آرشیو فروردین ماه 1386 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 12:38:57

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 [2]   بالا
موضوع: آرشیو فروردین ماه 1386  (دفعات بازدید: 3275 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
23 فروردين 1386,ساعت 05:27:28
پاسخ #15 در:
منصور
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 473
-دريافت شده: 300

*
محبوبيت : 329
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 801
"" بهترین روزها را برایتان آرزومندم ""
يك پنجم سال 1386 روزهاي تعطيل رسمي مي باشد
سلام
با اين خبري كه در رسانه هاي عمومي پخش شده بود واقعا همه رو انگشت به دهن وا داشته بود كه اينهمه تعطيلي ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

و بچه هاي مدرسه اي هم ميگفتن آخ جون اينهمه تعطيلي به جز تابستون ؟!!

ولي هيچ كس فكر نكنم حساب كرده باشه

حالا من حسابشو ميزارم كف دستتون كه ببينين چقدر بيشتر از سال پيش تعطيلي داريم

اگه يك پنجم سالو حساب كنيم ميشه 365 تقسيم بر 5 مساوي با 73    پس ميشه 73 پس ميشه 73 روز از سال تعطيلي رسمي

حالا  در يك سال چند ماه داريم ؟؟ 12 ماه  كه 73 روز ميشه 2 ماه و 13 روز 
يعني 2 ماه 13 روز از 12 ماه تعطيلي رسمي و دولتي

حالا اين 2 ماه و 13 روز چي هست ؟
اگه حساب كنين مي بينين  هر سال 52 هفته هستش كه هر هفته 1 جمعه داره

پس ميشه تا اينجا 52 روز از سال جمعه هست و تعطيلي رسمي حساب ميشه  Grin

اگه 52 رو از 73 روز كم كنيم ميشه 21 روز   كه همه عيدها و وفات ها رو كه حساب كني دقيقا ميشه 21 روز  و باقيش هم تو جمعه ها افتاده
و سال قبل رو اگه نگاه كنين 25 روز تعطيلي به غير از جمعه ها داشتيم

پس اينا رو رسانه ها بزرگش مي كنن  8)

هميشه اول فكركنين ببينين درسته يا نه بعدش نظر بدين رو شنيده ها و ديده ها  Tongue Embarrassed

ممنون ببخشين كه سرتونو درد اوردم
------------------------------------------  8)از هيچ منبعي نگرفتم خودم حساب كردم و نوشتم  Embarrassed
منصور

به زودی نصب می گردد
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

خارج شده است
23 فروردين 1386,ساعت 16:38:14
پاسخ #16 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 5178
نظامي زن انگليسي: مي ترسيدم به من تجاوز كنند!

تنها زن بازداشت شده در نخستين مصاحبه خود پس از بازگشت از ايران به روزنامه سان كه بيش از يكصد هزار پوند در ازاي اين مصاحبه از روزنامه سان گرفته، مدعي شد: مي ترسيدم در حين بازداشت به من تجاوز كنند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري انتخاب ، به گفته ترني، او در دوران بازداشت در ايران به طور انفرادي در سلولي تاريك نگهداري مي شد و نگران آن بود كه شايد نتواند فرزندش را يك بار ديگر ببيند.
او در ادامه ادعاهاي خود گفت: در زمان دستگيري به او گفته مي شده درباره مرگ در راه وطن چه احساسي داري.
في ترني افزود: در سلول خود بودم كه يك زن آمد و اندازه ي مرا گرفت و من احساس كردم مي خواهند براي من تابوت بسازند.
اين در حالي ست كه تصاويري كه اخيراً در شبكه العالم پخش شد، او و ساير نظاميان دستگير شده را در حال شوخي، خنده و بازي شطرنج نشان مي داد.
آخرين مطالب رنگارنگ دانلود موزيك ويديو كليپ كتاب و شعر فارسي كامپيوتر و دانلود نرم افزار خانواده و زندگي زناشويي ايران سراي من روانشناسي روزنامه ها و مجلات انواع فال طالع بيني و تعبير خواب تاريخي فرهنگي و هنري راديو و تلويزيون دانلود فيلم پزشکي و سلامتي علمي و دانستنيها کودکان طنز و جوک لينکستان تحصيل در خارج از كشور مهاجرت راهنماي زندگي در خارج از كشور اخبار ايرانيان خارج از كشور اخبار ايران و جهان اخبار سينما و موسيقي داستان حوادث زنان كاريابي بازي و سرگرمي مذهب و عرفان تغذيه رژيم و گياهان داروئي عكسهاي ديدني مد آرايش و زيبايي آشپزي مقالات اخبار ورزشي دختران پسران و مسائل جنسي دانلود بازي و تمهاي موبايل
نسخه چاپي
ارسال به دوستان
منبع : سايت دوستان/view.asp?id=50086914477101436

این فیس بوک من

خارج شده است
23 فروردين 1386,ساعت 16:45:01
پاسخ #17 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
احمدی مقدم در جمع خبرنگاران: طرح مبارزه با بدحجابی در ح

سردار احمدی مقدم در ارتباط با برخی واکنش ها پیرامون طرح مبارزه با بدحجابی ، اظهار داشت : طرح مبارزه با بدحجابی در حمایت از خانم هاست .
به گزارش خبرنگار مهر ، سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل احمدی مقدم ظهر امروز در مراسم معارفه به عنوان دبیرکل جدید ستاد مبارزه با مواد مخدر ، در جمع خبرنگاران اظهار داشت : برخورد با بدحجابی همانند سال های گذشته دردستور کار قرار گرفته و نگاه نیروی انتظامی تغییر نکرده است .
دبیرکل جدید ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه تصریح کرد : وام های حمایتی ، خوداشتغالی و تشویقی به معتادانی که اقدام به ترک اعتیاد خود می کنند پرداخت می شود .
وی همچنین درباره جمع آوری معتادان پرخطر بیان داشت : در جلسه ای که روز گذشته به ریاست محمود احمدی نژاد و نمایندگان سازمان های تابعه تشکیل شد ، مقرر شد که از ابتدای اردیبهشت جاری هر ماه 50 هزار نفر زیر پوشش مرکزهای درمانی قرار گیرند .
احمدی مقدم توضیح داد : پیش بینی می شود که تا پایان تابستان 300 هزار نفر از معتادان پرخطر زیر پوشش درمانی قرار گیرند .
منبع :
 www.mobin-group.com

این فیس بوک من

خارج شده است
24 فروردين 1386,ساعت 18:55:54
پاسخ #18 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
فاطمه رجبي، تنها راننده زن كاميون در ايران
شنيده بودم كه يك خانم در سال‌هاي قبل از انقلاب و كمي در دوران پس از انقلاب در اين بخش فعاليت مي‌كرده، اما تا جايي كه مي‌دانم هيچ زن ديگري در حال حاضر به غير از من در اين حوزه فعال نشده است.
فاطمه رجبي تنها زن رانندهء كاميون در ايران است كه تمام خطرات اين شغل را به جان خريده تا تنها انحصار مردانهء رانندگي ترانزيت در ايران را بشكند.
او به همراه همسرش هفت سال است كه در جاده‌هاي داخلي و خارجي به حمل بار مشغول است.

به گفتهء ءخودش رانندگي در جاده‌ها، سفر كردن و علاقه به همسرش كه راننده است مهم‌ترين عواملي بود كه باعث شد او نيز رانندهء كاميون شود.

متن كامل گفت و گوي او را مي خوانيد:

خانم رجبي! چند سال داريد؟

بين 40 تا 50 سال.

چند سال است كه رانندهء تريلي هستيد؟

حدود شش سال.

چرا ماشين سنگين را براي رانندگي و كار انتخاب كرديد؟

به رانندگي و سفر در جاده علاقه زيادي داشتم و به همين دليل به رانندگي با كاميون علاقه‌مند بودم.

البته با توجه به اين‌كه همسرم حدود 30 سال است كه در اين شغل فعاليت مي‌كند و من در طول اين مدت از او دور بودم تصميم گرفتم براي كم‌كردن اين فاصله وارد اين كار شوم. در حال حاضر با هم در يك كاميون ولوو رانندگي مي‌كنيم. البته سه سال پيش تنها رانندگي مي‌كردم و شوهرم پشت سر من در يك كاميون ديگر بود كه پس از مدتي به دليل نامساعد بودن شرايط مالي زندگي يكي از كاميون‌ها را فروختيم.

اعضاي خانواده مخالفتي با رانندگي شما نداشتند؟

همسرم به هيچ‌عنوان مخالف رانندگي من با كاميون نبوده و نيست. البته همسرم هيچ‌گاه به فكرش هم خطور نمي‌كرد كه روزي وارد اين شغل بشوم، سرانجام به خواست خدا همت كردم و با علاقه و پافشاري بسيار موفق به گرفتن گواهينامه پايهء يك شدم.

همسرتان در گرفتن گواهينامهء پايهء يك كمكي به شما كرد؟

البته پس از اين كه شنيد من موفق شدم گواهينامهء پايهء يك بگيرم خيلي تعجب كرد. او فرصت آموزش رانندگي پايهء يك به من را نداشت و يا هروقت از او براي آموزش درخواست كمك مي‌كردم به بهانه‌اي شانه خالي مي‌كرد. سرانجام تصميم جدي گرفتم و پس از چند جلسه تمرين فوت و فن كار را ياد گرفتم، البته از قبل چون در كنار شوهرم بودم و رانندگي او را از نزديك مي‌ديدم با اين كار كمي آشنا بودم.

براي گرفتن گواهينامه چند بار در آزمون شركت كرديد؟

بار اول چون دست‌پاچه شده بودم قبول نشدم، اما بار دوم سرهنگ راهنمايي و رانندگي پس از پايان امتحان عملي به من گفت تو قبول شدي ولي ما مجاز به پذيرش تو نيستيم چون آقايان اين‌جا 30‌يا 40 بار مي‌آيند و مي‌روند و قبول نمي‌شوند، اگر قرار باشد دفعه دوم امتحان شما را قبول كنيم و گواهينامه بدهيم مي‌گويند پارتي‌بازي شده و صداي همه درمي‌آيد.

سرانجام بار هشتم قبولم كردند. يادم مي‌آيد هر روز كه براي آزمون به منطقهء پايهء يك رانندگي مي‌رفتم حدود 400 نفر مرد براي رانندگي در هر روز شركت مي‌كردند و من تنها زن شركت‌كننده در آزمون بودم، حتي در كادر اداري راهنمايي و رانندگي نيز كارمند زن حضور نداشت.

زمان امتحان هشتم دو نفر سرهنگ كنار دستم بودند و باور اين مساله براي آن‌ها بسيار مشكل بود كه من در آزمون پايه يك شركت كنم.حتي آن روز رييس آزمون رانندگي پايهء يك هم در كنار من نشست و از نزديك رانندگي‌ام را با تعجب تماشا كرد.

افسران راهنمايي و رانندگي از من مي‌خواستند كه تندتند دنده بگيرم و در سرازيري‌ها خيلي به من سخت گرفتند تا شايد از آزمون صرف‌نظر كرده و پشيمان شوم، اما من سماجت به خرج دادم به حدي كه كف دستم از شدت دنده عوض كردن زخمي شد.

مكانيكي هم بلدي؟

نه! آنچنان سررشتهء فني ندارم. تا حدي به پنچرگيري و زنجير بستن در يخبندان واردم.

تا حالا تنهايي سفر كرده‌اي؟

هيچ‌وقت تنهايي سفر نكرده‌ام. من و شوهرم هميشه پست سرهم حركت مي‌كنيم. معمولاً 150 متر جلوتر از شوهرم رانندگي مي‌كردم. برخي مواقع هم در جاده توقف مي‌كردم تا شوهرم خودش را به من برساند.

تا به حال تصادف كرده‌ايد؟

به هيچ وجه تصادف نكرده‌ام. حتي در طول 23 سالي كه رانندهء ماشين‌سواري هم بودم يكبار هم تصادف نكرده‌ام.

چندبار جريمه شده‌ايد؟

فقط يكبار، آن هم با ماشين سواري در مسير ويژهء طرح ترافيك، چهار هزار تومان جريمه شدم.

البته قصد تخلف نداشتم و واقعاً از طرح ترافيك در مسير اطلاع نداشتم، اين مبلغ اولين و آخرين باري بود كه پرداخت كردم. در هنگام رانندگي با كاميون سنگين هم اصلاً جريمه نشدم البته همسرم در برخي مواقع به دليل سبقت غيرمجاز مجبور به پرداخت جريمه شده است.

در جاده راننده‌ها برايتان مشكلي ايجاد نمي‌كنند؟

يكبار در جادهء شيراز در حال حركت بودم كه يك دستگاه كاميون در جاده حركت زيگزاگي داشت شوهرم گفت از آن كاميون فاصله و يا سبقت بگيرم، من هم وقتي ديدم جاده باز شد سبقت گرفتم. در ابتدا آن كاميون به من راه داد اما در ميانهء راه وقتي متوجه شد كه زن هستم ماشينم را به سمت خاكي جاده منحرف كرد و شوهرم كه شاهد ماجرا بود عصباني شد، بالاخره چون به كار تسلط داشتم، آن كاميون عصباني را رد كردم.

تا به حال دعوا هم كرده‌ايد؟

يكبار زماني كه از مرز ايران خارج مي‌شدم براي انجام امور اداري ترخيص از مرز تركيه در صف كاميون‌ها ايستاده بودم. كاميون شوهرم نيز چند كيلومتر پايين‌تر از من بود.براساس نوبت يك كاميون ترك و يك كاميون ايران به ترتيب از مرز ايران خارج مي‌شدند.

نوبت من كه شد پليس اشاره كرد كه بيايم جلو، ناگهان كاميون كناري من از صف ترك‌ها از روي لجبازي يا حسادت به تصور اين‌كه من تنها هستم از من سبقت گرفت. پليس متوجهء اين حركت رانندهء ترك شد و حق را به من داد.

از مرز كه بيرون آمديم در امتداد يك جادهء باريك بيرون از مرز ناگهان يك كاميون از پشت سرم به سرعت در امتداد من حركت كرد، راه را باز كردم تا رد شود كه متوجه شدم رانندهء كاميون همان رانندهء‌ترك است و به من نيشخند مي‌زد، او مي‌خواست به پايين جاده منحرفم كند به طوري كه از كنار آيينهء كاميونم رد شد و آينه را شكست، در اين لحظه شوهرم به من رسيد و از مهلكه نجاتم داد. البته دعوا به معناي آن‌چه در ذهن شماست نداشته‌ام.

براي يك زن رانندگي در داخل كشور راحت‌تر است يا خارج از كشور؟

رانندگي در خارج از كشور راحت‌تر است. در داخل، برخي آقايان چشم ديدن رانندگي يك خانم با اتومبيل سواري را ندارند چه رسد به اين‌كه يك زن راننده كاميون باشد. در كشورهاي اروپايي مانند آلمان، اتريش، مجارستان و روماني مردم با احترام با من برخورد مي‌كنند.

يادم مي‌آيد در مرز روماني يكبار پس از بازرسي كاميون، ماموران فكر كردند كه من يك توريست هستم اما وقتي خودم را معرفي كردم آن‌ها بسيار تعجب كردند. هيبت يك زن ايراني در لباس مكانيكي و كلاه براي آن‌ها جالب به نظر مي‌رسيد.

برخي فكر مي‌كنند، زنان از عوامل اصلي تصادفات هستند، آيا اين تصور درست است؟

در گذشته تصور مي‌شد زنان در رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي كوتاهي مي‌كنند اما امروزه شاهد اين هستيم كه زنان با رعايت كامل قوانين راهنمايي و رانندگي حتي بهتر از مردان رانندگي مي‌كنند و در اين زمينه فكر مي‌كنم حسادت مردان است كه با اذيت و تمسخر زنان نمي‌خواهند قبول كنند كه زنان خوب مي‌رانند.

در ايران چند زن ديگر در اين شغل مشغول به كار هستند؟

شنيده بودم كه يك خانم در سال‌هاي قبل از انقلاب و كمي در دوران پس از انقلاب در اين بخش فعاليت مي‌كرده، اما تا جايي كه مي‌دانم هيچ زن ديگري در حال حاضر به غير از من در اين حوزه فعال نشده است. بسيار افتخار مي‌كنم كه به عنوان يك زن در اين كار سخت شركت دارم.

شما هم آهنگ‌هاي قديمي گوش مي‌دهيد؟

بله! آهنگ‌هاي قديمي مرا به ياد دوران كودكي و پدر و مادرم مي‌اندازد.

اگر وزير راه بوديد براي جاده‌ها چه كاري مي‌كرديد؟

اگر وزير بودم دستور مي‌دادم تمام دست‌انداز و چاله‌هاي جاده‌ها را درست مي‌كردند زيرا در برخي اتوبون‌ها و بزرگراه‌ها چاله‌هايي وجود دارند كه تمام ديفرانسيل و صفحات كامپيوتري ماشين را به هم مي‌زند. به نظرم سرويس‌هاي بهداشتي مناسب نيز در جاده‌ها وجود ندارد كه بايد در جاده‌ها و پايانه‌هاي كشور احداث شود
منبع : سايت دوستان/cl_upload/38363_139.jpg

این فیس بوک من

خارج شده است
26 فروردين 1386,ساعت 17:17:19
پاسخ #19 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
8 ايراني در حادثه تروريستي كربلا مجروح شدند

منايع خبري اعلام كردند: 8 نفر از زائران ايراني در حادثه تروريستي كربلا مجروح شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حادثه تروريستي ديروز انفجار خودروي بمب‌گذاري شده در 400 متري حرم سيدالشهدا (ع) بين 32 تا 50 نفر كشته و بين 100 تا 150 نفر مجروح شدند.
بنابرگزارش‌هاي دريافتي، 8 نفر از بين مجروحان، ايراني هستند.
جميعت هلال‌احمر جمهوري اسلامي براي انتقال زائران ايراني كه در اين حادثه مجروح شده‌اند، به كشور، اعلام آمادگي كرده است.
منبع : گروه اینترنتی مبین

این فیس بوک من

خارج شده است
26 فروردين 1386,ساعت 18:48:09
پاسخ #20 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اسراییل: شرابسازی در ایران شمالی و غارت نفت

يك روزنامه چاپ باكو، آمار مبادلات تجاري ميان دولت باكو و رژيم صهيونيستي را 700 ميليون دلار در سال عنوان كرد. روزنامه «اولايلار» (حوادث) كه ارتباط نزديكي با وزارت امنيت ملي دولت باكو دارد، بدون ذكر منبع اين خبر، باكو را از شركاي تجاري اصلي رژيم صهيونيستي معرفي كرده و برقراري روابط تنگاتنگ‏تر ميان كارفرمايان اقتصادي دو طرف ـ به ويژه كارفرمايان دولتي ـ را دراسرع وقت الزامي دانسته است.
اين روزنامه افزوده است: افزايش مناسبات تجاري ميان دولت باكو و رژيم صهيونيستي در سفر اخير حيدر بابايف وزير توسعه اقتصادي باكو به فلسطين اشغالي، مورد تاكيد مقامات رژيم صهيونيستي قرار گرفته و توافقنامه‏اي درباره تشويق و حمايت مشترك از سرمايه‏گذاري‏ها ميان دو طرف به امضا رسيده است.
ارائه آمار دربارة حجم مبادلات تجاري دولت باكو و رژيم صهيونيستي از چند بعد قابل ارزيابي است. از جمله اينكه اين به اصطلاح آمار از آمار مبادلات تجاري ايران شمالي (جمهوري آذربايجان) با برخي از كشورهاي همسايه خود بيشتر است. دولت باكو با برخي از كشورهاي همسايه خود سالانه چندين قرارداد اقتصادي مي‏بندد، اما حجم مبادلات تجاري ميان آنها با باكو به رغم وجود بسترهاي فراوان همكاري اقتصادي كمتر از 700 ميليون دلار است. حال آنكه ميان ايران شمالي و رژيم صهيونيستي زمينه‏هاي مساعد همكاري اقتصادي وجود ندارد. از اين رو در صحت آمار ارائه شده از سوي روزنامه اولايلار در مورد حجم مبادلات تجاري باكو و رژيم صهيونيستي ترديد جدي وجود دارد.
نكته ديگر اينكه؛ اين سؤال مطرح است كه اين حجم مبادلات تجاري در چه زمينه‏هايي بوده است؟ طي 15 سال اخير به رغم دادن شعارهاي همكاري ميان رژيم باكو و رژيم صهيونيستي در زمينه فنآوري، كشاورزي، آبياري، بانكداري و صنعت در عمل در اين خصوص گام برداشته نشده است و مهمترين فعاليت رژيم صهيونيستي در ايران شمالي توسعه مراكز شراب‏سازي بوده است تا نسل جوان اين كشور به تباهي كشيده شود. ضمن اينكه اخبار موثقي مبني بر تجارت انسان و فحشا توسعه سفارت و عوامل رژيم صهيونيستي و نيز توزيع مواد مخدر توسط آنها در مطبوعات باكو منتشر شده است. از اين رو به نظر مي‏رسد بخش اعظمي از به اصطلاح مبادلات تجاري دولت باكو و رژيم صهيونيستي به تجارت‏هاي كثيف تل‏آويو در باكو مربوط مي‏شود كه افشاي جزئيات آنها لكه ننگي براي طرفداران صهيونيسم در دولت باكو خواهد بود.
ضمن اينكه از بعد اقتصادي مهمترين علاقه رژيم صهيونيستي به ايران شمالي، غارت منابع نفتي اين منطقه است. با توجه به موج جديد اسلامخواهي به ويژه در خاورميانه، رژيم صهيونيستي نگران است كه در سالهاي آينده حتي برخي از كشورهاي عربي كه به داشتن مواضع سازشكارانه مشهورند، تحت فشار افكار عمومي و يا تغييرات حكومتي اقدام به اتخاذ مواضع قاطع عليه رژيم صهيونيستي بكنند و در چنين شرايطي رژيم صهيونيستي تلاش دارد، ايران شمالي را به مركزي براي جولان‏دهي و تامين‏بخش از انرژي مورد نياز خود تبديل كند و اين خطر بزرگي براي آينده ايران شمالي است.
سئوال مهمي كه مطرح است اينكه چرا برخي مطبوعات وابسته به صهيونيسم و آمريكا پيرامون به اصطلاح فوايد روابط تجاري دولت باكو و رژيم صهيونيستي تبليغات مي‏كنند؟ و چرا در اعلام حجم مبادلات تجاري دو طرف بزرگنمايي مي‏شود، آن هم در شرايطي كه مردم ايران شمالي از صهيونيسم منزجرند؟
در پاسخ به اين سئوال بايد گفت؛ اين موضوع يكي از ترفندهاي رژيم صهيونيستي براي آماده كردن افكار عمومي جهت گشايش سفارت رژيم باكو در فلسطين اشغالي است. چندي پيش آمنون كوئن معاون كنست رژيم صهيونيستي و نماينده حزب افراط‏گرا و تروريستي شاس در ديدار با خلف خلف اف معاون وزير امور خارجه دولت باكو از اين دولت خواست تا هر چه زودتر سفارتخانه خود در تل‏آويو را باز كند. واقعيت اين است كه رژيم صهيونيستي طي ماههاي اخير فشار به دولت باكو جهت گشايش سفارت در تل‏آويو را افزايش داده است. مسئله گشايش احتمالي سفارت دولت باكو در فلسطين اشغالي در شرايطي عنوان مي‏شود كه رژيم صهيونيستي اساساً نامشروع و متجاوز است. باتوجه به اينكه دولت باكو يكي از اعضاي سازمان كنفرانس اسلامي مي‏باشد، مسئله گشايش احتمالي سفارت اين كشور در فلسطين اشغالي براي رژيم صهيونيستي بسيار مهم مي‏باشد. رژيم صهيونيستي از اين طريق اميدوار است خود را مشروع نشان داده و در عين حال در ميان كشورهاي اسلامي اختلاف ايجاد كند.
گشايش سفارت دولت باكو در تل‏آويو نتايج منفي متعددي متوجه باكو خواهد كرد. چرا كه رژيم صهيونيستي همواره از موضع زياده‏خواهانه با دولت باكو برخورد كرده است. به طوري كه آركادي ميلمان سفير وقت رژيم صهيونيستي در سال 2000 در درگيري لفظي با واحد مصطفي اف مدير شبكه آ. ان . اس به طور بي‏شرمانه از مردم ايران شمالي به عنوان برده رژيم صهيونيستي نام برد. اخباري نيز مبني بر فعاليت صهيونيستها در قره‏باغ و انتقال جوانان آذري به فلسطين اشغالي براي انجام كارهاي پست منتشر شده است.
در چنين شرايطي بايد گفت گسترش روابط دولت باكو و رژيم صهيونيستي به معناي پا گذاشتن روي خواسته‏هاي مردم مسلمان ايران شمالي است و دير يا زود مردم مسلمان ايران شمالي به نحو شايسته پاسخ بي‏شرمي‏هاي صهيونيستها و تأمين‏كنندگان منافع اين رژيم را خواهند داد.

این فیس بوک من

خارج شده است
27 فروردين 1386,ساعت 15:16:47
پاسخ #21 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
شلواركوتاه ،لباس هاي چسبان و شال هاي باريك از مصاديق بد
مدير کل مبارزه با مفاسد اجتماعي نيروي انتظامي گفت: پوشش هاي نامناسب در جامعه ناامني ايجاد مي کند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس ،سردار روز بهاني، مدير کل مبارزه با مفاسد اجتماعي ناجا افزود:اجراي طرح مبارزه با بد حجابي از اول ارديبهشت سال جاري اجرا مي شود.
مدير کل مبارزه با مفاسد اجتماعي ناجا در پاسخ به سوالي در رابطه با نحوه اجراي طرح گفت:برخورد با بدحجابي از وظايف ذاتي پليس مي باشد ولي اجراي اين طرح با شروع فصل گرما و تعطيلي مدارس شدت بيشتري به خود مي گيرد.
سردار روز بهاني در ادامه افزود :در اين فصل طراحان و مدل سازان لباس فعالتر شده و برخي از آنها مدلهاي جديد و غير متعارف را به بازار ارايه مي دهند و اين موضوع در فصول ديگر کمتر به چشم مي خورد.
روزبهاني با تاکيد بر اين که اقدام پليس در برخورد با بد حجابي را نمي توان فصلي ناميد، اضافه کرد: اقدامات نيروي انتظامي با توجه به شرايط زماني از شدت بيشتري برخوردار مي شودبه همين منظور اين طرح تعطيل بردار نيست و از ماموريت هاي ذاتي پليس است .
وي در ارتباط با مصداق هاي برخورد نيروي انتظامي با بدحجابي گفت: پوشيدن شلوارهاي کوتاه، استفاده از شال هاي کوچک که مو را نمي پوشاند و استفاده از مانتوهاي تنگ يا چسبان و يا بدن نما در خانمها از موارد برخورد نيروي انتظامي با اين افراد است و شيوه برخورد با افراد بد حجاب در سه مرحله ارشادي، انتظامي و قضايي صورت مي گيرد.
روزبهاني اظهار داشت: در اين طرح افراد بدحجاب در صورت امکان در محل، مورد ارشاد واقع مي شوند و در صورتي که در محل مورد اصلاح قرارنگيرند دستگير و به مقر انتظامي هدايت مي شوند.
مدير کل مبارزه با مفاسد اجتماعي ناجا در ادامه افزود: با بررسي و رجوع اجمالي به آمارمزاحمت براي نواميس در سال 85، مي بينيم بيشتر مزاحمت ها، براي خانم هايي اتفاق افتاده که نوع پوششان خارج از حد متعارف جامعه بوده است و درصدي از آدم ربايي و تجاوز به عنف نيز اختصاص به همين افراد داشته است .
وي با اشاره به برخورد با بدحجابي زنان گفت:برخورد با بد حجابي امسال مختص زنان نيست بلکه با آقاياني که با نوع پوشش غير متعارف و با آرايش خاص در جامعه ظاهر شوند نيز حتما برخورد خواهد شد.
روزبهاني اظهار داشت:بطور کلي پوشش هاي نامناسب براي جامعه ناامني بوجود مي آورد و بيشترين تعرضات نيز به افراد بد حجاب بر مي گرددو اين تعرض ممکن است يک متلک باشد يا آدم ربايي و تجاوز به عنف.
وي مسوليت برخورد با بد حجابي را صرفا از وظايف پليس دانست و تاکيد کرد: نيروي مقاومت بسيج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نيز آمادگي دارند که هر گاه درخواست کنيم، با ما همکاري کنند.

فرمانده انتظامي تهران: مرحله دوم طرح برخورد با بد حجابي آقايان است
فرمانده انتظامي تهران نيز در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: افرادي که در محل مورد اصلاح قرار نمي گيرند دستگير و به مرکز انتظامي براي انجام مشاوره توسط مشاوران زن هدايت شده تا پس از از آن موضوع با خانواده آنها در ميان گذاشته شود.
وي همچنين در ارتباط با برخورد قضايي نيز گفت : در مواردي که فرد داراي رفتار هاي ناهنجار و يا غير قابل اصلاح است به مرجع قضايي معرفي مي شود.
رادان با اشاره به جلسه هاي تشکيل شده در سال گذشته با صنف هاي توليد و پخش لباس در خصوص اين طرح گفت: اميدواريم که وضعيت توليد لباس و پوشيدن آن به گونه اي باشد که برگزاري اين طرح از روند بد حجابي کاسته وکنترل شود و در نهايت به توقف آن منجر شود.
فرمانده انتظامي تهران بزرگ، پايان زمان اين طرح را موقعي اعلام کرد که به سرانجام برسد و مظاهر بدحجابي از سطح جامعه جمع شود .
او تصريح کرد: در مرحله دوم اين طرح برخورد با بد حجابي آقايان نيز قرار دارد، که درهنگام اجراي اين قسمت از طرح مصداق هاي آن نيز گفته خواهد شد.
رادان در پاسخ به پرسشي مبني بر اعلام مرجع تعيين مصداق هاي بد حجابي در بانوان گفت: اين مصاديق از نظر هاي عموم گرفته شده و مصداق هايي است که مراجع انتظامي و قضايي مورد تشخيص قرار مي دهند.
رادان اظهار داشت: علاوه بر30 گشت انتظامي و ارشاد تعدادي گشت هاي نامحسوس و 15 دستگاه گشت تجمعي شامل" فولکس وهايس" نيز در طرح همکاري مي کنند.

منبع :
 www.mobin-group.com

این فیس بوک من

خارج شده است
28 فروردين 1386,ساعت 19:29:22
پاسخ #22 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
در مرگبارترين تيراندازي در تاريخ آمريكا تيراندازي د
گزارش‌ها از تيراندازي روز دوشنبه در يكي از دانشگاه‌هاي ايالت ويرجينياي آمريكا از مرگ دست‌كم 32 نفر حكايت دارد.
به گزارش فارس، شبكه خبري آمريكايي "فاكس نيوز" در اين باره به نقل از منابع فدرال گزارش داد كه هم‌اكنون شمار كشته‌ها 32 نفر بوده و 28 نفر ديگر تحت درمان هستند.
گزارش خبرگزاري فرانسه به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دانشكده فني "ويرجينيا تك" از تاييد كشته شدن 22 نفر از جمله يك فرد مسلح در مرگبارترين تيراندازي تاريخ اين كشور در يكي از دانشگاه‌هاي آمريكا حكايت دارد.
گزارش شبكه خبري العالم نيز حاكي است كه بر اثر تير اندازي امروز افراد مسلح در دانشكده فني ويرجينياي آمريكا، دست كم 22 نفر كشته و 21 نفر نيز زخمي شدند.
دانشكده مذكور كه در شمال غربي واشنگتن قراردارد، پس از وقوع اين حادثه، همه كلاسهاي درسي خود را تعطيل كرد.
مسوولان پليس آمريكا با تاييد دستگيري يكي از تيراندازان، اعلام كرده‌اند هنوز از انگيزه اين حمله اطلاعي در دست نيست.
شبكه تلويزيوني سي ان ان روز دوشنبه در گزارشي در اين باره با اشاره به كشته شدن 20 نفر در محوطه دانشكده مذكور افزود: «مسوولان دانشكده از دانشجويان خواسته بودند محوطه دانشكده را ترك كنند ولي با اين حال تيراندازي در محوطه آن چندين كشته برجاي گذاشت.»
بنا بر اين گزارش، به گفته مقامات پليس انگيزه تيراندازي و شخص تيرانداز مشخص نيست ولي تمامي جوانب احتمالي در دست بررسي است.
هر چند مقامات پليس احتمال مي‌دهند شخص ضارب خود نيز در جريان اين حادثه كشته شده باشد ولي برخي اعتقاد دارند فرد مسلح ديگري در اين جريان نقش داشته و ماموران پليس و "اف بي آي " اكنون در جستجوي او هستند.
از سوي ديگر در كنفرانس خبري كاخ سفيد درباره تيراندازي در دانشگاهي در ويرجينيا كه از شبكه تلويزيوني فاكس نيوز پخش شد، سخنگوي اين كاخ اعلام كرد: «رئيس جمهور از تيراندازي و كشته شدن افراد در اين حادثه شوكه شده است.»
با اين حال اين سخنگوي در پاسخ به سوالي درباره قانون حمل سلاح گرم در اين كشور خاطر نشان كرد: «رئيس جمهور اعتقاد دارد افراد حق دارند سلاح حمل كنند اما اگر كسي قانون‌شكني كرد بايد تحت پيگرد قرار گيرد.»

این فیس بوک من

خارج شده است
30 فروردين 1386,ساعت 17:00:36
پاسخ #23 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
همجنس‌بازي 4 بار مرگبارتر از سيگار

در دانمارك كه پرسابقه‌ترين كشور در مورد ازدواج همجنس‌گرايان است، از سال 1990 تا 2002 مردان داراي ازدواج عادي به طور ميانگين در سن 74 سالگي فوت كرده‌اند، در حالي كه 561 مرد همجنس‌گرا كه با هم ازدواج كرده‌ بودند، به طور ميانگين در 51 سالگي جان خود را از دست داده‌اند.
تحقيقات نشان داده است كه سال‌هاي استعمال دخانيات، عمر معتادان به سيگار را از يك تا هفت سال كاهش مي‌دهد، اما كنكاش‌ها در مورد سن مرگ در نروژ و دانمارك براي همجنس‌گرايان كه به طور قانوني ازدواج كرده‌اند، نشان مي‌دهد رفتار همجنس‌گرايانه، طول عمر را تا 24 سال كاهش مي‌دهد. اين نتايج در 23 مارس در اجلاس سالانه انجمن روانشناسي شرقي توسط دكتر «پل وكرك كمرون» ارايه شد.
دكتر پل كمرون، عضو انستيتو تحقيقات خانواده يك مؤسسه‌ فكري در كولورادو گفت: «چه توجيهي براي محكوم كردن استفاده از دخانيات و ترويج همجنس‌گرايي وجود دارد؟ امروزه در جهان غرب به بچه‌هاي مدرسه‌اي مقبوليت همجنس‌گرايي و نادرستي استعمال دخانيات آموزش داده مي‌شود».
بنا بر تحقيقات كمرون، زوج‌هاي مرد و زن همجنس‌گرا به طور ميانگين، 24 سال كمتر از زوج‌هاي مرد و زن ديگر زندگي مي‌كنند كه به طور عادي ازدواج كرده‌اند. در دانمارك كه پرسابقه‌ترين كشور در مورد ازدواج همجنس‌گرايان است، از سال 1990 تا 2002 مردان داراي ازدواج عادي به طور ميانگين در سن 74 سالگي فوت كرده‌اند، در حالي كه 561 مرد همجنس‌گرا كه با هم ازدواج كرده‌ بودند، به طور ميانگين در 51 سالگي جان خود را از دست داده‌اند. در اين كشور، زنان مزدوج به طور ميانگين در 78 سالگي مرده‌اند؛ اين تعداد در برابر 91 زن همجنس‌گرايي قرار مي‌گيرند كه در 56 سالگي فوت درگذشته‌اند. در نروژ مردان داراي ازدواج عادي، در 77 سالگي و 33 مرد همجنس‌گرا در 52 سالگي مرده‌اند. حال آن‌كه اين آمار براي زنان مزدوج، 81 سال و براي شش زن همجنس‌گرا 56 سال بوده است.
دكتر كمرون ادامه مي‌دهد: «تداوم كاهش طول عمر براي همجنس‌گرايان بسيار زياد است؛ بنابراين با توجه به كاهش عمر شديد همجنس‌گرايان، بايد مداوم به بچه‌هاي دبستاني درباره خطرات همجنس‌گرايي و بيشتر بودن اين خطرات نسبت به دخانيات، هشدار داد».
گفتني است، انجمن روانشناسي شرقي قديمي‌ترين انجمن روانشناسي آمريكاست
بر گرفته از سایت : http://www.dostan.net/view.asp?id=50145699831101436

این فیس بوک من

خارج شده است
30 فروردين 1386,ساعت 17:01:16
پاسخ #24 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تابعيت آمريكايي براي علي دايي!

روزنامه جام جم نوشت: شنيده شد علي دايي درپي سفر به امريكا و انجام اقدامات اداري ، به عنوان شهروند امريكايي شناخته شده است.
كاپيتان سابق تيم ملي با دريافت تابعيت مضاعف ، هم اكنون به عنوان فردي ايراني امريكايي شناخته مي شود.
بر گرفته از سایت : http://www.dostan.net/view.asp?id=50086863953101436

این فیس بوک من

خارج شده است
30 فروردين 1386,ساعت 17:05:04
پاسخ #25 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
افزايش خريد الكل سفيد از داروخانه‌ها!!

رشد تقاضا براي خريد الكل سفيد از داروخانه‌ها

بر اثر مصرف مشروبات الكلي دست‌ساز مسموم تعداد 12 تن در استان قم جان خود را از دست دادند. همچنين تعداد 104 تن نيز از روز سيزدهم فروردين ماه سال جاري مصدوم و راهي بيمارستان شده‌اند.

طي چند روز اخير، مصرف مشروبات الكلي دست‌ساز مسموم در قم جان 12 تن را گرفت و 104 تن را نيز راهي بيمارستان كرد و در حال حاضر پليس در حال تحقيق از 24 متهم دستگير شده اين پرونده است.

بر اثر مصرف مشروبات الكلي دست‌ساز مسموم تعداد 12 تن در استان قم جان خود را از دست دادند. همچنين تعداد 104 تن نيز از روز سيزدهم فروردين ماه سال جاري مصدوم و راهي بيمارستان شده‌اند.

فوت و مسموميت اين افراد ناشي از مصرف مشروبات الكلي تقلبي مسموم بوده و تا كنون در جريان تحقيقات به عمل آمده، 24 تن نيز در اين باره دستگير شده‌اند كه 21 تن آنها مرد و سه تن نيز زن هستند و تحقيقات پليس از آنان ادامه دارد.

بر اساس اين گزارش در اين حوادث 19 تن نيز به عنوان شاكي اعلام شكايت كرده‌اند.

وجود متانول در مشروبات الكلي دست‌ساز مرگ مصرف كننده را به همراه دارد

يك پزشك متخصص اعصاب از عوارض جبران‌ناپذير و مرگ‌آور استفاده از مشروبات الكلي دست‌ساز و مسموم به علت وجود متاليك يا متانول خبر داد.

دكتر يزدان‌خواه، گفت: اين مصرف كنندگان در كنار مشروبات الكلي، مواد مخدر و نيز تركيبات آمفتامين را نيز مصرف مي‌كنند كه اين مواد درصد بروز عوارض را تشديد مي‌كند.

اين متخصص بيهوشي در تقسيم‌بندي مصرف كنندگان مشروبات الكلي اظهار كرد: گروه اول مصرف كنندگان مشروبات الكلي خارجي هستند كه در بين مشروبات الكلي در سطح دنيا بيشترين مصرف را هم دارد. اين مشروبات داراي الكل‌هاي اتانول يا اتليك است. اين الكل براحتي وارد سلولهاي مغز شده و كاهش سطح هوشياري را براي فرد مصرف كننده به همراه دارد.

به نوشته سايت پليس، وي در تشريح گروه دوم گفت: گروه دوم مصرف كنندگان مشروبات الكلي غيراستاندارد، كساني هستند كه با تهيه الكل سفيد از داروخانه‌ها كه 80 درصد اتانول دارد، با روشهاي خاصي آن را مصرف مي‌كنند و يا اين كه خود، مشروبات الكلي را به صورت دست‌ساز تهيه مي‌كنند.

اين متخصص اعصاب، در خصوص تهيه اين مشروبات عنوان كرد: پس از تخمير ميوه، وجود مقداري سلولز يا فيبرهاي سلولزي (چوب انگور، سيب) و يا حتي پوست ميوه موجب توليد متانول مي‌شود كه مصرف اين گونه مشروبات، براي مصرف كننده مرگ را به همراه دارد.

دكتر يزدان‌خواه گفت: مشروبات الكلي دست‌ساز به علت رقيق نكردن آن 30 درصد الكل دارد كه توليد كنندگان غيرقانوني قادر به كنترل ايتيليك و اتانول موجود در آن نيستند.

رشد تقاضا براي خريد الكل سفيد از داروخانه‌ها قابل تامل است

شبكه وسيعي از كانال‌هاي توزيع الكل سفيد در كشور به صورت علني فعاليت مي‌كنند

در همين حال سرهنگ بيات، مديركل مطالعات معاونت اجتماعي ناجا در خصوص استفاده جوانان از مشروبات الكلي گفت: طي سال‌هاي اخير به نظر مي‌رسد داروخانه‌هاي شهر تهران با تقاضاي بي‌شماري از سوي افراد جوان براي خريد الكل سفيد مواجه شده‌اند، تقاضايي كه شايد غيرطبيعي و فراتر از نيازهاي دارويي و بهداشتي بوده و نگران‌كننده است.

وي در پاسخ به پرسشي مبني بر فروش الكل سفيد در داروخانه‌ها اظهار كرد: نتيجه يك بررسي محدود و مصاحبه با برخي داروخانه‌داران سطح تهران نشان مي‌دهد كه اخيراً توليد الكل سفيد در كشور به دليل تقاضاي بي‌شمار افراد، افزايش يافته و در مقياس وسيع توزيع مي‌شود.

سرهنگ بيات افزود: شبكه وسيعي از كانال‌هاي توزيع الكل سفيد در كشور به صورت علني و رسمي مشغول فعاليت هستند؛ حتي برخي فروشگاه‌ها، الكل سفيد را همراه با كالاهاي ديگر در بسته‌بندي ويژه عرضه مي‌كنند.

وي ادامه داد: به رغم آنكه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به منظور نظارت بر توليد و كنترل مصرف غيرمجاز الكل‌سفيد، ‌كارخانه‌داران را ملزم به افزودن ماده تلخ‌كننده (دتاتونيوم بنزوات) كرده است، اما اين نظارت مختص توليدكنندگان دولتي بوده و نظارت كمتري بر شركت‌هاي خصوصي در اين زمينه اعمال مي‌شود، از اين رو اقدام موردنظر تأثير چنداني بر كاهش تقاضا نداشته است.

مديركل مطالعات معاونت اجتماعي ناجا افزود: شركت‌هاي خصوصي همچنان به توليد الكل‌هايي اقدام مي‌كنند كه حاوي اسانس‌هاي خوراكي و با طعم‌هاي مختلف است. از طرفي بالابودن قيمت مشروبات الكلي خارجي و همچنين مشكل دستيابي به آنها، موجب شده است افراد سودجو در سطح كشور نسبت به تهيه و ساخت و توزيع مشروبات دست‌ساز اقدام كنند و در اين رابطه كشف و انهدام بيش از‌500 كارگاه توليد مشروبات الكي دست‌ساز در سال 84 مؤيد اين واقعيت است.

سرهنگ بيات همچنين خاطرنشان كرد: در همين سال حدود 5/2 ميليون ليتر مشروبات الكلي و 5/1 ميليون بطر- قوطي از انواع مشروبات ياد شده از سوي مأموران انتظامي كشف شده است.

هشدار رييس بخش معاينات رواني پزشكي قانوني: مشروبات الكلي دست‌ساز مرگ آورند

رييس بخش معاينات رواني پزشكي قانوني نسبت به افزايش استفاده از مشروبات الكلي دست‌ساز در بين جوانان هشدار داد.

به نوشته سايت پليس، مهدي صابري، رييس بخش معاينات رواني پزشكي قانوني افزود: در رابطه با گسترش مصرف مشروبات الكلي در سطح جامعه آمار دقيقي موجود نيست، ولي با توجه به آمار افرادي كه به پزشك قانوني مراجعه مي‌كنند، به نظر مي‌رسد ميزان شيوع مصرف مشروبات الكلي در بين جميعت جوان رو به افزايش است.

وي در رابطه با منابع تهيه و توزيع مشروبات الكلي گفت: بيشتر جوانان زير 25 سال كه استفاده كننده اصلي مشروبات هستند در تهيه الكل بيشتر به منابع غيراستاندارد و غير اصولي رو مي‌آورند و طبيعتا اين نوع الكل تهيه شده غيراستاندارد يا با ناخالصي زيادي همراه است.

دكتر صابري در ادامه افزود: عده‌اي از مصرف كنندگان، الكل طبي استفاده مي‌كنند و با مخلوط كردن اسانس‌هاي ديگر مشروب به دست مي‌آورند و در واقع قسمت كمي از مشروبات خالص بوده و بيشتر به صورت دست‌ساز غيراستاندارد و غيراصولي توليد مي‌شود كه توأم با عوارض است.

رييس بخش معاينات رواني پزشكي قانوني با تاكيد بر اين كه مصرف مشروبات الكلي با مهار گسيختگي خانواده همراه است، تصريح كرد: استفاره بلند مدت از مواد الكلي موجب اختلال در بينايي، كوري، اختلال در قوه اراده، بيماري‌هاي خوني و قلبي و......مي‌ شود.
منبع : سايت دوستان/view.asp?id=50208260338101436

این فیس بوک من

خارج شده است
30 فروردين 1386,ساعت 17:05:47
پاسخ #26 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
خيانت لوهان به بريتني اسپيرز

هموطن آنلاين _ ليندسي لوهان شايعه وجود رابطه عاشقانه بين او و کوين فدرلين همسر سابق بريتني را کذب شمرد و بيان داشت او تنها شبي را با اين خواننده در هتلي در لس آنجلس گذرانده است.
گزارش جرايد حاکي از آن است که فدرلين بعد از دريافت دعوت ليندسي لوهان براي صرف يک نوشيدني شب را با او در هتل له هرميتاژ در برولي هيلز گذرانده است.

منابع موثق بيان داشته اند:" کوين و ليندسي در حال گذاشتن قرار هاي عاشقانه هستند و ليندسي براي اين رابطه پيش قدم شده است.
" کوين از طريق بريتني با ليندسي آشنا شد و هميشه با او سر و سري داشت."
يکي از دوستان کوين نيز بيان داشت ليندسي او را براي گفت و گوي کاري دعوت کرده بوده است و کوين انتظار داشته پيشنهاد حضور در يک فيلم را دريافت کند تا پيشنهاد يک ملاقات عاشقانه را.
لوهان البته در مصاحبه هاي خود منکر داشتن گفت و گوي تلفني با کوين نشده و چند باري او را براي صرف غذا به منزلش دعوت کرده است
منبع : سايت دوستان/view.asp?id=50112331254101436

این فیس بوک من

خارج شده است
31 فروردين 1386,ساعت 19:50:00
پاسخ #27 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
عامل حادثه ويرجينيا طبقه ثروتمند آمريكا را علت اقدام خ
قاتل 32 دانشجوي دانشگاه ويرجينياي آمريكا پيش از مرگش فيلمي ويدئويي را براي يك شبكه تلويزيوني آمريكا ارسال كرده بود كه در آن به شدت طبقه ثروتمند آمريكا را مورد حمله قرار داده و آنها را عامل اقدام خود خوانده بود.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، چو سونگ‌هوي 23 ساله كه به عنوان قاتل 32 دانشجوي دانشگاه ويرجينيا معرفي شده، در فيلمي ويدئويي كه پيش از مرگش براي شبكه تلويزيوني ان‌بي‌سي آمريكا ارسال كرده، خطاب به دانشجويان طبقه ثروتمند جامعه مي گويد:«شما صدها ميليون فرصت و راه داشتيد تا از واقعه امروز جلوگيري كنيد. اما تصميم گرفتيد خون مرا بريزيد. شما من را به انزوا رانديد و تنها يك راه برايم باقي گذاشتيد. اين تصميم شما بود حالا شما دستتان به خون آلوده است و نمي توانيد آن را پاك كنيد.»
به گزارش شبكه ان‌بي‌سي بسته پستي شامل بيانيه اي 23 صفحه اي از سخنان چو، 28 كليپ ويدئويي و 43 عكس است كه در بعضي عكس ها چو را در حال نشانه رفتن به سوي دوربين نشان مي دهد.
اين بسته پستي روز سه شنبه به دست دفتر مركزي شبكه ان‌بي‌سي در نيويورك رسيد و روز چهارشنبه باز شد. تاريخ مهر پستي بسته نشان مي دهد كه بسته ساعت 9 صبح روز دوشنبه يعني يك ساعت و 45 دقيقه قبل از تيراندازي چو به سوي دانشجويان دانشگاه فني ويرجينيا پست شده است.
چو با صدايي خشن مي گويد:«مرسدس بنزهاي شما برايتان كافي نبود، بچه هاي لوس، پولهايتان كافي نبود، آدم هاي پرافاده. فساد و عياشي هايتان كافي نبود تا خوشگذراني هايتان را ارضا كند.»
وي در ادامه مي گويد:«شما قلب من را ويران كرديد و به روحم تجاوز كرديد. من مثل عيسي مسيح مي ميرم تا الهام بخش نسل هاي فقير و مردم بي پناه شوم.»

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا

پرش به :