فرهنگ سازی برای ازدواج - * - 04 خرداد 1391,ساعت 08:26:14

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : اگر عشق ؛ عشق باشه آدم از خودش میگذره ؛ همه چیز رو برای معشوقش میخواد . ت...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:53:58
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : هرچی فکر میکنم میبینم رویایی ندارم .......نکنه زندگی کردن داره از ذهنم می...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:56:08
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : این روز ها احساس می کنم خیلی چیزها هست که گمشون کردم . من راه رسیدن به خو...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:43:02
موضوع : حرف دل
متن :   مخصوص ساده دلادوستش دارم ولی او دیگران را دوست داردبرخلاف عشق از ما ب...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:42:30
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1] 2 3 4 ... 7   بالا
موضوع: فرهنگ سازی برای ازدواج  (دفعات بازدید: 4462 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
01 مهر 1388,ساعت 04:07:40
در:
موسوی
سرپرست سایت
تشكر
-اهدا شده: 3496
-دريافت شده: 791

*
محبوبيت : 510
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 613
فرهنگ سازی برای ازدواج
با سلام به همه .
حدود شش ماه جلوتر خواهرم فاطمه نامزد گرفت امشب پدر ومادر شوهرش منزل ما آمدند بحث برای اجرای جشن عروسی بود هرکدام از پدرها به سلیقه خودشون نظر میدادند چندین موضوع ذهن مرا درگیر کردکه میخواهم یک موضوع را باز کنم .
ظاهرا هر پدر و مادری هر کاری را بخاطر بچه اش انجام میده .اما در اکثر موارد اینگونه نیست من بعد از کلی صحبتهای بزرگترها بصورت ناخواسته حرفهایی زدم که نتیجه تقریبا جالبی داد.
گفتم ریز برنامه حتی تعداد دعوت شوندگان درجشن و هزینه های جانبی را بصورت تقریبی  روی کاغذ آوردند بعد از آن
پیشنهاد دادم  که یکسری از موارد حذف شود در عوض مبلغ مازاد را بدست زوجین بدن تا در گرفتن منزل اجاره ای کمک بشن. چشمتون به روز بد نیافته:حسابی زیر انتقاد رفتم ولی با بحث یک ونیم ساعته قبول کردند .خیلی سخت و دشوار هست . که آدم اول زندگی بخاطر یکسری مسائل و رسومات غلط زیر بار فشار اقتصادی سنگین بره که تابان دادن قسط این بدهی و دیگر ترکشهای این انفجار بعهده زوجین باشه تعجب بنده اینه که اینها بادادن 5000000 تومان پول پیش و ماهانه 160000 تومان اجاره بهمراهی 100000 تومان قسط وام ازدواج با درآمد ماهیانه 350000 تومان اونهم در تهران چطوری...؟

انتظار من از دوستان اینه که میدا ن افکارتون رو برای فرهنگ سازی در امر ازدواج (یکسری عقاید قدیمی منسوخ شده هزینه بر)(یکسری کج اندیشیهای امروزی)متمرکز کنین تا نتیجه روشن و خوبی بگیریم.
ناگفته نمونه که این یک مورد بعد اقتصادی هست و چند  مورد دیگر را در آینده به محضر مبارکتون میرسونم

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

دلتنگ, Xman, MeMoL

براي اين پست, 3 كاربر تشكر كرده اند

شادی پروانه اینست ، که هرچه تقلا کنی نمی توانی آنرا شکار کنی ! باید آرام باشی ، تا روی شانه هایت بنشیند ...
(( شانه هایت پر از پروانه باد ))

خارج شده است
13 مهر 1388,ساعت 21:12:04
پاسخ #1 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر
-اهدا شده: 1144
-دريافت شده: 980

*
محبوبيت : 1045
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1965
پاسخ : فرهنگ سازی در امر ازدواج
با سلام به همه .
حدود شش ماه جلوتر خواهرم فاطمه نامزد گرفت امشب پدر ومادر شوهرش منزل ما آمدند بحث برای اجرای جشن عروسی بود هرکدام از پدرها به سلیقه خودشون نظر میدادند چندین موضوع ذهن مرا درگیر کردکه میخواهم یک موضوع را باز کنم .
ظاهرا هر پدر و مادری هر کاری را بخاطر بچه اش انجام میده .اما در اکثر موارد اینگونه نیست من بعد از کلی صحبتهای بزرگترها بصورت ناخواسته حرفهایی زدم که نتیجه تقریبا جالبی داد.
گفتم ریز برنامه حتی تعداد دعوت شوندگان درجشن و هزینه های جانبی را بصورت تقریبی  روی کاغذ آوردند بعد از آن
پیشنهاد دادم  که یکسری از موارد حذف شود در عوض مبلغ مازاد را بدست زوجین بدن تا در گرفتن منزل اجاره ای کمک بشن. چشمتون به روز بد نیافته:حسابی زیر انتقاد رفتم ولی با بحث یک ونیم ساعته قبول کردند .خیلی سخت و دشوار هست . که آدم اول زندگی بخاطر یکسری مسائل و رسومات غلط زیر بار فشار اقتصادی سنگین بره که تابان دادن قسط این بدهی و دیگر ترکشهای این انفجار بعهده زوجین باشه تعجب بنده اینه که اینها بادادن 5000000 تومان پول پیش و ماهانه 160000 تومان اجاره بهمراهی 100000 تومان قسط وام ازدواج با درآمد ماهیانه 350000 تومان اونهم در تهران چطوری...؟

انتظار من از دوستان اینه که میدا ن افکارتون رو برای فرهنگ سازی در امر ازدواج (یکسری عقاید قدیمی منسوخ شده هزینه بر)(یکسری کج اندیشیهای امروزی)متمرکز کنین تا نتیجه روشن و خوبی بگیریم.
ناگفته نمونه که این یک مورد بعد اقتصادی هست و چند  مورد دیگر را در آینده به محضر مبارکتون میرسونم

منم با خرج های بیهوده مخالفم

یکی از کارهایی که یه چند سالی هست رواج پیدا کرده و من هم خوشم اومده

اینه که کادویی که میهمانها میدند یا حتی خود پدر مادرها پول هستش

حالا هر کی در حد توانش از 5000 تومان گرفته تا به بالا

مثلا قبلنا کادو که می آوردند تکراری می شد و خود عروس خریده بوده

ولی این پول برای خودشون خوب هستش چون حالا یا قسط دارند یا اینکه به یه کاری می زنند و یا

پس انداز می کنند.

Xman, موسوی

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

دوستان ساده دلیم همتون رو دوست دارم

درون اتفاق درد ، میان شهر بی پیکر

سکانس آخر شعرم ، منم بی تو که میمیرم

خارج شده است
14 مهر 1388,ساعت 14:22:22
پاسخ #2 در:
simun
تشكر
-اهدا شده: 1
-دريافت شده: 15

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 10
این کار که میزان خرج عروسی ها را کاهش دهیم یکی از مواردی است  در اسلام تاکید شده است اگه از روی عقل و منطق هم این نکته بررسی شود هرچه هزینه اولیه کمتر باشه پسرها راحتر تصمیم به ازدواج می گیرند در کنار اون باید به یکی دیگه از مشکلات ازدواج تفکر کرد توقعات خانواده عروس از داماد و خانواده اش و دیگر میزان مهریه و جهزیه ای که عروس خانم باید تهیه کند و هم چنین دیگر مسائل که در این باب بیان می شود که به غلط باب شده است که هرچی مهریه بیشتر باشد به همان اندازه باید جهزیه بیشتر باشد که این دو امر اصلا" با هم یکی نیستند .

موسوی

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

« آخرين ويرايش :توسط simun »

خارج شده است
14 مهر 1388,ساعت 16:01:03
پاسخ #3 در:
موسوی
سرپرست سایت
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سلام از نظر شما دوستان؛ چگونه باید این فرهنگ جا بیافته که بجای کادو  مبلغی در نظر بگیرن .
صورت مسئله فقط ایده آل ذهنی ماست ؛راهـکار چیست؟ به نظر شما اگر در پاکت دعوت نامه این مطلب ذکر بشه درست هست یا ایجاد ناراحتی میکنه؟

شادی پروانه اینست ، که هرچه تقلا کنی نمی توانی آنرا شکار کنی ! باید آرام باشی ، تا روی شانه هایت بنشیند ...

خارج شده است
14 مهر 1388,ساعت 17:36:39
پاسخ #4 در:
simun
تشكر
-اهدا شده: 1
-دريافت شده: 15

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 10
سلام دوست عزیز
اینکه در پاک دعوت نوشته شود درست نیست چون ممکنه باعث کدورت و ناراحتی بشه ولی بهتر از اطرافیان و نزدیکان که افراد با آنها احساس صمیمیت بیشتری میشه این موضوع را بیان کرد اونهم به عنوان یک پیشنهاد مثلا"« این زوج جوان همه چیز دارن اول زندگی پول بیشتر به دردشون می خوره تا کادو  » به نظر شما این بهتر نیست .
ولی در آخر یه سوال از دوستان دارم اونم اینکه بنظر شما اساس زندگی خوب در چیه ؟ یا معیارهای اصلی یه زندگی چیه ؟ به نظر شما با اتفاقی که در جامعه ما در حال وقوع هست یعنی گرایش زندگی به سمت زندگی غرب چه مشکلاتی را دارد یا اصلا" این اتفاق خوب ؟

موسوی

خارج شده است
14 مهر 1388,ساعت 22:52:15
پاسخ #5 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر
-اهدا شده: 1855
-دريافت شده: 1309

*
محبوبيت : 931
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1035
متاسفانه در زندگي ماها سنت هاي بد و اشتباهي جا افتاده كه مقابله با اونها بسيار سخت شده و اين سنت ها باعث مشكلات متعدد براي جامعه ي ما شده
مثال بارز اين سنت ها در امر ازدواج هست ، كه ازدواج را براي جوانان مشكل و سخت كرده
بعضي مواقع از ازدواج هاي افراد فاميل حرف هايي به گوشم ميرسد كه واقعا ناراحت ميشم چند وقت پيش پسر عمويم عقد كرد ، براي مراسم عقدشون نزديك 10 ميليون تومان هزينه كردند حالا قضاوت با شماست آيا نميشد با هزينه اي بسيار كمتر اين مراسم را برگزار كرد
- آيا لازمه حتما توي تالار مراسم گرفته بشه
- آيا لازمه حتما 600-700 نفر مهمون دعوت گرفته بشه
- آيا لازمه حتما دوباره كلي لباس نو براي عروس داماد گرفت
- آيا لازم حتما سرويس طلاي چند ميليوني گرفت
- آيا لازمه حتما.........

پس كي بايد اين مسائل حل بشه؟

موسوی

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

خارج شده است
16 مهر 1388,ساعت 10:37:16
پاسخ #6 در:
موسوی
سرپرست سایت
تشكر

*
آفلاین آفلاین

سلام
صفا و صمیمیتی که در یک روستا در ایران وجود دارد در یک شهر در همان ایران وجود ندارد ،وهمینطور آنچه که در شهر وجود دارد  در کلان شهر وجود ندارد ،
انشعاب لوله های احساسی از روستا است و تا رسیدن به جاهای بزرگتر رنگ و بوی کمتری پیدا میکند .
خیلی از مسائل از قبیل( راندمان کلاس ،چشم به هم چشمی،و ...) باعث این دوری و سردی میشود.
در یک زندگی خوب به نظر من سه موضوع مهمتر هست ؛خوش اخلاق بودن،تعصبهای بی مورد نداشتن،ومهمتر اهمیت دادن و درک کردن است.وخلاصه اینکه از بچه گی در آمدن هست.

===========================

حدود 3500000 تومان کل خرید عروس خانم +300000 تومان هزینه جشن +280000 تومان هزینه های جانبی (وسائل ریز کادویی برای داماد ) ضمنا خودم تصمیم دارم به کمک دو برادر و دو خواهر یک سیستم کامپیوتر بخریمبه عنوان کادو .
چطور بید . نظر بدین درصورت امکان.

خارج شده است
22 مهر 1388,ساعت 14:33:46
پاسخ #7 در:
shadi.shadi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 1025
-دريافت شده: 1349

*
محبوبيت : 697
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1081
عاليه .اما پلنگ كش جان ، باوركن تو خيالات آدم مي تونه اينا رو تهيه كنه .  اونهم با اين قيمت .من يه روز فقط خيابون رفتم و وسائل چوب پرسيدم ارزونترينش بالاي يكي دوميليون بود  حالا شما اضافه كن  به اين اقلام ...فرش - تلويزيون- جاروبرقي- اجاق گاز - يخچال و - لباسشويي و..نه برادرم اين ها بااين قيمت ممكن نيست مگر اينكه بخواي با دست جارو كني - با دست لباس بشوري - روي آتيش غذا بپزي- روي روزنامه بشيني! 

موسوی

« آخرين ويرايش :توسط shadi.shadi »

بودن يا نبودن ..
مسئله همين بودن ونبودن توست...

خارج شده است
22 مهر 1388,ساعت 20:59:19
پاسخ #8 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1748
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آنلاین آنلاین
تعداد ارسال: 1962
www.ANARAYA.com

کنترل یا فرهنگسازی یا راه حل کلی پیدا کردن و عملی کردنشون، فکر نمیکنم مقدور باشه

چون پشت تمام اینجور خرج کردنها و اسرافها، کله گنده هایی هستن که اصل سود رو میبرن و مقابله با اونا امکان پذیر نیست؛ یا بهتره بگم به دست من و شما که عموم رو تشکیل میدیم، چنین کارایی غیر ممکنه

همین که بتونیم به خودمون و طرف مقابلمون و خانواده دو طرف بفهمونیم که این کار یه کاره کاملا احمقانست (قصد جسارت به کسی رو ندارم، این یه واقعیته)

و سودی که نداره هیچ، کلی هم ضرر داره، ضررش هم فقط مربوط به همون چند روز خرید و عروسی و .... نیست(کاش فقط مربوط به همون چند روز بود)، عواقب بعدی هم داره که به نظرم اونها بدتر از اون چند روزه.

البته اینکه واقعا بفهمونیم (به طرف مقابلمون و خانواده های دوطرف) و واقعا بفهمن هم خیلی مهمه، چون اگه نفهمن و فقط قبولونده بشه، بعدها به جایی میرسه که با خودتون میگید ای کاش چند برابر اون مقدار خرج میکردم

کاش فقط این خرجها بود و تموم میشد ولی خودش منشأ کلی فاصله و بحث و توقع و..... هست

یه مورد که خیلی خیلی واضحه، اینه که حدود 70% این موارد به فهم و درک عروس بستگی داره

موسوی

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

خارج شده است
23 مهر 1388,ساعت 03:46:27
پاسخ #9 در:
موسوی
سرپرست سایت
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سلام به بیننده گرامی
سلام به شادی خانوم
سلام به همه جوونهای ساده دل
980000تومان وسائل چوبی از قلم افتاد 
گمان نمیکنم خیلی ساده خرید کرده باشیم
البته میشد تو این نوع خریدها سر از میلیارد هم در آورد  ولی خیلی جالب و متعادل بود البته بر میگرده به (قول آنارایای عزیز ) سطح کلاس ؛راندمان فکری ؛شعور معنوی؛غرور کاذب ؛کمبو خیلی از خصائص از دوره جوانی در محیط خانواده و ... باور کنید عروس خانم آزادانه انتخاب کردند. چون در خانوادها ی متوسط رشد کرد چون سطح سواد ایشان لیسانس بود و چون بصورت صد درصد اصلاح طلب هست . میزان خرید ما این شد . به امید خوشبختی همه آقا داماد ها و عرس خانومها .

=================================

من  ناقص آمار دادم  یخچال +فرش +تلوزیون از طرف داماد خریده شد

پیام

خارج شده است
14 آبان 1388,ساعت 04:21:46
پاسخ #10 در:
موسوی
سرپرست سایت
تشكر

*
آفلاین آفلاین

سلام همسر عزیزم!
مدتیه دلم می خواد باهات حرف بزنم ولی نمی شه...
اما از اون روزی که مریض بودم و تو با عجله خودتو رسوندی، تصمیم گرفتم برات نامه بنویسم.
وقتی کنار تختم نشستی و دستتو به صورتم کشیدی و زیر لب دعا می خوندی چه احساس خوبی داشتم...
نمی دونی چه لذتی داشت اون موقعی که یک اسکناس از جیبت درآوردی و یه چیزایی بهش خوندی و اونو زیر بالشم گذاشتی...
دیگه احساس می کردم هرچی درد داشتم از تنم بیرون رفته ...
دلم می خواست همیشه مریض باشم وقتی می دیدم اینطوری عشقت و نثارم می کنی...
ولی اون نگاه مهربونت که حالا پر از نگرانی و اشک بود کلافه ام می کرد...
آخه من طاقت نگرانی و اشک تو رو ندارم...
برای همین هم هر طوری بود بلند شدم و نشستم ؛ و گفتم خوبم، من خوبم، تو نگران نباش...
البته باور کن راست می گفتم وقتی تو پیشم باشی من دیگه دردی ندارم...
اصلا یادم میره که مریضم...
اما...
وقتی آخر شب شد و تو ساعت تو نگاه کردی و ناگزیر با همون نگرانی و شایدم نگران تر از قبل با چشمای پر از اشک؛ بلند شدی که بری...
همه دردای دنیا سراغم اومد و ایندفعه دلم پر از غم شد...
سرمو زیر پتو کردم و تا دم صبح اشک ریختم...
آخه عزیزم من دلم می خواد کنار تو باشم زیر یه سقف!
دو ساله که انتظار میکشم که بیای و دستمو بگیری و بگی دیگه امروز میریم خونه خودمون...
میدونم ؛ میدونم که تو هم دلت همینو می خواد ...

اگرم این دو سال اینهمه سختی رو تحمل کردی به خاطر عشقیه که به من داری و دلت می خواد زندگی بهتری برام بسازی ...
می دونم فکر میکنی که دستات خالیه و داری همه تلاشتو می کنی که پرشون کنی ...
اما بهترینم !
به نظر من دستای تو پر از مهر و محبت و عشق و یکرنگی و صداقته؛ که به نظر من از دنیایی ثروت بهتره...
من دیگه چیزی از تو نمی خوام ...
من اون نجابت و پاکی چشماتو با بهترین قصر دنیا عوض نمی کنم ...
مهم اینه که من و تو در کنار هم باشیم ؛ دیگه چه فرقی میکنه خونه اجاره ای ما 40 متری باشه یا 60 متری...
من و تو هر دو دانشجوییم ؛ من خوب می دونم که کار کردن در کنار درس خوندن چقدر سخته...
اما دیگه چیزی نمونده یکسال دیگه تو برای خودت آقای مهندس میشی و به امید خدا موقعیت شغلی بهتری پیدا می کنی ...
اما چرا ما تا اون روز، یکسال فرصت بودن در کنار همو از دست بدیم؟
پس بیا ... بیا زودتر زندگی مشترکمونو شروع کنیم و بعد دوتایی آینده بهتری برای خودمون بسازیم...

عزیزترینم!
باور کن من توقع زیادی ازت ندارم فقط یه اتاق می خوام که اسمش خونه من و تو باشه... همین...
تازه مطمئن باش وقتی در کنار هم باشیم؛ وقتی با هم تلاش کنیم؛ حتما زودتر و بهتر موفق میشیم...
اگه ما راضی باشیم که زندگیمونو با حداقل امکانات شروع کنیم حتما خانواده هامون هم به خواسته ما احترام می گذارن...
پس بیا همین امروز و فردا یه خونه کوچیک در حد درآمد تو اجاره کنیم و یه سفر دو روزه بریم مشهد ...
و بعد از برگشتن از پیش امام رضا ... دوتایی بریم زیر یه سقف...
و به هم قول بدیم که دست در دست هم یه زندگیه سرشار از خوشبختی بسازیم...
نه پر از پول !
ثروته من و تو دل صافو و ایمان و صداقت و عشقه...
بیا قول بدیم این ثروت مونو در هیچ شرایطی از دست ندیم...
دوستدار همیشگی تو: همسرت
لطفا در مورد این ابرازاحساسات نظر بدین...  .

آنارايا, غزل فروش

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

خارج شده است
14 آبان 1388,ساعت 11:50:19
پاسخ #11 در:
sahar72
تشكر
-اهدا شده: 25
-دريافت شده: 14

تازه وارد
*
محبوبيت : 18
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 32
چقدر زیبا!من لذت بردم چه احساست لطیفی!
بهت نمیاد اینقدر قشنگ ابراز احساسات کنی!

موسوی

اب ایینه عشق گذران است
تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است
باش فردا که دلت با دگران است!!

خارج شده است
19 آبان 1388,ساعت 04:47:42
پاسخ #12 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1748
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آنلاین آنلاین
تعداد ارسال: 1962
www.ANARAYA.com

سلام

سلام همسر عزیزم!
مدتیه دلم می خواد باهات حرف بزنم ولی نمی شه...
اما از اون روزی که مریض بودم و تو با عجله خودتو رسوندی، تصمیم گرفتم برات نامه بنویسم.
وقتی کنار تختم نشستی و دستتو به صورتم کشیدی و زیر لب دعا می خوندی چه احساس خوبی داشتم...
......

به نظرم بیشتر شبیه فیلم بود و چنین فهم و درکی فکر نمیکنم دیگه بیرون از فیلما وجود داشته باشه

کاش میشد که اینجور نامه ها صحت داشته باشه و عملی هم بشه و همیشه هم پایدار بمونه

فکر نمیکنم اون اتاقی که توی نامه مطرح شده، از روز دوم زندگی قابل تحمل باشه

و اینطوری میشه که از روز دوم دامادِ بیچاره میفهمه چه اشتباه بزرگی کرده

و بازم همینطور میشه که دیگه اون عبارت پایانی (دوستدار همیشگی تو: همسرت) دیگه بیان نمیشه

البته شاید استثناء هم وجود داشته باشه ولی من که تا حالا ندیدم، البته خیلی ها رو سراغ دارم که از این حرفا مطرح کردن ولی از روز دوم (و شاید هم همون روز اول) دیگه از حرفاشون هیچ خبری نبوده

در کل بهترین راه اینه که اینجور تعارفا کنار بره و رک و راست و بدون در نظر گرفتن احساسات(نسبت به شخص مقابل) در مورد اینجور مسائل با طرف مقابل صحبت بشه

============================================

سلام به همه
با وعده های پوشالی پدر 5 سال از بهترین دوران زندگی در بدترین شرایط اقتصادی گذشت ؛در این مدت برای پدر از کمک کردن در کشاورزی تا مغازه و فروشگاه گرفته تا موارد ریز در خدمتش بودم فقط بخاطر ضعف اقتصادی پدر تحمل کردم که این جریان صدمه سنگینی به خودم و زندگی من وارد شد .
سعی کردم دیگه مستقل زندگی رو پیش ببرم و در حال حاضر تو بازار دست و پایی میزنم ولی این تلخی هنوز رو همسرم  هست نمیدونم چطوری از دلش در بیارم  خیلی دوست دارم از نظرات شما استفاده بکنم .
خلاصه راضی کردن همسر از چه راهی ممکن هست که هزینه آنچنانی نداشته باشه.

این سوال مربوط به خود شماست؟

خارج شده است
20 آبان 1388,ساعت 03:19:27
پاسخ #13 در:
موسوی
سرپرست سایت
تشكر

*
آفلاین آفلاین
بله عزیز

خارج شده است
25 آبان 1388,ساعت 10:38:57
پاسخ #14 در:
موسوی
سرپرست سایت
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سلام
اگه عاشق یکی شدی و بعد از مدتی رابطه تازه فهمیدی که طرف مثل خودت داشته ویا داره چه عکس العملی  نشون میدی
و چه تصمیمی میگیری.؟

خارج شده است
صفحه: [1] 2 3 4 ... 7   بالا
GoogleTagged: google mss 1379

پرش به :