اخبار گوناگون سخت افزار - * - 04 خرداد 1391,ساعت 10:40:03

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17   بالا
موضوع: اخبار گوناگون سخت افزار  (دفعات بازدید: 7951 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
13 بهمن 1390,ساعت 12:46:12
پاسخ #210 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
امسال خبری از نسل جدید کنسول های ایکس باکس 720 و یا پلی اس
امسال خبری از نسل جدید کنسول های ایکس باکس 720 و یا پلی استیشن 4 نخواهد بود

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

مدیر بازاریابی شرکت مایکروسافت فرانسه رسما اعلام کرد که نسل جدید کنسول بازی Xbox که از آن با نام Xbox 720 یاد می شود در سال 2012 عرضه نخواهد شد. به این ترتیب مایکروسافت خیال مشتریان خود را راحت کرده که به این زودی ها خبری از نسل جدید کنسول بازی این شرکت نخواهد بود و اگر قصد خرید ایکس باکس را دارند نباید منتظر 720 بمانند. مدیرعامل سونی فرانسه نیز در اعلام مشابهی بیان کرد که شرکتش قصد ندارد تا نسل جدید PlayStation را در سال جاری معرفی کند.

تحقیقات، توسعه و تولید نسل جدید کنسول های بازی همواره پرهزینه و پردردسر است و با توجه به فروش محبوبیت کنسول های فعلی و بازی های متنوعی که برای آنها عرضه شده است، سونی و مایکروسافت ترجیح داده اند تا امسال را نیز با کنسول PS3 و Xbox 360 به پایان برسانند.
مدیر بازاریابی مایکروسافت فرانسه گفت:

هنوز طول عمر ایکس باکس 360 به پایان نرسیده است. شایعات مبنی بر کاهش قیمت ایکس باکس در سال جاری نیز صحت ندارد.

او همچنین اعلام کرد که حتی اگر نینتندو کنسول جدید Wii U را وارد بازار کند باز هم مایکروسافت بلافاصله نسبت به عرضه Xbox 720 اقدام نخواهد کرد. براساس اعلام نینتندو کنسول جدید این شرکت که قادر به اجرای بازی های با رزولوشن 1080p است، به زودی وارد بازار خواهد شد.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

arashro

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
17 بهمن 1390,ساعت 11:58:02
پاسخ #211 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
هدفون هایی که گوش چپ و راست را تشخیص می دهند
هدفون هایی که گوش چپ و راست را تشخیص می دهند

وقتی از هدفون استفاده می کنیم، پیش از هر چیز باید دقت کنیم هر کدام از آنها را در کدام گوش قرار می دهیم. حالا یک ایده جالب سبب می شود برای استفاده از هدفون های آینده نیاز به فکر کردن نداشته باشید.

هدفون را در گوش قرار بدهید و آنها خودشان تشخیص می دهند در کدام گوش قرار گرفته اند و کانال های موسیقی استریو را بر اساس گوش چپ و راست تنظیم می کنند. این ایده با استفاده از یک سنسور Proximity تبدیل به واقعیت شده و هنگامی که هدفون را وارد گوش می کنید، جهت را تشخیص داده و کانال های صدا را بر اساس آن تنظیم می کند.

جالب تر اینجا است که این سنسور اضافه، کارهای هوشمندانه دیگری هم برایتان انجام می دهد. مثلا وقتی یکی از هدفون ها از گوش خارج می کنید، متوجه می شود و صدا را به حالت Mono در میاورد تا چیزی از موسیقی را از دست ندهید. این حالت برای وقتی که دو نفری با دوست تان موسیقی گوش می کنید هم کاربردی است. به شرطی که هر دو نفر هدفون را در یک طرف قرار بدهید.

این ایده در آخر این ماه به صورت عملی به نمایش گذاشته می شود و می توانید امیدوار باشید در آینده هدفون هایی دارید که نشانه های L و R را ندارند و بدون دغدغه از آنها استفاده کنید.

arashro

این فیس بوک من

خارج شده است
18 بهمن 1390,ساعت 08:57:01
پاسخ #212 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
لو رفتن کارت گرافیک های انویدیا در سال ۲۰۱۲: با سری کپلر
لو رفتن کارت گرافیک های انویدیا در سال ۲۰۱۲: با سری کپلر آشنا شوید

اگر می خواهید بدانید شرکت انویدیا در سال ۲۰۱۲ قصد دارد چه محصولات داغی وارد بازار کند کافی است همین مطلب را بخوانید. چرا که لیست GPU های سری کپلر ساخت امسال این شرکت با جزییات لو رفته است. حالا می دانیم که سال ۲۰۱۲ باید منتظر چه چیزهایی باشیم.

شرکت انویدیا تصمیم گرفته در سال ۲۰۱۲ سری Kepler را جایگزین جی پی یو های Fermi بکند. هر چند در ابتدا قرار بود این سری را در سال ۲۰۱۱ در بازار ببینیم. تمام کارت های این سری مبتنی بر PCI-E 3.0 خواهند بود و بر پایه معماری ۲۸ نانومتری ساخته می شوند.

در صدر آنها GTX 690 با قیمت ۹۹۵ دلار قرار دارد که تا سه ماهه سوم سال جاری میلادی وارد بازار نخواهد شد و با سرعت Shader 1.5GHz و Core 750MHz و با دو حافظه 1.75 گیگابایتی از نوع GDDR5 وارد می شود.

اگر دنبال ارزان ترین مدل هم می گردید باید سراغ GTX 640 بروید که ۱۳۹ دلار خواهد بود.

مشخصات و قیمت هشت محصول اصلی کپلر انویدیا، به همراه زمان تقریبی ورود به بازار را در جدول زیر مشاهده می کنید:

arashro

این فیس بوک من

خارج شده است
20 بهمن 1390,ساعت 22:04:35
پاسخ #213 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
آیا آی پد 3 یک ماه دیگر معرفی می شود؟
آیا آی پد 3 یک ماه دیگر معرفی می شود؟

شما در انتظار معرفی آی پد 3 هستید؟ خبر عجیبی که ساعاتی پیش منتشر شده، حکایت از این دارد که فاصله زیادی تا از راه رسیدن نسل سوم تبلت اپل نداریم. سایت  allThingsD  گزارش کرده که بر اساس منابع اش اپل تصمیم گرفته در هفته نخست ماه مارس آی پد 3 را معرفی کند.

تا به حال  شایعات زیادی  در مورد مشخصات فنی آی پد جدید منتشر شده اما طبق معمول از صحت هیچ یک از آنها اطمینان نداریم. اما این بار سایت allThingsD با اطمینان زیادی از تاریخ معرفی صحبت می کند و حتی می گوید حدود یک هفته بعد از معرفی، منتظر ورود آی پد 3 به بازار باشید.

بر اساس شایعات منتشر شده آی پد 3 از نظر شکل ظاهری مانند آی پد 2 است اما با پردازشگری قدرتمند تر و نمایشگری با رزولوشن بسیار بالاتر.

سال گذشته استیو جابز با وجود بیماری خودش را به مراسم معرفی آی پد 2 رساند و تبلت جدید اپل را معرفی کرد. این مراسم آخرین معرفی استیو جابز بود. اما امسال با درگذشت او مشخص نیست چه کسی معرفی آی پد جدید را به عهده خواهد داشت.

arashro

این فیس بوک من

خارج شده است
22 بهمن 1390,ساعت 08:57:53
پاسخ #214 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
مقایسه دقت صفحه نمایش رتینا آی‌پد ۳ با آیفون و آی‌پد ح
مقایسه دقت صفحه نمایش رتینا آی‌پد ۳ با آیفون و آی‌پد حال حاضر!

این روزها شایعات فراوانی در خصوص نسل بعدی ای‌پد یعنی آی‌پد ۳ به گوش می‌رسد. یکی از این شایعات استفاده از صفحه نمایش رتینا در این دستگاه است که تقریبا می‌توان آن را قریب به یقین دانست.

حالا در این میان یک وبلاگ‌نویس با فرض درست دانستن این موضوع صفحه نمایش ای‌پد ۳ با دیگر دستگاه‌های حال حاضر و قبل شرکت اپل به مقایسه گذاشته است.

از همان ابتدا می‌توان به راحتی حدس زد که صفحه نمایش رتینا آی‌پد ۳ با وضوح ۲۰۴۸×۱۵۳۶ تمامی دستگاه‌ها را در خود جای خواهد داد. اینکه یک تصویر ۱۰۸۰p کوچکتر از صفحه نمایش آی‌پد ۳ باشد و این دستگاه با این وضوح و کیفیت در ۹.۷ اینچ (احتمالا) جا بگیرد  شگفت‌آور به حساب می‌آید.

از طرف دیگر می‌توان گفت که اندازه ۲۰۴۸×۱۵۳۶ در صفحه نمایش آی‌پد ۳ چندان دور از انتظار نیست چرا که تقریبا دو برابر دقت صفحه نمایش آی‌پدهای قبلی به حساب می‌آید (۱۰۲۴×۷۶۸) و اپل پیش از این صفحه نمایش رتینا را در آخرین نسل آیفون عرضه کرده است که از دو برابر دقت صفحه نمایش نسل قبلی آیفون برخوردار بود.

arashro

این فیس بوک من

خارج شده است
24 بهمن 1390,ساعت 07:16:50
پاسخ #215 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
چشم‌انتظار معرفی iPad3 در ۱۳ اسفند باشید!
چشم‌انتظار معرفی iPad3 در ۱۳ اسفند باشید!

با توجه به گزارشات AllThingsD که به صورت معمول بسیار دقیق است شرکت اپل اقدام به معرفی نسل بعدی تبلت خود در روز سوم ماه مارچ خواهد کرد.

از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های نسل بعدی تبلت اپل استفاده از پردازنده چهار هسته‌ای و همچنین صفحه نمایش رتینا است و بر اساس این گزارش اپل قصد داشت تا رویداد خود را در ماه فوریه برگزار کند ولی بنا به دلایلی تصمیم به برگزاری این رویداد در ماه مارس گرفته است.

بر اساس منابع این سایت در هفته اول مارس اپل اقدام به معرفی جانشین یکی از دو محصول اصلی خود خواهد کرد که به نوعی برند این شرکت نیز به شمار می‌روند و این مراسم در سانفرانسیکو و به احتمال فراوان در مرکز تجاری هنری Yerba Buena خواهد بود.

البته تاکنون اپل هیچ کلمه‌ای در مورد برگزاری این مراسم به زبان نیاورده است ولی طبق برنامه‌های مشابه از یک هفته جلوتر باید شاهد ارسال دعوتنامه‌های اپل باشیم.

گفتنی است که AllThingsD سابقه‌ای بسیار قوی در این گونه موارد دارد و ضمن اعلام مشخصات سخت افزاری به عنوان مثال اعلام کرد که آیفون ۴S در ماه سپتامبر معرفی نخواهد شد و در ماه اکتبر این اتفاق خواهد افتاد که همگی درستی این خبر را درک کردیم.

در سال گذشته اپل iPad 2 را در ۲ ماه مارچ معرفی کرد و حالا باید چشم انتظار معرفی iPad 3 در ۳ ماه مارچ باشیم.

این فیس بوک من

خارج شده است
25 بهمن 1390,ساعت 07:39:17
پاسخ #216 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
یک 7 اینچی جدید: سامسونگ گلکسی تب 2 معرفی شد
یک 7 اینچی جدید: سامسونگ گلکسی تب 2 معرفی شد

به نظر می رسد سامسونگ تبلت های 7 اینچی را دوست دارد. چرا که بعد از معرفی تبلت گلکسی و  Galaxy Tab 7.0 Plus  حالا با یک 7 اینچی جدید وارد بازار شده است. با Galaxy Tab 2 آشنا شوید. محصولی که لقب نخستین تبلت سامسونگ با اندروید 4.0 را به همراه دارد.

این تبلت با نمایشگری از نوع PLS و باطری 4000mAh و دوربینی ۳ مگاپیکسلی در عقب و یک دوربین VGA در جلو به شما اعلام می کند که جزو محصولات رده بالا به حساب نمی آید و میانه بازار را هدف گرفته است.

تبلت گلکسی 2 دارای پردازشگری دو هسته ای با سرعت 1GHz است و به همراه یک گیگابایت رم و با مدلی به همراه 3G و حافظه 32 گیگابایتی داخلی ارایه می شود. میزان حافظه قابلیت افزایش از طریق کارت حافظه میکرو اس دی را نیز دارد.

ضخامت گلکسی تب 2 معادل 1.04 سانتیمتر است و با وزن 343 گرمی اش، باریک تر و سبک تر از تبلت گلکسی اول به حساب می آید. اما تغییر ابعاد آنقدرها هم فاحش نبوده است. (ضخامت گلکسی تب اول 1.19 سانتیمتر و وزن اش 368 گرم بود)

زمان ارایه به بازار از ماه آینده میلادی است و شروع ارایه از بریتانیا خواهد بود. قیمت Galaxy Tab 2 هنوز اعلام نشده. اما پیش بینی می شود که قیمتی زیر ۲۰۰ دلار داشته باشد.

eln@z

این فیس بوک من

خارج شده است
27 بهمن 1390,ساعت 08:09:05
پاسخ #217 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
معرفی کارت گرافیک های Radeon HD 7750 و 7770 توسط ای ام دی
معرفی کارت گرافیک های Radeon HD 7750 و 7770 توسط ای ام دی

شرکت ای ام دی امروز دو کارت گرافیک جدید با معماری ۲۸ نانومتری را معرفی کرد. مدل AMD Radeon HD 7770 به ادعای این شرکت نخستین کارت گرافیکی به حساب می آید که با جی پی یو 1GHz ارایه می شود (به صورت پیش فرض کارخانه و بدون اورکلاک) و با قیمت ۱۵۹ دلار وارد بازار خواهد شد.

مدل 7750 هم دارای سرعت 800MHz و قیمت ۱۰۹ دلاری است و هر دو این کارت ها جزو مدل های نسبتا ارزان قیمتی به حساب می آیند که به ورودی برق مجزا هم نیاز ندارند.

این دو مدل دارای یک گیگابایت حافظه هستند و با معماری Cape Verde کار می کنند که آنها را با کارت های سری 7900 متفاوت می سازد.

در بررسی های انجام شده نظرات متفاوت بوده است. باید توجه داشته باشید که اینها کارت ها گران قیمتی به حساب نمی آیند اما به گفته سایت HotHardware، قیمت گذاری مناسب انجام شده اما پیشنهاد کرده با کمی هزینه بیشتر می توانید مدل هایی مانند انویدیا GeForce GTX560 یا 550 را داشته باشید که در بررسی ها نسبت به این مدل ها بسیار بهتر عمل کرده اند.

این فیس بوک من

خارج شده است
29 بهمن 1390,ساعت 09:32:18
پاسخ #218 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
کیندل‌فایر ۲ در راه است
کیندل‌فایر ۲ در راه است

شرکت آمازون که با عرضه اولین نسخه کیندل فایر در سال ۲۰۱۱ بسیاری از معادلات تبلت‌های اندرویدی را با قیمت ارزان و امکانات مناسب به سوی خود تغییر داد و حتی اپل را به سمت و سوی عرضه مینی آی‌پد سوق دارد حالا قصد دارد کیندل فایر ۲ را در نیمه دوم سال جاری میلادی روانه بازار کند.

طبق ادعای منابع خبری چینی ،این شرکت قصد دارد تااین نسخه ۹ اینچی را در ماه می روانه بازار کند.

گفتنی است که این تبلت علی رغم افزایش سایز صفحه نمایش ،دارای قیمت ارزان‌تری حتی نسبت به کیندل فایر ۱ خواهد بود تا همچون سلف خود دلارها را به سمت آمازون سوق دهد و سایر سازندگان تبلت اندرویدی را نیز به فکر چاره بیاندازد.

این فیس بوک من

خارج شده است
29 بهمن 1390,ساعت 19:48:11
پاسخ #219 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
رزولوشن آی پد 3 تایید شد: 2048 در 1536 پیکسل
رزولوشن آی پد 3 تایید شد: 2048 در 1536 پیکسل

حدود سه ماه پیش شایعاتی به راه افتاد که آی پد 3 دارای  رزولوشن 2048 در 1536  خواهد بود. یعنی چهار برابر رزولوشن فعلی آی پد. اما در آن زمان تردیدهای زیادی در مورد توانایی ساخت چنین نمایشگری در تعداد زیاد وجود داشت.

اما حالا به نظر می رسد واقعا باید منتظر آی پد 3 با این رزولوشن باشیم. سایت MacRumors ادعا می کند به یک نمونه از این نمایشگرها دست یافته و حتی آن را زیر میکروسکوپ بررسی نموده است. در تصویر بالا تراکم پیکسلی نمایشگر جدید را در مقایسه با آی پد 2 ملاحظه می کنید.

چنین رزولوشنی احتمالا کاربران زیادی را برای آپگرید به آی پد 3 ترغیب خواهد کرد، چرا که تاثیر فوق العاده ای در نمایش تصاویر و متن ها روی این تبلت خواهد گذاشت.

اگر بخواهیم شایعات مهم تر را جمع بندی کنیم، تا اینجا آی پد 3 دارای رزولوشنی 2048 در 1536 است، با  پردازشگری ۴ هسته ای  ارایه می شود. از شبکه های نسل سوم و چهارم تلفن همراه پشتیبانی می کند و  پردازشگر گرافیکی اش هم ۲۰ برابر قوی تر  خواهد بود. با زمان معرفی هم تنها ۳ هفته فاصله داریم.

این فیس بوک من

خارج شده است
06 اسفند 1390,ساعت 10:27:53
پاسخ #220 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تبلت ویندوز 8 اچ پی تا پایان سال میلادی وارد بازار می شو
تبلت ویندوز 8 اچ پی تا پایان سال میلادی وارد بازار می شود

از سال گذشته می دانیم که اچ پی بعد از شکست در پروژه تبلت وب او اس قصد دارد سراغ  ساخت تبلت های ویندوز 8  برود. حالا خانم ویتمن مدیر عامل اچ پی می گوید آینده درخشانی در مقابل این شرکت است. هر چند مدتی طول می کشد تا این شرکت خودش را بازسازی کند. اما طی دو الی سه سال آینده شما شاهد یک اچ پی جدید خواهید بود.

به گفته مدیرعامل این شرکت، اچ پی در آینده بیشتر برای پردازش ابری، امنیت و ابزارهایی که به مدیریت اطلاعات کمک می کنند شناخته خواهد شد.

او همچنین تایید کرد که تا پایان امسال تبلت ویندوز 8 اچ پی وارد بازار خواهد شد. تبلت قبلی این شرکت به نام تاچ پد تنها دو ماه بعد از ورود به بازار به خاطر استقبال کم و مشکلات مختلف با  توقف تولید  مواجه شد و ضرر بزرگی را متوجه اچ پی کرد.

این فیس بوک من

خارج شده است
07 اسفند 1390,ساعت 11:58:21
پاسخ #221 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
معرفی رسمی Galaxy Tab 2 سامسونگ 10‪.‬1 اینچی در MWC
معرفی رسمی Galaxy Tab 2 سامسونگ 10‪.‬1 اینچی در MWC

اگر به خاطر داشته باشید، یکی دو هفته پیش بود که  گلکسی تب دو ۷ اینچی سامسونگ  را در  نارنجی  معرفی کردیم و از علاقه ویژه این شرکت به تبلت های هفت اینچی صحبت کردیم. اما حالا سامسونگ برای  کنفرانس جهانی موبایل (MWC)  با تبلتی در ابعاد جدید وارد گود شده و امروز رسما تبلت ۱۰.۱ اینچی خود را رونمایی کرد.

صفحه نمایش این تبلت از نوع LCD و رزولوشن آن 1280 در 800 پیکسل خواهد بود. گلکسی تب دو به پردازنده یک گیگاهرتزی دو هسته ای، یک گیگابایت رم، بلوتوث نسل سوم، دوربین جلو VGA و دوربین عقب ۳ مگاپیکسلی مجهز خواهد بود. این تبلت ۱۰.۱ اینچی دارای یک باتری ۷۰۰۰ میلی آمپری است که در مقایسه با باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری تبلت های هفت اینچی سامسونگ گزینه مناسبی به نظر می رسد.

سیستم عامل Galaxy Tab 2 اندروید 4‪.‬0 بستنی حصیری با رابط کاربری تاچ ویز سامسونگ است و در دو مدل ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی عرضه خواهد شد. البته هر دو مدل تا ۳۲ گیگابایت حافظه میکرو SD را پشتیبانی می کنند. فروش این تبلت از ماه مارس در انگلیس آغاز خواهد شد، اما در خصوص قیمت آن هنوز خبری در دست نیست.

این فیس بوک من

خارج شده است
08 اسفند 1390,ساعت 08:12:42
پاسخ #222 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
معرفی شارژر بی سیم دوراسل برای تلفن های همراه
معرفی شارژر بی سیم دوراسل برای تلفن های همراه

دوست داشتید تلفن شما شارژر بی سیم داشت؟ Powermat محصولی از شرکت دوراسل است که این وعده را به شما می دهد که می تواند بسیاری از تلفن های هوشمند را دارای شارژ بی سیم کند. کافی است یکی از این WiCC ها به پشت باطری تلفن تان متصل کنید. (این کلمه مخفف کارت شارژ بی سیم یا همان Wireless Charging Card است.) تا ارتباط بی سیم بین گجت شارژر و باطری تلفن شما برقرار شود.

این کارت در واقع صفحه ای باریک و نازک است که به باطری می چسبد و امکان شارژ بی سیم را به باطری اضافه می کند. البته سال ها است که چنین فناوری در عمل وجود داشته است اما دوراسل روی بهینه سازی آن کار کرده و حالا در نمایشگاه امسال ادعا می کند که به یک محصول کاملا کاربردی و قابل مصرف تبدیل شده است.

جالب اینجا است که این کارت کار یک آنتن NFC را هم برای تلفن شما انجام می دهد. البته برای استفاده از این کارت، باید باطری ویژه ای هم داشته باشید که امکان نصب این کارت را هم داشته باشد. باطری ای که ورود برق کارت، ان اف سی و یک ورودی دیتا را برای پایش میزان باطری داشته باشد.

دوراسل نمونه هایی از سیستم شارژ بی سیم اش را در نمایشگاه امسال به نمایش گذاشته و امیداور است با حمایت شرکت های تولید کننده تلفن همراه، این فناوری به زودی در مدل های مختلفی قابل استفاده باشد.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 10:09:33
پاسخ #223 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تایید شد: مراسم معرفی آی پد 3 چهارشنبه ۱۷ اسفند
تایید شد: مراسم معرفی آی پد 3 چهارشنبه ۱۷ اسفند

سرانجام بعد از ماه ها پیش بینی و گمانه زنی در مورد تبلت بعدی اپل همانطور که  قبلا هم از شایعات شنیده بودیم  ، به روز معرفی آیپد 3 نزدیک می شویم.

دقایقی پیش اپل رسما برگزاری مراسم معرفی آی پد جدید را در روز چهارشنبه ۱۷ اسفند (۷ مارس) تایید کرد. این مراسم در سانفرانسیسکو برگزار خواهد شد.

می دانید که اپل همیشه در تصویر دعوتنامه مراسم، چیزهایی از محصول بعدی اش پنهان می کند. شما در این تصویر چه می بینید؟ به نظر می رسد که دکمه Home ناپدید شده است؟

حالا که فقط حدود یک هفته با معرفی آی پد بعدی فاصله داریم، این آخرین فرصت برای پیش بینی تغییرات تبلت بعدی اپل به شمار می رود. می توانید پیش بینی تان را در بخش نظرات همین مطلب قرار دهید تا هفته آینده مشخص شود چه کسی توانسته محصول بعدی اپل را بهتر پیش بینی کند.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 12:57:54
پاسخ #224 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تفاوت میان نسل های حافظه: DDR در برابر DDR2 و DDR3
تفاوت میان نسل های حافظه: DDR در برابر DDR2 و DDR3

خرید کامپیوتر این روزها بسیار ساده شده و نیاز به آگاهی فنی خاصی ندارد. تنها کافی است برند تجاری مورد نظرتان را انتخاب کنید و لپ تاپ تان را از آن برند با توجه به بودجه مورد نظر خریداری کنید. اغلب اوقات اگر بخواهید به چیزی بیش از بودجه هم توجه کنید، تنها چند نکته مانند میزان رم، هارد، گرافیک و سی پی یو اهمیت پیدا می کنند.

در بازار دسک تاپ هم تقریبا به همین شکل است و شما با مراجعه به مغازه و اعلام قیمت مورد نظرتان لیستی را شامل قطعات مختلف دریافت می کنید و پس از توافق، چند ساعت بعد کامپیوترتان را تحویل می گیرید. اما اگر خودتان بخواهید سیستم تان را سر هم کنید، یا اینکه قصد ارتقاء لپ تاپ یا دسک تاپ تان را بدون مراجعه به تعمیرگاه ها و شرکت های کامپیوتری داشته باشید، داستان کمی فرق می کند.

اولین چیزی که کمی آزار دهنده به نظر می رسد و ممکن است شما را سر درگم کند، داستان RAM دستگاه است. با گردش کوچکی در سایت های فروش آنلاین قطعات کامپیوتری و یا مغازه های فروشنده اجناس نو و دست دوم، خواهید فهمید که با نامهایی همچون DDR3 و DDR2 و شاید هم در آینده اعداد بالاتر روبرو هستید! داستان چیست؟ این اعداد نشان دهنده چه چیزی هستند؟

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17   بالا

پرش به :