مد و فشن - * - 04 خرداد 1391,ساعت 08:12:09

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : اگر عشق ؛ عشق باشه آدم از خودش میگذره ؛ همه چیز رو برای معشوقش میخواد . ت...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:53:58
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : هرچی فکر میکنم میبینم رویایی ندارم .......نکنه زندگی کردن داره از ذهنم می...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:56:08
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : این روز ها احساس می کنم خیلی چیزها هست که گمشون کردم . من راه رسیدن به خو...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:43:02
موضوع : حرف دل
متن :   مخصوص ساده دلادوستش دارم ولی او دیگران را دوست داردبرخلاف عشق از ما ب...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:42:30
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 ... 20 21 22 [23]   بالا
موضوع: مد و فشن  (دفعات بازدید: 10745 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 5 مهمان درحال دیدن موضوع.
23 بهمن 1390,ساعت 13:51:49
پاسخ #330 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
چگونه جوراب یاساق شلواری ست کنم
چگونه جوراب یاساق شلواری ست کنم

در دهه 60 در غرب دامن های خیلی کوتاه مد شد وبسیاری از خانم ها ترجیح دادند تا به جای پوشیدن جوراب از ساق جورابی‌های بلند استفاده کنند، در نتیجه برای رقابت با ساق ها، طول جورابها خیلی بلندتر از معمول شد تا برای پوشیدن با دامن های کوتاه مناسب باشد، اما در اثر این تغییر جوراب ها به کلی از مد خارج شد و جای آن را ساق جورابی ها گرفتند.
 در حقیقت ساق جورابی‌های نایلونی زیبا و ظریف در دهه 1960 خیلی رایج شد.در حالی که در طول 400 سال پیش از آن جوراب های ساق بلند بر مد مسلط بود.
 پس از دهه‌ی 60 میلادی، تحول چندانی در زمینه صنایع تولید جوراب رخ نداد و تا امروز جوراب‌های زنانه و مردانه فقط به تناسب مدهای روز تغییر کرده‌اند.
 اما در سال های اخیر جوراب های ساق بلند و ساق شلواری‌ها و جوراب شلواری‌ها بازهم مد و رایج شده است و در راهروهای فشن و مجلات دیده می شود.
 در پاییز و زمستان 2009/2008 توجه و علاقه زیاد به ساق‌های طرحدار و رنگی در مجموعه های طراحان مشهور مد جهانی مشاهده شد و این ساق‌ها بیش از سایر دهه ها مورد توجه خانم ها قرار گرفت و مد شد.
 این مدل‌ها با شکل و عناوین مختلفی مثل شلوارهای تنگ و چسبان، ساق‌جورابی‌ها، جوراب های بلند طرح دار، ساپورت، جوراب شلواری و ... از پاییز و زمستان سال قبل دراغلب بوتیک ها و فروشگاه‌های لباس زنانه برای فروش عرضه شده اند.
 این مدل ها در فصل سرد بیشتر مورد توجه هستند واگر شما نیز به پوشیدن این ساق‌ها و جوراب ها در علاقه دارید من نکات مهمی را در مورد جوراب- ساق شلواری ها و انتخاب طرح و پوشش آن برای شما خواهم گفت که قطعا در ست کردن با لباس‌هایتان کمک بهتری خواهد کرد.
 · جوراب شلواری جوراب هایی که از کمر تا نوک انگشتان پا است گفته می‌شود. نوعی از آن از کمر تا مچ پا است که ساق، ساق شلواری یا ساپورت نامیده می شود که در حال حاضر تنوع رنگ و شکل آن‌ها بسیار زیاد است.
 · در حال حاضر ساق های تیره و طرح دار بیشتر مد است و ساق‌های سفید که در دهه 1960 بسیار رایج و محبوب بود، در حال حاضر زیاد کاربردی ندارد.
اگر ساق پای کلفت دارید:
 · از مدل‌های تیره تر با طرح های ریز و ظریف انتخاب کنید.
 · ساق شلواری ‌های کوتاه که روی ساق پا هستند نپوشید چون ساق پایتان را کلفت تر نشان می‌دهد.
 · مدل های براق نپوشید و از رنگ‌های مات و تیره انتخاب کنید.
 · اگر می خواهید پاهایتان لاغر تر و کشیده‌تر به نظر برسد از مدل هایی که خطوط و راه های عمودی دارد بپوشید.
 · ساپورت (شلوارهای خیلی تنگ از کمر تا ساق پا) نپوشید. اگر علاقه به این مدل ها دارید با چکمه بلند ست کنید یا قط مدل های مشکی بدون طرح را انتخاب کنید.
 اگر ساق پای لاغر دارید:
 · از مدل‌هایی با طرح های بزرگ و رنگ‌های براق و شاد انتخاب کنید.
 · اگر پاهای لاغر و بلندی دارید از مدل هایی با طرح های افقی و منحنی انتخاب کنید.

نکات مهم:
 · ساق‌شلواری‌های و جوراب شلواری‌های طرح دار را با دامن یا پیراهن تک رنگ ست کنید.
 · ساق‌شلواری‌های و جوراب شلواری های ساده‌ی رنگی را با رنگ بلوز، کت یا رنگی از طرح پارچه‌ی پیراهنتان ست کنید.
 · برای مهمانی های رسمی و مهمانی های شب از مدل های مشکی و تیره با طرح های عالی و ظریف انتخاب کنید.
 · در مهمانی های رسمی با پیراهن‌های مجلسی جوراب شلواری و کفش پاشنه بلند بپوشید و از پوشیدن ساق پوش ها پرهیز کنید.
 · اگر می‌خواهید پاهایتان کشیده‌تر و بلند‌تر دیده شود رنگ ساق‌شلواری‌ها و جوراب شلواری‌هایتان را با کفش‌ همرنگ بپوشید.
 · در فصل سرما می‌توانید در مواقع غیر رسمی جوراب‌های کلفت تر و پشمی را بر روی ساق یا جوراب شلواری‌هایتان با رعایت هارمونی رنگی، بپوشید.
 · اگر شکم بزرگی دارید حتما از مدل‌هایی انتخاب کنید که بالای شکمتان قرار می‌گیرد.
 · در زمان بارداری فط از مدل های مخصوص حاملگی بپوشید.
 · جوراب یا ساق شلواری های با چکمه ها به خوبی ست می‌شوند و شما می توانید با دامن کوتاه یا تونیک ست کنید.
 برای یک مهمانی عصر ساده تونیک یا بلوزهای بلندتان را با یک ساق و کفش پاشنه بلند ست کنید.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

arashro

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
23 بهمن 1390,ساعت 13:52:09
پاسخ #331 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
قابل توجه خانمهاکه دامن میپوشند
قابل توجه خانمهاکه دامن میپوشند

تحقيقات نشان ميدهند زناني كه دامن ميپوشند در روابطشان موفقتر از زناني هستند كه شلوارهاي اسپرت مي پوشند كساني مثل هيلاري كلينتون و آنجلا مركل
 تلگراف گزارش ميدهد تحقيقات نشان داده است زناني كه از كت و دامن به عنوان لباس رسمي استفاده ميكنند موفق تر و داراي اعتماد به نفس بالاتر، پردرآمدتر ، زرنگتر و

داناتر از همكاران شلوار پوششان هستند.

كارن پاين روانشناس سرپرست اين تحقيقات در دانشگاه هرتفورد شاير گفت: ما قضاوت سريعي در چند ثانيه اول اولين برخورد با مخاطب بر اساس لباسهايشان داريم.

اين تعجب آور است كه كت و دامن اثر مطلوبتري در برخورد اول بر مخاطب داردولي كساني كه به سبك مردانه كت و شلوار استفاده ميكنند حرفه اي تر به نظر ميرسند.

وي ميگويد ما به اين نتيجه رسيديم كه زناني كه از كت و دامن استفاده ميكنند نسبت به شلوار پوشان همچنان جذابتر و موفقتر به نظر ميرسند.

arashro

این فیس بوک من

خارج شده است
27 بهمن 1390,ساعت 08:16:13
پاسخ #332 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پسران برای مدل چه قدووزنی میخواند
پسران برای مدل چه قدووزنی میخواند
خیلی از جوان ها آرزوی مدل شدن در سر می پرورانند، راه رفتن روی استیج، خیره بودن نگاه ها به سوی آن ها و فلاش هایی كه به حضور آن ها جلوه می دهند. پول، محبوبیت و زیبایی؛ این نهایت چیزی است كه این دسته از مدلینگ می دانند. سختی های راه آن قدر زیاد است و كار فشرده و سنگین كه اراده و تصمیمی آهنین می خواهد. شهاب شادابی، برای شما رمز موفقیت خود را می گوید، از سختی ها و موانع؛ شاید كه موفقیت نصیب شما هم بشود: « البته بگویم كه در 27 سالگی بسر می برم، دانشجوی آی تی هستم و در حال حاضر به دلیل شرایط نامساعد مدلینگ در ایران و همچنین تصمیم خودم از صنعت مدلینگ كناره گرفته ام و در حال حاضر مشغول بازی در چند فیلم سینمایی و فیلم كوتاه هستم. در دوران مدلی برای شركت زارا مدت ها كار مدلی انجام می دادم.»

كه عشق آسان نمود اول

شاید یكی از دلایل موفقیت من در صنعت مدلینگ و عاملی كه باعث شد من در صنعت مدلینگ بتوانم جایی برای خودم باز كنم و پیشرفت نسبتا سریعی داشته باشم سابقه هنری من باشد. من مدت ها تئاتر بازی می كردم و با صحنه آشنا بودم. كارم را با شاگردی استاد سمندریان آغاز كردم. تا به امروز هم 4 تله فیلم بازی كرده ام و الان نیز بازی در یك فیلم سینمایی را در كارنامه خود دارم. تصمیم خودم را گرفتم و مدل بودن را كنار گذاشتم و تمام هدفم را روی سینما گذاشته ام. مدل شدن و مدل ماندن در ایران كار سختی است.

جرقه ای كه به موقع زده شد

هیچ وقت آرزو و فكر مدل شدن را در سر نداشتم. همه چیز اتفاقی بود. اینجاست كه می گویند شانس یك بار به در خانه هر كسی می آید و باید آن لحظه خانه باشی. چند سال پیش توسط یكی از دوستانم به یك مراسم در خارج از كشور دعوت شدم و در این مراسم طراحان بزرگ و افرادی كه در كار دیزاین بودند نیز شركت كرده بودند. در همین مهمانی بود كه از طرف شركت زارا دعوت به همكاری شدم. لباس ها از قبل طراحی شده بودند و من و چند نفر دیگر برای عكس گرفتن رفتیم. از بین همه آن ها من انتخاب شدم و تا مدت ها مدل شركت زارا بودم. بعدها با كمپانی های دیگر هم قرارداد بستم البته برای مدل شدن آموزش های خاصی را هم دیدم، كلاس های زیادی برایم گذاشتند و سخت تمرین كردم.

مدل خودت باش

ایرانی ها خیلی دوست دارند طبق مد روز پیش بروند و همیشه زیبا باشند. خیلی از جوان ها هم دوست دارند مدل شوند و به خودشان ایمان دارند. ابتدا باید بگویم كه برای خوش تیپی به دنبال تقلید از یك مدل نباشید، سعی كنید خودتان باشید و برای خود استیل و شخصیت خاصی داشته باشید كه با آن شناخته شوید. از دیگران برای آنچه قرار است خودتان بپوشید نظر نگیرید. هر كسی خودش بهتر از همه می داند دقیقا چه فرم لباس هایی به او می آید. یك مدل هیچ گاه خودش انتخاب نمی كند كه چه بپوشد اما كسانی كه به او نظر می دهند متخصص این كار هستند مثلا روان شناس به آن ها می گویند كه چه رنگ لباسی به شخصیت ظاهری شما جلوه می بخشد، مربی دیگر یاد می دهد كه چگونه راه برود تا لباس برتنش جلوه بیشتری داشته باشد، مربی دیگر بایدها و نبایدها را به مدل یاد می دهد، مربی دیگر پزهای مخصوص عكاسی را یادش می د هد. این را برای كسانی می گویم كه می خواهند در ایران مدل شوند، مدل شدن قبل از هرچیز آموزش می خواهد؛ آن هم به مدت زیاد.

شرایط یك مدل

حداقل قد برای آقایان در نمایش زنده ۱۸۵ سانتی متر است و وزن 73 - 77 ، حال شخصی كه قد ۱۸۰ دارد نمی تواند به عنوان مانکن در نمایش زنده استفاده شود ولی چون چهره خوبی دارد، در بخش فتومانکن اگر بتواند ژست ها و حالاتی که از او خواسته می شود را به خوبی درآورد، از او استفاده می شود علاوه بر این، شخص باید اعتماد به نفس بالایی داشته باشد زیرا در نمایش زنده شخص میزانس فیگور و برگشت دارد و شبیه یک بازیگر باید بتواند از عهده آن برآید

این فیس بوک من

خارج شده است
27 بهمن 1390,ساعت 08:16:31
پاسخ #333 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
مشخص شدن رنگ سال۲۰۱۲
مشخص شدن رنگ سال۲۰۱۲

«واشنگتن پست» در این باره نوشته است که جهان سال آینده به رنگ خاکستری نیاز ندارد، جهان به رنگی نیاز دارد که از آن انگیزه، انرژی و شجاعت برای اقدام برخیزد به همین جهت موسسه رنگ «پنتون» براساس تحلیل روانشناسان خود رنگ نارنجی مایل به سرخ را به عنوان رنگ سال ۲۰۱۲ انتخاب کرده است.

بر اساس این گزارش، «لیتریک ایزمن» مدیر اجرایی شرکت پنتون که استاندارد رنگ های لباس و صنایع خانگی را تعیین می کند در این باره گفته است که این رنگ بر اساس ایده تحرک و ایجاد انگیزه انتخاب شده است.

پیش بینی هر سالانه رنگ بر اساس نیاز مشتریان و آنچه آنان می خواهند صورت می گیرد و بلافاصله مورد استفاده طراحان مختلف قرار می گیرد. مدیر اجرایی پنتون در همین باره گفته است که این انتخاب یک انتخاب سلیقه ای نیست ، ما به نوعی روح زمانه را درمی یابیم و به همه خواست های دور و برمان نگاه می کنیم.

وی همچنین در این باره اضافه کرده است که مشتری نقشی اساسی در احیای اقتصاد دارد و این نارنجی مایل به سرخ است که آدرنالین تولید کرده و مشتری را به فعالیت بیشتر در جهت خرید تشویق می کند ، سالهای قبل هم صورتی گرم ، فیروزه ای و زرد هم بر اساس دلایلی خاص انتخاب شده بودند.

این فیس بوک من

خارج شده است
27 بهمن 1390,ساعت 08:16:52
پاسخ #334 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
چطورکفش ورزشی مناسب بخریم
چطورکفش ورزشی مناسب بخریم

برای انتخاب كفش مناسب پیاده‌روی و ورزش باید به محل استفاده و جایی كه می‌‌خواهید پیاده‌روی كنید دقت داشته باشید تا بهترین انتخاب را بكنید

شاید در نگاه اول خریدن كفش ورزشی كار خیلی ساده‌ای به‌نظر برسد! ولی در واقع این‌طور نیست. برای انتخاب كفش مناسب پیاده‌روی و ورزش باید به محل استفاده و جایی كه می‌‌خواهید پیاده‌روی كنید دقت داشته باشید تا بهترین انتخاب را بكنید

اگر كمردرد دارید
 اگر از كمردردهای مكرر رنج می‌برید،‌ حتما با حساسیت بیشتری كفش‌های‌تان را انتخاب و سعی كنید سراغ كفش‌های طبی بروید زیرا این كمردردها گاهی از عواقب پوشیدن كفش‌هایی با كفه نامناسب و غیر استاندارد است.

چقدر می‌خواهید راه بروید
 اگر اطلاعات كافی درباره كفه كفش‌ها نداشته باشید ممكن است به اشتباه سراغ كفش‌هایی بروید كه مخصوص پیاده‌روی نباشند.
 علاوه بر آن، جنس مسیری كه برای پیاده‌روی مدنظر‌دارید مهم است. هنگام پیاده‌روی بیشترین فشار روی پاشنه پا وارد می‌شود بنابراین كفه كفش اگر زیاد نازك باشد مسلما در دراز مدت باعث مچ‌ درد می‌شود.

پاشنه بلند ورزشی ممنوع
 اگر كفش ارتفاع زیادی داشته باشد هنگامی كه با سرعت پیاده‌روی می‌كنید ممكن است مچ پای‌تان پیچ بخورد. هنگام پیاده‌روی حركت و تماس پا با زمین از پاشنه به سمت پنجه است بنابراین كفشی كه كفه آن انعطاف‌پذیری بالایی دارد، انتخاب مناسبی خواهد بود.

اگر دیابت دارید
 در نظر گرفتن بیماری‌هایی مثل دیابت ممكن است انتخاب‌تان را محدود كند ولی در نهایت با آگاهی بر بیماری و شرایط حاكم بر شما، یك انتخاب صحیح انجام دهید؛ اگر باردار هستید كفشی را انتخاب كنید كه فشار زیادی بر پاشنه و كمرتان وارد نكند و كفه كفش بافت انعطاف‌پذیری داشته باشد، معمولا در این دوران، بین نیم تا یك نمره، تغییر سایز خواهید داشت كه با توجه به این تغییر باید كفشی مناسب انتخاب كنید.

كوچك، ممنوع
 جنس كفش و مدل آن باید به‌صورتی باشد كه تبادل هوا امكان پذیر بوده و وزن سبكی داشته باشد. پای شما در كفش باید راحت بوده و انگشتان هنگام پیاده‌روی باید فضای كافی داشته باشند. همچنین هنگام خرید كفش پیاده‌روی به این فكر نكنید كه چون كتانی بعد از مدتی جا باز می‌كند بلكه درنظر داشته باشید انگشتان پای‌تان دچار تغییر حالت نشوند و كناره‌های پا به علت كوچكی كفش تحت فشار قرار نگیرند.

عصرها كفش بخرید
 بهترین زمان برای خرید كفش، پایان روز است. در طول روز فشار و استرس و دما روی پای شما ایجاد شده كه برای انتخاب آگاهانه كفش وقت مناسبی است.
 بهترین كفش پیاده‌روی كفشی است كه هنگام پیاده‌‌روی كاملا به‌عنوان یك محافظ برای پا عمل كند و انعطاف‌‌پذیری داشته باشد و پا در آن خسته نشود. همچنین دقت كنید كفش‌های پیاده‌روی بسیار سبك باشند به‌طوری كه احساس نكنید كفش پای‌تان است.

با جوراب مناسب به خرید بروید
 ‌هنگام خرید كفش مخصوص پیاده‌روی‌، بهتر است جورابی مناسب به پا داشته باشید كه بسیار نازك یا بسیار ضخیم نباشد.

برای محافظت از ساق پاها
 اگر به‌صورت حرفه‌ای و مداوم پیاده‌روی می‌كنید كفش‌های ساق‌دار انتخاب كنید كه در طولانی‌مدت پیاده‌روی به ساق پای‌تان فشار وارد نشود.

منبع : زندگی ایده آل

این فیس بوک من

خارج شده است
27 بهمن 1390,ساعت 08:17:08
پاسخ #335 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
5اشتباه مُد در مورد سنت
5اشتباه مُد در مورد سنت

بعضی انتخاب‌های دیگری هم در لباس پوشیدن هست که سالها به سنتان اضافه می‌کند. خوشبختانه چنین اشتباهاتی قابل اصلاح هستند.

همه می‌دانیم که آرایش غلیظ و به‌ روز نکردن مدل موها باعث می‌شود پیرتر به نظر برسید. اما بعضی انتخاب‌های دیگری هم در لباس پوشیدن هست که سالها به سنتان اضافه می‌کند. خوشبختانه چنین اشتباهاتی قابل اصلاح هستند.

دامن راسته گشاد:
 هدف از پوشیدن دامن‌های تنگ، شسته و رفته و جذاب ‌تر به نظر رسیدن است اما اگر دامن تنگتان درست اندازه ‌تان نباشد و برایتان گشاد باشد، اصلاً زیبا نخواهد بود. خیاط می‌تواند ظرف چند ساعت این مشکل را برایتان برطرف کند. دقت کنید که قد دامن پایین ‌تر از زانوهایتان نباشد و در قسمت لگن کاملاً تنگ باشد.

کیف و کفش ست یک مدل:
 احتمالاً مادربزرگتان این را بعنوان یک قانون برایتان معرفی کرده است چون وقتی او به سن شما بود، همه خانم‌های شیک و مدروز کیف و کفش ست انتخاب می‌کردند. اما امروز این هم مثل ست کردن رژلب با رنگ ناخن شدیداً از مد افتاده است. مُد جدید این است که کیفتان را با کفش‌هایی ست کنید که وقتی کسی شما را می‌بینند بگوید، "هیچ ‌وقت فکر نمی‌کردم این دو مدل با هم اینقدر خوب بیایند."

لباس‌های زیر و رو:
 هر چیزی که با هم ست باشد را نباید انتخاب کنید. لباس‌های زیر و رو خیلی قدیمی هستند. به‌جای آن زیر یک ژاکت یا کت ساده، یک تاپ یا بلوز طرح ‌دار بپوشید.

کفش‌های پاشنه کلفت:
 مخصوصاً انواع پاشنه کوتاه آن. اگر به‌خاطر راحت بودن این مدل کفش پایتان می‌کنید، جای هیج بهانه‌ ای نیست چون مدل پاشنه‌ های بسیار مُد روز زیادی الان در بازار هست که بسیار هم راحت هستند. باید چیزی را انتخاب کنید که علاوه بر راحتی بودن، شیک و به ‌روز هم باشد.

بلوز مردانه گشاد:
 چنین بلوزهایی این تصور را ایجاد می‌کند که می‌خواهید بدنتان را پنهان کنید. اگر بلوز مردانه دوست دارید، چرا انواع تنگ و چسبان آن که ساسون دارند را امتحان نمی‌کنید که اندام را فوق العاده نشان می‌دهد؟

منبع : mardoman.net

eln@z

این فیس بوک من

خارج شده است
06 اسفند 1390,ساعت 11:09:23
پاسخ #336 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
راز خوش تیپ شدن آقایان چیست؟
راز خوش تیپ شدن آقایان چیست؟

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

پیراهن طوسی رنگ با هر لباسی قابل ست کردن است شما می توانید آن را زیر لباس تان، یا زیر کت یا حتی با یک پیراهن و یک کتانی بپوشید.

طوسی رنگ با هر لباسی قابل ست کردن است شما می توانید آن را زیر لباس تان، یا زیر کت یا حتی با یک پیراهن و یک کتانی بپوشید

1- کت های دو دکمه بخرید این نوع کت ها شما را لاغرتر نشان می دهد و پیراهن تان هم بهتر به نظر می رسد.

2- نباید سایز کت و شلوارتان زیاد بزرگ باشد سرشانه های کت تان باید جذب شانه هایتان باشد نه بزرگتر از شانه هایتان از خیاطتتان بخواهید که قد آستین کت تان تا مچ تان باشد نه اینکه تا شستتان و از او بخواهید که شلوارتان زیاد گشاد و بلند نباشد که زیر پاشنه پایتان برود.

3- به نوک تخته کفشتان کمی چرم بزنید این کار باعث می شود عمر کفش تان زیاد شود.

4- جارختی های چوبی، کمد لباسهایتان را منظم و مرتب نشان می دهند درصورتی که جارختی های فلزی زیاد مناسب نیستند.

5- اگر قصد خرید یک پلیور را دارید، یک پلیور خاکستری رنگ یقه هفت بخرید این پلیور با یک پیراهن رنگ تیره در پاییز یا زمستان و با یک شلوار جین در بهار ست می شود.

6- کمربند مشکی با لباس خاکی رنگ و شلوار جین همخوانی دارد کمربند مشکی تنها کمربندی است که همه آقایان باید داشته باشند.

7- بارانی تان باید با پیراهن تان ست باشد.

8- یک دست لباس رسمی و یک پیراهن مناسب با یقه ای تیز و زیبا داشته باشید.

9- پولتان را برای خرید یک ماهوت پاک کن گران قیمت و تزئینی هدر ندهید به جای آن، یک رول پارچه ای بخرید که البته بهتر هم کار می کند.

10- یک شال گردن بلند و مشکی داشته باشید و منتظر نشوید تا دمای هوا زیر صفر برسد و آنوقت شال گردنتان را بیندازید شال گردنتان را با پیراهن، یا کت تان ست کنید.

13- سعی کنید جنس کفشتان از پوست طبیعی حیوانات باشد زیرا دوام و عمر این کفشها بهتر است.

14- اگر می خواهید لباس هایتان عمر بیشتری داشته باشند، آنها را به خشک شویی بدهید یا با اتوی بخار آنها را اتو کنید.

15- اگر می خواهید جیب کتتان کمی پف داشته باشد باید از دستمال مربع شکلی استفاده کنید.

16- همیشه لباس محل کارتان را مرتب داخل کمدتان بچینید.

17- همیشه وسایل شخصی تان را داخل کیفی بگذارید مثل مسواک، خمیردندان، وسایل اصلاح تان و…

18- به خشک شویی تان بگویید لباس هایتان را بدون آهار شسته و خشک کند شاید گران تر باشد اما می ارزد.

19- پیراهن طوسی رنگ با هر لباسی قابل ست کردن است شما می توانید آن را زیر لباس تان، یا زیر کت یا حتی با یک پیراهن و یک کتانی بپوشید.

20- یک کیف دوشی داشته باشید حتی اگر یک کیف دوشی ارزان را با یک پیراهن زیبا حمل کنید، شما را خوش تیپ نشان می دهد.

21- وقتی شما یک کت دو دکمه می پوشید، دیگر کمربند را کنار بگذارید، زیرا به آن نیازی نیست زمانی که کمربند استفاده نمی کنید، پیراهن تان تمیزتر و بهتر به نظر می رسد.

22- وقتی با پیراهن یا یک کت اسپرت عینک آفتابی می زنید، یک عینک دوردار انتخاب کنید

باشگاه خبرنگاران

این فیس بوک من

خارج شده است
08 اسفند 1390,ساعت 07:43:18
پاسخ #337 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
نکات لباس پوشیدن درافرادچاق
نکات لباس پوشیدن درافرادچاق

بسیاری از برندهای معروف دنیا، اقدام به طراحی لباس‌های زیبا و خوش‌برش برای افراد چاق یا دچار اضافه‌وزن كرده‌اند.

مدت‌هاست كه لباس‌ها فقط مخصوص افراد لاغر و متناسب تولید نمی‌شود و بسیاری از برندهای معروف دنیا، اقدام به طراحی لباس‌های زیبا و خوش‌برش برای افراد چاق یا دچار اضافه‌وزن كرده‌اند. البته همیشه ترجیح بر این است كه وزن اضافه را با روش‌های صحیح كنار بگذاریم و اندام متناسبی داشته باشیم اما مادامی كه برای این كار آمادگی نداشته و اقدامی نكرده‌ایم، نباید فقط لباس‌های گشاد و بی‌شكل بپوشیم و خودمان را از خوش‌تیپی محروم كنیم! درست است كه لباس بر اندام متناسب زیبایی دوچندانی دارد اما اگر افراد چاق هم دقت بیشتری در انتخاب لباس كنند، مسلما می‌توانند از زندگی‌شان بیشتر لذت ببرند؛ فقط كافی است باید و نبایدهای این راه را بشناسند!

1. بلوز روشن مناسب شما نیست .
 وقتی بالاتنه‌تان چاق‌تر است، رنگ بلوز انتخابی شما بهتر است تیره باشد و شلوار متناسب با اندام شما هم شلوارهای پاچه‌گشاد یا دامن‌های بلند است؛ استفاده از یك دستمال گردن با طرحی ساده، زیبابی لباس‌های شما را تكمیل می‌كند.

_ هوشمندانه لباس بپوشید
 2. لباس گشاد ممنوع
 اصلا مهم نیست كه سایز شما xxxxL است یا كمتر و حتی بیشتر! لطفا طبیعی رفتار كنید و اینقدر اصرار نداشته باشید كه اندام‌تان را بپوشانید. باور كنید با پوشیدن لباس‌های بزرگتر از سایز واقعی خودتان، شما لاغرتر نشان داده نمی‌شوید كه هیچ، بلكه اطرافیان فكر می‌كنند خیلی چاق‌تر از این هستید! بهتر است هنگام انتخاب لباس، لباس‌های خوش‌دوختی پیدا كنید كه با برش‌های متفاوت، شكست دید ایجاد كرده و باعث اعتماد به نفس شما شود. لباس‌هایی كه به صورتی بدشكل و نامناسب از بدن آویزان می‌شود و برای شما گشاد هستند، تنها شما را از آنچه كه واقعا هستید، بزرگ‌تر نشان می‌دهد. در عوض استفاده از لباس‌هایی كه بدون احساس تنگ بودن در آن‌ها، برآمدگی و انحنای بدن شما را كمتر نشان بدهد مناسب‌تر است.

3. پیراهن كمردار را فراموش نكنید .
 در پیراهن‌های كمردار، شما می‌توانید قسمت بالا و كمر خود را طوری تنظیم كنید كه برآمدگی و انحنای بدن شما را كاملا درست و متناسب نشان بدهد: چسبیده و اندازه و متناسب بدن، اما نه خیلی تنگ. پارچه‌های نرم و لطیف، می‌تواند چاقی قسمت بالا و پایین بدن شما را بپوشاند، در حالی كه پارچه‌های سفت و شق و رق، خطوطی غیر‌طبیعی ایجاد می‌كنند.
 یقه هفت، با لبه برگرد یا بدون آن، هر 2 برای خانم‌هایی كه بالاتنه بزرگی دارند، می‌تواند اثر مشابهی بگذارد.

_ پاهای چاق
 4. كفش‌های بند‌دار نپوشید
 وجود بند (نازك و پهن فرقی نمی‌كند!) روی قوزك پا، پایین ساق پا را درشت‌تر و بزرگ‌تر نشان می‌دهد. شما می‌توانید در عوض پاشنه‌های سه‌گوش و تو‌پر را امتحان كنید كه ضخامت كف پا را با ماهیچه ساق پای شما متناسب و متعادل می‌كند و همچنین نسبت به پاشنه‌های بلند معمولی تكیه‌گاه بهتری برای شما ایجاد می‌كند.

5. ژاكت‌ها و پلیورهای بزرگ و شل نپوشید
 یك پلیور بزرگ شما را بزرگ و چاق‌تر از آنچه هستید، نشان می‌دهد. بدترین ژاكت‌ها آن‌هایی هستند كه روی كمر و بالای پاها خطوط و راه‌های برجسته‌ای دارند كه باعث جلب توجه دیگران به آن قسمت‌ها می‌شود و خط كلی بدن شما را تفكیك و مشخص می‌كند.

6. رنگارنگ نپوشید!
 بهتر است به جای این‌كه رنگ بلوز و شلوارتان خیلی متفاوت باشد، لباس‌های هم‌رنگ یا رنگ‌های نزدیك به هم انتخاب كنید؛ در عوض دیگر اندازه شكم، نشیمنگاه، پهلو و ... توی ذوق نمی‌زند!

7. از پارچه‌های صاف و نرم استفاده نكنید!
 اگر پهلو و پایین‌تنه‌تان چاق است، بهتر است به جای دامن‌های راسته با پارچه‌های نرم و لطیف، از دامن پلیسه استفاده كنید.

8. لازم نیست شلوارهای راسته را فراموش كنید
 چه كسی گفته كه شلوارهای راسته و چسبان فقط برای افراد لاغر است؟ اگر بالای پای چاقی دارید اما قدتان بلند است، یك تونیك با یك شلوار راسته كاملا برازنده‌تان خواهد بود.

_ بستن كمربند
 9. كمربندتان را روی شكم‌تان نبندید!
 این‌كه دور كمر شلوار،‌ یك فضای خالی وجود دارد، دلیل بر این نیست كه شما حتما باید كمربند ببندید؛ حالا اگر اصراری به استفاده از آن دارید، سعی كنید كمربندتان را زیر شكم، یعنی درست در انتهای تی‌شرت‌تان ببندید، زیرا فضای اضافه‌تری ایجاد می‌شود كه كسی متوجه‌ آن نخواهد شد.

10. این‌قدر موهای‌تان را كوتاه‌ نكنید!
 باور كنید یا نه، اندازه موها تاثیر زیادی برای لاغر یا چاق نشان دادن فرد دارد. آقایان بهتر است موهای‌شان را كمی بلندتر از حد معمول نگه دارند كه خب این روزها هم مد است! در واقع باید موهای جلوی سر خود را بلندتر و كنار گوش‌ها و پشت سر را به اندازه متوسط، با یك خط ریش سایز متوسط، كوتاه كنید.خانم‌ها هم كه هر قدر موهای‌شان بلندتر باشد، نه‌تنها زیباتر است، بلكه باریك‌تر نشان داده می‌شوند.

_ چگونه كشیده تر به نظر برسید؟
 11. گردنبندهای كوتاه نبندید .
 گردنبند شما هر قدر بلندتر بوده و رنگش روشن‌تر باشد، بیشتر جلب توجه كرده و یك خط عمودی فرضی روی اندام شما ترسیم می‌كند كه توجه هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌كند. در ضمن اگر گوشواره‌های‌تان بلند باشد، ‌باعث می‌شود صورت‌تان لاغرتر نشان داده شود.

12. شلوارهای خمره‌ای نپوشید!
 شلوارهایی كه دمپای‌شان باریك‌تر است، بالای پا شما را حتی پهن‌تر و بزرگ‌تر از آنچه هست، نشان می‌دهند. در عوض می‌توانید از شلوارهای تمام راسته یا به اصطلاح «بگی» استفاده كنید.

13. بالاتنه شلوغ را فراموش كنید
 اگر بالاتنه‌تان چاق است،‌ از پوشیدن هر نوع پیراهن و تی‌شرتی كه قسمت بالای آن طرح‌دار بوده یا هر نوع تزئینی دارد، خودداری كنید؛ چون این نوع لباس تنها به حجم نیمه بالایی بدن شما می‌افزاید.

_ تناسب را رعایت كنید
 14. كیف‌های كوچك دست نگیرید .
 كیف دستی‌های مجلسی و كوچك، شاید زیبا و جالب باشند، اما حمل كردن آن شما را به طور نامناسبی بزرگ نشان می‌دهد. ترجیحا كیفی انتخاب كنید كه اندازه بزرگی آن با بدن شما متناسب باشد.

_ چگونه شكم بزرگ خود را مخفی كنید
 15. بادگیر و كاپشن‌های پفكی نپوشید .
 شما نباید از لباس‌هایی مثل جلیقه‌های بادگیر و در كل، لباس‌هایی كه یك لایه اضافی دارند، استفاده كنید. در ضمن باید دقت كنید سایز دور گردن لباس رسمی كه انتخاب می‌كنید، دقیقا اندازه گردن یا حداكثر یك سانتی‌متر بزرگ‌تر باشد. هنگام خرید لباس، سعی كنید كه بلوزهای بزرگ را با بافت‌‌های درشت، انتخاب كنید و از پوشیدن جلیقه‌های ایستاده بپرهیزید.

16. دامن كلوش را كنار بگذارید .
 وقتی پایین‌تنه چاقی دارید، نباید از دامن‌هایی كه تنها یك برش خورده‌اند، استفاده كنید. پوشیدن شلوارهای چسبان و تنگ با كفش‌های تخت یا دامن هایی كه تا سر زانو می‌رسند و مدل آن‌ها كلوش است، اصلا برازنده شما نیست. همچنین شما نباید از شلوارهایی كه در كناره‌هایش جیب دارند، یا كت و جلیقه‌های كوتاه استفاده كنید.

17. گل ریز و درشت ممنوع!
 اگر شكم بزرگی دارید، بهتر است از انتخاب لباس‌هایی كه پارچه نازكی داشته یا طرح‌های درشت یا حتی گل‌ریز دارند، بپرهیزید كه فقط باعث بدهیكل شدن شما می‌شوند. در كل شما نباید از لباس‌های كشی كه جذب بدن‌تان می‌شود استفاده كنید و می‌توانید با پوشیدن دامن‌های زیپ‌دار با رنگ تیره و مات شكم خود را به داخل جمع كنید. همچنین باید ژاكت‌هایی بپوشید كه بلند هستند و روی شكم شما را می‌پوشانند تا در كل اندام شما باریك‌تر به‌نظر آید.

18. دامن كوتاه و كفش تخت؟! هرگز!
 وقتی مچ و ساق پای‌تان چاق است، بهتر است از دامن‌هایی كه تا زیر قوزك پا ارتفاع دارند استفاده كنید. همچنین بهتر است از كفشی استفاده كنید كه حداكثر 6 سانتی‌متر ارتفاع پاشنه آن باشد، در غیر این صورت نامتناسب به نظر می‌رسید.

19. شق و رق نپوشید!
 پارچه لباس‌های‌تان نه خیلی سفت و محكم و نه خیلی نرم و نازك باشد! در مقابل، سعی كنید از لباس‌های تیره رنگ با جنس كتان یا لنین و شلوارهایی كه دقیقا روی كمر قرار می‌گیرند، استفاده كنید. در ضمن بهتر است شلوار و جلیقه‌تان هم‌رنگ باشد.

20. شلوار پارچه‌ای انتخاب آخرتان باشد!
 سعی كنید تا حد امكان به سراغ شلوارهای پارچه‌ای نروید. بر عكس شلوارهای جین برای شما بسیار مناسب هستند، آن هم جین‌هایی با رنگ تیره. سرمه‌ای از آن دسته رنگ‌هایی است كه می‌تواند بین افراد چاق حسابی محبوب شده و به یكی از نمادهای خوش‌پوشی تبدیل شود.

منبع : زندگی ایده آل

این فیس بوک من

خارج شده است
08 اسفند 1390,ساعت 07:43:40
پاسخ #338 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
آویزان کردن صحیح لباسها
آویزان کردن صحیح لباسها

ما همیشه فکر می‌کنیم باید قفسه لباسمان بزرگتر باشد و هیچ‌گاه فضای کافی برای لباس‌هایمان نداریم اما نکته اصلی اینجاست که ما چیدمان درست لباس را بلد نیستیم و خیلی بد کمد لباسمان را می‌چینیم.

کمد لباس

من مطمئنم در اکثر کشو و قفسه لباس‌های شما، لباس‌هایی مچاله شده و نا مرتب وجو دارد. قطعا بسیاری از لباس‌های شما به صورن تامناسبی به جارختی اویزان شده‌اند مثلا لباس‌های بافتنی یا ظریف در حالت کشش زیادی بر اثر استفاده نامناسب از جارختی وجود دارد.

اگر می‌خواهید همیشه شیک پوش باشید و در هنگام خرید یا انتخاب لباستان راحت باشید، باید قفسه لباس مرتب و منظمی داشته باشید که با اطلاع کامل از آنچه که دارید، تصمیم بگیرید و هم هنگام انتخاب وقت کمتری را صرف لباس‌پوشیدن بکنید.

من در اینجا راه های مناسبی برای آویزان کردن انواع لباس ها بیان می کنم:

آویزان کردن لباس ها:

در كمد لباس‌هایتان را باز كنید و با دقت به چوب‌لباسی‌های آویزان‌شده به میله اصلی كمد، نگاهی بیندازید.

آیا تنوعی در جنس و مدل آنها می‌بینید یا اینكه همه لباس‌هایتان، با هر نوع و فرمی كه هستند روی چوب‌لباسی‌های فلزی و پلاستیک ارزان قیمت كه معمولا همراه لباس‌های خشكشویی شده به مشتری داده می‌شوند، آویزان شده‌اند؟!

به احتمال زیاد این‌طور نیست. در كمد همه ما انواع و اقسام چوب‌لباسی‌ها شامل فلزی بدون روكش، فلزی با روكش نازك، پلاستیكی، چوبی و تركیبی از چوب و فلز یافت می‌شود كه یا خودمان آنها را خریداری كرده‌ایم یا هنگام خرید لباس، چوب‌لباسی مخصوصش همراه آن بوده است ولی موضوع اینجاست كه اغلب ما معمولا موقع آویزان‌كردن لباس‌ها در كمد باوجود چوب‌لباسی‌های متنوع ، هر چوب‌لباسی خالی‌ای را كه در دسترس است، برداشته و لباس را روی آن آویزان می‌كنیم؛

آن‌وقت اعتراض می‌كنیم كه نمی‌دانیم چرا كت و دامن یا كت و شلوار نوی ما بعد از مدتی آویزان‌بودن داخل كمد، سرشانه‌هایش بد فرم و چین‌دار شده و دیگر شكل اولیه را روی بدن ما ندارد؛ درصورتی كه مقصر اصلی خودمان هستیم زیرا انتخاب ما برای چوب‌لباسی مناسب، درست نبوده است. بله، تعجب نكنید.

لباس‌ها – گذشته از وزن، جنس و میزان استقامت چوب‌لباسی – باتوجه به فرمشان باید توسط چوب‌لباسی مناسبی به‌میله كمد آویخته شوند. درواقع چوب‌لباسی‌ها نه تنها ابزار آویزان‌كردن لباس‌ها هستند بلكه نقش محافظت‌كننده از فرم آنها را نیز برعهده دارند.

آویختن صحیح کت و پیراهن های مردانه:

چوب‌لباسی‌هایی که دارای یك آویز و 2 بازوی مایل است كه فرم شانه انسان را دارد. این نوع چوب‌لباسی‌ها را معمولا برای آویزان‌كردن انواع و اقسام بلوزها و پیراهن‌های دكمه‌دار مردانه و زنانه مورد استفاده قرار می‌دهند.

آویختن صحیح شلوار:

شلوارهای با پارچه‌های ضخیم‌تر مانند جین، كتان یا مخمل كبریتی – كه برای قرارگرفتن روی میله چوب‌لباسی نیازی به گیره یا كلیپس ندارند – را روی چوب‌لباسی‌هایی با میله گرد ضخیم مانند تصویر بیاویزید. درضمن، انتهای بازوهای طرفین میله – كه با زاویه‌ای تندتر به میله وصل شده‌ – نیز مانع از افتادن شلوار روی زمین می‌شود.

چوب‌لباسی‌هایی كه فرم كلیپس دارند و در واقع 2 بازوی آنها با استفاده از فلزی روی هم به صورت محكم قرار می‌گیرند، مخصوص آویختن شلوارهایی با پارچه‌های نازك و ظریف هستند. درضمن معمولا لایه‌ای از ابر فشرده لبه داخلی این بازو را می‌پوشاند تا روی پارچه فشار زیادی وارد نیامده و به اصطلاح جا نیندازند.

آویختن صحیح دامن:

دامن از جمله لباس‌هایی است كه برای آویختن آن راه‌های مختلفی وجود دارد. به‌عنوان مثال اگر در دو طرف كمر دامن شما 2 بند حلقه مانند روبانی دوخته شده است، می‌توانید هریك از بندها را به گیره‌های كوچكی – كه معمولا در 2 بازوی اغلب چوب‌لباسی‌های پلاستیكی و بعضی از انواع چوبی قرار دارد – بیاویزید ولی در این حالت دامن به صورت صاف آویخته نخواهد شد؛

بنابراین برای این كار، چوب‌لباسی‌های گیره‌دار در هر شكل و مدلی كه باشند، بهترین انتخاب‌اند. به این ترتیب كه روی میله پایینی این‌گونه چوب‌لباسی‌ها معمولا 2 گیره وجود دارد كه كمر دامن را محكم گرفته و آن را به همان حالت صاف آویزان می‌كند.

آویختن صحیح کت، پالتو و مانتو:

وقتی می‌خواهید كت تكی را به چوب‌لباسی بیاویزید – به‌خصوص اگر از جنس ضخیم و زمستانی باشد – لازم نیست كه چوب‌لباسی میله‌دار انتخاب كنید. انتخاب چوب‌لباسی‌هایی که به فرم شانه هستند برای این نوع لباس‌ها مناسب است..

درضمن برای آویختن پالتوها نیز باید از این نوع چوب‌لباسی استفاده كرد ولی باتوجه به اینكه این مدل چوب‌لباسی‌ها در 2 نوع جنس پلاستیكی و چوبی تولید می‌شوند، اگر می‌خواهید برای پالتویتان چوب‌لباسی انتخاب كنید، نوع چوبی آن محكم‌تر است..

ژاكت‌ها، مانتوها و بلوزهای بافتنی نیز برای آویخته‌شدن به چوب‌لباسی فرم‌دار نیاز دارند زیرا این قبیل لباس‌ها تحت كوچك‌ترین فشاری فرم گرفته و تغییر ظاهر پیدا می‌كنند؛ بنابراین آنها را روی چوبی آویزان كنید كه شكل لباس را حفظ كند.

آویختن صحیح شال و روسری :

آویزان‌كردن شال، روسری و مقنعه برای تمام خانم‌ها یك معضل بزرک است. اما برای این کار شما می یتوانید از نصب یک میله به کمد لباستان کمک بگیرید و به ترتیب رنگی آنها را آویزان کنید. راه بهتر استفاده از چوب‌لباسی‌های چندمیله‌ است. می‌توانید با توجه به جنس و رنگ روسری و شال‌هایتان از این جالباسی‌ها استفاده کنید.

آویختن صحیح لباس‌های شب و مهمانی:

معمولا این لباس‌ها از پارچه‌های ظریف و حساس است و باید از جا لباسی‌های روکش دار استفاده کرد. شما هم می‌توانید این قبیل چوب‌لباسی‌ها را در فروشگاه‌های مخصوص فروش حوله، روتختی و مانند اینها پیدا كنید ولی به جای آنكه به دنبال این مدل چوب‌لباسی بگردید و احتمالا مبلغ گزافی هم بپردازید، از چوب‌لباسی‌های معمولی چوبی بدون میله استفاده كرده و آنها را با لایه‌ای از ابر یا پشم‌شیشه و پارچه روكش كنید.

مراقبت و نگهداری از لباس‌های زمستانی خصوصا لباس‌های بافتنی بسیار مهم است. اگر از لباس‌های زمستانه مانند پلوور و ژاکت به‌خوبی نگهداری نشود، ممکن است به‌سرعت از هم باز بشود و گشاد و خراب ‌شود. خیلی راحت می‌توانید از بدشکل شدن و کهنگی بلوزهای بافتنی خود جلوگیری کنید.

پیشنهادی برای آویختن کمربند، دستمال گردن و کراوات:

علاوه بر پیشنهادات فوق، چوب‌لباسی‌های دیگری با كاربردهای خاص‌تر كمابیش یافت می‌شود به‌عنوان مثال در تصاویر زیر شماچوب‌لباسی هاییرا ملاحظه می‌كنید كه با فرمی كاملا متفاوت برای آویزان‌كردن كمربندها، لباس زیر،شال، دستمال‌گردن، کراوات و حتی روسری‌های نازك و ظریف مناسب هستند.

لباس‌های بافتنی:

پلوورها و ژاکت‌های سنگین خود را به جای آویزان کردن از چوبرختی، بپیچید و تا کنید تا مرتب و تمیز بماند. درمورد پلوورها و بلوزهای سبک حتما از چوبرختی و جالباسی‌های ابری و لایه‌ دار استفاده کنید. از نگهداری بلوز و ژاکت در دراورهای چوب سدر خودداری کنید چون این چوب به پشم و سایر پارچه‌های کشباف صدمه می‌زند

این فیس بوک من

خارج شده است
18 اسفند 1390,ساعت 16:04:25
پاسخ #339 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
آگاهي درباره نکته‌هایی مهم ازمد
آگاهي درباره نکته‌هایی مهم ازمد

نکته‌هایی که در باره ی مد در اینجا آمده ، جدا از گرایش‌ها مطمئنا می‌توانید سبک شخصی خود را پیدا کنید، و بزرگ به نظر برسید.

آیا شما بعد از روز کاری، لباس سفید می‌پوشید؟ شما این تصمیم را نمی‌گیرید چون شنیده اید که این یک ایده ی بد است. مثل یک ضرب المثل قدیمی " بعد از یک روز سخت لباس سفید نپوشید ". این گونه نظریه‌ها واقعا نمی‌تواند به شما کمک کند، چون مد مناسب بر این اساس‌ها نیست. انواع مد واقعی از نوع برش پارچه‌ها روی بدن مشخص می‌شود.

از سویی دیگر شما گاهی چیز‌هایی در تلویزیون و مجله‌ها می‌بینید و فکر می‌کنید که آن‌ها به شما می‌آیند. همه ی گروه‌هایی که با یکدیگر کار می‌کنند تا یک مد را ایجاد کنند، یک روش را نمی‌بینند. در واقع بدون هیچ نیرنگی بد ترین پوشش‌های زنانه را می‌توان طوری درست کرد که خوب به نظر برسند. نکته‌هایی که در باره ی مد در اینجا آمده، جدا از گرایش‌ها مطمئنا می‌توانید سبک شخصی خود را پیدا کنید، و بزرگ به نظر برسید.

یک پوشش درست باید به رنگ صورت شما نزدیک باشد.

رنگ چشم یکی از زیبایی‌های طبیعی است، که انتخاب رنگ‌ها باید بر اساس این خصوصیات طبیعی است. به عبارت دیگر رنگ‌ها توانایی شستشو دادن بیرون شما را دارند. برای مثال مردمی که رنگ پریده و کم رنگ هستند نباید از لباس‌های سفید که به رنگ صورتشان نزدیک است استفاده کنند. با دقت روی رنگ‌هایی که شما را جذاب می‌کند فکر کنید و بعد آن‌ها را بپوشید.

تک رنگ‌ها می‌تواند لاغر کننده باشد.

تک رنگ‌ها می‌تواند بر اساس محیط اطراف، در یک گروه و یا در یک خانواده انتخاب شود. رنگ‌های تیره رنگ‌هایی هستند که بدن را لاغر تر نشان می‌دهد. اگر شما نمی‌خواهید همیشه یک رنگ خاص را بپوشید، به ترکیب رنگ‌های تیره فکر کنید.

همیشه تلاش کنید تا تعداد رنگ‌هایی که از آن‌ها استفاده می‌کنید، محدود باشد.

طرح‌ها و رنگ‌های پر زرق و برق نمی‌توانند آن مدی باشند که شما را لاغر نشان دهند. اگر شما سینه‌های بزرگ داشته باشید، تاپ‌های تیره شما را متناسب نشان می‌دهند و می‌توانید لباس‌های پایین تنه ی خود را روشن انتخاب کنید.

پارچه‌های لطیف هر کسی را می‌تواند خوب جلوه دهد.

پارچه‌های روان یکی از بهترین انواع مد است . بافت پارچه‌های روان به صورتی است که شما را جذاب تر از پارچه‌های سفت شما را نشان می‌دهد.

یک سوتین می‌تواند به بزرگی بالاتنه شما کمک کند.

یک سینه بند خوش قواره می‌تواند گران قیمت باشد، اما اگر شما بتوانید آن را خریداری کنید از احساس خوبی که در بدنتان دارید لذت می‌برید و شگفت زده خواهید شد.

بافت‌های چسبان.

لباس‌هایی که با الیاف مصنوعی بافته می‌شوند شاید هوس انگیز باشد. این گونه لباس‌ها بیشتر برای مهمانی‌ها است و برای استفاده ی روزمره ایده ی خوبی نمی‌تواند باشد. در ضمن این گونه لباس‌ها برای هر کسی مناسب نیستند.

انتخاب لبه پیراهن و لباس.

پیراهن‌هایی با لبه‌های کوتاه یک مد رایج نیست.

اگر شما در مورد قدتان مطمئن نیستید از پوشیدن لباس‌هایی با لبه‌های کوتاه خود داری کنید. لباس‌های لبه کوتاه بدن شما را بیش از حد بد شکل نشان می‌دهد. و اگر قد کوتاه باشید آن‌ها شما را از آنچه هستید کوتاه تر نشان می‌دهد.

از لوازم کمی استفاده کنید.

لوازم در مد نباید بیش از حد زیاد باشد. متاسفانه بعضی از لوازم در مد ضروری هستند. اگر شما بالا تنه ای بزرگ دارید نباید از گردن بند‌های بزرگ و بلند استفاده کنید.

کت‌هایی که مثل جعبه اند.

هیچ کس به کت‌های جعبه ای نگاه نمی‌کند. از پارچه‌های سفت دوری کنید و در عوض کت‌هایی را انتخاب کنید که بافتی نرم داشته باشند و با خطوط بدن شما هماهنگی بیشتری داشته باشند.

در لباس‌هایتان تاه وجود نداشته باشد.

مادرتان معمولا به شما می‌گوید لباس‌هایتان را تاه کنید. اما این کار درستی نیست. چون خط‌های تاه باعث می‌شود تا توجه دیگران به شکم شما جلب شود.

این فیس بوک من

خارج شده است
18 اسفند 1390,ساعت 16:04:42
پاسخ #340 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تشخیص اندازه بودن لباس
تشخیص اندازه بودن لباس

تشخیص اندازه بودن لباس گاهی اوقات وقتی پیراهن نوی خود را تن می کنید، می بینید خیلی گشاد و بد قواره به نظر می رسد. علت کار چیست؟ آیا به خاطر بلندی آستین هاست؟ به خاطر یقه ی آن است؟ یا اینکه زیر کت ناجور به نظر می رسد؟ امروز علت آن را خواهید فهمید.
 در اینجا قوانین و روش هایی آورده ام که با استفاده از آنها همیشه لباسهایتان برازنده و اندازه ی تنتان خواهند بود. درست است که مُدِ لباس روز به روز تغییر می کند، اما این قوانین هیچگاه تغییر نمی کنند و برای همه نوع لباس می توانید از آنها استفاده کنید.
 پیراهن جلو دکمه دار
 آستین ها و سردست
 این نوع پیراهن معمولاً پس از چند بار شستشو آب می روند، پس هنگام خرید پیراهن جلو دکمه دار، حتماً دقت کنید که آستین ها کمی برایتان بلند باشد تا اگر پس از شستشو آب رفت، مشکلی ایجاد نشود.
 اندازه ی مناسب برای آستین ها چقدر باید باشد؟ دقت کنید که آستین از روی مچ گذشته و تا ابتدای شستتان برسد.
 درضمن سرآستین ها نیز باید به میزان کافی کیپ باشد تا از روی مچ پایین نیایند.
 اگر پیراهن جلو دکمه دار را معمولاً روی شلوار می اندازید، پس دقت کنید که قد آن نباید از زیپ شلوارتان پایین تر بیاید و باید کمی بالاتر از آن بایستد.
 زمانی که روی پیراهن از ژاکت یا کت استفاده می کنید، دقت کنید که اگر دستانتان را بکشید، آستین پیراهن باید فقط خیلی کم (حدود یک تا دو سانت) از سر آستین کت بیرون بیاید، اگر بیش از آن بود، باید پیراهن کوچک تری انتخاب کنید.
 یقه ها و پیراهن
 اگر پیراهنتان از قسمت شانه ها به خوبی اندازه تان باشد، مطمئن می شوید که سایز مناسب را برداشته اید.
 وقتی دکمه های پیراهن را کامل بستید، باید انگشت سبابه تان در فاصله ی بین یقه و گردنتان جا بگیرد تا متوجه شود که خوب اندازه تان است.
 لبه ی بیرونی و نوک یقه باید با برگردان یقه ی کتی که از روی آن می پوشید، به خوبی پوشیده شود.
 کت
 پس از پوشیدن کت، اگر دست هایتان را بکشید، آستین کت باید تا بند انگشت شستتان برسد. و کت باید پشتتان را نیز به خوبی بپوشاند.
 یقه ی کتتان باید به صورتی باشد که حدود یک سانت از یقه ی پیراهنتان را نشان دهد.
 اگر عادت دارید که کت ورزشی خود را روی پلوور می پوشید، هنگام خرید کت توجه کنید که حتماً یک پلوور نازک نیز همراه خود بیاورید.
 شلوار
 شلوار پارچه ای
 پرو کردن شلوار پارچه ای بسیار ساده است و خیلی راحت متوجه می شوید که اندازه تان هست یا نه. اگر شلوار را بدون کفش امتحان میکنید، باید قدش به زمین برسد. اگر هنگام پرو کفش پایتان است، قسمت پشتی پاچه ی شلوار باید به زمین برسد. دقت کنید که قد شلوار باید اندازه ای باشد که هنگام راه رفتن جورابتان پیدا نباشد.
 هنگامی که کمربند را روی شلوارهای پارچه ای می بندید، دقت کنید که خیلی سفت و محکم نکشید، این کار باعث می شود که شکمتان بزرگتر به نظر برسد.
 دکمه ی شلوار را پایین نافتان ببندید.
 همانطور که در بالا هم گفتیم لباسهای پارچه ای ممکن است پس از شستشو می آب بروند، دقت کنید که شلوارتان را نیز کمی بلندتر بخرید.
 شلوار جین
 شلوار جین نیز مثل لباسهای اسپرت دیگر، نیازی به دقت زیاد ندارد تا ببینید کاملاً اندازه تان هست یا نه. البته باید تاحدودی با انواع جین ها که در بازار هست آشنایی داشته باشید و بدانید که فرم کدام به بدن شما سازگارتر است.
 سه مدل جین داریم: معمولی، آزاد و گشاد
 جین معمولی همانطور که از نامش پیداست همان نوع قدیمی یا در واقع تنگ است.
 جین آزاد در قسمت باسن کمی گشادتر است.
 جین گشاد در قسمت ران ها و باسن بسیار گشادتر از جین معمولی است.
 کراوات
 یک راه ساده برای اینکه بدانید کدام کراوات اندازه و برازنده ی شما است این است که آن را روی پیراهنی مناسب و اندازه تان امتحان کنید.
 به نکات زیر دقت کنید.
 قد کراوات باید بالاتر از خمیدگی شکم قرار گیرد.
 اندازه ی گره ی کراوات نباید قدری باشد که نوک یقه ی پیراهنتان را بگیرد.
 مثلثی که با گره ی کراواتتان ایجاد می کنید، باید به خوبی با مثلث یقه ی پیراهن جلو دکمه دارتان جور باشد.
 پالتو و بارانی
 برخی اعتقاد دارند که بهتر است پالتویتان را یک سایز بزرگتر از سایز پیراهنتان بگیرید تا مطمئن شوید که بر روی پلوور هم اندازه تان خواهد بود.
 پالتو ها دو نوع دارند: پالتوی بلند تا زانو، و نیمتنه
 اندازهی آستین ها باید به صورتی باشد که هنگام کشیدن دست ها سرآستین تا ابتدای شستتان برسد.
 پشت پالتو باید صاف و یکدست باشد، مثل پشت کت و ژاکت. اگر پشت پالتو خط های افقی بیفتد یعنی برایتان کوچک است. خطهای عمودی نشانگر این هستند که پالتو برایتان بزرگ و گشاد است.
 کمربند
 هنگام خرید کمربند دقت کنید که باید آن را یک سایز بزرگتر از اندازه ی شلوارتان بگیرید. مثلاً اگر سایز کمرتان 34 است، سایز کمربندتان باید 36 باشد.
 میخ کمربند باید همشه در سوراخ وسط قرار گیرد. برخی از کمربند ها سه سوراخه و برخی پنج سوراخه هستند.
 دم کمربند باید تا اولین پُل (حلقه) شلوار ادامه یابد.
 سگک کمربند باید در امتداد دکمه های پیراهنتان قرار گیرد.
 لباسی کاملاً برازنده!
 اگر از اندازه های درست لباس ها باخبر باشید، پس از خرید یا گرفتن لباستان از خیاطی، بسیار راضی خواهید بود، چون همه ی لباسها کاملاً اندازه و برازنده ی تن شما خواهد بود. امیدواریم نکات زیر در این زمینه کمک کننده و مفید بوده باشند.

این فیس بوک من

خارج شده است
18 اسفند 1390,ساعت 16:05:18
پاسخ #341 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
چه رنگ لباسى مناسب شما
چه رنگ لباسى مناسب شما

شاید براى شما اتفاق افتاده باشد كه دوستتان در حالى كه پیراهنى رنگی به تن كرده، مورد تحسین، تمجید و توجه فراوان اطرافیان قرارگرفته باشد. اما وقتی شما نیز مانند او پیراهنى به همان رنگ تهیه كرده و به تن مى كنید، نه تنها كسى شما را تحسین نمى كند، بلکه لباستان مورد تمسخر و ریشخند دوستانتان قرار مى گیرد...
 اگر مى خواهید بدانید چرا آن پیراهن صورتى مناسب شما نبوده و این كه اصلاً مى توانید لباس هاى رنگ روشن بپوشید یا نه، این مقاله را بخوانید.

پوست هاى تیره

کسانی كه پوست تیره دارند معمولاً دارای چشم و موى مشكى یا قهوه اى تیره هستنند. این افراد باید لباسى را انتخاب كنند كه با رنگ هاى تیره مغایرت داشته باشد. این مغایرت چهره را از یكنواختى بیرون می آورد و باعث جذابیت بیشتر اشخاص مى گردد.

رنگ هاى مناسب

این گروه عبارت اند از: صورتى، سفید، خاكى، آبى ملایم، طوسى روشن.

رنگ هاى نامناسب

افرادى كه پوستشان تیره است نیز:مشكى، قهوه اى تیره، فیروزه اى، سبز شمعى، قرمز تیره است.
 اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید از پوشیدن لباس با رنگ هاى گرم و تیره خوددارى كنید. از آنجایى كه رنگ مشكى و آبى تیره معمولاً به عنوان لباس رسمى كار در نظر گرفته شده و نمى توان به طور كامل آن را كنار گذاشت، لذا سعى كنید به كارگیرى آنها را به حداقل رسانده و فقط در صورت لزوم از آنها استفاده نمایید.

پوست هاى معمولى (نه تیره و نه روشن)

افرادى كه داراى چنین رنگ پوستى هستند مى توانند تقریباً از هر رنگ لباسی استفاده كنند. از آنجا كه هر دو رنگ روشن و تیره مى تواند با این گونه رنگ پوست مغایرت داشته باشد، بنابراین از هر دو طیف رنگ مى توان استفاده كرد ولى بهتر است براى جذابیت بیشتر پیراهن را هماهنگ با رنگ چشم انتخاب كرد.

رنگ هاى مناسب

این گروه عبارت اند از: بژ، آبى، سورمه اى، گندمى، مشكى، صورتى

رنگ هاى نامناسب

مغزپسته اى، بنفش، قهوه اى تیره، قرمز است.
 تنها رنگ هایى را كه در این گروه اصلاً نباید به كار برد، رنگ هاى نزدیك به رنگ پوست است. براى مثال اگر رنگ پوست شما زیتونى است، از پوشیدن لباس زیتونى یا قهوه اى خوددارى كنید.

پوست هاى روشن

این گونه افراد معمولاً موهایى بلوند و روشن داشته و رنگ چشم آنها سبز، آبى، خاکستری یا قهوه اى روشن است. رنگى مناسب این گروه است كه با رنگ پوست تضاد داشته باشد.

رنگ هاى مناسب

این گروه شامل: آبى ملایم، قهوه اى، بژ، آبى سیر، و هر رنگى غیر از سفید مى شود.

رنگ هاى نامناسب

قرمز، صورتى، نارنجى، زرد، ارغوانى است. در این گروه باید به طور كلى از رنگ هاى خشن و روشن استفاده نمود تا تضاد كافى با رنگ پوست به وجود آید. به كارگیرى رنگ هاى گرم به هیچ عنوان توصیه نمى شود.

این فیس بوک من

خارج شده است
18 اسفند 1390,ساعت 16:05:56
پاسخ #342 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
راهنمای خرید کفش
راهنمای خرید کفش

با رعایت چند نکته کلیدی هنگام انتخاب کفش سلامتی پاهای خود را تضمین کنید:

1-کفشی بخرید که با فرم طبیعی پاهای شما مطابقت داشته باشد.

2-پاها بطور طبیعی در ساعات انتهایی روز اندکی ورم میکنند به همین خاطر بهترین زمان برای اندازه کردن کفش عصر و پس از غروب آفتاب است.

3- سایز درج شده بروی کفش را ملاک قرار ندهید چراکه قابل اطمینان نیستند.

4-خرید کفش تنگ به امید اینکه پس از مدتی جا باز خواهد کرد یک اشتباه محض است. هیچگاه یک کفش تنگ را خریداری نکنید.

5- کف کفش میبایست محکم و قابل انعطاف باشد و سطح آجداری نیز داشته باشد. خود کفش نیز باید سبک باشد.

6- از به پا کردن کفشهای پاشنه بلند به مدت طولانی خودداری کنید. کفشهای پاشنه بلند لغزیدن و بزمین خوردن، درد کمر و پا و تغییر در فرم پا را بدنبال دارند. سعی کنید پاشنه کفشتان از 4 سانتی متر بلند تر نباشد. همچنین پاشنه های عریض تر نسبت به پاشنه های نوک تیز و باریک مناسبتر میباشند.

7-هنگام امتحان کفش توجه داشته باشید که پاشنه پاهای شما نباید درون کفش بلغزد.

9- سایز پاهای شما با افزایش سن، تغییر وزن و یا در دوران بارداری تغییر میکند. بنابراین هنگام خرید کفش نو به سایز پاهای پیشین خود اتکا نکنید.

10-در اغلب افراد سایز یکی از پاهایشان با پای دیگر متفاوت میباشد. بنابراین در انتخاب کفش پای بزرگتر را ملاک انتخاب قرار دهید.

11-کفش اندازه کفشی است که هنگامی که شما ایستاده اید میان نوک بزرگترین انگشت پا (معمولا شست پا) و انتهای کفش حداقل یک سانتی متر فاصله وجود داشته باشد و شما قادر باشید انگشتان پای خود را آزادانه تکان دهید. همچنین به قوس کف پا نیز توجه کنید که مطابق شکل باید متناسب با قوس کفش باشد.

12-برای امتحان کردن کفش حتما بندهای کفش را بطور کامل ببندید و سپس بایستید و چند قدم راه بروید تا کاملا از اندازه بدن کفش اطمینان حاصل کنید.

13-از خرید کفشهای پنجه باریک تا حد امکان خودداری کنید چراکه اینگونه کفشها انگشتان پا را تحت فشار قرار داده و بد فرم میکند.

14- کفشهای تخت، لژ دار و یا پاشنه کوتاه هم راحت ترند و هم ایمن تر.

15- در هنگام انتخاب کفش به نوع جورابی که عادت به پوشیدن دارید نیز توجه کنید. و هنگام خرید نیز همان جوراب را به پا داشته باشید.

16- عوارض پوشیدن کفشهای تنگ شامل: پینه پا، میخچه، دردهای مفاصل، درد زانوها و پاشنه پا و خستگی زود رس میباشد.

17-به پا کردن کفشهای گشاد نیز سبب میگردد تا پاها تاول بزنند و فرد از تعادل کافی هنگام راه رفتن برخوردار نباشد.

18- از فروشگاههایی خرید کنید که تنوع کفش در آنها بالاست تا محدودیت انتخاب نداشته باشید.

19-تحت تاثیر صحبتهای فروشنده قرار نگیرید آنها شما را ترغیب میکنند تا هر کفش تنگ و نامناسبی را خریداری کنید. اما شما با صبر و حوصله کفش راحت و اندازه پاهای خود را انتخاب کنید.

20-چرم بهترین رویه کفش محسوب میگردد چراکه مانند پوست تنفس کرده و تهویه دارد.

21-کفشی بخرید که بتوانید سایز آن را اندکی تغییر دهید یعنی کفشهای بند دار و یا سگک دار.

22- آستر و پوشش درون کفش میبایست نرم، فاقد درز و هر گونه برآمدگی باشد.

23- شما قادر میباشید طبق فرمول زیر سایز کفش خود را بدست آورید. ابتدا میبایست طول پای خود را اندازه گیری کنید (از نوک بلندترین انگشت پا (معمولا شست پا) تا پشت پاشنه پا):

سایز کفش=‌]طول پا(سانتی متر)+2 سانتی متر‍[ * 1.5

ایـن فـرمـول سـایـز کـفـش اروپایی را مشخص می کند که با سایز
 کـفشـهای کشورمان هماهنگی دارد. نمودار زیر نیز مقیاس اندازه
 گـیـری سـایز کفش را در کشورهای مختلف مقایسه می کـنـد اما
 تـوجه داشته باشید که بهتر است به اندازه بودن کفش توجه کنید
 و نه به سایز آن.

این فیس بوک من

خارج شده است
18 اسفند 1390,ساعت 16:06:40
پاسخ #343 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
12نکته هنگام خریدلباس
12نکته هنگام خریدلباس

1-گاهي اوقات لباس، تنها جنبه آشكار شخصيت آدم‌ها به شمار مي‌رود و قضاوت‌هاي اوليه بر مبناي آن صورت مي‌گيرد. لباسي كه مي‌پوشيم، مي‌تواند طرف مقابل ما را متوجه نقاط مثبت شخصيتمان كند. به علاوه، چنانچه لباس مناسبي به تن داشته باشيم، با اطمينان خاطر و اعتماد به نفس بيشتري با ديگران ارتباط برقرار مي‌كنيم.

2- لباس مي‌تواند برايتان آرامش روحي به همراه بياورد و بازده كاري‌تان را افزايش دهد به اين شرط كه اولا، در آن احساس راحتي كنيد و دوما، برازنده‌تان باشد. برازنده بودن به اين معناست كه لباس بايد با حالت چهره، فرم بدن و شان و شخصيت شما همخواني داشته باشد.

3- لباسي كه مي‌خريد بايد راحت باشد و ارزش پولي را كه مي‌پردازيد، داشته باشد. به عبارت ديگر، بايد كيفيت پارچه و دوخت آن طوري باشد كه لباس، مدت زمان معقولي عمر كند. پيش از خريد، به بافت و مرغوبيت پارچه لباس‌ توجه كنيد. يكي از نشانه‌هاي پارچه خوب اين است كه هر دو روي آن از يك كيفيت واحد برخوردار است. هر چه بافت پارچه نرم‌ و در عين حال مقاوم باشد، ارزش آن هم بالاتر است.

4- كساني در انتخاب لباس موفق‌ترند كه هنگام خريد، از شكل و فرم بدن، رنگ پوست و رنگ موي خود آگاهي كامل داشته باشند. بايد بدانيد كه كدام رنگ و بافت با استيل صورت و بدن شما هماهنگي بيشتري دارد.

5 اگر مي‌خواهيد لباسي كه انتخاب مي‌كنيد، دوام زيادي داشته‌ باشد، دور لباس‌هاي چسبان و تنگ را خط بكشيد. البته لباس نبايد خيلي هم بزرگتر از سايز معمول شما باشد. به رنگ لباس هم دقت كنيد كه از نوع ثابت باشد تا مبادا با چند بار شستشو بي‌رنگ شود. پارچه لباس هم بايد به گونه‌اي باشد كه آب نرود و يا سريع چروك نشود.

6 توصيه مي‌شود بيماران ديابتي از لباس‌هايي با جنس نرم و لطيف استفاده كنند. بهتر است در البسه اين دسته از بيماران، از دكمه و قلاب كمتر استفاده شده باشد تا فشار حاصل از آن باعث آسيب‌ رساندن به پوست نشود. همچنين، كساني كه دچار حساسيت‌هاي پوستي هستند بايد حتي‌الامكان از لباس‌هاي نخي و راحت استفاده كنند. لباس‌هاي تنگ و چسبان نيز حساسيت‌هاي پوستي را تشديد مي‌كند.

7 براي انتخاب لباس‌هاي معمول روزانه‌تان اين موضوع را در نظر داشته‌ باشيد كه اين لباسها، لباسهاي رسمي و جدي نيستند. پس، تنها فاكتور مهمي كه بايد از آن برخوردار باشند، <راحتي> است چون شما قرار است بيشتر روز خود را در اين لباس‌ها سپري ‌كنيد. معمولا لباس‌هاي روزانه، در زيرمجموعه لباس‌هاي اسپرت و غيررسمي قرار مي‌گيرند. چون اين لباس‌ها مدت زمان زيادي با پوست بدن تماس دارند، بهتر است از يك جنس لطيف تهيه شده باشند. به طور كلي، بهتر است رنگ لباس‌هاي روز از طيف روشن باشد. درست برعكس لباس‌هاي عصر و شب كه رسمي به حساب مي‌آيند و بايد ترجيحا به رنگ مشكي يا در طيف رنگ‌هاي تيره باشد.

8 لباس‌ها علاوه بر اينكه پوششي زيبا و ضروري به حساب مي‌آيند، خاصيت استتار و اصلاح‌كنندگي هم دارند. به اين معني كه با دقت در انتخاب لباس و در نظر گرفتن حالت بدن و نقاط ضعف آن، مي‌توانيم به داشتن يك اندام ايده‌آل نسبي نزديك شويم و خودمان را كمي چاق‌تر و يا لاغرتر از آنچه كه هستيم، نشان دهيم.

9 اگراندامي بلندتر و باريك‌تر از حد متعارف داريد و مي‌خواهيد لاغري‌تان كمي محو شود، از لباس‌هايي استفاده كنيد كه چسبان نيستند و به صورت آزاد روي بدنتان حركت مي‌كنند. بهتر است جنس لباس‌تان نيز، پنبه‌اي يا نخي و بافت آن ريز ‌باشد.

10 اگر قدي بلند و اندامي درشت داريد، از لباس‌هاي تك رنگ و ترجيحا به رنگ تيره استفاده كنيد تا شما را لاغر‌تر نشان دهد. كت‌ها و ژاكت‌هاي بلند، آنهايي كه تا روي ران قرار مي‌گيرند، براي چنين اندامي مناسب‌تر است. اين خانم‌ها بايد از مانتوهايي استفاده كنند كه تا زير زانو باشد. اگر مي‌خواهيد لباسي طرح‌دار انتخاب كنيد، بهتر است طرح‌هاي ريز را انتخاب كنيد. از پوشيدن لباس‌هاي تنگ اجتناب كنيد.

11 اگر كوتاه قد و لاغر هستيد، بهتر است محور انتخاب لباس‌هاي خود را بر مبناي يك رنگ روشن و يا تركيبي از چند رنگ روشن نزديك به هم، قرار دهيد. پارچه‌هايي كه داراي طرح‌هاي عمودي هستند، مي‌توانند گزينه‌هاي خوبي براي بلندتر كردن قد شما باشند.

12 هنگام خريد كت و كاپشن، به بلندي آستين‌هاي آن دقت كنيد كه دقيقا تا روي استخوان مچ دستتان باشد، نه بلندتر و نه كوتاه‌تر. در غير اين صورت، از خريد آن چشم‌پوشي كنيد حتي اگر بقيه قسمت‌هاي آن دقيقا به اندازه و برازنده هيكل‌تان باشد.

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 ... 20 21 22 [23]   بالا

پرش به :