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 13
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 227
خوراک گوشت و سبزیجات تند
 خوراک گوشت و سبزیجات تند
 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95 o95

مواد لازم برای 4 نفر:
120 گرم اسپاگتی نازک
½ پیمانه آب
3 قاشق.سوپخوری. سس سویا
2 قاشق.چای خوری. آرد ذرت یا نشاسته
½ قاشق.چای خوری. پودر فلفل سیاه
8/1 قاشق.چای خوری. پودر فلفل قرمز
1 پیمانه نخود سبز با پوست (نخودهای بسیار تازه ای که هنوز دانه آن کامل نشده و پوستی شیرین دارند.)
½ پیمانه فلفل دلمه سبز یا قرمز خرد شده
1 حبه سیر ریز خرد شده
1 پیمانه قارچ تازه خرد شده
1 قاشق.سوپ خوری. روغن
350 گرم گوشت گوساله بدون چربی

روش تهیه:
1.اسپاگتی را طبق دستور مندرج روی بسته بندی آن بپزید، آبکش نموده کنار بگذارید.

2.در این بین، سس را به این ترتیب آماده کنید: آب، سس سویا، آرد ذرت و فلفلها را در کاسه مناسبی مخلوط کرده، کنار بگذارید.

3.ته یک قابلمه بزرگ چدنی (Wok) را با اندکی روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. نخودها را از عرض دو قسمت کرده همراه با فلفل دلمه و سیر داخل قابلمه ریخته و 1 دقیقه روی حرارت بپزید، قارچ را اضافه کرده و مواد را به هم بزنید و تا زمانی که سبزیجات کمی نرم شوند بپزید. سپس آنها را از قابلمه خارج کرده، کنار بگذارید.

4.روغن را داخل قابلمه چدنی ریخته، گوشت را که به شکل نوارهایی نازک بریده اید اضافه کرده، به مدت 3 تا 4 دقیقه یا بیشتر در حال بهم زدن بپزید. گوشتها را در یک گوشه قابلمه جمع کرده، سس را بهم زده در مرکز قابلمه بریزید و تا زمانی که کمی غلیظ و حباب دار شود حرارت دهید، سبزیجات را اضافه کنید و با گوشت وسس مخلوط نمایید و بگذارید 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزد. اسپاگتی را اضافه کرده و سرو کنید.

زن که باشی دوست داری تکیه بدهی،ضعیف باشی.زن که باشی گاهگاهی حریصانه بومیکنی،شاید عطر گیس مردانه اش را.زن که باشی.گاهی رهایش می کنی و پشت سرش آب می ریزی و قناعت می کنی به رویای حضورش به این امیدکه اوخوشبخت باشد!دست خودت نیست،زن که باشی همه دیوانگی های عالم را بلدی!مــن زنـم!نگاه به صـــداو بدن ظریفـــم نکن!اگـر بخـواهـــم تمــام هویت مردانه ات رابه آتش خواهم کشید

خارج شده است
07 آبان 1390,ساعت 14:15:44
پاسخ #308 در:
ZAGHI
تشكر
-اهدا شده: 706
-دريافت شده: 686

دیگه راه افتاده
*
محبوبيت : 40
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 563
کوفته کاناپه

مواد لازم برای تهیه کوفته:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
زیره یک دوم قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه مقداری
پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم

مواد لازم برای داخل کوفته:
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چای خوری
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
نمک، فلفل و آویشن مقداری
جعفری ریز شده ۱ قاشق سوپ خوری

روش تهیه:
گوشت را با پیاز، جعفری، آرد، تخم مرغ، زیره، نمک و فلفل مخلوط نمایید و خوب ورز دهید.
سپس از این مخلوط به اندازه ی یک تخم مرغ بردارید و در دست بیضی کنید و وسط آن را مانند قایق گود نمایید.
سینی فر را چرب کنید و کوفته ها را در آن بچینید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا نیم پز شوند.
حالا از مواد میانی درون گودی های کوفته ها بریزید و روی آن ها پنیر رنده شده بپاشید و مجددا درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.

روش تهیه ی مواد میانی:
پیاز و سیر رنده شده را با کمی روغن تفت دهید.
سپس رب گوجه فرنگی و بعد قارچ را اضافه نمایید.
آن گاه فلفل دلمه ای خرد شده و بعد گوجه فرنگی ریز شده را بیفزایید و منتظر بمانید تا کمی پخته شود.
بعد نمک، فلفل، آویشن و جعفری خرد شده را بیفزایید.
سپس درون گودی ها از این مخلوط بریزید. اگر آب انداخت، آب مواد فوق را در کف ظرف کوفته ها بریزید.
انرژی کل: ۱۷۰۰ کیلو کالری

يادم رفت فراموشت كنم پدر جان

خارج شده است
26 آبان 1390,ساعت 10:33:11
پاسخ #309 در:
ZAGHI
تشكر

دیگه راه افتاده
*
آفلاین آفلاین
طبخ ماهی رژیمی

طبخ ماهي بدون استفاده از روغن براي افراد با كلسترول بالا

مواد لازم :

ماهي قزل آلا ۱عدد (به تعداد نفرات)
گوجه فرنگي حلقه شده ۲ عدد
ليمو ترش تازه حلقه شده ۱ عدد
نمك به مقدار لازم
پودر زنجبيل به مقدار لازم
سير و شويد تازه به مقدار لازم

طرز تهيه

بهترين روش براي طبخ ماهي قزل آلا به اين نحو است كه ماهي را شسته و بعد از تميز كردن داخل شكم آن ، كمي سير تازه بماليد ، مقداري پودر زنجبيل و نمك به آن بزنيد و مقداري شويد تازه درون شكم قرار داده ، بگذاريد يك ساعت داخل يخچال بماند .

بعد از يك ساعت ماهي را از يخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه كمي روغن (حدود نصف قاشق غذاخوري روغن زيتون) روي آن بماليد.

روي كاغذ آلومينيوم چند حلقه گوجه فرنگي بگذاريد ، بعد چند حلقه ليمو ترش ، سپس ماهي را روي گوجه و ليمو ترش قرار دهيد و بعد دوباره چند حلقه ليمو ترش و گوجه فرنگي روي ماهي بچينيد و سپس كاغذ را محكم ببنديد و در فر روي ميله هاي وسط با درجه حرارت ۲۵۰- ۲۲۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد ؛ در مدت نيم ساعت يا ۴۵ دقيقه ماهي آماده مي شود ، عصاره گوجه و ليمو ترش به خورد ماهي مي رود كه بسيار خوشمزه است .

*** نكته قابل توجه :

افراد با كلسترول بالا نبايد پوست ماهي را استفاده كنند.

خارج شده است
30 آبان 1390,ساعت 13:17:06
پاسخ #310 در:
ZAGHI
تشكر

دیگه راه افتاده
*
آفلاین آفلاین
طرز تهیه سالاد برنج (فرانسه)

مواد لازم( جهت ۴ تا ۵ نفر):

کته یا چلو                                          3 پیمانه
 مغز گردو نیم کوب                                100 گرم
 کشمش بی هسته خیس خورده           100 گرم
 کلم قرمز کوچک                                  نصف بته
 سرکه                                               3قاشق
 روغن سالاد                                      3قاشق
 نمک، فلفل                                      به میزان لازم

طرز تهیه:

کلم قرمز را هر چه نازک تر رشته رشته کنید و با یک قاشق سرکه در آب جوش بریزید و پس از ۱ دقیقه در آب کش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید ، سپس بگذارید آب آن برود .

همه اجزای سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، سپس در ظرف سالاد بکشید .
• برای این سالاد کته یا چلو را باید کمی زنده تر از معمول بردارید .

خارج شده است
صفحه: 1 ... 18 19 20 [21]   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
•دانلود رمان های مخصوص موبایل• ادبـــی - مــذهــبــی سارینا 11 560 آخرين ارسال 08 آبان 1390,ساعت 19:32:28
توسط fatima_olia