آشنايي با ويندوز 7 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 10:02:38

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : حرف دل
متن : دوستان ساده دل این شاید آخرین مطلب من باشه؛از اینکه چند روزی باشما بود...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : امروز، ساعت 09:49:04
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی تو...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : اگر عشق ؛ عشق باشه آدم از خودش میگذره ؛ همه چیز رو برای معشوقش میخواد . ت...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 03:53:58
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : این روز ها احساس می کنم خیلی چیزها هست که گمشون کردم . من راه رسیدن به خو...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:43:02
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1]   بالا
موضوع: آشنايي با ويندوز 7  (دفعات بازدید: 409 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
04 اسفند 1388,ساعت 16:06:07
در:
shadi.shadi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 1025
-دريافت شده: 1349

*
محبوبيت : 697
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1081
آشنايي با ويندوز 7
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

ویندوز ۷
شرکت سازنده :  مایکروسافت خانواده   نسل جدید ویندوز NT
نوع هسته   هسته هیبرید نوع منبع   منبع بسته
آخرین نسخه پایدار   ۶٫۱.۷۶۰۰٫۱۶۳۸۵
آخرین نسخه آزمایشی   ۶٫۱.۷۶۰۰٫۱۶۳۹۹
پروانه   Microsoft EULA
وضعیت   (Final Release (General Availability
وضعیت پشتیبانی   به روزرسانی رایگان برای همه نسخه ها
ویندوز ۷ (به انگلیسی: Windows 7) (پیشتر با اسم رمز Vienna و Blackcomb) آخرین نسخه سیستم عامل از سری مایکروسافت ویندوز است که در تاریخ ۲۲ اکتبر سال ۲۰۰۹ به بازار عرضه شد. ویندوز ۷ برای استفاده در کامپیوترهای شخصی شامل انواع خانگی و اداری تولید شده است. این سیستم عامل هفتمین نسل از سیستم عامل‌های ویندوز می‌باشد و به همین دلیل نام آن را ویندوز ۷ گذاشته‌اند.
از ویژگی های این نسخه که بیشتر مورد توجه است می‌توان به پشتیبانی از قابلیت چند لمسی، طراحی دوباره ویندوز شل، نوار وظیفه و یک سیستم شبکه خانگی به نام گروه خانگی نام برد، همچنین به نقل از مسئولان مایکروسافت، ویندوز ۷ نسخه ارتقا یافته و بهینه شده ویندوز ویستا می‌باشد.
نرم افزار Paint در ویندوز ۷ build 6780
امکانات
ویندوز ۷ شامل یکسری ویژگی های جدید، از جمله پیشرفت در لمس و تشخیص دستخط، پشتیبانی از Virtual Hard Disk، بهبود کارائی در پردازنده های چند هسته‌ای و بهبود هسته سیستم عامل می باشد. همچنین اضافه شدن قبلیت Windows PowerShell و طراحی دوباره ی ماشین حساب با پشتیبانی از قابلیت چندخطی و امکان تبدیل واحدها می باشد.
آیتم های اضافه شده به کنترل پنل شامل: ClearType، Display Color Calibration Wizard، Gadgets، Recovery، Troubleshooting،Workspaces Center، Location and Other Sensors، Credential Manager، Biometric Devices، System Icons و Display می باشد. نام Windows Security Center به Windows Action Center تغییر یافته است.
نوار وظیفه ویندوز ۷
ویندوز ۷ در ۶ ویرایش مختلف ارائه شده است، اما فقط نسخه های Home Premium و Professional و Ultimate در فروشگاه ها به صورت خرده فروشی و جزئی موجود است. تمام ویرایش های ویندوز ۷ قابلیت پشتیبانی از پردازنده های ۳۲ بیتی (x86) را دارا می باشد و تمام ویرایش های ویندوز ۷ به جز Starter با قابلیت پشتیبانی از پردازنده های ۶۴ بیتی (x64) ارائه مي شود.
ویرایش های استاندارد
Windows 7 Starter شروع کننده ): این ویرایش ویندوز ۷ دارای كمترین قابلیت های ویندوز ۷ می باشد، همچنین در این ویرایش مضمون گرافیكی Windows Aero موجود نمی باشد. ویندوز ۷ نسخه آغازگر بدون پشتیبانی از پردازنده های ۶۴ بیتی ارائه می شود و بيشتر به عنوان یك نسخه نمایشی و آزمایشی در عین حال سبك كاربرد دارد.
Windows 7 Home Basic (خانگی ابتدايی): اين ويرايش به طور خاص در بعضی از کشورها(بازارهای نوظهور)ارائه مي شود. قابليت های آن از Starter بيشتر اما از نسخه های ديگر كمتر می باشد.
Windows 7 Home Premium (خانگی ويژه): ويرايش خانگی ويژه دارای قابليت هايی همچون Windows Media Center و Windows Aero و همچنين پشتيبانی از كنترل صفحه نمايش لمسی است.
Windows 7 Home Professional (خانگی حرفه‌ای): در این ویرایش سعی شده نیازهای کاربران خانگی و کاربران تجاری کوچک را برطرف شود و در آن بسیاری از قابلیت‌های اصلی ویندوز ۷ گنجانده شده است.
Windows 7 Enterprise (سازمانی): ویرایش مناسب برای استفاده در شرکت‌های بزرگ و سازمان‌ها که مجهز به قابلیت های مورد نیاز سازمانها همچون BitLocker Drive Encryption و UNIX application support می‌باشد.
Windows 7 Ultimate (نهایی): نسخه نهایی ویندوز ۷ که تمام قابلیت‌ها و خصوصیت‌های ویندوز ۷ را شامل می‌شود.همچنین می‌توان نسخه‌های خانگی ویژه و حرفه‌ای را به این نسخه ارتقاء داد.

سخت‌افزار لازم
حداقل سخت افزار لازم برای راه اندازی ویندوز ۷
ساختار   ۳۲ بیتی   ۶۴ بیتی
سرعت پردازش
۱ گیگاهرتز
حافظه RAM
۱ گیگابایت   ۲ گیگابایت
کارت گرافیک
سازگار با دایرکت‌ایکس ۹٫۰ و حافظه گرافیکی ۱۲۸ مگابایت (برای آئرو ویندوز) فضای خالی دیسک سخت
۱۶ گیگابایت   ۲۰ گیگابایت
گرداننده نوری
دی‌وی‌دی-رام (فقط برای نصب ابزارها بوسیله دی‌وی‌دی یا سی‌دی)

بودن يا نبودن ..
مسئله همين بودن ونبودن توست...

خارج شده است
10 شهريور 1389,ساعت 15:38:01
پاسخ #1 در:
12345678
مهمان
تشكر
-اهدا شده:
-دريافت شده:

درباره منوی استارت ویندوز 7 بیشتر بدانیم
درباره منوی استارت ویندوز 7 بیشتر بدانیم
همشهری آنلاین: منوی استارت در ویندوز 7 حاوی موتور جستجویی برای یافتن اسناد و فایل‌ها روی رایانه شماست، اما فقط با چند کلیک می‌توانید کارکرد دسترسی به اینترنت و جستجو در گوگل (Google) یا بینگ (Bing) را به آن اضافه کنید.

خبرگزاری آلمان از برلین گزارش داد، این کارکرد به صورت پیش‌فرض غیرفعال است، برای فعال کردن آن، منوی استارت را باز و تایپ کنید:  gpedit.msc.حالا اینتر بزنید و می‌بینید که ویرایشگر راهنمای گروه محلی (Local Group Policy Editor) باز می‌شود.

از اینجا در سمت چپ زیر عنوان پیکربندی کاربر (User Configuration)، پوشه Administrative Templates را باز و سپس منوی استارت و نوار ابزار را انتخاب کنید. سمت راست، روی گزینه Add Search Internet link to Start Menu دو بار کلیک کدره و سپس روی گزینه Enabled در جعبه‌ای که مقابل‌تان باز می‌شود، کلیک کنید. در آخر OK را بزنید.

وقتی این کار را انجام دادید، منوی استارت را باز کنید و هر عبارتی را که در یک موتور جستجو ممکن است دنبال آن بگردید را در آن تایپ کنید. درست بالای محل تایپ جستجو یک گزینه با عنوان Search the Internet را خواهید دید.

روی آن کلیک کنید تا پنجره وب شما فعال شده و فورا نتایجی را که به دنبالش بودید، برای‌تان نمایش دهد

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
GoogleTagged: google

پرش به :