ویندوز ویستا - * - 04 خرداد 1391,ساعت 09:15:16

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : اگر عشق ؛ عشق باشه آدم از خودش میگذره ؛ همه چیز رو برای معشوقش میخواد . ت...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:53:58
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : هرچی فکر میکنم میبینم رویایی ندارم .......نکنه زندگی کردن داره از ذهنم می...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:56:08
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : این روز ها احساس می کنم خیلی چیزها هست که گمشون کردم . من راه رسیدن به خو...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:43:02
موضوع : حرف دل
متن :   مخصوص ساده دلادوستش دارم ولی او دیگران را دوست داردبرخلاف عشق از ما ب...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:42:30
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 [2]   بالا
موضوع: ویندوز ویستا  (دفعات بازدید: 2972 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
27 خرداد 1387,ساعت 00:49:32
پاسخ #15 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1748
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1962
www.ANARAYA.com
مقابله مایکروسافت با استفاده غیرقانونی از ویستا

شرکت مایکروسافت در وصله بعدی خود که برای به‌روز رسانی سیستم‌عامل ویندوز ویستا عرضه می‌شود، امکان استفاده غیرقانونی از این نرم‌افزار را به صورت کامل برطرف خواهد کرد.
این شرکت که همچنان عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده نرم‌افزار در جهان را به خود اختصاص داده است، هر ساله به واسطه کلاه‌برداری نرم‌افزاری و استفاده غیرقانونی از این محصولات میلیاردها دلار ضرر می‌کند.
به گفته کارشناسان مایکروسافت، برنامه‌ جدید که برای به‌روز رسانی سیستم‌عامل ویندوز ویستا طراحی شده است، تخلفات نرم‌افزاری را به حداقل ممکن خواهد رساند و میزان استفاده غیرقانونی از ویستا را نسبت به نسخه پیشین خود یعنی ویندوز XP تا 50 درصد کاهش خواهد داد.
غول نرم‌افزاری دنیا قصد دارد در نخستین نسخه به‌روز رسانی شده Windows Vista Service Pack 1 که قرار است در سه ماهه نخست 2008 وارد بازار شود، امکانات امنیتی جدیدی را در اختیار کاربران بگذارد و به صورت گسترده با متخلفان نرم‌افزاری برخورد کند.
این شرکت اعلام کرده است که با عرضه این وصله جدید تمامی حفره‌های موجود در سیستم‌عامل ویندوز ویستا را از بین خواهد برد تا این برنامه به ایمن‌ترین سیستم‌عامل دنیا تبدیل شود.

منبع : guardian

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

MeMoL

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

خارج شده است
24 تير 1388,ساعت 10:58:58
پاسخ #16 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
پاسخ : ویندوز ویستا
Windows 7 به سرعت جای ویستا را می‌گیرد

کارشناسان موسسه تحقيقاتي IDC پيش‌بيني کردند، يک سال پس از آنکه Windows 7 وارد بازار شود، اين سيستم‌عامل حدود نيمي از تمام رايانه‌هاي سراسر جهان که نسخه‌هاي مختلف سيستم‌عامل مايکروسافت روي آن‌‌ها نصب شده است را تسخير خواهد کرد.

به گفته IDC، حدود 49.5 درصد سازمان‌هايي که در سال 2010 ميلادي قصد خريد سيستم‌عامل ويندوز مايکروسافت را داشته باشند، Windows 7 را خريداري خواهند کرد که اين تعداد حدود 58 ميليون نسخه از اين سيستم‌عامل مي‌شود. در اين ميان، 15 درصد از نسخه‌هاي مختلف سيستم‌عامل مايکروسافت که در سال آينده به سازمان‌ها فروخته مي‌شود، ويندوز ويستا خواهد بود که اين رقم نيز معادل 18 ميليون نسخه از اين سيستم‌عامل است.

از زمان آغاز پيش‌فروش Windows 7 در حدود يک هفته قبل، اين سيستم‌عامل به پرفروش‌ترين محصول در سايت اينترنتي Amazon.com تبديل شده است.

به گفته کارشناسان، در سال آتي حدود 35 درصد فروش سيستم‌ عامل مايکروسافت به سازمان‌ها به ويندوز XP که نسخه ماقبل ويستا است اختصاص خواهد داشت که اين رقم نيز معادل 41 ميليون نسخه است. سيستم‌عامل ويندوز XP اواخر سال 2001 ميلادي وارد بازار شد و از هم‌اکنون حدود يک سال به پايان دوره پشتيباني مايکروسافت از آن باقي مانده است.

در سال 2011 ميلادي سيستم‌عامل Windows 7 حدود 75 درصد از فروش نسخه‌هاي مختلف سيستم‌عامل مايکروسافت را شامل خواهد شد و در آن زمان، سهم ويستا به 5 درصد خواهد رسيد.

شرکت IDC پيش‌بيني کرده است که در سال 2012 ميلادي سيستم‌عامل ويستا به طور کامل از گردونه رقابت خارج مي‌شود و در عين حال، ويندوز XP همچنان حضور خواهد داشت. پيش‌بيني مي‌شود که 15 ميليون نسخه از سيستم‌عامل ويندوز XP در سال 2012 و 8.4 ميليون نسخه از آن در سال 2013 فروخته شود.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

belfi

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا

پرش به :