نرم افزار گرافیک - * - 04 خرداد 1391,ساعت 13:04:24

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1]   بالا
موضوع: نرم افزار گرافیک  (دفعات بازدید: 718 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
18 تير 1389,ساعت 13:49:39
در:
منصور
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 473
-دريافت شده: 300

*
محبوبيت : 329
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 801
"" بهترین روزها را برایتان آرزومندم ""
نرم افزار گرافیک
سلام دوست ساده دل عزیز

این تاپیک ایجاد شد برای نرم افزارها با زیر مجموعه های :

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .  *  نرم افزار طراحی

لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .  * نرم افزار تبدیل کننده

لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .  * نرم افزار ویرایشگر

به زودی نصب می گردد
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

خارج شده است
18 تير 1389,ساعت 13:58:45
پاسخ #1 در:
منصور
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
طراحی حرفه ای ۳بعدی با Quest3D 4.3.2
طراحی حرفه ای ۳بعدی با Quest3D 4.3.2

نرم افزار Quest3D 4.3.2 خروجی هایی به برنامه های معروفی مانند فتوشاپ ، ۳D Studio Max و Maya ، Quest3D VR Edition ، AutoCAD و … دارد. این برنامه امکاناتی مانند شبیه سازی فیزیکی ، کارایی بالا ، انجام آنی تغییرات ، خلق گرافیک بالا ، ساخت مستقیم فایل exe از بازی ساخته شده ، رابط کاربری ساده ، انجام پروژه ساخت بازی به صورت شبکه ای می باشد. در صورت استفاده از این برنامه نیاز به برنامه نویسی گرافیکی با سطح بالا به زبانهای C++ و C# و جاوا نخواهید داشت.

لینک دانلود با حجم 199 مگابایت
پسورد فایل: www .downloadha.com

« آخرين ويرايش :توسط منصور »

به زودی نصب می گردد

خارج شده است
18 تير 1389,ساعت 14:07:37
پاسخ #2 در:
منصور
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
نرم افرار طراحی
طراحی پوستر و کارت ویزیت با ( قابل حمل ) Macromedia FreeHand MX v11.0.2.92 Portable

این برنامه از سری محصولات شرکت ماکرومدیا می باشد ، همچنین بهترین روش را برای اجرا و طرح  های گرافیکی و بصری در جهت کارهای چاپی و طراحی وب سایت آماده می سازد . ابزار های انتخابی بسیار قوی برای به تصویر کشیدن و طراحی به کاربران و طراحان اجازه ارائه و بروز خلاقیت و تصورات ذهنی را می دهد حال آنکه ویرایش های بسیط ، طرح بندی ها ، کاربرد های انتشار و… همگی باعث ایجاد یک خط مشی و جریان کاری باز را برای یک طراحی چند منظوره آماده می سازد . ابزار های با انعطاف بالا برای دسته بندی پروژه ها و اضافه کردن فعالیت ها و ایجاد فایل های swf باعث گردیده این برنامه به عنوان بهترین ابزار برای آشکار سازی و توسعه طرح اولیه از طریق چند کلیک باشد . از بیشتر فایل های مهندسی و گرافیکی در قالب فایل ورودی DXF ، AI ، CDR ، Bmp ، TIFF ، SWF ، PSD ، PDF ، PNG حمایت می نماید . حال آنکه تمام موارد بالا سبب گردیده تا کاربران زیادی از این برنامه استفاده نمایند .
با استفاده از Macromedia FreeHand MX v11.0.2.92 می توانید کارهای زیادی را از قبیل: طراحی کارت پستال، کارت ویزیت، پوستر، بروشور ، تراکت، جلد کتاب و … انجام دهد. در ضمن بهترین ابزار ورودی برای فلش است و نهایتا میتوانید فایلتان را به فرمت swf ذخیره کنید. این نرم افزار پرتابل ( قابل حمل ) بوده و برای استفاده از این نرم افزار نیاز به نصب و کرک نخواهید داشت و فقط کافیست بر روی آیکون نرم افزار کلیک کنید تا برنامه اجرا گردد .

دانلود نرم افزار با حجم 19.5 مگابایت
پسورد فایل: www .downloadha.com

به زودی نصب می گردد

خارج شده است
12 شهريور 1389,ساعت 14:05:35
پاسخ #3 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آنلاین آنلاین
تعداد ارسال: 5178
پاسخ : نرم افزار گرافیک

ساخت آلبوم عکس عروسی با Wedding Album Maker Gold 3.09
نرم افزار Wedding Album Maker، که به شما اجازه ساخت آلبوم عکس عروسی شگفت انگیز با موسیقی پس زمینه، پن و زوم و افکت های بسیار زیبا را می دهد. توسط این نرم افزار عکس ها در آن به صورت اسلاید شو بسیار قشنگ نمایش داده می شوند و همچنین می توانید از یک موزیک بسیار زیبا برای میکس و اضافه نمودن به گالری تصویر خود استفاده کنید. این نرم افزار از فرمت های MPEGI ،MPEGII MPEG-4 ،iPod ،PSP ،3GP ،FLV ،XVid AVI ،AVI ،iRiver PMP پشتیبانی می نماید. شما می توانید بر روی تصاویر متن قرار داده و موقعیت، رنگ، سایه و فونت متن را به دلخواه تنظیم نمایید. همچنین می توانید کلیپ آرت های زیبا به اسلایدهای خود اضافه نماید. این برنامه دارای فریم ها و بکگراندهای زیبا برای قرار دادن تصاویر درون آنها می باشد.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Wedding Album Maker Gold 3.09:
- قابلیت ساخت آلبوم عروسی
-  نمایش اسلاید عروسی پویا فقط با کلیک
- قرار دادن موزیک های دوست داشتنی بر روی آن
- دارای وضوح بالا برای نمایش در تلویزیون
- قرار دادن متن و کلیپ آرت بر روی عکس ها
- دارای قالب های منوی دی وی دی
- قابلیت مشاهده‌ی آلبوم ساخته شده قبل از گرفتن خروجی
- قابلیت Pan & Zoom روی تصاویر
- و ...
لینک دانلود

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

shadi.shadi

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
24 شهريور 1389,ساعت 04:15:48
پاسخ #4 در:
majideptp
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 0

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1
خوب من درواقع دنبال کرک یه پلاگین میگردم که مربوط به ایندیزاین cs5 میشه.

این پلاگین برای فرمول نویسی در ایندیزاین استفاده میشه و از قابلیت های مهمش اینه که مثل word با دابل کلیک میتونی فرمول رو ویرایش کنی.
من ورژن trial این پلاگین رو دارم که مدت داره 30 روزه است.

لینک برنامه رو میزارم اگر کسی کرک این پلاگین رو تونست بدست بیاره ممنون میشم به درد همه میخوه. (کسانی که با ایندیزاین کتاب میبندند)
مسی
اسمش MMPro5.1InDWinInstaller

پلاگین برای فرمول نویسی در ایندیزاین indesign  ورژن مدت دار 30 روزه

« آخرين ويرايش :توسط majideptp »

خارج شده است
25 شهريور 1389,ساعت 10:11:08
پاسخ #5 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین

WinSoftMagic Advanced JPEG Compressor 2010.v8.1.96 ابزار فشرده سازی حجم عکس ها بدون کاهش کیفیت

بسیاری از کاربرانی که در زمینه طراحی عکس و فایل های تصویری فعالیت می کنند از نرم افزارهای کمک بهینه سازی تصاویر برای رفع مشکلات و همچنین انجام عملیات های مختلف بهینه سازی همانند کاهش حجم تصاویر نیز استفاده می کنند تا در هنگام نتیجه گیری نهایی، تصاویر را با کیفیت مناسب و حجم خوب بدست آورند. بسیاری از شرکت های نرم افزاری این توانایی را به وسیله نرم افزارهای تولید شده خود به کاربران می دهند. برنامه های بسیاری را می توان در این زمینه یافت که هر یک از ویژگی های مختلفی بر خوردار می باشند.
در این مطلب نرم افزاری را در این زمینه به شما معرفی می کنبم.

Advanced JPEG Compressor نام نرم افزاری قدرتمند برای فشرده سازی فایل های عکس با فرمت های مختلف می باشد. به کمک این برنامه می توان علاوه بر ویژگی فرشده سازی عکس از ابزارها و امکانات دیگری نظیر ابزارهای مدیریت بر فایل های عکس ، ابزارهای ویرایشی و نمایش عکس ، افکت گذاری بر روی تصاویر و ... نیز اشاره نمود. در این نرم افزار کاربران قادرند تا به مجموعه ای از ابزارهای مدیریتی و مورد نیاز در زمینه کار با تصاویر دست یابند. این نرم افزار با توجه به ظاهر مناسب گرافیکی در رابط کاربری توانایی انجام امور را به آسانی به کاربران خود می دهد. این نرم افزار از تولیدات شرکت نرم افزاری WinSoftMagic می باشد.

لینک دانلود

این فیس بوک من

خارج شده است
28 دي 1390,ساعت 15:52:00
پاسخ #6 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
دانلود Corel Aftershot Pro 1.0.0.39 - نرم افزار مدیریت و ویرایش تصاو
دانلود Corel Aftershot Pro 1.0.0.39 - نرم افزار مدیریت و ویرایش تصاوی

Corel AfterShot نرم افزاری سریع و منعطف برای کار با عکس ها می باشد که قابلیت های مختلف ویرایش و مدیریت عکس را با پردازش تصاویر RAW ترکیب کرده است. مدیریت عکس ها در کاتالوگ ها و پوشه ها با استفاده از این نرم افزار امکان پذیر می باشد. جستجوی سریع عکس ها با ابزار بررسی اطلاعات عکس مانند تنظیمات دوربین ، کلمات کلیدی ، برچسب ها و ... ممکن خواهد بود. خروجی عکس ها به صورت آلبوم ، گالری وب سایت یا نمایش ساده عکس ها متفاوت می باشد. با پشتیبانی از RAW ، پرداش دسته ای تصاویر و سرعت باور نکردنی آن، Corel AfterShot به یکی از حرفه ای ترین نرم افزارهای مدیریت و ویرایش عکس تبدیل شده است.
 شما در دسترسی به عکس ها کاملا آزاد خواهید بود و می توانید آنها را از یک پوشه یا شبکه و حتی از روی یک کارت حافظه روی نرم افزار اجرا کنید. هر طور که بخواهید می توانید کاتالوگ بسازید و سپس از ابزار حرفه ای برای مدیریت و دسته بندی عکس های خود با سرعت فراوان بهره ببرید.
امکان مقایسه عکس ها ، ف ی ل ت رهای زیبا، و انتخاب بهترین عکس از بین تصاویر مشابه از امکاناتی است که به آن دسترسی خواهید داشت. ابزار جستجوی بسیار سریع بین هزاران عکس برای یافتن عکس صحیح بر سرعت جریان کاری شما خواهد افزود. همانطور که گفته شده ابزار ویرایش بسیار قدرتمندی در Corel AfterShot وجود دارد که شما می توانید توسط آنها روی عکس های RAW وJPEG به خوبی کار کنید و از ابزار مختلف آن برای برش ، افزایش شفافیت ، بازیابی نوردهی عکس ، حذف نویز ، تصحیح رنگ و ... به خوبی بهره ببرید.

سایر ویژگی های نرم افزار Aftershot :
 - ویرایش یک عکس در چندین نسخه.
 - ویرایش انتخابی.
 - ابزار Clone و Heal.
 - شفاف سازی تصاویر.
 - حذف نویز با ابزار Noise Ninja.
 - خروجی عکس ها به صورت دسته ای.
 - ساخت گالری وب.

لینک دانلود مستقیم :

Size : 33.18 MB
 پسورد : www.p30world.com

منبع : مرکز دانلود P30World

این فیس بوک من

خارج شده است
11 بهمن 1390,ساعت 09:36:51
پاسخ #7 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
دانلود Kolor Autopano Giga v2.6.2 RC1 - نرم افزار ساخت تصاویر پانورام
دانلود Kolor Autopano Giga v2.6.2 RC1 - نرم افزار ساخت تصاویر پانوراما و چند گیگاپیکسلی

Kolor Autopano Giga نرم افزای حرفه ای برای ساخت تصاویر پانوراما ، تورهای مجازی و عکس های چند گیگاپیکسلی می باشد. Kolor Autopano Giga بر پایه نرم افزار Autopano Pro ساخته شده است و تمامی امکانات آن را در خود جای داده است اما امکانات بیشتری را در ساخت تصاویر پانوراما در اختیار شما قرار می دهد. ترکیب عکس ها در 360 درجه، ذخیره آنها به صورت تورهای مجازی فلش، مرتبط کردن تور ها به یکدیگر و بسیاری امکانات دیگر را توسط این نرم افزار در اختیار خواهید داشت. آیا رزولوشن عکس برای شما اهمیت دارد؟ شما با استفاده از Autopano Giga می توانید در زمان کوتاهی صدها تا هزاران عکس را به یکدیگر وصل کنید و یک تصویر چندین گیگاپیکسلی تهیه کنید.
 این نسخه از نرم افزار دارای رابط کاربری و ظاهر جدید می باشد تا بتوانید به راحتی از امکانات برنامه برای بهینه سازی و توسعه عکس خود استفاده کنید. Autopano Giga در پشت چهره ساده خود دارای برترین تکنولوژی ترکیب عکس در دنیا می باشد که توسط یک گروه تحقیقاتی در دانشگاه British Colombia در ونکور کانادا ، ساخته شده است.این تکنولوژی با استفاده از محاسبات ریاضی پیشرفته می توانید شباهت بین عکس ها را به بهترین شکل تشخیص دهد.
 Autopano Giga تنها نرم افزار ترکیب عکس می باشد که می توانید مقدار نوردهی و تعادل رنگ عکس را تصحیح کند. شما می توانید این گزینه ها را به صورت دستی تغییر داده یا از حالت خودکار استفاده کنید. همچنین می توانید عکس منبعی را انتخاب کرده تا مقدار نوردهی و رنگ عکس های دیگر بر اساس آن ، تنظیم شوند. پشتیبانی از پارامترهای پروفایل کالیبره کردن Adobe® Lens از دیگر امکانات مفید نرم افزار است. بدین ترتیب می توانید به صورت خودکار ، اعوجاج و ناهنجاری های رنگ و سایه روشن ها را تصحیح کنید.
تصحیح خودکار اشیاء در حال حرکت در حین عکس گرفتن از امکانات مهم آن به شمار می رود. اغلب اتفاق افتاده است که در حین عکاسی فردی یا وسیله ای حرکت کند. در این صورت حالتی شبح وار در عکس دیده خواهد شد که با استفاده از Autopano Giga می توانید آنها را حتی روی عکس های چند گیگاپیکسلی رفع کنید.

امکانات نرم افزار Kolor Autopano Giga :
 تصحیح رنگ عکس.
 حذف حالت های شبح مانند در صورت حرکت وسایل و افراد در عکس.
 پشتیبانی از motorized panoramic heads.
 خروجی به صورت تورهای مجازی فلش.
 لنز FishEye.
 رابط کاربری زیبا و ساده.
 ترکیب خودکار عکس ها.
 پشتیبانی از ترکیب عکس های HDR.
 پشتیبانی از هزاران فرمت عکس.
 مدیریت رندر کردن دسته ای از عکس ها.
 پشتیبانی از پردازشگرهای چند هسته ای.

لینک دانلود مستقیم :

32 بیت

Size : 25.37 MB

64 بیت

Size : 34.59 MB

منبع : مرکز دانلود P30world

این فیس بوک من

خارج شده است
12 بهمن 1390,ساعت 08:19:40
پاسخ #8 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
دانلود OnOne Perfect Effects 3.0.1 - نرم افزار ایجاد افکت های ویژه ر
دانلود OnOne Perfect Effects 3.0.1 - نرم افزار ایجاد افکت های ویژه روی تصاویر

لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد . Perfect Effects 3 یکی از محبوب ترین ابزارهای عکاسی برای ساخت عکس های تاثیر گذار می باشد. این نرم افزار دارای مجموعه کاملی از افکت های عکاسی حرفه ای می باشد که شما می توانید پیش نمایشی از آنها به صورت زنده و تمام صفحه ، قبل از اعمال تغییرات در عکس ، مشاهده کنید. این نسخه از نرم افزار دارای کنترل دستی بهتر و Blending Option بسیار قدرتمندتری نسبت به نسخه های پیشین است.

امکانات نرم افزار Perfect Effects 3 :

- کتابخانه ای کامل از افکت های حرفه ای : این مجموعه افکت های خلاقانه و حرفه ای را می توانید به صورت منفرد یا ترکیبی از چندین افکت روی عکس ها استفاده کنید. بدین ترتیب ، عکاسان انتخاب های زیادی برای ایجاد جلوه های عکاسی خواهند داشت. افکت هایی مانند افکت سیاه و سفید، افکت عکس قدیمی ، افکت فیلم و افکت تاریکخانه ، ف ی ل ت رهای عکاسی ، تکسچرها و حاشیه ها تنها نمونه هایی از این کتابخانه عظیم می باشند.
 - ترکیب افکت ها : افکت ها می توانند با کشیدن روی یکدیگر، با هم ترکیب شوند. این ویژگی به عکاسان برای کشف خلاقیت هایشان کمک می کند تا بتوانند ظاهری بسیار ابتکاری از عکس ایجاد کنند. این ترکیب ها می توانند به صورت پیش تنظیمات برای استفاده در آینده، ذخیره شوند.

- پیش نمایش به صورت زنده و تمام صفحه : عکاسان می توانند افکت ها و تاثیر آنها روی عکس را به صورت تمام صفحه و زنده مشاهده کنند و بهترین افکت را انتخاب کنند. قابلیت پیش نمایش در مورد ترکیب افکت ها بسیار کابردی و مفید می باشد.
 - Blending Option : این گزینه ها برای عکاسانی که می خواهند روی افکت های عکس و اینکه هر افکت در کجای هر عکس اعمال می شود،کنترل بیشتری داشته باشند، ساخته شده است.
 - ابزار ساخت ماسک : این ابزار محبوب ساخت ماسک برای عکاسانی که می خواهند کتترل کاملی روی چگونگی و مکان یک افکت روی عکس داشته باشند ، بسیار مناسب است و راهی خلاقانه و ساده برای مشاهده جلوه های بصری و ترکیب آنها می باشد.
 - کنترل های دستی در روش انتخاب افکت ها و ترکیب آنها روی عکس
 - قابلیت استفاده به عنوان پلاگین برای نرم افزارهای Photoshop و Photoshop Elements و همچین قابلیت اجرا به صورت مستقل.

لینک دانلود مستقیم :

Size : 242.98 MB

این فیس بوک من

خارج شده است
04 اسفند 1390,ساعت 08:29:48
پاسخ #9 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
دانلود Nevercenter CameraBag 2 v2.0.0 - نرم افزار ویرایش عکس با روش ها

CameraBag یک نرم افزار ویرایش عکس برای مکینتاش و PC است که دارای شیوه و رویکرد جدیدی در ویرایش عکس ها می باشد. طراحی جدید به همراه موتور آنالوگ CameraBag 2 ، گزینه های مناسبی برای یک مجموعه ابزار عکاسی کامل می باشند. این مجموعه ابزار شامل ف ی ل ت رهای بسیار با کیفیت برای ساخت تصاویر زیبا می باشد. ابتکار اصلی CameraBag ، شیوه جدید لایه بندی ، بازسازی عکس و استفاده از تعداد بسیار زیادی افکت با سرعت بسیار بالا می باشد. بیش از 100 ف ی ل ت ر با قابلیت تنظیم و بیش از 25 کنترل حرفه ای در این نرم افزار تنها آغاز کار می باشند، شکل دادن به پالت ها ، دستکاری رابط گرافیکی و در نهایت ساخت سبک دلخواه و مورد نظرتان از دیگر امکانات حرفه ای برای ساده سازی نرم افزار می باشند.
 قابلیت مقایسه تصاویر به صورت جانبی و در کنار یکدیگر و مشاهده سریع عکس ها توسط پیش نمایش تمام صفحه تنها با قرار دادن موس روی تصویر ، از دیگر امکانات مهم CameraBag به شمار می روند. وقتی شما یک ف ی ل ت ر را انتخاب کردید ، اجزای آن به راحتی قابل تغییر و تنظیم هستند و شما می توانید توسط لغزنده های تعبیه شده برای این کار به راحتی آنها را تغییر دهید.

امکانات اصلی نرم افزار CameraBag :
 - بیش از 100 استایل و ف ی ل ت ر تعبیه شده در نرم افزار یا ساخت و به اشتراک گذاری انواع جدید آن ها.
 - مجموعه نرم افزارهای کامل با بیش از 25 ابزار شامل ویرایشگر حرفه ای Curve ها.
 - رابط گرافیکی جدید و منحصر به فرد.
 - پردازش سریع تصاویر از طریق موتور کاملا جدید آنالوگ.
 - ف ی ل ت رهای زیبا با قابلیت تغییر و دستکاری.
 - عمق رنگ 32bit برای هر جزء سازنده.
 - ویرایش بدون مخدوش کردن تصاویر ( تاریخچه قدرتمند از نسخه ها ).
 - لایه بندی ساده استایل ها و تنظیمات.
 - پیش نمایش و مشاهده سریع برای مقایسه بصری.
 - کنترل های دقیق و در دسترس.
 - سازگاری با لپ تاپ ها و کنترل لمسی.
 - ذخیره سازی دسته تعدادی فایل به صورت همزمان.
 - پشتیبانی از فرمت RAW و اطلاعات فایل ها.

لینک دانلود مستقیم

تصاویری از محیط نرم افزار

Size : 25.20 MB

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
GoogleTagged: google

پرش به :