فرار از خانه(تالار گفتمان) - * - 04 خرداد 1391,ساعت 12:27:49

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1]   بالا
موضوع: فرار از خانه(تالار گفتمان)  (دفعات بازدید: 262 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
14 خرداد 1389,ساعت 13:54:44
در:
گلوريا
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 1361
-دريافت شده: 1098

*
محبوبيت : 654
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1377
فرار از خانه(تالار گفتمان)
پسرها از خانه فرار مي‌كنند تا ناشناخته‌هايشان را پيدا كنند يا فرصت‌هاي تازه‌اي به رويشان گشوده شود. آنها از فقر، اعتياد، تحقير و فشار فرار مي‌كنند غافل از اين‌كه فرار پايان كارشان نيست؛ شروع راه خطرناكي است كه روزنه‌هاي يك زندگي امن را براي هميشه به رويشان مي‌بندد.
 وقتي حرف فرار از خانه پيش مي‌آيد، ذهن‌ها بيشتر به سمت فرار دختران متمايل مي‌شود؛ شايد چون از نظر فرهنگي فرار دختران قبح بيشتري در جامعه دارد. با اين حال فرار از خانه دختر و پسر ندارد و به دلايل مختلف فرار پسران از خانه بيشتر هم هست.

در اینجا میخواهیم علل و عوامل فرار از خانه رو مورد بحث و بررسی قرار بدیم و  خطرات احتمالی فرار از خانه رو بررسی کنیم.دوستان لطفا نظر بدید که به نظر شما اولین و مهمترین عامل فرار از خونه چی میتونه باشه؟و چه راه حلی برای مبارزه با این معضل اجتماعی پیشنهاد میکنید؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

extremeenzo, پديده

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

ای کسانی که ایمان آورده اید ! شما رو به جدتون قسم به اونایی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید

خارج شده است
14 خرداد 1389,ساعت 20:21:23
پاسخ #1 در:
فرهاد کامو
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 319
-دريافت شده: 609

*
محبوبيت : 500
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 629
پاسخ : فرار از خانه(تالار گفتمان)
« فرار از خانه » پديده اي است که در قرون و اعصار مختلف در اغلب کشورها اتفاق افتاده و روند رو به رشد آن در چند دهه اخير موجبات نگراني دولت ها و جامعه جهاني را فراهم ساخته است . اين پديده در گروههاي سني و جنسي مختاف رخ مي دهد ولي حادث شدن آن در دوره کودکي و نوجواني ، علل ، آثار و پيامدها يي دارد که آن را با ساير گروه هاي سني متمايز مي سازد. هر چند که اين وضعيت براي دخترها و پسرها ي فراري از خانه نيز متفاوت مي باشد .

« خانه » و « خانواده » به عنوان نخستين و مهمترين نهاد اجتماعي ، مکاني براي ايمني و آسايش است و اعضاء آن به جهت خويشاوندي نسبي يا سببي ، تعصبات و تعلقات قابل توجهي به هم دارند که بستر سازي تحکيم اين نهاد در پاره ايي از موارد زمينه ساز گسيختگي آن مي شود.

اصولا «خانه» بايد امن ترين مکان براي اعضاء آن به حساب آيد . محلي که انسان درآن جا به آرامش و آسايش دست مي يابد .خانه سر پناهي در مقابل مسايل دنياي خارج بوده و حمايت گاهي است که محبت را نصيب اعضاء خود مي سازد. ولي سوال اين است که اين چه شرايطي است که اين ماواي امن را به مکاني غير قابل تحمل تبديل مي سازد. به گونه ايي که برخي از اعضاء آن فرار را بر قرار ترجيح داده و خود را به دست حوادث نا معلوم بيرون از خانه مي سپارند؟

اين حادثه تاسف بار براي اعضاء جوان تر خانواده به دليل آسيب پذيري و ويژگيهاي خاص دوره کودکي ونوجواني آنها تبعات وخيم تري را به بارمي آورد که مبين لزوم توجه بيشتر به اين معضل اجتماعي مي باشد و شرايط خاص دختران فراري در مقايسه با پسران فراري نيز اهميت توجه به اين پديده و سياست گذاري در اين خصوص را مضاعف مي سازد.

بايد توجه داشت که عموما علت فرار ، دافعه هاي درون منزل نبوده بلکه جاذبه هاي بيرون از منزل نيز مي تواند انگيزه اي براي فرار کودکان و نوجوانان ازخانه باشد. در پژوهش هاي مختلف ، مجموعه اي از علل و عوامل در بروز و ظهور پديده فرار از خانه معرفي شده است و تئوري هاي مختلفي از منظر جامعه شناسي ، روان شناسي و روان شناسي اجتماعي در اين راستا مطرح شده است که معمولا روان شناسان به علل فردي (جسماني و رواني ) جامعه شناسان به علل اجتماعي و روان شناسان اجتماعي به علل فردي – اجتماعي توجه دارند و بخش قابل توجهي از برسي ها ، حاکي از اين است که معمولا نه يک علت بلکه مجموعه اي از عوامل ، زمينه ساز اين رفتار مي شود که علت نهايي معمولا بيشتر جلب توجه مي کند.

extremeenzo, پديده

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند

من سایه قد کشیده توهمات خویشم روی دیوار بلند عدم...

خارج شده است
03 دي 1390,ساعت 04:55:11
پاسخ #2 در:
پديده
تشكر
-اهدا شده: 1197
-دريافت شده: 886

زده به سیم آخر
*
محبوبيت : 35
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 630
* دیوانه ی دیوانه *
پاسخ : فرار از خانه(تالار گفتمان)
درود بر شما عزیزان

به نظر من دلایل و عوامل زیادی برای فرار از منزل وجود داره ، مثل :

1 . فرار از منزل به خاطر جنس مخالف

2 . نداشتن امنیت در خانه

3 . عدم امکانات رفاهی

4 . رفتار های غلط والدین

5 . تهدید خانواده برای رسیدن به هدفی خاص

6 . عدم وابستگی های عاطفی به خانواده

7 . برای رها شدن از قید و بندها و اجبارات و محدودیت های خانوادگی

8 . دست یافتن به آرزو ها و خواسته ها که معمولا پوشالی اند .

9 . رهایی از خشونت و آزار و اذیت جسمی

10 . خانواده های از هم پاشیده و ناهمگون

خطرات احتمالی فرار از خانه :

مهمترین خطر پس از فرار از منزل به نظرم همون آواره شدن و بی سر پناهی برای شخص فراری است . این موضوع باعث رعب و وحشت
در فرد میشه .
معمولا با مشکلات مالی مواجه می شوند و برای گذران زندگیشون به بزه رو می آورند .

اغلب هم با افرادی آشنا می شوند که بزهـکار و مجرم هستند و از نظر اخلاقی فاسد هستند . گاهی به مواد مخدر رو می آورند .

هزار و یک درد و بیماری هم بر سر راهشون قرار داره و .

از یک طرف هم برای خانواده فرد فراری هم مشکلاتی پیش میاد که مهمترینش از بین رفتن شرف و حیثیت خانوادگی است و لطماتی که گریبان خانواده رو می گیره .

تمام پلهای پشت سرشون خراب می شه و چون در منجلاب گیر افتادند راهی برای بازگشت به کانون خانواده رو ندارند و معمولا شرمگین هستند .
تمام این عوامل باعث میشه که در اجتماعی بزرگتر ، ( شهر ) مشکلات و موارد خلاف و بزه و نا امنی ایجاد بشه .

برای جلوگیری از این اتفاق هم تنها از راه فرهنگی و آموزش میشه به نتیجه رسید . زور و اجبار و روشهای قهرآمیز در این مورد جواب نمیده .
باید بستر خانواده آماده باشه و الگو های رفتاری صحیح اعمال بشه . اگر خانواده ای سالم داشته باشیم بی شک از اجتماعی سالم و پویا هم بهره مند میشیم .
آموزش دختران و پسران هم در سنین نوجوانی  درباره این موضوع کمک بزرگی به پیشگیری و کنترل این ضد هنجار می کنه .

آموزش اول در سطح خانه سپس در سطح مدارس و در آخر در سطح شهر مهمترین عامل جلوگیری است به نظرم .

پوزش از اینکه صحبتم طولانی شد .

ثنا

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

تهي بود و نسيمي .

سياهي بود وستاره اي

هستي بود و زمزمه اي. لب بود و نيايشي.

« من » بود و « تو » يي / نماز و محرابي .

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
GoogleTagged:

پرش به :