آرشیو اسفند ماه 1385 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 09:39:43

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : اگر عشق ؛ عشق باشه آدم از خودش میگذره ؛ همه چیز رو برای معشوقش میخواد . ت...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:53:58
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : هرچی فکر میکنم میبینم رویایی ندارم .......نکنه زندگی کردن داره از ذهنم می...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:56:08
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : این روز ها احساس می کنم خیلی چیزها هست که گمشون کردم . من راه رسیدن به خو...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:43:02
موضوع : حرف دل
متن :   مخصوص ساده دلادوستش دارم ولی او دیگران را دوست داردبرخلاف عشق از ما ب...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:42:30
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1]   بالا
موضوع: آرشیو اسفند ماه 1385  (دفعات بازدید: 1697 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
07 اسفند 1385,ساعت 17:06:19
در:
latif
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 4

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 12
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 77
آرشیو اسفند ماه 1385
شهرام چيكارش مي‌كنه؟

شهرام چيكارش مي‌كنه؟...
«شهرام جزايري عرب، يك متهم به فساد مالي كه تا پيش از دستگيري، قلب رئوف و مهرباني داشت و به برخي از مردم و تقريبا همه مسئولان كمك‌هاي مالي زياد مي‌كرد و بعد از دستگيري، تنها به بعضي‌ها كمك مي‌كرد، از زندان ... ».
به جاي سه نقطه، گزينه مناسب را بچپانيد.

1. فرار كرد: يعني از غفلت مأموران سوءاستفاده كرد و زد به چاك.
مثال:
شهرام: حالت خوبه؟
مأمور: ها
شهرام: ئه اون كلاغه رو.
مأمور: كدوم كلاغه؟ ... ئه، اين كجا رفت؟

2. فرارانده شد: يعني ابر و باد و مه و خورشيد و فلك در كار شدند تا شهرام خان فرار كند.
مثال:
مأمور: ها
شهرام: ئه اون كلاغه رو.
مأمور: خودتي داداش ... من چشم ازت برنمي‌دارم تا يه وقت هوس فرار مرار به سرت نزنه ... ئه، كي از پشت، جلو چشمامو گرفت؟ ول كن آقا جان ... ئه، اين كجا رفت؟

3. فراريده شد: يعني به زور فرارانده شد.
مثال:
مأمور: مي‌خواي فرار كني؟
شهرام: نه... فقط حالتو پرسيدم.
مأمور: تو بيخود مي‌كني كه نمي‌خواي فرار كني ... زود باش تا من كلاغه رو نيگاه مي‌كنم، بزن به چاك ... ئه اين كجا رفت؟

4. فرار رفته شده: يعني قبل از اعلام فرار، رفته بود.
مثال:
 :
مأمور: چيزي گفتي؟
 :
مأمور: چي مي‌گي بابا، بلندتر حرف بزن ... اصلا تو كجايي؟ من دو هفته‌اس نه مي‌بينمت، نه صداتو مي‌شنوم ... ولي خب، چون بايد اصرار كني كه من كلاغه رو نيگاه كنم، نيگاه مي‌كنم ... خب، حالا چون نوبت منه مي‌گم: ئه اين كجا رفت؟

بال ... بالتازار...

روزنامه «كارگزاران» خبر داد كه قرار است «بوريووي داوينكوويچ» به تهران بيايد. اين آقاي داوينكوويچ كه برخلاف «ويچ»هاي قبلي، فوتباليست و مربي نيست، خالق پروفسور بالتازار معروف است. پروفسور بالتازار هم همانطوري كه حتما به خاطر داريد، همان دانشمند ريزه اما باهوشي بود كه راه‌حل هر مشكل لاينحلي را با چند ثانيه قدم زدن و بعد كشيدن اهرم يك دستگاه عجيب و غريب و در نهايت استخراج سه قطره جادويي حل مي‌كرد. گفت‌وگوي كوتاه ما با داوينكوويچ مشهور به بوردو را مي‌خوانيد.

م.ف: چرا بعد از اين همه سال به ايران مي‌آييد؟
بوردو: براي تكميل نسخه جديد بالتازار.

م.ف: آيا اين نسخه را قرار است در ايران بسازيد؟
بوردو: خير، گويا نسخه كامل‌تر آن در ايران موجود هست. من فقط براي ايده گرفتن به ايران مي‌آيم و خيلي سريع برمي‌گردم.

م.ف: ولي ما نسخه جديدي نداريم. يك بالتازار معروف هست كه با «بال ... بالتازار ... بال ... بالتازار» مي‌شناسيم و گويا همان كارتون بالتازار شماست.
بوردو: بله آن كارتون، همان كارتون من است، اما منظور من، نسخه اصلي و جديدي است كه شما داريد و هر روز از تلويزيون نشان مي‌دهيد.

م.ف: احتمالا شما اشتباه مي‌كنيد.
بوردو: نخير، اصلا اشتباه نمي‌كنم. خودم هم تا به حال صد بار از تلويزيون ماهواره‌اي شما ديده‌ام. خيلي هم بامزه است. جواب و راه‌حل هر مشكلي را هم خيلي زود پيدا مي‌كند.

م.ف: اشتباه مي‌كنيد پدر جان، ما اگر همچين كسي را داشتيم كه اين همه مشكل نداشتيم.
بوردو: شما خوب دقت نكرده‌ايد. من مطمئن هستم كه شما نسخه اصلي و پيشرفته بالتازار را داريد. كسي كه در طول چند ثانيه، پاسخ هر مشكلي را پيدا و در چند دقيقه آن را عملي مي‌كند.

م.ف: نداريم ... ما اصلا همچين دستگاهي نداريم.
بوردو: من هم دستگاه را نگفتم، آدمش را گفتم. تازه اگر دستگاهي مثل دستگاه بالتازار هم داشتيد، اين آقا اهل استفاده از آن نبود. خيلي پيشرفته‌تر و با اعتماد به ‌نفس‌ بالاتري از بالتازار من است.

م.ف: نداريم بابا جان!
بوردو: داريد.
م.ف: نداريم.
.
.
.

معناي معالجت

محسن رضايي در يك گفت‌وگوي زنده تلويزيوني، در پاسخ به سؤالات پي در پي مجري در مورد يكي از فرزندانش كه چند سال پيش به آمريكا رفت و دردسرهاي زيادي براي اولين فرمانده سپاه پاسداران به وجود آورد (ملقب به يوسف محسن جان!) گفت: «ايشان حدود يك سال است كه پس از معالجه به ايران برگشته است... ».

يك شاعر در همين رابطه گفت:
متبرك باد نامت
رضايي كبير
كه نمرده
ما را
معناي معالجت آموختي
رحمت به
(متأسفانه، به علت ايست قلبي، شاعر، موفق به سرودن ادامه شعر بالا نشد. پزشكي غيرقانوني علت مرگ را «جوراب‌گرفتگي شش‌ها» ناشي از فرو بردن جسم نرم پارچه‌اي به عنف در حلقوم مقتول تشخيص داد).

زرد، تويي كه سبزت مي‌خواهم

هفته پيش، بين مجله خبري تحليلي «خانواده سبز» و وب‌سايت زرد «بازتاب»، گيس و گيس‌كشي مبسوطي رخ داد. گويا، ابتدا اين دعوا را «خانواده سبز» شروع مي‌كند و ضمن افشاي همكاري «بازتاب» با اسرائيل، پرده از شمارنده دروغي «بازتاب» برمي‌دارد. بر و بچز «بازتاب» هم كه چند روزي بوده آتش‌بارشان كم‌كاري داشته، بعد از چهار سال، يادشان مي‌افتد كه مجله‌هاي خانوادگي زرد به فرهنگ ملي و ديني مردم آسيب مي‌رسانند و حال مبسوطي از تمام خانواده‌ها (اعم از سبز و زرد) مي‌گيرند.

تا اينجاي كار كه بنا بر اصل بي‌طرفي در رساندن خبراست، ماجرا را نقل كردم، اما از اين به بعد راستش چون دل خوشي از «بازتاب» و بازتابي‌ها ندارم، بخش‌‌هايي از جوابيه خانواده سبزي‌ها را نقل مي‌كنم تا دلم خنك شود.

«... بازتاب به دنبال گرفتن انتقام از وزارت ارشاد به هر قيمتي است. آن هم در وضعيتي که «خانواده سبز» از معدود رسانه‌هاي خصوصي کشور است و نسبت يارانه‌اي که از ناحيه دولت به اين رسانه اختصاص داده مي‌شود ... و نه تنها برچسب رانت به همت جوانان خانواده سبز نمي‌چسبد، بلكه چه زيبا به بدنه صاحب‌منصبان آشكار و پنهان سايت بازتاب و... مي‌‌چسبد.

... درک ناقص جهت‌گيري فرهنگي خانواده سبز از سوي کساني که يک وب‌سايت آماتور و با مخاطبان بسيار ناچيز (دست‌كم در قياس با مخاطبان گسترده خانواده سبز) را مي‌گردانند، اتفاق عجيب و حيرت‌انگيزي نيست.
… کاربران گرامي، مي‌توانند با رجوع به آرشيو مطالب مجله و مقايسه آن با آرشيو سايت غيرقانوني و آماتور بازتاب، به خوبي عملکرد فرهنگي بازتاب و خانواده سبز را با هم مقايسه کنند (البته اگر بتوان با توجه به تعداد خوانندگان، اين دو رسانه را با هم مقايسه کرد) و به سادگي دريابند کدام يک از اين دو رسانه، بيشتر براي اعتلاي فرهنگي مردمان با شعور اين مرز و بوم مثمر ثمر بوده‌اند... .

… بديهي است، درک اهميت تبليغات براي مجله‌اي با نزديک به نيم ميليون مخاطب، براي گردانندگان وب‌سايتي که آمار بينندگانش، به‌رغم استفاده از ترفندهاي گوناگون طراحي سايت (نکته‌اي که مي‌توان با مقايسه آمار بينندگان اخبار اين وب‌سايت در هر بار رفرش کردن صفحات اخبار، دريافت) به ندرت به پانزده تا بيست هزار نفر مي‌رسد، امري دشوار و تقريبا غيرممکن است، براي همين، در اين راستا، پيشنهاد ما به دوستان «بازتابي» اين است که پس از گذراندن اين روزها و پشت سر گذاشتن تلاش براي رفع فيلتر اين وب‌سايت و تلاش‌هاي دست‌اندركاران آن براي «موجه جلوه دادن» خود، کمي در بحث رسانه و تبليغات به مطالعه و تحقيق بپردازند و از تکرار اين گونه اظهارنظرهاي بچه‌گانه و جاهلانه در مورد تبليغات رسانه‌اي جلوگيري کنند».

چند خبر عقيم
سه تا خبر كوتاه داريم كه به دلايلي واضح نمي‌توانيم راجع به آنها چيزي بنويسيم.

1ـ خبر سؤالات موهن در مورد زندگي پيامبر اسلام در آزمون ضمن خدمت معلمان
دليل: اين روزها كه دولت عزيز از طريق همكار سابقمان، آقاي صفار هرندي دنبال بهانه است تا در «بازتاب» را به طور كامل تخته كند، حتي با نشر يكي از آن سؤالات ما متهم مي‌شويم به اهانت به پيامبر اسلام، چه برسد به نوشتن طنز كه در آن صورت، همين وزير آموزش‌وپرورش با ديناميت‌هاي دست‌ساز، «بازتاب» را روي سر ما خراب خواهد كرد.

2ـ دبه درآوردن شركت روسي اتمز ترول اكسپورت درباره تكميل نيروگاه اتمي بوشهر
دليل: مسئله هسته‌اي، مسئله اصلي نظام است و نمي‌شود با مسئله اصلي نظام شوخي كرد (به قول معروف شوخي شوخي، با مسئله اصلي نظام هم شوخي؟) گذشته از اين، زياد اهميتي هم ندارد. به مدد دانشمندان جوان، نوجوان و خردسالي كه به تازگي، كشف و به نفع سازمان انرژي اتمي ضبط شده‌اند، چه احتياجي خواهد بود به روس‌ها و تكنولوژي چرنوبيلي‌شان؟

3ـ اعلام كشف سيزده هزار سي‌دي مبتذل در تهران
دليل:  نمي‌خواهم وارد حوزه خصوصي مجلات زرد شوم!

منبع: http://www.baztab.com/news/61599.php

من به خود نامدم اينجا که به خود باز روم
                                                     آدم آورد در اين دير خراب آبادم.

خارج شده است
12 اسفند 1385,ساعت 20:34:21
پاسخ #1 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 5178
حضور در نمايشگاه سبيت بيهوده است
مدير عامل فراسو، گفت: حضور در نمايشگاه‌‏هاي بين‌‏المللي بدون داشتن بازار، كار بيهوده‌‏اي است.
احمد عليپور در گفت‌وگو با ايلنا، در خصوص عدم حضور فراسو در نمايشگاه سبيت 2007 آلمان، با بيان اين‌‏كه هم‌‏اكنون در حال بازاريابي در كشورهاي اروپايي هستيم، اظهارداشت: حضور در نمايشگاه‌‏هاي بين‌‏المللي چون سبيت بدون شناخت و مشتري، فايده‌‏اي نخواهد داشت.
وي از مذاكره فراسو با چند نماينده اروپايي براي عرضه محصولات اين شركت در كشورهاي اروپايي چون فرانسه خبر داد و تصريح كرد: هم‌‏اكنون سياست فراسو بازاريابي در اين كشورها است و درصدد هستيم پس از انتخاب نماينده‌‏هاي خود در اين كشورها در سال 2008، در سبيت آلمان شركت كنيم.
مديرعامل فراسو، امكان عرضه در نمايشگاه‌‏هايي همچون سبيت آلمان را به تنهايي، حركت خوبي به سمت رسيدن به بازار كشورهاي اروپايي ندانست و خاطرنشان كرد: تا زماني كه يك هاب در اروپا نداشته باشيم حضور در سبيت بيهوده است.
منبع : http://www.itna.ir/archives/news/006465.php

این فیس بوک من

خارج شده است
12 اسفند 1385,ساعت 20:35:02
پاسخ #2 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
رگولاتور ايرانسل را تهديد كرد
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: به دليل محاسبه تعرفه مكالمات ايرانسل به صورت دقيقه‌‏اي آخرين اخطار سازمان تنظيم مقررات به اين اپراتور ابلاغ شد.
محمود خسروي، در گفت‌وگو با ايلنا، با بيان اين‌‏كه براي چندمين بار است كه به ايرانسل اعلام مي‌‏شود كه صورتحساب مكالمات مشتركين خود را بر اساس ثانيه محاسبه كند، اظهارداشت: در صورتي كه اين اپراتور در سري صورتحساب‌‏هاي اين دوره اين مقوله را لحاظ نكند، مشمول جريمه خواهد شد.
وي، با بيان اين‌‏كه طبق گزارشات مردمي تعرفه مكالمات ايرانسل برحسب دقيقه است كه اين امر ضرر بسياري را براي مشتركين به همراه دارد، تصريح كرد: براي آخرين بار به ايرانسل اعلام كرديم تا اين مشكل را رفع كند؛ در غير اين صورت با آن برخورد مي‌‏شود.
رييس سازمان تنظيم مقررات، با اشاره به تعهدات اپراتور دوم تلفن همراه طبق پروانه بهره‌‏برداري، گفت: طبق برنامه، ايرانسل موظف است تا پايان سال اول فعاليت خود 2 ميليون و 216 هزار سيم كارت را در 248 شهركشور واگذار كند كه در صورت نرسيدن به اين مهم، مشمول جريمه خواهد شد.
گفتني است، پيش از اين وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از پوشش كامل ايرانسل در كشور تا دو سال آينده خبر داده بود.
لازم به ذكر است؛ قرار بود تا پايان سال جاري 70 شهر كشور تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گيرد كه تاكنون آمار به يك دوم اين ميزان هم نرسيده است.

منبع :http://www.itna.ir/archives/news/006464.php

این فیس بوک من

خارج شده است
12 اسفند 1385,ساعت 20:35:41
پاسخ #3 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
توسعه خطوط ADSL در کشور چین
توسعه خطوط ADSL در کشور چین   
سرویس اخبار خارجی ایتنا - کاربران در یک مطالعه جدید دریافتند، طی یک سال گذشته میزان استفاده کاربران از خطوط اینترنت پرسرعت ADSL تا اندازه زیادی افزایش پیدا کرده است.
این طور که به‌تازگی مشخص شده، طی یک سال قبل از ژوئیه سال جاری میلادی میزان استفاده جهانی کاربران از خطوط ADSL تا 38 درصد افزایش پیدا کرده است.

این مطالعات که توسط مرکز DSL Forum‬ انجام شده نشان داده است، درحال حاضر حدود‪ ۱۶۴‬ميليون نفر در جهان از خطوط اینترنتی ADSL استفاده مي‌كنند كه علت آن نیز رشد اقتصادی چشمگیر در کشورهای عضو اتحادیه اروپا و همچنین چین بوده است.
این آمارها حاکی‌است، چين در حال حاضر‪ ۳۳/۳‬ميليون مشترک خط ADSL دارد و بر این اساس رتبه نخست جهانی در این زمینه را به خود اختصاص داده است.
پس از کشور چین، آمريكا با‪ ۲۳/۲‬ميليون كاربر اينترنت پرسرعت ADSL در مقام دوم جای دارد و گفته می‌شود که تعداد کاربران استفاده کننده از ADSL در اتحادیه اروپا نیز با افزایش

منبع :http://www.itna.ir/archives/news/006421.php

این فیس بوک من

خارج شده است
12 اسفند 1385,ساعت 20:36:13
پاسخ #4 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
کناره‌گیری آمریکا از اداره اینترنت

سرویس اخبار خارجی ایتنا - دولت آمریکا اعلام کرده که ضمن حفظ حاکمیت خود برای اداره اینترنت، درگیری‌های خود در این زمینه را کاهش خواهد داد.
مرکز حفظ و نگهداری از دامنه‌های اینترنتی(ICANN) که آینده اینترنت را همچنان در دستان دولت آمریکا می‌بیند، بر اساس قراردادهای جدید خود اعلام کرده که در طول سه سال آینده گروه‌های مستقل بیشتری برای حاکمیت بخش‌هایی از اینترنت اقدام خواهند کرد.
دکتر پائول تائومی(Paul Twomey) مدیر ICANN در این باره گفت: «این اقدامات گام‌های جدید مرکز ما برای خودگردانی و خودمختاری اینترنت محسوب می‌شود تا به این وسیله تمایل افراد برای ورود به فضاهای مجازی افزایش یابد.»
دولت آمریکا درنظر دارد با کدگذاری شبکه اینترنت امنیت بیشتری را برای اینترنت و فضاهای مجازی فراهم کند.

منبع :http://www.itna.ir/archives/news/006458.php

این فیس بوک من

خارج شده است
15 اسفند 1385,ساعت 20:39:54
پاسخ #5 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
جزئیاتی از گزارش هیات تحقیق 3 نفره ماجرای فرار جزایری
سلام
با توجه به اهميت موضوع تصميم گرفتم در همين «سخن مبين» بهش پرداخته بشه:

با گذشت چند روز از تقدیم گزارش هیات 3 نفره ویژه رییس قوه قضاییه برای بررسی ماجرای فرار شهرام جزایری، به تدریج اخبار جدیدی از این گزارش، منتشر می شود.
در این گزارش آمده است: قاضی حسین زاده که از طرف الیاس محمودی، رییس مجتمع ویژه مبارزه با مفاسد اقتصادی به عنوان امین اموال شهرام جزایری منصوب شده بود، از نزدیکان الیاس محمودی بوده و از طرف شهرام جزایری به سمت رییس هیات مدیره تعدادی از شرکتهای وی منصوب شده بود. در روزهای اخیر خبر فعالیت شرکتهای شهرام جزایری عرب با وجود حضور وی در زندان تایید و منتشر شده بود.
در گزارش هیات ویژه 3 نفره رییس قوه قضاییه آمده است : سه شنبه اول اسفند ماه پس از اینکه شهرام جزایری به بهانه دوش گرفتن در خانه شخصی اش از ماموران جدا می شود و باز نمی گردد، مسوولان مرتبط با پرونده وی به تصور اینکه وی باز خواهد گشت، از اعلام ماجرا خودداری می کنند و رییس زندان اوین نیز کارت ورود شهرام جزایری در روز سه شنبه را امضا می کند اما با گذشت 30 ساعت از باز نگشتن وی، ماجرا افشا می شود و به این ترتیب، جزایری 30 ساعت برای تمهید فرار و یا اختفا فرصت داشته است.
دو روز پيش آیت الله شاهرودی آقایان الیاس محمودی، قاضی حسین زاده، رییس زندان اوین و قاضی دیگر پرونده وی را عزل و دستور داد دادسرای انتظامی قضات و دادسرای کارکنان دولت فوراً به اتهامات این 4 نفر با فوریت و دقت و قاطعیت و رعایت عدل و انصاف رسیدگی کنند.

همچنين طبق اخبار رسيده، مسئولان سابق برخي نهادهاي حكومتي (مثل منطقه آزاد كيش) يا نهادهاي شبه حكومتي (مانند: سازمان عمران كرمان) به خود جرات داده و درحين زنداني بودن اين مفسداقتصادي با او در فعاليتي اقتصادي مشاركت كنند!

راستي در مورد وضعيت دوست خوبمون آقا ايمان (گير3پيچ) بايد بگم، به جز خبري که ديروز نوشتم خبري جديدي ندارم. فقط ديروز يکي از دوستان گروه که در همدان هستند زحمت کشيده و از بيمارستانهاي اين شهر پرس و جو کرده بودند که موثق ترين جوابي که گرفتيم اين بود که يکي از مسئولين بيمارستاني در همدان اعلام کرد يک جوان تهراني تصادف کرده بود که پريروز به تهران منتقل شده. اين شخص نتونست خبري دقيقي از وضعيت جسماني و يا اسم اين فردي که تصادف کرده بگه.
اگر خبر جديدي شد، حتما در روزانه اعلام مي کنم ... فقط دعا کنيد.

باقي بقايتان
منبع :  www.mobin-group.com

این فیس بوک من

خارج شده است
16 اسفند 1385,ساعت 01:36:21
پاسخ #6 در:
بی بی گل
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 28

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 25
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 246
جمع‌آوري امضا براي استيضاح وزير ارتباطات وفناوري اطلا
محمدعلي مقنيان نماينده بيجار روز يكشنبه در جمع خبرنگاران پارلماني از جمع آوري امضاي پنجاه نفراز نمايندگان مجلس شوراي اسلامي براي استيضاح وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات خبر داد.

اين نماينده مجلس با اعلام اين خبر گفت، عدم حمايت از بخش خصوصي و رعايت اصل ‪ ۴۴‬قانون اساسي دراين وزارتخانه ، عدم كيفيت تلفن همراه ، گماردن معاون پارلماني كه تعاملي با مجلس ندارد ، عملياتي نشدن وعده‌هاي داده شده و عدم حل مشكلات تلفن راه روستايي از محورهاي مهم اين استيضاح است.

به عشق عاشقم نه بر وصال تو

خارج شده است
16 اسفند 1385,ساعت 21:13:57
پاسخ #7 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
22 مارس آغاز نبرد کنسول‌ها در خاورمیانه
سرویس اخبار خارجی ایتنا – شرکت سونی گلف تاریخ عرضه کنسول‌های بازی پلی‌استیشن 3(PS3) را به بازار خاور میانه اعلام کرد.

بنا بر این گزارش، شرکت سونی گلف اعلام کرد طی مراسمی با حضور شکیرا خواننده کلمبیایی-آمریکایی طرف قرارداد شرکت سرگرمی‌های موسیقی سونی بی‌ام‌جی، در تاریخ 22 مارس سال جاری میلادی (برابر با 2 فروردین 1386) کنسولهای بازی پلی استیشن 3 را در بازار خاورمیانه عرضه خواهد کرد.

تقریباً 1 میلیون کنسول پی اس تری در ابتدای عرضه در مناطق اروپا، خاورمیانه، آفریقا و آسیا پاسیفیک (به غیر از هنگ کنگ و تایوان که قبلاً توزیع شده است) به بازار عرضه خواهد گردید.
بر اساس این گزارش در ابتدا تنها مدل‌های 60 گیگا بایتی به بازار ارائه خواهند گردید.

کنسول‌های پی اس تری به درایوهای لیزر آبی بلوری مجهز هستند و امکان پخش دی وی دی های بلو-ری را با روزولوشن P1080 دارا می باشند به همین جهت شرکت سونی در یک اقدام تبلیغی به کلیه خریدارانی که در شبکه پلی استیشن نیز ثبت نام نمایند، یک نسخه دی وی دی بلو ری از فیلم کازینو رویال (آخرین فیلم از سری فیلم‌های جیمز باند) نیز به رایگان ارائه خواهد نمود.

شبکه پلی استیشن شبکه‌ای است مختص دارندگان کنسول‌های پی اس تری که در آن کاربران می‌توانند بصورت آنلاین با یکدیگر بازی کنند و یا فریم‌ور و بازی‌های مورد علاقه خود را دانلود کنند.
سونی در زمان عرضه این کنسول‌ها 30 بازی مخصوص به آن را نیز عرضه خواهد نمود.

با ورود کنسول‌های پی اس تری نبرد کنسول‌ها از آمریکای شمالی و ژاپن به سایر نقاط دنیا از جمله خاورمیانه نیز سرایت حواهد کرد.
نبردی که در آن از بین سه غول دنیای بازی یعنی سونی، مایکروسافت و نینتندو، یک برنده بیرون خواهد آمد.
منبع  http://www.itna.ir/archives/Personaltech/006485.php

این فیس بوک من

خارج شده است
16 اسفند 1385,ساعت 21:18:45
پاسخ #8 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
افزایش تهدیدها برای iPod
سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت SanDisk که چندی پیش دستگاه قابل‌حمل موسیقی خود را با هشت گیگابایت حافظه داخلی به قیمت 250 دلار وارد بازار کرد، هم‌اکنون یکی از جدی‌ترین تهدید‌ها را متوجه شرکت اپل کرده است.
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
در حال حاضر MP3 Player شرکت اپل موسوم به iPod nano به‌عنوان محبوب‌ترین دستگاه قابل‌حمل پخش موسیقی در جهان به‌حساب می‌آید.
این دستگاه که تنها چهار گیگابایت حافظه داخلی دارد با قیمت 249 دلار در جهان به فروش می‌رسد و به همین خاطر ممکن است از محبوبیت آن در بازارهای جهانی کاسته شود.

به دنبال انتشار این خبر تمامی سرمایه‌گذاران شرکت اپل تمایل خود را برای ادامه فعالیت در این مرکز از دست داده‌اند، این در حالی است که عرضه محصول جدید از شرکت SanDisk موجب شده تا دو درصد از ارزش سهام اپل در بازارهای بورس جهانی کاسته شود.

شرکت اپل هم‌اکنون حاکمیت بر بازار موسیقی جهانی را در دست گرفته، اما برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند عرضه این محصول از شرکت SanDisk و دستگاهی مشابه با نام Zune از شرکت مایکروسافت می‌تواند نقش اپل را در ماه‌های آتی کمرنگ‌تر کند.

شرکت SanDisk عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده حافظه‌های فلش NAND را در جهان به خود اختصاص داده و ساختار دستگاه قابل حمل پخش موسیقی خود را براین اساس طراحی کرده است.
منبع :http://www.itna.ir/archives/news/006482.php

این فیس بوک من

خارج شده است
21 اسفند 1385,ساعت 17:42:12
پاسخ #9 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
شمار تلفات جاني انفجارهاي بغداد به 41 نفر رسيد
شمار تلفات جاني انفجارهاي بغداد به 41 كشته و 28 زخمي افزايش يافت.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، مقامات امنيتي عراق اعلام كردند،انفجار خودرو در منطقه "الكراده " بغداد در مسير زائران كربلا به مرگ 31 زائر و زخمي شدن 20 نفر ديگر انجاميد.
منابع امنيتي عراق پيش از اين از كشته شدن 19 نفر و زخمي شدن20 نفر ديگر در اين انفجار خبر داده بودند.
يك مقام پزشكي در بيمارستان "ابن‌النفيس" واقع در نزديك محل انفجار گفت: نيروهاي اورژانس جسد 18 كشته از جمله دو زن و 25 مجروح را دريافت كرد‌ه‌اند كه حال پنج نفر از مجروحان وخيم است.
اين زائران پس از برگزاري مراسم اربعين امام حسين (ع) و يارانش از كربلاي معلي به خانه‌هاي خويش باز مي‌گشتند.
ميليون‌ها زائر شيعه عراق روز گذشته بي‌توجه به تهديدات تروريستي در مقابل حرم امام حسين(ع) و حضرت عباس (ع) جمع شدند به عزاداري اربعين شهادت مولايشان پرداختند.
از سوي ديگر حمله فردي مهاجم كه به خود مواد منفجره وصل كرده بود به يك ميني‌بوس در مقابل دانشگاه "المستنصريه" در شرق بغداد به مرگ 10 مسافر و زخمي شدن 8 نفر ديگر منجر شد.
منبع : http://groups.yahoo.com/group/mobin-group
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

این فیس بوک من

خارج شده است
26 اسفند 1385,ساعت 16:12:43
پاسخ #10 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
احمدي نژاد: اجماع 1+5 مانع سفر به نيويورك نمي‌شود
مك كورمك: آمريكا براي احمدي‌نژاد رواديد صادر مي‌كند

رئيس جمهور تاكيد كرد: اجماع گروه 1+5 مانع سفرم به نيويورك نمي‌شود و حتما براي دفاع از حق ملت ايران در نشست شوراي امنيت شركت مي‌كنم.
محمود احمدي‌نژاد رئيس جمهور اسلامي ايران در حاشيه مصاحبه پاياني سفر خود به استان يزد در گفت و گويي اختصاصي با خبرنگار فارس در يزد تاكيد كرد: در صورت صدور ويزا از طرف دولت امريكا حتما در نشست شوراي امنيت شركت و از حقوق هسته‌اي ايران دفاع خواهم كرد.
وي گفت: اجماع احتمالي گروه 1+5 را مانعي براي اين سفر نمي‌دانم و بر لزوم حضور خود در شوراي امنيت تاكيد دارم.

مك كورمك: آمريكا براي احمدي‌نژاد رواديد صادر مي‌كند
سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا اعلام كرد: واشنگتن براي "محمود احمدي‌نژاد" رئيس‌جمهوري ايران جهت حضور در نشست شوراي امنيت سازمان‌ملل‌متحد رواديد صادر مي‌كند.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس،‌ "شون مك‌كورمك" در نشست خبري روز جمعه خود با اعلام اين خبر گفت:‌ واشنگتن پيش از اين نيز بر اساس تعهدات خود نسبت به ميهمانان سازمان‌ملل‌متحد با درخواست رئيس‌جمهوري ايران براي صدور رواديد موافقت كرده بود.
وي افزود: تصميم‌گيري درباره درخواست صدور رواديد بر عهده شوراي امنيت است اما مشكل ما اين است كه زمان احتمالي اين سفر را نمي‌دانيم زيرا رئيس‌جمهوري ايران اعلام كرده كه هر وقت قرار شد درباره برنامه هسته‌اي ايران در شوراي‌امنيت تصميم‌گيري شود به آمريكا خواهد آمد و ما نمي‌دانيم كه اين نشست چه زماني برگزار خواهد شد.
مك‌كورمك ادامه داد: هنگامي كه ما براي صرف غذا مي‌رفتيم توافق كرديم كه چهارشنبه آينده جلسه داشته باشيم اما ممكن است اين زمان تغيير كند.
از سوي ديگر، نمايندگي آمريكا در سازمان‌ملل‌متحد نيز اعلام كرده است: هيأتي از سوي رياست‌جمهوري ايران براي ورود به خاك آمريكا درخواست صدور رواديد كرده بود تا بتواند در مقر سازمان‌ملل‌متحد حضور يابد و اين در حالي است كه تعداد رواديد درخواستي و تاريخي كه بايد اين رواديدها صادر شود در اين درخواست ذكر نشده بود.
"دوميساني كومالو" رئيس دوره‌اي شوراي‌امنيت از آفريقاي جنوبي نيز نسخه‌اي از درخواست احمدي‌نژاد را در ميان اعضاي اين شورا توزيع كرد.
اين در حالي است كه محمود احمدي نژاد رئيس جمهور كشورمان گفت:شوراي امنيت جز براي تضييع حقوق ملت‌ها و جنايت برخي قدرت‌هاي بزرگ و حمايت از سياست استكبار هيچ نقشي ندارد.
وي ادامه داد: شوراي امنيت اگر مي‌تواند كارنامه‌ خود را به طور آشكار براي ملتها منتشر كند تا مشخص شود در كجا حق ملتي را به آنها برگردانده چرا كه هر جا وارد شدند براي دفاع از منافع قدرتهاي بزرگ بوده است.
رئيس شوراي عالي امنيت ملي تاكيد كرد: امروز ملت ايران چرخه سوخت هسته‌اي را به طور كامل در اختيار دارد و شما اگر همه با هم جمع شويد قادر نيستيد جلو حركت ملت ايران را بگيريد.
وي با تاكيد بر اين كه امروز ملت ايران بيدار شده است و استفاده از چرخه سوخت هسته‌اي قانوناً حق ملت ايران است اظهار داشت: مي‌گويند مي‌خواهيم شما را تحريم كنيم. اما ما كي از شما چيزي خواسته‌ايم مگر شما تا به امروز به ما كمكي كرده‌ايد و بدانيد ما هرگز كمك شما را نخواهيم خواست.
رئيس شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به اين كه ايران در 27 سال گذشته تحريم اقتصادي بوده است،گفت: شما ما را تحريم كرده‌ايد و ما هسته‌اي شده‌ايم حال تحريم كنيد تا پله‌هاي بعدي پيشرفت ملت ايران را ببينيد.
منبع :
   www.mobin-group.com

این فیس بوک من

خارج شده است
27 اسفند 1385,ساعت 23:07:02
پاسخ #11 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
در پاسخ به نامه مادر يك سرباز آمريكايي كشته شده در عراق
رييس جمهور در پاسخ به نامه مادر يك سرباز آمريكايي كشته شده در عراق تصريح كرد: ما هم مانند شما از جنگ بيزاريم و معتقديم راه‌هاي ديپلماتيك و مسالمت‌آميز براي جلوگيري از زورگويي‌ها و زياده‌خواهي‌هاي آمريكا، رژيم غاصب صهيونيستي و انگليس فراوان است و ازاين‌رو به شما اطمينان مي‌دهم كه ايران آغازگر هيچ جنگي نخواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود احمدي‌نژاد رئيس جمهور كشورمان در تازه‌ترين مطلب خود در وبلاگ شخصي اش به نامه مادر يك سرباز آمريكايي كشته شده در عراق پاسخ داد.
در نامه اين مادر آمريكايي خطاب به رييس جمهور كشورمان آمده است:به عنوان مادري كه بوش پسرش را به زور به عراق برد و او را براي هميشه از من گرفت براي شما نامه مي‌نويسم. شايد شما ندانيد اما بسياري از مردم آمريكا از بوش دل خوشي ندارند و او را يك (...) مي دانند. ما او را رييس جمهور خود نمي‌دانيم؛ او با تقلب توانست وارد كاخ سفيد شود و قانوني نيست. حتي بسياري از مادراني كه فرزندانشان به عراق اعزام نشده اند هم با من هم عقيده‌اند و آنها هم بوش را يك (...) مي دانند.
وي در ادامه نامه خود آورده است:آقاي رييس جمهور! ما همانقدر از جنگ بيزاريم كه از بوش و دار و دسته‌اش. خواستم به شما اطلاع دهم كه اگر قصد داريد به آمريكا حمله كنيد، بسياري از مردم اينجا هم مثل من هستند. ما فعلاً نمي‌توانيم جلوي حماقت‌هاي بوش را بگيريم اما براي شما نامه نوشتم چون شما را مردي خداپرست و منطقي مي‌دانم. من از بوش و دولت امنيتي او نمي‌ترسم، اما براي آنكه نتوانند در برنامه‌هاي مبارزاتي من و همفكرانم كارشكني كنند، خواهش مي‌كنم مشخصات من را محفوظ نگاه داريد.
در پاسخ به اين نامه، احمدي نژاد نوشت: اگر پسر شما از رفتن به عراق و تحميل فشار به مردم آن ديار ناراضي بوده است، مطمئن باشيد كه خدا به او كمك خواهد كرد و در جهان آخرت كساني كه فرزند دلبند شما را به زور به جنگ برده‌اند، بايد پاسخگوي خون او و ساير خون‌هاي ريخته شده باشند، اما در مورد نگراني شما، جوابتان را از طريق ايميل براي شما ارسال نكردم تا احياناً كساني كه وارد حريم خصوصي شهروندان آمريكايي مي‌شوند و آنها را به طور غيرقانوني تحت كنترل دارند، براي شما مشكلي درست نكنند، در عوض جواب شما را بر روي وبلاگ قرار مي‌دهم تا ساير كساني هم كه ممكن است مانند شما بينديشند جواب خود را بگيرند.
احمدي نژاد در بخش ديگري مي افزايد: ما براي همه مردم دنيا احترام قائليم و جان و مال و آبرو و كرامت همه انسان‌ها از جملة مردم آمريكا براي ما محترم است و دين ما به ما اجازه نمي‌دهد آسايش و آرامش هيچ بشري را برهم بزنيم. حتي آن دسته از مادران ايراني كه فرزند خود را به خاطر جنايات آمريكا در ايران از دست داده‌اند و يا فرزنداني كه پدران و مادران‌شان به شهادت رسيده‌اند، راضي نيستند مردم آمريكا قرباني كج‌انديشي و خودخواهي‌هاي دولت‌مردانشان شوند. حتي دختران و پسران ايراني كه تمام خانواده خود را در حمله ناو جنگي آمريكا به هواپيماي مسافربري ايران در خليج فارس از دست داد‌ه‌اند، مايل به آغاز هيچ‌ جنگي نيستند.
وي در ادامه اين نامه با بيان اين كه در طول 8 سال جنگ تحميلي حتي مردم ما از سلاح‌هاي شيميايي صدام هم در امان نبودند و صدام با چراغ سبز قدرت‌هاي بزرگ از جمله دولت آمريكا كشنده‌ترين سلاح‌هاي شيميايي توليد شده در غرب را بروي مردم مظلوم ايران آزمايش كرد، آورده است:ما هم مانند شما از جنگ بيزاريم. البته از جنگ دفاعي نيز نمي‌هراسيم، ولي معتقديم راه‌هاي ديپلماتيك و مسالمت‌آميز براي جلوگيري از زورگويي‌ها و زياده‌خواهي‌هاي آمريكا، رژيم غاصب صهيونيستي و انگليس فراوان است.به شما اطمينان مي‌دهم كه ايران آغازگر هيچ جنگي نخواهد بود.
رئيس جمهور كشورمان در ادامه پاسخ اين نامه آورده است: مطمئن هستم شما و مردم آمريكا به دروغ‌سازي‌ها و تبليغات پيچيده و مسمومي كه توسط شبكه تبليغي سرمايه‌داري متجاوز و غيرانساني منتشر مي‌شود، اعتماد نداريد و دنبال حقيقت هستيد و براي يافتن حقيقت تلاش مي‌كنيد. حتماً مي‌دانيد كه رسانه‌هاي صهيونيستي و وابسته به باندهاي قدرت، بارها و بارها سخنان شخص من را نيز تحريف كرده‌اند و دربارة كشور ما نيز دروغ‌هاي متعددي به شما گفته‌اند. مي‌دانم در فضايي كه شما در آن زندگي مي‌كنيد و با وجود آن همه رسانه‌هاي وابسته به گروه‌هاي خاص، يافتن حقيقت بسيار دشوار است، ولي با هوشمندي مردم آن ديار حتماً غيرممكن نيست. من متأسفم كه بگويم مردم آمريكا در رابطه با جهان اطرافشان از طرف دولت آمريكا در يك سانسور مطلق زندگي مي‌كنند. مطمئن هستم اگر مردم آمريكا بدانند كه ماليات‌هاي آنها صرف چه اموري مي‌شود، حتي حاميان سرسخت دولت نيز در اعتراض به خيابان‌ها خواهند ريخت.
وي در پايان مي افزايد:از خدا مي خواهم جهاني كه در آن زندگي مي‌كنيم، هيچ‌گاه تاريكي و ظلمت جنگ را بر خود نبيند و مردم دنيا بتوانند خواست و نداي صلح‌طلبي خود را به گوش جنگ‌طلباني كه در لباس دولتمرد ظاهر شده‌اند و خود را قيم ديگران مي‌دانند، برسانند. اميدوارم با خروج هرچه سريع‌تر نيروهاي اشغالگران آمريكايي از عراق، صلح و آرامش و برادري به منطقه ما برگردد و مردم عراق نيز بتوانند در كنار خانواده و در دوستي و محبت ادامه زندگي دهند و جوانان آمريكايي نيز در كنار خانواده خود به كشور خود خدمت كنند.
اگر به خدا تكيه كنيد موفق خواهيد بود.
منبع : گروه اینترنتی مبین

این فیس بوک من

خارج شده است
28 اسفند 1385,ساعت 14:31:13
پاسخ #12 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
جزييات دستگيري شهرام جزايري از زبان وزير اطلاعات

وزير اطلاعات ديشب در جمع خبرنگاران جزئيات دستگيري شهرام جزايري عرب را تشريح كرد.
غلامحسين محسني اژه‌اي وزير اطلاعات امشب يكشنبه در جمع خبرنگاران گفت: شهرام جزايري با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) و با كمك وزارت امور خارجه و قوه قضائيه در نخستين ساعات بامداد ديروز يكشنبه دستگير شد.
وي درباره چگونگي ورود وزارت اطلاعات به موضوع پرونده شهرام جزايري خاطرنشان كرد: اين پرونده در اختيار قوه قضائيه بود و محكوم هم دوران دادگاه و مجازات خود را سپري مي‌كرد و طبيعتاً وزارت اطلاعات در خصوص اين پرونده هيچ نقشي نداشت.
وزير اطلاعات اضافه كرد: پس از فرار متهم از دست ماموران و اطلاع وزارت اطلاعات از اين موضوع، اين وزارتخانه احساس كرد كه بايد موضوع را پيگيري كند.
محسني اژه‌اي افزود: مسئولين قوه قضائيه هم پس از مدتي درخواست كردند كه وزارت اطلاعات وارد اين پرونده شود و موضوع فرار اين متهم را پيگيري كند.
وزير اطلاعات با بيان اين كه اين وزارتخانه بلافاصله پس از درخواست قوه قضائيه با شيوه‌هاي اطلاعاتي موضوع را پيگيري كرد، اظهار داشت: ابتدا خبرهايي مي‌رسيد مبني بر اين كه خانواده جزايري ايران را ترك و به يكي از كشورهاي حاشيه خليج فارس رفته‌ است و از آنجا هم قصد دارد به كشور ديگري به خصوص كشورهاي اروپايي برود.
وي افزود: با بررسي‌هاي به عمل آمده مشخص شد،شهرام جزايري با خانواده خود نيست و وزارت اطلاعات با توجه به توانايي كه در حال حاضر دارد موضوع را دنبال كرد و چند روز پيش مطلع شديم وي در منطقه‌اي دورافتاده در يكي از كشورهاي حاشيه خليج فارس به سر مي‌برد.
وزير اطلاعات با بيان اين كه اين مجرم به دليل اين كه با نام اصلي خود وارد اين كشورها نشده بود، آنها از ورود وي اظهار بي‌اطلاعي مي‌كردند، گفت: نيروهاي وزارت اطلاعات موفق شدند پس از پيدا كردن محل اختفاي جزايري و در اواخر هفته گذشته پس از هماهنگي با مسئولين قوه قضائيه و وزارت امور خارجه تيمي را به محل اعزام كند.
وي افزود: تيم اعزامي محل اختفاي شهرام جزايري را به پليس اين كشور نشان داد و آنها هم همكاري كردند و پس از دستگيري وي را طبق ضوابط تحويل جمهوري اسلامي ايران دادند.
محسني اژه‌اي گفت: هواپيماي حامل شهرام جزايري مجرم فراري ساعت 18:00 امروز در فرودگاه مهرآباد تهران به زمين نشست و نامبرده تحويل مقامات قضايي و از آن جا به زندان منتقل شد.
وزير اطلاعات در پايان خاطرنشان كرد: يكي از اشتباهات شهرام جزايري فرار ذليلانه و خفت‌بار آن بود و اشتباه ديگرش اين بود كه افرادي وجود دارند كه از رشوه گرفتن معصوم‌ هستند.

این فیس بوک من

خارج شده است
29 اسفند 1385,ساعت 17:33:11
پاسخ #13 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
شهرام جزايري تحويل قوه قضاييه شد

ك منبع آگاه گفت: شهرام جزايري عرب با دستور قاضي پرونده به قوه قضاييه تحويل داده شد.
اين منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس با بيان اين مطلب افزود: قاضي پرونده امروز طي نامه‌اي دستور داد تا شهرام جزايري كه روز گذشته توسط نيروهاي وزارت اطلاعات به كشور بازگردانده شده بود مجدداً تحويل حفاظت اطلاعات قوه قضاييه شود و به زندان اوين منتقل شود.
همچنين شنيده شده كه وزارت اطلاعات با اين اقدام موافق نيست.
شهرام جزايري عرب، متهم به تحصيل مال به طريق نامشروع و استفاده از سند مجهول و پرداخت رشوه كه در حال اعزام به محل استقرار كارشناسان منتخب دادگاه ماموران را اغفال و فرار كرد، روز گذشته با تلاش‌هاي سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات و هماهنگي مسئولين قوه قضائيه، در يكي از كشورهاي همسايه ايران دستگير شد.

برای گزارش تصویری دستگیری شهرام جزایری به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.farsnews.com/imgrep.php?nn=8512270114

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
GoogleTagged:

پرش به :