***** اخبار سایر گوشی ها***** - * - 04 خرداد 1391,ساعت 11:17:40

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 ... 8 9 10 [11]   بالا
موضوع: ***** اخبار سایر گوشی ها*****  (دفعات بازدید: 4679 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
07 اسفند 1390,ساعت 07:19:05
پاسخ #150 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
سوکت شارژر جدید برای iPhone 5
سوکت شارژر جدید برای iPhone 5

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

بر اساس اخباری که سایت iMore به دست آورده، اپل در حال آماده سازی برای تغییر شکل ورودی شارژر تلفن های iPhone است. در صورت صحت این خبر، تغییر بزرگی در معماری کلیه دستگاه های شرکت اپل در راه است.

شرکت اپل همواره تمایل عجیبی برای کوچک کردن حجم لوازم الکترونیکی مورد استفاده در دستگاه های خود جهت جای دادن تعداد بیشتری از تکنولوژی ها داشته است. این مساله را میتوان از استفاده این شرکت از میکروسیم ها به جای سیم کارت های معمولی، انتقال آنتن موبایل ها از داخل دستگاه به دور بدنه محصول، عدم استفاده از کارت های SD و بسیاری از بهبود های انجام گرفته بر روی برد این دستگاه ها بخوبی مشاهده کرد.

داستانی در مورد استیو جابز بنیانگذار اپل وجود دارد که میگوید او روزی یک نمونه اولیه آیپاد را به درون یک آکواریوم انداخت. مسلما آب در داخل آن نفوذ کرد و حباب های هوایی از درون آیپاد غرق شده بیرون آمد. او گفت "ببینید. اینها حباب های هوا هستند. یعنی ما هنوز این داخل فضای خالی داریم. کوچک ترش کنید!"

زمانی که اپل سوکت های 30 پین را به عنوان پایه انتقال شارژ و دیتا برگزید، هنوز تکنولوژی هایی مثل iCloud، Air play و Bluetooth 4.0 توسعه نیافته بودند. بنابر این بار سنگین انتقال کلیه اطلاعات بر روی این سوکت بود.

اما امروزه پشتیبان گیری از اطلاعات به سادگی با iCloud امکان پذیر است. Wifi Sync میتواند حجم بزرگی از اطلاعات را انتقال دهد. تصاویر و ویدئو ها را نیز جهت پخش در تلویزیون به سادگی میتوان به صورت بی سیم به Apple TV منتقل نمود.

بنابر این زمان آن رسیده که مقداری از این بار سنگین انتقال اطلاعات از دوش سوکت 30 پین برداشته شود. پس میتوان این سوکت را کوچک تر نمود تا جای بیشتری برای تکنولوژی های جدید تر باز شود و دستگاه های نیز امکان کوچک تر شدن پیدا می کنند.

اپل نیز نشان داده است که ترسی از فتح مرز های جدید ندارد. بنابر این شاید مرز جدید آنها چیزی به نام Micro dock connector باشد.

این فیس بوک من

خارج شده است
07 اسفند 1390,ساعت 15:35:56
پاسخ #151 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
درز اطلاعات در آخرین لحظات: مشخصات کامل و عکس های HTC One X
درز اطلاعات در آخرین لحظات: مشخصات کامل و عکس های HTC One X

قرار است که فردا همزمان با شروع  MWC  اچ تی سی هم مراسم خود را در این کنفرانس شروع کند‫.‬ اما مثل اینکه قرار نیست درز اطلاعات حتی در این آخرین لحظات هم دست از سر شرکت ها بردارد و افراد کنجکاو ۲۴ ساعت هم نمی توانند صبر پیشه کنند‫.‬

HTC One X که قرار است یکی از سوگلی های شرکت اچ تی سی در کنفرانس موبایل امسال باشد، طبق شایعات موثق از چیپست چهار هسته ای 1.5 گیگاهرتزی تگرا 3 انویدیا بهره می برد‫.‬ این تلفن همراه هوشمند را صفحه نمایش نسل دوم سوپر ال سی دی اچ دی با رزولوشن 1280 در 720 پیکسل همراهی می کند که 4.7 اینچ قطر داشته و با لایه ای از  گوریلا گلاس ۲  محافظت می شود‫.‬

One X با حافظه داخلی ۳۲ گیگابایتی و رم ۱ گیگابایتی عرضه خواهد شد و امکان استفاده از کارت حافظه خارجی را روی آن ندارید‫.‬ اما شنیده می شود که قرار است به همراه آن یک اکانت دو ساله ۲۵ گیگابایتی رایگان DropBox توسط اچ تی سی عرضه گردد‫.‬

این موبایل هوشمند از یک دوربین ۸ مگاپیکسلی با لنز سوپر برایت F/2‪.‬0 و قابلیت فیلمبرداری 1080p بهره می برد. از امکانات ارتباطی آن می توان به HSPA با سرعت ۲۱ مگابیت بر ثانیه، وای فای، جی پی اس، یو اس بی و بلوتوث نسل سوم اشاره کرد.

HTC One X دارای سیستم عامل اندروید 4.0 بستنی حصیری بوده و احتمالا قیمتی حدود ۹۳۵ دلار خواهد داشت‫.‬ خب، این بار برای اطلاعات بیشتر لازم نیست وقت زیادی صبر کنید و تنها کافی است کمتر از ۲۴ ساعت منتظر بمانید و همه چیز را رسما از زبان مدیران HTC بشنوید. هرچند که احتمالا آنها هم چیزی بیش از این اعلام نخواهند کرد!

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Ali♥, علی 1360

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
08 اسفند 1390,ساعت 07:50:54
پاسخ #152 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پرچم‌دار ۴ هسته‌ای HTC هم معرفی شد
پرچم‌دار ۴ هسته‌ای HTC هم معرفی شد

حالا مشخصات One Xو تصاویر آن از سوی یکی از فروشندگان این تلفن همراه اعلام شده است.

از جمله مشخصات این تلفن همراه داشتن پردازنده چهار هسته‌ای ۱.۵ گیگا هرتزی تگرا ۳،۳۲ گیگابایت حافظه داخلی و صفحه نمایش ۴.۷ اینچی S-LCD2 با تفکیک پذیری ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل یا همان ۷۲۰P است.

در ضمن این تلفن همراه دارای سیستم شاتر دو گانه است بدین معنی که کاربر می‌تواند در هنگام فیلم‌برداری عکس‌های ۸ مگا پیکسلی نیز ثبت کند.
 مشخصات دیگر نیز عبارت از سیستم عامل اندروید ۴ و رابط کاربری سنس ۴ که به همراه شیشه محافظ گوریلا نسل دوم و ضخامت ۹.۲۹ میلی‌متری عرضه خواهد شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 10:10:20
پاسخ #153 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اپلیکیشن فتوشاپ تاچ برای آی پد معرفی شد
اپلیکیشن فتوشاپ تاچ برای آی پد معرفی شد

در روزگاری که تبلت ها کم کم تمام نیاز های ما را برآورده میکنند، شرکت ها نیز با ارائه نرم افزارهایشان برای تبلت ها سعی در حفظ مشتری خود در این بازار دارند. یکی از خبرهای خوبی که امروز در نمایشگاه دنیای موبایل منتشر شد، آمدن برنامه Photoshop Touch برای آیپد بود.

قطعا با نسخه دسکتاپ نرم افزار مشهور فتوشاپ کار کرده اید و با امکانات آن آشنا هستید، در نسخه تبلت که با نام فتوشاپ تاچ شناخته می شود، طبعا برخی از ویژگی ها حذف شده اند ولی قابلیت های اصلی برنامه حفظ شده و این موضوع اپلیکیشن فتوشاپ را به یکی از بهترین برنامه های موجود برای ویرایش عکس در تبلت، تبدیل کرده است.

علاوه بر افکت های موجود، امکانات مختلفی مانند دسترسی به دوربین آیپد و یا جستجوی تصاویر در گوگل از داخل خود برنامه در اختیار شما قرار گرفته است. شما حتی میتوانید از ناخن خود برای برش دقیق تر قسمت های مختلف عکس استفاده کنید. این اپلیکیشن اما از شبکه های اجتماعی هم غافل نشده و اجازه به اشتراک گذاشتن تصویر در فیسبوک و سپس مدیریت کامنت ها را به شما میدهد. در نهایت شما میتوانید پروژه خود را در سرویس ابری کمپانی ادوبی به نام Adobe Creative Cloud ذخیره کرده و ادامه کار را در نخسه دسکتاپتان انجام دهید.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 10:20:30
پاسخ #154 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ویوسونیک تلفن 2 سیم کارته ViewPhone 5e را با نمایشگر 5 اینچ و ا
ویوسونیک تلفن 2 سیم کارته ViewPhone 5e را با نمایشگر 5 اینچ و اندروید 4 معرفی کرد

ویوسونیک در کنگره جهانی موبایل علاوه بر تلفن 3.5 اینچی ViewPhone 4S یک تلفن 5 اینچی دیگر با نام ViewPhone 5e را نیز به نمایش گذاشت. رزولوشن صفحه نمایش 5 اینچی این تلفن 2 سیم کارته، WVGA یا 800 در 480 پیکسل می باشد، رزولوشن پایین این تلفن نشان دهنده تراکم کم پیکسل های نمایشگر است.

هرچند تراکم پیکسل ها در نمایشگر 5 اینچی ViewPhone 5e بسیار پایین است اما ویوسونیک قول داده که کیفیت تصویر آن قابل قبول باشد. کاربر می تواند دو سیم کارت مختلف را در این تلفن قرار دهد و بصورت همزمان از دو اپراتور مختلف استفاده نماید.

متاسفانه هنوز اطلاعات بیشتری در مورد میزان حافظه و یا پردازنده این تلفن در دسترس نیست و ویوسونیک نتوانسته آن را به نمایشگاه MWC 2012 برساند اما براساس اعلام این شرکت این تلفن با سیستم عامل اندروید 4 در سه ماه سوم سال 2012 و با قیمت 600 دلار وارد بازار جهانی خواهد شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 10:22:39
پاسخ #155 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تلفن Xolo X900 با پردازنده Medfiled محصول مشترک اینتل و لاوا
تلفن Xolo X900 با پردازنده Medfiled محصول مشترک اینتل و لاوا

تلفن اندرویدی Xolo X900 با همکاری اینتل و شرکت هندی لاوا به زودی وارد بازار می شود. این تلفن مجهز به پردازنده 1.6 گیگاهرتزی Medfield اینتل است و برروی آن اندروید 2.3.7 نصب شده است. از مهمترین مزایای X900 می توان به طراحی ظاهری زیبا و نمایشگر 4.03 اینچی باکیفیت  اشاره کرد. جزئیات بیشتر و گالری عکس Xolo X900 را در ادامه مشاهده کنید.

Xolo X900 مجهز به پردازنده تک هسته ای و 1.6 گیگاهرتزی Medfield Z2460 است. این پردازنده با وجود تک هسته ای بودنش آنقدر سریع است که تمام نرم افزارهای اندروید را به نرمی هر چه تمام تر اجرا می کند. جالب است بدانید که اینتل خود را برای ارائه Medfiled با فرکانس 2GHz آماده می کند و به زودی پردازنده جدید این شرکت برای ابزارهای موبایل نیز عرضه می شود.

نمایشگر 4.03 اینچی X900 دارای رزولوشن 1024 در 600 پیکسل است. این تلفن دارای دو دوربین 3 و 8 مگاپیکسلی در قسمت جلو و پشت گوشی است.

X900 دارای خروجی HDMI است که کاربر به کمک آن می تواند ویدیو و تصاویر را برروی صفحه نمایش بزرگ تلویزیون به نمایش درآورد.

ظاهر X900 زیبا و دوست داشتنی است و ضخامت آن نیز باریک به نظر می رسد. افرادی که شانس کار کردن با این تلفن هوشمندِ هندی را داشته اند از راحتی کار با آن و جای گرفتن راحت آن در دست صحبت کرده اند.

باتری 1460 میلی آمپر ساعتی X900 قادر است 14 روز در حالت استندبای و یا 7 ساعت پخش مداوم ویدیو با کیفیت 1080p را دوام بیاورد.

هنوز قیمت و زمان دقیق ورود این محصول به بازار اعلام نشده اما انتظار می رود X900 تا پیش از اتمام سه ماه اول سال 2012 وارد بازار هند شود.

علی 1360

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
13 اسفند 1390,ساعت 15:12:38
پاسخ #156 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
رونمایی از سریع‌ترین گوشی جهان توسط هواوی + عکس
رونمایی از سریع‌ترین گوشی جهان توسط هواوی + عکس

شرکت چینی هواوی در کنگره جهانی موبایل از یک گوشی هوشمند رونمایی و ادعا کرد که سریع‌ترین گوشی دنیاست.

به گزارش سه نسل به نقل از موبنا، گوشی جدید هواوی به پردازنده 5/1 گیگاهرتزی چهار هسته‌ای مجهز شده و با نام Ascend D به بازار عرضه می‌شود.

این گوشی با طراحی جمع و جور خود در میان گوشی‌های هوشمند 5/4 اینچی با پردازنده چهارهسته‌ای سرعت فوق‌العاده‌ای دارد و با داشتن سیستم عامل آندرویید 4.0 و سیستم مدیریت، مصرف باتری را تا 30درصد کاهش دهد.

در مراسم رونمایی از این گوشی، ریچارد یو، مدیرعامل  بخش گوشی‌های هواوی گفت: ما مهم‌ترین تقاضای کاربران از گوشی‌های هوشمند را در نظر گرفته‌ایم که از میان آنها می‌توان به سرعت، طول عمر باتری، کیفیت بالای تصویر و توانمندی‌های صوتی اشاره کرد.

وی گفت: حدود یک ماه پیش در نمایشگاه CES لاس وگاس، با Ascend P1 S به رکورد باریک‌ترین گوشی دنیا دست یافتیم. مفتخریم که این بار در کنگره جهانی موبایل 2012، سریع ترین گوشی هوشمند دنیا با نام Ascend D quad را معرفی می‌کنیم.

به گفته وی، صفحه نمایش این گوشی زیر نور مستقیم آفتاب تصویر واضحی را نمایش می‌دهد و با وجود امکانات صوتیDolby 5.1 Surround Sound و فناوری Audience earSmart™ تجربه خوبی را برای کاربران به ارمغان می‌آورد.

دوربین گوشی 8 مگاپیکسل BSI و دوربین دوم 3/1 مگاپیکسل است که امکان تصویربرداری با کیفیت 1080 پیکسل را فراهم می‌کند.

Ascend D quad یک باتری 1800 میلی آمپری دارد که تا دو روز استفاده معمولی را بدون نیاز به شارژ مجدد فراهم می آورد.

فناوری اختصاصی مدیریت مصرف بهینه باتری هم در این گوشی، امکان افزایش 30 درصد عمر باتری را در مقایسه با سایر گوشی‌ها فراهم می‌کند.

هواوی همچنین گوشی‌های هوشمند Ascend D quad XL و Ascend D1 را نیز معرفی کرده است. XL  باتری 2500 میلی آمپری دارد که امکان استفاده از آن را دو تا سه روز فراهم می‌کند و 9/10 میلی‌متر ضخامت دارد. گوشی Ascend D1 دارای پردازنده 5/1 گیگاهرتزی دو هسته‌ای و باتری 1670 میلی‌آمپری است.

سری Ascend D quad، فصل دوم 2012 در چین، استرالیا، اروپا، اقیانوسیه، آمریکای شمالی و جنوبی و خاورمیانه و Ascend D1 ماه آوریل 2012 به بازار عرضه خواهد شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
18 اسفند 1390,ساعت 21:41:57
پاسخ #157 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
جدیدترین گوشی ال جی معرفی شد + عکس
جدیدترین گوشی ال جی معرفی شد + عکس

جدیدترین گوشی ال جی با نام Optimus LTE Tag به بازار جهانی تلفن همراه معرفی شد.

کمپانی ال جی جدیدترین گوشی از سری گوشی های هوشمند LTE را در بازارکره جنوبی معرفی کرد. این گوشی که Optimus LTE Tag نام دارد، علاوه بر پشتیبانی از اتصالات بی سیم LTE، از فناوری NFC نیز برخوردار است.

این گوشی هوشمند جدید نام خود را از یک ویژگی منحصر به فرد با عنوان LG Tag+ گرفته که قادر است با استفاده از فناوری NFC با برچسب های قابل برنامه ریزی و ذخیره شده یا همان "Tag"ها ارتباط برقرار کرده و به صورت اتوماتیک تنظیمات گوشی را تغییر دهد.

این گوشی هوشمند با اجرا کردن Tagهای ذخیره شده، به هنگام ورود شما به محل کار گوشی را در حالت سکوت قرار داده و Wi-Fi را روشن می نماید.

از دیگر ویژگیهای این گوشی باریک می توان به پردازنده دوهسته ای 1.2 گیگا هرتزی، نسخه Gingerbread آندرویید 2.3 با قابلیت ارتقا به نسخه 4 (ICE Cream Sandwich) و صفحه نمایش 4.3 اینچی IPS اشاره نمود.

سیستم عامل  نسخه آندروید Gingerbread) 2.3)، حافظه 16 گیگا بایتی، صفحه نمایش 4.3 اینچ با وضوح تصویر(رزولوشن) 480 در800 پیکسل، دوربین پنج مگاپیکسلی به همراه فلاش LED،دوربین جلو 1.3 مگاپیکسل و پردازنده دو هسته ای 1.2 گیگا هرتزی از دیگر امکانات این گوشی به شمار می آید.

علی 1360

این فیس بوک من

خارج شده است
22 اسفند 1390,ساعت 17:58:18
پاسخ #158 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ویندوز 7 روی یک تلفن همراه، با ITG xpPhone 2 آشنا شوید
ویندوز 7 روی یک تلفن همراه، با ITG xpPhone 2 آشنا شوید

ممکن است افرادی پیدا بشوند که دلشان بخواد کل سیستم عامل ویندوز 7 را روی تلفن شان داشته باشند. راه حل برای این افراد استفاده از xpPhone 2 است که توسط شرکت ITG وارد بازار می شود.

این شرکت چینی معتقد است ویندوز 7 با وجود اینکه برای تلفن های هوشمند طراحی نشده اما کارایی های زیادی دارد و بنابراین مشتریان زیادی به سراغ محصولش می آیند.

اینجا یک تلفن با ضخامت 17.5 میلیمتر داریم که نمایشگری 4.3 اینچی با رزولوشن 800 در 480 پیکسل دارد که توسط شرکت شارپ تولید شده است و از مولتی تاچ هم پشتیبانی می کند.

می دانید که ویندوز 7 از پردازشگرهای ARM پشتیبانی نمی کند بنابراین در این تلفن از پردازشگر اتم اینتل سری Z5xx استفاده شده است که تا 2GHz سرعت خواهد داشت و تا ۲ گیگابایت رم هم روی آن قرار می گیرد.

یک حافظه ۱۱۲ گیگابایتی SSD هم تلفن را همراهی می کند تا خیالتان از نظر سرعت و حافظه راحت باشد و می توانید آن را با کارت حافظه میکرو اس دی هم افزایش بدهید. یک سوکت میکرو HDMI هم روی آن قرار گرفته که کار انتقال صدا، تصویر و دیتا و تبدیل به USB 2.0 را برایتان انجام می دهد.

دوربینی ۱.۳ مگاپکسلی هم به عنوان وب کم در جلو قرار گرفته و ورودی هدفون ۳.۵ میلیمتری هم در دسترس شما است. باطری هم 11.1Wh است که تقریبا دو برابر باطری تلفن های هوشمند رایج بازار است و البته چنین پردازشگری و این سیستم عامل به چنین باطری نیاز دارد.

این شرکت ادعا می کند که تلفن xpPhone 2 می تواند تا ۱۸ ساعت مکالمه برایتان کار کند و برای این که در مصرف باطری صرفه جویی بشود یک وضعیت تلفن ساخته که در آن حالت شما از امکانات یک تلفن معمولی استفاده می کنید. و البته اگر در حالت استفاده از ویندوز 7 باشید می توانید ۳ تا ۴ ساعت از باطری استفاده کنید.

در حالی که هنوز چندین ماه با ارایه ویندوز 8 نسخه نهایی فاصله داریم، این تلفن با ویندوز 7 از ماه آینده وارد بازار چین خواهد شد. و البته قیمت اش ارزان نخواهد بود. به گفته شرکت سازنده این محصول با قیمتی بین ۱۱۰۰ الی ۱۹۰۰ دلار به فروش خواهد رسید.

آنها می گویند xpPhone 2 ویژه برای مدیران و دولتمردانی است که می خواهند سیستم عامل شان را به راحتی به همراه داشته باشند. ضمن اینکه این تلفن از یک سیستم رمزنگاری مکالمات هم استفاده می کند که می تواند ارتباطی امن برای مکالمه در اختیار کاربر قرار بدهد.

علی 1360

این فیس بوک من

خارج شده است
22 فروردين 1391,ساعت 07:38:30
پاسخ #159 در:
Ali♥
مدیر یار
تشكر
-اهدا شده: 799
-دريافت شده: 635

*
محبوبيت : 67
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 738
reza2010 سابق
***** اخبار سایر گوشی ها*****
موتورولا Motoluxe به زودی در مجارستان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، طرفدارن آندروید در مجارستان به زودی می توانند به گوشی هوشمند مقرون به صرفه Motoluxe موتورولا دسترسی پیدا كنند. این گوشی در ماه اوریل از طریق اپراتور T-Mobile مجارستان موجود می شود و با قیمت 79.900 HUF معادل 355 دلار امریكا یا 270 یورو در اختیار كاربران قرار می گیرد. انتظار می رود T-Mobile این گوشی را با قرارداد دو ساله و قیمت پایین تر نیز عرضه كند.

از ویژگی های موتورولا Motoluxe می توان به نسخه 2.3 آندروید گوگل (Gingerbread) ، دسترسی به بیش از 450.000 نرم افزار از طریق Play Store گوگل ، منوی Moto Switch ، صفحه نمایش لمسی خازنی 4 اینچ با وضوح 480 x 854 پیكسل ، دوربین 8 مگاپیكسل با كانون اتوماتیك ، فلاش LED ، قابلیت فیلمبرداری ، پردازنده تك هسته ای 800MHZ ، پردازنده گرافیك 1GB ROM ، 512MB RAM ، Adreno 200 و محل كارت حافظه MicroSD تا 32GB اشاره كرد.

علی 1360

نگاهت را به کسی دوز که قلبش برای تو بتپه چشمانت را با نگاه کسی اشنا کن که زندگی را درک کرده باشه سرت را روی شانه های کسی بگذار که از صدای تپشهای قلبت تو را بشناسه آرامش نگاهت رو به قلبی پیوند بزن که بی ریاترین باشه لبخندت را نثار کسی کن که دل به زمین نداده باشه رویایت رو با چهره ی کسی تصویر کن که زیبایی را احساس کرده باشه چشم به راه کسی باش که تو را انتظار کشیده باشه اما عاشق کسی باش که تک تک سلولهای بدنش تقد

خارج شده است
صفحه: 1 ... 8 9 10 [11]   بالا
GoogleTagged: google mp4 t8788 5280

پرش به :