چگونه خاطره های بد را از یاد ببریم! - * - 04 خرداد 1391,ساعت 09:22:40

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : اگر عشق ؛ عشق باشه آدم از خودش میگذره ؛ همه چیز رو برای معشوقش میخواد . ت...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:53:58
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : هرچی فکر میکنم میبینم رویایی ندارم .......نکنه زندگی کردن داره از ذهنم می...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:56:08
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : این روز ها احساس می کنم خیلی چیزها هست که گمشون کردم . من راه رسیدن به خو...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:43:02
موضوع : حرف دل
متن :   مخصوص ساده دلادوستش دارم ولی او دیگران را دوست داردبرخلاف عشق از ما ب...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:42:30
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 [2]   بالا
موضوع: چگونه خاطره های بد را از یاد ببریم!  (دفعات بازدید: 997 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
12 مرداد 1390,ساعت 12:06:11
پاسخ #15 در:
علی 1360
تشكر
-اهدا شده: 313
-دريافت شده: 353

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 80
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 346
lajjjj سابق
پاسخ : چگونه خاطره های بد را از یاد ببریم!
متاسفانه خاطرات بد مثل شوری نمک نیستن که بتونی با خوردن چند لیوان اب مزه ی دهنت رو عوض کنی !

اونها توی ذهنت هـک شدن و هیچگاه بیرون نمیرن یا پاک نمیشن . این انتخاب تو هست که با به یاد اوردن این خاطره ها میخوای اول از همه چه چیزی جلوی چشم هات ظاهر بشه .
میشه یک مسئله ی خیلی بد رو تبدیل به یه لبخند تلخ کرد و شاید هم فقط یک لبخند ..
ااز شدت اون قضیه کاست .
و همه ی اینها به انتخاب تو بستگی داره .
من همیشه پیشنهاد میدم اگر مطلبی خیلی ادم رو ازار میده بهتره به یک مشاور مراجعه کنه و از طریق صحبت کردن و مشورت کردن نکات مبهم اون قضیه رو متوجه بشه و بتونه برای خودش و ارامشش تغییری ایجاد کنه .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

پديده

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

خبرنگار ساده دل آنلاین خبرچین آنلاین
�  همکاران: پدیده، ساینا، شبپره
*مصاحبه با ساينا، زاغي و بهاره  و همچنین رضا را در ساده دل آنلاين ميتوانيد مطالعه فرماييد..
براي اطلاعات بيشتر به ساده‌دل آنلاين مراجعه فرماييد*
لازم به ذکر است که نام کاربری اینجانب از lajjjj به علی 1360 تغییر یافت با تشکر

خارج شده است
12 مرداد 1390,ساعت 13:18:45
پاسخ #16 در:
ZAGHI
تشكر
-اهدا شده: 706
-دريافت شده: 688

دیگه راه افتاده
*
محبوبيت : 40
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 563
بعد از اینکه گریه مفصلی کرد، در حالی که باقی‌مانده اشک‌هایش را از روی صورت‌اش پاک می‌کرد، با چهره‌ای غمگین و صدایی که حسرت در آن موج می‌زد، گفت: «آقای دکتر! می‌شه یه قرصی به من بدین که دیگه این چیزا یادم نیاد...

اگرچه ما یاد می‌گیریم که از نظر عاطفی درگیر مشکلات بیمار نشویم و فقط تا جایی به آنها بپردازیم که مانع تفکر بی‌طرفانه و کمکی که قرار است به بیمار بکنیم، نشود؛ ولی این بار انگار فرق می‌کرد و واقعا آرزو می‌کردم که چنین دارویی در اختیار داشتم. اما حیف که هنوز چنین روشی ابداع نشده و با توجه به دانش فعلی از مغز و حافظه، دستیابی به چنین درمانی هم اصلا نزدیک به نظر نمی‌رسد. پس چه باید کرد؟

خوشبختانه با انجام برخی اقدامات ممکن است بتوان تدریجا این مشکل را کمرنگ‌تر کرد. یکی از اولین و مهم‌ترین اقداماتی که باید صورت گیرد، درمان اختلالاتی مانند افسردگی و اضطراب است که امکان دارد به‌طور هم‌زمان در فرد وجود داشته باشد و باعث تشدید اشتغالات ذهنی و آسیب‌پذیری بیمار شود.

بنابراین فرد باید از نظر وجود اختلالات همراه مورد بررسی قرار گیرد. به علاوه، انجام روان‌درمانی هم ممکن است بتواند از طرق مختلفی مثل حساسیت‌زدایی نسبت به جنبه‌های آزارنده حادثه، اصلاح باورهای نادرستی که ممکن است در مورد حادثه در ذهن فرد باشد و همچنین بررسی واقعه از دیدگاه‌های جایگزین یا به عبارت دیگر ارایه تعریف دوباره‌ای از اتفاق ناگوار، کمک‌کننده باشد. جالب است بدانیم که اگر فردی تلاش کند به یک موضوع خاص فکر نکند، از این تلاش خود نتیجه معکوس خواهد گرفت و بیشتر از قبل به آن موضوع فکر خواهد کرد!

پس تلاش برای فراموشی، آب در ‌هاون کوبیدن است و گردو بر گنبد انداختن. در عوض پرداختن به امور دیگری که توجه فرد را به سمت دیگری منحرف کند، می‌تواند تا حدودی و دست‌کم به صورت موقتی موثر باشد. اگرچه به خصوص در مواردی که مشکل شدید است، معمولا برای بهبود پایدار ناچار به استفاده از اقدامات درمانی که پیشتر به آنها اشاره شد، هستیم.

shabpare

يادم رفت فراموشت كنم پدر جان

خارج شده است
12 مرداد 1390,ساعت 14:23:06
پاسخ #17 در:
معرکه
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 11

تازه وارد
*
محبوبيت : 1
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 28
منم تا یه ماه پیش(یه ماه....چقدر زوددیرشد)فکرمیکردم میشه خاطرات تلخ روفراموش کردیاحداقل گذاشتشون توصندوقچه ی کهنه ی مادربزرگه......اماتواین مدت فهمیدم که سخت دراشتباه بودم.....بعضی خاطرات رو هیچوقت باهیچ روشی نمیشه فراموش کرد.حتی اگه یه ما شب و روز کارت بشه باخودت کلنجاررفتن وفکرکردن.....گریه های شبونه پای سجاده ی عاشقیت وهی خداخداکردن....غروب ها یه مسافت طولانی رو قدم زدن توشالیزارکنارخونه....وحتی یه ماه برای عالم و ادم لبخندزدن و تظاهرکردن با هاینکه همه چیز ارومه....
بعضی چیزارونمیشه فراموش کردحتی اگه مثل من به قول خودم باتمکام منطقت بشنی جلوی عشقت ویه قیافیه اروم باچاشنیه یه لبخندسربالابه خودت بگیری و حرف های به اصطلاح اخرروبزنی که خودت میدونی اولی ندارن این حرف های به ظاهرحرف که اخری داشته باشن.....وشروع میکنی به گفتن بزرگترین پارادوکس های زندگیت....واین بیت حافظ میشه زبان حالت :تادامن کفن نکشم زیرپای خاک           باورمکن که دست زدامن بردارمت
حالا میدونیدبدترین نوع فراموش نشدن بعضی چیزاچیه؟؟اینه که تو بین دوتاحس متضادگیری...مثه حس موندن و عبورکردن....وهردوشون روباهم میخای انگار...امامگه میشه اب و اتیش رو باهم تودستات بگیری؟؟؟
اونوقته که حتی صحبت کردنای طولانی مدتم بایه مشاور خبره کاری ازپیش نمیبره و تو دریه لحظه همه ی زحمات اون مشاوربیچاره رو هدرمیدی...واونوقته که اون خاطره میشه یه چیز لمس نشدنی ...مثه یه بغض ...که مثه یه مارچنبره میزنه رو قلبت وهرلحظه بهت فشار میاره.....
پ.ن:خیلی وقت بودکه به هدف اومدن به اینجاو اون وبلاگ همیشگی به اینترنت وصل نشده بودم.اماامروز انگاریه جرئتی بیشترازدیروزهام دارم که اومدم...ازصاحب این تاپیک وهمه ی دوستای گلم که این حرف های بی و سروته منوکه هیچ ربطی به موضوع نداشت  خوندن و چشای نازشون خسته شد عذر میخوام..دسته خودم نبود دلم زیادی پره ازخالیه...بازم عذر....

shabpare

خدا گوید :توای زیباترازخورشیدزیبایم..توای والاترین میهمان دنیایم...بدان اغوش من باز است شروع کن یک قدم باتو..تمام گام های مانده اش بامن.....

خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
GoogleTagged: google

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
نحوه تشخیص همخوانی مادربرد با سایر قطعات مادربورد farzad-64 5 913 آخرين ارسال 26 ارديبهشت 1388,ساعت 17:35:42
توسط آنارايا
چه عاملی باعث میشه به ازدواج راغب بشید؟ گــــفــــتــــگــــو آزاد گلوريا 9 625 آخرين ارسال 20 آذر 1389,ساعت 13:41:37
توسط saghar