دانستنیهای پزشکی - * - 04 خرداد 1391,ساعت 11:21:34

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 2 [3]   بالا
موضوع: دانستنیهای پزشکی  (دفعات بازدید: 1541 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
19 آبان 1390,ساعت 23:56:26
پاسخ #30 در:
titans
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 32

تازه وارد
*
محبوبيت : 2
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 31
دلم واسه ساده دلا تنگ شده:(
پاسخ : دانستنیهای پزشکی
خواص پوست نارنگی

دانشمندان تركيبي را در پوست نارنگي به نام “‪ “Salvestrol Q۴۰‬يافته‌اند كه سلولهاي سرطاني انسان حاوي آنزيم “‪CYP۱B۱‬ ‪ “P۴۵۹‬را نابود مي‌كند.

به گزارش رويترز ، دانشمندان دانشكده داروسازي ليسستر تركيبي را در پوست نارنگي به نام “‪ “Salvestrol Q۴۰‬يافته‌اند كه سلولهاي سرطاني انسان حاوي آنزيم “‪CYP۱B۱‬ ‪ “P۴۵۹‬را نابود مي‌كند.
اين يافته‌ها مي‌تواند رويكرد جديدي را در درمان سرطانهايي نظير سرطان سينه، ريه، پروستات و تخمدان فراهم مي‌كند.
دكتر هون تن شيميدان دارويي، كشف ماده طبيعي در يك ماده غذايي با خواص ويژه ضد سرطاني را بسيار هيجان‌انگيز مي‌داند.
اين ماده سازوكار جديدي را در مقابله با سرطان فراهم مي‌كند.
در واقع فقدان ‪ salvestrol‬در رژيم غذايي امروزي ناشي از اين واقعيت است كه مردم ديگر پوست ميوه‌ها را نمي‌خورند و اين امر نقش مهمي در افزايش موارد ابتلا به برخي سرطانها در بين انسانها دارد.
اين تحقيقات در كنفرانس داروشناسي انگليس در منچستر ارايه شد.
دكتر تن هشدار داد اين تحقيق هنوز در مراحل اوليه است و تا قبل از انجام مطالعات باليني بايد آزمايشهاي زيادي انجام شود كه ‪ ۵‬تا ‪ ۷‬سال به طول خواهد انجاميد.
اين محققان به منظور حفاظت و گسترش تحقيقات خود اقدام به تشكيل شركت خصوصي “‪ “Natrue Defence Investments‬كرده‌اند كه ماده ضد سرطاني طبيعي براساس اين فناوري تهيه كنند.

***لازم به ذکر است پیش از این دانشمندان مواردی را به عنوان خواص درمانی نارنگی عنوان کرده بودند که به شرح زیر است :
ارزش تغذيه اي:
نارنگي داراي ويتامين هاي A ، B۱ ، B۲ ،C پروتئين ، چربي ، قند، حاوي مقدار زيادي فسفر، كلسيم مي باشد.

تاثير در سلامتي:
اين ميوه خون را تصفيه و زياد مي كند.

به خاطر داشتن مقدار فسفر و كلسيم بالا، نارنگي يكي از ميوه هايي است كه در تشكيل استخوان و اسكلت بدن موثر است.

حاوي مقدار زيادي منيزيم است و از اين طريق در فعاليت عضلاني، دستگاه گوارش و سيستم عصبي موثر است.

سرد و تر ، مفرح قلب ،رافع خفقان، صفرا بر و فرونشاننده لهيب معده و كبد است .

نارنگي مسكن اعصاب است و براي كليه بيماران مفيد است .

اگر مي خواهيد شب راحت بخوابيد چند دانه نارنگي بخوريد .

اگر خواسته ي خود را به ذهن آورده و در افكارتان به آن قطعيت بدهيد،قادر خواهيد بود آن را به متن زندگي خود آوريد.

خارج شده است
02 آذر 1390,ساعت 22:34:09
پاسخ #31 در:
NEW
تشكر
-اهدا شده: 36
-دريافت شده: 89

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 27
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 166
ممنوعات مصرف هم زمان مواد غذایی
مصرف هم زمان بعضی از مواد غذایی با یکدیگر می تواند بسیار مضر باشد و حاصل آن تولید اخلاط زاید در بدن می باشد که گاهی تاثیرات این تداخلات در چندین سال بعد به صورت بیماری های مختلف و صعب العلاج بروز خواهد کرد. به عنوان مثال حکمای طب ایرانی معتقدند که مصرف هم زمان موارد ذیل باعث تولید اخلاط خام در بدن شده و تولید بیماری کرده، مثلاً مصرف ماست با هر نوع و هر مقدار گوشت باعث لکه های پوستی و مصرف سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته می شود همراه با برنج باعث کولیت و درد شکم می شود که ممکن است این بیماری ها حاصل عدم رعایت این مطالب در طول چندین سال باشد. بنابراین از خوردن هم زمان ترکیبات مواد غذایی که در هر ردیف از جدول ذیل ذکر شده است، جداً خودداری نمایید.

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

درد من از حصار دریاچه نیست درد من از ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده .

خارج شده است
09 آذر 1390,ساعت 15:56:09
پاسخ #32 در:
NEW
تشكر
-اهدا شده: 36
-دريافت شده: 89

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 27
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 166
دشمنان تمرکز فکر

نمی‌دانید کلیدتان را کجا گذاشته‌اید؟ در حین کار مرتبا دچار سردرگمی و تردید می‌شوید و در حال صحبت کردن با کسی ناگهان به خیالات و رویاهای خود فرو می‌روید؟ اگر این اتفاق گاهی اوقات می‌افتد، مساله مهمی نیست؛ اما وقتی از حد نرمال خارج می‌شود، مشکلات جدی‌تر به همراه دارد. این روزها مساله عدم تمرکز فکری بسیار شایع شده است؛ به طوری که موجی از افراد ۳۰- ۴۰ ساله به مراکز پزشکی و روانپزشکی مراجعه می‌کنند و در پی یافتن راهی برای حل مشکل‌شان هستند. معمولا در این سنین مشغولیت‌های ذهنی افراد بیشتر می‌شود، کار، خانه، خانواده و سایر امور و مشکلات مربوط به آنها باعث می‌شود که کمتر بتوانند فکر خود را متمرکز کنند؛ اما تمام آنهایی که قرار ملاقات‌هایشان را فراموش می‌کنند و تمرکز خود را از دست می‌دهند، دچار اختلال کم‌تمرکزی یا ADHD نیستند.
این مساله در اثر عوامل مختلفی ایجاد می‌شود؛ ولی پنج عامل مهم‌تر از بقیه است و باعث می‌شوند که ذهن بسته و منجمد شود: ازدحام تکنولوژی کامپیوتر، تلویزیون، تلفن همراه و بسیاری وسایل جدید و امروزی اطراف‌تان را پر کرده‌اند و شما را گیج می‌کنند. مغز شما مثل یک منشی عمل می‌کند؛ مرتبا در حال مدیریت زمان و سازماندهی امور است. هر چه تعداد و تنوع کارهایی که باید انجام دهید بیشتر می‌شود، تمرکز فکری کاهش می‌یابد. نوشتن کارها و برنامه‌ریزی‌ برای انجام آنها، باعث می‌شود که مشکلات‌تان سبک‌تر و هموارتر شود. به هنگام کارکردن با تمام این وسایل اوقاتی را برای استراحت کردن و فراغت در نظر بگیرید. وقتی که عملکرد ذهن مناسب نباشد، شما می‌توانید به طور همزمان چند کار را انجام دهید؛ اما هنگام انجام کارهای مختلف فکرتان متمرکز نخواهد بود. در صورتی که مشکل‌تان جدی و حاد شده است، حتما به پزشک مراجعه کنید

درد من از حصار دریاچه نیست درد من از ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده .

خارج شده است
صفحه: 1 2 [3]   بالا
GoogleTagged:

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
خواص گیاهان گوناگون عــلــمــی « 1 2 ... 5 6 » belfi 77 6211 آخرين ارسال 20 شهريور 1390,ساعت 10:43:40
توسط arashro
• پشت سر هر معشوق خدا ایستاده است...!• ادبـــی - مــذهــبــی « 1 2 3 4 » extremeenzo 52 2088 آخرين ارسال 21 خرداد 1390,ساعت 11:10:02
توسط girl
اپل کمر به قتل SMS بست! گوشی های موبایل Ali♥ 1 304 آخرين ارسال 19 خرداد 1390,ساعت 11:51:53
توسط farshad2009
»»صلوات بفرست و بگو از صلوات چه می دانی«« ادبـــی - مــذهــبــی farshad2009 11 858 آخرين ارسال 05 شهريور 1390,ساعت 23:41:51
توسط MeMoL
خبر مهم: نام persianGulf در خطر است!!! گــــفــــتــــگــــو آزاد Ali♥ 5 309 آخرين ارسال 02 دي 1390,ساعت 12:55:43
توسط amirmohammad