اخبار گوناگون سخت افزار - * - 04 خرداد 1391,ساعت 10:38:31

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 17   بالا
موضوع: اخبار گوناگون سخت افزار  (دفعات بازدید: 7951 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
29 خرداد 1389,ساعت 21:52:29
پاسخ #15 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
پیش‌فروش ششصد هزار «آیفون ۴» در چهار روز!
پیش‌فروش ششصد هزار «آیفون ۴» در چهار روز!
به نقل از پایگاه اینترنتی دیلی‌تلگراف،با وجود مشکلات فنی پیش آمده در سایت اپل تا کنون در حدود ۶۰۰ هزار نفر آیفون جدید را در طی ۴ روز پیش خرید کرده‌اند.

آیفون ۴ که دارای یک سری امکانات جدید مانند عملکرد چند شغلی یا مولتی تسکینگ ،دوربین بهبود یافته ۵ مگاپیکسلی به همراه فلش،صفحه نمایش جدید رتینا و پردازشگر جدید و پرقدرت به همراه عمر باطری بالاتر اشاره کرد.

در ساخت آیفون جدید به طراحی صنعتی نیز توجه خاصی شده است به صورتی که استفاده از شیشه ضدخش به همراه قاب فلزی ضد زنگ از جمله این موارد است.
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
وب سایت اپل در هنگام ثبت سفارشات دارای ترافیک بسیار سنگینی شده بود و حتی در کشورهای انگلستان و امریکا دارای مشکل شده و کاربران دیگر به وب سایت دسترسی نداشتند که می‌توان گفت که اگر مشکلات وب سایت اپل پیش نمی‌آمد ممکن بود که این عدد از ۶۰۰ هزار هم فراتر برود.

آیفون ۴ به صورت آنلاک با حجم ۱۶ گیگابایتی با قیمت ۴۹۹ دلار و در ظرفیت ۳۲ گیگابایتی با قیمت ۵۹۹ دلار در دو رنگ سفید و مشکی پیش فروش می‌شود.
این آمار در حالی منتشر می شود که هنوز امار فروش اپراتور مخابراتی AT&T نیز که به دلیل هجوم کاربران وب سایتش دچار مشکل جدی شده بود اعلام نشده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
29 خرداد 1389,ساعت 21:58:17
پاسخ #16 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پاسخ : اخبار گوناگون سخت افزار
آی‌‌پد خود را به میز «فوتبال‌دستی» تبدیل کنید!
برخی اوقات که هوس دوباره بازی کردن فوتبال دستی سراغمان می‌آید مطمئنا پیدا کردن میز بازی، برای ما کار بسیار سختی خواهد بود.

اما اگر شما هم به جمع میلیون‌ها صاحب آی‌پد پیوسته باشید، می‌توانید با نصب این بازی بر روی دستگاه خود همواره یک میز فوتبال دستی را همراه خود داشته باشید.
اپل این بازی را در فروشگاه آی‌تونز خود قرار داده تا کاربران بتوانند با پرداخت ۲٫۹۹ دلار آن را دانلود کرده و نصب کنند.
فارنت امیدوار است با عرضه رسمی این دستگاه در بازار دیجیتال کشورمان و رسیدن قیمت آن به قیمت واقعی بسیاری از کاربران فارنت لذت این بازی را در دستگاه‌های خود تجربه کنند.

این فیس بوک من

خارج شده است
14 تير 1389,ساعت 16:10:32
پاسخ #17 در:
hamid
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 6

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 8
خیلی خوب بود.ممنون
ترفند برای حداکثر استفاده از باتری لپ تاپ

در صورتی که شما نیز لپ تاپ دارید احتمالأ تاکنون شرایطی را تجربه کرده اید که امکان اتصال لپ تاپ به برق را نداشته و اجبارأ از باتری لپ تاپ خود استفاده کرده اید. بسته به نوع لپ تاپ ها در صورت داشتن شارژ کامل ، لپ تاپ شما در حدود ۲ ساعت و نیم با باتری کار خواهد کرد. اما نکاتی بسیار ساده هستند که با رعایت آنها به شکل قابل توجهی کارایی باتری لپ تاپ شما افزایش پیدا خواهد کرد و در لحظات بحرانی به کمک شما میایند. در این ترفند قصد داریم به معرفی ۱۶ نکته برای حداکثر استفاده از باتری لپ تاپ بپردازیم که کارکرد باتری شما را از ۲ ساعت به ۴ ساعت کاملأ تضمین میکند.

۱) به طور مرتب Defrag کنید - هر چه هارد دیسک شما سریعتر عمل کند فعالیت کمتری میکند و در نتیجه میزان بهره برداری اش از انرژی باتری شما کاهش می یابد یکی از راه های مناسب برای بهبود عملکرد هارد دیسک Defrag کردن آن در زمان های متوالی و منظم است، پس در اینکار کوتاهی نکنید.

۲) نور LCD را کاهش دهید - امروزه ۹۹ درصد لپ تاپهایی که در بازار عرضه می شوند این قابلیت را دارند که نور LCD یا نمایشگر آنها را تنظیم کنید بهتر است زمانی که از باتری استفاده می کنید روشنائی LCD خود را روی کمترین حد ممکن قرار دهید، برخی از مدلها قابلیت کاهش میزان فعالیت CPU و بهره برداری اش از منبع تغذیه به شکل بهینه را دارا هستند اینگونه قابلیتهای جانبی لپ تاپ تان را در حین استفاده از باتری فراموش نکنید.

۳) برنامه هایی که به صورت پنهانی و در پس زمینه اجرا می شوند را متوقف کنید - اگر آنتی ویروسی دارید که به صورت اتوماتیک شروع به اسکن کردن هاردتان می کند یا ابزاری مثل Google Desktop روی سیستم شما نصب است که به صورت دائم در حال ایندکس کردن فایلها و بررسی هاردتان است و… آنها را از کار بیاندازید. همه ی این موارد باعث فعالیت بیشتر CPU و کاهش کارایی باتری می شوند. همه ی ابزارهایی که اینگونه عملکردی دارند را در زمانی که از باتری استفاده می کنید غیر فعال نمائید.

۴) سخت افزارهای اضافی را جدا کنید - ماوس های USB برخی از انواع Cool Disk ها و… را فراموش نکنید چون اینها نیز به منبع تغذیه نیاز دارند و از باتری شما استفاده خواهند کرد.

« آخرين ويرايش :توسط فرهاد کامو »

www.

خارج شده است
21 تير 1389,ساعت 18:34:29
پاسخ #18 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
برای اطمینان بیشتر، دوچرخه خود را به درخت گره بزنید!
به نقل از روزنامه انگلیسی دیلی‌میل یک طراح جوان ۲۱ ساله، دوچرخه‌ای را طراحی کرده است که شاید بتواند مانع از افزایش آمار سرقت آنان در معابر عمومی شود.

کوین اسکات دوچرخه ای را طراحی کرده است که دوچرخه‌سوار هنگامی که قصد پارک آن را دارد برای احتیاط بیشتر می‌تواند آن را به اولین میله چراغ برق در پیاده‌رو و یا درخت بدون استفاده از قفل و یا زنجیر گره بزند.
وی که دانش‌آموخته دانشگاه مونت‌فورت است از یک سیستم دنده جغجغه‌ای در بدنه دوچرخه بهره برده که به دوچرخه‌سوار اجازه می‌دهد تا به راحتی دوچرخه خود را که از میانه خم می‌شود به سمت دیگر دوچرخه قفل کند.
این طراح جوان در نظر داشته است که علاوه بر بالابردن امنیت دوچرخه در زمان پارک به نوعی مکان اشغال‌شده توسط آن را نیز کمتر کند تا جای کمتری را نیز به خود اختصاص دهد.
وی طراحی این دوچرخه را طوری انجام داده است که با وجود خم شدن از وسط در هنگام راندن دوچرخه هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید و براحتی در زمان پارک از وسط خم می‌شود.

دوچرخه طراحی شده کوین اسکات این روزها در نمایشگاه طراحان جدید در مرکز تجاری ایزلینگتون در شمال لندن به نمایش گذاشته شده است.
دیلی‌میل در گزارش خود اورده است که بنا بر آمار رسمی روزانه ۵۲ دوچرخه در لندن دزدیده می‌شود و آمار ۲۳۷۴۸ دوچرخه دزدیده شده در سال ۲۰۰۹- ۲۰۱۰ نسبت به سال گذشته آن ۲۷٫۸ درصد رشد نشان می‌دهد و این درحالیست که پلیس بر این باور است که آمار واقعی می‌تواند دو برابر این موضوع باشد.

تحقیقات نشان می‌دهد که دوچرخه‌سواران لندنی باید حدود ده درصد قیمت دوچرخه خود را صرف خرید یک قفل کنند که گاهی برای اطمینان بیشتر به دو قفل هم می‌رسد تا بتوانند بدنه آن را به جایی قفل کنند و تمام اینها در کنار خیابان هیا شلوغ و عاری از جای پارک لندن، نشان از آن دارد که این طراح جوان لندنی ایده خوبی را به کار بسته است.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

موسوی

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
26 تير 1389,ساعت 18:01:24
پاسخ #19 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
خودرویی که در کمتر از یک دقیقه به بالگرد تبدیل می‌شود!
به نقل از روزنامه انگلیسی دیلی‌میل یک شرکت ساخت تجهیزات هوایی در تگزاس آمریکا از طرح خود برای ساخت خودرویی زرهی خبر داد که قابلیت تبدیل شدن به بالگرد را در کمتر از یک دقیقه دارد.

این خودروی زرهی چهار محوره (۴×۴) با این هدف طراحی شده که در میادین جنگی و عملیات‌هیا شهری بتواند سرنشینان خود را از بمب‌های کنار جاده‌ای مصون نگهداشته و قابلیت عملیات بیشتری داشته باشد.
این خودروی زرهی که طرح آن از سوی شرکت ساخت تجهیزات هوایی AVX عرضه شده قادر به حمل چهار سرنشین با تجهیزات کامل نظامی است و می‌تواند ۲۵۰ مایل تقریبا ۴۰۲ کیلومتر را با یک باک کامل چه در زمین و چه در هوا طی کند.

این شرکت همچنین اعلام کرده است که تقریبا هر سربازی می‌تواند با این خودرو هم رانندگی کرده و هم پرواز کند و نیازی به برخورداری از گواهینامه پرواز برای استفاده از این خودرو نیست.
این شرکت ادعا کرده است که پره‌های گردان این خودرو/ بالگرد در کمتر از یک دقیقه از مکان ویژه خود در آمده و این خودروی چهار محوره را نبدیل به یک بالگرد می‌کنند.

این کمپانی که هنوز تنها طرح این خودرو را عرضه کرده، اعلام کرده است که این خودرو به طور ویژه مناسب استفاده در عراق و افغانستان است، جائیکه سربازان با خطر همیشگی بمب‌های کنار جاده‌ای و یا مواد منفجر شونده دست‌ساز روبرو هستند.

دیلی‌میل در گزارش خود آورده است که وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون این طرح را تحت نظر خود قرار داده است. چرا که پنتاگون به دنبال روشی مفیدتر و بزرگتر برای محافظت از سربازان خود در میدان‌های جنگ با دشمن و هنگام تردد بین پایگاه‌ها است.

خودروی زرهی شرکت AVX بنا بر اعلام این شرکت قادر به پرواز با سرعت ۲۲۵ کیلومتر بر ساعت و ۱۳۸ کیلومتر بر ساعت بر روی جاده و ۴۸ کیلومتر بر ساعت بر روی زمین‌های ناهموار خواهد بود و این درحالیست که این خودرو ظرفیت حمل تقریبا ۵۲۰ لیتر سوخت را نیز داراست.

دیلی‌میل در پایان گزارش خود آورده است که این شرکت احتمالا از چندین سال پیش در حال کار بر روی نمونه آزمایشی این خودرو بوده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
14 مرداد 1389,ساعت 10:10:57
پاسخ #20 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
عرضه کوچک‌ترین فلش درایو USB سان دیسک
سان دیسک به عرضه فلش درایو USB اقدام کرده که به ادعای این شرکت سازنده حافظه، کوچک‌ترین فلش درایو USB ساخته شده در جهان است.
این محصول که “کروزر بلید” نام دارد، به اندازه یک سکه کوچک وزن دارد و به بزرگی یک گیره کاغذ است.

در حالی که سان دیسک اصرار دارد آن را کوچک‌ترین حافظه USB موجود معرفی کند اما بر اساس گزارش Engadget، این محصول کوچک بوده اما کوچک‌ترین محصول ساخته شده تاکنون به شمار نمی‌رود.
حافظه USB در ظرفیت‌های مختلفی از دو تا ۱۶ گیگابایت عرضه می‌شود و قیمت‌های آن از پایین ۱۵ دلار تا ۸۰ دلار می‌رسد.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
14 مرداد 1389,ساعت 10:12:50
پاسخ #21 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

آمازون و اپل پشت میز مزاکره برای تعیین قیمت کتابهای الکتریکی
آمازون و اپل در حال بررسی و امضای قراردادهایی به منظور ثابت نگه داشتن قیمت کتابهای الکترونیکی موسوم به ebookها هستند.

با این حال به نظر میرسد مقامات حقوقی آمریکا چنین قراردادهایی را نوعی انحصارطلبی تلقی کرده و با آنها چندان موافق نیستند.

به نقل از تلگراف، ریچارد بلومنتال (Richard Blumenthal) دادستان کل ایالت کنکتیکوت، از هر دو شرکت آمازون و اپل خواسته است با برگزاری نشستی، این موضوع را به بحث و تبادل نظر گذاشته و جزئیات آن را روشن سازند.

وی گفت که بررسی صورت گرفته توسط دفتر وی نشان میدهد که قیمت کتابهای الکترونیکی پرطرفدار که توسط چهار کتابفروشی بزرگ آمریکا پیشنهاد شده، یکسان بوده است.

آقای بلومنتال میگوید: به نظر میرسد انعقاد چنین قراردادهایی بین انتشاراتیها، آمازون و اپل منجر به یکسانسازی قیمت بیشتر ebookهای پرطرفدار شده و این امر بالقوه مشتریان را از نرخهای رقابتی محروم میکند.

گفتنی است بازار فروش کتابهای الکترونیکی از رشد انفجاری و بسیار قابل توجهی برخوردار است و تحلیلگران پیشبینی میکنند که در فصل تعطیلات پیشرو، کتابخوانهای الکترونیکی جایگاه پرطرفدارترین هدایای الکترونیکی را از آن خود کند.

از جمله کتابخوانهای دیجیتال مطرح میتوان به کیندل آمازون و ایبوک ریدر سونی اشاره کرد.

سال گذشته آمازون اعلام کرد که کتابهای الکترونیکی بیشتری نسبت به کتابهای سنتی فروخته است. این اولین بار است که کتابهای الکترونیکی، فروش بیشتری نسبت به کتب کاغذی رایج داشته است.

بر اساس این گزارش آمازون و اپل از افشای قیمت ثابت مورد بحث در مذاکرات خودداری کردهاند.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
29 مرداد 1389,ساعت 14:57:26
پاسخ #22 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

شرکت Leica از دوربین ۳۷ مگاپیکسلی رو نمایی کرد
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .

شرکت Leica از ساخت دوربین دیجیتال جدیدی با نام S2 خبر داده که می‌تواند با کیفیت ۳۷ مگاپیکسل از فضای پیرامون عکس‌برداری کند.
این دوربین که اندازه نسبتاً کوچکی دارد، امکانات ویژه‌ای دارد و می‌توانند با کیفیت دوربین‌های ۳۵ میلیمتری برای شما فیلم‌برداری کند.
دوربین دیجیتالی S2 قادر است دو برابر سریع‌تر از دوربین‌های دیجیتالی Gasselblad سری H شرکت Leica عکس‌برداری کند.
شرکت Leica که تولید این دوربین را یک موفقیت بزرگ برای خود می‌داند،‌ اعلام کرده است که از ابتدای پاییز این محصول را به دست مردم خواهد رساند.
البته هنوز به درستی مشخص نشده است که در مرحله نخست، دوربین S2 وارد کدام کشور می‌شود و قیمت آن چقدر است.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
05 شهريور 1389,ساعت 14:22:38
پاسخ #23 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
شرکت Asus کارت صدای مخصوص بازی تولید کرد
Asus به خط تولید کارتهای صدا خود با نام Xonar Line کارت صدای جدیدی با نام Xonar DG افزوده است که برای ابزارهای بزی و مالتی مدیت یا چند رسانهه ای کاربرد دارد.از ویژگی های این Xonar DG جدید پشتیبانی از فنواری هدفون دالبی با صدایی فراگیر، موتور صوتی DirectSound3D Game Extensions 2.5) DS3D GX 2.5) و آمپلی فایر هدست آنبورد است.

این کارت صدا با مدار منطقی Cirrus Logic CS4245 24-bit D-A Converter منابع دیجیتالی و داده های آنالوگ و یک پردازنده صدای C-Media CMI 8786 تجهیز شده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
10 شهريور 1389,ساعت 15:36:36
پاسخ #24 در:
12345678
مهمان
تشكر
-اهدا شده:
-دريافت شده:

تحقق رؤیای ساخت رایانه‌های ذهن‌خوان
تحقق رؤیای ساخت رایانه‌های ذهن‌خوان
برخلاف رایانه‌های فعلی که با مغز کنترل می‌شوند و کاربران را ملزم می‌کنند به‌عنوان مثال برای کنترل نشانگر موس روی صفحه نمایش، انجام این حرکت فیزیکی را تصور کنند، فناوری جدید قادر است کلماتی را که به ذهن می‌آیند، مستقیما تفسیر کند.
همشهری آنلاین: تصور کنید در برابر رایانه‌ای‌ نشسته‌اید که با حرکات چشمان و ابرو و میمیک و حالات صورت‌تان به احوالات درونی‌تان پی می‌برد و با خواندن افکارتان خواسته‌ شما را بدون نیاز به حتی یک کلیک اجابت می‌کند.

تصورش سخت است اما به‌زودی در برابر رایانه‌هایی قرار خواهید گرفت که ذهن خوانی می‌کنند و براساس تصورات شما پنجره‌ها را باز می‌کنند و به صفحات وبی که مد نظر شماست قبل از آنکه شما هیچ نوع درخواستی را مطرح کنید رجوع می‌کنند و برایتان به جست‌وجو می‌پردازند. واقعا سخت است از هم‌اکنون بتوان تصور حذف کیبورد و ماوس را در ذهن گنجاند اما اخبار انتشار یافته درباره تولید و ساخت رایانه‌های ذهن خوان حکایت از پایان عصر رایانه‌های کنونی و پایان عصر کیبورد و ماوس و حتی آموزش‌های کنونی رایانه‌ای دارند.

دیگر همه چیز راحت خواهد شد و تنها با تفکر می‌توان از رایانه‌ بیشترین بهره را برد.چند سال پیش ساخت رایانه‌های هوشمند رؤیایی بیش نبود و در آن زمان بنا بر گفته کارشناسان پیش‌بینی می‌شد نسل‌های رایانه‌های هوشمند در آینده بتوانند از طریق کلامی برنامه‌ها و درخواست‌های مورد نظر کاربر خود را اجرا کنند.

اکنون اما سایت‌ها در اخبار روز خود درباره آخرین تحولات رایانه‌ای به این نکته اشاره کرده‌اند که به‌زودی نسل جدیدی از رایانه‌ها موسوم به رایانه‌های حسگر به بازار خواهند آمد. رایانه‌های حسگر (emotionally aware) توسط دانشمندان آمریکایی و انگلیسی توسعه داده شده‌اند که با تجزیه اطلاعات حاصل از ترکیبی از حرکات صورت انسان‌ها که بیانگر حالاتی اساسی است، قابلیت خواندن ذهن و تفکر انسان‌ها را دارد.

آخرین اخبار در این باره نیز حکایت از آن دارد که اینتل موفق به تولید رایانه‌های ذهن‌خوان شده است که به این ترتیب می‌توان گفت: بخش عمده‌ای از آرزوی دانشمندان در این زمینه محقق شده است.

به گفته محققان پروژه رایانه‌های ذهن‌خوان اینتل، فناوری جدیدی است که به افراد امکان می‌دهد تنها با فکر کردن حروف را دیکته کرده و اینترنت را جست‌وجو کنند.

برخلاف رایانه‌های فعلی که با مغز کنترل می‌شوند و کاربران را ملزم می‌کنند به‌عنوان مثال برای کنترل نشانگر موس روی صفحه نمایش، انجام این حرکت فیزیکی را تصور کنند، فناوری جدید قادر است کلماتی را که به ذهن می‌آیند، مستقیما تفسیر کند.

بر همین اساس پدیده ذهن‌خوانی دیگر یک فعالیت منحصر به دانشمندان روانشناسی و یا جادوگران نیست. لابراتوار تک هون (Tech Heaven) اینتل، شرکت تولیدکننده پردازشگرها، نرم‌افزاری را معرفی کرده است که می‌تواند از طریق یک سیستم دقیق چیزی را که یک فرد در حال فکر کردن به آن است از طریق تحلیل فعالیت‌های مغزی بخواند.

این تکنیک هنوز در فاز توسعه است اما در آینده نه‌چندان دور می‌تواند سناریوهای جدیدی را چنان رقم بزند که به‌طور بالقوه تحولی در انفورماتیک مصرفی و یاری رساندن به افرادی که از ناتوانی‌های حاد جسمی رنج می‌برند ایجاد کند.

هدف این محققان از کار روی این الگوریتم‌ها ایجاد ماشین‌های دروغ‌سنج جدید نیست بلکه ارائه تعاملات جدید میان انسان و ماشین و هدایت رایانه‌ها، بدون استفاده از صفحه کلید، ماوس و صفحات لمسی است.

همچنین این نرم افزارها اهمیت زیادی در یاری رساندن به افراد متأثر از ناتوانی‌های حاد جسمی دارد به‌طوری که این افراد می‌توانند از طریق فکر کردن بسیاری از فعالیت‌های روزانه خود را انجام دهند.

دانشمندان شرکت اینتل نقشه مشروحی از فعالیت مغز را برای تک‌تک واژه‌ها تهیه می‌کنند که می‌تواند برای تطبیق با فعالیت مغزی کسی که از رایانه استفاده می‌کند، مورد استفاده قرار گرفته و به دستگاه امکان دهد واژه‌ای را که کاربر به آن فکر می‌کند، تشخیص دهد.

به گفته دین پامرلو، محقق ارشد لابراتوارهای اینتل، دستگاه‌هایی که در حال حاضر نیاز به اطلاعات کافی از فعالیت مغزی داشتند، اسکنرهای مغناطیسی هسته‌ای حجیم و گران مانند اسکنرهای مورد استفاده در بیمارستان‌ها بودند.

اما اقداماتی در دست انجام است تا قطعات کوچک‌تر از تجهیزاتی تولید شود که می‌توانند همانند هدست پوشیده شده و همان سطح از اطلاعات را فراهم کنند.

این سیستم قابلیت تشخیص حالات ذهنی را در بعد بسیار گسترده‌ای داراست.
رایانه‌ای را تصور کنید که خواسته شما را به‌طور صحیح ذهن‌جویی کند در زمانی که می‌خواهند به شما چیزی بفروشند؛ زمانی را تصور کنید که تلفن همراه، ماشین یا یک وب‌سایت فکر ما را بخواند و طبق خواسته ما عمل کند.

رایانه‌های ذهن‌خوان کاربرد‌های بسیاری خواهند داشت از جمله: از افزایش مهارت کارآموزان در رانندگی تا یک خیاط برای درک صحیح از خواسته مشتری خود.

به‌منظور پی بردن به این تحول عظیم و شگرف آشنایی با نسل‌های مختلف رایانه تا به امروز ضروری به‌نظر می‌رسد.

نسل‌های رایانه‌ تا به امروز

با آغاز جنگ جهانی دوم، دولت‌ها به‌دنبال رایانه‌هایی بودند که بتوانند اطلاعات سری خود را در آنها ذخیره‌کننده و محاسبات اطلاعاتی خود را هم به سرعت انجام دهند. به همین دلیل دولت‌ها شروع به سرمایه‌گذاری در صنعت رایانه‌ کردند. در میان کشورهای اروپایی، آلمانی‌ها سرمایه‌گذاری کلان‌تری انجام دادند. با این حال تلاش آمریکایی‌ها برای ساخت رایانه‌های پیشرفته‌تر با موفقیت بیشتری همراه بود. هاوارد آیکن که با شرکت IBM کار می‌کرد موفق شد یک ماشین حساب تمام الکترونیک به نام Mark I بسازد. هدف او از ساخت این ماشین انجام محاسبات نیروی دریایی آمریکا روی نقشه‌هایشان بود. پهنای این دستگاه نصف یک زمین فوتبال بود و حدود 500 مایل سیم‌کشی نیز در این دستگاه انجام شده بود. برای ساخت این رایانه‌ها از لامپ‌های خلأ استفاده می‌شد.

اما در سال‌1948 اختراع ترانزیستور سبب شد تا نسل دوم رایانه‌ها ساخته شوند. ترانزیستورها به جای لامپ‌های خلأ در تلویزیون‌ها، رادیوها و به‌ویژه در رایانه‌ها مورد استفاده قرار گرفتند. مهم‌ترین مزیت اختراع ترانزیستور این بود که باعث می‌شد ابعاد رایانه‌ کوچک شده و فضای بسیار کمی را به‌خود اختصاص دهد و در سرعت محاسبات و کاهش مصرف انرژی نیز سهم بسزایی داشت.

نخستین رایانه‌هایی که از این تکنولوژی به‌صورت گسترده استفاده کردند ابررایانه‌های اولیه بودند که طرح رایانه‌ Stretch توسط IBM و طرح رایانه‌ LARC توسط اسپری راند بر این اساس بود. هر دوی این رایانه‌ها در لابراتوار انرژی اتمی ساخته شده بودند و به این خاطر دانشمندان می‌توانستند حافظه بیشتری را به این رایانه‌ها اختصاص دهند. این دستگاه‌ها بسیار گران بودند و با اینکه برای کارهای تجاری و بازرگانی مفید بودند اما به خاطر قیمت بسیار بالا، گیرایی زیادی نداشتند و تنها در برخی ادارات دولتی و استراتژیک مورد استفاده قرار می‌گرفتند. در رایانه‌های نسل دوم از زبان اسمبلی به جای (صفر و یک) استفاده می‌شد و از میزان مشکلات و محدودیت‌های رمز دورویی کاسته بود.

حرارت زیاد ترانزیستورها باعث آسیب رساندن به بخش‌های داخلی رایانه‌ها می‌شد، به همین دلیل دانشمندان به فکر جایگزینی برای آن افتادند و از سنگ کوارتز در رایانه‌های نسل سوم استفاده کردند. در سال‌۱۹۵۸ جک کیبلی توانست یک مدار مجتمع (IC) را طراحی کند. این مدار از سه بخش مجزای الکترونیکی تشکیل شده بود و یک بخش آن دیسک سیلیکونی کوچکی بود که از کوارتز ساخته شده بود.

دانشمندان سعی کردند تا اجزای بیشتری را درون چیپ‌های نیمه رسانا جای دهند، در نتیجه نیمه رساناها بیشتر مورد استفاده قرار گرفت و رایانه‌ها کوچک‌تر شد. از دیگر پیشرفت‌های نسل سوم استفاده از سیستم‌های عامل بود که اجازه می‌داد برنامه‌ها از یک هسته مرکزی تبعیت کرده و با هم هماهنگ‌تر شوند.

در دهه هشتاد میلادی رایانه‌های نسل چهارم پا به عرصه وجود گذاشتند. در این دهه تکنولوژی‌هایی مانند LSI، VLSI و ULSI پا به عرصه گذاشتند و توانایی این را داشتند که میلیون‌ها قطعه الکترونیکی را درون خود جای دهند. با استفاده از این تکنولوژی‌ها رایانه‌‌ها در نسل چهارم کوچک‌تر شده و قیمت آنها نیز کاهش یافت و نیز قدرت، بازده و اطمینان به نتیجه محاسبات در رایانه‌های این نسل بیشتر شده بود.IBM در سال ۱۹۸۱ نخستین نسل رایانه‌‌های شخصی موسوم به پی‌سی (PC) را ساخت و در دفاتر اداری، خانه‌ها و مدارس مورد استفاده قرار گرفت.

تعداد رایانه‌های (PC) که در سال‌۱۹۸۱ مورد استفاده عموم قرار گرفت ۲‌میلیون دستگاه بود که در سال‌۱۹۸۲ به ۵/۵‌میلیون دستگاه رسید و در سال ۱۹۹۲ به شصت میلیون افزایش پیدا کرد و هم‌اکنون صدها میلیون (PC) در نقاط مختلف دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد. در سال‌های اخیر پی‌سی‌ها همچنان به روند کوچک‌تر‌شدن خود ادامه دادند و PDI، Laptop(لپ‌تاپ) و Palmtop (پلامتوپ‌ها) نیز ساخته شدند. البته تنها IBM نبود که در زمینه تولید PC فعالیت گسترده انجام می‌داد در سال‌۱۹۸۴ شرکت Apple برای رقابت با IBM رایانه‌های مکینتاش را ساخت که طرح این رایانه‌ برای کاربرانش بسیار جالب توجه بود.

خارج شده است
22 مهر 1389,ساعت 11:15:39
پاسخ #25 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پردازنده دوگانه AMD برای سرورها روانه ی بازار شد
شرکت AMD نخستین پلتفورم خود برای سرورها که پردازنده ۶ هسته‌ای Opteron به همراه تراشه پیشرفته مخصوص پایگاه‌های داده را به صورت همزمان شامل می‌شود،روانه بازار کرد

. این پلتفورم جدید که Kroner نام گرفته است، به صورت همزمان از مزایای پردازنده واحد و تراشه واحد که در آن به کار رفته بهره می‌برد و میزان مصرف انرژی در آن نسبت به مدل‌های قبلی بسیار کاهش یافته است.

به گفته AMD، قابلیت‌های دوگانه Kroner شامل قابلیت‌هایی مانند تنظیم ولتاژ و تنظیمات میزان مصرف انرژی از راه دور می‌شود تا مجموع انرژی‌های مصرف شده در سرور کاهش یابد.

این پلتفورم تراشه‌ای را در خود جا داده است که فعالیت‌های آن بر پایه سیستم‌های اینترنتی و سرورهای مطابق با محیط زیست انجام می‌شود و بر این اساس، میزان مصرف انرژی در آن کاهش میابد. سیستم پردازنده‌های واحد که در این پلتفورم مورد استفاده قرار گرفته است، کارآمدی این محصول را افزایش داده و در عین حال قابلیت‌های پردازنده مرکزی را ارتقا می‌دهد.

شرکت AMD پیش‌بینی می‌کند که در نسل آتی این پلتفورم مخصوص سرور از تراشه‌های بیشتری استفاده کند تا سرعت آن افزایش یابد. “پاتریکا پاتلا”(Patrick Patla) مدیر مرکز سرور و Embedded Business در شرکت AMD گفت: «هدف ما تولید پلتفورم‌های جدیدی است که بر نحوه فعالیت مدیران IT تاثیرگذار باشد و بتواند قابلیت‌های آن‌ها در زمینه مجازی‌سازی سیستم‌های داخلی و کاهش مصرف انرژی را افزایش دهد.

این فیس بوک من

خارج شده است
15 آبان 1389,ساعت 08:43:56
پاسخ #26 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
حافظه SSD جدید توشیبا با ظرفیت ۵۱۲ گیگابیت عرضه شد
شرکت توشیبا عرضه نسل جدید حافظه‌های سولید  پرسرعت خود با ظرفیت داخلی ۵۱۲ گیگابیت را آغاز کرد. این شرکت اعلام کرد که علاوه بر ظرفیت ۵۱۲ گیگابیتی، مدل‌های ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابیتی این حافظه‌های SSD نیز ساخته شده است.
به گفته توشیبا، این حافظه‌های جامد بر مبنای فرآیند صنعتی ۴۵ نانومتری و بر پایه فناوری سلول‌های چندلایه(MLC) تولید شده‌اند. فناوری MLC به تولیدکنندگان حافظه‌های مجازی امکان می‌دهد تا ضمن کنترل قیمت نهایی محصول، ظرفیت داخلی حافظه را افزایش دهند.
مدل‌های مختلف این حافظه مجازی در اندازه ۸/۱ اینچ ساخته شده. این در حالی است که اندازه استاندارد برای حافظه‌های مجازی رایانه‌های همراه ۵/۲ اینچ است.
شرکت توشیبا در دسامبر ۲۰۰۹ اعلام کرده بود که عرضه حافظه‌های ۵۱۲ گیگابیتی خود را از سال جاری میلادی آغاز خواهد کرد و نخستین لپ‌تاپ‌ها با این حافظه‌ها از می ۲۰۱۰ به دست کاربران خواهند رسید.
حافظه‌های SSD در مقایسه با هارددیسک‌ها قابلیت بیشتری دارند و با توجه به اینکه هیچ بخش متحرکی برای آن‌ها در نظر گرفته نشده است، دوام بیشتری دارند. اما به هر حال، قیمت بالای این حافظه‌ها باعث شده است تا هنوز به صورت گسترده فراگیر نشوند.
هم‌اکنون روی سایت اینترنتی توشیبا اعلام شده است که یکی از لپ‌تاپ‌های این شرکت با نام Portege R600 با هارددیسک ۱۶۰ گیگابیتی به قیمت ۲۰۹۹ دلار فروخته می‌شود. همین لپ‌تاپ با حافظه جامد ۱۶۰ گیگابیتی به قیمت ۲۴۹۹ دلار در این سایت فروخته می‌شود. اگر روی آن حافظه SSD با ظرفیت ۵۱۲ گیگابیت نصب شود، قیمت آن ۳۴۹۹ دلار خواهد شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
15 آبان 1389,ساعت 08:44:28
پاسخ #27 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
نسل جدید پردازنده‌Atom اینتل امسال عرضه می‌شود
شرکت اینتل ضمن تکذیب گزارش‌هایی مبنی بر تاخیر برای ورود نسل جدید تراشه‌های Atom تا سال ۲۰۱۱، تاکید کرد که این تراشه‌ها اواخر سال جاری میلادی روانه بازار می‌شوند.
طی هفته گذشته گزارشی منتشر شده بود که بر اساس آن گفته می‌شد، پلتفورم جدید Atom موسوم به Pine Trail-M که شامل تراشه‌های Atom بر پایه ساختار جدید می‌شوند، با تاخیر به بازار عرضه خواهند شد.

این پلتفورم ترکیبی از یک پردازنده گرافیکی و سیستم کنترلی حافظه روی پردازنده Atom است.
اما “مولی ایدن”(Mooly Eden) مدیر گروه پلتفورم‌های همراه شرکت اینتل طی همایشی در سانفرانسیسکو اعلام کرد که این گزارش کاملا نادرست است و پلتفورم Pine Trail-M بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان امسال به دست تولیدکنندگان رایانه‌های شخصی می‌رسد.
وی تاریخ دقیق عرضه این تراشه‌های جدید را اعلام نکرد، اما توضیح داد که ممکن است اینتل برخی از نخستین نمونه‌های Pine Trail-M برای نت‌بوک‌ها را طی “کنفرانس توسعه‌دهندگان اینتل” در ماه سپتامبر به نمایش بگذارد.
شایعات مربوط به تاخیر در عرضه Pine Trail پس از آن منتشر شد که شرکت‌های Acer و Asustek Computer عرضه نسل جدید نت‌بوک‌های خود مبتنی بر این پلتفورم را تا سال آینده به تاخیر انداختند. یکی از سخنگویان Acer اعلام کرد که این شرکت در مورد این شایعات توضیحی نمی‌دهد و Asus نیز به سرعت برای پاسخگویی در مقابل این شایعات حاضر نشد.

این فیس بوک من

خارج شده است
07 آذر 1389,ساعت 10:16:41
پاسخ #28 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
یک حافظه یو اس بی با ظرفیت نامحدود‬
[/size]

این یک حافظه USB است که ایده متفاوتی دارد و همین ایده سبب شده که به قول سازندگانش ظرفیت نامحدودی داشته باشد. در واقع این قطعه پلاستیکی قرمز رنگ که کاملا شبیه حافظه های یو اس بی معمولی است یک دریافت / ارسال کننده WiFi است. این گجت هم از نظر شکل ظاهری و هم از نظر کاربرد شبیه حافظه های فعلی است.‬ ‏‫‬ ‏‫
‬‏‫‬ ‫کافی است این حافظه را به وسیله ای با ورودی USB متصل کنید. این گجت به جای داشتن حافظه داخلی می تواند فایل ها را از روی لپ تاپ شما به صورت بی سیم بخواند و روی دستگاه هدف پخش کند. بنابراین با این ایده فوق العاده انگار شما کل هارد لپ تاپ تان را در این حافظه کوچک قرار داده اید. حالا می توانید آن را به دی وی دی پلیر خانه که ورودی USB داردمتصل کنید و به صورت بیسیم توسط لپ تاپ روی آن فیلم پخش کنید یا اینکه آن را به یک کنسول بازی یا هر چیز دیگری که ورودی USB دارد متصل کنید.‬ ‏‫‬ ‏‫
‬‏‫ ‫در این ایده که Infinitec Infinite نام دارد همه چیز به نظر عالی می آید. اما در محصول نهایی که با قیمت ۱۲۹ دلار ارایه شده مشکلاتی وجود دارد که شاید فعلا افراد زیادی را از خریدنش منصرف بکند. نصب آن روی کامپیوتر جهت ارسال اطلاعات به این گجت دردسر ساز بوده است و برای انتقال پر سرعت اطلاعات نیاز است که فاصله لپ تاپ با این حافظه زیاد نباشد. اما اگر شرکت سازنده این مشکلات را حل کند آن وقت می توان به این گجت قرمز رنگ به عنوان یکی از ابزارهای بسیار مفید برای انتقال اطلاعات نگاه کرد.‬ ‏‫

این فیس بوک من

خارج شده است
13 آذر 1389,ساعت 10:51:48
پاسخ #29 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
نسل بعدی آی پد : دو دوربین و یک پورت USB
شایعات درباره نسل جدید آی‌پد اپل هم‌چنان وجود دارد و به تازگی یک روزنامه‌ی تایوانی گزارش داد که این محصول در سه ماهه اول سال ۲۰۱۱ به بازار عرضه خواهد شد. روزنامه چینی زبان اکونومیک دیلی‌نیوز در تایوان گزارش داد: نسل جدید آی‌پد ساخت شرکت اپل در سه ماهه اول ۲۰۱۱ به بازار عرضه خواهد شد و دارای دو دوربین صفحه نمایش جدید و فن‌آوری لمسی است. این روزنامه هم‌چنین اعلام کرد که نسل جدید آی‌پد دارای یک پورت USB است که به آسانی اتصال این محصول به سایر تجهیزات را مقدور می‌سازد. در گزارش این روزنامه آمده است: آی‌پد ۲ در ماه جاری میلادی وارد خط تولید می‌شود و اوایل سال آینده به بازار عرضه خواهد شد. روزنامه اکونومیک دیلی‌نیوز در ماه اوت نیز گزارش داده بود آی‌پد دو دارای یک صفحه نمایش ۷ اینچی خواهد بود.

روزنامه‌های تایوانی معمولا جزو نخستین روزنامه‌هایی هستند که اخبار مربوط به جدیدترین تولیدات الکترونیکی را منتشر می‌کنند زیرا شرکت‌های تایوانی در تمامی جوانب تولیدات الکترونیکی از تولید قطعه تا مونتاژ نهایی شرکت دارند.

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 17   بالا

پرش به :