اخبار گوناگون سخت افزار - * - 04 خرداد 1391,ساعت 10:43:27

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 ... 14 15 16 [17]   بالا
موضوع: اخبار گوناگون سخت افزار  (دفعات بازدید: 7951 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 5 مهمان درحال دیدن موضوع.
28 اسفند 1390,ساعت 15:01:22
پاسخ #240 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
چیپ های ترینیتی شرکت AMD: مصرف باطری کمتر و ۲۹ درصد سریع ت
چیپ های ترینیتی شرکت AMD: مصرف باطری کمتر و ۲۹ درصد سریع تر

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

چند ما پیش بود که شرکت AMD  چیپ های سری A را با پلفترم Llano معرفی کرد  . حالا این شرکت می گوید که نسل بعدی که Trinity نام دارد ۲۹ درصد سریع تر از معماری Llano کار می کند.

در مقاله جدیدی که در این مورد منتشر شده، این شرکت در مورد  APU های  جدید اش صحبت زیادی نکرده است. اما به نظر می رسد این افزایش سرعت در نتیجه بهینه سازی روی بخش پردازش گرافیکی APU باشد. البته ای ام دی می گوید معماری Trinity سبب می شود در عملکرد گرافیکی تا ۵۶ درصد پیشرفت مشاهده کنید.

ضمن اینکه این چیپ ها برای ویندوز 8 طراحی خواهند شد و از نسخه 3.0 فناوری Turbo Core نیز استفاده خواهند کرد.

همانطور که می دانید APU در واقع یک چیپ مرکزی است که از مخلوط کردن سی پی یو و واحد پردازش گرافیکی تشکیل شده. تا بر روی کامپیوترهای کوچک و ارزان قیمت استفاده شود.

ای ام دی می گوید چیپ ترینیتی جدید سبب می شود کامپیوترهایی که از آن استفاده می کنند بیشتر از ۱۲ ساعت طول عمر باطری داشته باشند.

گفته می شود اولین چیپ های ترینیتی از ماه ژوئن یا ژوئیه سال جاری وارد بازار خواهند شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
29 اسفند 1390,ساعت 15:45:10
پاسخ #241 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تبلت نکسوس گوگل: 7 اینچ 199 دلاری رقیب کیندل فایر
تبلت نکسوس گوگل: 7 اینچ 199 دلاری رقیب کیندل فایر

گوگل سال گذشته بسیار تلاش کرد تا بتواند رقیبی برای آیپد به بازار عرضه کند اما واقعیت این است که این پروژه شکست خورد. اما این غول جستجو به این زودی‌ها تسلیم نمی‌شود. این شرکت تلاش خود را دوباره آغاز کرده اما این بار با هدف تازه وارد میدان می‌شود. در ادامه به شایعات حول تبلت نکسوس گوگل که رقابت با تبلت آمازون را هدف گرفته می‌پردازیم.

به قول معروف: "اگر بار اول موفق نشدی، باز هم بکوش و بکوش و بکوش"

و یا به قول رئیس اندروید، اندی روبین "انتظاراتت را پایین بیاور".

با توجه به گزارشات و شایعات اخیر تحقیق کردیم و از منابعی آگاه شدیم که گوگل قصد دارد یک تبلت 7 اینچ طی ماه‌های پیش رو و با قیمت 199 دلار عرضه کند.

روبین صریحا اعلام کرده که گوگل قصد دارد در سال جاری بار دیگر تلاش خود برای نفوذ به بازار تبلت را امتحان کند (بازاری که فعلا اپل فرمانروای بی چون و چرای آن است)، و برای این کار گوگل باید برنامه جامعی داشته باشد. روبین در کنگره جهانی موبایل در اواخر ماه گذشته میلادی گفت: "مشتری آگاه، حالا می‌فهمد که باید اکوسیستم اپل، یا مایکروسافت و یا گوگل را برگزیند... ما می خواهیم کاری کنیم تا مشتری قبل از خرید، بتواند اکوسیستم را به شکل مناسب‌تر و آگاهانه‌تری انتخاب کند."

"کمک به مردم برای این که کدام اکوسیستم را انتخاب کنند" به نظریک استراتژی قوی از سوی گوگل است که می‌خواهد سمت و سوی بازار را به سمتی ببرد که روبین، پیج و برین آن را مناسب‌تر می‌دانند. ما هنوز به طور دقیق نمی‌دانیم که این ساز و کار به چه شکل خواهد بود، اما حتما دلیل مناسبی برای تبلت 7 اینچی ارزان قیمت وجود دارد که احتمالا با برند NEXUS به یکی از عناصر مهم معادله جدید گوگل بدل خواهد شد.

همان طور که گفتیم این شایعه جدیدی نیست. رئیس گوگل، اریک اشمیت در دسامبر گذشته گفت که این کمپانی یک تبلت در سال جاری برای رقابت در بازار ارائه خواهد کرد. DigiTimes هفته گذشته از یک تبلت 199 تا 249 دلاری اسوس گزارش داد که احتمالا در ماه می به بازار خواهد آمد. اما حالا Android & Me ادعا کرده که از طریق یکی از کارکنان شعبه آمریکا، به جزئیات بیشتری دست یافته که حاکی از قیمت 149 دلاری تبلت نکسوس خواهد بود. شایعات حاکی از آن است که اسوس توافق کرده که اگر گوگل خواست که با شراکت این شرکت٬ تبلت NEXUS خود را ارائه کند، اسوس عرضه Eee MeMO Pad 370T را متوقف کند. این بدان معناست که مدل نهایی از بسیاری از جهات شبیه مدل کنسل شده خواهد بود. البته A&M می‌گوید در 370T پردازنده Tegra3 برای داشتن هزینه کمتر کنسل شده است. این موضوع کمی عجیب است، چرا که Nvidia با افتخار 370T را دو ماه پیش در CES، معرفی کرد، اما در این صنعت تغییرات بسیار سریع صورت می‌گیرند.

این که این شایعات تا چه حد معتبر هستند٬ مشخص نیست. هنوز هم بیشتر بحث قیمت 199 دلاری مطرح است تا 149 دلار. ممکن است این تبلت با هر دو قیمت عرضه شود که تفاوتشان در مقدار حافظه یا نوع ارتباط با شبکه باشد. چنین وسیله‌ای یک رقیب مشخص برای کیندل فایر، یکه تاز تبلت‌های ارزان قیمت خواهد بود.

با وجود این که گوگل هیچگاه تصدیق نخواهد کرد، اما دلیل مناسبی برای رقابت با کیندل فایر آمازون وجود دارد. محصول آمازون قفل اندروید را برداشته، آن را به میزان زیادی تغییر داده و App store آمازون را به شکل مناسبی جایگزین اندروید مارکت کرده است. اندروید مارکت یا همان Google Play Store کنونی مجلل‌ترین جواهر اکوسیستم گوگل در اندروید است و آمازون با برداشتن آن و جایگزینی آن با فروشگاه خودش سود گوگل از فروش نرم‌افزارهای این تبلت اندرویدی (Kindle Fire) را لغو کرده است. به بیان دیگر آمازون بازار تبلت‌های ارزان قیمت را با استفاده ازسیستم‌عامل گوگل در دست گرفته ولی خود گوگل محصولی برای ارائه در این بازار ندارد.

برای روبین (که دوست دارد اعتماد به نفس و غرورش را ابراز کند) این موضوع قابل قبول نیست و بدون شک به پس گرفتن این بازار می‌اندیشد. گوگل یک سال تمام وقت برای رقابت با iPad در رده تبلت‌های 10 اینچی صرف کرد، اما شکست خورد. اما کیندل‌فایر که نه برند گوگل و نه مهر تایید این شرکت را دارد بهتر از دیگر تبلت‌های اندرویدی رقابت کرد.

به هر طریق، حضور تازه گوگل در بازار تبلت‌های اندرویدی اتفاق مبارکی است. جدا از موفقیت تجاری Galaxy Nexus، این گوشی یکی از بهترین‌ها باقی خواهد ماند و این موضوع می‌تواند در بازار تبلت هم اتفاق بیافتد. خیلی زود است که بگوییم تبلت نکسوس می‌تواند برای فایر آمازون دردسر ساز شود اما بدون شک محصول آمازون هدف به مراتب ساده‌تری نسبت به آیپد خواهد بود.

این فیس بوک من

خارج شده است
08 فروردين 1391,ساعت 16:09:43
پاسخ #242 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پاسخ : اخبار گوناگون سخت افزار
کیبورد لیزری مخصوص آیفون و اندروید هم عرضه شد

کاربرانی که از تلفن های هوشمند استفاده می‌کنند معمولا از اندازه کوچک کیبورد آنها، دل خوشی ندارند. چرا که نمی توانند به راحتی آنچه را تمایل دارند به سرعت تایپ کنند. اما برای تایپ کردن سریع با گوشی تلفن هوشمند چه می‌توان کرد؟ استفاده از یک صفحه‌کلید لیزری مجازی می‌تواند بهترین گزینه باشد. این کیبورد مجازی قرار است از طرف کمپانی Elecom ژاپن عرضه شود و محصولی که کمپانی Elecom عرضه می‌کند معمولا با کیفیت است.
بعضی از محصولات مانند این کیبورد مجازی، مدت ها به عنوان طرح مفهومی از طرف شرکت ها معرفی شده و بار ها مورد استقبال کاربران بوده اند. اما اکنون پس از مدت ها به لطف کمپانی ژاپنی Elecom، کیبورد لیزری الکام در ژاپن به فروش می‌رسد. این محصول مجهز به بلوتوث بوده و کاربران تلفن های اندرویدی و آیفون می‌توانند از آن به راحتی استفاده کرده و بر سرعت تایپ خود بیافزایند. اگر به خرید این محصول تمایل دارید باید تا 10 آوریل صبر کنید.

نور این کیبورد لیزری بر روی زمین و هر سطح دیگری قابل مشاهده است. این کیبورد قادر است 350 دکمه ای که در هر دقیقه فشار داده می‌شود را تشخیص دهد و حساسیت بالایی نیز دارد.
در ادامه مشخصات کامل تر این کیبورد لیزری مجازی جذاب را مشاهده می‌کنید. اگر این محصول در بازار کشور موجود بود اقدام به تهیه آن می‌کردید یا آن را وسیله ای بی مصرف می‌دانید؟
Manufacturer / Model Projection Bluetooth Keyboard For Apple/Android
Connection Method Bluetooth radio system (R) / Bluetooth 2.0 Class2 / HID profile (Human Interface Device)
Compatible Models iPad2, iPad, iPhone4, iPhone3GS (iOS4.0~), iPod touch (32GB/64GB),Mac OS X (10.5~10.5.8, 10.6~10.6.8, 10.7~10.7.2),Bluetooth RHID profile Android terminal
Communication System GFSK system
Radio Frequency  2.4GHz
Radio Distance ~10m
Key Type Projection type
Key Arrangement English 66 keys
Key Pitch 19mm
Brightness 3 stage
Continuous Using Time about 2 hours
Keyboard Size W38xD29xH75mm (1.5"x1.1"x2.9")
Box Contents Main body / Charger Cable (miniB=USB A, 1.1m) , Finger strap

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 ... 14 15 16 [17]   بالا

پرش به :