آرشیو فروردین ماه 1386 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 12:38:33

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1] 2   بالا
موضوع: آرشیو فروردین ماه 1386  (دفعات بازدید: 3275 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
02 فروردين 1386,ساعت 19:48:14
در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
آرشیو فروردین ماه 1386
در انسانها و موشها سلولهاي چربي بدن از خود هورمون لپتين آزاد مي‌کنند که اين هورمون روي عملکرد بخشي از مغز به نام هيپوتالاموس تاثير مي‌گذارد. اين بخش از مغز تنظيم احساساتي نظير گرسنگي و تشنگي را بر عهده دارد.

در انسانها و موشها سلولهاي چربي بدن از خود هورمون لپتين آزاد مي‌كنند كه اين هورمون روي عملكرد بخشي از مغز به نام هيپوتالاموس تاثير مي‌گذارد. اين بخش از مغز تنظيم احساساتي نظير گرسنگي و تشنگي را بر عهده دارد.

تحقيقات جديد نشان مي‌دهد استفاده از رژيمهاي غذايي پرچرب سبب مي‌شود مغز انسان حساسيت خود را در برابر هورمونهاي آزاد شده از سلولهاي چربي كه سبب كنترل اشتها در مغز مي‌شوند، از دست بدهد كه اين امر به كاهش آگاهي مغز از ميزان چربي موجود در بدن مي‌انجامد.

به گزارش ايرنا از سايت اينترنتي ''نيوساينتيست''، اين مطالعه دليل اين مطلب را توجيه مي‌كند كه چرا واكنش مغز موشهاي چاق به هورمون كنترل‌كننده اشتها به نام لپتين كاهش مي‌يابد. دانشمندان عقيده دارند بر اساس نتايج اين مطالعه، داروهايي كه واكنش مغز به هورمون لپتين را افزايش مي‌دهند ممكن است در آينده براي درمان چاقي از طريق كاهش اشتها به كار گرفته شوند.

در انسانها و موشها سلولهاي چربي بدن از خود هورمون لپتين آزاد مي‌كنند كه اين هورمون روي عملكرد بخشي از مغز به نام هيپوتالاموس تاثير مي‌گذارد. اين بخش از مغز تنظيم احساساتي نظير گرسنگي و تشنگي را بر عهده دارد.

هنگامي كه سلولهاي چربي در بدن افزايش مي‌يابند، ميزان هورمون لپتين موجود در بدن نيز افزايش مي‌يابد كه اين امر از لحاظ نظري بايد سبب كاهش اشتها شود اما محققان در گذشته متوجه شده بودند با افزايش سطح لپتين در بدن نمي‌توان چاقي را درمان كرد. هم‌اكنون محققان مركز ملي تحقيقات انساني ''اورگون'' در آمريكا در مطالعه‌اي جديد به شواهدي دست يافته‌اند كه نشان مي‌دهد اين وضعيت به دليل كاهش حساسيت مغز افراد چاق به هورمون لپتين است.

محققان در اين تحقيقات گروهي از موشهايي كه از لحاظ ژنتيكي مشابه يكديگر بودند را با دو رژيم غذايي متفاوت، يكي سرشار از چربي و پركالري و ديگري كم‌كالري و كم‌چرب، تغذيه كردند كه به صورت طبيعي موشهاي تغذيه شده با رژيم دوم لاغر باقي ماندند و از ميان موشهايي كه از رژيم چرب و پركالري استفاده كرده بودند، برخي دچار اضافه وزن شده و برخي ديگر وزن طبيعي خود را حفظ كردند.

دانشمندان سپس بخش هيپوتالاموس از مغز آن دسته از موشهاي گروه دوم را كه در پي استفاده از رژيم غذايي پرچرب چاق شده بودند و نيز موشهاي لاغر را خارج كرده و واكنش سلولهاي هيپوتالاموس اين موشها به هورمون لپتين را اندازه گرفتند.

نتايج مطالعه نشان داد سلولهاي مغز موشهاي چاق در تماس با لپتين هيچ واكنشي از خود نشان نمي‌دهند اما سلولهاي مغز موشهاي لاغر در اثر تماس با لپتين، مواد شيميايي منتشر مي‌كنند كه به كنترل اشتها منجر مي‌شوند.

بررسي بيشتر نشان داد درون سلولهاي مغز موشهاي چاق ماده‌اي به نام ? SOCS-3?انباشته شده كه اين ماده احتمالا سبب كاهش حساسيت سلولهاي مغز در برابر لپتين مي‌شود.

به گفته ''مايكل كاولي''، بر خلاف اين تصور عامه كه افراد چاق به علت علاقه زياد به غذا خوردن نمي‌توانند وزن خود را كاهش دهند، نتايج مطالعه جديد نشان مي‌دهد كه مغز افراد چاق توانايي سنجش ميزان چربي بدن و كنترل اشتهاي آنها را ندارد.

در همين مطالعه مشخص شد موشهاي چاق در پي يك رژيم غذايي كم چرب و كم كالري مي‌توانند توانايي مغز خود در زمينه حساسيت در برابر لپتين را مجددا بدست بياورند.

''كاولي'' عقيده دارد داروهايي كه ميزان ماده ? SOCS-3?انباشته شده در سلولهاي هيپوتالاموس را كاهش دهند، مي‌توانند با افزايش حساسيت مغز در برابر لپتين در آينده به درمان موثري براي چاقي تبديل شوند.
منبع :
http://www.dostan.net/

این فیس بوک من

خارج شده است
03 فروردين 1386,ساعت 13:20:07
پاسخ #1 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
فيلمسازان‌ آمريكايي‌ مهدويت‌ را نشانه‌ گرفته‌اند!
گفت‌ و گو با دكتر حسن‌ بلخاري‌ اشاره‌: دكتر حسن‌ بلخاري‌، فارغ‌التحصيل‌ رشته‌ اديان‌ و عرفان‌، از اساتيد دانشكده‌ هنر دانشگاه‌ تهران‌ و آشنا با علوم‌ ارتباطات‌ هستند. با توجه‌ به‌ اطلاعات‌ جامعي‌ كه‌ ايشان‌ در زمينه‌ فعاليتهاي‌ رسانه‌هاي‌ غربي‌ درخصوص‌ مقابله‌ انديشه‌ اسلامي‌ و بويژه‌ موضوع‌ مهدويت‌ دارند، خدمت‌ ايشان‌ رسيديم‌ و سؤالاتي‌ را درهمين‌ زمينه‌ مطرح‌ كرديم‌. با تشكر از اينكه‌ وقت‌ گراميتان‌ را دراختيار ما قرار داديد، به‌عنوان‌ اولين‌ سؤال‌ بفرمائيد كه‌ نقش‌ و جايگاه‌ سينما و رسانه‌هاي‌ صوتي‌، تصويري‌ در غرب‌ و خصوصاً آمريكا چيست‌؟ به‌ يك‌ عبارت‌ جهان‌ امروز جهان‌ تصوير است‌ و عمده‌ترين‌ مصداق‌ اين‌ تصوير سينماست‌. «پفستمن‌» در كتاب‌ «زندگي‌ در عيش‌، مردن‌ در خوشي‌» خود سه‌ دوره‌ را يا سه‌ سپهر را اصطلاحاً براي‌ انتقال‌ معلومات‌ ذكر مي‌كند. دورة‌ اول‌ دوره‌ انتقال‌ معلومات‌ به‌ وسيله‌ زبان‌ بود. پدر مي‌گفت‌ فرزند حفظ‌ مي‌كرد، دوره‌ دوم‌ دورة‌ مكتوب‌ بود و كتاب‌ حافظ‌ و حامل‌ معنا براي‌ نسل‌ بعدي‌ شد. ايشان‌ سومين‌ دوره‌ را دورة‌ تصوير مي‌داند كه‌ تصوير سينمايي‌ و تلويزيوني‌ جاي‌ دو موج‌ قبلي‌ نشسته‌ است‌. البته‌ تحليل‌ ايشان‌ اين‌ است‌ كه‌ اين‌ تصويرها به‌صورت‌ خاص‌ دارد ساخته‌ مي‌شود و به‌ جهان‌ ارائه‌ مي‌شود، ما در قلمرو افزايش‌ دامنة‌ جهل‌ انسان‌ قرار داريم‌ تا علمش‌. تحليلي‌ كه‌ پستمن‌ ارائه‌ مي‌دهد تحليل‌ درستي‌ است‌ و اين‌ تقسيم‌بندي‌ نسبت‌ به‌ سه‌ دورة‌ انتقال‌ معلومات‌. واقعيت‌ قضيه‌ اين‌ است‌ كه‌ ما داريم‌ در عصر تصوير و عصر سينما زندگي‌ مي‌كنيم‌ و عنواني‌ كه‌ شما تحت‌ عنوان‌ دنياي‌ anformatic ، information يا اطلاعات‌ و انفجار اطلاعات‌ داريد عصاره‌اش‌ تصوير است‌، يعني‌ از يك‌ طرف‌ ما الان‌ در عصر اطلاعات‌ زندگي‌ مي‌كنيم‌ كه‌ اين‌ اطلاعات‌ جذابترين‌، مؤثرترين‌، كارآمدترين‌ و ماندگارترين‌ شيوة‌ ابراز آن‌ تصوير است‌. البته‌ فقط‌ اين‌ نيست‌ كه‌ حالا قدرتها دارند از اين‌ عنصر بالاترين‌ استفاده‌ را مي‌كنند. ذهنيت‌ مخاطبها هم‌، چنين‌ قدرت‌ و جايگاه‌ پذيرشي‌ را دارد. ما در شبانه‌روز بين‌ 78 تا 79% اطلاعات‌ دريافتي‌ روزانه‌ را از چشممان‌ به‌دست‌ مي‌آوريم‌ و بقيه‌ حواس‌ درصد بعدي‌ را به‌خود اختصاص‌ مي‌دهند. درعين‌ حال‌ شما اگر به‌ سيستم‌ دريافتي‌ انسان‌ نگاه‌ كنيد مي‌بينيد كه‌ نيمكرة‌ راست‌ مغز مربوط‌ به‌ علوم‌ حضوري‌ و شهودي‌ به‌صورت‌ تصوير است‌. طبق‌ تحقيقاتي‌ كه‌ طي‌ 10، 15 سال‌ گذشته‌ صورت‌ گرفته‌، انسان‌ با نيمكره‌ راست‌ مغزش‌ با اطلاعات‌ برخورد شهودي‌ مي‌كند يعني‌ در آنجا ماندگار است‌ و بزرگترين‌ و عميق‌ترين‌ تأثيرات‌ را روي‌ شخصيت‌ انسان‌ مي‌گذارد. مجموعة‌ اين‌ قضايا كه‌ من‌ به‌صورت‌ مختصر خدمت‌ شما عزيزان‌ ذكر كردم‌ معنايي‌ را مي‌سازد كه‌ تصوير را كارآمدترين‌ عامل‌ نه‌تنها براي‌ انتقال‌ معلومات‌، بلكه‌ تأثيرگذاري‌ روي‌ شخصيت‌ و روان‌ افراد قرار مي‌دهد. اين‌ مقدمه‌ به‌نحوي‌ بيانگر جايگاه‌ تصوير و سينماست‌. ببينيد! غرب‌ در ذات‌ تكنولوژيكي‌ خودش‌ تفوق‌ طلب‌ است‌. يعني‌ ما بحثي‌ داريم‌ در فلسفه‌ علم‌ كه‌ علم‌ وقتي‌ مجتمع‌ شد في‌حد نفسه‌ قدرت‌ را به‌دنبال‌ مي‌آورد. برگرديم‌ به‌همان‌ كلامي‌ كه‌ «فرانسيس‌ بيكن‌» در ابتداي‌ رنسانس‌ گفته‌ كه‌ «هدف‌ نهايي‌ علم‌ قدرت‌ است‌». در چنين‌ فضايي‌ غرب‌ براي‌ اعمال‌ اين‌ قدرت‌ و كسب‌ مطامع‌ بيشتر از تصوير دارد بهترين‌ استفاده‌ را مي‌كند. هاليوود به‌عنوان‌ مركز فيلمسازي‌ آمريكا، كه‌ در سال‌ 700 فيلم‌ توليد مي‌كند و سالانه‌ 15، 16 ميليارد دلار سود خالص‌ دارد و نزديك‌ به‌ 78% سينماها و تلويزيونهاي‌ جهان‌ از آن‌ تغذيه‌ مي‌شوند. شما كلمات‌ را كه‌ كنار هم‌ قرار بدهيد به‌صورت‌ بسيار وسيعي‌ نشان‌ مي‌دهد كه‌ ما با چه‌ قدرت‌ و تأثير و برنامه‌ريزي‌ عظيمي‌ از آن‌ طرف‌ روبه‌رو هستيم‌. واقعيت‌ مسأله‌ اين‌ است‌ كه‌ غرب‌ به‌ اهميت‌، قدرت‌ و تاكتيك‌ تصوير پي‌ برده‌ است‌ و از آن‌ در قالب‌ سينما دارد استفاده‌ مي‌كند. ما در غرب‌ فيلم‌ خنثي‌ نداريم‌، يعني‌ از اين‌ 600، 700 فيلمي‌ كه‌ در سال‌ توليد مي‌كند 30، 40 فيلم‌ است‌ كه‌ در سطح‌ جهان‌ مطرح‌ مي‌شوند، البته‌ آنها را هم‌ خودشان‌ مطرح‌ مي‌كنند با اسكارهايي‌ كه‌ مي‌دهند و بعضاً هم‌ به‌دليل‌ جذابيتهاي‌ عامه‌اي‌ كه‌ دارند در سطح‌ جهان‌ مطرح‌ مي‌شوند و واقعاً فرهنگسازي‌ مي‌كنند. مانند جرياني‌ كه‌ «تايتانيك‌» با دو ميليارد بيننده‌ در سطح‌ جهان‌ ايجاد كرد. اين‌ نكات‌ را به‌صورت‌ پراكنده‌ دارم‌ عرض‌ مي‌كنم‌ چون‌ درهر بفعدش‌ يك‌ معناي‌ عظيمي‌ وجود دارد، مي‌خواهم‌ با اين‌ دلايل‌ نشان‌ بدهم‌ كه‌ غرب‌ به‌قدرت‌ عظيم‌ سينما پي‌ برده‌ است‌. به‌همين‌ دليل‌ الان‌ مهمترين‌ كاري‌ كه‌ مي‌كند اين‌ است‌ كه‌ مباني‌ نظري‌ خودش‌ را كه‌ محصول‌ ايده‌ها و اهدافش‌ است‌ به‌ زبان‌ تصوير ترجمه‌ مي‌كند. يعني‌ من‌ بزرگترين‌ ويژگي‌ غرب‌ را ترجمة‌ معنا به‌ تصوير مي‌دانم‌. چون‌ روانشناسي‌ مدرن‌ بيانگر اين‌ است‌ كه‌ تأثيري‌ كه‌ تصوير دارد هيچ‌ كلامي‌ ندارد و بحثي‌ در روانشناسي‌ داريم‌ كه‌ هر تصوير معادل‌ هزار كلمه‌ است‌. كار ديگر تصوير و سينما توأماً درگير كردن‌ احساسات‌ و ادراك‌ است‌. سخنورها ادراك‌ را مخاطب‌ قرار مي‌دهند و فيلمهاي‌ بي‌محتوا احساس‌ را و فيلمهاي‌ هدفمند ادراك‌ و احساس‌ را با هم‌. در چنين‌ قلمرويي‌ احساس‌، جذابيت‌ را، ادراك‌ معناپذيري‌ را و جمع‌ آنها سينما را مي‌سازد. من‌ معتقدم‌ و در حقيقت‌ واقعيتهايي‌ جهاني‌ و هاليوود و فرهنگسازي‌ آن‌ بيانگر اين‌ است‌ كه‌ غرب‌ دارد از سينما حداكثر استفاده‌ را مي‌برد، چون‌ برايش‌ استفاده‌ دارد لذا جايگاه‌ ويژه‌اي‌ هم‌ دارد. با توجه‌ به‌ اهميت‌ مسأله‌ فرهنگ‌سازي‌ كه‌ فرموديد، نكته‌اي‌ كه‌ معمولاً در فرهنگها مطرح‌ است‌ مقوله‌اي‌ به‌نام‌ «مدينة‌ فاضله‌» و يا «آرمانشهر» است‌ و قطعاً غرب‌ هم‌ به‌دنبال‌ ترويج‌ چيزي‌ با اين‌ عنوان‌ است‌. براي‌ عرضه‌ الگوي‌ مطلوب‌ غرب‌ دراين‌ زمينه‌ سينما و رسانه‌هاي‌ تصويري‌ چه‌ نقشي‌ را ايفا مي‌كنند؟ ما در دهة‌ 90 دو اتفاق‌ جدّي‌ داشتيم‌ در چارچوب‌ همين‌ آرمانشهري‌ كه‌ غربيها تعقيب‌ مي‌كنند: يكي‌ كاربرد اصطلاح‌ نظم‌ نوين‌ جهاني‌ (New World Order) توسط‌ بوش‌ و گفتند ما داريم‌ اين‌ را تعقيب‌ مي‌كنيم‌ و يكي‌ هم‌ نظريه‌ پايان‌ تاريخ‌ فوكوياما. در نظريه‌ پايان‌ تاريخ‌ فوكوياما مي‌گويد: دموكراسي‌ ليبرال‌ آرزوي‌ نهايي‌ است‌ كه‌ با فروپاشي‌ رقيب‌ سرسخت‌ ليبرالها كه‌ كمونيسم‌ بود، ما داريم‌ وارد اين‌ فضا مي‌شويم‌ و تاريخ‌ دارد عملاً پروسة‌ تكاملي‌ خودش‌ را درحد نهايي‌اش‌ طي‌ مي‌كند. اين‌ دو مسأله‌ به‌نحوي‌ از نيت‌ سياسي‌ غرب‌ در Globalization (جهاني‌ شدن‌) و در ايجاد يك‌ فرهنگ‌ جهاني‌ و تحميل‌ آن‌ بر جهان‌ پرده‌ برداشت‌. مي‌خواهم‌ اين‌ نكته‌ را خدمتتان‌ عرض‌ كنم‌ كه‌ رسانه‌ها مهمترين‌ و اصلي‌ترين‌ ابزار تسلط‌ فرهنگي‌ غرب‌ محسوب‌ مي‌شوند چون‌ اولاً تصوير يك‌ زبان‌ بين‌المللي‌ است‌. ما در زبان‌ مشكل‌ داريم‌. مثلاً يك‌ آفريقايي‌ اگر زبان‌ انگليسي‌ نداند نمي‌تواند با فرهنگ‌ غرب‌ ارتباط‌ برقرار كند. ولي‌ ازطريق‌ تصوير چرا. اخيراً در يكي‌ از روزنامه‌ها گزارشي‌ خواندم‌ با عنوان‌ مسجد و ماهواره‌ كه‌ بررسي‌ كرده‌ بود تأثير ماهواره‌ را در فرهنگ‌ مراكش‌ به‌عنوان‌ يك‌ كشور مسلمان‌، نتايجي‌ كه‌ گرفته‌ بود وحشتناك‌ بود، نسبت‌ به‌ آن‌ مباني‌ ارزشي‌ كه‌ ما داريم‌. مي‌خواهم‌ اين‌ نكته‌ را خدمتتان‌ عرض‌ كنم‌ كه‌ غرب‌ مدينة‌ فاضله‌اي‌ در ذهن‌ خودش‌ ساخته‌، گرچه‌ در خود غرب‌ هم‌ اين‌ مدينة‌ فاضله‌ منتقدان‌ جدّي‌ خودش‌ را دارد مثل‌ «آلن‌ دومينو»، «برژينسكي‌» و «روژه‌ گارودي‌» هم‌ به‌عنوان‌ يك‌ مسلمان‌. ولي‌ واقعيت‌ قضيه‌ اين‌ است‌ كه‌ آن‌ كساني‌ كه‌ دارند برنامه‌ريزي‌ مي‌كنند در اين‌ قلمرو اينها دنبال‌ اهداف‌ و منافع‌ خاص‌ خودشان‌ هستند و سعي‌ مي‌كنند كه‌ اين‌ مدينة‌ فاضله‌ را فقط‌ و فقط‌ ازطريق‌ تصوير به‌وجود بياورند. الان‌ مقاله‌ و سخنراني‌ جواب‌ نمي‌دهد. سمينارهاي‌ تخصصي‌ شايد روشنفكران‌ جهان‌ سومي‌ را مجاب‌ كند امّا غرب‌ يكي‌ از اهداف‌ اصلي‌اش‌ جلب‌ افكار عمومي‌ است‌. در فضايي‌ كه‌ دموكراسي‌ اصل‌ مي‌شود رأي‌ عمومي‌ قدرت‌ساز است‌ به‌همين‌ دليل‌ شما بايد روي‌ رأي‌ عمومي‌ كار بكنيد، روي‌ جلب‌ آراء عمومي‌ بايد كار كنيد، لذا او هدف‌ جدّي‌اش‌ را جلب‌ ا فكار عمومي‌ قرار داده‌ و فيلمها دارند در اين‌ قلمرو آن‌كار را مي‌كنند، شما اگر به‌ مجموعة‌ فيلمهايي‌ كه‌ در اين‌ دو دهه‌ بويژه‌ پس‌ از طرح‌ نظم‌ نوين‌ ساخته‌ شده‌ نگاه‌ كنيد اين‌ مسأله‌ كاملاً ملموس‌ است‌. اجازه‌ بدهيد من‌ يك‌ مثال‌ مصداقي‌ مشخص‌ بزنم‌. آمريكايي‌ها فيلمي‌ ساخته‌اند به‌ روز استقلال‌ (Independence day) . اين‌ فيلم‌ از لحاظ‌ جلوه‌هاي‌ ويژه‌ (Special effect) بسيار بالاست‌ و خيلي‌ هم‌ در آمريكا مطرح‌ شد و در جهان‌ هم‌ روي‌ آن‌ خيلي‌ تبليغ‌ شد. چهارم‌ ژوئيه‌ در تقويم‌ آمريكايي‌ روز استقلال‌ آنها محسوب‌ مي‌شود. در اين‌ فيلم‌ يك‌ گروه‌ فضايي‌ به‌ كره‌ زمين‌ حمله‌ مي‌كنند و امريكايي‌ها دفاع‌ مي‌كنند، درنهايت‌ در روز استقلال‌ اينها دشمنان‌ را دفع‌ مي‌كنند. خيلي‌ها اين‌ فيلم‌ را به‌عنوان‌ action و با جلوه‌هاي‌ ويژة‌ برتر گرفتند امّا به‌ پيامي‌ كه‌ اين‌ فيلم‌ داشت‌ اصلاً توجه‌ نشد. پيام‌ اين‌ بود كه‌ آمريكا و نظام‌ فرهنگي‌ حاكم‌ بر غرب‌ تنها سيستمي‌ است‌ كه‌ جهان‌ را از خطراتي‌ كه‌ وجود دارد حفظ‌ مي‌كند و اين‌ پيام‌ را در اكثر فيلمها ترويج‌ و تبليغ‌ مي‌كند، حتي‌ در فيلمي‌ كه‌ اخيراً تلويزيون‌ ما (احتمالاً در ايّام‌ نوروز 79) نشان‌ داده‌ شد كه‌ باز هم‌ آدم‌ فضايي‌ها حمله‌ مي‌كنند، آمريكايي‌ مردم‌ را نجات‌ مي‌دهند. در فيلم‌ پيشگوئيهاي‌ نوستر آداموس‌ كه‌ حتماً بحثمان‌ به‌ آن‌ خواهد رسيد اين‌ امريكاست‌ كه‌ مقابل‌ مسلمانها مي‌ايستد يا مثلاً بازي‌ كامپيوتري‌ خيلي‌ مشهور «يا مهدي‌» كه‌ اسم‌ اصلي‌اش‌ ûPersian Gulf inferno‎ (جهنم‌ خليج‌ فارس‌) است‌. خليج‌ فارس‌ را مركز حركتهاي‌ تروريستي‌ جهان‌ جلوه‌ مي‌دهد. ما در بعد روانشناسي‌ مي‌گوئيم‌ اين‌ بازي‌ افراد را نسبت‌ به‌ امام‌ زمان‌ و لفظ‌ «يا مهدي‌» شرطي‌ مي‌كند ولي‌ وقتي‌ باطن‌ قضيه‌ را نگاه‌ مي‌كنيد مي‌بينيد پيام‌ ديگري‌ هم‌ دارد و آن‌ اين‌ است‌ كه‌ وقتي‌ خليج‌ فارس‌ مركز حركتهاي‌ تروريستي‌ جهان‌ مي‌شود حضور نظامي‌ امريكا در خليج‌ فارس‌ توجيه‌ مي‌شود. غرب‌ يكي‌ از كارهايش‌ اين‌ است‌ كه‌ قبل‌ از اينكه‌ به‌ عمليات‌ گسترده‌ دست‌ بزند ازطريق‌ رسانه‌ها كار خودش‌ را توجيه‌ مي‌كند. شما جريان‌ خليج‌ فارس‌ را ببينيد، ما يك‌ بحث‌ بسيار مهمي‌ را درباره‌ بحران‌ خليج‌ فارس‌ داشتيم‌ كه‌ گفتند جنگ‌ رسانه‌هاست‌، نه‌ جنگ‌ تسليحات‌. سي‌. ان‌. ان‌ (CNN) نقش‌ بسيار جدّي‌ داشت‌، وقتي‌ كه‌ فضا دارد وارد چنين‌ قلمرويي‌ مي‌شود، رسانه‌ها در پياده‌كردن‌ اهداف‌ غرب‌ نقش‌ جدّي‌ دارند. مثال‌ ملموس‌ ديگري‌ را خدمتتان‌ عرض‌ كنم‌. ما الان‌ جنگي‌ را در نظام‌ جنگهاي‌ مدرن‌ داريم‌: جنگ‌ اينترنت‌ و الكترونيك‌، به‌عنوان‌ مثال‌ يكي‌ دوماه‌ پيش‌ بود كه‌ اسرائيليها سايت‌ حزب‌الله را شكسته‌ بودند و پرچم‌ اسرائيل‌ را در سايت‌ آنها گذاشته‌ بودند و كاري‌ كه‌ حزب‌اللهي‌ها كرده‌ بودند خيلي‌ جالب‌ بود، آنها آمده‌ بودند ساعتها كنگره‌ «كفنفست‌» اسرائيل‌ و مراكز حساس‌ اسرائيل‌ را اشغال‌ كرده‌ بودند، يعني‌ بلافاصله‌ جواب‌ داده‌ بودند و پاتك‌ كرده‌ بودند. لذا مي‌بينيد اصلاً فضاي‌ جنگها، برخوردها و تأثيرگذاري‌ در جهان‌ دارد عوض‌ مي‌شود و من‌ در قلمروهاي‌ مختلف‌ كه‌ بررسي‌ كرده‌ام‌ ديده‌ام‌ كه‌ در اكثريت‌ اين‌ قلمروها تصوير است‌ كه‌ حرف‌ اول‌ را مي‌زند، همه‌ مي‌خواهند مخاطب‌ را جلب‌ كنند آن‌ هم‌ به‌ بهترين‌ و جذابترين‌ شكل‌ كه‌ تصوير است‌. يك‌ جمله‌ خدمتتان‌ عرض‌ كنم‌ كه‌ عصارة‌ بحثم‌ و جواب‌ كلي‌ سؤال‌ شما باشد كه‌ غربيها اولاً قطعاً مدينة‌ فاضله‌ دارند، اين‌ مدينة‌ فاضله‌ را دارند ذكر مي‌كنند كه‌ همان‌ دموكراسي‌ ليبرال‌ است‌. وقتي‌ تافلر در كتاب‌ «جابجايي‌ قدرت‌» خودش‌ مي‌گويد: «بسياري‌ از فرهنگها و مردم‌ جهان‌ تشنة‌ اقتباس‌ از زندگي‌، مفد و فرهنگ‌ غربي‌ هستند» (كه‌ من‌ روي‌ اين‌ اصطلاح‌ تكيه‌ مي‌كنم‌) دارد به‌نحوي‌ تبليغ‌ مي‌كند گرچه‌ برخوردش‌ نقادانه‌ است‌ ولي‌ بطن‌ اين‌ نقادي‌ از لحاظ‌ روانشناسي‌ متهم‌ است‌ و در اصل‌ تبليغ‌ است‌. ثانياً، بستر اين‌ جهاني‌ سازي‌ و اين‌ معنا كه‌ جهان‌ را تحت‌ اين‌ مدينة‌ فاضله‌ تسخير كنند رسانه‌ها هستند. من‌ در همين‌ فضا يك‌ نكته‌ مهم‌ ديگر را عرض‌ كنم‌ كه‌ باز مصداقي‌ است‌. ما در سال‌ 2000 فيلم‌ ديگري‌ داشتيم‌ در هاليوود با عنوان‌ ماتريكس‌ (Matrix) . اين‌ فيلم‌ فروش‌ و استقبال‌ غيرمنتظره‌اي‌ داشت‌. چهار جايزه‌ اسكار گرفت‌ ،به‌دليل‌ اينكه‌ جلوه‌هاي‌ ويژه‌ و بهترين‌ تدوين‌ صدا و مواردي‌ از اين‌ قبيل‌ داشت‌. من‌ در دانشگاههاي‌ كشور بحثي‌ تحت‌ عنوان‌ «هويت‌ انسان‌ فردا» داشتم‌ و بعد از آن‌ نقد و نمايش‌ ماتريكس‌ و اخيراً اين‌ برنامه‌ را در دانشگاه‌ تهران‌ داشتيم‌. نكته‌ مهمي‌ كه‌ در چارچوب‌ بحث‌ ما از اين‌ فيلم‌ وجود دارد اين‌ است‌ كه‌ در اين‌ فيلم‌ هويت‌ انسان‌ آينده‌ كه‌ به‌ ماشين‌ تبديل‌ شده‌ زير سؤال‌ مي‌رود. امّا نجاتي‌ كه‌ براي‌ فرار از اين‌ بحران‌ ذكر مي‌شود شهري‌ است‌ به‌اسم‌ Zion (صهيون‌) يعني‌ شما در اين‌ فيلم‌ پنج‌، شش‌ بار كلمه‌ صهيون‌ را مي‌شنويد با اصطلاح‌ لاتين‌ آن‌ و با چهرة‌ شهر منجي‌. يعني‌ تصويري‌ كه‌ ارائه‌ مي‌شود اين‌ است‌ كه‌ فقط‌ يكجاست‌ كه‌ در آنجا مي‌توانيد نجات‌ پيدا كنيد، چه‌ در قلمرو ماده‌ و چه‌ معنا و آن‌ Zion است‌. مي‌خواهم‌ عرض‌ كنم‌ كه‌ وقتي‌ شما مي‌بينيد كه‌ ماتريكس‌ ساخته‌ مي‌شود و در جهان‌ آن‌ را در بوق‌ و كَرنا مي‌كنند، جلوه‌هاي‌ ويژه‌ بسيار عظيمي‌ درآن‌ به‌كار مي‌رود كه‌ واقعاً حيرت‌انگيز و بسيار جالب‌ است‌، امّا برفراز اين‌ معاني‌ صهيون‌ قرار داده‌ مي‌شود يعني‌ اينكه‌ براي‌ غرب‌ جا انداختن‌ مسألة‌ مدينة‌ فاضله‌ مهم‌ است‌ و بسترش‌ را تصوير برگزيده‌ است‌. مگر در دهة‌ 50 ميليونها دلار در صحراها خرج‌ ساختن‌ فيلمهاي‌ پرخرجي‌ مثل‌ «بن‌هور» و «ده‌ فرمان‌ موسي‌» نشد؟ الان‌ اين‌ مسأله‌ براي‌ ما دارد كشف‌ مي‌شود كه‌ در آن‌ زمان‌ اسرائيل‌ مشكل‌ مشروعيت‌ را داشت‌ و مشكل‌ مشروعيت‌ را فقط‌ تصوير حل‌ مي‌كرد. سينماها هم‌ پر مي‌شد، خبري‌ خواندم‌ كه‌ وقتي‌ فيلم‌ بن‌هور وارد ايران‌ شد، (حالا چطور اسرائيل‌ با رژيم‌ تماس‌ گرفته‌ بود نمي‌دانم‌) بسرعت‌ ترجمه‌ شد. يعني‌ در تاريخ‌ سينماي‌ ايران‌ فيلمي‌ كه‌ بسرعت‌ و در كمترين‌ زمان‌ ترجمه‌ و ديالوگهاي‌ آن‌ جهت‌ ارائه‌ آماده‌ شد، فيلم‌ بن‌هور بود و بعد هم‌ ده‌فرمان‌. اسرائيل‌ قدرت‌ تصوير را شناخت‌ و از سيستم‌ سينما استفاده‌ كرد و خود را جا انداخت‌. اين‌ مثالها بحث‌ را براي‌ خواننده‌ ملموس‌ مي‌كند. من‌ يك‌ سخنراني‌ در دانشگاه‌ شيراز داشتم‌، سال‌ 77 كه‌ بحثم‌ مهدويت‌ و غرب‌ بود ـ بحثي‌ كه‌ در جاهاي‌ مختلف‌ دارم‌ ـ در آنجا از كنفرانس‌ سال‌ 1984 تل‌آويو پرده‌ برداشتم‌ و سياستهايي‌ كه‌ اينها داشتند و بازي‌ كامپيوتري‌ «يا مهدي‌» را به‌ آنها نشان‌ دادم‌. چند روز بعدش‌ بخشهاي‌ مهم‌ سخنراني‌ من‌ و تصاويري‌ از اين‌ بازي‌ در مجلة‌ دانشگاه‌ شيراز منتشر مي‌شود و پنج‌، شش‌ صفحه‌ را به‌خود اختصاص‌ مي‌دهد. اين‌ مجله‌ در اينترنت‌ سايت‌ داشت‌، حدود يكماه‌ بعد تدوين‌كنندگان‌ مجله‌ رفته‌ بودند كه‌ مجله‌ خودشان‌ را ورق‌ بزنند ديدند كه‌ مثلاً از صفحه‌ 4 يكدفعه‌ مي‌رود به‌ صفحه‌ 11، يعني‌ بررسيهايي‌ كه‌ كرده‌ بودند ديدند كه‌ سيستمي‌ (كه‌ آنها حدس‌ مي‌زدند اسرائيل‌ بوده‌) سايت‌ را شكسته‌ و وارد آن‌ شده‌ بود و اين‌ چند صفحه‌ را حذف‌ كرده‌ بود. چرا؟ چون‌ اينترنت‌ جهاني‌ است‌. يعني‌ اينقدر براي‌ آنها رسانه‌ها مهم‌ است
منبع : سايت دوستان/view.asp?id=50082493783101436

این فیس بوک من

خارج شده است
03 فروردين 1386,ساعت 13:21:54
پاسخ #2 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
90 درصد زوج هاي نابارور قابليت باروري دارند

رييس انجمن باروري و ناباروري كشور اعلام كرد: 90 درصد زوج هاي نابارور قابليت باروري دارند

دكتر نوروزي, رييس انجمن باروري و ناباروري كشور, در گفت و گو با ايلنا, تصريح كرد: حدود دو تا سه ميليون زوج نابارور در كشور وجود دارد كه بيشتر آنان براي درمان ،مراجعه نمي‌‏كنند.
وي افزود: از سه ميليون زوج نابارور حدود 5 تا 10 هزار زوج براي درمان مراجعه مي‌‏كنند.
به گفته نوروزي, زوج‌‏هاي ناباروري كه براي درمان مراجعه نمي‌‏كنند، به دلايل اقتصادي و فرهنگي از اين كار ممانعت مي‌‏كنند.
رييس انجمن باروري و ناباروري كشور تصريح كرد: آمار مقايسه‌‏اي براي تخمين ميزان ناباروري در ايران و ديگر كشورها نداريم.
وي يادآور شد: پيش‌‏بيني مي‌‏كنيم ميزان ناباروري در ايران برابر با اين آمار در ديگر كشورها باشد

منبع : سايت دوستان/view.asp?id=50173577526101436

این فیس بوک من

خارج شده است
07 فروردين 1386,ساعت 18:24:54
پاسخ #3 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سخنگوي دولت ازمصوبه هيات وزيران درراستاي تجديد نظر دره
دكترغلامحسين الهام سخنگوي دولت جمهوري اسلامي ايران يكشنبه شب از مصوبه هيات وزيران در راستاي تجديد نظر در همكاري با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي خبر داد.
وي بااشاره به صدور قطعنامه غيرقانوني شب گذشته شوراي امنيت سازمان ملل گفت: هيات وزيران درجلسه عصر روز يكشنبه كه به رياست دكتر"محمود احمدي نژاد "رييس جمهور تشكيل شد درجهت اجراي قانون الزام دولت به تجديد نظر درهمكاري با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي مصوب مجلس شوراي اسلامي مقرر كرد بخشي از همكاريهاي سازمان انرژي اتمي كشور با اين آژانس تازمان بازگشت موضوع هسته‌اي ايران از شوراي امنيت به آژانس وعادي شدن آن متوقف شود.
به گزارش دفتر امور رسانه‌هاي رياست جمهوري ،سخنگوي دولت با بيان اينكه مصوبه امروز هيات وزيران بااستناد به قانون الزام دولت به تجديد نظر درهمكاري با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي مصوب ‪۸۵/۱۰/۰۶‬مجلس شوراي اسلامي وباتوجه به قطعنامه غيرقانوني ‪۱۷۴۷‬شوراي امنيت عليه جمهوري اسلامي ايران اتخاذ شده است تصريح كرد: از اين پس سازمان انرژي اتمي جمهوري اسلامي ايران اجراي بندهاي يك و ‪۳‬ترتيبات فرعي موافقتنامه پادمان خود با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي را كه در راستاي همكاري بيشتر با آژانس درتاريخ ‪۸۱/۱۲/۷‬پذيرفته بود تا زمان بازگشت پرونده ايران از شوراي امنيت به آژانس وعادي شدن آن متوقف مي‌كند.
دكتر الهام خاطرنشان كرد اجراي بند يك و ‪۳‬ترتيبات فرعي پادمان جمهوري اسلامي ايران راموظف مي‌كرد قبل ازبرنامه‌ريزي وتصميم‌گيري جهت ايجاد هرنوع تاسيسات واجراي برنامه‌هاي مرتبط باموضوع هسته‌اي جزييات آنرا به آژانس بين‌المللي انرژي اتمي اعلام كند درحالي كه براساس موافقتنامه منع گسترش سلاح‌هاي هسته‌اي (‪ (NPT‬كشورهاي عضو اين معاهده موظف به اعلام برنامه‌هاي هسته‌اي خود تنها ‪۶‬ماه قبل ازآغاز بهره‌برداري از آن بودند.

منبع : گروه اینترنتی مبین

این فیس بوک من

خارج شده است
08 فروردين 1386,ساعت 14:48:14
پاسخ #4 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تصميمات مهم دولت براي جلوگيري از ساخت اسكله‌هاي غيرمج

دولت در مصوبه‌اي كه به صورت لايحه به مجلس شوراي اسلامي تقديم شده، براي جلوگيري ازساخت اسكله‌هاي غيرمجاز درسراسر كشور،تصميماتي مهم و جديد اتخاذ كرد.
به‌گزارش روزدوشنبه دبيرخانه شوراي‌اطلاع‌رساني دولت،دكتر"محموداحمدي‌نژاد" رئيس جمهوري اسلامي ايران طي نامه‌اي به " غلامعلي حدادعادل "رييس مجلس لايحه الحاق يك تبصره به بند (‪ (۲۲‬ماده (‪ (۳‬آيين نامه سازمان بنادر و كشتيراني را براي طي تشريفات قانوني تقديم مجلس شوراي اسلامي كرد.
براساس ماده واحده اين لايحه كه بنا به پيشنهاد وزارت راه و ترابري به تصويب هيات وزيران رسيد،ساخت وساز بدون مجوز يا خارج‌از مجوز سازمان بنادر وكشتيراني ممنوع است واين سازمان درصورت اطلاع ازطريق گارد بندر و يا ساير ضابطين دادگستري از ادامه عمليات ساخت و ساز و يا بهره برداري از تاسيسات و تجهيزات فاقد مجوز و يا خارج‌ازمجوز جلوگيري وبلافاصله موضوع را به عنوان شاكي به مرجع قضايي محل اعلام مي‌نمايد.
اين تبصره درصورت تصويب نهايي در مجلس ، مرجع قضايي را مكلف مي‌كند به پرونده امر خارج از نوبت رسيدگي و در صورت احراز تخلف حسب مورد حكم به‌قلع بنا و يا توقف عمليات و يا اصلاح آن مطابق مجوز صادر كند.
برپايه اين گزارش ، نبود ضمانت اجراي صريح در بند (‪ (۲۲‬ماده سوم آيين نامه سازمان بنادر و كشتيراني- مصوب ‪- ۱۳۴۸‬در خصوص برخورد با سازندگان اسكله‌ها و تاسيسات فاقد مجوز ساخت و يا بهره‌برداري كه سبب شده تا مراجع قضايي در خصوص رسيدگي به تخلفات مزبور از رويه واحدي تبعيت نكنندواين امر كه سبب بروز مشكلاتي در نظارت و اعمال حاكميت دولت توسط سازمان بنادر و كشتيراني شده، دليل تقديم اين لايحه به مجلس شوراي اسلامي بوده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
08 فروردين 1386,ساعت 14:52:52
پاسخ #5 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تغيير چهره مقدس‌ترين شهر جهان اسلام
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
پنج بار در روز همه مسلمانان جهان رو به جايي نماز مي‌خوانند كه معتقدند ابراهيم آن را براي عبادت خداوند ساخته بوده است؛ بناي مكعبي شكل به نام «كعبه»، مركز جهان اسلام است كه البته امروزه، زايران مي‌توانند در كنار آن، بناهاي چشمگير ديگري را نيز مشاهده كنند.
به نقل از «نيويورك‌تايمز»، مركز خريد «ابرج البيت»، كه بزرگ‌ترين مركز خريد عربستان است، با مانيتورهاي تخت بسيار بزرگ، تابلوهاي تبليغاتي رنگارنگ، رستوران و... درست در كنار مقدس‌ترين مكان اسلامي ساخته شده است.
«علي الاحمد»، مدير انستيتو امور خليج در واشنگتن، كه يك سازمان تحقيقاتي مخالف آل سعود است، مي‌گويد: «مكه در حال تبديل شدن به لاس‌وگاس بوده و اين يك فاجعه است. اين مسئله، تأثيري فاجعه‌بار در دنياي اسلام خواهد داشت، چراكه ديگر رفتن به مكه، احساسي براي زايران نخواهد داشت و جذابيتي ندارد. هرچه مي‌بينيد، سيمان و شيشه است».
اين مركز خريد كه يك هفته پيش از آغاز مراسم حج بازگشايي شد، نخستين فاز مجموعه سيزده ميليارد دلاري است كه مكه؛ شهري كه تنها مسلمانان اجازه ورود به آن را دارند، متحول مي‌كند.
مجموعه هتل و اسكان «ابرج البيت» كه با مساحتي برابر 5/1 ميليون يارد مربع، شامل يك هتل برج نيز هست، به فضاي آسماني اين شهر جلوه ديگري مي‌دهد.
زماني كه اين پروژه در سال 2009 تكميل شود، به هفتمين ساختمان بلند جهان تبديل مي‌شود كه مهندس آن در اين زمينه مي‌گويد: شامل يك بيمارستان، هتل و نمازخانه است.
در منطقه «جبل عمر»، يك كوهستان نصفه نيمه در حال صاف شدن است تا هتلي بزرگ و مجموعه‌اي بلند در آنجا ساخته شود. در مناطق ديگر نيز تقريبا حدود 130 طرح براي ساختن برج وجود دارد.
دكتر «عرفان احمد» از لندن مي‌گويد: «اين پايان مكه است». او بنيادي را به نام «بنياد ميراث اسلامي» تأسيس كرده تا به نگهداري از تاريخ اسلامي مكه، مدينه و ديگر مناطق مذهبي مهم عربستان بپردازد.
وي مي‌گويد: «پيش از اين و حتي در زمان عثماني‌ها، هيچ‌كدام از بناهاي ساخته شده در مكه، بلندتر از خانه خدا نبوده اند. اما هم‌اكنون ساختمان‌هاي بسيار بلندتري هستند كه حرمت‌ها را از بين برده‌اند.
بي‌شك، پول يكي از انگيزه‌هاي اين ساختمان‌سازي‌هاست، به گونه‌اي كه هر ساله، حدود چهار ميليون نفر براي مراسم حج به اين شهر مي‌آيند، در حالي كه اين جريان با حجمي كمتر در سال نيز جريان دارد و هر نفر به طور ميانگين، دو تا سه هزار دلار را براي اقامت، خوراك و خريد، هزينه مي‌كند.
تبليغاتي كه در مسير مكه نصب شده است، اين پيام را به سرمايه‌گذاران مي‌دهد كه سود بالقوه آنان از مالكيت يك آپارتمان در مكه، حدود 25 درصد سرمايه آنها خواهد بود. تبليغات در تلويزيون‌هاي ماهواره‌اي عرب هم به بينندگان مي‌گويد كه آنان نيز شانس استفاده از اين موقعيت را دارند.
يك آپارتمان سه‌خوابه در اين شهر، حدود سه ميليون دلار قيمت دارد كه در صورت داشتن منظره زيبا از خانه كعبه، قيمت آن به پنج ميليون دلار هم مي‌رسد.
مخالفان اين روند بر اين باورند كه نتيجه اين كار، جدايي بين جوامع و دسته‌هاي خاص است كه در نتيجه نقض روح حج و تساوي همگان در برابر خداوند است.
«سامي انگاوي»، از مهندسان سعودي و طرفدار حفظ ميراث مكه،‌ مي‌گويد: «اين بي‌احترامي به كعبه و خانه خداست. شما در اين شهر حتي حق بريدن يك درخت را هم نداريد، چه رسد به نابودي كوه. قوانين اسلام، نقض شده است».
به هر حال، مخالفت‌هاي زيادي با اين روند شده است، به گونه‌اي كه مقامات سعودي گفته‌اند كه براي حفظ بازمانده‌هاي دوران اسلام تلاش كرده و در مكه، دو موزه را راه‌اندازي كرده‌اند كه به طور كلي، نوزده ميليارد دلار صرف حفظ ميراث اسلامي كشور آنان شده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
09 فروردين 1386,ساعت 22:24:01
پاسخ #6 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ملوان زن انگليسي: نيروهاي انگليسي به طور غير قانوني وار
ملوان زن انگليسي بازداشت شده،به صراحت اعلام كرد كه نيروهاي انگليسي به طور غير قانوني وارد آبهاي ايران شده‌اند.
به گزارش فارس ليدينگ سيمن في‌تري كه ديشب چهارشنبه در گفتگو با تلويزيون جمهوري اسلامي ايران سخن مي‌گفت، با معرفي خود افزود:من از پرسنل ناوگان F99 هستم و مدت 9 سال است كه در نيروي دريايي انگليس خدمت مي‌كنم.
اين ملوان زن انگليسي افزود:من در روز جمعه 23 مارس دستگير شدم و به صراحت اعلام مي‌كنم كه نيروهاي انگليسي به طور غير قانوني وارد آبهاي ايران شدند.
سيمن في تري اظهار داشت:آنها(ايراني‌ها) خيلي خونگرم،صميمي و متفكرانه با ما رفتار كردند كه اين حاكي از روحيه مهمان دوستي آنهاست.
وي گفت:ايراني‌ها علت بازداشت ما را توضيح دادند و هيچگونه رفتار تند و خشن و خصومت آميزي از آنها مشاهده نشد.
اين ملوان زن انگليسي دوباره تاكيد كرد كه هيچ برخورد تند و اهانت آميزي از ايراني‌ها نديديم، بلكه آنها رفتار خوب و صميمي با ما داشتند.
اين نظامي انگليسي در نامه‌اي به خانواده‌اش سلامتي خود و ديگر نظاميان انگليسي بازداشت شده را خبر داده است.
به گفته اين نظامي زن انگليسي اين نامه عصر امروز چهارشنبه تحويل سفير انگليس در تهران شده‌ است.
وي در نامه به پدر و مادرش از اين كه نظاميان انگليسي وارد آبهاي ايران شده‌اند ابراز تاسف و از برخورد خوب ايران تشكر كرده است.
اين نظامي انگليسي همچنين نامه‌هايي براي مردم ايران،مردم انگليس و مجلس عوام انگليس نوشته است.
در همين حال و در پاسخ به سخنان وزير خارجه انگليس، يك منبع آگاه در وزارت امور خارجه كشورمان اعلام كرد:روابط تهران و لندن مدتهاست كه در حال ركود است،بنابر اين تصميم لندن در تعليق روابط تغييري دراين وضع به وجود نخواهد آورد.
برای مشاهده خبر به صورت تصویری :
http://www.farsnews.com/imgrep.php?nn=8601080130

این فیس بوک من

خارج شده است
10 فروردين 1386,ساعت 16:25:24
پاسخ #7 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
طبق اطلاعات ثبت شده در gps ملوانان انگليسي؛ ملوانان انگ
فرمانده پايگاه مرزباني دريايي اروند اعلام كرد:طبق اطلاعات ثبت شده در gps ملوانان انگليسي،آنها در شش نقطه به آبهاي سرزميني جمهوري اسلامي ايران تجاوز كرده‌اند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي سرهنگ ستاره فرمانده پايگاه مرزباني دريايي اروند چگونگي تجاوز دو شناور نيروهاي انگليسي به آبهاي سرزميني جمهوري اسلامي ايران و دستگيري اين 15 ملوان را بر اساس اطلاعات ثبت شده در GPS خود آنها تشريح كرد.
وي با اشاره به اين كه اين قايق‌ها در شش نقطه وارد آبهاي سرزميني ايران شده‌اند، گفت:پس از تذكرات مكرر،سر انجام در سوم فروردين 86 برابر 23مارس 2007 اين دو شناور به همراه 15 ملوان توسط يگانهاي گشتي ايران در منطقه توقيف شدند.
ستاره افزود:نقض مكرر حريم آبهاي سرزميني جمهوري اسلامي ايران توسط نيروهاي متجاوز انگليسي عليرغم تعهد رسمي قبلي مسئولين سياسي انگلستان مبني بر عدم تكرار نقض حاكميت ايران مجدداً در آبهاي سرزميني صورت پذيرفته است.
فرمانده پايگاه مرزباني دريايي اروندرود تصريح كرد:اسناد و فيلم مربوط به نقض قوانين بين‌المللي توسط نيروهاي انگليسي را نيروهاي گارد ساحلي ايران ثبت كرده‌اند.
نيروهاي متجاوز قبلي انگليسي در تير ماه 84 پس از عذرخواهي مسئولين انگليسي و تعهد بر عدم تكرار آن پس از 3 روز آزاد شدند.

دبير شوراي عالي امنيت ملي: درشت گويي‌هاي لندن باعث تعليق آزادي ملوان زن انگليسي مي‌شود
لاريجاني تأكيد كرد:اگر درشت گويي‌هاي انگليس ادامه يابد آزادي يكي از نظاميان دستگير شده انگليسي كه يك زن است صورت نمي‌گيرد و تعليق مي‌شود.
به گزارش فارس علي لاريجاني دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان در گفتگو با واحد مركزي خبر، درباره دستگيري نظاميان متجاوز انگليسي به آب هاي حريم ايران در اروند رود اظهار داشت: رفتاري كه دولت انگليس از خود نشان مي دهد، فرار به جلوست، رهبران انگليس در اين ماجرا سر و صدا راه انداخته‌اند و اينگونه رفتار به حل مسئله كمك نمي‌كند.
وي تأكيد كرد: رهبران انگليس بايد متوجه باشند كه اگر به كشوري تجاوز مي كنند، بايد اين مساله مطابق قوانين آن كشور پيگيري و رسيدگي شود،اگر مسيري كه آنها انتخاب كرده‌اند مسير جنجال سياسي و رسانه‌اي باشد جمهوري اسلامي ايران از مسير حقوقي مسئله را پيگيري مي‌كند.
لاريجاني با اشاره به تجاوزات مكرر نيروهاي انگليسي به حريم آب هاي ايران افزود: دفعه پيش نفر دوم سفارت انگليس امضا و تعهد داد كه اينگونه موارد ديگر تكرار نمي شود و اذعان كرد كه نيروهاي انگليسي در آب هاي ساحلي ايران بوده‌اند.
دبير شوراي عالي امنيت ملي تأكيد كرد: اجازه نمي دهيم به حاكميت كشورمان تجاوز شود.
لاريجاني منطقي ترين راه را براي رهبران انگليس پيگيري كارشناسي و فني موضوع دانست.
وي گفت: براي ما عجيب است كه دولت انگليس به جاي اين كه در اين باره كار كارشناسي و فني انجام دهد، اين ماجرا را تبديل به يك ماجراي سياسي و رسانه‌اي كرده است. الان عصر حجر نيست سيستم‌هاي پيشرفته GPS وجود دارد كه مشخص مي كند.
دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان افزود: علاقه داشتيم كه اين موضوع از طريق ديپلماتيك و دوجانبه حل شود، اما اگر انگليسي‌ها اين طور نمي‌خواهند، مشكلي نيست ما موضوع را از طريق حقوقي پيگيري مي‌كنيم

حمله نظاميان انگليسي‌ به سركنسولي ايران در بصره
وزارت امور خارجه از حمله و تيراندازي نيروهاي نظامي انگليسي به سمت ساختمان سركنسولگري ايران در بصره خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، پيش از ظهر امروز پنجشنبه نظاميان اشغالگر انگليسي دست به يك اقدام تحريك آميز و ماجراجويانه بر ضد سركنسولگري جمهوري اسلامي ايران در بصره زدند.
بر اساس اين گزارش حوالي ساعت 11:30 به وقت تهران نيروهاي انگليسي با خودروهاي خود وارد منطقه‌اي در بصره شدند كه سركنسولگري كشورمان در آن قرار دارد.
آنها با نزديك شدن به ساختمان سركنسولگري با خودروهاي خود اقدام به تردد مستمر در اطراف ساختمان مذكور كردند و عملاً به مدت يك ساعت و 20 دقيقه اين ساختمان را به محاصره نظامي درآوردند.
اين گزارش مي‌افزايد: انگليسي هاي اشغالگر هنگام انجام اين عمليات بر تعداد نيروهاي خود افزودند و ساختمان سركنسولگري را مورد تعرض قرار داده و اقدام به تيراندازي به سوي آن نمودند.
اين تيراندازيها كه مدت 20 دقيقه به طول انجاميد هيچگونه تلفات جاني از خود به جاي نگذاشت.
اقدام تحريك آميز نظاميان انگليسي به فاصله تنها چند روز پس از تجاوز آشكار دو قايق انگليسي به آب‌هاي ايران در منطقه اروند رود صورت مي گيرد و خود به خود بر ميزان شك و ترديدهاي موجود در خصوص نيات واقعي انگليسي‌ها از تحركات چند روز اخيرشان در منطقه مي افزايد. 
محاصره و تيراندازي به سوي سركنسولگري كشورمان در بصره امروز در شرايطي صورت گرفت كه اين سركنسولگري با موافقت دولت عراق و به شكل كاملاً قانوني فعاليت دارد و هم ساختمان و هم اعضاي سركنسولگري كه ديپلمات و داراي گذرنامه ديپلماتيك هستند به موجب كنوانسيون‌هاي بين المللي از مصونيت ديپلماتيك برخوردار مي باشند.
وزارت امور خارجه اعلام كرد كه پس از اين اقدام تحريك آميز و ماجراجويانه انگليس در بصره، بلافاصله مراتب اعتراض جمهوري اسلامي ايران به وزارت امور خارجه عراق منعكس و برابر كنوانسيون‌هاي بين المللي بر مسئوليت طرف هاي ذيربط در عراق در راستاي تأمين امنيت كاركنان سركنسولگري تأكيد گرديد

این فیس بوک من

خارج شده است
10 فروردين 1386,ساعت 16:29:59
پاسخ #8 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
15 متجاوز انگلیسی را محاکمه می کنیم؛ اما عجله نداریم

خبر دستگیری ۱۵ تفنگدار متجاوز انگلیسی به آبهای ایران در ایام نوروز بسیار مسرت بخش بود و شادی را در ما دو چندان کرد. چون هنوز تلخی آزاد کردن سریع و مرعوبانه ۸ نظامی انگلیسی که در سال ۸۳ در آبهای ایران دستگیر شده بودند، در کام دلسوزان انقلاب باقی مانده بود.
اما در مورد دستگیری ۱۵ نیروی متجاوز انگلیسی که سوم فروردین ماه ۸۶ توسط جانبرکفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آبهای ایران بازداشت شدند، نکاتی وجود دارد که هرگز نباید از ذهن دور داشت:
۱- رسانه های غربی طی چند روز گذشته تبلیغات بسیار وسیع و کم سابقه ای را برای آزادی این ۱۵ متجاوز آغاز کرده اند که اکثر آن بر این محور شکل گرفته است که این نیروها وارد آبهای ایران نشده اند. اما اعترافات صریح بازداشت شدگان، مستندات مربوط به دستگاه جی پی اس و اظهارات فرمانده گارد ساحلی عراق به وضوح نشان می دهد که حضور این ۱۵ نفر در آن قسمت از آبهای اروند رود که متعلق به ایران است، بسیار ناموجه بوده و آنها وارد مرزهای آبی ما شده اند و این حق انکارناپذیر ایران بوده که آنها را بازداشت کند.
۲- نیروهای دریایی انگلیس همواره توسط رسانه های غربی به عنوان شکست ناپذیرترین سربازان دریایی دنیا جلوه داده شده اند در حالی که دستگیری این ۱۵ متجاوز انگلیسی و همچنین دستگیری ۸ نفر دیگر از آنان در سال ۸۳ - که البته چند روز پس از دستگیری آزاد شدند- هیمنه پوشالی و افسانه شکست ناپذیری نیروهای نظامی آنان را شکست.
۳- قطعا انگلیسی ها و امریکایی ها از یاد نبرده اند که طی چند سال اخیر بارها و بارها شهروندان و دیپلمات های ایرانی را به بهانه های واهی ربوده اند و به خود اجازه داده اند که با دهن کجی به افکار عمومی دنیا، آنان را چندین و چند ماه در زندان های مخوف خود نگهداری کنند. پس قطعا ایران نیز می تواند این ۱۵ نفر را که مرزهای ما تجاوز کرده اند، مورد بازجویی و محاکمه قرار دهد که البته این کار زمانبر خواهد بود و شاید ماه ها به طول بیانجامد.
۴- بر اساس قوانین جمهوری اسلامی افراد مسلحی که بدون اجازه کشورمان وارد مرزهای ایران شوند، باید بر اساس قوانین ایران محاکمه شوند و قاعدتا اتهام آنان جاسوسی خواهد بود و حکم جاسوس نیز اعدام است. پس مسئولان ایران حق ندارند هیچ کدام از این ۱۵ نفر را قبل از محاکمه آزاد کنند.
۵- دستگیری این ۱۵ جاسوس برای ما یادآور دستگیری جاسوسان آمریکایی در ۱۳ آبان ۵۸ در جریان تسخیر لانه جاسوسی است و میخواهیم تا زمانی که دولت نجس انگلیس (به فرموده رهبری) از ایران عذرخواهی رسمی نکرده و ندامت خود را به جهانیان اعلام نکرده است، این متجاوزین را در ایران زندانی نگاه داریم تا درس عبرتی برای همه زورگویان جهان باشد. در این زمینه این نکته را نیز نباید فراموش کرد که اگر در سال ۸۳ با مسامحه دولت پیشین ایران، ۸ جاسوس انگلسی را محاکمه کرده بودیم و به جرم جاسوسی به چوبه دار می سپردیم، دیگر این زحمت ها پیش نمی آمد...
۶- انگلیسی تنها با گذشت ۶ روز از دستگیر نیروهای نظامی خود، رسما اعلام کردند که روابط تجاری انگلیس با ایران تا زمان آزادی این ۱۵ نفر قطع شد. ما از این جریان خوشحالیم. چون سالها بود که انتظار چنین روزی را می کشیدیم. اما کار ناقص مانده است. دلدادگان انقلاب اسلامی ایران زمانی خنکای غرور ملی و اقتدار اسلامی را با تمام وجود احساس خواهند کرد که نه تنها روابط تجاری بلکه همه روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ایران و انگلیس برای همیشه قطع شود و درب سفارتخانه و موسسات انگلستان در ایران پلمپ شود و حقوق غصب شده ایرانیان - از جمله باغ قلهـک- به ملت ایران بازگردانده شود.
۷- سپاه، وزارت خارجه و تمام مسئولانی که در جریان دستگیری ۱۵ نیروی متجاوز انگلیسی به نوعی دست داشته اند باید بدانند که فرزندان معنوی حضرت روح الله بر دستان آنان بوسه می زنند و از تصمیم گیران در این زمینه انتظار دارند که این ۱۵ جاسوس پس از طی شدن مراحل قانونی بر اساس قوانین جمهوری اسلامی ایران محاکمه شوند.
در این زمینه مسئولان کشورمان باید توجه داشته باشند که هیچ عجله ای در کار نیست و باید با خونسردی و بدون توجه به جنجال های انگلیسی ها و غربی ها کار خود را بکنند چون هیاهوی غربی ها برای آزادی زودهنگام این ۱۵ متجاوز، معنایی جز آب در هاون کوبیدن ندارد.
•   برای موافقت با عدم آزادی این ۱۵ انگلیسی متجاوز و محاکمه آنها می توانید فعلا این طومار را که یکی از دوستان زحمت تهیه آن را کشیده، امضا کنید.

این فیس بوک من

خارج شده است
12 فروردين 1386,ساعت 20:42:51
پاسخ #9 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
يادداشت اعتراض آميز وزارت خارجه به سفارت انگليس در ت

به دنبال تحركات انگليس در اطراف سر كنسولگري ايران در بصره وزارت خارجه كشورمان طي يادداشتي اعتراض آميز خواستار جلوگيري از تكرار اين اقدامات شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، يك مقام سياسي مسئول در وزارت امور خارجه در خصوص تعرض نظاميان انگليسي به سركنسولگري ايران در بصره تصريح كرد: به دنبال تحركات روز شنبه نهم فروردين ماه نيروهاي نظامي انگليس در عراق در اطراف سر كنسولگري جمهوري اسلامي ايران در بصره و تيراندازي به اطراف آن، روز گذشته وزارت امور خارجه كشورمان طي يادداشت اعتراض‌آميزي به سفارت انگليس در تهران، خواستار جلوگيري از تكرار اين گونه اقدامات و توجه نيروهاي انگليسي در عراق به مقررات بين‌المللي ناظر به اماكن ديپلماتيك گرديد.
متن اين يادداشت در اختيار نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در نيويورك قرار گرفت تا به عنوان سند در سازمان ملل ثبت گردد.

این فیس بوک من

خارج شده است
13 فروردين 1386,ساعت 12:03:42
پاسخ #10 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ساندي تلگراف: انگليس يك افسر ارشد را به ايران اعزام مي ك

گزارش يك هفته‌نامه انگليسي حاكي است دولت لندن اميدوار است يكي از افسران ارشد نيروي دريايي خود را به ايران اعزام كند تا براي آزادي 15 نفر از ملوانان و تفنگداران خود با تهران مصالحه كند.
به گزارش فارس، بر اساس اين طرح كه در شماره اخير ساندي تلگراف به چاپ رسيده، دولت انگليس اين افسر نيروي دريايي را به تهران خواهد فرستاد تا اين قول را به تهران ارايه كند كه يگان دريايي سلطنتي اين كشور هرگز بدون اجازه دولت ايران وارد آب‌هاي اين كشور نشود.
به نوشته اين هفته‌نامه، اين طرح مصالحه در نشست روز گذشته كميته عاليرتبه بحران انگليس اتخاذ شده و با اعزام يك ناخداي نيروي دريايي و يك افسر ديگر رده فرماندهي همراه خواهد بود.
دولت لندن ادعا دارد كه نيروي دريايي ايران به اين گروه از سربازان انگليسي هنگامي كمين كرده كه آنها مشغول انجام عمليات مقابله با قاچاق كالا و اجراي قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل بودند.
به نوشته اين نشريه، مارگارت بكت، وزير امور خارجه و توني بلر، نخست‌وزير انگليس در محافل خصوصي ابراز نگراني كرده‌اند اين مسئله‌ به بن‌بست طولاني مدت بدل شود و مقامات نيز پيش‌بيني كرده‌اند بحران براي ماه‌ها ادامه پيدا كند.
بكت نيز گفته انگليس به نامه سفارت ايران در لندن پاسخ گفته و در اين نامه از لندن خواسته شده اعتراف و تاييد كند كه اين ملوانان به آب‌هاي ايران تجاوز كرده‌اند و اين اقدام تكرار نخواهد شد.
اين هفته‌نامه به نقل از يكي ديگر از مقامات خاطر نشان كرد كه اين طرح اميدها را در دل انگليسي‌ها زنده كرده است.
اين مقام كه نامش فاش نشده، تاكيد كرد: «ما براي ارايه تضمين به ايراني‌ها مبني بر اين كه امروز يا در آينده آگاهانه وارد آب‌هاي آنها بدون اجازه دولت تهران شويم، آماده‌ايم.»
اين مقام در عين حال تصريح كرد:‌ «ما عذرخواهي نمي‌كنيم. اعتراف نيز نمي‌كنيم كه ما به آب‌هاي آنها وارد شده‌ايم. اما اين طرح ممكن است راهي براي خروج از بحران بگشايد.»
اين روزنامه خاطر نشان كرد كه ژنرال "جوليان تامسون" فرماندهي ناوگان انگليس در جنگ جزاير فالكلند در 25 سال پيش از اين امر شاكي بوده چرا نيروهاي انگليسي بدون درگيري تسليم شده‌اند.

دانشجويان خواستار محاكمه متجاوزان و تعطيلي سفارت انگليس شدند
تشكلهاي دانشجويي سراسر كشور در قطعنامه پاياني خود، خواستار محاكمه متجاوزان و تعطيلي سفارت انگليس شدند.
دانشجويان تجمع كننده مقابل سفارت انگلستان و معترض به سياستها و عملكردهاي اين كشور در پايان تجمع خود با صدور قطعنامه‌اي، در اعتراض به تجاوز نظاميان انگليسي به حريم آب‌هاي جمهوري اسلامي ايران تاكيد كردند:
برگ برگ تاريخ ملت ايران شاهد خباثت ذاتي دولت مردان انگليس در عرصه‌هاي گوناگون سياسي، اجتماعي،‌اقتصادي و نظامي است. ردپاي كثيف اين جرثومه فريب بر صفحات تاريخ اين ملت سنگيني مي‌كند.
در اين قطعنامه تاكيد شد: امروز فرزندان 13 آبان به انقلابي سوم مي‌انديشند، تا در مقابل سكوت سوال برانگيز شوراي به اصطلاح امنيت در قبال حمله مزدوران وحشي انگليسي به كنسولگري ايران در بصره عراق و تجاوز مسلم جهان‌خواران آمريكايي، كه همان سگ زردي است برادر شغال، به كنسولگري ايران در اربيل و بغداد و به گروگان گرفتن ديپلمات‌هاي بي‌دفاع كشور ما، پاسخي قاطع به متجاوزان و غاصبان بلاد اسلامي بدهند.
دانشجويان تجمع كننده مقابل سفارت انگلستان با بيان اينكه جنبش دانشجويي مسلمان از دولت ايران مي‌خواهد بدون توجه به فشارهاي موجود جوامع بين‌المللي با متجاوزان سوم فروردين اروندرود بر اساس اصل «اسارت نظاميان متجاوز خارجي» عمل نموده و تنها اين متجاوزين در خاك پاك ايران مجازات شوند، تصريح كردند: ما خواستار اين هستيم كه دولت حتي از آزادسازي تنها نظامي زن انگليسي كه با نگاه مثبت ايرانيان طبق آموزه‌هاي اسلامي و به احترام شأن زن و جايگاه مادر متحمل مي‌باشد، بدليل ايجاد جنگ رواني و غوغاسالاري رسانه‌اي كه از طرف روباه پير انگليس به راه افتاده خودداري نمايد و اجازه هرگونه ملاقات مسوولان كنسولگري دولت متجاوز را با متجاوزين تا زماني كه دولت انگليس رسما از جمهوري اسلامي عذرخواهي نكرده، ندهند.
اين قطعنامه مي‌افزايد: ما دانشجويان ايراني ضمن سپاس و قدرداني از مرزبانان غيور دريايي كشور عزيزمان كه با حضور آگاهانه و هوشيارانه خود طعم اقتدار ملت ايران را به مذاق متجاوزان و همپيمانانشان چشاندند، به دولتمردان انگليس هشدار مي‌دهيم از هياهو و غوغاسالاري و انجام جنگ رواني جلوگيري نموده و آنها بايد در جامعه جهاني متعهد و متضمن شوند تا ديگر به حريم جمهوري اسلامي ايران تجاوز نكنند.
دانشجويان با طرح اين سوال از نهادهاي حقوقي و بين‌المللي كه چه اتفاقي در دنيا در حال رخ دادن مي‌باشد كه اين مجامع و نهادها فقط در مقابل منافع چند كشور خاص اعلام موضع مي‌كنند و حق ديگر ملت‌ها را زيرپا مي‌گذارند، افزودند: چرا زماني كه ديپلمات‌هاي ايراني گروگان گرفته مي‌شوند و هيچ صدايي از آنها در نمي آيد اما زماني كه نظاميان انگليس به حريم كشور ما تجاوز مي‌كنند، اقدام به صدور بيانيه مي‌كنند؟ لذا ما دانشجويان بيانيه اخير شوراي كذايي امنيت در خصوص تجاوز نظاميان انگليس به آب‌هاي كشورمان را سندي ديگر بر دست نشاندگي و ناكارآمد بودن اين شورا در قبال وظايف صريح در منشور ملل متحد دانسته و آن را دقيقا برخلاف روح اين منشور تلقي نموده و محكوم مي‌نماييم.
دانشجويان در پايان قطعنامه با استناد به دخالت‌ها و خيانت‌هاي تاريخي دولت خبيث انگليس و محرز بودن دخالت‌هاي اخير مزدوران انگليس در خرابكاري‌ها و انفجارات خوزستان، حمايت همه جانبه آنان از اشرار در اقصي نقاط ميهن بويژه سيستان و بلوچستان و همچنين سابقه سياه اين دولت در دشمني با جهان اسلام همچون نقش دولت انگليس در تشكيل غده سرطاني جهان، اسرائيل جنايتكار و پناه دادن به مرتد ملعوني همچون سلمان رشدي، تعطيلي جاسوسخانه جاسوس پير انگليس در خيابان استانبول تهران كه كسوت سفارت‌خانه بر تن خويش كرده است را كمترين خواسته جدي وارثان و نسل سوم انقلاب اسلامي دانستند.
اين قطعنامه از سوي بسيج دانشجويي دفتر تحكيم وحدت، اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل، جامعه اسلامي دانشجويان، جنبش عدالتخواه دانشجويي، اتحاديه تشكل‌هاي دانشجويان دانشگاه‌ آزاد اسلامي، سازمان دانشجويان ايران، مجمع دانشجويان دانشگاه آزاد و مجمع صنفي نشريات دانشجويي كه در اين تجمع حضور داشتند، صادر شد.
منبع :
    www.mobin-group.com

این فیس بوک من

خارج شده است
15 فروردين 1386,ساعت 20:15:51
پاسخ #11 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
دبير دوم سفارت ايران با همكاري دولت عراق به ايران بازگش

محمد علي حسيني اعلام كرد:دبير دوم سفارت ايران در عراق كه چندي پيش در اين كشور ربوده شده بود با همكاري دولت عراق به ايران بازگشت.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل اطلاعات و اخبار وزارت امورخارجه، سيد محمد علي حسيني سخنگوي وزارت امور خارجه اظهار داشت: «جلال شرفي» دبير دوم سفارت جمهوري اسلامي ايران در بغداد كه 57 روز پيش در بغداد ربوده شده بود، صبح امروز پس از تلاشهاي مقامات جمهوري اسلامي ايران و با مساعدت و همكاري دولت عراق به ايران بازگشت و در فرودگاه مهرآباد مورد استقبال منوچهر متكي وزير امور خارجه كشورمان قرار گرفت.

این فیس بوک من

خارج شده است
16 فروردين 1386,ساعت 16:35:15
پاسخ #12 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
بازتاب گسترده آزادي نظاميان انگليسي در رسانه‌هاي خا
رسانه‌هاي آلمان اظهارات اخير دكتر "محمود احمدي نژاد" رييس جمهوري اسلامي ايران را بطور گسترده‌اي پوشش خبري دادند.
شبكه تلويزيوني "ان.ت.فا" در خبري فوري اعلام كرد كه رييس جمهوري ايران از آزادي تفنگداران انگليسي خبر داد و اين افراد به زودي راهي فرودگاه خواهند شد.
مجله اشپيگل نيز در يك خبر فوري اعلام كرد: رييس جمهوري ايران در يك كنفرانس خبري از آزادي تفنگداران انگليسي خبر داد و گفت كه به نام ملت بزرگ ايران، آنها را عفو كرده است.
اين مجله با استناد به اظهارات رييس جمهوري ايران افزود: آزادي اين تفنگداران هديه‌اي به انگليس است .
خبرگزاري آلماني "د.پ.آ." نيز نوشت: رييس جمهوري ايران در اين كنفرانس خبري، تفنگداران انگليس را به نقض حريم مرزي ايران متهم كرد اما گفت آنها مورد عفو ايران قرار گرفته‌اند.
والدين و خانواده‌هاي نظاميان آزاد شده انگليسي نيز خرسندي و هيجان خود را از آزادي فرزندان و خويشاوندانشان در پي تصميم دولت ايران ابراز داشتند.
خانواده "آدام اسپري" در "لايستر" اعلام كردند، اعلام خبر آزادي وي "بهترين جايزه قابل تصور" براي آنان بوده است.
"جيمز" برادر آدام نيز گفت، اولين نفري بوده كه خبر آزادي وي را به مادرشان داده است.
"استيون كو" پدر "كريس كو" نيز در حاليكه دسته گلهايي را از همسايگان خود دريافت كرده بود، از شنيدن خبر آزادي پسرش اظهار خوشحالي كرد.
همچنين خواهر "آرتور بچلر" از نظاميان آزاد شده گفت كه از شنيدن اين خبر بسيار هيجان زده شده است.
پدر و مادر "نيثن سامرز" نيز از تدارك جشن براي آزادي پسرشان در يك رستوران محلي در منطقه ساحلي "كورنوال" خبر دادند و گفتند كه خبر آزادي پسرشان آنها را حيرت زده كرده است.
ديگر خانواده‌هاي نظاميان آزاده شده هم اعلام كرده‌اند كه انتظار شنيدن خبر آزادي آنان را نداشتند و هنگام اعلام آن مشغول انجام امور روزمره نظير خريد بودند و به همين علت از شنيدن آن بسيار حيرت زده شده‌اند.
دفتر نخست وزيري انگليس پيشتر در بيانيه‌اي اعلام كرده بود: از آنچه كه رييس جمهوري (ايران) درباره آزادي ‪۱۵‬پرسنل ما اعلام كرد، استقبال مي‌كنيم.
همچنين دولتمردان و سياستمداران انگليس از اقدام ايران براي آزادي ‪۱۵‬نظامي اين كشور استقبال كردند.
"پاتريشيا هيويت" وزير فرهنگ، ورزش و رسانه‌هاي انگليس از نخستين مسوولان دولتي بود كه در اظهاراتي اعلام آزادي اين افراد را "خبري عالي" توصيف كرد.
دفتر نخست وزيري انگليس نيز پيشتر در بيانيه‌اي اعلام كرده بود: از آنچه كه رييس جمهوري (ايران) درباره آزادي ‪۱۵‬پرسنل ما اعلام كرد، استقبال مي‌كنيم.
"منزيس كمپبل" رهبر حزب ليبرال دمكرات نيز از شنيدن خبر آزادي نيروهاي انگليسي ابراز خرسندي كرد.
كمپبل كه حزبش مخالف شركت انگليس در جنگ عراق است، يادآور شد: در اين قضيه (دستگيري نظاميان) درس‌هايي وجود دارد كه بايد آموخته شود.
همچنين "ويليام هيگ" سخنگوي امور خارجي در حزب محافظه‌كار در واكنش به اين خبر از آزادي نظاميان كشورش استقبال كرد.
رهبر سابق محافظه‌كاران انگليس گفت: از بازگشت سالم اين نيروها خرسنديم.
"ليام فاكس" سخنگوي امور دفاعي حزب محافظه‌كار نيز از اقدام ايران و تلاش‌هاي ديپلماتيك كشورش براي آزادي نيروهاي انگليسي استقبال كرد.
روسيه نيز از آزادي ‪۱۵‬نظامي انگليسي از سوي ايران، به عنوان نشانه "حسن نيت" ايران ياد و از آن استقبال كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از مسكو، "الكساندر لوسيوكوف" معاون وزير خارجه روسيه اعلام كرد گفت: "ما، اين كار را به عنوان اقدامي حاكي از حسن نيت از سوي سران ايران تلقي مي‌كنيم."
روزنامه گاردین نوشت : ایران به این نتیجه رسید که با آزادی ملوانان می تواند دستاوردهاي دیپلماتیک فراوانی كسب كند.از جمله آنكه غرب موضع طرفداران مذاکره با ایران تقویت مي شود .
رویترز هم با نگاهي اقتصادي به ماجرا نوشت:پس از اعلام خبرآزادي ملوانان توسط احمدي نژاد تنها درعرض ۳۰ دقیقه قیمت نفت ۱ و نیم دلار کاهش پیدا کرد.

این فیس بوک من

خارج شده است
22 فروردين 1386,ساعت 19:33:48
پاسخ #13 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سخنگوي قوه قضائيه: فرار شهرام جزايري اتفاق خيلي مهمي نب

سخنگوي قوه قضائيه فرار شهرام جزايري را اتفاق خيلي مهمي ندانست و گفت: متاسفانه اين موضوع خيلي بزرگ نمايي شد و قوه قضائيه از ابتدا عزم جدي در دستگيري شهرام جزايري داشت.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس عليرضا جمشيدي سخنگوي قوه قضائيه صبح ديروز سه شنبه در نشست مطبوعاتي با خبرنگاران با اشاره به اين كه پرونده شهرام جزايري براي تحقيقات بيشتر در اختيار وزارت اطلاعات است، گفت: متاسفانه بعد از فرار شهرام جزايري گويا يك عزم جدي براي تخريب قوه قضائيه بوجود آمد تا از اين فرصت استفاده كنند.
وي افزود: اين در هيچ جاي دنيا مرسوم نيست كه نظام قضايي و قضات آن تضعيف شوند، متاسفانه در برخي روزنامه‌ها و بعضا رسانه ملي اين موضوع به چشم مي‌خورد.
سخنگوي قوه قضائيه فرار شهرام جزايري را اتفاق خيلي مهمي ندانست و گفت: متاسفانه اين موضوع خيلي بزرگ نمايي شد و قوه قضائيه از ابتدا عزم جدي در دستگيري شهرام جزايري داشت.
وي درباره شيوه فرار شهرام جزايري گفت: وي در همان روز فرار با پاسپورت و شناسنامه جعلي با عنوان (وحيد عيوض خاني) از فرودگاه مهرآباد تهران خود را به كيش مي‌رساند و از آنجا به بندرعباس مي‌رود.
به گفته جمشيدي طبق نقشه قبلي قرار بود كه جزايري به سرعت از اين طريق به يكي از كشورهاي حوزه خليج فارس و حتي جزاير متروكه منتقل شود و از آن طريق با پاسپورت جعلي عيوض خاني به سمت كانادا عزيمت كند.
جمشيدي بيان داشت: تشابه 80 درصدي بين شهرام جزايري و عيوض خاني، وجود دارد.
سخنگوي قوه قضائيه تصريح كرد: اطلاع رساني رسانه‌ها باعث فاش شدن استفاده جزايري از پاسپورت جعلي شد و اين اطلاع رساني موجب آگاهي عيوض خاني از نقشه فرار جزايري شد و وي مجبور به تغيير نقشه فرار متهم گرديد.
وي با اشاره به تماس شهرام جزايري با يك زنداني افغاني كه هم بند او در زندان بود، گفت: پس از لو رفتن نقشه مذكور جزايري از اين فرد افغاني درخواست تهيه شناسنامه و پاسپورت جعلي مي‌كند،كه در اين مرحله نيز با هوشياري وزارت اطلاعات و هماهنگي ساير مجموعه‌ها از انتقال شهرام جزايري به كانادا جلوگيري مي‌شود و در نهايت وي با دستگيري توسط ماموران وزارت اطلاعات و پليس كشور متبوع و بر اساس موافقت نامه دو جانبه، به صورت رسمي به كشور باز گردانده شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
23 فروردين 1386,ساعت 04:17:33
پاسخ #14 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1748
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1962
www.ANARAYA.com
جوجه‌ها را آخر پاییز می‌شمارند

نمایشگاه بین‌المللی تهران تقویم نمایشگاهی ۹ماه نخست سال ۸۶ را اعلام كرد كه شامل برگزاری ۲۵ نمایشگاه داخلی و بین‌المللی خواهد بود.
بر این اساس، در بهار امسال دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز و پتروشیمی (OIL SHOW ۲۰۰۷)، دومین نمایشگاه كشاورزی- تجاری كشورها، چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات، ادوات و محصولات كشاورزی (IRANAGRO۲۰۰۷) و همچنین دهمین نمایشگاه بین‌المللی لوازم و تجهیزات پزشكی، دندانپزشكی و دارویی (IRAN MED۲۰۰۷) برگزار خواهد شد.
در سه ماه گرم سال نیز، شش نمایشگاه بین‌المللی در پایتخت برپا می‌شود كه هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت تهران (TIIE ۲۰۰۷) از اهمیت بیشتری برخوردارند، در حالی كه شانزدهمین نمایشگاه فرش دستباف نیز در هفته اول شهریورماه به گرمای نمایشگاه‌های این فصل خواهد افزود.
براساس تقویم نمایشگاهی امسال، بیشترین حجم برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی و تخصصی در نیمه دوم سال گنجانده شده به گونه‌ای كه از هفته پایانی مهرماه تا روزهای انتهایی آذر، برپایی ۱۳نمایشگاه بین‌المللی در نظر گرفته شده است.
چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌آلات چاپ و بسته‌بندی در مهرماه برگزار می‌شود و به روال سال‌های گذشته باید در انتظار حواشی برپایی این نمایشگاه تخصصی بود، اگرچه ششمین نمایشگاه بین‌المللی محصولات، ماشین‌آلات و مواد اولیه نان، بیسكوییت، شیرینی و شكلات ایران كه همزمان با نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی راه می‌افتد فضای نمایشگاه تهران را شیرین می‌كند.
دوستداران صنعت انفورماتیك نیز می‌توانند در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی الكترونیك، كامپیوتر، تجارت الكترونیكی (IRAN ELECOMP) با آخرین فناوری‌های این صنعت آشنا شوند. این نمایشگاه در نیمه دوم آبان ماه برگزار می‌شود، این در حالی است كه هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی (IRAN TELECOM ۲۰۰۷) نیز همزمان با آن برپا می‌شود.
هفته سوم آبان ماه نیز دو نمایشگاه دیگر علاقه‌مندان بسیاری را به نمایشگاه تهران خواهد كشاند، نهمین نمایشگاه بین‌المللی برق و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور به طور همزمان در این ایام راه می‌افتند.
این در حالی است كه ترافیك برپایی نمایشگاه ها در آذر ماه امسال قابل توجه است. برپایی هفت نمایشگاه بین‌المللی از سوم تا سی‌ام در این ماه از سال شهروندان بسیاری را روانه بزرگراه چمران خواهد كرد، ششمین نمایشگاه بین‌المللی تاسیسات در كنار شانزدهمین نمایشگاه بین المللی كاشی، سرامیك و چینی بهداشتی گرمای خاصی در روزهای نخستین آذر به نمایشگاه تهران خواهد بخشید. علاوه بر اینكه با راه افتادن هفتمین نمایشگاه بین‌المللی رنگ و رزین و پوشش‌های صنعتی در این ایام فضای داخلی نمایشگاه تهران جلوه‌ای خاصی به خود گرفته و رنگ‌آمیزی خواهد شد.
پس از برپایی این نمایشگاه‌ها، به فاصله ۱۰روز نمایشگاه بین‌المللی تهران مبله شده و بازدیدكنندگان می‌توانند از نزدیك با صنعت مبلمان ایران و سایر كشورها در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان منزل و اداری و دكوراسیون و معماری داخلی، ماشین‌آلات، یراق‌آلات و تجهیزات مربوطه آشنا شوند.
در سه روز پایانی آذرماه نیز با برپایی هفتمین نمایشگاه بین‌المللی لوازم‌خانگی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودرو پرونده عمده‌ترین نمایشگاه‌های سال ۸۶ عملا بسته خواهد شد.اگرچه از چند سال قبل قرار بود مكان نمایشگاه تهران تغییر كند، اما از ظواهر پیدا است كه امسال نیز این اتفاق نخواهد افتاد و طرح انتقال نمایشگاه تهران همچنان روی كاغذ خواهد ماند.از سوی دیگر، براساس فهرستی كه نمایشگاه بین‌المللی تهران در سایت اطلاع‌رسانی خود قرار داده است، ۱۸ نمایشگاه اختصاصی ایران در سال ۸۶ در كشور‌های مختلف برگزار خواهد شد كه عمدتا كشورهای آسیای میانه و عربی را در برمی‌گیرد.

گزارش: روزنامه دنياي اقتصاد

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

خارج شده است
صفحه: [1] 2   بالا

پرش به :