***** اخبار گوشی های نوکیا ***** - * - 04 خرداد 1391,ساعت 11:17:14

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 2 3 [4] 5   بالا
موضوع: ***** اخبار گوشی های نوکیا *****  (دفعات بازدید: 2858 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
13 آبان 1390,ساعت 20:11:28
پاسخ #45 در:
rap
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 4

تازه وارد
*
محبوبيت : 1
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 9
پاسخ : ***** اخبار گوشی های نوکیا *****
نوکیا Kinetic گوشی انعطاف‌پذیر

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .لندن، انگلیس- تیم ویدئوی وبلاگ جهانی نوکیا ویدئویی از یکی از فناوری‌های آینده در گوشی‌های نوکیا توسط تاپانی جکینن، رئیس بخش طراحی، آپلود کردند و آن چیزی نیست جز یک گوشی انعطاف‌پذیر!
همان طور که در این ویدئو مشاهده می‌شود، کاربر می‌تواند گوشی منعطف نوکیا Kinetic را خم کند، فشار دهد و حتی پیچ و تاب دهد.
نوکیا Kinetic در همایش Nokia World 2011 در مرکز اکسل شهر لندن، یکی از ستاره‌های جذاب بود.
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
این لمسی‌ترین گوشی است که ما تاکنون دیده‌ایم. هیچ کس در برابر انعطاف و انحنای نوکیا Kinetic حرفی برای زدن ندارد. این گوشی مانند بازی bubble-wrap اعتیادآور است. اما نباید فراموش کرد که اسباب‌بازی نیست.
با پیچ دادن گوشی به سمت جلو می‌توان فایل‌ها را مرور کرد و عمل پیچ دادن، سرعت را کنترل می‌کند. هر بیشتر پیچ دهید، سریع‌تر می‌توانید مرور کنید. اگر زیاد دور شدید خیلی راحت گوشی را به آرامی پیچ دهید تا به فایل یا مخاطبی که به دنبالش بودید دسترسی پیدا کنید. برای اجرا می‌توان گوشی را خم کرد یا آیتمی را در منو باز کرد.
اگر تلفن شما زنگ زد، می‌توان به راحتی آن را کنار گوش برده و با فشارد دادن آن به تماس پاسخ داد.
از تاپانی پرسیدند: چگونه شکل و عملکرد، دست‌ در دست هم گذاشته و به این جا رسیدند؟
“این چیزی فراتر از صفحه‌لمسی است، اما هیچ تصمیمی برای جایگزین کردن آن وجود ندارد. این یک مولتی‌مدل است. مواردی وجود دارد که صفحه‌لمسی‌ها برترند، اما گاهی اوقات صفحه‌لمسی‌ها کار نمی‌کنند؛ مثل وقتی که در زمستان شما دستکش دارید.

بنابراین، Kinetic یک قابلیت پیچ دادن، فشار دادن و خم کردن هم برای بزرگنمایی انگشتی در صفحه‌نمایش لمسی اضافه دارد.”
تاپانی می‌گوید: “شما حتی می‌توانید برای آن تنظیمات امنیتی خاصی انجام دهید. به طوری که گوشی شما تنها زمانی کار می‌کند که شما آن را به دست بگیرید. در واقع شیوه در دست گرفتن تلفن همراه توسط شما را می‌شناسد.”
“این گوشی نمونه یا پروتو نشان می‌دهد که چقدر تعامل می‌توانید طبیعی و حسی باشد. این کار هنگام مرور، به شما نهایت کنترل را می‌دهد. مثل وقتی که هنگام رانندگی، وقتی فرمان خودرو را بیشتر می‌پیچانید، ماشین سریع‌تر حرکت می‌کند. این هم همان‌طور است.  با خم کردن و پیچاندن و لمس صفحه‌نمایش، شما می‌توانید هم‌زمان یک، دو، سه و حتی چهار کار را با هم انجام دهید.”
کاربردهای چنین دستگاه‌هایی نامحدود است. خیلی راحت می‌توان که این دستگاه‌ها را در انحنای داشبورد ماشین گذاشت و با عدم وجود کلید در این دستگاه‌ها به راحتی می‌توان آنها را ضد آب ساخت.
از نظر راحتی، دستگاه‌هایی مانند Kinetic به راحتی در جیب جا می‌شوند و به شیوه قرار گرفتن ما، خودشان را شکل می‌دهند.
گوشی‌های Kintic تقریبا تا سه سال دیگر وارد بازار خواهد شد. بنابه گفته تاپانی، نوکیا همه فناوری ساخت آن را دارد.  Tongue $71

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

meysam

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

یاد اون روزا که میومدیم ساده دل
بهنام
پرچم بالاست

خارج شده است
13 آبان 1390,ساعت 20:16:08
پاسخ #46 در:
rap
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 4

تازه وارد
*
محبوبيت : 1
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 9
پاسخ : ***** اخبار گوشی های نوکیا *****
Nokia E7 قابليت های

لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .ندن، انگلیس- نوکیا با خوشحالی ورود عضو جدیدی به خانواده نوکیا N9 را معرفی کرد. این عضو جدید، نسخه سفید رنگ و تحسین‌برانگیز نوکیا N9 است.
مژده به کسانی که نوکیا N9 دارند: به زودی گوشی شما با به‌روزرسانی نرم‌افزاری جدید، تجربه کاربری جدیدی پیدا می‌کند.
این روزها مدل سفید رنگ گوشی‌ها در بازار حسابی غوغا می‌کند. پس چرا نوکیا N9 به رنگ سفید نباشد؟ فرانک زیلیکنس، مدیر بازاریابی نوکیا N9 در این مورد گفت: «روند ساخت محصولات سفید زیبا کاملا پیچیده است و ما می‌خواستیم مطمئن شویم که بهترین کیفیت ممکن را به مشتری‌هایمان ارائه دهیم.»
نوکیا N9 سفید با خواهران مات خود به رنگ‌های مشکی و سرخابی و آبی کمی فرق دارد، زیرا کمی صیقل داده شده و براق‌تر است. این گوشی در سه ماه پایانی ۲۰۱۱ ابتدا با نسخه ۶۴ گیگابایت در دسترس خواهد بود.  Grin
 angel
خبر مهم دیگر در مورد نوکیا N9، به روزرسانی نرم‌افزار آن است که کاربران در سه ماه پایانی ۲۰۱۱ می‌توانند آن را دانلود کنند. این به‌روزرسانی شامل بهبودهایی در قابلیت استفاده، مانند کلیدهای کنترل موسیقی از قفل صفحه یا بستن برنامه‌ها با لمس کششی پیش‌فرض به پایین و خواندن برچسب NFC است. Smiley Azn

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

meysam

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

یاد اون روزا که میومدیم ساده دل
بهنام
پرچم بالاست

خارج شده است
17 دي 1390,ساعت 20:17:24
پاسخ #47 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
نوكيا سراغ يك سيستم عامل ديگر رفت
نوكيا سراغ يك سيستم عامل ديگر رفت

شرکت نوکیا که در یکی دو سال اخیر موفقیت چندانی از سیستم عامل ویندوزفون مایکروسافت به دست نیاورده، اخیراً موفق شده است سیستم عامل هوشمندساز AS را از شرکت فرد کاپیتال(Fred Capital) خریداری کند.

سیستم عامل این شرکت نروژی از آن رو هوشمندساز خوانده می‌شود که می‌تواند محیط کاربری گوشی‌های معمولی را شبیه گوشی‌های هوشمند کند.

به گزارش سه نسل به نقل از همكاران سيستم، شرکت فرد کاپیتال اعلام کرده است که در نوامبر ۲۰۱۱ قرارداد فروش سیستم عامل خود را با نوکیا امضا کرده است.
این شرکت از انتشار جزئیات بیشتری درباره این قرارداد خودداری کرده است.

سیستم عامل AS که قبلاً از آن با نام کاوالبرگ‌ ای اس یاد می‌شد، در سال ۲۰۰۷ توسط شرکت فرد کاپیتال طراحی شد.
این سیستم عامل بر روی گوشی‌های معمولی غیرهوشمند نصب می‌شود و محیط کاربری آنها را شبیه گوشی‌های هوشمند می‌کند و انعطاف پذیری خاصی به آنها می‌دهد.

مهم‌ترین ویژگی این سیستم عامل در این است که با سخت‌افزارهای متوسط و معمولی قابل نصب است و قابلیت استفاده و کارایی گوشی‌های معمولی را افزایش می‌دهد.
کاربران به کمک این سیستم عامل می‌توانند به نوعی کار با یک گوشی هوشمند را تجربه کنند.

شرکت نوکیا که برای مدت طولانی یکه‌تاز بازار گوشی‌های همراه بود، هنوز نتوانسته در بازار پرسود گوشی‌های هوشمند جایگاه مناسبی به دست آورد.
این شرکت تاکنون چندین محصول تحت دو نسخه از سیستم عامل ویندوز فون را تولید و آنها را در چندین کشور توزیع کرده است، اما نتیجه دلخواه خود را به دست نیاوده است.

شرکت نوکیا تاکنون در باره هدف خود از خرید سیستم عامل هوشمندساز AS اظهار نظر نکرده است، اما انتظار می‌رود این شرکت در نمایشگاه محصولات الکترونیکی(CES) که بزودی در لاس وگاس آمریکا برگزار می‌شود، حضور پررنگی داشته باشد و برنامه‌های خود را برای آینده این بازار اعلام کند.

این فیس بوک من

خارج شده است
18 دي 1390,ساعت 12:52:33
پاسخ #48 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پرفروش ترین های نوکیا در بازار را بشناسید
پرفروش ترین های نوکیا در بازار را بشناسید

فروشندگان گوشی های نوکیا مدل های X2 303 ، 300 و 7230 را به عنوان خوش فروش ترین های این برند در سطح بازار تلفن همراه معرفی کردند.

به گزارش سه نسل به نقل از فعالان بازار، امکانات و قیمت مناسب مدل های فوق باعث شده تا بیشتر مشتریان به خرید این گوشی ها در بازار بپردازند.

چهار مدل فوق به ترتیب با گارانتی متفرقه با قیمت  130، 210 ، 157 و 144 هزار تومان در اختیار مشتریان قرار می گیرد.

گوشی X2  نوکیا از امکاناتی همچون دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی، ارتقا حافظه داخلی توسط مموری کارت تا 16 گیگابایت و صفحه نمایش tft 2.2 اینچی با قابلیت نمایش 256 هزار رنگ بهره می برد.

همچنین از امکانات گوشی 303 این برند می توان به دوربین عکاسی و فیلمبرداری 3.2 مگاپیکسلی، ارتقا حافظه داخلی توسط مموری کارت تا 32 گیگابایت ، صفحه نمایش tft 2.6 اینچی با قابلیت نمایش 256 هزار رنگ ، پردازنده یک گیگاهرتزی اشاره کرد.

همچنین  از قابلیت های تعبیه شده در گوشی 7230 نوکیا می توان به صفحه نمایش tft 2.4 اینچی با قابلیت نمایش 256 هزار رنگ، عکاسی و فیلمبرداری 3.15 مگاپیکسلی و ارتقا حافظه داخلی توسط مموری کارت تا 16 گیگابایت اشاره کرد.

این فیس بوک من

خارج شده است
19 دي 1390,ساعت 19:45:51
پاسخ #49 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ده نکته جالب در مورد نوکیا که نمی دانستید
ده نکته جالب در مورد نوکیا که نمی دانستید

یکی از شرکت های بزرگ در زمینه تولید گوشی های همراه، شرکت نوکیا است. مشتریان گوشی های نوکیا در جهان و ایران بسیار زیاد هستند و غالبا تمایل به تهیه این مارک گوشی در ایران بیشتر از سایر گوشی ها بوده است.

به گزارش سه نسل و به نقل از آی تی نیوز، گوشی های نوکیا تفاوت ها و نکات جالبی را در دل خود دارند که دانستن آن ها علی الخصوص برای دوستداران این نوع از گوشی ها می تواند بسیار جذاب باشد.

با هم ده نکته از این نکات جالب را می‌خوانیم:
۱- صدای زنگ مخصوص نوکیا به نام ” Nokia tune” ، آهنگی است که در حقیقت ” گرین والس” نام دارد و توسط آهنگساز معروف اسپانیانی به نام فرانسیسکو تارگ در قرن ۱۹ میلادی نواخته شده است. در ابتدا این آهنگ با همان نام گرین والس بر روی گوشه های نوکیا بود. اما از سال ۱۹۹۸ بعد از آن که این صدا به صدای آهنگ نوکیا معروف شد به نام فعلی تغییر پیدا کرد.

۲- اولین ارتباطی که از طریق GSM ، سیستم ارتباطات جهانی برقرار شد، در سال ۱۹۹۱ در هلسینکی با حمایت شبکه نوکیا بود که برای نخست وزیر فینلند، هری هلکری، توسط گوشی نوکیا صورت گرفت.

۳- درحال حاضر نوکیا بزرگترین تولید کننده دوربین های دیجیتال به شمار می‌رود، زیرا با توجه به دوربین های ویژه موبایل توانسته است گوی سبقت را از تولید کنندگان قدیمی دوربین ها برباید.

۴- صدای مخصوصی که برای صدای پیام های کوتاه در گوشی های نوکیا است عینا صدای دستگاه تلگراف به هنگام زدن کلمه sms است.
همچنین صدای تلگراف به هنگام درج عبارت “connecting people”، با روند تصاعدی صدای زنگ ها مشابهت دارد.connecting people، به معنای به هم رساندن انسان ها است و شعار شرکت نوکیا می‌باشد. صدای استاندارد (Standard) نیز در این گوشی ها با صدای M(message) در تلگراف ها یکی است.

۵- فونت یا همان نوع حرف که در نوکیا به صورت شرکتی در آمده است و در کلیه بخش های راهنمایی، نوشتاری این گوشی ها کاربرد دارد AgfaMonotype Nokia Sans font نام دارد که توسط اریک اسپیکرمن طراحی شده است.

۶- در آسیا، رقم ۴ هرگز برای نام هیچ یک از مدل های گوشی نوکیا عنوان نشده است زیرا در بیشتر مناطق جنوبی و شرق آسیا عدد ۴ ، عدد بدشانسی است.
۷٫ نوکیا در سال ۲۰۰۶ ، در لیست مجله فورچن به عنوان قابل تحسین ترین شرکت ها در رده بیستم ایستاد. در حالی که مقام اول در زمینه شبکه های ارتباطی را کسب کرده بود و چهارمین رده را در شرکت های غیر آمریکایی.

۸- بر خلاف سایر گوشی های مدرن امروز در بازار، گوشی های نوکیا از زمانی که ارتباط برقرار می‌شود ، زمان مکالمه را ثبت نمی کند بلکه از همان زمانی که شروع به تماس گرفتن می کنید ، زمان مکالمه محسوب می‌شود (البته به غیر از گوشی های سری ۶۰ مانند ۶۶۰۰).

۹- گاهی نوکیا را با نام آیکون (aikon) صدا می‌ کنند . البته کلمه آیکون برای کسانی که از نوکیا استفاده نمی‌کنند و محققین در زمینه نرم افزارهای کامپیوتری معنی دیگری دارد.

۱۰- نام شهری که نوکیا در آن متولد شده از رودی که از این شهر می گذرد گرفته شده است. این شهر که خود نیز نوکیا نام دارد، نام رودی که از آن عبور می‌کند “نوکیان ویرتا” است.
این نام نیز خود از کلمه قدیمی در زبان فنلاندی گرفته شده است که به معنای سمور سیاه است که البته در محتوای کلمه بیشتر معنی غم واندوه می‌دهد.

این فیس بوک من

خارج شده است
20 دي 1390,ساعت 16:49:30
پاسخ #50 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
نوکیا Lumia 900 رسما معرفی شد
نوکیا Lumia 900 رسما معرفی شد

سر انجام بعد از  شایعات فراوان  چشم مان به جمال لومیای جدید نوکیا روشن شد. با نمایشگر 4.3 اینچی از نوعClearBlack AMOLED با رزولوشن 800 در 480 و با 512 مگابایت رم و ویندوز فون مانگو.

دوربین 8 مگاپیکسلی لومیا 900 با لنز کارل زایس 28mm f/2.2 به نظر می رسد که کاملا مانند دوربین مدل Lumia 800 است. با فلش دو گانه ال ای دی و یک دوربین در جلو.

لومیا 900 از شبکه نسل چهارم و LTE پشتیبانی می کنند و فعلا برای اپراتور AT&T خواهد بود. پردازشگر آن 1.4GHz و تک هسته ای و با باطری 1840mAH است و با آن می توانید تا ۷ ساعت مکالمه و ۳۰۰ ساعت استند بای داشته باشید.

هنوز قیمت نوکیا Lumia 900 اعلام نشده است. اما از چند ماه دیگر آن را در بازار خواهید دید.

این فیس بوک من

خارج شده است
21 دي 1390,ساعت 11:51:25
پاسخ #51 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اعلام قیمت‌ گوشی‌ نوکیا و ال جی در بازار
اعلام قیمت‌ گوشی‌ نوکیا و ال جی در بازار

قیمت‌ها از میان گارانتی‌های اصلی انتخاب و درج شده است.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از دنیای اقتصاد، گوشی‌های بازار معمولا با میانگین ۱۰ تا ۲۵ هزار تومان اختلاف قیمت به فروش می‌رسد.

همچنین ممکن است گوشی‌های بدون گارانتی گاهی اوقات تا ۱۰۰ هزار تومان با گوشی‌های گارانتی دار اختلاف قیمت داشته باشد.

علامت – نشانگر کاهش قیمت و علامت + نشانگر افزایش قیمت و بدون علامت نشانگر ثبات قیمت نسبت به هفته گذشته است.

علامت ؟ بیانگر آن است که گوشی مورد نظر به دلیل عدم عرضه از سوی نمایندگان قانونی با قیمت‌های متفاوت و غیررسمی ارائه می‌شود.

این فیس بوک من

خارج شده است
05 بهمن 1390,ساعت 16:40:34
پاسخ #52 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
نوکیا Lumia 910 با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی در راه است
نوکیا Lumia 910 با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی در راه است

در نمایشگاه سی ای اس امسال شاهد معرفی رسمی  لومیا 900 نوکیا  بودیم. اما هنوز چند روزی از معرفی این گوشی ۸ مگاپیکسلی نگذشته که به نظر می رسد، این تلفن یک برادر دیگر نیز دارد که لومیا 910 نام دارد و دارای یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی است. فعلا در همین حد اطلاعات وجود دارد که این تلفن احتمالا در ماه مه و در اروپا وارد بازار خواهد شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
17 بهمن 1390,ساعت 11:59:10
پاسخ #53 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پیش خرید Lumia 900 در فروشگاه مایکروسافت آغاز شد
پیش خرید Lumia 900 در فروشگاه مایکروسافت آغاز شد

پیش فروش ستاره تلفن های ویندوزی، Lumia 900، برای کاربران امریکایی آغاز شد. Lumia 900 در حال حاضر بهترین تلفن مجهز به Windows Phone می باشد و قرار است ابتدا از طریق سرویس دهنده مخابراتی AT&T عرضه شود. Lumia 900 نسبت به نسخه قبلی یعنی Lumia 800 شباهت زیادی دارد اما سایز صفحه نمایش آن بزرگتر است. انتظار می رود این تلفن نوکیا تا یک ماه دیگر رسما وارد بازار شود. جزئیات بیشتر را در ادامه بخوانید.

پیش خرید Lumia 900 تنها برای کاربران امریکایی و با پرداخت 25 دلار و از طریق فروشگاه آنلاین مایکروسافت انجام می شود. کاربران می توانند Lumia 900 را در یکی از رنگ های آبی و یا مشکی خریداری کند.

Nokia Lumia 900 دارای صفحه نمایش 4.3 اینچ با رزولوشن WVGA یا 800x480 پیکسل است که از فناوری ClearBlack نوکیا نیز پشتیبانی می کند. دوربین این تلفن ویندوزی نیز 8 مگاپیکسل با لنز Carl Zeiss است. یک دوربین 1.3 مگاپیکسلی نیز در جلوی گوشی برای مکالمه ویدیوی وجود دارد.

از دیگر مشخصات فنی Lumia 900 می توان به حافظه 512MB، پردازنده تک هسته ای با فرکانس 1.4GHz و حافظه ذخیره سازی داخلی 16GB اشاره کرد. شایعات حاکی از آن است که Nokia Lumia 900 طی قرارداد دو ساله با AT&T و با قیمت 99 دلار به فروش خواهد رسید.

هنوز زمان دقیق عرضه این تلفن در کشورهای دیگر و قیمت غیرقراردادی آن اعلام نشده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
22 بهمن 1390,ساعت 13:44:52
پاسخ #54 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
نخستین تبلت نوکیا رونمایی میشود
نخستین تبلت نوکیا رونمایی میشود

"کنگره  بین‌المللی تلفن‌همراه" که بزرگترین گردهمایی موبایلی جهان محسوب می‌شود و از تاریخ 27 فوریه 2012 در بارسلونای اسپانیا آغاز به‌کار می‌کند، موقعیتی برای معرفی یکی از بهترین گوشی‌های نوکیا خواهد بود.

به گزارش سه نسل به نقل از ایستنا ، پایگاه خبری Forbes در گزارشی جدید اعلام کرد نوکیا قصد دارد محصولی را در کنگره بین‌المللی تلفن‌همراه موسوم به MWC به نمایش بگذارد که بهترین محصول این شرکت محسوب می‌شود.

شرکت نوکیا  که طی دو سال گذشته در این نمایشگاه شرکت نکرده بود، امسال قصد دارد به MWC بازگردد و آخرین محصولات خود را در معرض دید عموم قرار دهد.

شرکت فنلاندی  نوکیا اعلام کرد که در نخستین روز  برگزاری این نمایشگاه یک کنفرانس  مطبوعاتی برگزار خواهد کرد و بهترین گوشی خود را به همراه جدیدترین محصولاتش به نمایش خواهد گذاشت.

شرکت نوکیا  در این نمایشگاه نسخه بین‌المللی از گوشی هوشمند Lumia 900 را مجهز به سیستم‌عامل ویندوزفون مایکروسافت به نمایش خواهد گذاشت. این گوشی ماه گذشته برای نخستین بار در نمایشگاه بین‌المللی CES 2012 آمریکا به نمایش درآمد تا شرکت مخابراتی AT&T آن را به دست کاربران برساند.

خبرهای رسیده  همچنین نشان می‌دهد که احتمالا نوکیا  در این نمایشگاه نخستین رایانه لوحی خود را به نمایش بگذارد که البته  هنوز اطلاعاتی از این رایانه لوحی منتشر  نشده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
28 بهمن 1390,ساعت 15:42:08
پاسخ #55 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
جدیدترین گوشی نوکیا با گارانتی رسمی به بازار آمد + عکس
جدیدترین گوشی نوکیا با گارانتی رسمی به بازار آمد + عکس

جدیدترین گوشی موزیک‌فون دوسیمکارته نوکیا موسوم به X2-02 با گارانتی اصلی نوکیا وارد بازار ایران شد.

به گزارش سه نسل به نقل از روابط عمومی نوکیا درایران، نوکیا X2-02 یک گوشی مناسب موسیقی‌محور با قابلیت تعویض آسان دوسیمکارت است و به کاربران امکان می‌دهد در حالی که با دوستان و اعضای خانواده در ارتباط می‌مانند، بتوانند به راحتی هزینه‌های خود را مدیریت کنند.

نوکیا X2-02 با برخورداری از آنتن اف‌ام داخلی، پخش‌کننده MP3، کلیدهای مخصوص پخش موسیقی، قابلیت ضبط، بلندگوهای داخلی برای پخش موسیقی و 32 گیگابایت ظرفیت حافظه، به کاربران امکان می‌دهد تا هزاران قطعه موسیقی را ذخیره و پخش کنند.

نوکیا X2-02 از قابلیت ویژه پردازش صدا برخوردار است که برای کاربر واضح‌ترین صدا را در یک گوشی ارزان‌قیمت فراهم می‌کند.

قابلیت Play via Radio (پخش از طریق رادیو) به کاربر امکان می‌دهد تا فهرست پخش خود را با سیستم موسیقی، بلندگوی خودرو و حتی گوشی موبایل دیگر به اشتراک گذارید.

علاوه بر این، این گوشی از پخش‌کننده موسیقی عالی و ضبط رادیو اف‌ام با کیفیت بالا (در بازارهای منتخب) برخوردار است که به کاربران امکان می‌دهد تا محتوای مورد علافه خود را به طور مستقیم از رادیو ضبط و پخش کنند.

یکی از قابلیت‌های نوکیا X2-02 قابلیت تعویض آسان سیمکارت یا Easy Swap است؛ به طوری که کاربر می‌تواند بدون خاموش و روشن کردن گوشی سیمکارت را تعویض کند.

مدیریت سیمکارت اختصاصی از دیگر ویژگی‌های این مدل نوکیا است که امکان مدیریت هزینه‌ها و ذخیره تنظیمات 5 سیمکارت متفاوت را فراهم می‌کند. به عبارت دیگر 1 تا 5 سیمکارت می‌توانند نام، زنگ و دفتر مخاطبان اختصاصی داشته باشند.

ابعاد گوشی 15در50در113 میلی‌‍متر و وزن آن 93 گرم به همراه باتری است. نوکیا X2-02 صفحه‌نمایش 2/2 اینچ با کیفیت 320×240 پیکسل و دوربین 2 مگاپیکسل دارد. این گوشی تا 9.7 ساعت مکالمه مداوم و 18.5 روز استندبای دوام می‌آورد.

نوکیا X2-02 هم اکنون در بازار ایران به طور رسمی با گارانتی نوکیا به فروش می‌رسد.

این فیس بوک من

خارج شده است
07 اسفند 1390,ساعت 07:19:55
پاسخ #56 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
رونمایی نوکیا از ویندوزفون‌های ارزان‌قیمت در بارسلون
رونمایی نوکیا از ویندوزفون‌های ارزان‌قیمت در بارسلون

همگی ما می‌دانیم که نوکیا سلطان سازنده تلفن همراه در جهان است و به نظر می‌رسد که مدیران نوکیا بسیار مشتاق هستند تا در کنگره جهانی موبایل نیز بر این موضوع تاکید کنند.

نوکیا بعد از عرضه تلفن همراه میان‌قیمت لومیا ۶۱۰ که نسخه جهانی لومیا ۹۰۰ بود قصد ارائه ویندوز فون‌های ارزان‌قیمت و میان‌قیمت را نیز در سال ۲۰۱۲ در سر دارد.

به تازگی اخباری منتشر شده که نوکیا را بزرگترین تولیدکننده ویندوزفون در جهان اعلام کرده است و غول تایوانی یعنی  HTC را به کنار زده است و البته این یک دستاورد بسیار بزرگ است با توجه به این نکته که نوکیا فروش ویندوزفون را از ۳ ماهه چهارم سال ۲۰۱۱ آغاز کرد.

همکاری نوکیا و ماکروسافت یک بمب خبری در دنیای تلفن همراه بود و هر دو در بخشی از بازار گوشی‌های هوشمند حاکم بودند ولی به هر حال در سال ۲۰۱۱ ویندوز فون و سیمبین کمتر از ۱۴ درصد از ترکیب فروش جهانی را در اختیار خود داشتند.

به طور یقین کنفرانس مطبوعاتی نوکیا در MWC دیدنی خواهد بود و باید منتظر ارائه دستگاه‌های جدید و ارزان قیمت از سوی این شرکت باشیم.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 10:10:37
پاسخ #57 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
معرفی Nokia Reading در مراسم خبری نوکیا: همه چیز را یکجا بخوان
معرفی Nokia Reading در مراسم خبری نوکیا: همه چیز را یکجا بخوانید

علی رغم وجود ابزارها و اپلیکیشن های فراوان و جذابی که در بازار برای سیستم عامل های مختلف جهت مطالعه محتوای الکترونیک وجود دارد، نوکیا هم در مراسم خبری امروز صبح خود در  MWC  اپلیکیشن ویژه ای را برای کاربران ویندوز فون 7 رونمایی کرد‫.‬

این برنامه که آن را Nokia Reading می نامند، تمامی فید اخبار و سایت ها، کتاب های الکترونیک و کتاب های صوتی (audio book)‌ شما را با یکدیگر جمع کرده و در یکجا با فرمتی شبیه یک مجله دیجیتال متحد می کند. حال شما می توانید به صورت آنلاین از این مجله دیجیتال استفاده کرده و یا اینکه محتوای جمع آوری شده در مجله را به صورت آفلاین در اختیار داشته و بدون نیاز به اینترنت به مطالعه آنها بپردازید.

این اپلیکیشن همچنین در جاهایی که امکان آن را داشته باشد، به نمایش محتوا به زبان محلی می پردازد و اخبار ویژه و Breaking News را هم بر روی Tileهای ویندوز فون به صورت لحظه ای و زنده برای شما به نمایش می گذارد.

نوکیا ریدینگ از ماه آوریل بر روی تمامی موبایل های نوکیای مجهز به WP7 قابل دسترس بوده و مهمتر از همه اینکه کاملا رایگان است.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 10:11:03
پاسخ #58 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
توسعه خط تولید نوکیا آشا سری ۴۰: Asha 202 و 203 و 302
توسعه خط تولید نوکیا آشا سری ۴۰: Asha 202 و 203 و 302

احتمالا با موبایل های سری 40 آشای نوکیا که در کنفرانس جهانی نوکیا در پاییز گذشته معرفی شدند، آشنا هستید. حالا در مراسم خبری امروز این شرکت در  MWC  شاهد معرفی مدل های جدیدتر این سری و توسعه خانواده با محصولات ۲۰۲، ۲۰۳ و ۳۰۲ بودیم‫.‬ مدل 202 برای جابجایی ساده سیم کارت بدون خاموش کردن موبایل (easy swap) طراحی شده است و مدل 203 یک گوشی تک سیم کارته بدون چنین قابلیتی است‫.‬ این موبایل ها بازار تولیدات ارزان قیمت را هدف گرفته اند و قرار است با ۴۰ بازی پیش فرض رایگان ‫(‬از قبیل Bejeweled, Need for Speed, Tetris, Sims Medieval ‫)‬ و سرویس های Nokia Life عرضه شوند.

مدل 302 اولین گوشی از سری 40 است که توانایی پشتیبانی از Microsoft Exchange را خواهد داشت، قابلیتی که به مدل های 303 قدیمی هم در آینده اضافه خواهد شد. این مدل صفحه لمسی ندارد، اما از پردازنده یک گیگاهرتزی و سرعت انتقال داده ۱۴.۴ مگابیت بر ثانیه بهره می برد. نوکیا آشا ۳۰۲ از هم اکنون با قیمت ۹۵ یورو در بازارهای اروپایی قابل خرید است.

دو مدل دیگر، یعنی ۲۰۲ و ۲۰۳ یا صفحه لمسی ۲.۴ اینچی و به قیمت ۶۰ یورو از چند هفته آینده به بازار عرضه خواهند شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 10:11:21
پاسخ #59 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
رونمایی از Nokia 808 PureView در کنفرانس نوکیا: سیستم عامل Belle و
رونمایی از Nokia 808 PureView در کنفرانس نوکیا: سیستم عامل Belle و دوربین 41 مگاپیکسلی!

ساعتی پیش مراسم خبری نوکیا در نمایشگاه  MWC  به پایان رسید و این شرکت یکی از شگفتی های کنفرانس جهانی موبایل امسال را رونمایی کرد‫:‬ Nokia 808 PureView

تلفن همراهی که برخی آن را جانشینی راستین برای نوکیا N8 می دانند. این موبایل که انتظار می رود از فصل آینده با قیمت ۴۵۰ یورو در اروپا به بازار عرضه شود، از سنسور تصویری با رزولوشن 41 مگاپیکسل برای عکاسی (۳۴ مگاپیکسل برای فیلمبرداری 16‪:‬9) بهره می برد! نوکیا برای دست یابی به چنین کیفیت تصویری از تکنولوژی خاصی برای الحاق پیکسل ها استفاده کرده که در آن هر ۵ پیکسل با هم ترکیب شده و تشکیل یک پیکسل را داده اند. اما این شرکت امیدوار است هنوز به عمق بیشتری رفته و رزولوشن های بالاتری را هم عرضه کند.

از دیگر مشخصات این دوربین-موبایل می توان به سیستم عامل سیمبیان Belle، پردازنده تک هسته ای ۱.۳ گیگاهرتزی، صفحه نمایش ۴ اینچی با رزولوشن 360 در 640 پیکسل (nHD) اشاره کرد. در این دستگاه از ۵۱۲ مگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی استفاده شده است ، شما امکان استفاده از حافظه جانبی microSD را هم دارید. لنز آن از نوع کارل زایس بوده و حتی در حالت فیلبرداری 1080p هم فوکوس ادامه داری را برای تان انجام می دهد و ارتباط شبکه آن در حالت HSPA تا ۱۴.۴ مگابیت بر ثانیه سرعت خواهد داشت.

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 2 3 [4] 5   بالا

پرش به :