آرشیو اخبار سخت افزار فروردین ماه 1386 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 14:32:42

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن : سلام به همه دوستاماین خیلی عالیه. قبلنا که اون اوایل من با اینجا اشنا ش...
توسط mosafer        تاریخ : ديروز، ساعت 23:09:37
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1]   بالا
موضوع: آرشیو اخبار سخت افزار فروردین ماه 1386  (دفعات بازدید: 1630 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
23 فروردين 1386,ساعت 04:09:27
در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1748
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1962
www.ANARAYA.com
آرشیو اخبار سخت افزار فروردین ماه 1386

آغاز مرحله دوم جمع آوری گوشی‌های قاچاق از هفته آینده

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

رئیس مركز امور بازرسی سازمان حمایت گفت: مرحله دوم جمع آوری گوشیهای قاچاق از بازار هفته آینده آغاز می شود.
محمدحسن نعمت اللهی اظهار داشت: جمع آوری گوشی های قاچاق از سال گذشته آغاز شده بود و مرحله دوم این كار هفته آینده ادامه می یابد. وی در پاسخ به این سؤال كه در حال حاضر برخی از برندهای انواع گوشی تلفن همراه خارجی (موتورولا و سونی اریكسون) كه به وسیله مسافران به شكل همراه مسافر و یا به صورت غیر قانونی وارد كشور می شود به راحتی و حتی بدون تغییر شماره سریال و یا تغییرات نرم افزاری و سخت افزاری در شبكه فعال اند؛ گفت: اصل این موضوع را بخصوص در مورد گوشی موتورولا نمی توانم تأیید كنم.
نعمت اللهی تصریح كرد: شماره سریال برخی از مدلهای قدیمی گوشی های سونی اریكسون قابل تغییر است كه برای جلوگیری از این امر ستاد مبارزه با قاچاق كالا با همكاری وزارت ارتباطات تلاشهایی در دست اقدام دارند. سال گذشته ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز با همكاری وزارت ارتباطات سعی در شناسایی و از شبكه خارج ساختن گوشی های غیر قانونی تلفن همراه را داشتند كه گویا در حال حاضر از این امر به دلیل تعداد بالای گوشی غیر قانونی و مشكلات این كار منصرف یا كمرنگ شده اند.
برخی نظرهای غیر رسمی حاكی از فعال بودن حدود دو تا سه میلیون و یا بیشتر گوشی غیر قانونی تلفن همراه در بازار است.

منبع : روزنامه ايران

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

خارج شده است
29 فروردين 1386,ساعت 07:38:50
پاسخ #1 در:
naghos_marg2001
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 1

تازه وارد
*
محبوبيت : 1
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 13
شركت اينتل "پنتيوم" را دور مي‌اندازد
سلام بازم کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرج  Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

شركت اينتل "پنتيوم" را دور مي‌اندازد

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Tongue Tongue Tongueبازم کرج عجب  نبود نفس کش

++++++++++++++++++++++===============+++---------------------------

شركت اينتل ، يكي از بزرگترين توليدكنندگان پردازنده‌ها و ادوات نيمه هادي ، تصميم گرفته است قديمي‌ترين و باارزشترين نام تجاري محصولات خود را دور بياندازد. Pentium كه براي اولين بار در سال 1993 به عنوان نام تجاري نسل پنجم CPU هاي توليدي اين شركت معرفي گرديد به آرامي در نسل فعلي پردازنده‌هاي اينتل ناپديد خواهد شد و جاي خود را پردازنده هاي «سري 600» ، خانواده D900 و D800 خواهد داد .

تا كنون اينتل درباره اين تغيير نام هيچ اظهار نظري نكرده است و مراسم اعلاني براي آن در نظر گرفته نشده است. اين تغيير نام در آينده نزديك بر روي تمامي پردازنده هاي خط توليد Pentium اعمال خواهد شد و محصولات جديد با القابي نظير Intel D 920 يا Intel 672 بدون هيچ‌گوني تغييري در معماري و فن‌اوري‌هاي متداول فعلي عرضه خواهد شد.

تغيير نام تجاري يك محصول شناخته شده هميشه يك ريسك مي‌باشد اما به گفته Kevin Krewell سردبير نشريه Microprocessor Report " نام گذاري سنتي پردازنده هاي Pentium قديمي و بسيار گيج كننده شده و تازه‌‌سازي آن اجتناب ناپذير مي‌بود ".

از سال 1993 تا كنون ده ها خانواده جديد از CPU هاي اينتل تحت نام Pentium عرضه شده اند كه تنوع اين محصولات در Pentium 4 بسيار زياد و سردرگم كننده شده است، هرچند اقدام اخير اين شركت مبني بر نام گذاري پردازنده ها با شماره مدل هايي نظير 670 كمي در تفكيك مدل ها خانواده‌ها مفيد واقع شده بود.

به گفته Krewell " پردازنده ها در خط توليد محصولات اينتل اهميت كمتري پيدا كرده اند و توجه اين شركت هم‌اكنون بيشتر به پلتفورم ها ، نظير Centrino معطوف گشته است". لذا با اينكه انتظار ميرود پاك كردن نام Pentium نتايج مضرري را به همراه داشته باشد اما به ميزاني نخواهد بود كه به اينتل صدمه‌اي وارد كند .

در اوايل سال جديد ميلادي ، كمپاني اينتل به خصوص در بخش بازاريابي محصولاتش تحولات گوناگوني ايجاد كرده است كه اين تحولات دقيقا يك هفته پس از انتصاب Eric Kim به مقام مدير بازاريابي رخ داده است . در اولين گام شعار Intel inside 37 ساله اين شركت هدف قرار گرفته و به Leap Ahead تغيير پيدا كرد ، پس از آن در جريان نمايشگاه CES 2006 تغيير نام تمامي پردازنده هاي موبايل و معرفي لوگوهاي جديد آن ها و هم اكنون نيز كنار نهادن Pentium كه زماني ، نماد قدرت و سرعت كامپيوتر به شمار ميرفت.

اين تغيير نام مسلما به نفع AMD رقيب سرسخت اينتل در بازار پردازنده ها خواهد بود و سهم فروش اين شركت را به صورت مقطعي افزايش خواهد داد.

گویند خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی

خارج شده است
29 فروردين 1386,ساعت 07:42:50
پاسخ #2 در:
naghos_marg2001
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 1

تازه وارد
*
محبوبيت : 1
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 13
اخبار جدید شرکت اینتل
   Tongue Tongue Tongue  بازم سلام 8)  Grin Tongue Tongue

شركت اينتل ، يكي از بزرگترين توليدكنندگان پردازنده‌ها و ادوات نيمه هادي ، تصميم گرفته است قديمي‌ترين و باارزشترين نام تجاري محصولات خود را دور بياندازد. Pentium كه براي اولين بار در سال 1993 به عنوان نام تجاري نسل پنجم CPU هاي توليدي اين شركت معرفي گرديد به آرامي در نسل فعلي پردازنده‌هاي اينتل ناپديد خواهد شد و جاي خود را پردازنده هاي «سري 600» ، خانواده D900 و D800 خواهد داد .

تا كنون اينتل درباره اين تغيير نام هيچ اظهار نظري نكرده است و مراسم اعلاني براي آن در نظر گرفته نشده است. اين تغيير نام در آينده نزديك بر روي تمامي پردازنده هاي خط توليد Pentium اعمال خواهد شد و محصولات جديد با القابي نظير Intel D 920 يا Intel 672 بدون هيچ‌گوني تغييري در معماري و فن‌اوري‌هاي متداول فعلي عرضه خواهد شد.

تغيير نام تجاري يك محصول شناخته شده هميشه يك ريسك مي‌باشد اما به گفته Kevin Krewell سردبير نشريه Microprocessor Report " نام گذاري سنتي پردازنده هاي Pentium قديمي و بسيار گيج كننده شده و تازه‌‌سازي آن اجتناب ناپذير مي‌بود ".

از سال 1993 تا كنون ده ها خانواده جديد از CPU هاي اينتل تحت نام Pentium عرضه شده اند كه تنوع اين محصولات در Pentium 4 بسيار زياد و سردرگم كننده شده است، هرچند اقدام اخير اين شركت مبني بر نام گذاري پردازنده ها با شماره مدل هايي نظير 670 كمي در تفكيك مدل ها خانواده‌ها مفيد واقع شده بود.

به گفته Krewell " پردازنده ها در خط توليد محصولات اينتل اهميت كمتري پيدا كرده اند و توجه اين شركت هم‌اكنون بيشتر به پلتفورم ها ، نظير Centrino معطوف گشته است". لذا با اينكه انتظار ميرود پاك كردن نام Pentium نتايج مضرري را به همراه داشته باشد اما به ميزاني نخواهد بود كه به اينتل صدمه‌اي وارد كند .

در اوايل سال جديد ميلادي ، كمپاني اينتل به خصوص در بخش بازاريابي محصولاتش تحولات گوناگوني ايجاد كرده است كه اين تحولات دقيقا يك هفته پس از انتصاب Eric Kim به مقام مدير بازاريابي رخ داده است . در اولين گام شعار Intel inside 37 ساله اين شركت هدف قرار گرفته و به Leap Ahead تغيير پيدا كرد ، پس از آن در جريان نمايشگاه CES 2006 تغيير نام تمامي پردازنده هاي موبايل و معرفي لوگوهاي جديد آن ها و هم اكنون نيز كنار نهادن Pentium كه زماني ، نماد قدرت و سرعت كامپيوتر به شمار ميرفت.

اين تغيير نام مسلما به نفع AMD رقيب سرسخت اينتل در بازار پردازنده ها خواهد بود و سهم فروش اين شركت را به صورت مقطعي افزايش خواهد داد.

گویند خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
GoogleTagged: mss

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
آرشیو اخبار سخت افزار اردیبهشت ماه 1386 اخبار سخت افزار meysam 5 2628 آخرين ارسال 28 ارديبهشت 1386,ساعت 14:41:01
توسط meysam
آرشیو اخبار سخت افزار خردادماه 1386 اخبار سخت افزار meysam 7 3196 آخرين ارسال 01 تير 1386,ساعت 00:09:30
توسط MeMoL
آرشیو اخبار سخت افزار تیرماه 1386 اخبار سخت افزار Adidas 13 6854 آخرين ارسال 28 تير 1386,ساعت 10:45:10
توسط Adidas
آرشیو اخبار سخت افزار دیماه 1386 اخبار سخت افزار meysam 6 3177 آخرين ارسال 25 دي 1386,ساعت 14:25:17
توسط meysam