تاپیک های تک پستی در انجمن گفتگو آزاد - * - 04 خرداد 1391,ساعت 08:39:07

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : اگر عشق ؛ عشق باشه آدم از خودش میگذره ؛ همه چیز رو برای معشوقش میخواد . ت...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:53:58
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : هرچی فکر میکنم میبینم رویایی ندارم .......نکنه زندگی کردن داره از ذهنم می...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:56:08
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : این روز ها احساس می کنم خیلی چیزها هست که گمشون کردم . من راه رسیدن به خو...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:43:02
موضوع : حرف دل
متن :   مخصوص ساده دلادوستش دارم ولی او دیگران را دوست داردبرخلاف عشق از ما ب...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:42:30
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

نظرسنجی
سوال: ....  (بستن رای گیری: 25 دي 1389,ساعت 18:41:57)
. - 1 (100%)
.. - 0 (0%)
... - 0 (0%)
مجموع آراء: 1

صفحه: 1 ... 17 18 19 [20]   بالا
موضوع: تاپیک های تک پستی در انجمن گفتگو آزاد  (دفعات بازدید: 51975 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
02 فروردين 1390,ساعت 14:34:16
پاسخ #285 در:
arashro
تشكر
-اهدا شده: 987
-دريافت شده: 437

زده به سیم آخر
*
محبوبيت : 148
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 666
همه شب خواب بینم خواب دیدار
قضاوت از روی ظاهر آدم‌ها
مهم نیست که «قضاوت از روی ظاهر آدم‌ها» کار درستی هست یا نه، مهم این است که ما روزانه بارها این کار را انجام می‌دهیم. مثلاً اگر با فردی غریبه هم صحبت شویم، میزان ژلی که به موهایش مالیده، بر قضاوت ما در مورد او اثر می‌گذارد. یا زمانی که وارد یک کتابخانه می‌شویم، جلد و عنوان کتاب‌ها، در قضاوت ما در مورد محتوایِ آن‌ها اثر می‌گذارد. شاید سریعاً بگوید: «قضاوت در مورد کتاب‌ها، آن هم از روی جلد، کار درستی نیست»! اما این کاری است که همه‌ی ما انجام می‌دهیم. شاید برخی از آن کتاب‌ها را از قفسه جدا کنیم و به محتوای آن‌ها نگاهی سریع بیندازیم. نکته مهم این است که ما برای قضاوت، راهی جز توجه به عنوان و جلد کتاب‌ها نداریم.

در مورد انسان‌ها هم وضعیت به همین شکل است. ما در عرض دو یا سه ثانیه، از روی ظاهر آدم‌ها در موردشان قضاوت می‌کنیم. شاید همین برداشتِ دو ثانیه‌ای باعث شود که با فردی هم‌کلام شویم یا برعکس، جواب سلام او را هم ندهیم.

در واقع از آن‌جایی که ما با افراد بسیاری رو به رو می‌شویم، لازم است که در مورد آن‌ها قضاوت کنیم تا بتوانیم برخی از آن‌ها را برای برقراری رابطه، انتخاب کنیم. همچنین، قضاوت از روی ظاهر یک منفعت هم برای ما دارد؛ با چنین قضاوتی:

شما می‌توانید انتخاب کنید که چگونه خودتان را به دیگران نشان دهید!

یه یادت داغ بر دل مینشانم، ز دیده خون به دامن میفشانم
چو نی گر نالم از سوز جدایی، نیستان را به آتش میکشانم...

خارج شده است
08 فروردين 1390,ساعت 12:30:47
پاسخ #286 در:
سارینا
مدیر یار
تشكر
-اهدا شده: 854
-دريافت شده: 903

*
محبوبيت : 285
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1211
♥من و یه دنیــــ♥ـــا حرف نگفته♥
اگر این طور بودی
سؤال امتحان نهايي فيزيك دانشگاه كپنهاگ :

چگونه مي‌توان با يك فشارسنج ارتفاع يك آسمان‌خراش را محاسبه كرد؟

پاسخ يك دانشجو :

" يك نخ بلند به گردن فشارسنج مي‌بنديم و آن را از سقف ساختمان به سمت زمين مي‌فرستيم. طول نخ به اضافه طول فشارسنج برابر ارتفاع آسمان‌خراش خواهد بود

اين پاسخ ابتكاري چنان استاد را خشمگين كرد كه دانشجو را رد كرد. دانشجو با پافشاري بر اينكه پاسخش درست است به نتيجه امتحان اعتراض كرد. دانشگاه يك داور مستقل را براي تصميم درباره اين موضوع تعيين كرد. داور دانشجو را خواست و به او شش دقيقه وقت داد تا راه حل مسئله را به طور شفاهي بيان كند تا معلوم شود كه با اصول اوليه فيزيك آشنايي دارد. دانشجو پنج دقيقه غرق تفكر ساكت نشست. داور به او يادآوري كرد كه وقتش درحال اتمام است.
دانشجو پاسخ داد كه چندين پاسخ مناسب دارد اما ترديد دارد كدام را بگويد. وقتي به او اخطار كردند عجله كند چنين پاسخ داد:
"اول اينكه مي‌توان فشارسنج را برد روي سقف آسمان‌خراش، آنرا از لبه ساختمان پائين انداخت و مدت زمان رسيدن آن به زمين را اندازه گرفت. ارتفاع ساختمان مساوي يك دوم g ضربدر t به توان دو خواهد بود. اما بيچاره فشارسنج ."

"يا اگر هوا آفتابي باشد مي‌توان فشارسنج را عمودي بر زمين گذاشت و طول سايه‌اش را اندازه گرفت. بعد طول سايه آسمان‌خراش را اندازه گرفت و سپس با يك تناسب ساده ارتفاع آسمان‌خراش را بدست آورد ."

"اما اگر بخواهيم خيلي علمي باشيم، مي‌توان يك تكه نخ كوتاه به فشارسنج بست و آنرا مثل يك پاندول به نوسان درآورد، نخست در سطح زمين وسپس روي سقف آسمان‌خراش. ارتفاع را از اختلاف نيروي جاذبه مي‌توان محاسبه كرد : T= 2 pi sqroot (l / g) ."

"يا اگر آسمان‌خراش پله اضطراري داشته باشد، مي‌توان ارتفاع ساختمان را با بارومتر اندازه زد و بعد آنها را با هم جمع كرد."

"البته اگر خيلي گير و اصولگرا باشيد مي‌توان از فشارسنج براي اندازه‌گيري فشار هوا در سقف و روي زمين استفاده كرد و اختلاف آن برحسب ميلي‌بار را به فوت تبديل كرد تا ارتفاع ساختمان بدست آيد."

"ولي چون هميشه ما را تشويق مي‌كنند كه استقلال ذهني را تمرين كنيم و از روش‌هاي علمي استفاده كنيم، بدون شك بهترين روش آنست كه در اتاق سرايدار را بزنيم و به او بگوييم: اگر ارتفاع اين ساختمان را به من بگويي يك فشارسنج نو و زيبا به تو مي‌دهم ."

اين دانشجو كسي نبود جز نيلز بور، تنها دانماركي كه موفق شد جايزه نوبل در رشته فيزيك را دريافت كند

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Xman, elena

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

« آخرين ويرايش :توسط ساینا »

چه حکایت جالبیست :کلمه ی زندگی با زن آغاز میشود و مردن با مرد

خارج شده است
08 فروردين 1390,ساعت 15:52:22
پاسخ #287 در:
Xman
مدیر ارتباطات
تشكر
-اهدا شده: 1855
-دريافت شده: 1309

*
محبوبيت : 931
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1035
پاسخ : اگر این طور بودی

"ولي چون هميشه ما را تشويق مي‌كنند كه استقلال ذهني را تمرين كنيم و از روش‌هاي علمي استفاده كنيم، بدون شك بهترين روش آنست كه در اتاق سرايدار را بزنيم و به او بگوييم: اگر ارتفاع اين ساختمان را به من بگويي يك فشارسنج نو و زيبا به تو مي‌دهم ."

بسيار جالب بود خيلي خيلي ممنون

سارینا

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

خارج شده است
08 فروردين 1390,ساعت 20:23:23
پاسخ #288 در:
sadegh123
تشكر
-اهدا شده: 3
-دريافت شده: 52

تازه وارد
*
محبوبيت : 30
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 48
خلاقیت مهمتراز علم است چیزی که جایش در اموزش وپرورشما خالیست جالب بود کاش مسئولین می خواندن

خارج شده است
08 فروردين 1390,ساعت 21:44:58
پاسخ #289 در:
yasna
تشكر
-اهدا شده: 319
-دريافت شده: 318

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 94
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 195
چرا محبوبیـــــــتم کــــــــــــــــم شده؟؟؟؟؟؟؟؟
بسیار زیبا
ممنون ساینا عزیزم o94
شرمنده دکمه تشکرم گم شده نمیتونم برات تشکر بذارم!!!!!!!!!!! o96

سارینا

بلنــــد بخـــوان،
درشـــــــــــــــت بـــنـــويــــــــــــــــس،
آويـــــــــزه ي گوشـــــــــــت کن کـــه :
..."تــقـــوا" آن نــيــــســــــــــت کـــه
بــا يــــک "تـق" وا بــــرود....!!

خارج شده است
09 ارديبهشت 1390,ساعت 08:48:04
پاسخ #290 در:
Aye
تشكر
-اهدا شده: 76
-دريافت شده: 177

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 40
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 174
خدایا این ضربه هایی که دارم میخورم چند امتیازیه؟
خیلی ها می ترسن ازینکه چیزی که تو ذهنشونه بگن !! و این خیلی بده

*در تو هزار مزرعه خشخاشِ تازه است
* آدم به چشـــــــــم های تو معــتاد می شــود...

.
.
.
نقاش نیستم...
اما روزهای بی تو بودن را درد می کشم!

خارج شده است
11 خرداد 1390,ساعت 23:31:55
پاسخ #291 در:
پديده
تشكر
-اهدا شده: 1197
-دريافت شده: 886

زده به سیم آخر
*
محبوبيت : 35
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 630
* دیوانه ی دیوانه *
پاسخ : قضاوت از روی ظاهر آدم‌ها
اين يك امر طبيعي است ، چون واكنش در برابر افراد ناشناس در ابتدا به ظاهر فرد هست و ناچارا از روي ظاهر به قضاوت در موردش مي پردازيم . قضاوت ما از ديگراني كه كوچكترين شناختي ازشون نداريم در وهله اول منوط به ظاهرشون ميشه ، چون اين ظاهر در برداشت اول نشون دهنده دنيا و طرز تفكر اون فرد هست اما در لحظات بعدي اين توجه به ظاهر ، جاي خودش رو به توجه كردن به رفتار و منش شخص مي دهد .

اما فكر ميكنم كسي كه هدف برقراري رابطه با يك غريبه رو در نظر داره تنها به ظاهر اكتفا نمي كنه و ارزشهاي بيشتري رو مد نظر قرار مي دهد ، درست مثل مثال شما درباره خريد كتاب . تا زماني كه ندانيم چه كتابي رو مي خواهيم به ظاهرش افاقه مي كنيم ، اما زماني كه بدانيم و از روي آگاهي باشه در اون صورت مي دانيم چه مي خواهيم و به راحتي از كنار ظواهر مي گذريم و به سمت همان چيزي كه مي خواهيم مي رويم .

در اصل منظورم اين هست كه براي انتخاب هايمان در هر زمينه اي تنها به ظاهر اكتفا نكنيم ، چون براي ما منفعتي به همراه ندارد .

تهي بود و نسيمي .

سياهي بود وستاره اي

هستي بود و زمزمه اي. لب بود و نيايشي.

« من » بود و « تو » يي / نماز و محرابي .

خارج شده است
24 خرداد 1390,ساعت 16:10:08
پاسخ #292 در:
khodam.tanha.delam
تشكر
-اهدا شده: 228
-دريافت شده: 307

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 85
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 294
به امید چتر فردایت خیس بارانم هنوز.
شجاعت یعنی این!!!!!!!!!!!!!!
شجاعت یعنی این!!!!!!!!!!!!!!

يکي از دبيرستان هاي تهران هنگام برگزاري امتحانات سال ششم دبيرستان به عنوان موضوع انشا اين مطلب داده شد که ''شجاعت يعني چه؟'' محصلي در قبال اين موضوع فقط نوشته بود:
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 ''شجاعت يعني اين''
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .

و برگه ي خود را سفيد به ممتحن تحويل داده بود و رفته بود ! اما برگه ي آن جوان دست به دست دبيران گشته بود و همه به اتفاق و بدون ...استثنا به ورقه سفيد او نمره 20 دادند فكر ميكنيد اون دانش آموز چه كسي مي تونست باشه؟
.
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .

دکتر علي شریعتی

گلوريا

اگر یک وقتی ناچار با مرگ روبه رو شوم که می شوم مهم نیست . مهم این است که مرگ یا زندگی من چه اثری بر زندگی دیگران داشته باشد

خارج شده است
16 مرداد 1390,ساعت 20:22:46
پاسخ #293 در:
khodam.tanha.delam
تشكر
-اهدا شده: 228
-دريافت شده: 307

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 85
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 294
به امید چتر فردایت خیس بارانم هنوز.
سوال‌هاي پرسیده شده از بچه‌ها با جوابهای غیر قابل تصو
  سوال‌هاي زير را از بچه‌هاي 5 تا 10 ساله پرسيده‌اند. اما انگارجواب‌هاي آنها خيلي بچگانه نيست!

بهترين سن براي ازدواج چند سالگي است؟ 

«۸۴سالگي! چون در آن سن مجبور نيستيد کار کنيد و مي‌توانيد هي دراز بکشيد و فقط همديگر را دوست داشته باشيد.» جودي، 8 ساله

«مهدکودکم که تمام بشود، مي‌روم و براي خودم دنبال زن مي‌گردم!» تام، 5 ساله

در اولين قرار ملاقات، زن و مردها به هم چه مي‌گويند؟

«در اولين قرار ملاقات فقط به هم دروغ مي‌گويند و اين معمولا باعث مي‌شود که از هم خوش‌شان بيايد و يک قرار دوم بگذارند.» مايک، 10 ساله

مساله حياتي: بهتر است آدم ازدواج کند يا مجرد بماند؟ 

«دخترها بهتر است مجرد بمانند، اما پسرها بايد ازدواج کنند چون يک نفر را لازم دارند که دنبالشان راه بيفتد و تميز کند!» لينت، 9 ساله

«بابا اين چيزها سردرد مي‌آورد. من فقط يک بچه‌ام. من همچين بدبختي‌هايي نمي‌خواهم.» کني، 7 ساله

چرا دو نفر عاشق هم مي‌شوند؟

«هيچ کس نمي‌داند چه اتفاقي مي‌افتد، ولي من شنيده‌ام که يک ربط‌هايي به بويي که آدم مي‌دهد دارد، براي همين است که مردم اين قدر عطر و ادکلن مي‌خرند.» جين، 9 ساله

«مي‌گويند يکي به قلب آدم تير مي‌زند و اين حرف‌ها، ولي مثل اينکه بقيه‌اش اين قدر درد ندارد.» هارلن، 8 ساله

عاشق شدن چطوري است؟

«مثل يک بهمن که براي زنده ماندن بايد زود از زير آن فرار کني.» راجر، 9 ساله

«اگر عاشق شدن مثل يادگرفتن حروف الفبا سخت است، من يکي که نمي‌خواهم. خيلي طول مي‌کشد.» لئو، 7 ساله

نقش خوش‌تيپي در عشق

«اگر مي‌خواهيد کسي که در حال حاضر جزئي از خانواده‌تان نيست، دوستتان داشته باشد، خيلي مهم نيست که خوشگل باشيد.» ژوانه، 8 ساله

«فقط قيافه مهم نيست. من را نگاه کنيد. خيلي خوش‌تيپم. اما هنوز کسي پيدا نکرده‌ام که با من ازدواج کند.» گري، 7 ساله

«زيبايي يک چيز ظاهري است، نمي‌تواند خيلي ماندگار باشد.» کريستينه، 9 ساله

چرا عشاق دست هم را مي‌گيرند؟ 

«مي‌خواهند مطمئن شوند که حلقه‌هايشان نمي‌افتد، چون خيلي بالايش پول داده‌اند.» ديو، 8 ساله

عقايد محرمانه درباره عشق 

«من عشق را دوست دارم، فقط به شرطي که وقتي تلويزيون کارتون مي‌دهد، اتفاق نيفتد.» آنيتا، 6ساله

«عشق آدم را پيدا مي‌کند، حتي اگر خودت را از آن پنهان کني. من از 5 سالگي تلاش مي‌کنم که خودم را از آن پنهان کنم ولي دخترها مدام پيدايم مي‌کنند.» بابي، 8ساله

«خيلي دنبال عشق نيستم. فکر مي‌کنم کلاس چهارم بودن به اندازه کافي سخت هست.» رژينا، 10 ساله 

ويژگي‌هاي شخصي براي اينکه عاشق خوبي باشيد

«يکي از شما بايد بلد باشد که خوب چک بنويسد، چون حتي اگر صد هزار کيلو هم عشق داشته باشيد، باز هم يک قبض‌هايي هست که بايد پرداخت کنيد.» آوا، 8 ساله 

راه‌هايي که مي‌شود کسي را عاشق خودتان کنيد

«به آنها بگوييد که فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي شکلات داريد.» دل، 6 ساله

«يک سري کارها را نکنيد مثلا اينکه کتاني سبز بدبو داشته باشيد... ممکن است با اين کارتان توجه کسي را جلب کنيد اما توجه، عشق نيست. » آلونزو، 9 ساله

«يکي از راه‌هايش اين است که دختر مورد نظر را براي غذاخوردن بيرون دعوت کنيد. حتما يک چيزي بخريد که دوست دارد؛ مخصوصا سيب‌زميني سرخ کرده.» بارت، 9ساله

چطوري مي‌شود فهميد دو تا آدمي که توي رستوران غذا مي‌خورند عاشق هم هستند؟

«فقط نگاه کنيد و ببينيد که مرد صورت حساب را برمي‌دارد يا نه. اين راهي است که مي‌شود فهميد عاشق شده يا نه.» جان، 9 ساله

«عاشق‌ها فقط به هم خيره مي‌شوند و غذايشان سرد مي‌شود. بقيه بيشتر به غذا توجه مي‌کنند.» براد، 8 ساله

«اگر يکي از آن دسرهايي سفارش بدهند که با آتش درست مي‌کنند، عاشقند. چون يعني قلب خودشان هم آن جوري است... توي آتش» کريستينه، 9 ساله

وقتي مردم مي‌گويند: دوستت دارم، به چه فکر مي‌کنند؟

«به خودشان مي‌گويند: بله واقعا دوستش دارم. ولي کاش مي‌شد حداقل روزي يک بار دوش بگيرد.» ميشله، 9ساله 

چطور مي‌شود عاشق ماند؟

«اسم زنتان را فراموش نکنيد... اين کار کل عشق را نابود مي‌کند.» راجر، 8 ساله

«همسرتان را زياد ببوسيد. اين کار باعث مي‌شود او يادش برود که شما هيچ وقت آشغال را بيرون نمي‌گذاريد.» رندي، 8ساله

شهره, ثنا

اگر یک وقتی ناچار با مرگ روبه رو شوم که می شوم مهم نیست . مهم این است که مرگ یا زندگی من چه اثری بر زندگی دیگران داشته باشد

خارج شده است
16 مرداد 1390,ساعت 22:44:19
پاسخ #294 در:
a471847
تشكر
-اهدا شده: 48
-دريافت شده: 271

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 72
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 309
پاسخ : سوال‌هاي پرسیده شده از بچه‌ها با جوابهای غیر قا
یه وقت یه چیزی توی این مایه ها خوندم که از بچه های 5 و 6 سال پرسیده بودن
عشق چیست ؟
یه بچه ی 5 ساله گفته بود عشق یعنی تمام چیپساتو که خیلیم دوستشون داری همشو بدی به یکی دیگه بخوره
یه بچه ی 6 ساله ام گفته بود عشق یعنی مادر بزرگم که ارتروز داره و نمیتونه بند کفشهاشو ببنده
پدر بزرگم که خودشم ارتروز داره خم میشه بند کفشهای مادر بزرگمو میبنده

شهره, khodam.tanha.delam

جام دل شکسته اگر گفتم به اهل نظر
بشکنی دوباره دگر وای بر تو
گر ز راه بی خبری یاد من زدل ببری
بگذری ز چشم تری وای بر تو
ای امید زندگیم زنده ام به خاطر تو
عشق من صداقت من نشد اگر که باور تو
وای بر من

خارج شده است
23 مرداد 1390,ساعت 14:21:27
پاسخ #295 در:
سارینا
مدیر یار
تشكر
-اهدا شده: 854
-دريافت شده: 903

*
محبوبيت : 285
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1211
♥من و یه دنیــــ♥ـــا حرف نگفته♥
سوال های بی جواب
چرا میگن طرف مثل بچه خوابش برده در حالیکه بچه ها هر دو ساعت یک بار از خواب بیدار می شن و گریه می کنن؟

چرا وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم می شه دکمه های اونو محکمتر فشار میدیم؟

چرا اگر به کسی بگید که در فضا 4 میلیارد ستاره وجود داره باورش میشه ولی اگر بهش بگید رنگ دیوار خیسه خودش با دست امتحان می کنه تا مطمئن بشه؟

چرا برای انجام مجازات اعدام با تزریق آمپول سمی، از سرنگ استریل استفاده می کنن؟

چرا تارزان ریش و سیبیل نداره؟

چرا خلبان های کامیکازه از کلاه ایمنی استفاده می کردن؟

اگر این حرف درست باشه که ما به دنیا می آییم که به دیگران کمک کنیم پس دیگران برای چی به دنیا میان؟

آیا میشه زیر آب گریه کرد؟

چطور ممکنه که انسان اول به فضا سفر کرد و بعدا به فکرش رسید که زیر چمدون چرخ بذاره؟

چرا مردم وقتی می خوان بپرسن ساعت چنده به مچ دستشون اشاره می کنن ولی وقتی می خوان بپرسن دستشویی کجاست به پشتشون اشاره نمی کنن؟

چرا گوفی روی دو پا راه میره ولی پلوتو روی چهار دست و پا، مگه هردوشون سگ نیستن؟

اگر روغن ذرت از ذرت تهیه میشه و روغن سبزیجات از سبزیجات، پس روغن بچه از چی تهیه می شه؟

تا حالا توجه کردید که اگر در صورت سگ ها فوت کنید دیوونه می شن ولی اگر با ماشین بیرون برن دوست دارن سرشونو از پنجره بیارن بیرون؟

پديده

چه حکایت جالبیست :کلمه ی زندگی با زن آغاز میشود و مردن با مرد

خارج شده است
23 مرداد 1390,ساعت 17:22:00
پاسخ #296 در:
khalo.1367
تشكر
-اهدا شده: 173
-دريافت شده: 187

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 18
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 225
Loving son
پاسخ : سوال های بی جواب
سارینا جون ميخوام به اين سوال هاي بي جوابت جوابهايي رو بدم  o94

چرا میگن طرف مثل بچه خوابش برده در حالیکه بچه ها هر دو ساعت یک بار از خواب بیدار می شن و گریه می کنن؟

چونكه معمولا بچه ها بي خيال مي خوابند بدون داشتن هيچ نوع مشكلي؛ يعني اينجا منظور از مثل بچه، مدت خوابش نيست بلكه نوع آرامش خواب است.

چرا وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم می شه دکمه های اونو محکمتر فشار میدیم؟

چونكه تصور ما از دنياي اطرافمون خيلي محدود است وقتي مشكلي مثل تموم شدن باطري كنترل رو مشاهده ميكنيم بدون در نظر گرفتن تمام دلايل براي كار نكردن كنترل اولين چيزي كه به فكرمان مي آيد را انجام ميدهيم.

چرا اگر به کسی بگید که در فضا 4 میلیارد ستاره وجود داره باورش میشه ولی اگر بهش بگید رنگ دیوار خیسه خودش با دست امتحان می کنه تا مطمئن بشه؟

شايد دليلش اينه كه توانايي شمارش ستاره ها رو نداريم.

چرا برای انجام مجازات اعدام با تزریق آمپول سمی، از سرنگ استریل استفاده می کنن؟

خوب معلومه ديگه واسه اينه كه اعدامي بعد از مرگش مريض نشه.

چرا تارزان ریش و سیبیل نداره؟

خوب تصور ما از شخصي به اسم تارزان تنها محدود به چند فيلم است كه ديده ايم كه شايد اولين كسي كه فيلم درباره ي تارزان ساخته به عنوان يك اشتباه كارگرداني ريش و سيبيل تارزان رو يادش رفته و بعدا هم بدنبال اون بقيه . يا شايدم تارزان از نسل بدون موهاست ...

چرا خلبان های کامیکازه از کلاه ایمنی استفاده می کردن؟

راستش رو بخواي معني كلمه ي کامیکازه رو ندونستم ولي اگه اون هواپيما قديمي ها رو ميگيد شايد واسه اينه كه اگه يه بلاي آسماني نازل شد سرشون مصون بمونه.

اگر این حرف درست باشه که ما به دنیا می آییم که به دیگران کمک کنیم پس دیگران برای چی به دنیا میان؟

خوب نه اين حرف درست نيست چونكه يكي از دلايل به دنيا آمدن انسان كمك به ديگران است.

آیا میشه زیر آب گریه کرد؟

خوب همين الان برو يه سطل بيار سرت رو بكون توش ببين ميتوني يانه.

چطور ممکنه که انسان اول به فضا سفر کرد و بعدا به فکرش رسید که زیر چمدون چرخ بذاره؟

خوب ديديم كه ممكنه.

چرا مردم وقتی می خوان بپرسن ساعت چنده به مچ دستشون اشاره می کنن ولی وقتی می خوان بپرسن دستشویی کجاست به پشتشون اشاره نمی کنن؟

خوب هر چيزي در يه جامعه مدتي تكرار بشه رسم ميشه. اگه مدتي تعدادي افراد همين جوري اشاره كنند كم كم همه اينجوري اشاره مي كنند والا ربطي به ادب نداره.

چرا گوفی روی دو پا راه میره ولی پلوتو روی چهار دست و پا، مگه هردوشون سگ نیستن؟

والا ديگه اينو بايد از خدا بپرسيم كه فعلا نميشه !!!

اگر روغن ذرت از ذرت تهیه میشه و روغن سبزیجات از سبزیجات، پس روغن بچه از چی تهیه می شه؟

هر گردي كه گردو نميشه. رو بسته شو بخون ببين از چي تهيه ميشه.

تا حالا توجه کردید که اگر در صورت سگ ها فوت کنید دیوونه می شن ولی اگر با ماشین بیرون برن دوست دارن سرشونو از پنجره بیارن بیرون؟

اين يكي رو ديگه كم آوردم چون تا حالا نه به صورت يه سگ فوت كردم نه لذت سر درآوردنشو از ماشين ديدم.

خنده زياد  لبخند  خنده زياد

سارینا

« آخرين ويرايش :توسط khalo.1367 »

I love all the people of the world

خارج شده است
07 آبان 1390,ساعت 23:10:32
پاسخ #297 در:
ZAGHI
تشكر
-اهدا شده: 706
-دريافت شده: 688

دیگه راه افتاده
*
محبوبيت : 40
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 563
يك نامه بدون نقطه
یک نامه بدون نقطه !!!

مي‌گويند زبان بخشي از يك فرهنگ است اما گروهي از زبان شناسان ادبيات را چه از نظر محاوره‌اي و چه مكتوب نوعي عشق ميدانند كه عاشقان اين عرصه در هر جايگاه و مقامي كه باشند نامشان ماندگار مي‌شود. بر همين اساس، خالي از لطف نيست اگر مروري داشته باشيم بر نامه يك رعيت در زمان ناصرالدين‌شاه.

نوشته زير نامه‌اي است كه مرحوم ميرزا محمد الويري به مرحوم احمدخان اميرحسيني سيف الممالك فرمانده فوج قاهر خلج رقمي داشته كه شروع تا خاتمه نامه تمام از حروف بي‌نقطه الفبا انتخاب و در نوع خود از شاهكارهاي ادب زبان پارسي به شمار مي‌آيد.
انگيزه نامه و موضوع آن قلت درآمد و كثرت عائله و تنگي معيشت بوده است.

هو عالم
سر سلسله امرا را كردگار احد، امر و عمر سرمد دهاد. دعاگو محمد ساوه‌اي در كلك و مداد ساحرم و در علم و سواد ماهر. ملك الملوك كلامم و معلم مسائل حلال و حرام. در كل ممالك محروسه اسم و رسم دارم. در هر علم معلم و در هر اصل موسسم. در كلك عماد دومم در عالم، در علم و حكم مسلم كل امم سرسلسله اهل كمالم اما كو طالع كامكار و كو مرد كرم؟
دل‌مرده آلام دهرم. كوه كوه دردها در دل دارم. مدام در دام وام، و علي الدوام در ورطه آلام دهرم هر سحر و مساء در واهمه و وسواس كه مداح كه گردم و كرا واسطه كار آرم كه مهامم را اصلاح دهد و دو سه ماهم آسوده دارد.
مكرر داد كمال دادم و در هر مورد مدح معركه‌ها كردم. همه گوهر همه در، همه لاله همه گل، همه عطار روح همه سرور دل، اما لال را مكالمه و كررا سامعه و كور را مطالعه آمد. همه را طلا سوده در محك ادراك آورده احساس مس كردم و لامساس گو آمدم. اما علامه دهرم، ملولم و محسود و عوام كالحمار محمود و مسرور… لااله‌الاالله وحده وحده دلا در گله مسدود دار در همه حال كه كارهاي همه عكس مدعا آمد علاوه همه دردها و سرآمد كل معركه‌ها عروس مهر در آرامگاه حمل در آمد.
عالم و عام لام و كرام، صالح و طالح، صادر و وارد، كودك و سالدار، گدا و مالدار، همه در اصلاح اهل و اولاد و هر كس هر هوس در معامله و سودا دارد آماده و اطعمه و هر سماط گرد آورده، حلوا و كاك، سركه و ساك، كره و عسل، سمك و حمل، گرمك و كاهو، دلمه و كوكو، امرود و آلو، الي كلم كدو، همه در راه، مكر دعاگو كه در كل محرومم و در حكم كالمعدوم.
اگر موهوم و معلول معدل سه صاع و دو درم ارده گردد حامد و مسرورم. مگر كرم سر كار اعلي كه سرالولد و سرالوالد در او طلوع كرده و دادرس آمده، دردها دوا، وام‌ها ادا و كام‌ها روا گردد.
له طول عمر كطول المطر
سواء له الدرهم، و له المدر
دهد مرد را كام دل كردگار
همه عمر آسوده و كامكار
دل آرا همه كار و كردار او
ملك در سما مادح كار او
طَوَّل اللهُ عمرَه و دمَّره حاسدَه، هلَك اعدائَه، اعطاه ماله، اصلح احوالَه و اَسعَد اولادَه مادام السماء

موسوی, پديده

يادم رفت فراموشت كنم پدر جان

خارج شده است
صفحه: 1 ... 17 18 19 [20]   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
تاپیک های تک پستی در انجمن علمی عــلــمــی « 1 2 3 » MeMoL 35 13542 آخرين ارسال 28 بهمن 1389,ساعت 20:38:25
توسط گلوريا