مهم: در درياي نيلفام خوابهاي شيرين شب، صدف هاي رنگين خيال را مي كاوم، شايد مرواريد روياي ساده دلان را در آن بيابم 'گلوريا'

*
به تالار گفتمان "ساده دل" خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید. 17 شهريور 1389,ساعت 07:10:24

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

نام انجمن آخرين موضوعات ارسال کننده تاريخ
  ادبـــی - مــذهــبــی   تاپيك ويژه : سحرگاهان با ساده دل   arash9   امروز، ساعت 05:57:33 قبل‏ازظهر
  مسابقات - سرگرمی   بدو بدو مشاعره از نوع كوچولوش ( نسخه دوم )   jorj   امروز، ساعت 04:17:59 قبل‏ازظهر
  ادبـــی - مــذهــبــی   شعرهای بلند و کوتاه ( 2 )   elena   امروز، ساعت 00:50:28 قبل‏ازظهر
  اخـــبــار عــمــومــي   خدایا ایا این انصاف است   Aye   ديروز، ساعت 23:43:14 بعدازظهر
  مسابقات - سرگرمی   چطور ميشه اعصاب پسرارو خط خطي كرد!   تمنا   ديروز، ساعت 23:35:40 بعدازظهر
  اخـــبــار عــمــومــي   زردچوبه گياهي ضد سرطان و کاهنده چربي   reza2010   ديروز، ساعت 22:47:12 بعدازظهر
  گــــفــــتــــگــــو آزاد   بهترین سریال ماه رمضان چی بود ؟   شهره   ديروز، ساعت 21:36:32 بعدازظهر
  مسابقات - سرگرمی   دخترا یکی کم کنن پسرا یکی اضافه کنن   ساینا   ديروز، ساعت 20:55:28 بعدازظهر
  گــــفــــتــــگــــو آزاد   تراوین رو میشناسی؟ نظرت چیه؟   SEPEHR   ديروز، ساعت 20:48:50 بعدازظهر
  اخـــبــار عــمــومــي   نارگیل و خواص آن   reza2010   ديروز، ساعت 20:22:42 بعدازظهر
  گـــالـــري عــكـــس   خنده دار   saeed0312   ديروز، ساعت 20:19:51 بعدازظهر
  گــــفــــتــــگــــو آزاد   محبوبیت بیا تو   SEPEHR   ديروز، ساعت 20:18:02 بعدازظهر
  گــــفــــتــــگــــو آزاد   سوتی های كاربران سایت   غزل فروش   ديروز، ساعت 20:00:13 بعدازظهر
  مسابقات - سرگرمی   چه تفاوتی!!!!!!!!!!!!!   ساینا   ديروز، ساعت 19:47:24 بعدازظهر
  گــــفــــتــــگــــو آزاد   میوه ی مورد علاقت چیه وچرا؟   SEPEHR   ديروز، ساعت 19:03:40 بعدازظهر

وضعيت تاپيك
عنوان موضوع
موضوع: چطور ميشه اعصاب پسرارو خط خطي كرد!
تعداد پاسخ ها
100
تعداد بازديد
2054

صفحه: 1 2 3 [4] 5 6 7   پایین
  به مورد علاقه ها اضافه شود  |  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: چطور ميشه اعصاب پسرارو خط خطي كرد!  (دفعات بازدید: 2054 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
shadi.shadi
مدیر انجمن
کسی به گرد پاش نمیرسه
*

محبوبيت : 593
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 854
تعداد تاپيك ها: 28
تشكر اهدا شده: 570
تشكر دريافت شده: 854

active
experience
level

نمايش پيغام هاي اين كاربر
« پاسخ #45 : 18 بهمن 1388,ساعت 08:35:05 »

توجه توجه

دوستان حتما شوخي بودن مطالب اين گونه تايپيك ها را در پست هاشون ياد آوري كنند

كه خداي نكرده باعث دلخوري دوستان گلمون چه دختر خانم ها چه آقا پسر ها نشه ( حالا ميگند چرا دختر خانم ها را اول گفت ) عينك1 عينك1 عينك1 عينك1 عينك1

xman  جان باوركن پسرا  اونقد جنبه دارن كه وقتي اين ها رو مي خونن حتماً كلي لبخند مي زنن وبا شوخي حرفاي ماروتحمل مي كنن .من مطمئنم هيچ مشكلي بين ما پيش نمياد ..بازم چشم ! |-
« آخرين ويرايش: 18 بهمن 1388,ساعت 08:35:53 توسط shadi.shadi »

خارج شده است

پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردني است !
شالیزه
مدير انجمن
ريش سفيد سايت
*

محبوبيت : 964
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1651
تعداد تاپيك ها: 50
تشكر اهدا شده: 1228
تشكر دريافت شده: 1619

ساده ی ساده

active
experience
level

نمايش پيغام هاي اين كاربر WWW
« پاسخ #46 : 18 بهمن 1388,ساعت 10:25:22 »

توجه توجه

دوستان حتما شوخي بودن مطالب اين گونه تايپيك ها را در پست هاشون ياد آوري كنند

كه خداي نكرده باعث دلخوري دوستان گلمون چه دختر خانم ها چه آقا پسر ها نشه ( حالا ميگند چرا دختر خانم ها را اول گفت ) عينك1 عينك1 عينك1 عينك1 عينك1

محمد جان فکرکنم یه کوچولو ناراحت شدیاااااااااااااااااا

همه می دونیم که این مطالب فقط جنبه سرگرمی داره  == ==

چشم میگم که شوخیِ شوخی بود مخصوصا با شما  لبخند
« آخرين ويرايش: 18 بهمن 1388,ساعت 10:58:31 توسط شالیزه »

خارج شده است

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد. لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
شالیزه
مدير انجمن
ريش سفيد سايت
*

آفلاین آفلاین

ساده ی ساده

active
experience
level

« پاسخ #47 : 18 بهمن 1388,ساعت 14:57:31 »

ماجرایِ 8 ترم دانشجوییِ پسرا:

ترم اول(ترم جو گيريدگي)
الو سلام ماماني.منم هوشنگ.واي ماماني نمي دوني چقدر اينجا خوبه. دانشگاه فضاي خيلي نازيه.واي خدا خوابگاه رو بگو.وقتي فکر مي کنم امشب روي تختي مي خوابم که قبل از من يه عالمه از نخبه ها و دانشمنداي اين مملکت توش خوابيدن - و جرقه اکتشافات علمي از همين مکان به سرشون زده – تنم مور مور ميشه..راستي اينجا تو خوابگاه يه بوي مخصوصي مياد که شبيه بوي خونه اصغر شيره اي همسايه بغليمونه.دانشجوهاي سال هاي بالاتر ميگن اين بوي علم و دانشه! لامسب اينقدر بوي علم و دانش توي فضا شديده که آدم مدهوش ميشه!!! پريشب يکي از بچه ها به خاطر Over Dose از دانش رفت بخش مسمويت بيمارستان!

ترم 2(ترم عاشق شدگي)
آه اي مريم.اي عشق من.همه زندگي من.مي خواهم درختي شوم و بر بالاي سرت سايه بيفکنم تا بر شاخسار من نغمه سرايي کني.ميخواهمت با تمام وجود عزيزم.همه پول و سرمايه من متعلق به توست.بدون تو اين دنيا رو نمي خوام.کي ميشه اين درس من تموم شه تا بيام بات ازدواج کنم...امروز يک ساعت پشت پنجره کلاستون بودم و داشتم رخ زيبايت را که همچون پروانه اي در کلاس ميدرخشيدي تماشا مي کردم...

ترم 3(ترم افسردگي)
الو مامان سلام.مريم منو ول کرد و گذاشت رفت! مامان جون افسرده شدم اولين عشقم بود دارم ميميرم از غصه ..اي خدا بيا منو بکش راحتم کن.مامان من اين زندگي رو نمي خوام.....

ترم 4(ترم زرنگ شدگي)
الو سلام مهشيد جون خوبي عزيزم؟منم پژمان! کجايي نفس؟ نيستي؟دلم تنگ شده واست گنجشک کوچولوي من.بيا ببينمت قربونت برم...مهشيد جون من پشت خطي دارم ..مامانمه.بعداً بت زنگ ميزنم.......
الو به به سلام چطوري ندا جون؟آره بابا داشتم با مامانم صحبت مي کردم.. پيرزن دلش تنگ شده واسم! جوجوي من حالت خوبه؟ به خدا منم دلم يه ذره شده واست.باشه عزيزم فردا ساعت 11 پارک پشت دانشکده دارو....

ترم5 (ترم مشروطه گي)
الو سلام استاد! قربون بچه ات دارم مشروط ميشم.2 نمره بم بده.به خدا دي شب بابابم سکته کرد . مرد. مامانم هم از غصه افتاد پاش شکست الان تو آي سي يو بستريه. منم ضربه روحي خوردم دچار فراموشي شدم اصلاً شما رو هم يادم نمياد ....قول ميدم جبران کنم....

ترم 6(ترم ولخرجيدگي)
الو مامان من خونه مي خوام ! راستي اون 50 تومني که 3 روز پيش فرستادي تموم شد.دوباره بفرست.خرج پروژه ام شد!!!

ترم7 (ترم پاتوقيدگي)
سلام داش مصي! حاجي دمت گرم امشب بساز ما رو . از اون پنير شيرازياي رديف بيار که مهمون دارم. 3 صوت هم آيس بيار مي خوايم فضا پيمايي کنيم.نوکرتم.آقايي

ترم8 (ترم فارغ التحصيلگي)
الو سلام خانم . واسه اين آگهي که توي روزنامه داديد تماس گرفتم . فرموده بوديد آبدارچي یا........

« آخرين ويرايش: 27 مرداد 1389,ساعت 13:49:10 توسط شالیزه »

خارج شده است

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد. لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
آیسل
تازه اول راهه
*

محبوبيت : 47
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 53
تعداد تاپيك ها: 0
تشكر اهدا شده: 15
تشكر دريافت شده: 31

NO AVATAR

active
experience
level

« پاسخ #48 : 18 بهمن 1388,ساعت 19:11:19 »

اخه بهشون میگی بابا رقابت با ما محاله میگن نه نه ما میتونیم بیا ببین اقا جان دیدیم  خانم شالیزه عزیز  سوتی دادی حواست باشه کسی که مشروط شده باشه ترم 8 فارغ اتحصیل نمیشه بیا و بی خیال اعصاب ما شو اعصاب خودتون داغون میشه اخ ببخشید یادم نبود دخترا که اعصاب ندارن ادامه بده  عیب نداره  |- |- |- |- |-

خارج شده است

چشمها را باید شست جور دیگر باید دید
MeMoL
مدير سايت
ريش سفيد سايت
*

محبوبيت : 1024
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1863
تعداد تاپيك ها: 327
تشكر اهدا شده: 684
تشكر دريافت شده: 681

active
experience
level

« پاسخ #49 : 18 بهمن 1388,ساعت 22:20:35 »

اخه بهشون میگی بابا رقابت با ما محاله میگن نه نه ما میتونیم بیا ببین اقا جان دیدیم  خانم شالیزه عزیز  سوتی دادی حواست باشه کسی که مشروط شده باشه ترم 8 فارغ اتحصیل نمیشه بیا و بی خیال اعصاب ما شو اعصاب خودتون داغون میشه اخ ببخشید یادم نبود دخترا که اعصاب ندارن ادامه بده  عیب نداره  |- |- |- |- |-

آیسل جان

می بینم که بدجور حرصت در اومده  \X\

ولی غصه نخور آرزو بر جوانان عیب نیست

خانم های عزیز

بابا ساده دل رو میدون جنگ نکنید

خلاصه گذر پوست این آقایون به دباغ خونه میوفته

حالا فقط دارند هی کوری (کُری )می خونند

می دونم الان همه شماها دارید از خنده ریسه می رید چون آقایون ناجور خودشون رو گذاشتن سر کار

ولی خدایی میدون جنگ رو با ساده دل یکی نکنیدا ا ا ا ا ا ا  عينك1
« آخرين ويرايش: 18 بهمن 1388,ساعت 23:31:11 توسط Xman »

خارج شده است

دوستان ساده دلیم همتون رو دوست دارم

درون اتفاق درد ، میان شهر بی پیکر

سکانس آخر شعرم ، منم بی تو که میمیرم
Xman
مدیر ارشد
کسی به گرد پاش نمیرسه
*

محبوبيت : 867
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 984
تعداد تاپيك ها: 54
تشكر اهدا شده: 1709
تشكر دريافت شده: 1232

عاشق ساده دل و بر و بچه هاش

active
experience
level

« پاسخ #50 : 18 بهمن 1388,ساعت 23:42:07 »

من مطمئنم هيچ مشكلي بين ما پيش نمياد ..بازم چشم ! |-
اگه شادي جان مطمئني پس با تمام قوا اعصاب پسرا رو خط خطي كن شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد. لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

محمد جان فکرکنم یه کوچولو ناراحت شدیاااااااااااااااااا

اصلا                 ناراحتي نداره خدا را شكر دوستان در غياب ما حسابي اعصابتون را خط خطي كردند شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد. لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

خارج شده است

شالیزه
مدير انجمن
ريش سفيد سايت
*

آفلاین آفلاین

ساده ی ساده

active
experience
level

« پاسخ #51 : 19 بهمن 1388,ساعت 09:29:33 »

محمد جان پس شما هم یه خودکاری چیزی دستتون بگیرین و بفرمائین..........  ==

خارج شده است

شالیزه
مدير انجمن
ريش سفيد سايت
*

آفلاین آفلاین

ساده ی ساده

active
experience
level

« پاسخ #52 : 19 بهمن 1388,ساعت 11:33:27 »

یه مَرده میره پیش خدا میگه: خدایا چرا زن ها رو انقدر زیبا آفریدی؟

خدا بهش میگه: به خاطر اینکه شما مردا اونارو دوست داشته باشید.

مرده میگه: پس چرا انقدر احمقن؟

خدا میگه: خب اونا هم باید شمارو دوست داشته باشن دیگه  ==
« آخرين ويرايش: 27 مرداد 1389,ساعت 13:55:13 توسط شالیزه »

خارج شده است

zahed
کم کم داره راه میوفته
*

محبوبيت : 54
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 113
تعداد تاپيك ها: 4
تشكر اهدا شده: 33
تشكر دريافت شده: 27

active
experience
level

« پاسخ #53 : 19 بهمن 1388,ساعت 16:45:25 »

یه مَرده میره پیش خدا میگه: خدایا چرا زن ها رو انقدر زیبا آفریدی؟

خدا بهش میگه: به خاطر اینکه شما مردا اونارو دوست داشته باشید.

مرده میگه: پس چرا انقدر احمقن؟

خدا میگه: خب اونا هم باید شمارو دوست داشته باشن دیگه  ==
ای ای انقدر خندیدم اشک من دراومد \X\ \X\ \X\ \X\ \X\ \X\

اینجا که فقط تعارف میکنید $08
همه رو  که ما اینجا مینویسیم "^"
« آخرين ويرايش: 27 مرداد 1389,ساعت 13:55:37 توسط شالیزه »

خارج شده است

z.z
shadi.shadi
مدیر انجمن
کسی به گرد پاش نمیرسه
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 854
تعداد تاپيك ها: 28
تشكر اهدا شده: 570
تشكر دريافت شده: 854

active
experience
level

« پاسخ #54 : 19 بهمن 1388,ساعت 21:00:07 »

عاقبت تيكه انداختن به دخترها

خارج شده است

پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردني است !
Xman
مدیر ارشد
کسی به گرد پاش نمیرسه
*

محبوبيت : 867
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 984
تعداد تاپيك ها: 54
تشكر اهدا شده: 1709
تشكر دريافت شده: 1232

عاشق ساده دل و بر و بچه هاش

active
experience
level

« پاسخ #55 : 19 بهمن 1388,ساعت 22:09:45 »

اینجا که فقط تعارف میکنید $08
همه رو  که ما اینجا مینویسیم "^"
زاهد جان
آخه من زياد تبحر در اين زمينه ندارم
پس ميدان را به شما واگذار ميكنم اما تشويق را فراموش نميكنم

خارج شده است

MeMoL
مدير سايت
ريش سفيد سايت
*

محبوبيت : 1024
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1863
تعداد تاپيك ها: 327
تشكر اهدا شده: 684
تشكر دريافت شده: 681

active
experience
level

« پاسخ #56 : 19 بهمن 1388,ساعت 23:06:11 »

عاقبت تيكه انداختن به دخترها

شادی جان این عاقبت کل کل کردن با خانم هاست

وگرنه اگه آقایون تیکه نندازند که شبشون روز نمی شه

از الافی و بی کاری هم دق می کنند  \X\

خارج شده است

دوستان ساده دلیم همتون رو دوست دارم

درون اتفاق درد ، میان شهر بی پیکر

سکانس آخر شعرم ، منم بی تو که میمیرم
belfi
مدیر انجمن
کاربر نمونه
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 637
تعداد تاپيك ها: 57
تشكر اهدا شده: 224
تشكر دريافت شده: 229

active
experience
level

« پاسخ #57 : 19 بهمن 1388,ساعت 23:20:44 »

یک اصطلاح روانشناسی هست که می گه :

آقا پسرها در سنین مختلف به صورت زیر هستند :

18 سالگی بزغالند

28 سالگی نخالند

38 سالگی چاقالند ( چاغاله )

48 سالگی تاپالند

58 سالگی مچالند

68 سالگی زبالند

آقا پسرها به دل نگیرید  o94

خارج شده است

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی
شالیزه
مدير انجمن
ريش سفيد سايت
*

آفلاین آفلاین

ساده ی ساده

active
experience
level

« پاسخ #58 : 20 بهمن 1388,ساعت 12:23:20 »

دختر یعنی قدرت جاذبه و پسرا هم همون سیبای گندیده ای هستن که تند تند میفتن پائین 

دختر یعنی اکسیژن و پسرا هم بدون اکسیژن سیاه و کبود میشن  o84

دختر یعنی بشین خونه تا با گل و شیرینی بیان خدمتتون دستبوسی (بعدم ضایع بشن)

پسر یعنی زور دارم ولی عقل ندارم 

پسر یعنی عربده گوش خراش و زشت o73 o73

پسر یعنی من زن می خوام...... 2تا زن می خوام........... 3تا زن می خوام

پسر یعنی عجب تیکه ایه اون دختره ه ه ه
« آخرين ويرايش: 27 مرداد 1389,ساعت 13:56:48 توسط شالیزه »

خارج شده است

شالیزه
مدير انجمن
ريش سفيد سايت
*

آفلاین آفلاین

ساده ی ساده

active
experience
level

« پاسخ #59 : 20 بهمن 1388,ساعت 13:24:24 »

مرد : عزیزم ، من میخوام از تو خوشبخت ترین زن دنیا رو بسازم

زن : خیر پیش!!!

پسرای بهانه گیر....

اگه براشون خودتونو بياراييد ميگن که عاشق مونه - اگر نياراييد ميگن خود بين و گستاخه!

اگه براشون لباس شيک بپوشيد ميگن مي خواد دل ببره  - اگه شيک نپوشيد ميگن شلخته و بدسليقه ست!

اگه باهاشون بحث کنيد ميگن کله شقه - اگه ساکت بمونيد ميگن تهي مغزه و حرفي واسه گفتن نداره!

اگه ازشون باهوش تر باشيد انکار مي کنند - اگه اونا با هوش تر ازشما باشند دم به دم به رختون مي کشند!

اگه دوستشون نداشته باشيد هي ميان سراغتون و التماس و عز و چز مي کنند - اگه دوستشون داشته باشيد، طاقچه بالا ميگذارند و دلتونو ميشکونند!

اگه بهشون بوسه ندين ميگن دوستش نداريد - اگه بديد ميگن دختره سهل الوصوله!

اگه مشکلتونو بهشون بگيد ميگن بيخودي داري يه چيز کوچيکو بزرگ مي کني - اگه نگيد ميگن بهشون اعتماد کافي نداريد!

اگه سرزنششون کنيد ميگن داريد مادر بزرگ بازي در مياريد - اگه اونا سرزنشتون کنن ميگن به خاطر اينه که نسبت به شما احساس مسئوليت ميکنند!

اگه زير قول و قرارتون بزنيد ميگن به اين دليله که بهشون وفادار نيستيد - اگه اونا زير قول و قرارشون بزنند ميگن : منو ببخش عزيزم، مجبور بودم!

اگه سيگار بکشيد ميگن دختر جلف و سبک سري هستيد - اگه اونا سيگار بکشن به اين دليله که جنتلمن هستند يا اعصابشون خورده!

اگه در امتحان موفق بشيد ميگن شانس آوردي - اگه اونا موفق بشند ميگن به خاطر هوش سرشارشونه!

اگه اذيتشون کنيد ميگن به اين دليله که ظالميد - اگه اونا اذيتتون بکنند ميگن به اين دليله که حق تونه!

حالا با اين حساب دختراي دسته گل چطوري مي تونند با شما شازده پسراي گندِ دماغِ  حرف مفت زن، کنار بيان؟ با شما آقایونِ غير واقع بين، خود بزرگ

بين، خودستا، غير منطقي و غير قابل اعتماد، و بالاتر از همه لاف زن و غير قابل تحمل؛ هان؟ چطوري؟...
« آخرين ويرايش: 21 بهمن 1388,ساعت 09:34:15 توسط شالیزه »

خارج شده است

صفحه: 1 2 3 [4] 5 6 7   بالا
  به مورد علاقه ها اضافه شود  |  چاپ صفحه  
GoogleTagged: google

پرش به :  

* قوانین ارسال
شما نمي توانيد تاپيک جديد ارسال نماييد .

شما نمي توانيد جواب پست ارسال نماييد .

شما نمي توانيد فايل پيوست کنيد .

شما نمي توانيد پست خود را ويرايش کنيد .
کدهای BB خاموش است .
شکلک ها خاموش است .
کد هاي [img] خاموش است .
کد هاي Html خاموش است .