آرشیو اخبار سخت افزار اسفندماه 1388 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 10:22:03

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : آرزوهای زیادی داشتم؛و آخرینش این بود که بتونم  کسی رو که عاشقشم؛ببینم؛...
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 23:29:27
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1]   بالا
موضوع: آرشیو اخبار سخت افزار اسفندماه 1388  (دفعات بازدید: 704 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
18 اسفند 1388,ساعت 20:16:42
در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
آرشیو اخبار سخت افزار اسفندماه 1388

بچرخان تا خودم خاموشش کنم!

این روزها بیشتر وسایل الکتریکی به تایمر زمان‌سنج مجهز شده‌اند اما برای تجهیز برخی وسایل به تایمر امری بیهوده به نظر می‌رسد و هنوز هم بر روی این وسایل هیچ تایمری دیده نمی‌شود.

اما ابزاری که امروز می‌خواهیم به شما معرفی کنیم در حقیقت به این ایده جامه عمل خواهد پوشاند که بتوان از هر وسیله الکتریکی برای مدت زمانی که خودمان آن را مقرر می‌کنیم، استفاده کنیم.

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

این توزیع‌کننده الکتریسیته سیار یا همان به اصطلاح سیم سیار طوری طراحی شده است که در تمامی پریزهای آن تایمری قرار گرفته است که تنها با پیچاندن آن به مقدار لازم در جهت عقربه‌های ساعت می‌توان از پریز مورد نظر در مدت زمان لازم استفاده کرد.

البته این امکان نیز وجود دارد که قابلیت تایمر را در تک تک پریزهای این سیم سیار خاموش کرد و مانند یک سیم سیار عادی از آن استفاده کرد.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

shadi.shadi

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
18 اسفند 1388,ساعت 20:18:21
پاسخ #1 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
مایکروسافت دست شما را صفحه لمسی می‌کن

به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی Tgdaily مایکروسافت بر روی فناوری کار می‌کند که در طی آن دست کاربران به یک صفحه لمسی همه کاره تبدیل می‌شود.

مایکروسافت و محققان دانشگاه “کارنگی مون” در حال کار بر روی یک بازوی مکانیکی هستند که شاید روزی بازوی انسان را به یک صحه لمسی تبدیل کند.

این فناوری اصولا به خاطر پاسخدهی جامع و سزیع به نیازهای انسان در دنیای دیجیتال شکل گرفته است به عنوان مثال ورزشکاری را تصور کنید که هنگام دویدن عادت دارد به موسیقی گوش فرا دهد و مشخص است که عوض کردن قطعات موسیقی برای او آسان نیست ویا روزی را تصور کنید که در یک مکان شلوغ در حالی که در یک دستتان خرید سنگینی را در دست دارید می خواهید پاسخ پیام کوتاه دوستتان را هم بدهید و یا می خواهید کانال تلویزیون خود را عوض کنید ولی کنترل را پیدا نمی‌کنید  این فناوری ممکن است به این دردسرها پایان دهد.

این فناوری که “SkinPut ” نام گرفته است بر این اساس کار می‌کند که وقتی شما با انگشت به قسمت‌های مختلف دست خود ضربه می‌زنید بر حسب نوع ضربه امواج با شدت و فرکانس‌های مختلف تولید می‌شوند و یک حسگر از هزاران حسگری که در دست به کار رفته  این امواج را دریافت کرده و به مرکز سیستم می‌فرستد تا مشخص شود منظور کاربر از این فرمان چیست و  یک پروزکتور بسیار کوچک نیز که به بازو متصل شده  تصویر را بر روی ساعد و کف دست منعکس می‌کند.
یکی از توسعه دهندگان این سیستم می گوید:

“این سیستم همیشه همراه کاربر بوده و به طور طبیعی قابل حمل است و ما می خواهیم کاربران دنیای مدرن را از دست گجت‌های دست و پا گیر و سیمهای بلندشان خلاص کنیم”

محققان ادعا می‌کنند این سیستم به خوبی عمل کرده و دارای دقتی بالای ۸۰ درصد است و حتی وقتی کاربر در حال حرکت است به خوبی عمل می‌کند.

لینک ویدیو این فناوری در یوتیوب

این فیس بوک من

خارج شده است
18 اسفند 1388,ساعت 20:19:02
پاسخ #2 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
بلوتوث ۴ نیز به میدان می‌آید

به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی تک اسپوت طبق اظهارات شرکت توسعه دهنده بلوتوث نسخه چهارم بلوتوث تا اواخر سال جاری میلادی عرضه می‌شود.

طبق اظهارات “مایکل فولی” از مدیران این شرکت این نسخه از بلوتوث بیشتر برای تلفن‌های همراه هوشمند ،هدست‌ها و رایانه شخصی در نیمه چهارم سال میلادی عرضه خواهد شد.

مهمترین تفاوت این نسخه با نسخه سوم بلوتوث مصرف بسیار پایین انرژی برای تبادل اطلاعات در مسافت‌های کوتاه است و از این نظر بلوتوث ۴ بهترین نسخه بلوتوث برای ساعت‌ها و سایر گجتهایی خواهد بود که دارای برد مسافت‌های کوتاه هستند.

فولی در عین حال اظهار داشت که اگر کاربران از بلوتوث ۴ برای مسافت‌های بلند استفاده کنند این نسخه از بلوتوث دارای مصرف انرژی همانند بلوتوث نسخه ۳ خواهد بود.

قابل ذکر است که سرعت انتقال اطلاعات در این نسخه از بلوتوث ۲۵ مگابایت در ثانیه اعلام شده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
20 اسفند 1388,ساعت 17:47:54
پاسخ #3 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
گوگل سرویس جستجوی تلویزیونی ارائه می‌کن
به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی دیلی تلگراف شرکت گوگل در تدارک راه‌اندازی سرویس جستجوی تلویزیونی است.

بنا برگزارش وال استریت ژورنال حتی این سرویس آزمایشی به صورت محدود و در داخل شرکت گوگل راه اندازی شده است.

این سرویس جدید به کاربران کمک خواهد کرد که برنامه های تلویریونی مورد علاقه را به راحتی پیدا کرده و به به تماشای تصاویر و ویدیوهای آپلود شده در یوتیوب و … بنشینند.

این سرویس با استفاده از یک نسخه مخصوص پلاتفرم اندروئید گوگل که بر روی تلویزیون نصب خواهد شد به این کاربران کمک خواهد کرد تا یک تلویزیون منطبق با سلیقه‌های خود داشته باشند.

سیستم کار این تلویزیون نیز تایپ عبارت مورد چجستجو به جای استفاده از کنترل از راه دور است و در ضمن نیازمند یک کابل شبکه و اتصال پرسرعت اینترنتی نیز است.

تلویزیون کابلی که به مشترکان خود اجازه انتخاب برنامه را می‌دهد در حال حاضر در کشور امریکا فقط ۱۴ میلیون نفر است و به علت هزینه های فراوان مورد استقبال قرار نگرفته است و ممکن است با عملی شدن این پروزه گوگل شاهد یک تحول انقلابی را در صنعت نمایش تلویزیونی باشیم.

اریک اشمیت چندی قبل گفته بود:”آندروئید می تواند بستر بسیار مناسبی برای تولید کنندگان سخت ازار تلویزیون باشد”.

دور نیست تا چند سال آینده بر روی جعبه‌های تلویزیون این جمله نقش بسته باشد:

“همراه با  نرم افزار آندروئید گوگل برای تماشای آنچه شما می خواهید”

این فیس بوک من

خارج شده است
26 اسفند 1388,ساعت 12:03:15
پاسخ #4 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اپل بیش از ۵۰ هزار « iPad» را در کمتر از ۲ ساعت به فروش رسا
به نقل از پایگاه اینترنتی تک اسپوت شرکت اپل بیش از ۵۰ هزار آیپد را در ۲ ساعت به فروش رساند.

شرکت اپل با افتتاح رسمی فروش و علی رغم انتقادات و هجوم هجویه‌های آنلاین و در حالی که ده ها هزار نفر آن را پیش خرید کرده بودند در دو ساعت اول موفق به فروش ۵۱ هزار عددی از تابلت خود گردید.

البته این آمار تنها متعلق به فروشگاه آنلاین اپل بوده و آمار  خرده فروشی هنوز در دسترس نیست.

iPadبا فروش مدل ۱۶ گیگابایت به همراه Wi-Fi و با نرخ ۴۹۹ دلار استارت شروع فروش را زد و مدل‌های ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی نیز با قیمت‌های ۵۹۹ و ۶۹۹ دلار به کاربران عرضه شد و البته  همگی این کالاها از طریق فروشگاه آنلاین اپل در اینجا در دسترس هستند

در ضمن اگر خریداران اشتراک‌های ۳G را نیز درخواست بدهند باید مبالغ بیشتری با توجه به نوع اشتراک‌شان پرداخت کنند.

این فیس بوک من

خارج شده است
29 اسفند 1388,ساعت 13:13:55
پاسخ #5 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
گوگل دست‌ها را برای فیس‌بوک بالا برد!
به نقل از روزنامه دیلی‌تلگراف جدیدترین آمار منتشرشده نشان می‌دهد که شبکه های اجتماعی در اینترنت همچنان به پیشرفت خود در فضای مجازی ادامه می‌دهند و حتی پیشرفت آنها منجر به تغییر روش جستجو در اینترنت شده است.

بنا بر گزارش موسسه “هایتوایز″ دامنه Facebook.com  توانسته است ۷٫۰۷ درصد ترافیک اینترنتی کاربران اینترنتی ایالات متحده را به خود اختصاص دهدو این درحالیست که دامنه غول جستجوگر اینترنتی Google.com نهایتا توانسته است ۷٫۰۴ درصد ترافیک اینترنتی آمریکا را به خود اختصاص دهد.

بنابر این آمار فیس‌بوک توانسته است که کاربران اینترنتی خود را از ۲۰۰ میلیون کاربر در آوریل سال ۲۰۰۹ به ۴۰۰ میلیون کاربر در فوریه سال جاری میلادی افزایش دهد که این نشانگر سرعت رشد بیشتر نسبت به گوگل و افزایش برتری شبکه‌های اجتماعی در ماههای آینده است.

این موسسه در گزارش خود آورده است که آمار اعلام شده در این گزارش تنها به صفحه جستجوی بین‌المللی گوگل با پسوند دات کام مربوط می‌شود و آمار دامنه‌های دیگر این موتور جستجوگر مانند .co.uk و دیگر سرویس های دیگر این شرکت مانند سرویس پست‌الکترونیکی، نقشه‌های آنلاین و وب‌سایت آپلود فیلم یوتیوب در این آمار گنجانده نشده است.

این موسسه اعلام کرده است که این آمار همچنین جستجوهای مستقیم ناشی از جستجو در وب‌سایت‌هایی که از گوگل برای جستجو در وب‌سایت خود استفاده می‌کنند و همچنین جستجوهای ناشی از وارد کردن عبارت در کادر جستجوی مرورگرها را نیز شامل نمی‌شود.

و این موضوع بدین معناست که در یک تجربه روزانه کاربران آمریکایی از سرویس جستجوی گوگل به مراتب بیشتر از وب‌سایت اجتماعی فیس‌بوک استفاده می‌کنند چرا که استفاده از جستجوی غیرمستقیم از گوگل توسط وب‌سایت‌ها و برخی برنامه‌ها به طور روزافزون در حال افزایش است.

در ماه دسامبر سال ۲۰۰۹ موسسه آمار نیلسن اعلام کرد که کاربران اینترنتی به طور متوسط روزانه ۵٫۵ ساعت را در وب‌سایت‌های اجتماعی می‌گذرانند که ۸۲ درصد رشد نسبت به سال گذشته خود نشان می‌داد و بنا بر اعلام این موسسه کاربران آمریکایی از متوسط اعلام شده یک ساعت بالاتر بودند.

در همین حال و بنا بر گزارش بدست آمده از وب‌سایت اینترنتی الکسا، گوگل همچنان در میان آدرس‌های اینترنتی در جهان در رتبه اول قرار دارد و پس از این وب‌سایت به ترتیب نام‌های فیس بوک، یاهو، یوتیوب به چشم می‌خورد.

بررسی و تجزیه تحلیل دیگر آمار وب‌سایت الکسا نشان می‌دهد که دامنه Google.com تنها در برخی کشورهای معدود مانند ایران و آمریکا در صدر آمار ترافیک اینترنتی قرار دارد و در باقی کشورهای اغلب پس از دامنه اینرنتی گوگل ویژه کشور متبوع در جای دوم قرار دارد.

حتی آمار ترافیک اینترنتی کشور ژاپن نشان می‌دهد که کاربران اینترنتی این کشور به دامنه یاهو ویژه ژاپن علاقه بیشتری دارند و حتی دامنه Google.com در جای نهم ترافیک اینترنتی ژاپن قرار دارد.
در این تصویر می‌توانید زیر دامنه‌های مرتبط با دامنه گوگل را که بیشترین ترافیک اینترنتی مربوط به این دامنه را به خود اختصاص داده‌اند ببینید.

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
آرشیو اخبار سخت افزار مردادماه 1388 اخبار سخت افزار meysam 2 907 آخرين ارسال 30 مرداد 1388,ساعت 10:12:56
توسط meysam
آرشیو اخبار سخت افزار شهریورماه 1388 اخبار سخت افزار meysam 1 626 آخرين ارسال 08 شهريور 1388,ساعت 11:11:04
توسط meysam
آرشیو اخبار سخت افزار آبانماه 1388 اخبار سخت افزار meysam 4 940 آخرين ارسال 21 آبان 1388,ساعت 10:17:39
توسط meysam