«« درخواست كمك و راهنمايي در خصوص خدمات كامپيوتري »» - * - 04 خرداد 1391,ساعت 08:15:17

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : اگر عشق ؛ عشق باشه آدم از خودش میگذره ؛ همه چیز رو برای معشوقش میخواد . ت...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:53:58
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : هرچی فکر میکنم میبینم رویایی ندارم .......نکنه زندگی کردن داره از ذهنم می...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:56:08
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : این روز ها احساس می کنم خیلی چیزها هست که گمشون کردم . من راه رسیدن به خو...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:43:02
موضوع : حرف دل
متن :   مخصوص ساده دلادوستش دارم ولی او دیگران را دوست داردبرخلاف عشق از ما ب...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:42:30
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1]   بالا
موضوع: «« درخواست كمك و راهنمايي در خصوص خدمات كامپيوتري »»  (دفعات بازدید: 472 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
28 مرداد 1388,ساعت 16:54:37
در:
mohammad1362
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 0

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1
«« درخواست كمك و راهنمايي در خصوص خدمات كامپيوتري »»
به نام خدا
سلام عليكم

«« درخواست كمك و راهنمايي »»

اينجانب در نظر دارم كه با يكي از فاميل هاي خود شريكي يه مغازه كامپيوتري بزنم ... من خودم شاغل هستم و اون بيكار و در نتيجه من سرمايه اندكي كه دارم را صرف خريد لوازم جانبي و مبلغ پيش مغازه خواهم كرد و اون سرمايه خاصي نداره !
مكان مغازه يه شهر كوچك در حدود 20 كيلومتري شهر كرج مي باشد ؟؟
بنده در حال حاضر يك ميليون تومان سرمايه دارم و قراره يه وام پنج ميليوني جور كنم .!
كارهايي كه مي خوام انجام بدم و وارد هستم :
فروش رايانه - اسمبل كردن كامپيوتر + نصب قطعات+نصب ويندوز+عيب يابي
طراحي و چاپ بنر، فلكس، كارت ويزيت، پوستر تبليغاتي، بنرهاي مناسبتي مذهبي(ولادت ها و شهادت ها) ،پلات لمينت و .....
چاپ ديجيتالي عكس هاي داخل گوشي و رم ( 10 در 15 )
تمام كارهاي مربوط به چاپ را به بيرون ميدم .!!
تبديل آلبوم عكس (عكس هاي موبايل و رم ) به VCD با افكت گذاري و آهنگ گذاري .!
روتوش كردن عكس .

از عزيزاني كه تجربه دارند درخواست راهنمايي دارم
1- شراكتي بودن را به چه نحوي اجرا كنم ؟

2- به نظر شما مي توانم به صورت آزمايشي تبليغاتي كامپيوتري به صورت تراكت چاپ و در همه جا پخش كنم و فقط شماره موبايل بدم و كارهايش رو بياد در منزل تحويل بگيره و فعلاً مغازه اي اجاره نكنم تا ببينم كه اين كار جواب ميده يا نه ؟؟ نظرات در اين خصوص چيه ؟

3- اگر كسي با اين چيزهايي كه گفتم راهي رو بلد است كه من از اون كسب درآمد بالا كنم - منو راهنمايي كنه ؟؟

من بيشتر در نظر دارم همان طور كه در بالا گفتم به طور آزمايشي اين كارها رو انجام بدم در اين خصوص هم اگر راه خوبي است راهنمايي بفرماييد ؟؟؟

باتشكر

خارج شده است
30 مرداد 1388,ساعت 19:27:32
پاسخ #1 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1748
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1962
www.ANARAYA.com
«« درخواست كمك و راهنمايي در خصوص خدمات كامپيوتري »»
سلام محمد جان

به ساده دل خوش اومدی

در مورد کارهایی که میتونی انجام بدی گفتی ولی همونطور که ذکر کردی شریک شما قرار کار رو اداره کنه، پس بهتره ببینی اون چه کارهایی میتونه انجام بده و آیا نیازهای فعالیتهای مورد نظرت رو میتونه برآورده کنه یا نه

.....
1- شراكتي بودن را به چه نحوي اجرا كنم ؟
.....

خوب اول باید سود کار رو دو قسمت کرد (50، 50) که قسمت اول مربوط به سرمایه میشه و قسمت دوم مربوط به کار

حالا 50 درصد اول به نسبت سرمایه ای که میذارید تقسیم میشه و 50 درصد دوم به نسبت کاری که توسط هر فردی انجام میشه...

یه مورد مهم که باید 100% مطرح بشه: در صورت کناره گیری یک فرد (بدون رضایت فرد دیگر) قوانینی به دلخواه خودتون مطرح کنید که خساراتی متوجه اون فرد بشه

البته اگه به جای شما بودن هیچوقت چنین کاری رو انجام نمیدادم چون تا زمانی که فردی در کار آزاد سرمایه ای نداشته باشه تعهدی و دلسوزی مربوط به کار در وجودش نخواهد بود، حالا هرچقدر هم که مسئولیت پذیر باشه

.....
2- به نظر شما مي توانم به صورت آزمايشي تبليغاتي كامپيوتري به صورت تراكت چاپ و در همه جا پخش كنم و فقط شماره موبايل بدم و كارهايش رو بياد در منزل تحويل بگيره و فعلاً مغازه اي اجاره نكنم تا ببينم كه اين كار جواب ميده يا نه ؟؟ نظرات در اين خصوص چيه ؟
.....

کار به صورت مجازی در این زمینه اصلا قابل مقایسه با کار در محیط مادی نیست

و بهتره بگم جواب این آزمایش رو از همین الان میشه به صورت "99% شکست" حدس زد

.....
3- اگر كسي با اين چيزهايي كه گفتم راهي رو بلد است كه من از اون كسب درآمد بالا كنم - منو راهنمايي كنه ؟؟
....

در مورد کار توی دنیای مجازی میتونم کمکت کنم ولی از طریق مکاتبه ای فکر نمیکنم بشه کاری کرد

در مورد پشتیبانی در زمینه سخت افزار و نرم افزار هم میتونیم با هم همکاری داشته باشیم

با توجه به اینکه میخوای با این سرمایه خودت کاری رو شروع کنی، بهتره فعلا به فکر درآمد بالا نباشی چون باعث میشه خیلی زود کاری رو که شروع میکنی رها کنی و بهتره به فکر شروع محکم و عالی باشی که آینده ای با درآمد بالا داشته باشه

که این مهم بستگی به نوع کار، مقدار سرمایه، محیط کار، منابع کاری، پشتکار شما و ..... داره

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
GoogleTagged:

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
آشنايي با اسرار كرنل ويندوز آموزش نرم افزار MeMoL 0 611 آخرين ارسال 24 شهريور 1387,ساعت 21:13:25
توسط MeMoL
صداهايي كه از هارد به گوش مي رسد چيست؟ هارد دیسک و وسایل ذخیره سازی mahshid 0 570 آخرين ارسال 25 شهريور 1387,ساعت 13:10:45
توسط mahshid
بعد از w910i چه گوشيي بخرم؟ سونی اریکسون babak1000 2 1170 آخرين ارسال 01 بهمن 1387,ساعت 21:02:16
توسط باباكرم
آشنايي با ريجستري مطالب متفرقه کامـپـیوتر MeMoL 0 393 آخرين ارسال 13 ارديبهشت 1388,ساعت 03:12:11
توسط MeMoL
•دانلود رمان های مخصوص موبایل• ادبـــی - مــذهــبــی سارینا 11 560 آخرين ارسال 08 آبان 1390,ساعت 19:32:28
توسط fatima_olia