اخبار گوناگون سخت افزار - * - 04 خرداد 1391,ساعت 10:40:25

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17   بالا
موضوع: اخبار گوناگون سخت افزار  (دفعات بازدید: 7951 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 4 مهمان درحال دیدن موضوع.
21 دي 1390,ساعت 14:58:50
پاسخ #195 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
کینکت برای ویندوز از ماه آینده میلادی وارد می شود
کینکت برای ویندوز از ماه آینده میلادی وارد می شود

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

امسال مایکروسافت  آخرین سخنرانی اش را در نمایشگاه CES  برگزار کرد. و همانطور که گفته بود خبر بزرگ و مهمی به همراه نداشت. تنها بخش مهم در این سخنرانی خبر استیو بالمر از ورود کینکت برای ویندوز از اول فوریه بود.

به گفته استیو بالمر کینکت برای کنسول بازی ایکس باکس بسیار موفق عمل کرده و تا به حال بیشتر از ۱۸ میلیون عدد از آن به فروش رفته است. حالا مایکروسافت می خواهد آن را به کامپیوترهای رومیزی شما هم بیاورد.

با ورود کینکت به کامپیوترهای شخصی شما می توانید طیف مختلفی از عملیات های سیستم عامل را با فرامین صوتی و حرکات مختلف بدن و دست کنترل کنید. برای دمو هم مایکروسافت در سخنرانی اش بخشی از مجموعه ویدیویی/بازی Sesame Street را نشان داد که توسط کینکت و کامپیوتر کنترل می شد.

همانطور که پیش از این در نارنجی خوانده بودید ما از ماه قبل اطلاع داشتیم که قرار است  کینکت برای ویندوز ارایه شود.  حالا می دانیم که با ورود کینکت ویژه کامپیوترهای شخصی به بازار تنها چند روز فاصله داریم.

این فیس بوک من

خارج شده است
24 دي 1390,ساعت 14:58:42
پاسخ #196 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
شارپ انتخاب نشد، ال جی و سامسونگ نمایشگر آیپد 3 را تولید
شارپ انتخاب نشد، ال جی و سامسونگ نمایشگر آیپد 3 را تولید می کنند

چند هفته پیش به نظر می رسید که شارپ برنده تولید نمایشگر iPad 3 شده است و قرار بود که این شرکت ژاپنی موجودی نمایشگر مورد نیاز اپل برای iPad 3 را تامین کند. اما جدیدترین شایعات مربوط به نسل بعدی تبلت اپل حاکی از آن است که ال جی و سامسونگ برای تولید نمایشگر با کیفیت iPad 3 انتخاب شده و شارپ کنار زده شده است.

خبر انتخاب دو شرکت کره ای برای تولید نمایشگر iPad 3 توسط Electronic Times Internet اعلام شده است. براساس اعلام etnews، شارپ به دلیل مشکلات تولید انبوه نمایشگر مورد نیاز اپل، انتخاب نشده است و در عوض دو شرکت کره ای سامسونگ و ال جی انتخاب شده اند و از ماه دسامبر سال گذشته تولید نمایشگر iPad 3 را آغاز کرده اند.

گفته می شود نمایشگر نسل جدید Retina که قرار است در iPad 3 بکار گرفته شود دارای وضوح تصویر 2,048x1,536 پیکسل است. در فناوری جدید از indium, gallium و zinc برای تولید نمایشگر استفاده خواهد شد که خود باعث باریکی بیشتر iPad 3 می شوند. اما از طرفی برخی معتقدند که اپل نمایشگر IPS را برای تبلت iPad حفظ خواهد کرد.

اگر خبر کنار زدن شارپ صحت داشته باشد، به نظر می رسد که اپل برای عرضه به موقع نسل جدید آیپد از هیچ کاری دریغ نمی کند و به زودی شاهد iPad 3 خواهیم بود.

این فیس بوک من

خارج شده است
24 دي 1390,ساعت 14:59:07
پاسخ #197 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پاسخ : اخبار گوناگون سخت افزار
iPad 3 به زودی وارد بازار می شود، فروردین ماه منتظر این محصول باشید

گزارشات حاکی از این است که iPad 3 در دست تولید است و ماه مارچ وارد بازار خواهد شد. iPad 1 ابتدای ماه آوریل و iPad 2 نیز انتهای ماه مارچ عرضه شد. بنابراین انتظار می رود iPad 3 نیز در همین زمان به بازار عرضه شود. بر اساس گزارش سایت Bloomberg، تبلت نسل بعدی اپل مجهز به نمایشگر فوق العاده با کیفیتی است که تصاویر را مانند یک صفحه پرینت شده، نمایش می دهد. در ادامه جزئیات بیشتری از iPad3 مشاهده می کنید.

بر اساس شایعات، iPad 3 مجهز به یک پردازنده پر قدرت چهار هسته ای با عملکرد فوق العاده خواهد بود. علاوه بر این iPad 3 از 4G نیز پشتیبانی می کند.

Bloomberg اعلام کرده این اطلاعات را از سه شخصی که این دستگاه را دیده اند، بدست آورده است. این سه نفر همچنین اعلام کرده اند که کارخانه چین تولید کننده محصولات اپل، به صورت 24 ساعته در حال کار بر روی تولید محصول جدید اپل هستند.

باید دید با ورود این محصول آیا باز هم رکوردی در فروش تبلت های اپل ثبت می شود یا خیر؟ امیدواریم iPad 3 مانند iPhone 4s کاربران و طرفداران Apple را نا امید نکند و ظاهر جذاب تری نسبت به مدل قبل داشته باشد.

این فیس بوک من

خارج شده است
25 دي 1390,ساعت 13:17:00
پاسخ #198 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
آی پد 3: با قدرت پردازش گرافیکی 20 برابر
آی پد 3: با قدرت پردازش گرافیکی 20 برابر

شرکت Imagination را می شناسید؟‌ احتمالا خیلی از شما با این شرکت آشنا نیستید. اما این شرکت در واقع پشت پردازش گرافیکی بسیاری از تلفن های هوشمند و تبلت های امروزی است. حالا این شرکت سری جدید چیپ هایش را با نام Series 6 معرفی کرده. دو مدل PowerVR G6200 و G6400 نسبت به پردازشگرهای گرافیکی فعلی تا ۲۰ برابر بهتر عمل می کنند.

یکی از شرکت هایی که از پردازشگرهای گرافیکی Imagination در محصولات اش استفاده می کند اپل است. بله در واقع درون آی پد و آیفون شما چیپ های ساخت این شرکت را دارید و می دانید که این گجت ها در پردازش گرافیکی بسیار خوب عمل می کنند. حالا چیپ جدید این شرکت نسبت به مدل قبلی ۲۰ برابر بهتر شده است. بنابراین می توانید در آی پد بعدی و البته دیگر تبلت های آینده منتظر قدرت پردازش گرافیکی فوق العاده ای باشید.

این شرکت در معماری جدید اش بازنگری های اساسی کرده است و GPU حالا به کارهایی به جز بازی هم توجه می کند. بنابراین در پردازش هایی که تبلت به محاسبات غیر گرافیکی هم نیاز دارد، GPU به کمک CPU می آید و قدرت تبلت را بیشتر می کند.

آنها می گوید این پیشرفت سبب می شود که تبلت ها از نظر کاربران معمولی بسیار شبیه کنسول های قدرتمند فعلی شوند. و در کارهای دیگر مانند ویرایش عکس و ویدیو عالی عمل کنند.

آنها تاکید می کنند افزایش ۲۰ برابری در قدرت پردازش، یک عدد تبلیغاتی و ادعا نیست و دستاوردی است که واقعا به آن رسیده اند. چیزی که شما در نهایت با بررسی و آزمایش خودتان خواهید دید.

این فیس بوک من

خارج شده است
28 دي 1390,ساعت 15:53:15
پاسخ #199 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
امسال: قیمت حافظه SSD کمتر از یک دلار برای هر گیگابایت
امسال: قیمت حافظه SSD کمتر از یک دلار برای هر گیگابایت

حافظه های SSD در مقایسه با هارد دیسک ها سرعتی خیره کننده دارند و عملکرد کامپیوترها را واقعا بهبود می بخشند. اگر کارایی یک کامپیوتر با حافظه اس اس دی را نسبت یک کامپیوتر دارای هارد دیسک مقایسه کرده باشید به تفاوت عملکرد آنها به خوبی پی برده اید.

اما مشکل بزرگ اس اس دی ها قیمت بالای آنها است. در کنار ظرفیت پایین تر، شما با قیمت بسیار گران تر در مقایسه با هارد دیسک های موجود مواجه هستید و همین سبب شده، هر کسی سراغ استفاده از آنها نرود.

اما به نظر می رسد کم کم زمان برای خریدن این حافظه ها مناسب می شود. اگر قصد خرید دارید، شاید بد نباشد چند ماهی صبر کنید چرا که موسسه تحقیقاتی IDC پیش بینی کرده در نیمه دوم سال ۲۰۱۲ قیمت این حافظه ها کاهش پیدا کرده و به زیر ۱ دلار برای هر گیگابایت می رسد.

فروش این حافظه ها در سال ۲۰۱۱ دو برابر شده و به ۵ میلیارد دلار رسیده است. پیش بینی می شود با افزایش استقبال کاربران از حافظه های SSD، بازار با افزایش فروش و کاهش قیمت مواجه شود.

می توانید کم کم روی کامپیوتر بعدی تان با اس اس دی حساب باز کنید.

این فیس بوک من

خارج شده است
01 بهمن 1390,ساعت 19:28:54
پاسخ #200 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
معرفی Alienware X51 غول کوچک دل برای بازی های رایانه ای
معرفی Alienware X51 غول کوچک دل برای بازی های رایانه ای

اگر طرفدار بازی های کامپیوتری باشید احتمالا با  کامپیوترهای سری Alienware  شرکت دل که مخصوص بازی طراحی شده اند آشنا هستید. اما در کنار طراحی عالی و سخت افزار فوق العاده، به یک جیب پر پول هم برای داشتن یکی از آنها نیاز دارید.

حالا شرکت دل مدل جدیدی از کامپیوترهای رومیزی این سری به نام Alienware X51 را معرفی کرده که کوچک ترین و ارزان ترین کامپیوتر از این خانواده به شمار می رود. اما با این وجود همچنان شما را از خودش راضی می کند.

این کامپیوتر که با قیمت ابتدایی ۶۹۹ دلار وارد بازار می شود با پردازشگر 3.3GHz از نوع Core i3-2120 ارایه می گردد و البته با پرداخت پول بیشتر می توانید آن را ارتقا هم بدهید. کارت گرافیک هم Nvidia GeForce GT545 با یک گیگابایت رم GDDR5 است. و رم کامپیوتر نیز انتخابی از ۴ یا ۸ گیگابایت خواهد بود.

هارد این کامپیوتر ۱ ترابایتی از نوع 7,200rpm است. روی کیس درایو DVD به همراه وای-فای و سیستم صوتی اچ دی ۷ کاناله و ۶ پورت یو اس بی 2.0 و دو پورت یو اس بی 3.0 و پورت های اترنت و HDMI را هم پیدا می کنید.

سیستم عامل هم نسخه ۶۴ بیتی از ویندوز 7 است که به همراه نرم افزارهای ویژه Alienware ارایه خواهد شد.

حالا به جای ۴۰۰۰ دلار شما می توانید با حدود ۷۰۰ دلار یک کامپیوتر بازی از سری Alienware داشته باشید. البته اگر تصمیم به خرید اش گرفتید یک مانیتور و موس و کیبورد عالی هم فراموش نشود!

این فیس بوک من

خارج شده است
04 بهمن 1390,ساعت 15:35:23
پاسخ #201 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پیشرفت تکنولوژی IBM: از مموری ۴ کیلوبایتی غول پیکر تا جای
پیشرفت تکنولوژی IBM: از مموری ۴ کیلوبایتی غول پیکر تا جای دادن هر بایت در ۱۲ اتم

فکر می کنید این آقا چه چیزی را حمل می کند؟ یک توستر؟ یکی از تجهیزات مزرعه؟ دستگاه برش رشته آش خانگی؟ بخشی از موتور یک کامیون یا تراکتور قدیمی؟ خیر، این وسیله یک مموری ۴ کیلوبایتی تولید شرکت IBM است!

Lindsey Turrentine، سردبیر CNET Reviews یک کامپیوتر زمخت قدیمی را در انبار غله مزرعه پدربزرگش پیدا کرده است‫.‬ خانم تورنتین در توویتی با انتشار این عکس، اشاره کرده که این مموری ۴ کیلوبایتی در یک عکس ۶۹۲ کیلوبایتی جاخوش کرده است‫.‬ یعنی او برای ذخیره این عکس به ۱۷۲ عدد از این حافظه ها و یک کامیون جهت حمل آنها نیاز دارد، تا عکس دلخواهش را این ور و آن ور ببرد‫!‬

هارد ۵ مگابایتی IBM  را هم که به خاطر دارید؟  شکستن مرز ذخیره سازی اطلاعات توسط IBM و جای دادن هر بیت در ۱۲ اتم  را هم که فراموش نکرده اید. هر سه مورد در زمان خود آخرین فناوری آبی بزرگ (IBM) و دنیای کامپیوتر بوده و هستند. فکر می کنید کوچک شدن اندازه ابزارهای الکترونیکی تا کجا ادامه خواهد یافت؟

این فیس بوک من

خارج شده است
06 بهمن 1390,ساعت 09:43:16
پاسخ #202 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ایکس‌باکس بعدی شش برابر قوی‌تر خواهد بود
ایکس‌باکس بعدی شش برابر قوی‌تر خواهد بود

وب‌سایت معتبر IGN به نقل از منابع نزدیک خود در پروژه ایکس‌باکس بعدی شرکت مایکروسافت اعلام کرد که کنسول جدید از شش برابر قدرت گرافیکی بیشتر نسبت به ایکس‌باکس ۳۶۰ برخوردار است و از ۲۰ درصد کارآیی بیشتر نسبت به کنسول شرکت نینتندو بهره می‌برد.

اگر چه دو موضوع بالاخبر خوشایندی است اما این پایان خبر نیست و موضوع ناخوشایند این است که تا اکتبر و یا نوامبر سال ۲۰۱۳ از ایکس‌باکس بعدی خبری نخواهد بود.

منبع معتبر آی‌جی‌ان همچنین اعلام کرده است که پردازنده گرافیکی ایکس‌باکس ۷۲۰ (و یا هر چیزی که نام خواهد گرفت..!) از انتهای سال جاری میلادی تولید خواهد شد و بر پایه سری ۶۰۰۰ AMD  به جای سری جدید ۷۰۰۰ خواهد بود و با این مشخصات چندان از کارت گرافیکی ۸۰ دلاری Radeon HD 6670 دور نخواهد بود.

اگر چه این موضوع که بالاخره شایعات و اخبار در خصوص نسل بعدی ایکس‌باکس آغاز شده است خوشحال‌کننده است اما اینکه باید برای این کنسول تا سال ۲۰۱۳ صبر کنیم کار را دشوار می‌کند!

این فیس بوک من

خارج شده است
08 بهمن 1390,ساعت 08:49:07
پاسخ #203 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
نت‌بوک‌های ایسوس اولین دستگاه‌های مجهز به کینکت مایک
نت‌بوک‌های ایسوس اولین دستگاه‌های مجهز به کینکت مایکروسافت

چندی پیش و در کنفرانس CES 2012 مایکروسافت رسما از عرضه قریب‌الوقوع کینکت برای رایانه‌های شخصی خبر داد اما امروز خبری مبنی بر این منتشر شد که اولین لپ‌تاپ‌های مجهز به کینکت مایکروسافت نیز در راهند.

وب‌سایت The Daily در گزارش خود آورده است که دستگاه‌هایی که اولین شانس برخورداری از کینکت را خواهند داشت نت‌بوک‌های مجهز به ویندوز ۸ شرکت ایسوس خواهند بود که در آنها سنسور کینکت در بالای صفحه نمایش، جائی‌که معمولا وب‌کم قرار می‌گیرد جای خواهند گرفت و در پائین صفحه نمایش نیز ال‌ئی‌دی‌های مرسوم کینکت نصب خواهد شد.

مایکروسافت این موضوع را مورد تائید قرار داده و تاکید کرده است که این نت‌بوک‌ها اکنون در حد محصول اولیه (پروتایپ) می‌باشند و در حال انجام آزمایش بر روی آنها هستند.

پیش‌بینی می‌شود با توجه به رابط کاربری لمسی ویندوز ۸ و عرضه کنترلرهای چشمی ویندوز ۸ توسط شرکت توبی در نمایشگاه CES 2012، نصب کینکت در واقع برای کنترل چشمی ویندوز ۸ باشد. اگر چه شاید دیدن افرادی که با چشمان خود در حال بازی فرویت نینجا هستند در نوع خود جالب باشد!

این فیس بوک من

خارج شده است
08 بهمن 1390,ساعت 08:49:42
پاسخ #204 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
آیا غول ۳۶ مگاپیکسلی نیکون هفته آینده از راه می‌رسد؟
آیا غول ۳۶ مگاپیکسلی نیکون هفته آینده از راه می‌رسد؟

جدیدترین محصول و شاید بهتر باشد بگوئیم قابل پیش‌بینی‌ترین محصول نیکون یعنی دوربین D800 به احتمال فراوان بسیار زودتر از آنچه که انتظار داریم، یک هفته یا حداکثر ده روز دیگر رسما عرضه خواهد شد.

وب‌سایت شایعات نیکون (Nikon Rumors) ادعا کرده است که غول ۳۶ مگاپیکسلی نیکون که قبلا ۳۶ مگاپیکسلی بودن آن تایید شده است هفتم فوریه (هجدهم بهمن ماه) از سوی شرکت نیکون عرضه خواهد شد.

این وب‌سایت همچنین با اعلام اینکه ظرف دو هفته پس از عرضه رسمی دوربین فروش آن آغاز خواهد شد از احتمال عرضه رسمی این محصول در نمایشگاه دوربین و محصولات عکاسی سی‌پی‌پلاس در یوکوهاما ژاپن خبر داده و قیمت آن را نیز ۴ هزار دلار برآورد کرده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 بهمن 1390,ساعت 09:32:11
پاسخ #205 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سونی ۳ مدل جدید دوربین سایبرشات رونمایی کرد
سونی ۳ مدل جدید دوربین سایبرشات رونمایی کرد

در حدود ۸۰ درصد فروش دوربین‌های سونی مربوط به رده ارزان قیمت‌هاست و تنها ۲۰ درصد فروش این بخش مربوط به دوربین‌های گران‌قیمت و حرفه‌ای است که مدیر بخش امریکایی سونی اعتقاد دارد که این رقم هم رو به کاهش است.

با این حال این شرکت به تازگی از ۳ مدل جدید دوربین سری سایبرشات خود که بیشتر در رده ارزان‌قیمت و میان‌قیمت قرار می‌گیرند در نیویورک رونمایی کرده است.

مدل اول که  WX50 نام دارد قیمتی ۱۹۹ دلاری دارد و مدل WX70  نیز در حدود ۲۹۹ دلار قیمت دارد که هر دو دارای سنسور ۱۶ مگاپیکسلی CMOS هستند که سونی در این مورد می‌گوید:

“می‌دانیم که مگاپیکسل بیشتر ضامن کیفیت بالاتر نیست اما با توجه به اینکه کاربران به این عدد اهمیت زیادی می‌دهند مجبور به افزایش مگاپیکسل دوربین‌های خود هستیم”.

هر دو این دوربین‌ها دارای ۵ برابر زوم اپتیکال بوده و دارای  قابلیت فیلم‌برداری ۱۰۸۰i  با نرخ ۶۰ فریم در ثانیه هستند و تنها تفاوتشان در اندازه صفحه نمایش و نوع قابلیت آنهاست، به طوری‌که WX70 دارای صفحه‌نمایش ۳ اینچی لمسی است ولی WX50 دارای صفحه نمایش ۲٫۷ اینچی عادی و بدون قابلیت لمسی است.

سومین دوربین معرفی شده شرکت سونی TX200V نام دارد و دارای قاب تمام شیشه‌ای بوده و لنز کارل زایس آن دارای ۵ برابر بزرگنمایی اپتیکال است و دارای کارکردهایی همچون ضد آب، ضد شوک، گرد و غبار و طراحی  بسیار باریک است.

سنسور ۱۸ مگاپیکسلی CMOS به همراه صفحه نمایش ۳٫۳ اینچی OLED لمسی، کارکرد فوق‌العاده در شرایط کم‌نور و فیلم‌برداری ۱۰۸۰p از سایر مشخصات این دوربین ۴۹۹ دلاری است که به همراه دو مدل قبلی از ماه مارس در دسترس خواهند بود.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 بهمن 1390,ساعت 09:32:58
پاسخ #206 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
معرفی نسل بعدی تبلت سامسونگ در نمایشگاه جهانی موبایل
معرفی نسل بعدی تبلت سامسونگ در نمایشگاه جهانی موبایل

سامسونگ غول کره‌ای تاکنون هر صفحه نمایش قابل تصور  مانند ۴٫۶۵ اینچی، ۵٫۳ اینچی، ۷ اینچی، ۷٫۷ اینچی، ۹ اینچی و ۱۰٫۱ اینچی را تولید کرده است و حالا شایعات حکایت از معرفی نسل بعدی تبلت گلکسی‌تب این شرکت با صفحه نمایش فوق‌العاده دارد.

این شرکت حالا قصد دارد تعداد پیکسل‌های صفحه نمایش محصول خود را دوبرابر کند و به تفکیک‌پذیری ۲۵۶۰×۱۶۰۰ WXQGA برساند و به همراه پردازنده دو هسته ای ۲ گیگاهرتزی Exynos 5250 و با سیستم عامل اندروید ۴٫۰ در کنگره جهانی موبایل، دستگاه خود را معرفی کند.

از سایر مشخصات این تبلت می‌توان به صفحه نمایش ۱۱٫۶ اینچی و قلم مخصوص سامسونگ که در گلکسی‌نوت با نام S PEN شاهد آن بودیم، اشاره کرد.

انتظار می‌رود نسل جد‌ید تبلت سامسونگ به همراه گلکسی‌اس ۳ در کنگره جهانی موبایل در کنار هم دنیای فن‌آوری را به شگفتی وا دارد.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 بهمن 1390,ساعت 20:08:30
پاسخ #207 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
شلیک Tilera به قلب اینتل: پردازنده سرور کم مصرف ۳۶ هسته ای
شلیک Tilera به قلب اینتل: پردازنده سرور کم مصرف ۳۶ هسته ای

شاید نام شرکت شرکت Tilera را به عنوان سازنده سی پی یو کمتر شنیده باشید. اما این شرکت روز دوشنبه پردازنده ۳۶ هسته ای خود را رونمایی کرد. پردازنده ای که به اعتقاد این شرکت می تواند در کارائی به ازای هر وات، پردازنده های مخصوص سرو x86 اینتل را به راحتی شکست دهد. شرکت تیلرا می گوید که Tile-GX36 برای سرورهایی طراحی شده که حجم عظیمی از تراکنش های اینترنت را برعهده دارند. این پردازنده هزینه های مصرف برق و خنک کننده را در دیتا سنترها به شکل چشم گیری کاهش می دهد و در عین حال با چالاکی تمام از عهده تراکنش های شبکه های اجتماعی، جستجو و استریم صدا و تصویر بر می آید.

قرار است چیپ Tile-GX36 با سرعت اولیه ۱.۲ گیگاهرتز و مصرف برق ۲۴وات عرضه گردد. این پردازنده می تواند در هر سیکل کلاک عملیات های بیشتری را انجام داده و همچنین برق کمتری نسبت به چیپ های سرور زنون اینتل که گرسنه انرژی هستند، مصرف کند. پردازنده های تیلرا ویژگی هایی همانند سی پی یو های معمولی داشته و می توانند به راحتی از پس سیستم عامل لینوکس و برنامه های یک سرور وب بر آیند.

از نظر سرعت عملکرد، این چیپ هسته های موازی کمتری دارد، اما سرعت آن بیشتر از تیلرا ۶۴ هسته ای است که چند سال قبل عرضه شده بود. یک سرور 2U با هشت چیپ ۳۶ هسته ای تنها ۴۰۰ وات برق مصرف می کند. باب دود، مدیر فروش تیلرا می گوید:«یک Gx36 با سرعت کلاک بسیار بیشتری از نمونه های قبلی این شرکت کار می کند. و می تواند با کش بسیار بالایی که در اختیار دارد، با هر هسته کار بیشتری انجام دهد و کارائی خالص بیشتری را در این چیپ ۳۶ هسته ای شاهد خواهید بود»

با توجه به معماری های متفاوت پردازنده های مختلف، مقایسه نظیر به نظیر آنها کاری مشکل و شاید ناممکن باشد. اما پردازنده های کم مصرفی همچون ARM و Tilera می توانند در تراکنش های کلود با سرعت بالا سودمند باشند، در حالی که چیپ های x86 حاکم بر بازار، ثابت کرده اند که از عهده اپلیکیشن های با منابع سنگین، همچون بانک های اطلاعاتی به خوبی بر می آیند.

تراکنش های اینترنت معمولا در دیتاسنترها پردازش و میزبانی می شوند، و جذابیت سرورهای کم مصرف برای کاهش هزینه نگه داری دیتا سنترها روز به روز افزایش می یابد. چیپ های تیلرا قبلا بر روی برخی سرورها آزمایش شده اند. البته هیولت پاکارد و انویدیا هم تا کنون برخی چیپ های سرور کم مصرف با معماری ARM را تولید کرده اند. ولی چه چیزی باعث اقبال تیلرا می شود؟

پردازنده های تیلرا هم اکنون به صورت 64 بیتی عرضه می شوند، در حالی که پردازنده های ARM تنها 32 بیتی هستند و طبق شنیده ها نسخه 64 بیتی آنها زودتر از ۲۰۱۴ روانه بازار نخواهد شد. با این حال، مک-کارون از مرکز تحقیقاتی مرکوری عقیده دارد که:«تیلرا نمی تواند که یک شبه جایگزین اینتل قدرتمند، در سرورها شود و چیپ هایش باید تا چند سال مراحل آزمون و اثبات خود را بگذرانند تا بتوانند سهم مناسبی از بازار سرورها را در دست بگیرند. برای شرکت های دارنده سرور مشکل است که به راحتی از قابلیت اعتماد بالا و آپ تایم بودن چیپ های x86 به راحتی دل کنده و برای استفاده از یک پردازنده جدید ریسک کنند.»

از آن گذشته، بحث سازگاری چیپ های x86 اینتل با تمامی برنامه ها و اپلیکیشن های لازم برای یک وب سرور، برگ برنده دیگری در دست این شرکت است. هرچند که تیلرا هم بیکار ننشسته و هم اکنون پردازنده ۳۶ هسته ای آنها بیش از ۲۰۰۰ بسته لینوکس را پشتیبانی می کند و برنامه های اصلی راه اندازی سرور، همچون وب سرور آپاچی، دیتابیس MySQL و نرم افزار مدیریت کش برای این پردازنده فراهم شده اند.

حال باید دید که گذر زمان چه سرنوشتی را برای این پردازنده کم مصرف قدرتمند در جدال با پردازنده های شکموی اینتل و رقیب قدری چون ARM، رقم خواهد زد‫.‬

این فیس بوک من

خارج شده است
12 بهمن 1390,ساعت 17:52:24
پاسخ #208 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سامسونگ با تبلت 11 اینچی گلکسی در کنگره جهانی موبایل شرک
سامسونگ با تبلت 11 اینچی گلکسی در کنگره جهانی موبایل شرکت خواهد کرد

گردهم آیی های جهانی محفلی بسیار مناسب برای عرض اندام شرکت های مطرح و فضایی استثنایی برای کسب امتیاز در مسابقه نفس گیر فن آوری های نوین است. به همین منظور شرکت سامسونگ الکترونیک کره در تلاش است تا ماه آینده در کنگره جهانی موبایل  (MWC) با تبلت 11.6 اینچی خود که مجهز به پردازنده 2 گیگا هرتزی دو هسته ای است حضور یابد.

عضو جدید خانواده تبلت های سامسونگ دارای صفحه نمایش 2560x1600 پیکسلی، نسبت تصویر 16:10 و ضخامت باریکتر است. به نظر می رسد که پردازنده بکار برده شده در این محصول تراشه Exynos 5250 با سرعت کلاک 2 گیگا هرتز باشد؛ تراشه ای که از پردازنده تمام تبلت های فعلی بسیار قوی تر است.

بنا به اخبار منتشر شده، نمونه های اولیه این تبلت پیشتر در نمایشگاه CES 2012 که ماه گذشته میلادی در لاس وگاس امریکا برگزار شد، به طور محدود در اختیار برخی از متخصصان قرار گرفت. به گفته برخی از این کارشناسان؛ این تبلت از نسخه 4.0 سیستم عامل آندروید (ساندویچ بستنی) بهره می برد و ظاهری به مراتب بزرگتر از سایر تبلت های این شرکت دارد.

گمانه زنی ها حاکی از آن است که این تبلت از فن آوری S-Pen که در تبلت Galaxy Note نیز استفاده شده است بهره می برد. بدین ترتیب یادداشت برداری در این محصول به مراتب ساده تر از قبل خواهد شد. از سوی دیگر پیش بینی می شود که این تبلت با ظرفیت های 16، 32 و حتی 64 گیگا بایتی عرضه شود.

البته تمامی این شایعات هنوز به صورت رسمی از سوی سامسونگ تایید نشده است، ولی خب مشکلی نیست؛ کافی است چند هفته ای صبر کرده و در کنگره جهانی موبایل شاهد این نوزاد تازه وارد چشم بادامی باشیم.

نکته: تاکنون تصویری از این تبلت منتشر نشده است و تصویر موجود در این مقاله شبیه سازی و پیش بینی است که برخی کارشناسان از ظاهر این محصول دارد.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

arashro

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
12 بهمن 1390,ساعت 17:52:49
پاسخ #209 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ساعت های مچی گوگل برای طرافدارن اندروید و کروم عرضه شد
ساعت های مچی گوگل برای طرافدارن اندروید و کروم عرضه شد

اگر جزء طرفداران گوگل هستید و تمایل دارید تا علاقه خود را به این موتور جستجو و یا سیستم عامل اندروید آن نشان دهید می توانید یکی از لوازم جانبی این شرکت نشان دهید. گوگل به تازگی به کمک Modify Watch چند ساعت مچی با طراحی مطابق با محصولات گوگل تولید و عرضه کرده است. این ساعت ها داری سه طراحی متفاوت می باشند و کاربر می تواند طرح لوگوی گوگل، کروم و یا اندروید را انتخاب کند.

ساعت های مچی جدید گوگل از نوع آنالوگ و عقربه ای می باشند و رنگ بند آنها قابل تغییر است. یعنی کاربر می تواند براساس سلیقه خود از بند های متفاوت با رنگ بندی متنوع استفاده کند. اما قیمت این ساعت ها ارزان نیست و برای خرید آنها می بایست حدود 60 دلار هزینه کنید.

اگر نیاز به بند اضافه نیز داشته باشید می بایست حدود 13 دلار دیگر پرداخت نمایید.

بدنه این ساعت ها از جنس پلیکربنات ساخته شده و ضد زنگ و ضد آب می باشند.

برای مشاهده جزئیات بیشتر و یا خرید این ساعت های مچی به فروشگاه گوگلمراجعه نمایید.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

arashro

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17   بالا

پرش به :