اخبار گوناگون سخت افزار - * - 04 خرداد 1391,ساعت 10:38:04

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1] 2 3 4 ... 17   بالا
موضوع: اخبار گوناگون سخت افزار  (دفعات بازدید: 7950 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
06 فروردين 1389,ساعت 20:40:02
در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
اخبار گوناگون سخت افزار
به نقل از پایگاه اینترنتی  Appleinsider  شرکت اپل کتابخانه  iBook  تبلت خود را با سی هزار کتاب رایگان بروز کرد.

این بروز رسانی که تحت عنوان “پروزه گوتنبرگ” نامیده شده است بیشتر در حوزه رمان و ادبیات جهانی ذکر شده است و این شرکت در مورد مالکیت حقوقی این کتاب‌ها نیز اعلام کرده  که با ناشران انها به توافق ۱۰۰درصدی رسیده است.

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
این در حالی است که شرکت اپل اعلام کرده که برنامه iBook  تبلت خود یعنی iPad  بافرمت تازه “ePub” سازگار است و با این ابتکار جدید اپل ، کاربران Ipad می توانند کتب الکترونیکی را به صورت مستقیم از فروشگاه آنلاین اپل یعنی آیتونز دریافت کنند و کارشناسان این کار شرکت اپل را یک تقابل مستقیم با برنامه Ereader شرکت آمازون می‌دانند.

انتظار می‌رود که iBook برای آیفون و ایپاد تاچ نیز عرضه شود هر چند هنوز شرکت اپل در مورد ساختن این برنامه  برای آیفون خبری منتشر نکرده است.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Ali♥

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
12 فروردين 1389,ساعت 12:32:14
پاسخ #1 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اخبار گوناگون سخت افزار
به نقل از پایگاه اینترنتی دیلی تلگراف “تونی فادل” اولین ایده‌دهنده دستگاه پخش موزیک دیجیتال عصر جدید  قابل حمل در سال ۲۰۰۱ بعد از ۹ سال شرکت اپل را ترک کرد.

آقای فادل دارای ارتباط نزدیک کاری با استیو جابز بوده و با جابز  گروه کوچکی را تشکیل می‌دادند که به پیشرفت ایده و محصولات اپل کمک بزرگی کردند.

اودر بی سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶ در بخش آی پاد اپل مشغول به کار بود و بعد از آن نیز به عنوان معاون ارشد استیو جابز مشغول به کار گردید و دارای نقش انکار ناپذیر در توسعه آیفون و موفقیت های آن داشته است مطلبی که استیو جابز بارها به آن اشاره کرده بود.

آقای فادل در مصاحبه با روزنامه نیویورک تایمز آینده کاری خود را کمک به محیط زیست و کمک به تولید محصولات سبز در شرکت‌های فناوری اعلام کرده است.

به نظر می‌رسد او همچنان به اپل وفادار است زیرا او در همین مورد میگوید:” من به کودکان از تاثیر شگفت انگیز آیپاد و ایفون بر روند پیشرفت فناوری مطالب زیادی خواهم گفت”.

این فیس بوک من

خارج شده است
15 فروردين 1389,ساعت 17:51:03
پاسخ #2 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اخبار گوناگون سخت افزار
به نقل ازخبرگزاری رویترز شرکت ژاپنی شارپ موفق به ساخت نمایشگر ۳ بعدی برای تلفن های همراه شده است.

این صفحه نمایشگر که ۳ اینچی است دارای امکان نمایش تصاویر و انیمیشن‌های ۳ بعدی بوده و در ضمن  با اتصال به پخش کننده های ۳ بعدی دارای امکان نمایش فیلم‌های ۳ بعدی بدون استفاده از عینک‌های مخصوص را نیز دارا است.

مدیر اجرایی شارپ “یوشیکوهاساگوا “در این مورد گفت:

“مهندسان ما در حال تلاش شبانه روزی برای کاهش فاصله کیفیت نمایش بین تلویزیون‌های امروزی و نمایشگرهای ۳ بعدی بدون عینک هستند و ما باورداریم  که نمایش ۳ بعدی بسیار دلپذیر بوده و ما می‌خواهیم این لذت را به نمایشگرهای تلفن همراه را بدون عینک نیز منتقل کنیم”.

البته این فناوری بدون نقص نبوده و بازدید کنندگان از این محصول شارپ باید تا حدود ۳۰ سانتیمیتر از صفحه نمایشگر فاصله میگرفتند تا قادر به دیدن تصاویر ۳ بعدی باشند و بعضی از بازدید کنندگان نیز از تاری بعضی از تصاویر ناراضی بودند.
شرکت شارپ چهارمین تولید کننده بزرگ نمایشگرهای LCD در جهان بعد از سامسونگ،سونی و ال-جی است و دارای رشد ۲٫۷ درصدی فروش محصولات خود در سال جاری نیز بوده است.

چندی پیش شرکت نینتندو نیز اعلام کرد که به زودی کنسول بازی قابل حمل ۳ بعدی را به بازار عرضه خواهد کرد.

این فیس بوک من

خارج شده است
16 فروردين 1389,ساعت 11:36:48
پاسخ #3 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اخبار گوناگون سخت افزار
 با وجود اینکه دو روز از عرضه آی‌پد می گذرد اما همچنان حسرت اینکه در دل جعبه‌های خوش رنگ و لعاب اپل که برای آی‌پد برگزیده است بر دل بسیاری از طرفداران اپل مانده است چرا که این محصول تنها در آمریکا عرضه شده و تا زمانی که در سایر کشورها عرضه نشده نمی‌توان طعم واقعی آن را چشید
اپل محصول خود را همراه با وسایل جانبی همچون کابل سینک استاندارد، آداپتور ۱۰ وات برق شهری به یواس بی و برخی مستندات این دستگاه شامل یک تک‌کارت حاوی دستورالعمل اولیه و یک راهنمای دستگاه با کیفیت چاپ بالا که از اطلاعات دستگاه انباشته شده و دو برچسب اپل عرضه کرده است.
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .پس از در آوردن بسته آی‌پد از لایه پلاستیکی محافظ،  ساختار باکیفیت دستگاه حتی پیش از آنکه دستگاه روشن شود نمایان می‌شود اگرچه بیشتر به یک دستگاه آی‌پاد لمسی و یا آیفون بزرگ شبیه است .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
اولین چیزی که در هنگام دیدن دستگاه جلب توجه می‌کند صفحه نمایش آن است که صاف و براق جلوه می‌کند که با روشن شدن دستگاه و صفحه نمایش ۹٫۷ اینچی آن که می‌تواند به شما یک صفحه وب را به طور کامل و بدون کم شدن قدرت دید شما در خواندن عرضه شود پی به قدرت آن می‌برید.
و در آخر پخش آهنگ در برنامه آی‌تونز دستگاه و شنیده شدن صدا از بلندگوهای داخلی دستگاه برای شما هم شگفت‌آور خواهد بود .
اگر چه ما سعی داشتیم تا مشخصات اولیه دستگاه را برای شما روشن کنیم اما مطمئنا هر کاربر این دستگاه برای خود تجربیاتی منحصر به فرد خواهد داشت.

marjane

این فیس بوک من

خارج شده است
23 فروردين 1389,ساعت 09:40:53
پاسخ #4 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اخبار گوناگون سخت افزار
به نقل از پایگاه اینترنتی “Unwiredview” شرکت گوگل تصمیم گرفته است که بازی‌های پلاتفرم آندروئید خود را از فروشگاه نرم‌افزاری خود در کره‌جنوبی حذف کند.
این تصمیم به این دلیل اتخاذ شده است که مقامات فرهنگی کره‌جنوبی به دلیل اینکه این بازی‌ها دارای درجه‌بندی کشور کره‌جنوبی نیستند و باید درجه‌بندی شوند این فروشگاه نرم‌افزاری را تهدید به مسدود کردن کرده بودند.
گوگل نیز در اعتراض به این امر که درجه‌بندی یک کار کاملا سلیقه‌ای است، تصمیم گرفته است تمام ۴۵۰۰ بازی آندروئیدی خود را از فروشگاه کره‌جنوبی حذف کند.
گوگل می‌گوید که برداشتن تمام بازی‌ها از این فروشگاه ممکن است تا یک ماه به طول بیانجامد.
به گزارش شبکه ایران  ،البته پیش از این چنین مشکل مشابهی برای کاربران آیفون نیز پیش آمده بود که کاربران کره جنوبی مجبور شدند اعتبار خود را با نام کشوری به غیر از کره‌جنوبی برای دسترسی به فروشگاه اپل افتتاح کنند و شاید کاربران آندروئید نیز به عمل مشابهی دست بزنند.
شایان ذکر است کشور کره جنوبی دارای قوانین سفت و سختی در باره کنترل بازی‌های رایانه‌ای است.

این فیس بوک من

خارج شده است
26 فروردين 1389,ساعت 20:20:00
پاسخ #5 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اخبار گوناگون سخت افزار
 به نقل از پایگاه اینترنتی ” unwiredview” ساخت یکی از قطعات سخت افزاری آیفون نسل پنجم را شرکت سونی بر عهده دارد.

در حالی که ایفون نسل چهارم که به احتمال فراوان “آیفون “HD “نام دارد در تابستان معرفی و به بازار ارائه خواهد شد “آشوک کومار” یکی از تحلیگران بازار که پیش از این اخبار دست اولی از آیفون را اعلام می‌کرد در تازه‌ترین اظهار نظر خود از ساخت سنسور دوربین ایفون نسل پنجم توسط شرکت سونی خبر داد.
در حالی که سالیان متمادی شرکت” OmniVision” سازنده سنسورهای دوربین برای آیفون بود شرکت سونی سازنده سنسور دوربین ۸ مگاپیکسلی آیفون نسل پنجم خواهد بود.

کومار همچنین گفته است که ایفون نسل پنجم به صورت انحصاری تحت شبکه‌های مخابراتی “۴G ” فعالیت خواهد کرد و از هم اکنون اپراتورهای مخابراتی “وریزون” و” AT&T” در حال کار بر روی این شبکه‌ها هستند تا بتوانند آیفون نسل پنجم را به صورت انحصاری عرضه کنند.

این فیس بوک من

خارج شده است
31 فروردين 1389,ساعت 23:47:32
پاسخ #6 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اخبار گوناگون سخت افزار
بارها طراحان مکعب‌های سرگرم‌کننده روبیک و یا به اصطلاح جورچین‌های گوناگونی را به بازار عرضه کرده‌اند اما مکعب جورچینی که امروز ما قصد معرفی آن را داریم کمی با بقیه متفاوت است.
در این مکعب با وجود اینکه از تمامی رنگ‌ها بر روی این جورچین استفاده شده اما به راحتی برای نابینایان قابل استفاده است و می‌تواند هیجان حل یک مکعب جورچین را به آنها هدیه کند.
در این جورچین نام رنگ‌ها مانند سبز، آبی، قرمز، زرد ، سفید و صورتی به صورت خطوط بریل (برجسته) بر روی خانه‌های این مکعب حک شده تا این جورچین را به اندازه‌ای جذاب کند که حتی آنها را که از نعمت بینایی بهره‌مندند، به یادگیری خط بریل علاقمند کند.

این فیس بوک من

خارج شده است
06 ارديبهشت 1389,ساعت 02:26:39
پاسخ #7 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1748
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آنلاین آنلاین
تعداد ارسال: 1962
www.ANARAYA.com
معرفی دو پردازنده جدید از سوی اینتل

شرکت اینتل دو پردازنده جدید Core i5 680 و Pentium E5500 را معرفی کرد.

پردازنده Intel Core i5 680 در رده High End قرار گرفته و بر روی سوکت LGA1156 نصب می شود. در حال حاضر چیپ های سری 5 اینتل شامل P55 H55 H57 Q55 Q57 از این پردازنده پشتیبانی می کنند. بر اساس  توضیحات ارایه شده از سوی اینتل , این پردازنده از فرکانس کاری 3.60 گیگاهرتز بهره برده و با تکنولوژی ساخت 32 نانومتری ( خانواده Clarkdale  ) تولید شده است. با فعال شدن تکنولوژی Turbo Boost بر روی این پردازنده , فرکانس کاری به 3.86 گیگاهرتز افزایش می یابد و بدین ترتیب لقب سریع ترین پردازنده دو هسته ای تولید شده را از آن خود خواهد ساخت. هسته گرافیکی مجتمع در داخل Core i5 680 نیز از فرکانس کاری 733 مگاهرتز بهره می برد. از دیگر مشخصات این پردازنده می توان به 256 کیلوبایت کش سطح 2 و 4 مگابایت کش اشتراکی سطح 3 , 73 TDP وات و تکنولوژی Hyper Threading اشاره داشت. حافظه تعریف شده در این پردازنده از نوع DDR3 و بصورت دو کاناله می باشد.

پردازنده Intel Pentium E5500 بر روی سوکت قدیمی LGA775 عرضه شده ( معماری ساخت 45 نانومتری و هسته Wolfdale-2M ) و از فرکانس کاری 2.80 گیگاهرتز و FSB800 بهره می برد. کش اشتراکی سطح 2 در این پردازنده برابر با 2 مگابایت بوده و TDP آن 65 وات است.

قیمت تعریف شده برای پردازنده های فوق در تعداد 1000 واحد بصورت Tray برای پردازنده Core i5 680 , 294 دلار و برای پردازنده E5500 , 75 دلار معین شده است.

(این تاپیک در اواخر بهار89 ترکیب می شود)

MeMoL

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

خارج شده است
06 ارديبهشت 1389,ساعت 02:40:26
پاسخ #8 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1748
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آنلاین آنلاین
تعداد ارسال: 1962
www.ANARAYA.com
مادربرد GA-890FXA-UD7 شرکت گیگابایت معرفی شد

مادربرد GA-890FXA-UD7 شرکت گیگابایت معرفی شد

بعد از عرضه چندین مادربرد از طرف بزرگترین شرکت های تولید کننده مادربرد برای چیپست های جدید سری  890 شرکت AMD ، کمپانی گیگابایت نیز مادربرد High-End سری  890FX خود را معرفی کرد!

این مادربرد دارای امکانات بسیار خوبی می باشد که میتوان آن را در سری بهترین مادربرد های AM3/DDR3 با چیپ AMD 890 Series قرار داد.
از جمله این امکانات میتوان به دارا بودن 6 عدد اسلات PCI-EXpress 16x 2.0 اشاره کرد که برای کاربران حرفه ای استفاده از چندین کارت گرافیک یا به طور علمی تر چندین GPU رو مهیا می سازد که این اسلات ها در حالت CrossFireX به صورت x16/x8, x4, x8, x4, x16/x8, x8 عمل میکنند.
شرکت Gigabyte این مادربرد را برای سری جدید پردازنده های شش هسته ای شرکت AMD  عرضه و برای تغذیه آن ها تعداد 10 فاز را آماده کرده است . همچنین دو فاز نیز برای حافظه تعبیه شده است که در مجموع این امکانات پتانسیل اکستریم اورکلاکینگ را برای این مادربرد بالا برده است .

یکی دیگر از نکات مثبت این مادربرد استفاده گیگابایت برای اولین بار از تکنولوژی Hybrid Silent-Pipe Cooler  بر روی مادربرد های AMD است. این خنک کننده در این این مادربرد به  CPU VRM ،North Bridge وSouth Bridge  متصل می شود و گرما تولید شده توسط این قسمت ها را به بیرون هدایت می کند و باعث خنکتر شدن قسمت های مختلف مادربرد می شود . همچنین وجود یک بلاک برای استفاده در خنک کننده های آبی بر روی پل شمالی نیز سیستم خنک کنندگی این مادربرد را کامل تر می کند .
این مادربرد مانندسایر مادربرد های AMD 890 Series از نسل جدید SATA 6Gb/S و همچنین USB 3.0 به طور پشتیبانی می کند . از دیگر امکانات این مادربرد همراه داشتن یک کارت صدای 2+8 به همراه کنترلر SPDIF  است .

شرکت Gigabyte از قیمت نهایی این محصول هنوز اطلاعی نداده است و انتظار می رود که این مادربرد در ماه آینده به طور رسمی عرضه شود .

(این تاپیک در اواخر بهار89 ترکیب می شود)

MeMoL, meysam

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

خارج شده است
08 ارديبهشت 1389,ساعت 22:45:19
پاسخ #9 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اپل شرکت « Instrinsity» را خریداری کرد
 به نقل از پایگاه اینترنتی “Cnet”،شرکت اپل بعد از شایعات فراوان، سرانجام شرکت سازنده چیپ‌های رایانه‌ای” Instrinsity” را خریداری کرد.

اپل این خبر را روز سه شنبه تائید کرد و لی در مورد قیمت آن سخنی به میان نیارود هرچند منابع خبری از مبلغ ۱۲۱ میلیون دلار سخن به میان می آورند.

این دومین شرکت سازنده چیپ‌های رایانه‌ای است که در دوسال اخیر توسط اپل خریداری شده است که البته اپل شرکت “P.A. Semi” را با قیمت ۲۷۸ میلیون دلار را پیش‌ترخریداری کرده بود واین چهارمین شرکتی است که توسط اپل از پاییز سال گذشته میلادی خریداری می‌شود.

به ترتیب این شرکت در ماه اکتبر شرکت” PlaceBase “،شبکه اجتماعی موزیک “Lala” را در ماه دسامبر و شرکت تبلیغاتی موبایل” Quattro Wireless” را در مجموع به مبلغ ۲۷۵ میلیون دلار خریداری کرده بود.
مشخص نیست که سیاست اپل از این خریدها چیست ولی به نظر می‌رسد این شرکت در حال ولخرجی بدون برنامه باشد و استیو جابز و مدیران این شرکت نمی دانند با سرمایه انباشته که  در پایان ۶ ماه اول میلادی ۲۰۱۰ در حدود ۴۲ میلیارد دلار است چه تدابیری برای سود رسانی به سهامداران خود خواهند اندیشید.

یک نکته جالب ،ابا اینکه Instrinsity دومین شرکت سازنده چیپی است که اپل خریداری می‌کند پس به کدام دلیل در ساختار  داخلی تابلت این شرکت ، از فن آوری پردازنده‌های سامسونگ استفاده شده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
12 ارديبهشت 1389,ساعت 21:01:09
پاسخ #10 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اخبار گوناگون سخت افزار
 به نقل از گیزمو در یکی از عجیب و غریب‌ترین اخبار این روزهای رسانه‌ها روزنامه انگلیسی سان از انتشار نسخه سه‌بعدی خود در ابتدای ماه ژوئن و یک هفته پیش از آغاز جام جهانی فوتبال خبر داد.

این روزنامه که تیراژ آن اخیرا ۳ میلیون شماره برآورد شده، اعلام کرده است که نسخه ۳بعدی این روزنامه به همراه تصاویر ۳بعدی و حتی تبلیغات ۳بعدی خواهد بود و به هر خریدار این روزنامه یک عینک ۳بعدی نیز داده خواهد شد.

این روزنامه همچنین اعلام کرده است که در اولین شماره ۳بعدی خود برنامه کامل دیدارهای جام جهانی فوتبال را نیز به صورت ۳بعدی منتشر خواهد نمود.
این اولین روزنامه کمپانی رسانه‌ای رابرت مرداک میلیاردر یهودی است که به صورت ۳بعدی منتشر خواهد شد و البته پیش از این شبکه تلویزیونی SkySport که آنهم متنعلق به مرداک است، وعده پخش جام جهانی به صورت ۳بعدی را داده بود.

البته کارشناسان علت اصلی انتشار ۳بعدی این روزنامه از مجموعه روزنامه‌های شرکت رسانه‌ای نیوز کورپوریشن را افول روزهای خوب روزنامه سان و کاهش خوانندگان این روزنامه در ۱۵ سال اخیر می‌دانند که در انگلیس به روزنامه‌ای زرد و حاشیه‌ای مشهور است و مطمئنا این روزنامه هزینه بیشتری برای انتشار تبلیغات ۳بعدی از مشتریان خود دریافت خواهد نمود.

انتظار می‌رود شیفتگی به دنیای ۳بعدی در تابستان امسال و زمانی که جمعیت دنیا بزرگترین انگیزه خود برای تماشای تصاویر ۳بعدی را داشته باشند به اوج خود برسد، زمانی که همه دوست دارند جادوی توپ گرد را در قابی ۳بعدی به تماشا بنشینند.

کارشناسان اقتصادی برگزاری جام جهانی را فرصت خوبی برای شرکت‌هایی دانستند که محصولات ۳بعدی خود را به بازار عرضه کرده‌اند چرا که هیچ موضوعی به اندازه ورزش نمی‌تواند محتوایی ۳ بعدی داشته باشد.

پیش از این اعلام شده است که بیش از ۲۵ بازی دیدارهای جام جهانی فوتبال با روش ۳بعدی فیلمبرداری خواهد شد تا از طریق تلویزیون‌های مجهز به این فناوری قابل تماشا باشد.

تمام اینها برای تلویزیون‌های ۳بعدی بود، اما استقبال از روزنامه ۳ بعدی چگونه خواهد بود؟

منصور, elena

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
24 ارديبهشت 1389,ساعت 14:31:32
پاسخ #11 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اخبار گوناگون سخت افزار
سونی لپ‌تابهای «Vaio» را با سری P بروز کرد
به نقل از پایگاه اینترنتی informationweek شرکت سونی با عرضه سری P لپ‌تاب‌های سری وایو خود را بروز کرد.

شرکت سونی در روز دوشنبه سری P وایو خود را با افزودن یک تاچ کوچک و همچنین موس کلیک راست و چپ برای افراد راست دست و چپ دست و البته کمی گران به بازار عرضه کرد.

آخرین سری از لپ‌تابهای وایو سونی از پردازنده اینتل “اتم Z560″ که بیار سریع‌تر از پردازنده Z530 در مدل‌های قدیمی است و همچنین افزودن یک سیستم جدید که به کاربران امکان می‌دهد برای استفاده بهینه  بین حالت عریض یا همان landscape و عمودی توسط چرخش رایانه به راحتی سوئیچ کنند.

شرکت سونی این سری را در ژانویه ۲۰۰۹ در نمایشگاه الکترونیکی لاس وگاس معرفی کرد و از مهمترین مزیت این لپ‌تابها می توان به نازکی آنها به اندازه یک ضخامت موبایل ، صفحه نمایش عریض ۸ اینچی و وزنی در حدود ۱٫۴ پوند و ۳٫۵ ساعت عمر باطری اشاره کرد.
قیمت پایه این سری از ۸۰۰ دلار آغاز می‌شود که گران‌تر از لپ‌تابهای استاندارد است در حالی که یک لپ تاب با صفحه نمایش ۱۰ اینچی قیمتی در حدود ۵۰۰ دلار دارد.

از دیگر مشخصات این سری می‌توان به رم ۲ گیگابایت و سیستم عامل ویندوز ۷ خانگی است و نکته جالب اینکه در این سری فقط از درایوهای دیسک جامد با ظرفیت‌های ۶۴،۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت استفاده شده و صفحه کلید نیز کمی کوچکتر از اندازه معمولی است.

رزولویشن صفحه نمایش ۱۶۰۰*۷۶ پیکسل است و یکی از نکات جالب آن اختصاص دکمه‌ای فقط برای مرور اینترنت بدون نیاز به راه ادازی کل سیستم است.
از مشخصات جالب این سری وجود حسگر سنجش نور ،اینترنت باند پهن ۳G،Wi-Fiو بلوتوٍث نیز اشاره کرد والبته شرکت سونی در این راه رقابت سختی با تابلت ۵۰۰ دلاری شرکت اپل و تابلتهای شرکت HP دارد.

گفتنی است که وجه نامگذاری این سری به P استفاده از رنگ‌های فسفری در این سری است.

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1389,ساعت 21:27:27
پاسخ #12 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
عکس: آی‌پد طلایی هم به بازار آمد!
عکس: آی‌پد طلایی هم به بازار آمد!
پیش از این خبر ساخت چندین دستگاه تلفن همراه طلایی آیفون توسط جواهرساز انگلیسی “استوارت هیوژ”، که پوشیده از طلا و دانه‌های الماس بود، به گوش بسیاری از طرفداران این تلفن همراه رسیده بود.

اما اکنون و پس از تقریبا ۱۱۰ روز از عرضه iPad، این جواهرساز انگلیسی محصول جدید اپل را نیز لباسی طلایی پوشانده است.
استوارت هیوژ این بار با ۲۲ قیراط طلا یک دستگاه آی‌پد را روکشی از طلا پوشانده و لوگوی اپل پشت این دستگاه را نیز با ۵۳ قطعه الماس مزین کرده است.

هیوژ اعلام کرده که تنها ده نفر خوش‌شانس وجود خواهند داشت که بتوانند یک دستگاه آی‌پد طلایی با این مشخصات و البته با ۶۴ گیگابایت حافظه و مجهز به WiFi و نسخه ۳G داشته باشند و قیمتی ۱۸۹ هزار دلاری برای آن بپردازند.

منبع: گیزمودو

elena

این فیس بوک من

خارج شده است
31 ارديبهشت 1389,ساعت 14:08:28
پاسخ #13 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
«Nvidia» تابلت دوهسته‌ای آندروئیدی معرفی کرد
 به نقل از پایگاه اینترنتی Tgdaily،انویدیا سرانجام تابلت دوهسته‌ای تگرا ۲ خود را رونمایی کرد.

معرفی این نمونه اولیه در کنفرانس توسعه I/O گوگل انجام شده است و انویدیا در این تابلت از دو پردازنده یک گیگاهرتزی تگرا۲ که بر پایه پلاتفرم گرافیکی A9 ARM استوار است استفاده کرده است.

این تابلت دارای صفحه نمایش لمسی ۸٫۹ اینچی واید اسکرین” WSVGA” با کیفیت نمایش “۷۲۰p HD است و  در ضمن دارای یک گیگابایت رم ،WiFi،وب‌کم، ،شتاب سنج ،میکروفن و جک ورودی استاندارد است.
از دیگر ملزومات اضافه شده می توان به ورودی ۲ پورت usb،اسلات کارت حافظه SD؛میکرو SDودرگاه سیم کارت برای استفاده از فناوری مخابراتی ۳G اشاره کرد.

“نیک اسکولز” از سایت iSlate در این مورد می‌گوید:”پردازنده‌های A9 در حدود ۲۵ درصد سریعتر از پزدازنده های A8 (بکار رفته در iPad) عمل میکنند و البته به یلاد داشته باشید که استفاده از پردازنده پرقدرت‌تر و پورت‌های usb به معنای مصرف باطری بیشتر است که برای یک تابلت یک عیب به حساب می اید”.

انتظار می‌رود که از چیپ‌های تگرا ۲ در سایر تابلتها نیز استفاده شود و بکار رفتن این چیپ در کنسول بازی نیتندو ۳DS نشان از قدرت بالای گرافیکی آن دارد.

این فیس بوک من

خارج شده است
09 خرداد 1389,ساعت 20:53:39
پاسخ #14 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
نسل بعدی «Apple Tv» بر پایه سیستم عامل آیفون ۴ است
و به نقل از پایگاه اینترنتی” Engadget “شرکت اپل اعلام کرد که نسل بعدی تلویزیون‌ خود را بر پایه سیستم عامل آیفون چهار استوار کرده است.

با اعلام رسمی شرکت اپل و اینکه قرار است این گجت با قیمت ۹۹ دلار عرضه شود به نظر می‌رسد جنگ دو غول دنیای دیجیتال یعنی گوگل و اپل وارد حوزه تلویزیون اینترنتی نیز شده است.
علاوه بر اینکه  این تلویزیون بر مبنای سیستم عامل آیفون ۴ عرضه می‌شود دارای یک حافظه فلاش ۱۶  گیگابایتی نیز خواهد بود که قادر به ضبط تصاویر با کیفیت بسیار بالای۱۰۸۰p نیز است.

یکی دیگر از اخباری که در مورد تلویزیون اپل به گوش می‌رسد این است که شرکت اپل قصد دارد از سیستم ابرهای دیجیتالی برای ذخیره سازی فایل‌های مشترکین خود استفاده کند تا دیگر کاربران نگران فضای ۱۶ گیگابایتی گجت ظریف خود نباشند.
این دستگاه که بسیار جمع و جور ساخته شده دارای تعداد سوکت‌های اندک مانند سوکت منبع تغذیه و پورت خروجی نمایش تصویر است و شرکت اپل قرار است درکنفرانس  WWDC آنرا به صورت رسمی معرفی کند.

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: [1] 2 3 4 ... 17   بالا

پرش به :