آرشیو اخبار سخت افزار اسفندماه 1385 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 08:57:21

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : اگر عشق ؛ عشق باشه آدم از خودش میگذره ؛ همه چیز رو برای معشوقش میخواد . ت...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:53:58
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : هرچی فکر میکنم میبینم رویایی ندارم .......نکنه زندگی کردن داره از ذهنم می...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:56:08
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : این روز ها احساس می کنم خیلی چیزها هست که گمشون کردم . من راه رسیدن به خو...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:43:02
موضوع : حرف دل
متن :   مخصوص ساده دلادوستش دارم ولی او دیگران را دوست داردبرخلاف عشق از ما ب...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:42:30
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1]   بالا
موضوع: آرشیو اخبار سخت افزار اسفندماه 1385  (دفعات بازدید: 1397 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
03 اسفند 1385,ساعت 02:08:28
در:
belfi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 176
-دريافت شده: 227

*
محبوبيت : 501
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 629
آرشیو اخبار سخت افزار اسفندماه 1385

رایانه جدیدی از نوکیا

شركت "نوكيا" اعلام كرد نمونه جديد رايانه جيبي اين شركت به قابليت استفاده از خدمات مسنجر "گوگل تاك" مجهز خواهد بود.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران ، از ایرنا، دستگاه جيبي جديد "نوكيا" داراي قابليت استفاده از شبكه‌هاي مخابراتي تلفن‌هاي همراه نبوده و به جاي استفاده از شبكه‌هاي مخابراتي، از فن‌آوري اينترنت بي‌سيم و پرسرعت "واي-فاي" استفاده مي‌كند.

شركت "نوكيا" اعلام كرده‌است كاربران اين دستگاه جيبي قادر خواهند بود به كمك نرم‌افزار "گوگل تاك" و از طريق اينترنت با ساير كاربراني كه از همين خدمات مسنجر در رايانه‌هاي شخصي خود و يا در تجهيزات مشابه استفاده مي‌كنند، ارتباط صوتي برقرار كرده و يا با يكديگر چت كنند.

با اين وجود، كاربران رايانه جيبي جديد "نوكيا" قادر نخواهند بود با تلفنهاي ثابت و يا تلفنهاي همراه عادي تماس بر قرار كنند.

محصول جديد "نوكيا"، در حقيقت نمونه جديد رايانه جيبي به نام "نوكيا ‪ ۷۷۰‬اينترنت تبلت" است كه اين شركت در ماه سپتامبر سال ‪ ۲۰۰۵‬به بازار داده بود.

اين دستگاه كه اندكي بزرگتر از رايانه‌هاي جيبي متعارف است، داراي يك صفحه نمايش بزرگ با كيفيت بالا بوده كه گشت و گذار در اينترنت را به خوبي ممكن مي‌كند.

رايانه جيبي جديد شركت "نوكيا" كه در هفته جاري وارد بازار خواهد شد، علاوه بر امكانات متنوع اينترنتي، داراي قابليت پخش فايلهاي موسيقي و فايلهاي تصويري نيز خواهد بود.

كارشناسان عقيده دارند استقبال شركت "نوكيا" از خدمات "گوگل"، راه را براي افزايش نفوذ "گوگل" به تجهيزاتي غير از رايانه‌هاي شخصي باز خواهد كرد.

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی

خارج شده است
04 اسفند 1385,ساعت 00:46:50
پاسخ #1 در:
بی بی گل
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 28

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 25
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 246
ساخت رايانه‌ها براساس سيستم عامل ويستا انجام مي‌شود
هرچند سيستم عامل جديد ويستا شركت مايكروسافت تا آخر ماه ژانويه عرضه نخواهد شد، اما از مدتها قبل نحوه ساخت رايانه‌هاي پي سي را تغيير داده است.

سمير باوناني تحليلگر رايانه مي‌گويد از ماه نوامبر تقريبا ‪ ۱۰۰‬درصد رايانه‌هاي شخصي كه خرده فروشان بزرگ عرضه كرده‌اند براساس استانداردهاي اوليه ويستا ساخته شده‌اند.

اين امر به اين معناست كه اين رايانه‌ها پردازنده قوي، درايو هارد بزرگ و ديگر ويژگيهاي سخت افزاري مورد نياز براي اجراي اين برنامه عظيم را دارند.

باب اودانل تحليلگر رايانه مي‌گويد يك سال پيش حافظه بسياري از رايانه‌هاي پي سي ‪ ۲۵۶‬مگابايت بود، كه فضاي ذخيره حافظه موقتي است كه برنامه‌هاي رايانه‌اي براي انجام محاسبات از آنها استفاده مي‌كنند. اكنون بيشتر آنها دستكم ‪ ۵۱۲‬مگابايت حافظه دارند كه براي نصب ويستا مناسب است.

در رايانه‌هاي قديمي اشتباهات پردازش گرافيكي اغلب به بروز مشكلات ديگري مي‌انجاميد و باعث خرابي دستگاه مي‌شد. ويستا اين اشكال را برطرف كرده است. سازندگان رايانه نيز براي انطباق با ويستا، قطعات گرافيكي جديد و پيچيده بكاربرده‌اند.

با اين حال ، اين تغييرات قيمت رايانه را چندان تغيير نداده است.

ميانگين قيمت يك رايانه روميزي از ‪ ۶۲۷‬دلار در سه ماهه اول سال ‪ ۲۰۰۶‬به ‪ ۵۵۱‬دلار در سه ماهه آخر سال كاهش يافت. قيمت لپ تاپ‌ها از ‪ ۹۸۵‬دلار به ‪ ۸۱۸‬دلار رسيد.

با اين حال مشتريان بايد بدانند ويستا براي پي سي‌هاي معمولي و به ويژه لپ تاپ مناسب نيست. باوناني براي يك رايانه روميزي قيمت ‪ ۶۰۰‬دلار و براي يك لپ تاپ قيمت ‪ ۱۲۰۰‬دلار با بهترين قابليت‌ها را پيش بيني مي‌كند.

فروشندگان بايد انتخابهاي زيادي داشته باشند.

روز ‪ ۳۰‬ژانويه شركت دل تمام خطوط توليد خود را به ويستا تبديل مي‌كند.

ساير نسخه‌هاي ويندوز براي فعاليتهاي تجاري دردسترس قرار دارد و اين تغييرات به تدريج انجام مي‌شود.

از آنجا كه فروش عمده دل از طريق اينترنت است ، چنين كاري از عهده آن برمي‌آيد. خرده فروشي‌ها بايد انواع رايانه‌هاي پي سي ويستا ساخت گيت‌وي ، هولت پاكارد و ساير شركتها را داشته باشند. اما برخي طرحهاي قديمي‌تر از ويستا نيز عرضه خواهد شد. مشخصه اين طرحها داشتن "قابليت ويستا" است.

يعني سخت افزار آماده ويستا را دارند، اما با ويندوز ايكس پي كار مي‌كنند.

خريداران مي‌توانند با نصب نرم‌افزار جديد به طور رايگان يا با تخفيف رايانه خود را ارتقا بخشند.

اودانل تغييرات ساخت افزاري بيشتري را با عرض ويستا پيش بيني مي‌كند.

او مي‌گويد به دنبال رايانه‌هايي باشيد كه از حافظه فلش براي روشن كردن سريعتر رايانه استفاده مي‌كنند و نيز رايانه‌هايي كه مي‌توانند به سامانه‌هاي تلويزيون كابلي ديجيتالي متصل شوند.

گارتنر مي‌گويد انتظار مي‌رود تقاضا افزايش يابد. فروش رايانه‌هاي پي‌سي در سه ماهه آخر كه مشتريان منتظر ويستا بودند در مقايسه با يك سال قبل ‪ ۳/۲‬درصد كاهش يافت.

ولي انتظار فروش زيادي نمي‌رود و پيش بيني نمي‌شود فروش قابل توجهي مانند دستگاههاي بازي پلي استيشن ‪ ۳‬داشته باشد.

به عشق عاشقم نه بر وصال تو

خارج شده است
05 اسفند 1385,ساعت 13:16:15
پاسخ #2 در:
بی بی گل
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 28

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 25
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 246
هارد درايوي با قابليت انتقال از طريق بلوتوث و بي‌سيم ع
هارددرايو جديدي با قابليت انتقال داده‌ها برروي انواع دستگاه‌هاي بي‌سيم و رايانه‌هاي شخصي از طريق بلوتوث و Wi-Fi عرضه شد.

اين ‌هارددرايو قابل حمل با نام اختصاري DAVE كه از بلوتوث و قابليت Wi-Fi براي انتقال مديا و فايل‌هاي اطلاعاتي برروي دستگاه‌هايي مانند تلفن همراه، رايانه‌هاي شخصي و دستگاه‌هايي با قابليت بي‌سيم استفاده خواهد كرد، از سوي شركت آمريكايي Seagate رسما عرضه شد.

بنا بر اعلام اندازه‌ي DAVE به ضخامت يك كارت اعتباري و به وزن 70 گرم است و به راحتي در جيب يا كيف پول جا مي‌گيرد و دارندگان اين ‌هارد قادر خواهند بود محتويات آن را از تلفن همراه يا لپ تاپ خود جست‌وجو كنند؛‌ بنا بر پيش‌بيني اين شركت،‌ عمر باتري DAVE تا 14 روز شارژ و پخش 10 ساعت مديا را خواهد بود.

بنا بر اين گزارش اين دستگاه تحت نام اين شركت به فروش نخواهد رفت بلكه با مارك شركت‌هاي فروشنده‌ي تلفن همراه و سايرين به فروش خواهد رسيد و با دو نوع قابليت ذخيره 10 و 20 گيگابايتي عرضه مي‌شود و هيچ نوع ارتباط USB يا كارت‌ريدر نخواهد داشت.

به عشق عاشقم نه بر وصال تو

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
آرشیو دی ماه 1385 اخـــبــار عــمــومــي « 1 2 » mamal 23 4131 آخرين ارسال 28 دي 1385,ساعت 15:07:30
توسط MeMoL
آرشیو اخبار سخت افزار در دیماه 1385 اخبار سخت افزار آنارايا 9 3817 آخرين ارسال 24 دي 1385,ساعت 17:54:59
توسط منصور