آرشیو ادیبهشت ماه , سال 1386 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 16:02:14

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 2 [3]   بالا
موضوع: آرشیو ادیبهشت ماه , سال 1386  (دفعات بازدید: 4380 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
26 ارديبهشت 1386,ساعت 20:51:33
پاسخ #30 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
بيش از ‪۷۰‬درصد رايانه‌هاي خانگي در اسپانيا ، حاوي وي

بيش از هفتاد درصد از رايانه‌هاي خانگي در اسپانيا مبتلا به ويروس يا برنامه‌هاي جاسوسي است كه اطلاعات مردم را به سرقت مي‌برند.
اطلاعات ياد شده را وزارت صنايع اسپانيا كه وظيفه حفاظت از امنيت در اينترنت را بر عهده دارد، به استناد گزارش موسسه ملي فناوري وابسته به اين وزارتخانه پس از نصب دستگاه‌هاي ردياب برنامه‌هاي جاسوسي در سه هزار و ‪۵۰۰‬دستگاه رايانه اعلام كرده است.
روزنامه ال ‌پاييس چاپ مادريد روز دوشنبه با اعلام اين خبر نوشت : اگرچه اينترنت وسيله‌اي جايگزين ناپذير است ، اما بايد هر روز مراقبت بيشتري براي جلوگيري از برنامه‌هاي مختلف سرقت اطلاعات رايانه‌ها از طريق آن انجام داد.
طبق اين گزارش، ‪۷۲‬درصد از رايانه‌هاي خانگي كه به اينترنت وصل هستند مبتلا به نرم‌افزارهاي بدخيمي مي‌شوند كه بدون درخواست صاحب رايانه وارد آن شده و اطلاعاتش را خارج مي‌كنند.
اين نرم افزارها فقط برنامه‌هاي ويروسي نيستند ،بلكه بسياري از آنها در جستجوي داده‌ها و اطلاعات شخصي صاحب رايانه هستند و هدف نهايي آنها، جاسوسي است.
بر اساس نتايج تحقيقات موسسه اسپانيايي، بيش از ‪۵۰‬درصد برنامه‌هاي ياد شده بسيار خطرناك هستند و مي‌توانند صدمات غير قابل جبراني را به دستگاه‌هاي رايانه‌اي وارد كنند ، يا اينكه دست به فريب يا كلاهبرداري صاحبان رايانه بزنند.
گزارش موسسه فناوري اسپانيا اعلام كرده است كه اكنون دزدان اينترنتي (هاكرز) عادتهاي سابق خود را كه توليد ويروس و نفوذ آن به سخت افزار(هارد ديسك) ديگر رايانه‌ها و ويران كردن آن بود، تغيير داده‌اند و شيوه تازه آنها، سرقت و استخراج اطلاعات از ديگر رايانه‌ها براي كلاهبرداري است.
طبق اين گزارش، به همين دليل فقط در ‪۱۸/۴‬درصد رايانه‌هاي مورد تحقيق، دستگاهها به برنامه‌هاي ويروسي مبتلا شده و حتي به صورت چشمگيري شمار ويروسها در اينترنت كاهش پيدا كرده است.
موسسه ياد شده خاطرنشان كرده است كه فقط استفاده از برنامه ضد ويروس براي مبارزه با اين موارد كافي نيست ،بلكه بايد براي امنيت بيشتر، در مورد استفاده از برنامه‌هاي ناشناس احتياط به خرج داد.
با وجود نتايج ياد شده، ‪۷۶/۴‬درصد مشتركان اينترنت از سرقت اطلاعات خود اطلاع چنداني ندارند و در تحقيق ياد شده اعلام كرده‌اند كه اعتقاد دارند اينترنت، امنيت دارد.

منبع : سایت مرجع متخصصین

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 20:54:15
پاسخ #31 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
هره‌برداري از مسيرهاي فيبر نوري جديد

معاون نگهداري و مديريت شبكه‌ي شركت ارتباطات زيرساخت گفت: لايحه‌ي صيانت از حريم فيبر نوري مراحل قانوني خود را سپري مي‌كند و اميد است با تصويب آن و ضمانت اجرايي كه همراه دارد ضمن كاهش تعداد قطعي‌ها، سبب افزايش عمر شبكه‌ي ارتباطي فيبر نوري كشور شود.
حميد خاتمي ‌در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي اين كه توزيع ارتباطات كشور از روي فيبر و ماهواره چگونه انجام مي‌شود، اظهار كرد: در حال حاضر بيش از 90 درصد از ارتباطات مخابراتي كشور از روي فيبر و كمتر از 10 درصد از طريق راديو و ماهواره تامين مي‌شود، توزيع ارتباطات بين‌المللي نيز همين وضعيت را داراست.
وي ادامه داد: دسترسي سريع، هزينه تمام شده‌ي پايين و وجود مسيرهاي ارتباطي متعدد از جمله مزاياي استفاده از شبكه فيبر نوري است و در سال جاري شركت ارتباطات زيرساخت مسيرهاي ارتباطي جديد را مورد بهره‌برداري قرار خواهد داد. در همين رابطه و با توجه به شبكه گسترده فيبر نوري در كشور قطعي‌هاي ناخواسته مسيرهاي فيبر امكان آسيب رساني به مشتريان را به شدت كاهش داده است و در صورتي كه قطعي‌هايي براي شبكه‌ي فيبر نوري اتفاق بيفتد، اين قطعي‌ها به قطع ارتباط منجر نمي‌شود زيرا با استفاده از حلقه‌هاي متعدد پشتيبان فيبر نوري ارتباطات مخابراتي به سرعت تامين مي‌شود.
او گفت: به منظور كاهش صدمات وارده به شبكه‌ي فيبر نوري با تعاملي كه با ديگر سازمان‌ها انجام شده است، اطلاعات لازم جهت اجتناب از قطعي به هنگام حفاري و محافظت از مسيرهاي ارتباطي در اختيار اين سازمان‌ها و مراكز قرار گرفته است.
معاون نگهداري و مديريت شبكه‌ي ارتباطات زيرساخت، در بخشي از سخنان خود گفت: شركت فن‌آوري اطلاعات نيز مانند ساير استفاده‌كنندگان ظرفيت مورد نياز خود را از اين شركت و به صورت خطوط نقطه به نقطه تامين مي‌كند و خود در صورت نياز به شبكه‌سازي نسبت به ايجاد شبكه اختصاصي اقدام مي‌كند.
وي درباره‌ي آمار قطعي‌هاي فيبر نوري در سال گذشته تعداد اين قطعي‌ها را 204 مورد عنوان كرد كه عمدتا به دليل عمليات راه‌سازي بوده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 20:55:53
پاسخ #32 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
دبيرشوراي اطلاع‌رساني : ايران از جامعه‌اطلاعاتي دنيا

دبير شوراي عالي اطلاع‌رساني كشور تاكيد كرد: ايران از جامعه اطلاعاتي دنيا عقب مانده‌است و بايد براي رسيدن به حد مطلوب در اين زمينه تلاش كند.
"حميد شهرياري" روز دوشنبه در مراسم گشايش نخستين جشنواره و نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال و نرم‌افزارهاي چندرسانه‌اي درمحل نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران،افزود:اگر به اين عقب افتادگي توجه نشود، صدماتي در حوزه "مديريت دولتي" و "بخش خصوصي" خواهيم ديد كه جبران آن بسيار مشكل خواهد بود.
وي خاطرنشان كرد: مسوولان و فعالان حوزه‌هاي فناوري اطلاعات در كشور بايد تلاش مضاعفي را براي توليد نرم‌افزارهاي چند رسانه‌اي و محتواهاي ديجيتالي آغاز كنند.
نخستين جشنواره رسانه‌هاي ديجيتالي و نرم‌افزارهاي چند رسانه‌اي روز دوشنبه با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، جمعي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و دبير شوراي عالي اطلاع رساني كشور گشايش يافت.
اين جشنواره با هدف فرهنگ‌سازي براي توسعه محتواي الكترونيكي منطبق بر فرهنگ ملي واسلامي،فراهم‌كردن محيطي براي ايجاد همدلي بين پديدآورندگان آثار در حوزه رسانه‌هاي ديجيتال ، توسعه خط و زبان فارسي در محيط رايانه و ابزارهاي ديجيتال برگزار مي‌شود.
جشنواره رسانه‌هاي ديجيتالي و نرم‌افزارهاي چندرسانه‌اي تا ‪۳۱‬ارديبهشت ماه در تهران ادامه دارد.

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 20:58:41
پاسخ #33 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
رسانه‌هاي ديجيتالي و وبلاگ‌ها براي ما فرصت هستند

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي: سيستم‌هاي ارتباطاتي نوين عصر ما اگرچه فرصت‌ها و مزيت‌هاي بي‌شماري دارد اما نبايد از كنترل و مهار آن غافل شد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از رسانه‌هاي ديجيتال، وبلاگ‌ها و پيام‌هاي كوتاه به عنوان يك فرصت ياد كرد و گفت: اساسا نبايد از اين حوزه‌ها تهديدي احساس شود.
محمدحسين صفار هرندي در مراسم گشايش نخستين جشنواره ملي رسانه‌هاي ديجيتال و نرم‌افزارهاي چند رسانه‌اي افزود: ممكن است گاهي اوقات از اين حوزه‌ها استفاده نابجا صورت گيرد اما اينكه از ابتدا اين فرصت ها را تهديد تلقي و بعد خود را در مقابل آن تسليم كنيم، صحيح نيست.
وي يادآور شد: رسانه‌هاي ديجيتالي و نرم‌افزارها، رسانه‌اي است كه در اختيار نسل جديد قرار دارد و مشتريان اصلي و مديران آن نيز نسل جوان هستند كه اين اتفاق را بايد گرامي داشت.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه اظهار داشت: اين عرصه‌كه سبب مي‌شود نسلي كه براي پيوستن به بازار كار هميشه انتظاري طولاني مي‌كشيد اما امروز از دوران مدرسه مي‌تواند حضور در بازار كار را تمرين كند، خود امتياز بزرگي است.
صفار هرندي با اشاره به پيشرفت‌هاي كشور در خصوص توليد نرم‌افزارهاي رايانه‌اي و چند رسانه‌اي اظهار اميدواري كرد: در طول يكي دو سال آينده تحول بزرگي در توليدات نرم‌افزارهاي مختلف از جمله چندرسانه‌اي و بازي‌هاي رايانه‌اي اتفاق بيفتد.
وي توليد بازي‌هاي رايانه‌اي مناسب با فرهنگ ايران اسلامي را مورد تاكيد قرار داد و خاطر نشان كرد: بازي‌هاي رايانه‌اي مناسب بايد جاي خود را به بازي‌هاي رايانه‌اي كه از آن سوي مرزها و بدون توجه به موازين اعتقادي ما وارد كشور مي‌شود، بدهد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين گفت: سيستم‌هاي ارتباطاتي نوين عصر ما اگرچه فرصت‌ها و مزيت‌هاي بي‌شماري به همراه دارد اما نبايد از كنترل و مهار آن غافل شد.
وي در پايان اظهار داشت: اگر اينگونه ابزارهاي خجسته مهار نشود ممكن است استفاده‌كنندگان آنرا به ورطه سقوط و نابودي بكشاند.
نخستين جشنواره ملي رسانه‌هاي ديجيتال و نرم‌افزارهاي چندرسانه‌اي كه در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران گشايش يافت، تا ‪۳۱‬ ارديبهشت ماه ادامه دارد.

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 20:59:13
پاسخ #34 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
برگزاری نشست شورای عالی آی‌تی درباره ایمیل ملی

بیش از 95درصد كاربران داخلی از Yahoo، Gmail و Hotmail استفاده می‌كنند.
بر اساس آمارها، بیش از 95درصد از كاربران اینترنتی در داخل كشور، از سه سرویس‌دهنده پست الكترونیكی Yahoo، Gmail و Hotmail استفاده می‌كنند.
عبدالمجید ریاضی، معاون فناوری اطلاعات وزیر ارتباطات، اظهار داشت: "در سومین نشست شورای عالی فناوری اطلاعات كشور، بر ضرورت اجرایی شدن پست الكترونیك داخلی - كه از ویژگی امنیت برخوردار باشد - تاكید و مقرر شد كه زمینه ایجاد پست الكترونیك ملی در داخل كشور، فراهم شود." وی گفت، بسیاری از كاربران ایرانی، خواهان پست الكترونیكی در داخل كشور هستند و این مساله هم در ابعاد ملی و هم در ابعاد شخصی قابل بررسی است.
ریاضی، نسبت به محقق نشدن این خواسته كاربران اظهار تاسف كرد و گفت: به دلیل نبودن امكانات فنی، كاربران ایرانی با موقعیت‌های اجتماعی مختلف، ناچار به استفاده از سرویس‌دهندگان پست الكترونیكی در خارج از كشور شدند.

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 20:59:59
پاسخ #35 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
محدودیت دسترسی به برخی سایتهای اینترنتی از سوی پنتاگون

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) چندین سایت اینترنتی از جمله سایت های "یوتوب" و "مای اسپیس" را در کامپیوترهای این وزارتخانه مسدود کرده است.
ارتش آمریکا می گوید این تصمیم را برای جلوگیری از کاهش سرعت شبکه کامپیوتری خود و نیز به دلایل امنیتی اتخاذ کرده است.
ارتش آمریکا در حالی "یوتوب" را مسدود کرده که این ارتش خود در عراق از این سایت اینترنتی اشتراک ویدیو استفاده های تبلیغاتی گسترده ای می کند.
یوتوب که وب سایت اشتراک ویدیوهای حرفه ای و غیرحرفه است یکی از پرطرفدارترین وب سایت ها در شبکه جهانی اینترنت است.
پنتاگون می گوید استفاده پرسنل نظامی این وزارتخانه از "یوتوب" و نیز سایت هایی مانند سایت "مای اسپیس" غیرضروری است و تهدیدی برای حفاظت اطلاعات محرمانه به شمار می آید.
ممنوعیت استفاده از "یوتوب" تنها شامل حال کامپیوترهای وزارت دفاع آمریکا می شود و بدین ترتیب دربرگیرنده کامپیوتورهای شخصی نظامیان و دیگر پرسنل ارتش آمریکا نخواهد شد.
پنتاگون در حالی یوتوب را در کامپیوترهای خود ف ی ل ت ر می کند که مقام های ارتش آمریکا در عراق به تازگی استفاده تبلیغاتی گسترده ای را از یوتوب آغاز کرده اند.
ادراه روابط عمومی ارتش آمریکا در بغداد چندی است که ویدیوهای کوتاهی از فعالیت های روزمره نظامیان آمریکایی در عراق تهیه و در یوتوب به نمایش گذاشته است.
یکی از این ویدیوها نشان می دهد که سربازان آمریکایی گروگان عراقی را آزاد کرده و او را به خانواده اش تحویل می دهند.
ویدیوی دیگر صحنه درگیری نظامیان آمریکایی با شورشیان را به تصویر می کشد.
اما به عقیده بیشتر ناظران با ممنوع شدن یوتوب در کامپیوترهای ارتش خیلی از سربازان آمریکایی در عراق و افغانستان قادر به مشاهده یا تولید این ویدیوها نخواهند بود، چرا بیشتر این سربازها در میدان جنگ به کامپیوتر شخصی خود دسترسی ندارند.

ارتش آمریکا در عراق می گوید در واکنش به ویدیوهای گروهای جهادی در اینترنت و نیز برای به تصویر کشیدن موفقیت های این ارتش در عراق که به گفته آمریکا رسانه های گروهی جهان آنرا نادیده گرفته اند به استفاده از یوتوب روی آورده.

بیشتر منقتدان سیاست جدید پنتاگون در مسدود کردن یوتوب و 10 سایت اشتراک ویدیو را با برنامه ارتش آمریکا در عراق برای بهره برداری تبلیغاتی از یوتوب در تعارض می دانند.

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 21:00:19
پاسخ #36 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
وزير ارشاد: رسانه‌هاي ديجيتالي و وبلاگ‌ها 

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از رسانه‌هاي ديجيتال، وبلاگ‌ها و پيام‌هاي كوتاه به عنوان يك فرصت ياد كرد و گفت: اساسا نبايد از اين حوزه‌ها تهديدي احساس شود.
"محمدحسين صفار هرندي عصر دوشنبه در مراسم گشايش نخستين جشنواره ملي رسانه‌هاي ديجيتال و نرم‌افزارهاي چند رسانه‌اي افزود: ممكن است گاهي اوقات از اين حوزه‌ها استفاده نابجا صورت گيرد اما اينكه از ابتدا اين فرصت ها را تهديد تلقي و بعد خود را در مقابل آن تسليم كنيم، صحيح نيست.
وي يادآور شد: رسانه‌هاي ديجيتالي و نرم‌افزارها، رسانه‌اي است كه در اختيار نسل جديد قرار دارد و مشتريان اصلي و مديران آن نيز نسل جوان هستند كه اين اتفاق را بايد گرامي داشت.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه اظهار داشت: اين عرصه‌كه سبب مي‌شود نسلي كه براي پيوستن به بازار كار هميشه انتظاري طولاني مي‌كشيد اما امروز از دوران مدرسه مي‌تواند حضور در بازار كار را تمرين كند، خود امتياز بزرگي است.
صفار هرندي با اشاره به پيشرفت‌هاي كشور در خصوص توليد نرم افزارهاي رايانه‌اي و چند رسانه‌اي اظهار اميدواري كرد: در طول يكي دو سال آينده تحول بزرگي در توليدات نرم افزارهاي مختلف از جمله چند رسانه‌اي و بازيهاي رايانه‌اي اتفاق بيفتد.
وي توليد بازي‌هاي رايانه‌اي مناسب با فرهنگ ايران اسلامي را مورد تاكيد قرار داد و خاطر نشان كرد: بازي‌هاي رايانه‌اي مناسب بايد جاي خود را به بازي‌هاي رايانه‌اي كه از آن سوي مرزها و بدون توجه به موازين اعتقادي ما وارد كشور مي‌شود، بدهد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين گفت: سيستم‌هاي ارتباطاتي نوين عصر ما اگرچه فرصت‌ها و مزيت‌هاي بي‌شماري به همراه دارد اما نبايد از كنترل و مهار آن غافل شد.
وي در پايان اظهار داشت: اگر اينگونه ابزارهاي خجسته مهار نشود ممكن است استفاده‌كنندگان آنرا به ورطه سقوط و نابودي بكشاند.
نخستين جشنواره ملي رسانه‌هاي ديجيتال و نرم‌افزارهاي چندرسانه‌اي كه عصر امروز در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران گشايش يافت، تا ‪۳۱‬ ارديبهشت ماه ادامه دارد.

« آخرين ويرايش :توسط anaraya »

این فیس بوک من

خارج شده است
27 ارديبهشت 1386,ساعت 14:21:52
پاسخ #37 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
مردم امریکا و ارتباط آنان با فناوري‌های تازه

بر پايه گزارش منتشر شده از یک پژوهش که درباره زندگی امریکایی‌ها و ارتباط آن‌ها با فناوری اطلاعات انجام شده است، با آن که 85 درصد از بزرگسالان امریکایی از اینترنت یا تلفن همراه و بيشترشان از هر دوی این ابزارها استفاده می‌کنند، تنها 8 درصد این افراد از فناوری وب 2 استقبال کرده‌اند
دو گروه کوچک معرفی شده دیگر در این گزارش هستند که گمان می‌رود از این فناوری تازه وب خشنودند: نخست افراد آنلاین و متصل به اینترنت که 7 درصد جمعیت مورد بررسی را دربر مي‌گيرند، و گروه دوم که 8 درصد از این آمار سهم دارند، بهینه‌سازان بهره‌وری‌اند. افراد آنلاین، کاربران اینترنتی و موبايل هستند که نوع زندگی پیشرفته و فناوري را برای همكاري و پرداختن به علاقه‌مندی‌های‌ خود برگزيده‌اند، و بهینه‌سازان بهره‌وری کسانی هستند که دیدگاه مثبتي درباره فناوري ارتباطات در زندگی شخصی و حرفه‌ای‌شان دارند.
اما کسانی نيز که اینترنت و ابزارهای آن به كار مي‌برند، بسيار به اينترنت خوشبین نیستند. براي نمونه، از 8 درصد کاربران پيشين اینترنت که اكنون حضور کمتری در اینترنت دارند و 10 درصد کاربران ناخرسند اینترنتی که از شتاب فراوان فناوری و جریان خروشان اطلاعات شاکی هستند، مي‌توان نام برد. هوریگان اين كاربران را کسانی توصیف می‌کند که نزديك به نیمی از سهم ابزار دیجیتال را در اختیار دارند، اما چندان از جریان اطلاعات و جهان ارتباطات تازه خرسند نيستند.
به این دو گروه ناخرسند، 49 درصد از بزرگسالان امریکایی که این فناوري را درک نمی‌کنند و با آن بیگانه‌اند را مي‌توان افزود: از این رقم، 8 درصد کاربران بی‌تجربه، 15 درصد کمی قانع‌شدگان، 11 درصد بی‌تفاوت‌ها و 15 درصد افراد بيرون از شبکه هستند.
این گزارش افراد غیرتحصیل کرده را به عنوان گروهي بزرگ از مشتریان  که توان پذیرش فناوري را دارند، به فروشندگان پی سی، آی‌پاد و موبایل نوید می‌دهد و دو برنامه درازمدت را برای افزایش استفاده این افراد از ابزار و خدمات وب 2.0 پیشنهاد می‌کند: نخست ساده‌تر کردن محصولات و آشكار نمودن راهـکارها و دوم، امید به سرمایه‌گذاری تا هنگامی که شمار افراد مخالف بهره‌وري از این فناوری به صفر برسد.

منبع : گروه سیستم/fa/view/style.asp?p=14.1&i=2960

این فیس بوک من

خارج شده است
27 ارديبهشت 1386,ساعت 14:25:48
پاسخ #38 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
سرمایه‌گذاری وسیع Skype در ویدئو‌های آنلاین

سرویس Joost که یکی از جست‌وجوگرهای معروف ویدئویی است و توسط شرکت Skype اداره می‌شود،‌ با سرمایه‌گذاری 45 میلیون دلاری توسط پنج شرکت بزرگ نظیر CBS و ویاکام به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.

"جانوس فریس" به همراه "نیکلاس زنستروم" در ژانویه 2006 جست‌وجوگر ویدئویی Joost را راه‌اندازی کردند و به مشترکان خود امکان دادند تا تمامی تصاویر مورد نظر خود را با کیفیت بالا روی کامپیوترهای شخصی مشاهده کنند. CBS و ویاکام هم‌اکنون وظیفه تامین محتوای این سایت را برعهده دارند.

از دیگر شرکت‌هایی که در این طرح حضور دارند شامل Index Ventures، Sequoia Capital و Li Ka-shing می‌شوند.

این فیس بوک من

خارج شده است
27 ارديبهشت 1386,ساعت 14:26:52
پاسخ #39 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
مایکروسافت نرم افزار کمک درسی ریاضی برای دانش آموزان ا

در روز سه شنبه شرکت مایکروسافت از طرح ساخت نرم افزاری پرده برداری کرد که به عنوان یک ابزار کمک درس ریاضی و با هدف آسان نمودن انجام تکالیف خانگی دانش آموزان به بازار خواهد آمد.

نرم افزار Math 3.0 ویژه دانش آموزان ورودی کالج ها، دبیرستان ها و مقطع متوسطه تولید میشود و از امکاناتی چون ویرایشگر معادله ، محاسبه گرها و غیره برخوردار می باشد.

این نرم افزار در عوض آنکه تنها جواب مسائل را نمایش دهد مانند یک آموزگار عمل می کند بطوریکه تمامی مراحل حل یک مثال را با دانش آموز مرور می کند. مباحثی که این نرم افزار پشتیبانی می کند شامل موضوعاتی مانند: جبر، مثلثات ، حساب دیفرانسیل و انتگرال، فیزیک و شیمی می باشد.

مایکروسافت قصد دارد تا این نرم افزار را در ماه جاری میلادی به قیمت 20 دلار آمریکا در دسترسی عموم قرار دهد.

این فیس بوک من

خارج شده است
27 ارديبهشت 1386,ساعت 14:27:12
پاسخ #40 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
پنتاگون 13 وب سایت معروف را در سیستم اینترنت وزارت دفاع

پنتاگون به منظور خارج كردن چندین وب سایت معروف و محبوب از دسترس كاربران وزارت دفاع آمریكا، 13 وب سایت از جمله وب سایت‌‏های محبوب یوتوب و مای‌‏اسپیس را در سیستم اینترنت این وزارتخانه بلوكه كرد.

پنتاگون اعلام كرد؛ از آن جا كه اغلب سیستم‌‏های رایانه‌‏ای در این وزارت‌‏خانه برای مصارف شخصی مورد استفاده قرار می‌‏گیرد سطح امنیت اطلاعات محرمانه در این سیستم‌‏ها به شدت كاهش یافته است و اغلب رایانه‌‏ها به دلیل ورود كاربران به وب سایت‌‏های سرگرمی ویروسی شده و اكثر اطلاعات آنها هك شده است. این محدودیت تمامی 3 میلیون كارمند این وزارتخانه و حتی كسانی كه در كشورهای خارجی فعالیت می‌‏كنند را شامل می‌‏شود.

سایت‌‏های MTV.Com ، Photobucket.Com و Stupidrideo.Com از دیگر وب سایت‌‏های بلوكه شده از سوی پنتاگون هستند.

این فیس بوک من

خارج شده است
27 ارديبهشت 1386,ساعت 14:27:49
پاسخ #41 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
برنامه‌ي مديريت شبكه‌هاي رايانه‌هاي آلوده كشف شد

كارشناسان امنيتي برنامه‌ي مديريت رايانه‌هاي آلوده‌ي تحت كنترل بوت‌نت‌ها را كشف كردند كه قادر است فعاليت اين شبكه‌ها را در يك سطح كاربري كنترل كنند.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين برنامه‌ي غير معمول مديريت رايانه‌ي شخصي قادر به ارايه‌ي نمودارهايي از كارآيي يك بوت‌نت يا شبكه‌ي رايانه‌هاي آلوده‌ است و مانند هر سيستم مديريت رايانه‌ي شخصي فعاليت مي‌كند و تنها فرق آن با ساير سيستم‌هاي مديريتي انگيزه‌ي مجرمانه‌ي اين برنامه است.

اين برنامه كه زانكر ناميده مي‌شود، براي كنترل ده‌ها هزار رايانه كه مي‌توانند تحت كنترل يك بوت‌نت استاندارد قرار بگيرند، در كشورهاي مختلف مورد استفاده قرار گرفته و 54 درصد از رايانه‌هاي آلوده در زمان كشف آن، تحت كنترل اين برنامه بوده‌اند.

برنامه‌ي مذكور بسيار محتاطانه طراحي شده و استفاده از آن آسان است، شبكه‌هاي بوت را بر اساس كشورهايي كه در آن‌ها فعالند، سازماندهي كرده و نشان مي‌دهد چه مقدار بوت در آن جا وجود دارد و گزارش‌هايي را مبني بر اين كه هر كدام از آن‌ها چه ميزان هرزنامه ارسال مي‌كنند و چه نرم‌افزاري توسط بوت‌ها براي ارسال هرزنامه مورد استفاده قرار مي‌گيرد، ارايه مي‌دهد.

این فیس بوک من

خارج شده است
27 ارديبهشت 1386,ساعت 14:28:18
پاسخ #42 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
رشد رسانه‌هاي ديجيتال به دليل زيرساخت‌هاي نامناسب با

به اعتقاد يك مدرس ارتباطات، با وجود شروع خوبي كه در عرصه‌ي رسانه‌هاي ديجيتال داشتيم، اما رشد اين رسانه‌ها هم‌اكنون به دليل زيرساخت‌هاي نامناسب با مشكلات جدي مواجه شده است.

دكتر اميدعلي مسعودي در گفت‌وگو با خبرنگار رسانه‌ي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ما هنوز از اينترنت پرسرعت در همه‌ي مناطق كشور برخوردار نيستيم، سيستم‌هاي اتصال ما قديمي‌اند و هنوز ADSL در تمام كشور راه‌اندازي نشده است.

او ادامه داد: در مدارس نيز زمينه‌ي آموزش سواد رسانه‌يي به نسل آينده به وجود نيامده و امكانات لازم براي شبكه‌يي شدن در دانشگاه‌ها فراهم نشده است، بنابراين ما هم‌چنان در عصر رسانه‌هاي سنتي به سر مي‌بريم و وارد دنياي تعاملي و مجازي نشده‌ايم.

وي با اشاره به نقش بخش خصوصي در توليد نرم‌افزارهاي چندرسانه‌يي تصريح كرد: دولت هيچ‌گاه توليدكننده‌ي خوبي نيست و نقش دولت در اين حوزه بايد مديريت، سامان‌دهي و نظارت باشد و به حمايت از بخش خصوصي بپردازد؛ چرا كه با فعال شدن بخش خصوصي رقابت نيز در بازار به وجود آمده و ابتكار، خلاقيت و تنوع نيز توسعه مي‌يابد.

او هم‌چنين ايجاد تمركز و انحصار در بازار رسانه‌هاي ديجيتالي و نرم‌افزارهاي چندرسانه‌يي را زيان‌آور دانست و تاكيد كرد: اين عرصه يك عرصه‌ي سيال است كه نمي‌تواند يك ساختار سخت و محكم را بپذيرد. هم‌چنين ما در اين عرصه به يك فرهنگ‌سازي قوي نياز داريم و تصويب قوانيني بر اساس ساز و كارهاي مناسب و اجراي درست آن‌ها در رشد و ارتقاي اين عرصه موثر خواهد بود.

مسعودي با اشاره به برگزاري جشنواره‌ي ملي رسانه‌هاي ديجيتال و نرم‌افزارهاي چندرسانه‌يي اظهار كرد: در كنار توسعه‌ي زيرساخت‌ها و نوشتن قوانين بايد كار فرهنگي نيز انجام شود و برگزاري چنين جشنواره‌هايي، شروع خوبي براي اين امر به شمار مي‌رود و با مطرح شدن معيارهايي براي اين رسانه‌ها به هنجارسازي در اين حوزه منجر مي‌شود كه اين هنجارها نيز به تدريج به قوانين تبديل خواهند شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
27 ارديبهشت 1386,ساعت 14:29:22
پاسخ #43 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
نشست تخصصي "ابزارهاي توليد يك پايگاه اينترنتي" برگزار ش

نخستين نشست تخصصي "ابزرهاي توليد يك پايگاه اينترنتي" در كارگاه شماره ‪۲‬نمايشگاه دائمي بين‌المللي تهران برگزار شد.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا، اين نشست‌ها همه روزه تا پايان كار جشنواره رسانه‌هاي چند رسانه‌اي ديجيتال در محل دائمي نمايشگاه بين‌المللي تهران برگزار مي‌شود.

در اين نشست كه نخستين گام براي رشد و ارتقاي نقاط قوت بخش اينترنتي مي‌باشد، "نيما هاشمي سجادي" كارشناس آي تي، هدف از برگزاري اين جشنواره‌ها را معرفي، رشد و پيشرفت و همزماني با دنياي ديجيتالي عنوان كرد.

وي افزود: يكي از گام‌هاي موثر استفاده از اينترنت و خدمات آن، اين است كه به كمك اينترنت مي‌توانيم به كليه اطلاعات اعم از صوتي، تصويري و خبري دست يابيم.

هاشمي سجادي همچنين درباره روند رو به رشد رسانه‌هاي ديجيتال و اهميت آن در دنياي امروز و نيز نحوه يادگيري، آموزش استفاده از صفحات وب و سرورها نيز توضيحاتي ارايه كرد.

نخستين جشنواره و نمايشگاه ملي رسانه‌هاي ديجيتال و نرم افزارهاي چند رسانه‌اي از ‪۲۴‬تا ‪۳۱‬ارديبهشت ماه در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران برپاست

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 2 [3]   بالا

پرش به :