shadi shadi عزیز از اینکه اینقدر به فکر تالار و انجمن ادبی هستید ممنون
مدیره عزیز انجمن ادبی عزیز از نظر شما واقعا خوشحال شدم و میدونم که برای تک تک شما دوستان مهمه که تالار همچنان به سمت تخصصی شدن و پیشرفت هدایت بشه
غزل فروش عزیز همچنان به بودن شما در این جمع ادبی با اشعار ناب و پر بارتون ممنون و بسیار متشکرم
و از نظرات عالی جناب عالی شاعره محترم خرسندم
انشالله در این باره همه شما دوستانی که نظریه های مختلفی دارین رو دور هم جمع می کنیم و در یک کنفرانس خودمونی نسبت به راه اندازی تاپیک مخصوص ادبی و مذهبی به گونه های مختلف می پردازیم تا در نتیجه بهترین نظریه هایی که همه دوستان قبول دارن توسط مدیران عزیز shadi.shadi و xman راه اندازی بشه
من با مدیران عزیز انجمن آنارایا ی محترم و ممول محترمه صحبت های لازم رو میکنم و وعده ای ازشون میگیرم که با هم باشن و دوستان رو در اون روز دعوت میکنم به تاریخ معین ( انشالله که میتونین تشریف بیارین )
حالا عزیزان ساده دل عزیز مدیران انجمن های مختلف و مدیر و مدیره عزیز انجمن ادبی و خانوم غزل عزیز و فرهاد کامو مدیر ویراستاری گران بها و عزیز ساده دلان لطفا تا انتهای این نظر سنجی به موضوعات مطرح شده در ذهن بزرگتون ( مخصوصا غزل فروش و shdi shadi ) که دارین رو روی یک کاغذ به صورت :
1- موضوع اصلی تاپیک
2- تاپیک های داخلی مهم
3- نحوه ایجاد تاپیک ادبی و مذهبی و مطرح کردن دلیل
حالا هرچی دیگه به ذهن عزیزتون خطور کرد بنویسین تا در جلسه مطرح بشه
حتما به آقای حیدر عزیز هم خبر بدین که در این نظر سنجی شرکت به عمل بیارن لطفا

از فرهاد جان هم از اینکه وقت گذاشتن و این تاپیک به روز نگهداشتن ممنون و از الطاف شون سپاس گذارم

منتظر ایده ها و نظر های عالی شما دوستان ساده دل مهربان هستیم