آرشیو اخبار سخت افزار مردادماه 1388 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 08:03:57

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : اگر عشق ؛ عشق باشه آدم از خودش میگذره ؛ همه چیز رو برای معشوقش میخواد . ت...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:53:58
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : هرچی فکر میکنم میبینم رویایی ندارم .......نکنه زندگی کردن داره از ذهنم می...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:56:08
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : این روز ها احساس می کنم خیلی چیزها هست که گمشون کردم . من راه رسیدن به خو...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:43:02
موضوع : حرف دل
متن :   مخصوص ساده دلادوستش دارم ولی او دیگران را دوست داردبرخلاف عشق از ما ب...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:42:30
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1]   بالا
موضوع: آرشیو اخبار سخت افزار مردادماه 1388  (دفعات بازدید: 907 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
12 مرداد 1388,ساعت 10:59:02
در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
آرشیو اخبار سخت افزار مردادماه 1388

لپ‌تاپ‌هاي پرفروش DELL

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
طبق اعلام زيگورات، نمايندگي فروش لپ‌تاپ‌هاي DELL در بازار داخلي، مدل 1535 از سري STUDIO به پردازنده INTEL CORE 2 DUO T8300 و رم 3 گيگابايتي مجهز است.
هاردديسك اين لپ‌تاپ نيز ظرفيتي معادل 320 گيگابايت SATA دارد.
STUDIO 1535 همچنين به صفحه نمايش 4/15 اينچي از نوع WXGA با وضوح 800×1280 نقطه در اينچ، كارت گرافيك ATI VIDEO HD 3450 با ظرفيت 256 مگابايت، مودم V092، شبكه كابلي 100/10، چهار درگاه USB و وب‌كم دو مگاپيكسلي مجهز است.
تجهيز به كارت‌خوان با قابليت خواندن 8 نوع كارت حافظه، بلوتوث، شبكه بي‌سيم، خروجي مانيتور، خروجي HDMI و ... از ساير ويژگي‌هاي اين لپ‌تاپ است.اين لپ‌تاپ با قيمت يك‌ميليون و 299هزار تومان و ضمانت زيگورات به فروش مي‌رسد.
اين لپ‌تاپ با قيمت يك‌ميليون و 299هزار تومان و ضمانت زيگورات به فروش مي‌رسد.
طبق اعلام زيگورات، مدل E5500 از خانواده LATITUDE نيز به پردازنده INTEL CORE 2 DUO T720، رم يك گيگابايتي و هاردديسكي با ظرفيت 160 گيگابايت SATA مجهز است.E5500 همچنين به صفحه نمايش 4/15 اينچي از نوع WXGA با وضوح 800×1280 نقطه در اينچ و كارت گرافيكي NVIDIA QUDRO NVS 135 MB مودم V.92، شبكه كابلي 1000/100/10 و چهار پورت USB مجهز است.
اين لپ‌تاپ همچنين به وب كم سه مگاپيكسلي، كارتخوان با قابليت خواندن 8 نوع كارت حافظه، شبكه بي‌سيم و ... مجهز است.
اين لپ‌تاپ با قيمت يك ميليون و 50هزارتومان و ضمانت زيگورات به فروش مي‌رسد.

این فیس بوک من

خارج شده است
12 مرداد 1388,ساعت 10:59:59
پاسخ #1 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
لپ‌تاپ با قابليت توشيبا
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
صفحه نمايش اين لپ‌تاپ نيز 17 اينچ با وضوح 900×1440 نقطه در اينچ و كارت گرافيك آن NViDiA Geforce 9800M GTX با ظرفيت 1719 مگابايت است.تجهيز به مودم V.92، Wireless LAN، بلوتوث،‌ چهار پورت USB 2/0، وب‌كم و... از ساير ويژگي‌هاي اين لپ‌تاپ است.
نقش، قيمت اين لپ‌تاپ‌ را سه‌ميليون و 250هزار تومان اعلام كرد.
مدل Tecra A9-S9021V نيز از لپ‌تاپ‌هاي پرفروش اين برند است كه به پردازنده (inter penryn T9300 (2/5GHZ، رم 2048 مگابايتي و هاردديسكي با ظرفيت 250 گيگابايت مجهز است.
صفحه نمايش اين لپ‌تاپ نيز 4/15 اينچ با وضوح تصوير 1050×1680 نقطه در اينچ و كارت گرافيك آن NVIDIA Quadro NVS130M با ظرفيت حافظه 256 مگابايت است.
اين لپ‌تاپ سه كيلوگرمي به سه پورتUSB 2/0، VGA/out، TV-out و... مجهز است و با قيمت يك‌ميليون و 490هزار تومان به فروش مي‌رسد.

این فیس بوک من

خارج شده است
30 مرداد 1388,ساعت 10:12:56
پاسخ #2 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سونی از کاهش قیمت کنسول PS3
سرگرمی های کامپیوتری سونی رئيس جمهور ، اروپا ، اندی مجلس توضیح می دهد که چرا غول رسانه ای ساخته شده تا به حرکت

سرگرمی سونی اعلام کرد که کاهش قیمت پلی استیشن 3 بازی های کنسول های آن.

در اروپا به قیمت € 299 کاهش یافت شده است ، در ایالات متحده به 299 $ و در بریتانیا به £ 249.99.

سونی اعلام در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی های سال 2009 بر طبق قرارداد -- gamescom -- در کلن ساخته شده است.

همچنین اعلام شده بود آن را پایان دادن به تولید فعلی کنسول پلی استیشن 3 آن به نفع یک فندک جدید ، مدل باریک با یک درایو 120GB سخت.

رشد از پلی استیشن 3 راه اندازی شد به قبلی ، منتقدان که بزور بچیزی خاتمه دادن ، کند شده است در مقایسه با بخشی ، به برچسب قیمت کالا در مقایسه با رقبای گران آن ، مایکروسافت ایکس باکس 360 از 129 £ و در رشته مهندسی نینتندو £ 169.

طی سخنانی در gamescom ، رئیس سونی سرگرمی 's، Kaz Hirai ، گفت : تغییر در قیمت های موجود برای پلی استیشن 3 ، بلافاصله سهام رخ نخواهد داد و این که جدید PS3 - خط باریک را از هفته اول ماه سپتامبر در دسترس باشد.

"این همان ویژگی و قابلیت [PS3 به عنوان قدیمی] ، اما در حال حاضر 32 ٪ می باشد آن را کوچکتر ، سبکتر و 36 ٪ و 34 ٪ مصرف برق کمتر ،" او گفت.

آقای gamescom کلن Hirai گفت : در حال حاضر عمده تاریخ سوم برای صنعت بازی بود ، تا در کنار رتبه بندی E3 در لس آنجلس و توکیو بازی ها نشان می دهد.

سونی بودند گفت : در حال حاضر بیش از 23.7m PS3 در سراسر جهان ، تنها با نصب بیش از 10M از آن در اروپا وجود دارد.

خواننده کمیک ها

سونی همچنین گفت که بود با گسترش آن به بالا گرفتن سرویس تلویزیون -- که شامل iPlayer بی بی سی.

این بود آن را اعلام کرد در مورد به راه اندازی سرویس انتقال ویدیو ، از طریق شبکه پلی استیشن ، که PS3 یا پلی استیشن همراه (PSP) به کاربران برای اجاره یا خرید فیلم -- فیلمهای هر دو بازار و محلی -- در هر دو یا تعریف استاندارد بالا را داده باشد.

سرویس می رود زندگی می کنند که در انگلستان ، فرانسه ، آلمان و اسپانیا به این صفحه خارج رول نوامبر و در سراسر اروپا در طول 2010.

همچنین این رویداد ارائه شده در اولین نگاه خواننده های دیجیتال جدید برای PSP -- کمیک ها به نام های دیجیتال -- است که به کاربران اجازه خواهد داد که خواندن Spiderman ، 4 و عکس دیگر را که در کمیک ها آگهی متنی قابل حمل خود را ، همراه با طیف وسیعی از رمان های گرافیکی.

با این حال ، حرکت جدید سونی کنترل -- که اولین آن را در نمایشگاه E3 در لس آنجلس ساخته شده در ماه ژوئن سال جاری شده بود -- و نه نشان دادن ، با سونی و گفت مردم مجبور خواهند بود تا بازی توکیو در ماه سپتامبر نشان دیگری میشود آن را قبل از مشاهده عمومی صبر کنید .

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
GoogleTagged: 1535

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
آرشیو اخبار سخت افزار شهریورماه 1388 اخبار سخت افزار meysam 1 625 آخرين ارسال 08 شهريور 1388,ساعت 11:11:04
توسط meysam
آرشیو اخبار سخت افزار آبانماه 1388 اخبار سخت افزار meysam 4 938 آخرين ارسال 21 آبان 1388,ساعت 10:17:39
توسط meysam
آرشیو اخبار سخت افزار اسفندماه 1388 اخبار سخت افزار meysam 5 703 آخرين ارسال 29 اسفند 1388,ساعت 13:13:55
توسط meysam