آرشیو فروردین ماه , سال 1386 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 13:21:27

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 [2]   بالا
موضوع: آرشیو فروردین ماه , سال 1386  (دفعات بازدید: 2989 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
29 فروردين 1386,ساعت 16:53:47
پاسخ #15 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
آینده فناوری‌های بایومتریک

یک مؤسسه مشاوره پژوهشي و استراتژی فن‌آوري در آمریکا، پیش‌بینی کرد در آینده بهره‌گیری از شیوه شناسایی از راه عنبیه چشم (Iris Recognition) با شتاب گسترش خواهد یافت.

مؤسسه Acuity Market Intelligence در گزارش خود با عنوان The Future of Biometrics ، پیش‌بینی کرده است قابليت‌هاي كنوني در شناسايي هویت افراد از راه عنبیه چشم آنان و آساني این کار، سبب خواهد شد در 10 تا 15 سال آینده، فناوری‌های کاربردی بایومتریک جهشی رو به جلو داشته باشند.

این مؤسسه پیش‌بینی کرده است که «شناسایی به‌ وسیله عنبیه» تا 16 درصد سهم بازار بایومتریک را از آن خود خواهد ساخت و سالانه نزديك يه 5/1 میلیارد دلار درآمدزایی در جهان خواهد داشت.

بر پايه پژوهش‌هاي يادشده، کنترل دسترسی و خدمات شناسايي هویت با بهره‌گيري از عنبیه چشم، در حوزه‌های گوناگوني همچون کنترل مرزهای جغرافیایی، برنامه‌های هویت‌سنجی دولت، ماشین‌های سخنگوی خودکار (ATM)، تأسیسات فوق سری نظامی و اطلاعاتی و نهادهای مالی گسترش خواهد یافت.
منبع : گروه سیستم/fa/view/style.asp?p=14.1&i=2886

این فیس بوک من

خارج شده است
30 فروردين 1386,ساعت 17:03:06
پاسخ #16 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
سرورهای مایکروسافت در برابر خطر

مایکروسافت درباره وجود یک آسیب پذیری روز صفر در محصولات سرور خود هشدار داد. این آسیب پذیری به هـکـرها اجازه می دهد تا ترافیک وب را نه تنها به یک کاربر بلکه به همه کاربران در یک شرکت یا مؤسسه معطوف نماید.
 بر پابه خبر مایکروسافت، این شرکت هم اکنون سرگرم بررسی شمار"محدودی " از اکسپلویت های گزارش شده با بهره گیری از این آسیب پذیری در Domain Name System (DNS) Server Service می باشد. این باگ می تواند سرورهایی را که از Windows 2000 Server SP4 ، Windows Server 2003 SP 1 و Windows Server 2003 SP2 استفاده می کنند، تحت تأثیر قرار دهد.
از سوی دیگر, گزارش شده است ویندوز ویستا، ویرایش Professional ویندوز 2000 SP4 و ویندوز اکس پی SP2 دارای این کد معیوب نیستند و به همین علت در برابر اکسپلویت بادشده، ایمن هستند.
آمول سرویت (Amol Sarewate) مدیر آزمایشگاه پآسیب پذیری در شرکت امنیتی Qualys این باگ را " تقریبا ًخطرناک " توصیف کرده است. به باور وی " چون این مشکل ویژه سرورها است، می تواند سیستم های همه کاربران را در یک شرکت به خطر  بیاندازد. "
یک هـکـر می تواند با سوءاستفاده از این آسیب پذیری، تنظیم های یک DNS را تغییر دهد و باعث شود کاربر, ناخواسته وارد یک وب سایت آلوده به بدافزار شود.
منبع : گروه سیستم/fa/view/style.asp?p=14.1&i=2889

این فیس بوک من

خارج شده است
30 فروردين 1386,ساعت 17:05:30
پاسخ #17 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
هويت‌هاي جديد واقعي و مجازي در اينترنت

امروزه، افراد بسياري از تعاملات خود را در جهان مجازي انجام مي‌دهند و اين جهان مجازي به اندازه‌اي جذاب عمل كرده است كه چه بسا بسياري از افراد بيشتر اوقات خود را در آن جهان به سر مي‌برند تا در اين جهان عيني و ملموس.
هويت‌هاي جديد واقعي و مجازي [ April 18, 2007 ]

امروزه، افراد بسياري از تعاملات خود را در جهان مجازي انجام مي‌دهند و اين جهان مجازي به اندازه‌اي جذاب عمل كرده است كه چه بسا بسياري از افراد بيشتر اوقات خود را در آن جهان به سر مي‌برند تا در اين جهان عيني و ملموس. اين امر به نوبه‌ي خود و البته با توجه به قابليت هايي كه اين جهان مجازي دارد.

باعث شده است كه افراد به اين فكر بيافتند تا کل هويت خود يا ابعادي از آن را آنطور كه خود دوست دارند تغيير دهند و بازتعريف كنند و با اين هويت‌هاي تغيير يافته به تعامل در اين جهان مجازي بپردازند.
ميد(‌1934) از جمله اولين كساني است كه به بحث و بررسي موضوع تغيير”خود“ و ”هويت“در تعاملات جهان واقعي و عيني پرداخته است. گافمن(‌1959) در ادامه‌ي بررسي‌ها و مطالعات ميد، ايده و نظريه‌اي پيرامون اينكه افراد در موقعيت‌هاي مختلف اجتماعي ”خود“هاي مختلف و متناسب با آن موقعيت را اختيار مي‌كنند‏، را مطرح كرد، كه اين نظريه به عنوان نظريه‌ي بنيادي اين مقاله در نظر گرفته شده است و بر اساس آن اين ايده‌ي جديد مطرح شده است كه در جهان مجازي اينترنت و به واسطه‌ي قابليت‌هاي آن افراد نه تنها در موقعيت‌هاي مجازي مختلف "خود" هاي متفاوتي را اختيار مي كنند‏، بلكه قادر به اختيار كردن هويت‌هاي كاملا جديدي آنطور كه خود دوست دارند، هستند و بيشتر كاربران اينترنتي اين تمايل را دارند كه از اين قابليت و امكان استفاده كرده و براي خود هويت هاي جديدي را پايه ريزي كنند

باعث شده است كه افراد به اين فكر بيافتند تا کل هويت خود يا ابعادي از آن را آنطور كه خود دوست دارند تغيير دهند و بازتعريف كنند و با اين هويت‌هاي تغيير يافته به تعامل در اين جهان مجازي بپردازند.
ميد(‌1934) از جمله اولين كساني است كه به بحث و بررسي موضوع تغيير”خود“ و ”هويت“در تعاملات جهان واقعي و عيني پرداخته است. گافمن(‌1959) در ادامه‌ي بررسي‌ها و مطالعات ميد، ايده و نظريه‌اي پيرامون اينكه افراد در موقعيت‌هاي مختلف اجتماعي ”خود“هاي مختلف و متناسب با آن موقعيت را اختيار مي‌كنند‏، را مطرح كرد، كه اين نظريه به عنوان نظريه‌ي بنيادي اين مقاله در نظر گرفته شده است و بر اساس آن اين ايده‌ي جديد مطرح شده است كه در جهان مجازي اينترنت و به واسطه‌ي قابليت‌هاي آن افراد نه تنها در موقعيت‌هاي مجازي مختلف "خود" هاي متفاوتي را اختيار مي كنند‏، بلكه قادر به اختيار كردن هويت‌هاي كاملا جديدي آنطور كه خود دوست دارند، هستند و بيشتر كاربران اينترنتي اين تمايل را دارند كه از اين قابليت و امكان استفاده كرده و براي خود هويت هاي جديدي را پايه ريزي كنند
منبع : سايت دوستان/view.asp?id=50001862635101436

این فیس بوک من

خارج شده است
30 فروردين 1386,ساعت 18:00:45
پاسخ #18 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
خانم‌ها در آنلاین بودن از آقایان پیشی گرفتند

خانم‌ها ، اکنون در آمریکا اکثریت غیرقابل انکار جمعیت اینترنتی را تشکیل می‌دهند. این عنوان خبری است که به تازگی منتشر شده است.

eMarketer تخمین می‌زند که در سال 2007 ، 97.2 میلیون کاربر اینترنتی زن با سن بیشتر از 3 سال وجود خواهد داشت. به عبارت دیگر خانم‌ها 51.7% کل جمعیت آنلاین را تشکیل مي‌دهند.
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

تخمین زده می‌شود در سال 2011 ، 109.7 نفر از کل جمعیت کاربران اینترنتی یا 51.9% این جمعیت را خانم‌ها تشکیل بدهند.
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
مقاله کامل را در اینجا بخوانید.
http://www.emarketer.com/Article.aspx?1004775

منبع : گروه اینترنتی مبین

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا

پرش به :