بازي هاي فارسي دارينوس - * - 04 خرداد 1391,ساعت 07:52:03

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : اگر عشق ؛ عشق باشه آدم از خودش میگذره ؛ همه چیز رو برای معشوقش میخواد . ت...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:53:58
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : هرچی فکر میکنم میبینم رویایی ندارم .......نکنه زندگی کردن داره از ذهنم می...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:56:08
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : این روز ها احساس می کنم خیلی چیزها هست که گمشون کردم . من راه رسیدن به خو...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:43:02
موضوع : حرف دل
متن :   مخصوص ساده دلادوستش دارم ولی او دیگران را دوست داردبرخلاف عشق از ما ب...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:42:30
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1] 2   بالا
موضوع: بازي هاي فارسي دارينوس  (دفعات بازدید: 3838 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
03 مرداد 1388,ساعت 22:50:47
در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر
-اهدا شده: 1855
-دريافت شده: 1309

*
محبوبيت : 931
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1035
بازي هاي فارسي دارينوس
سلام به دوستان .شركت دارينوس از دير باز در عرصه سرگرمي هاي رايانه اي فعال بوده است اين شركت با امكاناتش دست به فارسي كردن بازي هاي كامپيوتري زده است در سال هاي اخير كار هاي ارائه شده اين شركت فوق العاده بوده است بوده است به طوري كه ارتباط ما را با بازي بسيار گسترده كرده است 
در اين تايپيك به معرفي محصولات اين شركت ميپردازيم

Spore
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
بازی اسپور (هاگ) را می توان یکی دیگر از شاهـکارهای خالق بازیهای کمپانی ماکسیس، ویل رایت دانست. از این مغز متفکر بازیهای شبیه سازی قبل از این سری بازیهای زندگی مجازی (The sims) و  شهر مجازی (Simcity) را دیده بودیم. که هر کدام پس از گذشت ده ها سال از آغاز انتشارشان هنوز جزء محبوبترین سرگرمیهای رایانه ای محسوب می شوند. اسپور اما وارد دنیای دیگری شده است. ویل رایت که در آغاز برای نسخه اولیه شهر مجازی به سال 1995 از کلیه ناشران آن زمان جواب منفی شنیده بود، با پایه ریزی ماکسیس امروز به تجربه ای بی نظیر در عالم بازیهای رایانه ای دست یافته است. تجربه ای که به مدد آن در هر بازی مخاطبان را وارد دنیایی می کند که نه تنها کسی انتظار آنرا نداشته است بلکه بقدری پیچیدگی های دنیای واقعی در جهان شبیه سازی شده وی زیبا، اصولی و جذاب به تصویر کشیده می شوند که مخاطب را قبل از هر کار وادار به تحسین این اعجوبه طراحی بازیها می کند.
در اسپور بازیکن، بازی را با یک موجود تک سلولی آغاز می کند، مجودی که منهای ظاهر آن تنها پارامتر حیاتی وی گوشتخوار یا گیاهخوار بودن آنست. مجودی میکروسکوپی در بیکران اقیانوس ها در دنیای اسپور و با نظارت بازیکن بر جزء جزء مراحل رشد به موجودی تبدیل می شود که وارد فضای بیکران کهـکشانها می شود. دنیای اسپور از میلیونها سال قبل آغاز و تا آینده ای نامعلوم پیش می رود.

بازیکن در اسپور، با موجودی که با نظارت وی هر روز پیچیده و پیچیده تر می شود زندگی می کند. دی ان ای (DNA) به عنوان یکی از منابع بازی باعث افزایش پیچیدگی های ذهنی موجود شده و آهسته آهسته به او قدرت تفکر می دهد.
پس از پشت سر گذاشتن دوران تک سلولی، موجود وارد دنیای جانوران می شود. او هنوز راه درازی در پیش دارد. او آرام آرام و بواسطه بزرگ تر شده مغزش پی به ارزشهای زندگی جمعی می برد. زندگی قبیله ای مرحله بعدی بازی را شکل می دهد که در آن موجود در کنار سایر همنوعان خود زندگی می کند.

اما زندگی قبیله ای نیز پس از پی بردن موجودات به قدرت و تاثیر ابزار در زندگی پشت سر گذاشته شده و با شکل گیری صنعت، زندگی شهری شکل می گیرد.

اما اینجا نیز پایان کار نیست و موجودات راه درازی در کشف راز و رمز های کهـکشان و فضا دارند...

بازی اسپور علیرغم نیاز به کنترل و هدایت عوامل بسیار در دنیای بازی، شرایطی مطلوب را برای بازیکن بوجود می آورد. کنترل مجود و دنیای بازی در کنار گرافیک خاص این بازی یکی دیگر از نقاط قوت بازی محسوب می شود. عنصر صدا نیز یکی دیگر از عواملی است که سازندگان به اهمیت توجه به آن در مسیر بازی پی برده اند. صدا در این بازی یکی از عوامل مهم ارتباط بین موجودات بوده که به واسطه اهمیت آن، بازیکن باید در شکل گیری صدا و نغمه های موجود خود موثر باشد.

سخن گفتن درباره بازی اسپور کار مشکلی است اما به حق می توان بزرگترین نقطه قوت بازی را متفاوت بودن آن با آنچه که تا به امروز در دنیای بازیها دیدیم باشد.

بازی اسپور کلامی منطبق بر هیچ زبان زنده ای را در خود ندارد. بازیکنان بازیهای سیمز و سیم سیتی با کلام در این بازی که مجموعه از الفاظ خاص ماکسیس است آشنا هستند. اما بازی از متن برای راهنمایی و پیشرفت در بازی استفاده کرده است. بازی دارای متون بسیاری است که اگر قابل درک برای بازیکن نباشد به واقع چیزی از بازی نیز درک نمی شود. در اینجا پای دارینوس نیز به ماجرا باز شده و با برگردان متون بازی به زبان فارسی، راه بازیکنان فارسی زبان را نیز به دنیای اسپور باز کرده است.
اين بازي با cpu 2.0 ram 512 video card 128 قابل اجرا است قيمت عرضه اين محصول 55000 ريال در قال يك دي وي دي است

خارج شده است
09 مرداد 1388,ساعت 12:46:39
پاسخ #1 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پاسخ : بازي هاي فارسي دارينوس
دراکولا
dracula : origin

سازندگان سری بازیهای موفق و محبوب شرلوک هولمز، اینبار دنیای شاهزاده تاریکی ها را برای علاقمندان داستانهای وهم انگیز در قالب بازیهای ماجرای انتخاب کرده اند.

کنت دراکولا، با ورود هراس انگیز خود به ادبیات و آثار تصویری بی شمار، جریانی متفاوت از تقابل تاریکی و روشنایی را عرضه کرد. او که در آغاز از مدافعین سرسخت مسیحیت به شمار می رفت، در پی شکستی عاطفی، ایمانش همچون کوهی ریزش کرده و از میان بقایای این اضمحلال شخصیتی هیولایی شیطان صفت بر می خیزد که در حیاتی ابدی در پی انتقامی هولناک است تا نفرت و کینه خود را  از تقدیر سیاهش به نمایش بگذارد و براستی که چه نمایشی می سازد از تبدیل انسان تهی از ایمان به اهریمن.

در اقتباسی جدید از رمان تاریخی برام استوکر به سال 1897، اینبار نیز نبردی میان دراکولا و پروفسور ون هلسینک داریم. با این تفاوت که اینبار ما در نقش این پروفسور خوناشام ستیز به جنگ تاریکی می رویم.

کنت در پی دست نوشته ای  قدیمی، باقیمانده از مصریان باستان است تا با بهره جستن از آن نفرین ابدی محبوب خود را شکسته و روح سرگردان او را به کالبد زن جوانی که اینک در عمارتش زندانی است بازگرداند. اما روزنه ای کوچک برای نجات مینا این قربانی بخت برگشته باز می شود. ناجی او که دشمنی دیرینه ای با تمامی خوناشامان تاریخ دارد سفری دور و دراز را  به قاره های مختلف آغاز می کند تا از دست یافتن کنت به دست نوشته جلوگیری کند.

اگر چه این داستان تا بحال دستمایه آثار تصویری بیشماری شده و حتی در دنیای بازیهای رایانه ای نیز هم نمونه هایی در گذشته بوده و هم نمونه هایی در آینده خواهد آمد، اما دراکولای "فراگ ور" دارای خصوصیات منحصر بفردی است. در این بازی عنصر ماجرا و داستان را غالب بر سایر عوامل می بینیم و همین امر و ساختار روایت گونه آن، علاقمندان به این سبک از بازیها را  تا حدود زیادی راضی می کند.

بازی از لندن و دفتر کار ون هلسینک آغاز می شود. او که پس از پایان کار روزانه در حال تحقیق در مورد روش های مبارزه با موجودات خوناشام است با نامه ای از جاناتان هارکر ، یکی از شاگردانش روبرو می شود که به قلعه دراکولا رفته و نامزدش مینا را به او سپرده است.

در مجموع چهار فضای کلی برای بازی طراحی شده است. شهر لندن ، قاهره در مصر، وین در اتریش و ترانسیلوانیای رومانی، خواستگاه دراکولا، فضاهای اصلی بازی را تشکیل می دهند که هر کدام شامل زیرمجموعه هایی از محیط های دیگر می باشند.

کمپانی فراگ ور (Frogware)، که پس از ساخت بازیهای ماجرایی متعدد، با ساختار، محتوا و قالب های تکنیکی اینگونه از بازیها آشناست بخوبی از پس ساخت این بازی بر آمده است. سازندگان بازگشتی آگاهانه به موتور گرافیکی سوم شخص که اینک فضایی سنتی برای بازیهای سبک ماجرایی محسوب می شود داشته اند. این در حالی است که در نسخه های اخیر سری بازیهای شرلوک هولمز ، آنان فضایی در قالب یک بازی اول شخص بوجود آورده بودند.

ایجاد فضاهای متعدد با گرافیکی چشم نواز، طرح معماهایی به جا و جذاب، خلق شخصیت هایی متعدد و مرتبط با روند ماجرا و بهره جستن از جلوه های صوتی زیبا و  همچنین موسیقی زیبای بازی از عواملی هستند که به تعامل بازیکن با بازی کمک کرده و او را تا پایان همراهی می کنند.

اين بازي با cpu 2.4 ram 1024 video card 256 قابل اجرا است قيمت عرضه اين محصول 28000 ريال در قال يك دي وي دي است

خارج شده است
09 مرداد 1388,ساعت 14:24:46
پاسخ #2 در:
mahshid
تشكر
-اهدا شده: 74
-دريافت شده: 200

دیگه راه افتاده
*
محبوبيت : 267
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 518
سلام ایکس من عزیز.

راستش من این بازیو نصبش کردم.

باحال بود.

اما میشه یه درخواستی بکنم؟

اگه در توانت هست یه راهنمایی در مورد استراتژی رد کردن مراحل همینجا ضمیمه کن تا دوستان استفاده ببرند.

به زبان فارسی باشه بهتره.

ممنون ^=

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Xman

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

خارج شده است
11 مرداد 1388,ساعت 01:32:51
پاسخ #3 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سلام ایکس من عزیز.

راستش من این بازیو نصبش کردم.

باحال بود.

اما میشه یه درخواستی بکنم؟

اگه در توانت هست یه راهنمایی در مورد استراتژی رد کردن مراحل همینجا ضمیمه کن تا دوستان استفاده ببرند.

به زبان فارسی باشه بهتره.

ممنون ^=
سلام مهشيد جان راهنماي كامل مراحلش وجود داره البته اگه نسخه دارينوس را تهيه كرده باشيد حل معما ها خيلي راحت هست مثلا معماي اول كه روي نقشه هست نياز دارد كه به اسناد جمع آوري شده مراجعه كنيد اسنادي كه مسير دراكولا را در جنايت ها نشون ميده و...
 اگه توي يه قسمت خاص بازي گير افتادي بگو راهنمايت ميكنم

« آخرين ويرايش :توسط Xman »

خارج شده است
11 مرداد 1388,ساعت 01:43:19
پاسخ #4 در:
mahshid
تشكر

دیگه راه افتاده
*
آفلاین آفلاین
سلام مهشيد جان راهنماي كاملش طولانيه بگو كدوم قسمت گير افتادي راهنماييت ميكنم

خوب راستش من راهنمایی کاملشو میخواستم!

007 007 007 007 007 007 007 007 007

ببین اگه واست مشکل نیست ، یکی از کارهای زیررو که برات راحت تره انجام بده:

1_برام پیغام خصوصی کن.

2_به صورت فایل Word یا PDF برام ایمیل کن.

3_به صورت فایل Word یا PDF در همین تاپیک قرار بده که برای این کار باید ابتدا فایلت رو در یکی از سایت های آپلود فایل ،

آپلود کنی.

4_ اگه هیچکدوم مقدور نیست اسم سایتشو بده خودم یه سر بزنم. |-

خوب تصمیم با شما
 o93 o95 o95 o95 o93

خارج شده است
11 مرداد 1388,ساعت 01:52:07
پاسخ #5 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر

*
آفلاین آفلاین
مهشيد جان توي سايت نسخه ناقصش  وجود دارد خودم دفترچه راهنما ازش دارم اگه مشكلي از لحاظ زماني نداري قسمت به قسمت از روي دفترچه برات ارسال ميكنم

mahshid

خارج شده است
11 مرداد 1388,ساعت 02:08:59
پاسخ #6 در:
mahshid
تشكر

دیگه راه افتاده
*
آفلاین آفلاین
مهشيد جان توي سايت نسخه ناقصش  وجود دارد خودم دفترچه راهنما ازش دارم اگه مشكلي از لحاظ زماني نداري قسمت به قسمت از روي دفترچه برات ارسال ميكنم

ممنون دوست عزیز ، ولی اگه متن رو از جایی کپی پیست(copy & paste )میکنی که اشکالی نداره.

ولی اگه میخوای تایپ کنی اصلا بیخیالش شو!

چون من هیچ جوره راضی نیستم کسی به خاطر من توی زحمت بیفته!

اما اگه میخوای تکه تکه برام ارسال کنی ، با اجازه آنارایا توی یک تاپیک جدید توی این انجمن:

بازی های کامپیوتری

قرار بده تا همه بچه ها استفاده کنند.

منم از اول قصدم همین بود V0

خارج شده است
11 مرداد 1388,ساعت 02:18:25
پاسخ #7 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ممنون دوست عزیز ، ولی اگه متن رو از جایی کپی پیست(copy & paste )میکنی که اشکالی نداره.

ولی اگه میخوای تایپ کنی اصلا بیخیالش شو!

چون من هیچ جوره راضی نیستم کسی به خاطر من توی زحمت بیفته!

اما اگه میخوای تکه تکه برام ارسال کنی ، با اجازه آنارایا ا توی یک تاپیک جدید توی این انجمن:

بازی های کامپیوتری

قرار بده تا همه بچه ها استفاده کنند.

منم از اول قصدم همین بود V0

از فردا منتظر باش قسمت به قسمت برات توي يك تايپيك جديد ميگذارم البته بدنبال يه راهنماي كامل هستم اگه پيدا كردم حتما توي تايپيك قرارش ميدم

mahshid

خارج شده است
11 مرداد 1388,ساعت 22:05:33
پاسخ #8 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر

*
آفلاین آفلاین
شرلوک هولمز در برابر آرسن لوپن

داستان های جنایی مرموز همواره دست مایه مناسبی برای بازی های ماجرایی بوده اند به گونه ای که هر ساله بازی های بسیاری بر مبنای یک ماجرای مرموز و جذاب ساخته می شود. در این میان مدتی است شخصیت ها و کارآگاهان معروف نیز وارد بازی ها شده اند که معروف ترین آن ها هرکول پوآرو و شرلوک هولمز هستند.

تا به حال 4 بازی بر اساس شخصیت هولمز و با همراهی دستیارش دکتر واتسون ساخته شده است: مومیایی، راز گوشواره نقره ای، بیدار و شرلوک هولمز در برابر آرسن لوپن.

بازی حاضر ماجرایی را از بریتانیای دوره ویکتوریا بیان می کند که در آن آرسن لوپن سارق و کلاهبردار مشهور فرانسوی، هولمز را به مبارزه ای که اساس آن فکر و هوش دو طرف است دعوت می کند و شما در نقش شرلوک هولمز وظیفه دارید لوپن را قبل از اجرای نقشه پایانیش دستگیر کنید.

لندن ــ 14 جولای 1895، شرلوک هولمز در اتاقش واقع در شماره 221 خیابان بیکر مشغول صحبت با همکارش دکتر واتسون و باز کردن نامه های رسیده است که ناگهان پاکتی توجهش را جلب می کند، نامه ای از سارق معروف آرسن لوپن. او قصد سرقتی را از لندن دارد و نشانه هایی رمز گونه از محل سرقت را برای هولمز فرستاده است. در واقع این نامه پیشنهادی برای رویارویی بین لوپن و هولمز است. این سر آغاز ماجرایی است درباره مبارزه میان دو تن از هوشمند ترین نوابغ اواخر قرن نوزده و اوایل قرن بیستم. جدالی که درایت و زیرکی دو طرف به بوته آزمایشی واقعی گذاشته می شود.

بازی بر مبنای شخصیت های لوپن و هولمز نوشته و ساخته شده و در آن سعی شده است محیط گفتگو ها تا حد زیادی نزدیک به داستان های این دو باشد.

اين بازي با cpu Pentium III 1.3 GHz  ram 512 video card 128 قابل اجرا است قيمت عرضه اين محصول 38000ريال در قال دو سي دي است

خارج شده است
22 مرداد 1388,ساعت 22:46:35
پاسخ #9 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر

*
آفلاین آفلاین
انجمن شورای شهر  the guild 2

عبارت The Guild 2  در قرون وسطی به تشکل های صنفی و انجمن ها و گروههایی اطلاق می شده که در جوامع آن دوران با اهداف و وظایفی خاص و تعریف شده تشکیل می شدند.

بازی انجمن شورای شهر The Guild 2) ) با تکیه و تمرکز بر چنین تعریفی ساخته شده است. بازی استراتژیک – شبیه سازی انجمن شورای شهر را می توان یکی از کامل ترین شبیه سازی های رایانه ای از جوامع بشری دانست. کاری که در The sims با اقتباس از جوامع مدرن صورت گرفت در The Guild 2 با بهره گیری از قرون گذشته انجام می شود.

در The Guild 2  بازیکن با انتخاب محیط که بر گرفته از شهرها و محیط های قرون وسطی بوده و با زیبایی هرچه تمام تر طراحی شده است، بازی را آغاز می کند.

پس از انتخاب محیط، نوع بازی که می تواند هدف دار یا داستان دار و یا به صورت آزاد باشد بایستی توسط بازیکن مشخص شود سپس بازیکن با انتخاب چهره، شخصیت، نام و طبقه اجتماعی شخصیت انتخابی خود وارد محیط بازی می شود.

او می تواند شخصیت انتخابی خود را از میان 4 طبقه اجتماعی، تولید کنندگان (Patron)، صنعت گران (Craftsman)، دانشمندان (Scholar) و یا خلاف کاران (Rogem) بر گزیند. هر کدام از طبقات اجتماعی فوق مسیری متفاوت را پیش روی بازیکن قرار می دهد. اگر یک تولید کننده با دامداری و کشاورزی و تهیه مواد غذایی فعالیت اقتصادی خود را در جامعه آغاز می کند، یک صنعتگر با آهنگری، خیاطی و نجاری در این مسیر قدم می گذارد و یک دانشمند با مطالعه و تحقیق و تهیه کتاب و ترویج مذهب در جامعه ظاهر شده و یک خلاف کار نیز با اعمال خلاف قانون خود را در جامعه مطرح می کند.

طبقات اجتماعی مختلف دارای ساختمانهای انحصاری برای خود می باشند، که بازیکن با ساخت آنها اولین قدم های خود را در عرصه اقتصاد برمی دارد. اقتصاد در این بازی یکی از ارکان خاندان بوجود آمده توسط بازیکن محسوب می شود که همواره باید بر آن نظارت کامل داشته باشد هر چند که هوش مصنوعی بالای بازی در برخی موارد وی را همراهی می کند. ساختمانها که بدنه ای اصلی اقتصاد یک خانواده رادر این بازی تشکیل می دهند، دارای سطوح مختلفی می باشند که به مرور زمان و با پیشرفت بازیکن، ارتقا یافته و امکانات بیشتری را در اختیلر صاحبش قرار می دهد. به عنوان مثال در طبقه اجتماعی Patron یا تولید کنندگان ساختمانی با عنوان Bakeshop وجود دارد که در آن نان خریداری شده را به مردم عرضه می کنند. مشتریان این ساختمان اغلب از طبقات پایین و ضعیف جامعه می باشند و سود کمی را عاید صاحب این ساختمان می نمایند. این بنا در مرحله بعد به Bakery تبدیل می شود که علاوه بر عرضه نان تولید و پخت آن نیز در این ساختمان صورت می پذیرد. نان تازه مشتریان جدیدی از طبقات متوسط جامعه به همراه می آورد که سود بیشتری را نسبت به گذشته به ارمغان می آورند.

در مرحله بعد این ساختمان به Pastyshop تبدیل می شود که در آن شیرینی و نان های فانتزی که خاص طبقات بالای اجتماعی است و سود به مراتب بیشتری را دارد عرضه می شود.

درهر ساختمان افرادی به عنوان نیروی کار مشغول به کارند که بابت فعالیت هایشان از شما حقوق دریافت می کنند آنان مواد اولیه ای که از بازار تهیه کرده و با ارابه های مخصوص به ساختمان منتقل کرده اید به محصولاتی تبدیل می کنند که با فروش آنها در بازار سود سرشاری عاید شما می شوند.

مجموعه فرایندی که از تهیه مواد و منابع اولیه آغاز و تا عرضه تولیدات به بازار صورت می پذیرد با افزایش تعداد ساختمانها، پیچیده و وقت گیر شده واز عهده بازیکن خارج است. در این زمان است که هوش مصنوعی فوق العاده بازی به کمک آمده و جزییات فعالیت های اقتصادی در ساختمانها را به عهده می گیرد تا بازیکن به عنوان سرپزست یک خاندان به وظایف خطیرتر خود رسیده و اهداف وسیع تری را برای خود ترسیم نماید.

عمده این وظایف را می توان ورود به فعالیت های سیاسی و به دست آوردن جایگاهی در شورای شهر است. شهرها در قرون وسطی توسط شورایی از بزرگان رهبری می شدند. این انجمن ها که بر اساس وسعت و اهمیت شهرها، اعضا و عناوین و القاب متفاوتی داشتند، بر کلیه امور نظارت داشتند و برای ورود افراد جدیدبه انجمن جلسات متعددی برپا کرده و اقدام به رای گیری می کنند، در واقع می توان ورود به انجمن شورای شهر و تسخیر جایگاهی در آن را یکی از اساسی ترین اهداف در این بازی به شمار آورد.

بدین منظور بازیکن باید پس از ارائه درخواست برای جایگاه مشخص در شورا، قبل ازجلسه رای گیری، کلیه افرادی که رای آنها در قبول شدن درخواست وی موثر است را به نحوی تطمیع نموده و قبل از جلسه از مثبت بودن نظر آنها نسبت به خود مطمئن شود. اعضای ارشد شورا که رای ارزشمندی دارند بسته به موقعیت و مقامشان به روش های متفاوتی از جمله رشوه دادن تطمیع می شوند.

از اقتصاد و سیاست که موفقیت در هر کدام جزو اهداف بعدی به حساب می آید. به زندگی شخصی شخصیت انتخابی شما می رسیم. با آغاز بازی بازیکن خاندانی را پایه گذاری می کند که باید به مرور در گسترش آن سعی کند. اولین قدم در این راه ازدواج و تشکیل خانواده است. بسته به کلاس اجتماعی و موقعیتی که دارید مجموعه ای از افراد به عنوان گزینه هایی برای زندگی مشترک به شما پیشنهاد می شوند. بازیکن پس از انتخاب یکی از آنها، باید مجموعه ای از فعالیتها، از ابراز علاقه، همراهی کردن، تعریف و تمجید، هدیه دادن  و غیره را انجام داده تا نظر مساعد فرد مورد نظر را به دست آورده و این رابطه به ازدواج و زندگی مشترک ختم شود.

پس از ازدواج و صاحب فرزند شدن، باید در راه تربیت و آموزش فرزندان کوشید تا آنها به سن بلوغ رسیده و بتوانند وارد فعالیت های اجتماعی شوند. در این زمان است که بازیکن می تواند مطمئن شود که در صورت مرگ و پایان زندگی شخصیت انتخابی خود در بازی The Guild 2 ، خاندان او از بین نرفته و او می تواند مسیر پیشرفت را با فرزندان و بازماندگان شخصیت انتخابی خود ادامه دهد.

اين بازي با cpu 2.2 ram 512 video card 64 قابل اجرا است قيمت عرضه اين محصول 48000ريال در قالب سه سي دي است

دلتنگ

خارج شده است
12 شهريور 1388,ساعت 23:57:12
پاسخ #10 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر

*
آفلاین آفلاین
انتخاب غیر ممکن

Bioshock

داستان بازی در دهه 60 میلادی و در شهر رپچر اتفاق می افتد. یک شهر آرمانی در اعماق اقیانوس. بازیکن از طریق صداهای ضبط شده ای که در طول بازی پیدا می کند به تاریخچه شهر پی می برد. این شهر در سال 1946 بطور مخفیانه در بستر اقیانوس اطلس ساخته می شود. شهری بی نیاز و ثروتمند که قدرت خود را از آتش فشانهای زیر دریایی تامین می کند. این شهر توسط یک سرمایه دار بزرگ روس بنام اندرو رایان که به ایالات متحده مهاجرت کرده است ساخته شده است. ساکنان رپچر انسانهایی هستند که به عقیده رایان نمونه واقعی انسانهای کامل به حساب می آیند. با بررسی نوارهای ضبط شده که از رایان باقی مانده است بازیکن به این مسئله پی می برد که رایان با توجه به محدودیت هایی که در جوامع بشری برای انسان وجود دارد، قصد داشته تا در این مکان بهشتی خلق کند که ساکنان آن بدون محدودیت های جوامع روی آب، در آزادی کامل بسر برند. اما شرایط آنگونه که رایان می خواهد و طبق ایدوئولوژ ی وی پیش نمی رود. اتفاقاتی در رپچر رخ می دهد که این شهر آرمانی را بسوی نابودی سوق می دهد. مهمترین اتفاق را می توان تغییرات شخصیتی مسئولین شهر دانست. آزادی که آنها در روند فعالیت هایشان در رپچر داشتند بگونه ای بوده است که هیچ چهارچوب مشخصی برای آن وجود نداشته است. در نتیجه آزادی رپچر نه تنها برای ساکنانش موفقیت و پیشرفت به ارمغان نیاورد بلکه باعث فروپاشی شخصیت انسانهایی شد که هر کدام در حرفه خود استاد بودند.

اما عوامل دیگری نیز به این جریان کمک کردند. دکتر بریجیت تننبام یکی از متخصصین امور ژنتیک در رپچر موفق می شود که از سلولهای بنیادی یک نوع جانور دریایی ماده ای بنام «آدام» بسازد. این ماده که بر مبنای آن دانشمندان می توانستند قابلیت های خارق العاده ای تحت عنوان پلازمید برای انسان بوجود آورد، رپچر را تحت تاثیر قرار می دهد. کمپانی های بزرگی در این شهر زیر دریایی بوجود آمده و همه در تلاشند که پلازمید های بیشتر و متنوع تری بوجود آورند. صنعت تولید پلازمید آنچنان با سرعت در رپچر پیشرفت می کند که دیگر هر چیزی از داروهای درمان کم مویی گرفته تا مهارت هایی از قبیل حرکت اجسام از فاصله دور در این صنعت توسط دانشمندان در حال خرید و فروش می باشد. رقابت شدید کمپانی های رپچر و همچنین تلاش برای قاچاق پلازمید از دیگر عوامل تخریب بنیاد این شهر به حساب می آید.

بازی «بیوشاک» که پس از ساخت توجه منتقدین و بازیکنان را به خود جلب کرد ، نه تنها موفق شد که عنوان بهترین بازی سال را از موسسات مختلف بدست آورد بلکه خود را نیز در ردیف پر طرفدارترین و پرفروشترین بازیهای رایانه ای قرار دهد. کسب موفقیت های مختلف باعث شد که مقدمات ساخت نسخه دوم این بازی نیز فراهم شود.

اين بازي با cpu 4.2 ram 1GB video card 256 قابل اجرا است قيمت عرضه اين محصول 65000ريال در قالب دو  DVD است

خارج شده است
22 شهريور 1388,ساعت 00:20:21
پاسخ #11 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر

*
آفلاین آفلاین
رمز داوینچی (The Davinci Cod)

رومان پر فروش The Da Vinci Code که توسط فردی به نام دن براون نوشته شده، یکی از پر فروش ترین رومانهای عصر حاضر است. و براساس این کتاب، یک بازی Adventure تهیه شده است. این بازی یک بازی متفاوت و پر کشش است که کشف رمزهای موجود در آن هر بازیکنی را راضی می سازد.

داستان با کشته شدن مدیر مسئول موزه لوور پاریس، ژاک سونیر، آغاز می شود. نماد شناسی به نام رابرت لنگدون که برای سخنرانی در دانشگاه آمریکن پاریس عازم این کشور شده برای کشف رمز کنار جسد احضار می شود. در عین حال پلیس قضایی فرانسه او را قاتل می داند.رمز شناسی به نام سوفی که از اعضاء پلیس فرانسه است به یاری لگندون رفته و از این پس این دو همراه با یکدیگر به کشف معماهای موجود در بازی اقدام می نمایند تا قاتل اصلی را پیدا کنند.

جدال و درگیری با اعضاء پلیس یک قسمت و حل معماها و رازهای مختلف و یافتن ترکیب صحیح در کلمات بهم ریخته بخش دیگری از فعالیتهای شما را تشکیل می دهند. کنترل دو شخصیت اصلی بازی دراختیارشماست. البته این کار به طور همزمان انجام نمی شود. بلکه هر بار یکی از آنها توسط بازی انتخاب و کنترل او به شما سپرده می شود. کشف رمزها و حل معماهای موجود در بازی بهترین بخش آن را تشکیل می دهد. برای این بازی رمزها و معماهای جالب و پیچیده ای طراحی شده است. انجام این بازی به 10 ساعت زمان نیاز دارد. اگر شما از طرفداران این سبک بازی هستید باید بدانید که از انجام این بازی لذت می برید. اگر کتاب مربوط به این داستان را خوانده اید و یا فیلمی که براساس آن ساخته شده را ملاحظه کرده اید باید بدانید که فضای حاکم بر بازی به لحاظ روحی شما را اقناع می کند و از حل معماها و رمزها لذت وافری می برید. هر چند که باید این نکته را بخاطر بسپارید که در پاره ای از موارد بازی دقیقاً روند حرکتی کتاب را دنبال نمی کند و تغییراتی در آن ایجاد شده است.

اين بازي با cpu p4 ram 512MB video card 64 قابل اجرا است قيمت عرضه اين محصول 38000 ريال در قالب دو  CD است

خارج شده است
02 مهر 1388,ساعت 00:16:02
پاسخ #12 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر

*
آفلاین آفلاین
بهشت گمشده

هواپیمایی در کشوری کوچک و زیبا در شمال آفریقا به نام مارانیا سقوط می کند. آن اسمیت دختر جوانی که تنها بازماندۀ این سقوط می باشد دچار فراموشی شده و به بیگانه ای در یک سرزمین آفریقایی تبدیل می شود. " آن" به راستی کیست؟ چرا یک دانشجوی جوان سوئیسی باید به اینجا بیاید؟ در میان آشوب ناشی از انقلاب چه سرنوشتی در انتظار اوست؟

داستان در کشوری خیالی که می تواند نمادی بسیار واقعی از کشورهای شمال آفریقا باشد اتفاق می افتد.کشوری که دورۀ تحول را سپری می کند. سرزمینی با جلوه هایی چشم نواز از صحرا، جنگل ، رودخانه و موجوداتی خیالی و جذاب.

بنوئه سوکال " Benoit Sokal " پس از موفقیت بسیار شایان توجه بازی Syberia(مرگ خانم آناوارلبرگ و سفر به سیبری)،این بار خالق بازی جذاب دیگری است: بهشت گمشده

در این بازی نیز گرافیک خاص سوکال و داستان پرکشش از مشخصه های اصلی می باشند.

بهشت گمشده یک بازی ماجرایی خوب است که آن را به تمام علاقمندان به سبک منحصر به فرد سوکال توصیه می کنیم.

اين بازي با cpu p4 ram 512MB video card 128 قابل اجرا است قيمت عرضه اين محصول 35000 ريال در قالب دو  CD است

belfi

خارج شده است
14 مهر 1388,ساعت 03:34:20
پاسخ #13 در:
belfi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 176
-دريافت شده: 227

*
محبوبيت : 501
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 629
ایکس من عزیز

منتظر ادامه معرفی بازی های دارینوس هستیما ا ا ا ا  ^=

این تاپیک رو فعال نگه دار ممنون می شم  o94

Xman

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی

خارج شده است
14 مهر 1388,ساعت 08:04:17
پاسخ #14 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ایکس من عزیز

منتظر ادامه معرفی بازی های دارینوس هستیما ا ا ا ا  ^=

این تاپیک رو فعال نگه دار ممنون می شم  o94
به روي چشم فقط چون كار ميبره  يه مقدار  دير به دير آپديت ميشه  از اين بابت شرمنده

belfi

خارج شده است
صفحه: [1] 2   بالا

پرش به :