آرشیو ادیبهشت ماه , سال 1386 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 16:01:52

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1] 2 3   بالا
موضوع: آرشیو ادیبهشت ماه , سال 1386  (دفعات بازدید: 4380 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
01 ارديبهشت 1386,ساعت 17:32:03
در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
آرشیو ادیبهشت ماه , سال 1386

به گفته يك شركت امنيتي، از هر ده سايت محبوب اينترنتي، هشت تاي آنها در برابر حفره هاي امنيتي آسيب پذير مي باشند. مهاجمين با استفاده از اين حفره ها حتي مي توانند داده هاي مشتري ها را به سرقت ببرند و يا براي حملات Phishing از آنها بهره برند.
شركت WhiteHat Security كه به طور مرتب صدها سايت محبوب اينترنتي را از لحاظ وجود حفره هاي امنيتي بررسي مي كند اعلان كرد كه آنها اين كارها را روي فروشگاهها و بانك هاي اينترنتي پربيننده و داراي مشتريان بالا انجام مي دهند. Jeremiah Grossman, در اين زمينه گفت :« بيش از 30 درصد سايت هاي پويش شده شامل حفره هاي بسيار ضروري مي باشند. خطر اين حفره ها آنقدر بالا است كه امكان دسترسي به كل پايگاه داده مشتريان را به مهاجمين خواهد داد»
« دو عدد از سه سايت محبوب پويش شده شامل آسيب پذيري XSS مي باشد كه علت آنها خطاهاي برنامه نويسي مي باشد و باعث حملات Phishing مي شوند. حتي سايت eBay نيز از اين حفره امنيتي در امان نمانده است.»
تعداد سه سايت داراي ساختاري بودند كه باعث نشت اطلاعات موجود در آن مي شده است و اين اطلاعات امكان شناسايي هدف را براي مهاجمين فراهم مي كند و چهار سايت ديگر نيز شامل حفره جعل كردن محتوا مي باشند كه اين نيز دسته اي ديگر از حملات Phishing است.
به گفته Grossman حتي برخي از سايت ها داراي حفره قديمي SQL Injection مي باشد كه ديگر سايت ها  كمي خود را گرفتار آن مي كنند. اين حفره توسط يك مهاجم حرفه اي به راحتي مي تواند مورد سوءاستفاده قرار گيرد و كليه پايگاه داده سايت را مورد دستكاري يا نفوذ خود قرار دهد.
لازم به ذكر است كه مساله اصلي در سايتهاي اينترنتي آن است كه بر خلاف برنامه هاي مورد استفاده كاربران، اصلاح كردن سايتهاي اينترنتي فقط در يك مركز صورت مي گيرد
منبع : http://www.sgnec.net/Newsdet-f.asp?number=914

این فیس بوک من

خارج شده است
03 ارديبهشت 1386,ساعت 17:08:18
پاسخ #1 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
دگرگوني‌ها در تأمین سرمایه فناوری اطلاعات

در حالی که تا کنون لیزینگ تجهیزات، بخش پیشرو در بازار جهانی لیزینگ و تأمین سرمایه فناوری اطلاعات به حساب آمده است، انتظار می‌رود در سال‌های آتی سرمایه‌گذاری بر روی نرم‌افزار و خدمات فناوری اطلاعات رشد بیشتری پیدا کنند.
بر پايه گزارشی که از سوی مؤسسه نظرسنجی و پژوهشي IDC منتشر شده است، پیش‌بینی می‌شود بازار جهانی لیزینگ فناوری اطلاعات در سال 2010 نزديك يه 100 میلیارد دلار شود. این رقم در سال 2006، برابر با 70 میلیارد دلار بود.
گمان مي‌رود در سال‌های آينده، سهم لیزینگ تجهیزات در بازار جهانی فناوری اطلاعات از سال 2006 تا 2010 نزديك به 20 درصد کاهش یابد. این در حالی است که سهم لیزینگ نرم‌افزار و خدمات تا 50 درصد افزایش خواهد داشت.
به گفته جوزف پوچیارلی (Joseph Pucciarelli) این دگرگوني‌ها فرصت‌های تازه‌ای را برای شرکت‌هایی همچون CIT Group، GE Capital،  HP Financial Services، IBM Global Financing، Microsoft Financing و Oracle Financing Division فراهم خواهد کرد.
بر پايه گزارش IDC ، بخش لیزینگ تجهیزات فناوری اطلاعات از مؤلفه‌هایی چون رشد رفتارهای نو در امر حسابداری، افزایش رقابت جهانی و افزایش کند و محدود رشد هزینه‌های تجهیزات فناوری اطلاعات متأثر خواهد شد.
منبع : گروه سیستم/fa/view/style.asp?p=14.1&i=2895

این فیس بوک من

خارج شده است
04 ارديبهشت 1386,ساعت 16:07:51
پاسخ #2 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
استرالیا، محیطی امن برای تجارت الکترونیک

متخصصین مسائل امنیتی بر اين باورند که موقعیت ويژه و جدايي جغرافیایی کشور استرالیا، این فرصت را فراهم می‌سازد تا این کشور بتواند خدمات آن‌لاین ایمن‌تری را به کشورهای دیگری که داراي امنیت کمتری در این زمینه هستند، ارائه کند.
جان دبرینکت (John Debrincat) مدیر شرکت eCorner ، اعتقاد دارد تجارت الکترونیک استرالیا نزديك يه 2 تا 3 سال عقب‌تر از اروپا و آمریکا حرکت می‌کند. به همین سبب این فرصت برای تجارت الکترونیک استرالیا پديد می‌آید تا از خطاها دیگر مناطق درس بگیرد و نرخ موفقیت خود را بهبود بخشد.
به گفته وی، با توجه به این واقعیت که استرالیا مسیرهای کمی برای ترافیک آن‌لاین در درون و بيرون از کشور با امنیت بسیار بالا دارد، اما در آنجا توان بیشتری در کنترل و محافظت از کاربران نسبت به اروپا، آمریکای شمالی و یا بخش‌هایی از آسیا هست.
دبرینکت می‌گوید: « ما این فرصت را داریم تا موقعیت خود را به عنوان یک محیط بسیار امن در مقایسه با چین و کره که بسیار ناامن و غیرمطمئن هستند، نشان دهیم.»
منبع : گروه سیستم/fa/view/style.asp?p=14.1&i=2900

این فیس بوک من

خارج شده است
04 ارديبهشت 1386,ساعت 16:08:20
پاسخ #3 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
نگاه مشتریان به امنیت داده‌ها

پژوهش‌هاي تازه نشان می‌دهند بخش فراواني از مشتریان برای امنیت و حفاظت اطلاعات شخصی خود در فروشگاه‌ها و شرکت‌های گوناگون، اهمیت بسیار قائلند.
بر پايه گزارشی که از سوی مؤسسه Jevelin Strategy & Research منتشر شده است،  77 درصد مشتریان به خرید از فروشگاه‌هایی که تدابیر امنیتی و حفاظتی مناسب برای داده‌های شخصی مشتریان‌شان را رعایت نمی‌کنند، ادامه نخواهند داد. در این بررسي 2750 تن به عنوان مشتری مورد پرسش قرار گرفته‌اند.
بر پايه این نظرسنجی، 63 درصد از پاسخ‌دهندگان، مؤسسه‌هاي خرده‌فروشی را به عنوان ناامن‌ترین شرکت‌ها در حفاظت از داده‌های شخصی خود برشمرده‌اند. این در حالی است که 5 درصد پاسخ‌دهندگان به شرکت‌های تولیدکننده کارت‌های اعتباری همچون Visa و MasterCard اعتماد ندارند.
این پژوهش همچنین آشكار می‌سازد 46 درصد از پاسخ‌دهندگان، بانک‌ها را ایمن‌ترین مؤسسه‌ها در نگهداری از اطلاعات حساب‌های مشتریان می‌دانند.
افزون بر این، نیمی از پرسش‌شوندگان، صاحبان فروشگاه‌ها را در بحث نبود امنیت کافی برای داده‌های شخصی مشتریان، مقصر می‌دانند. اما 85 درصد نیز گفته‌اند مي‌كوشند نیازهای خود به كمك شرکت‌ها و بنگاه‌های ایمن‌تر به‌دست آورند تا این بنگاه‌ها تشویق شوند.
اين پژوهش در پی آن انجام شد که ماه گذشته ميلادي، شركت TJX پذيرفت بیش از 45 میلیون شماره credit card و debit card از سیستم فناوری اطلاعات این شرکت دزدیده شده است. این شرکت تا کنون مجبور شده است براي  جست‌وجوی نقایص يادشده، بهبود سیستم فناوری اطلاعات خود، ارتباط با مشتریان و پرداخت‌های قانونی، 5 میلیون دلار هزینه کند.

منبع : گروه سیستم/fa/view/style.asp?p=14.1&i=2899

این فیس بوک من

خارج شده است
05 ارديبهشت 1386,ساعت 20:57:08
پاسخ #4 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
پاورپوینت گوگلی

اریک اشمیت مدیر عامل شرکت گوگل در کنفرانس Web 2.0 که در سان‌فرانسیسکو برگزار شد،  گزارش داد گوگل مي‌خواهد در آینده نزدیک محصول تازه آنلاين خود را که یک برنامه معرفی و ارائه  همچون PowerPoint   است، بيازمايد.

این برنامه کاربردی به کاربران اين توانايي را خواهد داد تا موضوع‌هاي خود را برای ارائه و معرفی پديد آورند و به اشتراک بگذارند. با پيوستن این برنامه با دو نرم‌افزار دیگر گوگل یعنی Documents و Spreadsheets ، مجموعه نرم‌افزار ویژه کاربردهای دفتری و مبتنی بر وب این شرکت کامل‌تر خواهد شد. این مجموعه دارای ویژگی‌های ابتدایی نرم‌افزار آفیس مایکروسافت است.

اشمیت می‌گوید: نباید به این نرم‌افزار به چشم «قاتل» PowerPoint نگاه کرد، زيرا مجموعه نرم‌افزاری آفیس مایکروسافت دارای ویژگی‌ها و توانايي‌های بسیار پیشرفته و بیشتری است.  وی اميدوار است  این مجموعه برای کاربرانی که می‌خواهند به شكل آنلاین با یکدیگر همکاری کنند یا از راه چند کامپیوتر با هم کار کنند، راهكار مناسبی باشد.

وی عرضه این نرم‌افزار را تابستان امسال اعلام كرد.

منبع : گروه سیستم/fa/view/style.asp?p=14.1&i=2903

این فیس بوک من

خارج شده است
12 ارديبهشت 1386,ساعت 19:53:19
پاسخ #5 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
خرید MetaMatrix از سوي ردهت

شرکت ردهت خبر داد توافقنامه نهایی خرید شرکت MetaMatrix را با این شرکت امضاء کرده است. شرکت MetaMatrix در زمینه مدیریت داده‌ها و نرم‌افزارهای مجتمع‌سازی فعالیت می‌کند. در اطلاعیه ردهت از جزئیات این خريد خبری منتشر نشده است.

به گفته تیم ایتون (Tim Yeaton) جانشين رئیس بخش راهـکارهای شرکت ردهت در یک کنفرانس خبری، نزديك به 60 روز پیش توافق آغازين ميان این دو شرکت براي یکپارچه شدن MetaMatrix با بخش JBoss شرکت ردهت به امضاء رسیده بود.

شرکت MetaMatrix که پايگاه اصلی آن در شهر ماساچوست آمریکا قرار دارد، ارائه دهنده نرم‌افزارهای مدیریت داده‌ها برای نرم‌افزارهای کاربردی SOA (Service-Oriented Architecture) می‌باشد.

برپايه پژوهش‌هاي انجام شده از سوي مؤسسه Forrester Research، پیش‌بینی می‌شود حجم بازار نرم‌افزارهای مدیریت داده‌ها در سال 2007 بيش از یک میلیارد و سیصد میلیون دلار باشد.

شرکت ردهت که بيشترين فعالیتش برپایه لینوکس است، گفته كه این خرید بخشی از هدف‌هاي راهبردی اعلام شده در باره گسترش JBoss است.

ردهت شرکت JBoss را که در زمینه نرم‌افزارهای کاربردی بر پایه جاوا برای سیستم‌های سرور فعالیت دارد، در سال 2006 به بهاي 420 میلیون دلار خريداري کرد.

منبع : گروه سیستم/fa/view/style.asp?p=14.1&i=2923

این فیس بوک من

خارج شده است
13 ارديبهشت 1386,ساعت 21:02:02
پاسخ #6 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
Dell، اوبونتو را روی سیستمهای خود عرضه خواهد نمود

شرکتهای Canonical و Dell با کمال خرسندی همکاری برای عرضه Ubuntu 7.04 به صورت پیش‌نصب شده بر روی رایانه‌های همراه و میزکار شرکت رایانه‌ساز Dell را اعلام کردند. این یک قدم بزرگ رو به جلو برای اوبونتو، کاربران و مشتریانش است.
اطلاعات بیشتر در مورد آغاز این همکاری در وب سایت شرکت رایانه‌ساز Dell به همراه مصاحبه با بنیانگذار اوبونتو آقای Mark Shuttleworth منتشر شده است.
در بخشی از این مصاحبه آمده است:
ما معتقدیم که این تصمیم Dell مهر تایید بسیار خوبی برای اوبونتو و افرادی که در حال توسعه، ترجمه و یا پشتیبانی از نرم‌افزارهای متن‌باز هستند، است. این تصمیم همچنین سند اجرای درخواستهای کاربران از اوبونتو نیز می‌باشد.
کمپانی "کانونیکال" توفیق دارد که نقش مهمی در توسعه هرچه بیشتر لینوکس برای همگان داشته باشد.

منبع : سایت مرجع متخصصین

این فیس بوک من

خارج شده است
15 ارديبهشت 1386,ساعت 20:42:21
پاسخ #7 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
تأثیر فناوری وب 2 در توسعه شرکت‌ها

نزدیک به 80 درصد شرکت‌ها باور دارند فناوری‌های وب 2 به شكل بالقوه برای آنان سودآور هستند.
این نتیجه بر پايه نظرسنجی از 406 مدیر ارشد صنایع گوناگون جهان در چارچوب پروژه پژوهشي مؤسسه Economist Intelligence Unit (EIU) به‌دست آمده است. این پژوهش از سوی شرکت توسعه‌دهنده نرم‌افزاری Fast حمایت مالی شده است. این شرکت مي‌خواست به این آگاهی دست يابد که فناوری وب 2 چگونه از سوي شرکت‌های بزرگ جهان به كار گرفته مي‌شود.
بیشتر پاسخ‌دهندگان باور داشتند بزرگ‌ترین منفعت استفاده از فناوری وب 2 در دگرگوني چگونگي تعامل مشتری با شرکت مورد نظر قابل مشاهده است.
گفت‌وگوهای انجام شده با مدیران ارشد شركت‌ها نمايان مي‌سازد این فناوری پيش از اين به شکل‌هاي  گوناگوني از سوي شرکت‌ها استفاده شده است. شرکت‌های يادشده تا کنون بر روی ایجاد اجتماع‌هاي  آنلاین تمرکز داشته‌اند تا بازاریابی و توسعه توليدات آنان آسان شود. پديدآوردن بلاگ‌ها و ویکی‌ها نیز براي گفت‌وگو و تبادل دانش در درون و بيرون شركت، از برنامه‌های دیگری بوده است که تا کنون اجرا شده‌اند.
این گزارش با اشاره به گرايش روزافزون مدیران شرکت‌ها برای بهره‌گيري از فناوری وب 2 می‌افزاید، بر پايه نتیجه‌هاي به‌دست آمده، مشتریان به‌طور روزافزون به توسعه و پشتیبانی محصولات گوناگون شرکت‌ها کمک می‌کنند. نزديك به 60 درصد شرکت‌ها اذعان داشته‌اند که از مشتریان خود خواسته‌اند تا با ارائه نظرات خود، سبب بهتر شدن خدمات و کالاها و یا خدمات و كالاهايي که تا 2 سال آینده توليد خواهدشد، بشوند.

منبع : گروه سیستم/fa/view/style.asp?p=14.1&i=2928

این فیس بوک من

خارج شده است
16 ارديبهشت 1386,ساعت 19:29:59
پاسخ #8 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
مداران وبلاگ نويس منتشر مي‌شود

به اعتقاد يك وبلاگ‌نويس، بخشي از اخبار غيررسمي ‌و خاص وبلاگ‌ها از سوي روزنامه‌نگاران و‌ سياست‌مداران وبلاگ‌نويس منتشر مي‌شود.

مسعود برجيان در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به دسته‌بندي كلي وبلاگ‌هاي خبري اشاره و اظهار كرد: «نويسندگان وبلاگ‌هايي كه اخبار را از حوزه‌هاي خاص منتشر مي‌كنند، شامل سياست مداران يا روزنامه‌نگاراني هستند كه با محافل خاصي در ارتباط و رفت و آمدند، چرا كه بيشترين بخش توليد خبر از سوي خبرگزاري‌ها انجام مي‌گيرد.»

وي افزود: «گروه ديگر وبلاگ‌هاي خبري، مواردي هستند كه به دليل شرايط خاص، اطلاع رساني و خبررساني آن‌ها در معرض عموم قرار مي‌گيرد. به عنوان نمونه با رخداد واقعه‌اي در يك شهر دور افتاده و عدم دسترسي خبرگزاري‌ها يا بنگاه‌هاي بزرگ خبري، وبلاگ نويسان با خبررساني سريع مي‌توانند به پوشش اخبار آن بپردازند. همچنين وبلاگ‌هايي نيز با جمع‌آوري لينك‌هاي خبري، كاركرد خبر رساني در حوزه‌هاي مختلف دارند.»

به گفته‌ي وي، كاركرد خاص وبلاگ‌هاي خبري منوط به اطلاعات كافي خاص و غير رسمي‌وبلاگ نويس، روزنامه‌نگار يا سياست مدار است كه بتواند آن‌ها را منتشر يا با ايجاد موقعيت خاص، وبلاگ‌نويس را به سرعت به يك خبررسان حرفه‌يي تبديل كند.

برجيان گفت: «پديده‌ي وبلاگ‌نويسي و مطالب نقل شده در آن همواره داراي مشكل عدم درجه‌ي اطمينان كامل به آن است و در واقع عملكرد وبلاگ‌نويس نشان مي‌دهد مي‌توان به مطالب آن اعتماد كرد يا خير؟ در اين راستا ممكن است يك روزنامه‌نگار يا سياستمدار خبر دروغ يا جعلي را در وبلاگ خود براي جريان سازي منتشر كند كه بعضا نيز صحت آن خبر تكذيب شده است.»

وي همچنين گفت: «قضيه‌ي اعتماد به وبلاگ به سابقه‌ي وبلاگ‌ها بستگي دارد، گاهي، افراد هنگام انتشار خبر، به صورت حرفه‌يي با آن برخورد نمي‌كنند، به طوري كه با وجود صحت اصل خبر، حواشي و جوانب آن منتشرنمي‌شود. لذا چون كل حقيقت منتشر نشده و حواشي آن مغفول مانده، خواننده نتيجه و برداشت كامل را از خبر نمي‌گيرد، برخورد غير حرفه‌اي با نقل اخبار و سانسور عمدي يا سهوي حواشي آن، موجب انحراف خواننده مي‌شود.»

برجيان درباره‌ي جايگاه وبلاگ‌ها در سايبر ژورناليسم گفت: «با توجه به اين كه قالب و نحوه‌ي نوشتار وبلاگ‌ها در اختيار وبلاگ‌نويس است، مي‌تواند وبلاگ خود را در قالب سايبر ژورناليسم تعريف كند. به اين ترتيب وبلاگ داراي كاركردهاي مختلفي است، به عنوان نمونه فردي مي‌تواند مطالب خصوصي و خودماني را با لحن خاص گفتاري و محاوره‌اي بيان و از طرفي ديگر، مقاله‌هاي خود را هم در قالب سايبر ژورناليسم منتشر كند.از سويي ديگر، شخصي نيز مي‌تواند وبلاگ خود را صرفا در قالب سايبر ژورناليسم به منظور انتشار مقاله، و يادداشت‌هاي جدي منتشر كند.»

وي افزود: «اگر نگاه فرد به وبلاگ‌هاي خبري و فرآيند خبر رساني، سايبر ژورناليستي، جدي و حرفه‌اي باشد، پديده‌ي مباركي است، چرا كه مي‌تواند به عنوان الگو، به فرآيند خبر رساني حرفه‌اي سايت‌ها و خبرگزاري‌هاي معتبر نزديك شود.»

این فیس بوک من

خارج شده است
16 ارديبهشت 1386,ساعت 19:30:53
پاسخ #9 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
وب‌سايت‌ها به تله‌ي هكرها تبديل مي‌شوند

هكرها با آلوده كردن صفحات وب و با استفاده از حفره‌ي امنيتي مرورگر اينترنت اكسپلورر به رايانه كاربران نفوذ مي‌كنند.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وب سايت‌هاي معمولي به سرعت به تهديد امنيتي براي صاحبان رايانه‌هاي شخصي تبديل مي‌شوند و به گفته‌ي محققان امنيتي اولين صفحات وب آلوده در اواخر 2005 مشاهده شدند و اكنون ميزان آن‌ها در حال افزايش است.

بر اساس اين گزارش مجرمان اينترنتي صفحات وب را در شمار فراوان و با استفاده از حفره‌هاي امنيتي مرورگر اينترنت اكسپلورر آلوده كرده و برنامه‌هاي كوچكي را نصب مي‌كنند كه قابليت دارند به رايانه هر كاربر كه بر روي اين صفحات كليك مي‌كند، رخنه كنند تا به سرقت اطلاعات كاربر پرداخته و يا رايانه را وارد زنجيره شبكه رايانه‌هاي آلوده كه بوت نت ناميده مي‌شوند مي‌كنند و از آن براي انتشار هرزنامه استفاده كنند.

يك شركت امنيتي در تجسس خود 50 هزار صفحه آلوده را كشف كرد و طبق برآورد اين شركت، شمار فعلي اين وب سايت‌ها ممكن است ده برابر اين ميزان باشد.

بنا بر اعلام در اغلب موارد،‌ حملات از حفره‌هاي امنيتي اينترنت اكسپلورر كه اصلي‌ترين مرورگر مورد استفاده كاربران است، سود مي‌جويند و چين و آمريكا بيشترين وب سايت‌هاي آلوده به ويروس‌ها را دارند.

این فیس بوک من

خارج شده است
18 ارديبهشت 1386,ساعت 14:20:00
پاسخ #10 در:
belfi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 176
-دريافت شده: 227

*
محبوبيت : 501
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 629
پيشنهاد 50میلیارد دلاري مايكروسافت براي خريد ياهو
شركت مايكروسافت در جديدترين تلاشها براي تقويت خود در مقابل رقيب سرسختي به نام "گوگل"، تلاشهايي جدي براي خريداري شركت "ياهو" آغاز كرده است.

خبر جديد كه سبب افزايش ناگهاني و ‪۱۸‬ درصدي ارزش سهام شركت "ياهو" شده است نخستين بار روز جمعه در روزنامه "نيويورك پست" منتشر شد. اين نشريه در شماره روز جمعه خود نوشت كه مسئولان شركت "مايكروسافت" پيشنهاد خريداري شركت "ياهو" با رقم سرسام آور ‪۵۰‬ ميليارد دلار را به مقامات اين شركت تحويل داده‌اند.

نشريه "وال استريت ژورنال" نيز روز جمعه نوشت كه مسئولان هر دو شركت در حال بررسي يكي شدن "ياهو" و "مايكروسافت" هستند اما مذاكرات در اين زمينه هم اكنون در مراحل كاملا ابتدايي است. در اين نشريه همچنين ذكر شده است كه مقامات دو شركت نخستين بار در سال ‪ ۲۰۰۶‬مذاكراتي را در اين زمينه انجام دادند كه آن مذاكرات به هيچ نتيجه‌اي نرسيده بود.

شركت "مايكروسافت" در سالهاي اخير به ويژه در زمينه جلب آگهي‌هاي اينترنتي كه مهمترين منبع درآمد شركتهاي بزرگ اينترنتي محسوب مي‌شود، مغلوب رقيب سرسخت خود يعني شركت "گوگل" شده است. شركت "گوگل" خود ماه گذشته شركت بزرگ مديريت تبليغات اينترنتي "دابل كليك" را به قيمت ‪۳‬ ميليارد و يكصد ميليون دلار خريداري كرد تا درآمد خود از تبليغات اينترنتي را بيش از پيش افزايش دهد.

شركت "گوگل" هم اكنون داراي پركاربرترين موتور جستجوي اينترنت است و ترافيك بسيار سنگين كاربران در سرتاسر جهان به سوي موتور جستجوي اين شركت سبب افزايش درآمد "گوگل" در زمينه تبليغات اينترنتي ارائه شده در لابلاي نتايج جستجوها مي‌شود. هم اكنون "ياهو" پس از گوگل صاحب دومين موتور جستجوي پركاربر جهان است و "مايكروسافت" در مكان سوم ايستاده است.

از سوي ديگر شركت "گوگل" در ماه‌هاي اخير با هدف گرفتن مهمترين منبع درآمد "مايكروسافت"، يعني فروش نرم افزارهاي كاربردي ، اقدام به انتشار اينترنتي و رايگان نرم‌افزارهايي مشابه مجموعه نرم افزاري "آفيس" شركت مايكروسافت كرده است. هر چند نرم افزارهاي ارائه شده توسط "گوگل" هنوز توانايي رقابت با محصولات مايكروسافت را ندارند اما به هر حال ورود شركتي به بزرگي "گوگل" به بازار نرم افزار مي‌تواند تهديد جدي براي مايكروسافت محسوب شود.

هيچ كدام از مسئولان "مايكروسافت" و "ياهو" هنوز به صورت رسمي به خبر مذاكره اين دو شركت براي يكي شدن واكنش نشان نداده‌اند.

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی

خارج شده است
19 ارديبهشت 1386,ساعت 13:55:25
پاسخ #11 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر
-اهدا شده: 1144
-دريافت شده: 980

*
محبوبيت : 1045
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1965
ياهو پايگاه آنلاين قانوني براي عرضه متن نوشتاري ترانه
در حالي كه اغلب وب سايت‌‏ها بدون اجازه دارندگان امتياز انتشار، متن ترانه‌‏ها و آهنگ‌‏ها را عرضه مي‌‏كنند شركت ياهو در نظر دارد در راستاي توسعه بخش موسيقي آنلاين خود يك پايگاه قانوني آنلاين متون نوشتاري ترانه‌‏ها با بيش از 400 هزار متن عرضه كند.

به نقل از سخنگوي شركت ياهو، براي ساليان سال بسياري از وب سايت‌‏ها اقدام به بخش متن ترانه‌‏ها LYRICS به صورت غير قانوني در بدون كسب مجوز كرده‌‏اند, اما وب سايت YAHOO SONY LYRICS يك سايت قانوني است كه تحت قراردادي با شركت‌‏هاي داراي امتياز حق انتشار متن آهنگ‌‏ها را منتشر مي‌‏كند.
گفتني است، در مرحله نخست 400 هزار متن آهنگ از 9 هزار خواننده در اين پايگاه منتشر خواهد شد و بيش از 100 شركت پخش موسيقي از جمله BMG ، EMI و ATV با ياهو در اجراي اين پروژه همكاري خواهند كرد.

دوستان ساده دلیم همتون رو دوست دارم

درون اتفاق درد ، میان شهر بی پیکر

سکانس آخر شعرم ، منم بی تو که میمیرم

خارج شده است
19 ارديبهشت 1386,ساعت 14:32:14
پاسخ #12 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر

*
آفلاین آفلاین
رقابت موتور Ask.com با یاهو و گوگل
موتور جست‌وجوي Ask.com با راه‌اندازي سايت جديد خود براي جست‌وجوهاي محلي از ياهو و گوگل پيشي گرفت.

با راه‌اندازي اين سايت با نام Askcity.com، جست‌وجوگران بدون اين كه مجبور به ترك ناحيه‌ي محلي باشند مي‌توانند با استفاده از مشخصات و جست‌وجوهاي متداول در يك جا، به جست‌وجوي موارد مورد نياز مانند ليست رستوران‌هاي محلي، فيلم‌ها، دستورالعمل‌ها و يا تجارت بپردازند.

خارج شده است
19 ارديبهشت 1386,ساعت 14:34:23
پاسخ #13 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سايت AskJeeves.com تبديل به Ask.com شد
سايت جستجوي سابق AskJeeves كه رسما به سايت Ask.com تغيير نام داده است امروز يعني روز دوشنبه صفحه خانگي جديد خود را به نمايش گذاشت.

صفحه خانگي جديد با لوگوي جديد، رابط ساده تر و ابزارهاي جديدي چون نقشه هاي گسترده و جهت هاي رانندگي،‌جستجوي دايرة المعارف و جستجوي دسك تاپ مبتني بر شبكه عرضه شده است.
Ask.com داراي كمترين طراحي است و داراي يك لوگوي قرمز رنگ در يك پس زمينه سفيد كادر جستجو و يك جعبه ابزار سفارشي جديد با كليدهاي ميان بري براي 10 ابزار جستجوي قرار دادي است، اين ابزارهاي جستجو عبارتند از جستجوي نقشه ها‌ ، تصاوير ، آب و هوا فرهنگ لغت و جستجوي مكان ها.
در بين ابزارهاي جديد مي توان به جستجو دايرة المعارفي اشاره كرد كه كلمات را به طور مستقيم از دايرة المعارف هاي ويكي پديا ، Houghton Mifflin و ساير دايرة المعارف ها جستجو مي كند و نيز جستجوي دسك تاپ مبتني بر شبكه براي جستجوي اطلاعات هارد درايو كامپيوتر . اين شركت قبلا نيز يك برنامه جستجوي دسك تاپ مستقل ارائه داده بود.
عليرغم ظاهر و ابزارهاي جديد، اين سايت سعي دارد تا باداشتن تبليغات كمتر و ارائه نتايج سرمقاله كه در بالاي تبليغات نمايش داده مي شود متفاوت از ساير رقبا عمل كند.
اين موتور جستجو كه پنجمين موتور جستجوي بزرگ دنيا است چند سال است كه در حال بازسازي سايت خود است . اين سايت استيو بركوتيز را از رياست اين شركت به مديرعاملي اين شركت منصوب كرد و سال گذشته نيز شركت Barry Diller's IAC آن را خريداري كرد.

خارج شده است
19 ارديبهشت 1386,ساعت 14:38:40
پاسخ #14 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر

*
آفلاین آفلاین
ASK.com در خطر است!
موتور جست‏وجوی Askjeeves به آدرس Ask.com با مشکلات زیادی روبه‏رو است که همگی به میله ابزار اختصاصی آن یعنی Mysearch باز می‏گردد.

بسیاری از متخصصان مسائل امنیتی بر این باورند که دیگر محصولات این سایت و از جمله Myway، Speedbar، محصولات تفریحی Smiley Central، FunBuddy و ... نیز در زمره نرم‏افزارهای جاسوس یا Spywareها قرار می‏گیرند. زیرا بدون اجازه کاربر روی دستگاه وی نصب می‏شوند.
این کارشناسان می گویند AskJeeves باید سیاست‏های خود را در مورد حریم شخصی افراد عوض کرده و اجازه ندهد هیچ نرم‏افزاری بدون اجازه روی یک سیستم شخصی نصب شود.
گفتنی است مقامات این موتور جست‏وجو تلویحا این اتهامات را پذیرفته‏اند.

خارج شده است
صفحه: [1] 2 3   بالا

پرش به :