***** اخبار گوشی های سامسونگ ***** - * - 04 خرداد 1391,ساعت 11:18:05

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 2 [3] 4   بالا
موضوع: ***** اخبار گوشی های سامسونگ *****  (دفعات بازدید: 2125 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
20 دي 1390,ساعت 12:26:48
پاسخ #30 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
سامسونگ به اولین مشتریان ایرانی گلکسی نوت 50 درصد تخفیف
سامسونگ به اولین مشتریان ایرانی گلکسی نوت 50 درصد تخفیف می دهد

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

تبلت پرفروش و متفاوت Galaxy Note سامسونگ تا سه روز دیگر بصورت رسمی وارد بازار کشور می شود. این تبلت که در ماه اول ورودش به بازار جهانی با فروش فوق العاده یک میلیونی مواجه شد، حالا وارد بازار کشور می شود.  شرکت سامسونگ تصمیم دارد به مناسبت آغاز فروش گالکسی نوت در کشور، تخفیفات ویژه ای را برای متقاضیان این گوشی در نظر بگیرد. افرادی که زودتر اقدام به خرید می کنند تا 50 درصد تخفیف خواهند گرفت. توضیحات بیشتر را در ادامه بخوانید.

اگر منتظر ورود رسمی Galaxy Note با کارانتی معتبر بوده اید، انتظار به پایان رسید، ساعت 10 صبح روز یک شنبه 25 دی ماه 1390 ، گوشی گالکسی نوت در فروشگاه کامران (واقع در تهران، خیابان جمهوری، قبل از پل حافظ، تقاطع لاله) با تخفیف های فوق العاده به فروش می رسد.

بخاطر داشته باشید که تعداد گالکسی نوت های در نظر گرفته شده برای این منظور محدود می باشند و این تخفیفات که تا سقف 50% خواهند بود به اولین نفرات حاضر در فروشگاه تعلق خواهند گرفت. البته سامسونگ اعلام کرده که بین افرادی که در صف ایستاده اند نیز قرعه کشی ویژه ای برگزار خواهد کرد.

پس هر چه زودتر در فروشگاه حاضر باشید تخفیف بیشتری به شما تعلق می گیرد.

این فیس بوک من

خارج شده است
28 دي 1390,ساعت 14:03:34
پاسخ #31 در:
arashro
تشكر
-اهدا شده: 987
-دريافت شده: 437

زده به سیم آخر
*
محبوبيت : 148
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 666
همه شب خواب بینم خواب دیدار
گزارش تصویری از مراسم عرضه گلکسی‌نت سامسونگ در تهران
گزارش تصویری از مراسم عرضه گلکسی‌نت سامسونگ در تهران

صف‌های طولانی، ساعت‌ها انتظار و کاربرانی که برای خرید یک گجت از هفته‌ها قبل منتظر رسیدن روز موعود هستند، شما را یاد چه چیزی می‌اندازد؟ کاربرانی که امروز در صف خرید گلکسی‌نت سامسونگ ایستاده بودند، شاهد تجربه اولین مراسم عرضه گجتی به این شکل در ایران بودند؛ آن‌هم با شرایطی ایده‌آل!

تقریبا ساعت ۹ صبح بود که به محل مراسم یاد شده در خیابان جمهوری تهران رسیدم. صف طولانی کاربرانی که به داخل کوچه هدایت شده بودند، حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ نفر به‌نظر می‌رسید. نکته جالب در این مورد، (برخلاف تصوراتم) این بود که علی‌رغم تعداد زیاد افرادی که منتظر باز شدن درب فروشگاه بودند، صف کاملا منظم جلو رفته بود و از اغتشاش و دعوا هم خبری نبود! نفر اولی که جلوی این صف طولانی ایستاده بود می‌گفت که از ۴ صبح شنبه به آن‌جا آمده است؛ همراه با تعداد دیگری از دوستانش. بقیه هم تقریبا همان ساعت‌ها به محل رسیده بودند.

طی یک ساعتی که به شروع عرضه گوشی‌ها باقی مانده بود با چند نفر از افرادی که در صف بودند گپ کوتاهی زدم. ۱۰ نفر اول این صف قرار بود تا گلکسی‌نت سامسونگ را با ۵۰ درصد تخفیف خریداری کنند و ۹۰ نفر بعد از آن هم، تخفیفاتی ۴۰، ۳۰ و ۲۰ درصدی و نیز ۱۰۰ هزار تومانی دریافت می‌کردند. چهره خیلی از آن‌ها بخاطر خستگی چندین ساعته ماندن در آن صف، خواب‌آلود به‌نظر می‌رسید.
نهایتا ساعت ۱۰ صبح شد و کاربران، یکی یکی برای دریافت گلکسی‌نت‌های خود وارد فروشگاه شدند. در ادامه می‌توانید تصاویر منتخب وبلاگینا را از این مراسم مشاهده کنید.

منبع سایت وبلاگینا

یه یادت داغ بر دل مینشانم، ز دیده خون به دامن میفشانم
چو نی گر نالم از سوز جدایی، نیستان را به آتش میکشانم...

خارج شده است
12 بهمن 1390,ساعت 17:53:28
پاسخ #32 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
معرفی گوشی دو هسته ای سامسونگ + عکس
معرفی گوشی دو هسته ای سامسونگ + عکس

کمپانی سامسونگ در روز 30 ژانویه 2012 (10 بهمن 1390) گوشی هوشمند دیگری از خانواده گوشی های گالاکسی خود را معرفی نمود: گوشی گالاکسی اس ادونس (I9070 Galaxy S Advance).

به گزارش سه نسل، گوشی Galaxy S Advance به یک پردازنده دو هسته ای 1 گیگاهرتزی مجهز است که شاید بزرگترین وجه تمایز آن با گوشی تک هسته ای Galaxy S به حساب آید (برای مقایسه مشخصات این دو گوشی در قالب یک جدول به اینجا مراجعه نمائید.)

گوشی Galaxy S Advance دارای 768 مگابایت RAM بوده و در دو مدل 8 و 16 گیگابایتی به بازار عرضه خواهد شد. این گوشی همچنین از کارت microSD تا ظرفیت 32 گیگابایت پشتیبانی می کند.

صفحه نمایش Super AMOLED گوشی Galaxy S Advance قطری برابر 4 اینچ داشته و از رزولوشن 480 پیکسل در 800 پیکسل (WVGA) برخوردار است.

این گوشی از یک دوربین 5 مگاپیکسلی با قابلیت فوکوس خودکار و مجهز به فلش LED با امکان فیلمبرداری 720p با سرعت 30 فریم بر ثانیه بهره می برد. همچنین یک دوربین ثانویه 1.3 مگاپیکسلی برای مکالمات تصویری بر روی این گوشی تعبیه شده است.

گوشی Galaxy S Advance همانند دیگر گوشی های خانواده گالاکسی سامسونگ یک گوشی هوشمند مبتنی بر سیستم عامل اندروید گوگل است. از نسخه 2.3 سیستم عامل اندروید (ملقب به شیرینی زنجبیلی یا Gingerbread) همراه با واسط کاربر TouchWiz سامسونگ در این گوشی استفاده شده است.

کاربران همچنین می توانند از سرویس های Samsung Hubs -- نظیر هاب موسیقی (Music Hub)، هاب کتاب های الکترونیکی، مجلات و روزنامه ها (Readers Hub) و هاب بازی (Game Hub) -- و سرویس ارتباطی ChatON سامسونگ در این گوشی استفاده نمایند. ویژگی Find My Mobile نیز که امکان یافتن گوشی گم شده از طریق وب و یا پاک نمودن محتویات آن را در اختیار کاربر قرار داده و می تواند داده های روی گوشی را رمزگذاری نماید در این گوشی به کار گرفته شده است.

بنا به گفته سامسونگ گوشی Galaxy S Advance از ماه فوریه 2012 (اواسط بهمن 1390 به بعد) ابتدا در روسیه به بازار عرضه خواهد شد و پس از آن به تدریج در کشورهای مستقل مشترک المنافع، اروپا، آفریقا، خاور میانه، آسیای جنوب شرقی و جنوب غربی، آمریکای لاتین و چین روانه بازار می شود. در زمان تهیه این مطلب اطلاعاتی در مورد قیمت این گوشی ارائه نشده است.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

elena

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
17 بهمن 1390,ساعت 09:27:54
پاسخ #33 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سامسونگ گلکسی اس ۳ و آیفون ۵ ضد آب هستند!
سامسونگ گلکسی اس ۳ و آیفون ۵ ضد آب هستند!

در حال حاضر شایعات مختلفی پیرامون نسل سوم کهـکشانی سامسونگ وجود دارد ولی این یکی هیجان انگیزتر است زیرا یک خرده فروش بزرگ بریتانیایی عقیده دارد که تلفن همراه جدید سامسونگ علاوه بر داشتن جدیدترین فن آوری‌ها ضد آب نیز خواهد بود و همچنین بر اساس همین گزاش اپل نیز برای آیفون ۵ چنین خوابی دیده است.

شایع شده است که این دو تلفن همراه از قابلیت نانوکوتینگ بر روی تراشه‌های خود بهره می‌برند که آن را در برابر آب غیر قابل نفوذ می‌کند.

گفتنی است که این فناوری توسط شرکتی به نام Liquipel ابداع و توسعه یافته است که البته از فناوری مشابه نوکیا که در ماه اکتبر رونمای شد جدیدتر و مطمئن‌تر است و دارای محاسنی همچون عدم افزایش حجم و وزن تلفن همراه نیز است.

این فیس بوک من

خارج شده است
24 بهمن 1390,ساعت 12:24:01
پاسخ #34 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
یکی دیگر از میهمانان احتمالی کنفرانس بارسلونا: سامسونگ
یکی دیگر از میهمانان احتمالی کنفرانس بارسلونا: سامسونگ Galaxy Mini 2 لو رفت

هر چه به کنفرنس جهانی موبایل بارسلونا نزدیک می شویم، تعداد تلفن هایی که مشخصات و عکس آنها لو می رود، بیشتر می شود. و این بار نوبت به سامسونگ رسیده است که مشخصات گلکسی مینی 2 به بیرون درز کند. این گوشی علاوه بر اینکه در اندازه کوچک است، از نظر مشخصات سخت افزاری هم شامل حداقل های سری گلکسی است. صفحه نمایش آن قرار است ۳.۳ اینچی با رزولوشن 480 در 320 پیکسل باشد و با پردازنده ۸۰۰ مگاهرتزی اش اندروید نان زنجبیلی را به حرکت وا خواهد داشت.

متاسفانه با توجه به پردازنده نسبتا ضعیف، احتمالا نباید انتظار اجرای فلش آدوبی را بر روی آن داشته باشید. این گوشی با HSDPA سازگار بوده و سرعت انتقال اطلاعات در آن به 7‪.‬2 مگابیت بر ثانیه می رسد. دوربین پشتی آن ۳ مگاپیکسلی بوده و تنها ۳ گیگابایت حافظه داخلی دارد. با توجه به اعلام سایت جی اس ام آرنا مبنی بر عرضه این موبایل در اواخر ماه میلادی جاری، احتمالا شاهد رونمایی از آن در MWC یا کنفرانس جهانی موبایل خواهیم بود.

این فیس بوک من

خارج شده است
05 اسفند 1390,ساعت 07:58:23
پاسخ #35 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
فروش ۲۰ میلیون سامسونگ گلکسی‌اس‌دو در ۱۰ ماه!
فروش ۲۰ میلیون سامسونگ گلکسی‌اس‌دو در ۱۰ ماه!

سامسونگ گلکسی اس دو پرچم‌دار شرکت سامسونگ در بازار گوشی‌های هوشمند اندرویدی است و پس از رسیدن به فروش ۵ میلیون در ۳ ماه و ۵ میلیون در تنها دو ماه، حالا این شرکت فروش ۱۰ میلیون عددی را اعلام می‌کند.

سامسونگ گلکسی اس نیز در مجموع به ۲۲ میلیون فروش دست پیدا کرد که البته در ۷ ماه به فروش ۱۰ میلیون عددی دست پیدا کرد که ۳ ماه از گلکسی اس دو کمتر بوده و در این زمینه از نسل دوم خود موفق‌تر بوده است.

این فروش خوب بوده است اما دیگر باید این تلفن همراه را نیز بازنشسته بدانیم زیرا جانشین این تلفن همراه در هفته آینده در کنگره جهانی موبایل بارسلون یا در ۱۵ مارچ رونمایی خواهد شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
07 اسفند 1390,ساعت 11:58:11
پاسخ #36 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
معرفی Galaxy Beam تلفنی با ویدیو پروژکتور از سامسونگ
معرفی Galaxy Beam تلفنی با ویدیو پروژکتور از سامسونگ

هر چند ممکن است شما هم مثل ما از تکرار شدن اسم گلکسی روی تمام تلفن ها و تبلت های سامسونگ خسته شده باشید، اما این تلفن جدید سامسونگ که ساعتی پیش در نمایشگاه دنیای موبایل بارسلون معرفی شد، دارای یک پروژکتور است که می تواند تصاویر اچ دی را تا سایز ۵۰ اینچ با روشنایی ۱۵ لومن روی پرده یا دیوار بیاندازد.

یک اپلیکیشن اختصاصی برای تلفن Galaxy Beam نوشته شده که به کاربر اجازه می دهد تصاویر و ویدیو را از پروژکتور تلفن پخش کند. ضمن اینکه امکان پخش بازی ها نیز روی پروژکتور ۵۰ اینچی وجود دارد! تصورش را بکنید، می توانید بازی های اندروید محبوب تان را به جای نمایشگر کوچک ۴ اینچی روی دیوار بیاندازید و در اندازه ۵۰ اینچی بازی کنید.

خود تلفن دارای پردازشگری دو هسته ای 1GHz با اندروید 2.3 است. نمایشگر هم 4 اینچی و WVGA به حساب می آید. باطری هم 2000mAh است.

تلفن Galaxy Beam با ۸ گیگابایت حافظه داخلی و ۶ گیگابایت رم! ارایه می شود (این عدد به نظر غیر عادی می آید اما فعلا سامسونگ چنین اعلام کرده اما شاید اشتباه تایپی وجود داشته باشد) امکان اضافه کردن حافظه از طریق ورودی میکرو اس دی نیز تا ۳۲ گیگابایت وجود دارد.

دوربین های این تلفن هم شامل یک ۵ مگاپیکسلی و یک ۱.۳ مگاپیکسلی در جلو است و قابلیت فیلم برداری به صورت 720p وجود دارد.

سامسونگ هنوز چیزی در مورد قیمت و زمان ارایه به بازار این تلفن اعلام نکرده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
08 اسفند 1390,ساعت 07:44:07
پاسخ #37 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تلفن سامسونگ Galaxy S III: با نمایشگر 4.8 اینچی و بدنه سرامیکی
تلفن سامسونگ Galaxy S III: با نمایشگر 4.8 اینچی و بدنه سرامیکی

گلکسی S III قرار نیست در نمایشگاه امسال دنیای موبایل معرفی شود و آخرین شایعات حکایت از معرفی اش در  ماه می دارد.  اما تا اینجا برخی مشخصات آن لو رفته است.

امروز هم خبرهای جدیدی از این تلفن منتشر شد. بر مبنای اطلاعات جدید، سامسونگ قصد دارد گلکسی S III را در ۵۰ بازار مختلف وارد بازار کند تا یک ارایه جهانی گسترده برای تلفن محبوب اش داشته باشد. اما قسمت جالب تر این است که به نظر می رسد در گلکسی اس سوم ما با یک نمایشگر 4.8 اینچی مواجه هستیم.

البته نوع این نمایشگر هنوز مشخص نیست. اما پیش بینی می شود که از نوع Super AMOLED Plus HD باشد. نکته جدید دیگر این است که بدنه و پشت این تلفن از جنس سرامیک خواهد بود. دیگر مشخصات گفته شده نیز شامل پردازشگر ۴ هسته ای و اندروید 4.0 و پشتیبانی از شبکه LTE است.

این فیس بوک من

خارج شده است
08 اسفند 1390,ساعت 07:51:17
پاسخ #38 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سامسونگ تلفن همراه اندرویدی را با پروژکتور تلفیق کرد!
سامسونگ تلفن همراه اندرویدی را با پروژکتور تلفیق کرد!

مدت زمان مدیدی است که خبر می‌رسد سامسونگ در حال ارائه تلفن همراهی با تلفیق با پروژکتورهای پیکو است و حالا دیگر این خبر به حقیقت پیوسته است.

شرکت سامسونگ امروز اقدام به پیش معرفی تلفن همراه سامسونگ بیم کرده است که یک دستگاه اندرویدی جدید به همراه پروژکتور اینترنال پیکو است.
 این تلفن همراه پیش از کنگره جهانی به صورت مختصر معرفی شده و اولین تلفن همراه سامسونگ در کنفرانس خبری این شرکت خواهد بود که صورت کامل معرفی خواهد شد.
 این تلفن همراه از رده تلفن‌های میان قیمت سامسونگ بوده که همراه پردازنده ۱ گیگاهرتزی دو هسته‌ای، صفحه نمایش ۴ اینچی Super AMOLED و باطری با ظرفیت ۲۰۰۰mAh عرضه خواهد شد.

اندروید ۲.۳ در این تلفن همراه بکار خواهد رفت و در مورد پروژکتور درونی بیم البته دارای کیفیت ۱۵ لومنس نیست ولی طبق ادعای سامسونگ قادر است تا تصاویر ۵۰ اینچی خلق کند.

دوربین ۵ مگاپیکسلی به همراه ۸ گیگابایت حافظه داخلی از سایر مشخصات این تلفن همراه پروژکتور پرتابل! است

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 10:09:53
پاسخ #39 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
مشخصات فنی سامسونگ Galaxy S III لو رفت
مشخصات فنی سامسونگ Galaxy S III لو رفت

در میان همه خبرهای مربوط به نمایشگاه بارسلون، این یکی مربوط به نمایشگاه نمی شود. اما در این گیر و دار، سایت BGR ادعا می کند به مشخصات فنی اصلی گلکسی S III دست یافته است.

تلفنی که قرار است چند وقت دیگر و در ماه می در یک مراسم مجزا توسط سامسونگ معرفی بشود. به هر صورت «بی جی آر» می گوید اینها مشخصات فنی قطعی این تلفن هستند:

- پردازشگر 1.5GHz چهار هسته ای Exynos ساخت سامسونگ.

- نمایشگر 4.8 اینچی تمام اچ دی 1080p با نسبت 16:9

- دوربین جلویی ۲ مگاپیکسلی و دوربین عقب 8 مگاپیکسلی.

- بدنه سرامیکی (که  قبلا هم  در مورد اش شنیده بودیم)

- پشتیبانی از نسل چهارم شبکه موبایل LTE

- اندروید 4.0

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 10:11:36
پاسخ #40 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
معرفی Galaxy S WiFi 4‪.‬2 سامسونگ در MWC: یک مدیا پلیر همه کاره
معرفی Galaxy S WiFi 4‪.‬2 سامسونگ در MWC: یک مدیا پلیر همه کاره

سامسونگ بر روی این PMP از دو دوربین استفاده کرده است: یک دوربین ۲ مگاپیکسلی در عقب و یک دوربین VGA برای تماس های ویدیویی در جلو. از امکانات ارتباطی این دستگاه می توان به بلوتوث 3‪.‬0، وای فای 802‪.‬11 b‪/‬g‪/‬n و USB 2‪.‬0 اشاره کرد.

باتری این مدیا پلیر ۱۵۰۰ میلی آمپری بوده و در دو مدل ۸ و ۱۶ گیگابایتی عرضه خواهد شد. البته امکان استفاده از کارت حافظه microSD تا ۳۲ گیگابایت را هم خواهید داشت. نکته جالب برای دوست داران بازی ها این است که Need for Speed: Hot Pursuit به صورت رایگان و پیش فرض بر روی گلکسی پلیر عرضه خواهد شد.

سامسونگ هنوز در خصوص قیمت این گجت دوست داشتنی اعلام نظر نکرده است، اما احتمال می رود که قیمتی حدود ۲۵۰ دلار داشته باشد.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 10:22:17
پاسخ #41 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سامسونگ تلفن Galaxy S Advance را در MWC به نمایش گذاشت
سامسونگ تلفن Galaxy S Advance را در MWC به نمایش گذاشت

سامسونگ تلفن Galaxy S Advance که اولین بار در ژانویه امسال معرفی شده بود را امروز در کنگره جهانی موبایل به نمایش گذاشت. این تلفن قدرتمند از نظر قیمت در بازه میانی قرار دارد و خمیدگی لبه های آن شبیه Galaxy Nexus است.S Advance مجهز به صفحه نمایش 4 اینچ Super AMOLED و پردازنده دو هسته ای است. گالری تصاویر و مشخصات دقیق فنی Galaxy S Advance را در ادامه مشاهده کنید.

نمایشگر 4 اینچی Galaxy S Advance دارای رزولوشن 800 در 480 پیکسل است و پردازنده دو هسته ای آن نیز 1 گیگاهرتز سرعت دارد. با وجود اینکه سامسونگ بروز رسانی ابزارهای خود به اندروید 4 را آغاز کرده اما این تلفن با اندروید 2.3 وارد بازار خواهد شد.

Galaxy S Advance دارای دوربین 1.3 مگاپیکسلی در جلو و 5 مگاپیکسلی در پشت است. این تلفن قادر به ضبط ویدیو با کیفیت 720p و 30 فریم در ثانیه است. Galaxy S Advance با حافظه 8 و 16 گیگابایت وارد به زودی وارد بازار جهانی خواهد شد.

Galaxy S Advance حدود 9.65 میلی متر ضخامت و 118 گرم وزن دارد.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 اسفند 1390,ساعت 10:23:03
پاسخ #42 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تبلت Galaxy Note 10.1 سامسونگ رسما معرفی شد
تبلت Galaxy Note 10.1 سامسونگ رسما معرفی شد

بالاخره وجود Galaxy Note ده اینچی رسما تایید شد و سامسونگ نیز سرتاسر غرفه خود در کنگره موبایل را با بنرهای بزرگ این محصول جذاب پوشانده است. همانطور که انتظار می رود Galaxy Note ده اینچی در واقع نسخه بزرگتر شده تلفن/تبلت 5 اینچی Galaxy Note است که از قلم دیجیتال S-Pen نیز پشتیبانی می کند. این تبلت مجهز به اندروید 4 و پردازنده دو هسته ای است. جزئیات بیشتر را به همراه گالری عکس Galaxy Note 10.1 در ادامه مطلب مشاهده کنید.

Galaxy Note 10.1 مجهز به اندروید 4 بهینه شده به همراه رابط کاربری مخصوص سامسونگ یعنی TouchWiz است. سامسونگ برای پشتیبانی اندروید از قلم S-Pen تغییرات زیادی در سیستم عامل اعمال کرده است. به عنوان مثال اگر کاربر دکمه قلم را فشار داده و دو بار روی صفحه نمایش تبلت تپ کند نرم افزار مخصوص نت برداری اجرا می شود. نسخه اولیه فوتوشاپ ادوبی نیز برروی این تبلت نصب شده است. کار کردن در فوتوشاپ با قلم دیجیتالی فوق العاده راحت و جذاب است و این قابلیت Galaxy Note 10.1 را به انتخاب مناسب طراحان تبدیل کرده است.

از نظر سخت افزاری به جز قلم دیجیتالی، مورد جذابی در تبلت وجود ندارد. Galaxy Note 10.1 مجهز به پردازنده 2 هسته ای Exynos با فرکانس 1.4 گیگاهرتز، دوربین 3 مگاپیکسلی در پشت، دوربین 2 مگاپیکسلی در جلو  است و رزولوشن صفحه نمایش آن نیز 1280x800 پیکسل می باشد.

از نظر پشتیبانی از شبکه های بی سیم نیز این تبلت از HSPA+ 21Mbps، بلوتوث و Wi-Fi پشتیبانی می کند. حافظه ذخیره سازی داخلی گلکسی نوت 10.1 نیز 64GB است و امکان افزایش حافظه از طریق اسلات میکرو اس دی نیز وجود دارد. همچنین یک اسلات برای جای گرفتن قلم در کنار تبلت تعیبیه شده است.

افرادی که شانس کار کردن با این تبلت را داشته اند، نحوه اجرای برنامه ها را بسیار شبیه به Galaxy Note پنج اینچی می دانند و اعلام کرده اند که Galaxy Note 10.1 نرم افزارها را بسیار روان و خوب اجرا می کند.

Galaxy Note 10.1 حدود 8.89 میلی متر ضخامت و 585 گرم وزن دارد.

سامسونگ به زودی SDK مربوط به S-Pen را نیز برای تولید کنندگان نرم افزار منتشر می کند تا نرم افزارهای سازگار بیشتری برای این تبلت تولید و عرضه گردند

این فیس بوک من

خارج شده است
18 اسفند 1390,ساعت 20:16:02
پاسخ #43 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
Galaxy Pocket موبایل جدید و ارزان قیمت سامسونگ
Galaxy Pocket موبایل جدید و ارزان قیمت سامسونگ

سامسونگ حالا که نمایشگاه MWC 2012 به پایان رسیده است امروز عضوی جدید از خانواده گوشی های هوشمند اندرویدی گلکسی خود را با نام Galaxy Pocket معرفی کرد.

این گوشی که قرار است از ارزان قیمت ترین گوشی های گلکسی سامسونگ باشد طبعاً دارای پردازنده قدرتمند یا صفحه نمایش SuperAMOLED نیست اما برای افرادی که به اندروید علاقه دارند و بودجه کمی دارند مناسب به نظر می رسد.

گلکسی پاکت از یک پردازنده تک هسته ای ۸۳۲ مگاهرتزی مانند Wave Y بهره می برد و صفحه نمایش آن ۲٫۸ اینچی اما با وضوح پایین QVGA یعنی ۲۴۰ x 320 پیکسل می باشد.

دوربین این مدل نیز دوربین ۲ مگاپیکسلی با فوکوس ثابت و بدون فلش می باشد.

۳ گیگابایت حافظه داخلی، بلوتوث ۳ و وای فای از دیگر مشخصات این گوشی ارزان قیمت اندرویدی خواهند بود و سیستم عامل آن اندروید ۲٫۳ نان زنجبیلی با محیط کاربری Touch Wiz UX می باشد.

هنوز قیمت و زمان عرضه دقیق این گوشی اعلام نشده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
29 اسفند 1390,ساعت 15:44:54
پاسخ #44 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تصویر و زمان عرضه Galaxy S3 سامسونگ به بیرون درز کرد
تصویر و زمان عرضه Galaxy S3 سامسونگ به بیرون درز کرد

بر اساس شایعاتی که از طریق وب‌سایت Reddit منتشر شده٬ پیش‌بینی می‌شود نسل سوم تلفن‌ هوشمند اندرویدی سامسونگ، Galaxy S III روز 22ام ماه می یعنی حدود 2 ماه و نیم دیگر به دست طرفدارانش برسد. در ادامه جزئیات بیشتری از این تلفن هوشمند را مشاهده می‌کنید.

بر اساس عکسی که به بیرون درز کرده، بدنه گوشی Galaxy S3 سرامیکی است٬ در حالیکه جنس بدنه Galaxy S2 پلاستیکی است.

بر اساس اطلاعات نمایش داده شده در تصویر بالا، گوشی Galaxy S3، قرار است روز 22 ماه می، ساعت 6 بعد از ظهر در لندن، رونمایی شود.

با توجه به تصویری که گوشی گالاکسی S3 را از کنار نشان داده، می‌توانیم در بیابیم که سامسونگ قصد دارد باریکی گوشی را به رخ رقبا بکشد. بنابراین پیش‌بینی می‌شود که Galaxy S3 بیش از 7 میلیمتر ضخامت نخواهد داشت.

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 2 [3] 4   بالا

پرش به :