آرشیو اردیبهشت ماه 1386 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 16:05:55

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 2 [3]   بالا
موضوع: آرشیو اردیبهشت ماه 1386  (دفعات بازدید: 5006 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
24 ارديبهشت 1386,ساعت 16:19:00
پاسخ #30 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
خانه هاي عفاف جديد و رسمي در تهران!

خبرنگار «بازتاب» گزارش داد، گروهي از افراد سودجو در ابتكاري! عجيب، اقدام به تبليغ براي سفرهاي مختلط شرعي! كرده‌اند.
در آگهي‌هاي اين افراد كه آشكارا در مركز شهر پخش شده، با طرح سؤال «چرا گناه؟» جوانان به سفر با اين مؤسسه دعوت شده‌اند تا با حل مسائل شرعي محرم و نامحرم! و قيمت گزافي به همراه دوست پسر يا دوست دختر خود به شمال سفر كنند.
متصدي اين سفرها در تماس خبرنگار «بازتاب» با اشاره به مراحل شركت در اين سفرها اظهار كرد: در مرحله اول ثبت نام انجام شده و سپس با خانمي كه با او آشنا هستيد، به نمايندگي‌هاي ما مراجعه كرده و به دفترخانه‌هاي خاصي معرفي مي‌شويد تا بدون درج در شناسنامه، صيغه عقد براي شما خوانده شده و سپس با ارائه معرفي‌نامه به همراه ما به سفر مي‌آييد.
فرد مذكور اظهار داشت، اقامت خانم‌ها و آقايان داراي معرفي‌نامه! در هتل‌هاي تهران نيز از برنامه‌هاي بعدي آنان است.
در اين حال يك كارشناس مسائل اجتماعي به خبرنگار بازتاب گفت: هرچند ممكن است، اين گونه اقدامات صورت شرعي داشته باشد، اما خواه، ناخواه زمينه‌ساز گرايش جوانان به فساد خواهد شد.
منبع : سايت دوستان/view.asp?id=50208791018101436

این فیس بوک من

خارج شده است
24 ارديبهشت 1386,ساعت 18:03:09
پاسخ #31 در:
بی بی گل
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 28

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 25
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 246
واگذاری سیم کارت های اعتباری دولتی
کسانی که برای سیم کارت های اعتباری دولتی ( اپراتور اول ) ثبت نام نموده اند می توانند با در دست داشتن کارت شناسایی مربوط به صاحب سیم کارت و با مراجعه به دفاتر پستی محل ثبت نام ،سیم کارت خود را دریافت نمایند.

سیم کارت هایی که شماره ی بارکد سمت راست آنها زوج می باشد می توانند از امروز دوشنبه 24 اردیبهشت
سیم کارت خود را دریافت و سیم کارت هایی که شماره سمت راست بارکد آنها فرد می باشدخرداد ماه واگذار می گردد .   

« آخرين ويرايش :توسط memol »

به عشق عاشقم نه بر وصال تو

خارج شده است
25 ارديبهشت 1386,ساعت 16:01:48
پاسخ #32 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
مدير عامل شركت مخابرات ايران در گفت و گو با فارس: رقم 2 �

مدير عامل شركت مخابرات ايران گفت: با اجراي طرح حذف كد بين شهري، در تمامي استانها به جز استان تهران پس از كد استان مورد نظر، رقم 2 افزوده شده و شماره تلفن تمام كشور هشت رقمي خواهد شد.
صابر فيضي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس افزود: در طرح حذف كد بين شهري در كشور بعنوان مثال براي تماس با استان اصفهان فرد تماس گيرنده پس از گرفتن كد 0311 رقم 2 را قبل از شماره مورد نظر بايد اضافه كند.
وي ادامه داد: رقم 2 قبل از شماره اصلي در تمام استانها به جز تهران افزوده خواهد شد.
فيضي با بيان اينكه هنوز تعرفه پيشنهادي براي تلفن ثابت نهايي نشده است، گفت: پيش بيني مي كنيم تا پايان ماه جاري اين تعرفه نهايي و به شوراي اقتصاد ارايه شود.
وي اظهار داشت: تعرفه تلفن ثابت و همراه در سطح استانها فلت( يكسان) خواهد شد.
مدير عامل شركت مخابرات ايران در خصوص طرح ارسال SMS از تلفن ثابت نيز، افزود: عمليات فني اين طرح انجام شده و بايد مقررات آن تنظيم شود كه به سپري شدن زمان نياز دارد.
وي در خصوص به روز رساني واگذاري تلفن ثابت در كشور، گفت: در حال حاضر به جز چند شهر استان خوزستان، واگذاري تلفن ثابت در تمامي شهرها به روز شده است.
فيضي در ادامه از به روز رساني واگذاري تلفن ثابت در 50 درصد روستاهاي كشور تا پايان سال خبر داد.
وي همچنين ميزان تلفن ثابت منصوبه آزاد در كشور را حدود 5/2 ميليون خط شماره عنوان كرد.

منبع : گروه اینترنتی مبین

این فیس بوک من

خارج شده است
25 ارديبهشت 1386,ساعت 16:23:33
پاسخ #33 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
لاغري زنان آسانتر است يا مردان؟

نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد مردان بهتر از زنان وزن كم مي‌كنند.
به گزارش ايسنا واحد علوم پزشكي ايران به نقل از مجله تحقيقاتي «تغذيه و رژيم درماني» 91 درصد مردان قادرند در طي 12 هفته به ميزان 5 درصد از وزن خود بكاهند، اين درحاليست كه تنها 53 درصد زنان اين توانايي را دارند.
پژوهشگران مي‌گويند: در حال حاضر تعداد مردان چاق در دنيا بيش از زنان چاق است، اما در عين حال همواره زنان تمايل بيشتري به كم كردن وزن خود نشان مي‌دهند تا جايي كه جمعيت غالب در گروههاي مشاوره‌اي تغذيه را زنان شامل مي‌شوند.
همچنين، اين محققان معتقدند: وضعيت خاص چاق شدن در زنان ( حالت موضعي ) در مقايسه با وضعيت چاق شدن در مردان ( عمومي ) علت دشواري در كاهش وزن زنان است

منبع : سايت دوستان/view.asp?id=50068289534101436

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 19:12:50
پاسخ #34 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
با دستور فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ عمليات گستر

عمليات گسترده پليس تهران در جهت پاكسازي شهر از وجود اراذل و اوباش و مبارزه با مواد مخدر از ديشب به صورت گسترده توسط مأمورين پليس آغاز شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس كه همراه عوامل پليس در صحنه حضور دارد، برخورد قاطع با اراذل و اوباش كه در راستاي اجراي مرحله دوم طرح امنيت اجتماعي است، ديشب و با ورود نيروي انتظامي در مناطق جنوب، جنوب غرب، مركزي، شرق و جنوب شرق تهران اجرا مي‌شود.
هم‌اكنون مأموران نيروي انتظامي با تجهيزات كامل و به صورت گسترده وارد مناطق آلوده شده و در حال پاكسازي و دستگيري گسترده اراذل و اوباش هستند.
اخبار تكميلي متعاقباً ارسال مي‌شود.

توزيع بروشور اطلاع‌رساني در مورد اجراي طرح نيروي انتظامي در مناطق آلوده
همزمان با اجراي طرح پاكسازي پليس تهران، دهها هزار بروشور اطلاع‌رساني جهت آگاهي ساكنيني كه در محلات آنها طرح اجرا مي‌شود، توزيع شد.
در اين اطلاعيه هدف نيروي انتظامي از اجراي طرح گسترده پاكسازي مناطق آلوده تهران، پاسخ به درخواست‌هاي مكرر شهروندان در راستاي مقابله با اراذل و اوباش و عوامل مخل امنيت و آسايش مردم عنوان شده است.
همچنين در اين اطلاعيه عنوان شده است به شهروندان عزيز اطمينان مي‌دهيم مقابله با ارذال و اوباش و هتك‌ حرمت‌كنندگان به جان و ناموس مردم را آن‌قدر استمرار مي‌دهيم كه شهرمان از وجود خبيث اين افراد منزه شود.

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 19:22:47
پاسخ #35 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
معروف ترين مكان هايي که ارواح هستند

خانه كشيش بارلي
در اين قسمت مي‌خواهيم همراه با شما توري گردشي به مرموزترين و وحشتناك‌ترين مكان‌هاي ارواح دنيا داشته باشيم و شما را با معروف‌ترين آنها آشنا سازيم

مردم انگليس اغلب با خانه‌هاي ارواح، عمارت‌ها و قصرهاي تسخير شده آشنايي زيادي دارند ولي در اين كشور (خانه كشيش بارلي) يكي از پرروح‌ترين خانه‌ها است و روايات و داستان‌هاي بسيار زيادي براي اثبات اين مدعا در دست مي‌باشد. اين خانه در سال 1863 در كنار كليساي بارلي بنا شد تا جناب كشيش‌(هنري بول) در آن سكني گزيند. اين بنا سالها محل طغيان روح‌هاي سركش بوده و اتفاقات عجيبي همچون حركت كردن خودبه‌خود اشيا، بوهاي عجيب، نقاط سرد در قسمت‌هاي مختلف خانه، صداي تاخت و تاز اسب‌ها و تجسم اشباح در آن رخ ميداد. حتي بعد از اين‌كه اين خانه در سال1939 ‌طعمه حريق گشته و ويران شد و عكس‌هاي بسياري نيز از ويرانه‌هاي آن گرفته شد، باز هم كليساي مجاور آن محل بروز اين اتفاقات شد. كاپيتان دبليو. اچ. گركسون يكي از ساكنان اين خانه مي‌نويسد: بارها او و خانواده‌اش روح يك پرستار بچه كه سرگردان به اين طرف و آن طرف مي‌رفته است را ديده‌اند. بعد از اين‌كه اين پرستار را چند بار در كنار يكي از پنجره‌هاي خانه ديدند، آن پنجره را با آجر پوشاندند تا ديگر او را نبينند. گركسون در خاطرات خود مي‌نويسد(شايد آن آتش‌سوزي مصيبت‌بار تاثيري ناراحت كننده داشته است زيرا در طول آن شب چند نفر گفتند مرا به همراه دو غريبه كه يكي خانمي ملبس به شنلي خاكستري رنگ و ديگري جنتلمن با سر طاس و كت بلند مشكي بودند، ديده‌اند. چند تا از وحشت‌انگيزترين اتفاقات اين خانه كه مو را برتن انسان راست مي‌كند براي (ماريان)، همسر كشيش(ليونل فويستر) كه از تاريخ 30 اكتبر 1930 به اين خانه نقل مكان نمودند افتاده است. يكي از ارواح اين خانه سعي مي‌كرد با ماريان ارتباط برقرار نمايد و اين كار را با روش عجيبي انجام مي‌داد. او بر روي ديوارهاي خانه نامه مي‌نوشت عكس‌هاي اين نوشته‌ها هنوز هم در دست است و در مركز مطالعات ماوراءالطبيعه نگهداري مي‌شوند. يكي از اين عكس‌هاي شگفت‌آور آجري را نشان مي‌دهد كه در هوا شناور است در عكس ديگري چيزي روبان مانند در هوا معلق مي‌باشد و همچنين هيئت‌هاي مه‌آلود اشباح. هنوز هم افراد بسياري مي‌گويند كه در زمين‌هاي برجاي مانده از خانه كشيش بارلي روح ديده و از آن عكس ‌گرفته‌اند. در جولاي سال 2000 عكسي توسط يكي از گردشگران گرفته شد كه هاله‌اي كروي و اسرارآميز كه به آن (اورب) مي‌گويند در آن به‌طور واضحي مشخص است.

برج لندن
يكي از معروف‌ترين و ماندگارترين بناهاي تاريخي دنيا برج لندن است كه در عين حال يكي از پرشبح‌ترين ساختمان‌‌هاي دنيا نيز قلمداد مي‌شود بي‌‌شك ناشي از تعداد زياد اعدام‌ها، قتل‌ها و شكنجه‌هايي است كه در هزار سال گذشته در پس ديوارهاي اين محل صورت گرفته است. بارها و بارها گزارش شده است كه افراد مختلفي در دور و اطراف برج روح ديده‌اند. در يك نيمه شب زمستاني در سال 1957 يكي از نگهبانان از صداي برخورد يك شي‌ به سقف از جا پريد. وقتي براي پيگيري و بررسي از اتاقك بيرون رفت موجودي سفيدرنگ و بي‌‌شكل را ديد كه بر روي برج قرار گرفته است. مدتي بعد آنها دريافتند كه (ليدي جين‌گري) در تاريخ 12 فوريه سال 1554 درهمان محل سر از بدنش جدا شد. شايد سرشناس‌ترين سكنه برج لندن روح (آن بولين) باشد. او يكي از همسران (هنري هشتم) بود كه در سال 1536 در اين برج سرش زير گيوتين گذاشته شد. روح او در مواقع بي‌‌شماري ديده شده است گاهي سرش را در دست دارد و بر روي (برج سبز) يا در كليساي سلطنتي برج قدم مي‌زند. ديگر ارواح اين برج، روح (هنري ششم)، (توماس بكت) و (سر والتر رالي) مي‌باشند. يكي از مخوف‌ترين داستان‌هاي برج لندن درباره مرگ(كنتس ساليز بري) مي‌باشد. اين كنتس در سال 1541 به علت دست داشتن در چند جنايت (كه امروزه اعتقاد بر اين است كه اين زن بي‌‌گناه بود) به مرگ محكوم شد. وقتي كه كنتس را به سوي چوبه‌دار مي‌بردند او از دست سربازان گريخت و فرار كرد ولي چند لحظه بعد توسط مردي كه تبرش را به سوي وي پرتاب كرد كشته شد. صحنه اعدام كنتس ساليز بري بارها توسط ارواح برج سبز نمايش داده شده و توريست‌هاي حاضر در برج با چشم خود آن را ديده‌اند.

كوئين مري
البته كشتي كويين مري يك خانه نيست ولي درست مثل خيلي از خانه‌هاي قديمي به تسخير ارواح درآمده است. كوئين مري كه زماني يك كشتي اقيانوس پيماي لوكس و مجلل بود، بعد از اين‌كه روزهاي اقيانوس‌نوردي خود را پشت‌سر گذاشت، در سال 1967 توسط فردي از اهالي كاليفرنيا خريداري شده و به يك هتل تبديل شد. پرروح‌ترين نقطه كوئين مري موتورخانه آن است. جايي كه پسرك 17 ساله‌‌اي در آن طعمه آتش شد و جان خود را از دست داد. مردم بسياري مي‌گويند صداي ضربه خوردن به لوله‌ها و درهاي كابين‌هاي اين كشتي را با گوش خود شنيده‌اند. در جايي از كشتي كه درحال حاضر سالن لابي هتل مي‌باشد بارها بانويي سپيدپوش ديده شده است و اشباح‌ چندين كودك، استخر كشتي را به تسخير خود درآورده‌اند. روح دختر كوچولويي كه گفته مي‌شود گردنش در يك حادثه در استخر شكست هنوز هم مادر و عروسكش را مي‌خواهد. راهروي رختكن استخر، منطقه‌اي پر از اتفاقات غير قابل توضيح است. مبلمان‌ها بي‌‌دليل از جاي خود حركت مي‌كنند، مردم احساس مي‌كنند دستاني نامرئي آنها را لمس مي‌نمايند و روح‌هاي ناشناسي ظاهر مي‌شوند. در دماغه كشتي هرازگاهي مي‌توان صداي جيغ يك روح را شنيد. جيغي توام با درد كه مي‌گويند صداي ملواني است كه در زمان تصادف كشتي كشته شد.

ويلي هاوس

(ويلي هاوس) واقع در (سن‌ ديه‌گو) كاليفرنيا عنوان معروف‌ترين خانه ارواح ايالات متحده را به خود اختصاص داده است. اين عمارت درسال 1875 توسط (توماس ويلي) برروي زميني ساخته شد كه بخشي از آن دريك گورستان قديمي قرار داشت و از همان زمان محل عبور و مرور ارواح بود. نويسنده‌اي به نام (دوتريسي رگولا) درباره تجاربش در آن خانه مي‌نويسد: (در طول چندين سال وقتي شبها در مهمانخانه مكزيكي شهر در آن سوي خيابان شام مي‌خوردم، ديگر عادت كرده بودم كه ببينم پنجره طبقه دوم ويلي هاوس گاهگاهي باز مي‌شود. اين در حالي بود كه هيچكس در آن خانه زندگي نمي‌كرد و درهايش قفل بودند. آخرين باري كه به آن جا رفتم احساس كردم در قسمت‌هاي مختلفي از آن انرژي خاصي جريان دارد. به خصوص در قسمتي كه زماني محل دادگاه شهر بود. در اين قسمت احساس مي‌كردم بوي كهنه سيگار در فضا پيچيده است. در راهروي اصلي بوي عطري به مشام مي‌رسيد كه ابتدا فكر كردم مربوط به خانم راهنماست. ولي وقتي جلوتر رفتم تا با او درباره خانه صحبت كنم متوجه شدم او اصلا بوي عطر نمي‌دهد. ديگر ارواحي كه در آن خانه ديده شده‌اند عبارتند از: شبح دختركي كه به‌طور اتفاقي درآن خانه حلق‌آويز و خفه شد، روح (جيم رابينسون يانكي) ، دزدي كه آنقدر مردم او را با چماق زدند كه در راهروي خانه جان داد و اكنون روحش در همان محل ظاهر مي‌شود و خود را به توريست‌ها مي‌نماياند. دختر مو قرمز ويلي روح بعدي است او آنقدر واقعي به نظر مي‌رسد كه گاهي با يك بچه زنده اشتباه گرفته مي‌شود. (سيبل ليك) مديوم مشهور آمريكا مي‌گويد تاكنون با چندين روح ويلي هاوس ارتباط برقرار كرده است و (هانس هولزر) شكارچي ارواح نيز ويلي هاوس را يكي از مهم‌ترين ساختمان‌هاي ارواح آمريكا مي‌داند.

كاخ سفيد
بله، عمارت بزرگ بلوار پنسيلوانيا در واشنگتن‌دي‌سي نه تنها محل زندگي رييس‌جمهور فعلي آمريكاست بلكه منزل چندين رييس‌جمهور فقيد اين كشور مي‌باشد كه هرازگاهي هوس مي‌كنند سري به آن جا بزنند. هر چند كه تمامي آنها سالهاست كه مرده‌اند. مي‌گويند پرزيدنت هريسون گاهي اوقات اتاق زيرشيرواني كاخ سفيد را جستجو مي‌كند و معلوم نيست به دنبال چه چيزي مي‌گردد. پرزيدنت اندرو جكسون اتاق خواب خودش را در كاخ سفيد هنوز هم در تسخير خود دارد و روح (ابيگيل آدامز) همسر يكي از رييس‌جمهورها يك بار درحالي ديده مي‌شود كه در هواي يكي از سالن‌هاي كاخ سفيد شناور بود و گويي چيزي را حمل مي‌كرد. در اين بين روحي كه بيشتر از بقيه به كاخ سفيد مي‌آيد، روح (آبراهام لينكلن) است. (النور روزولت) يك بار گفت وقتي در اتاق لينكلن در حال كار بوده حضور پرزيدنت لينكلن را به وضوح حس كرده است كه به او نگاه مي‌كرد.
در زمان رياست جمهوري روزولت يكي از كاركنان كاخ سفيد مي‌گفت روح لينكلن را با چشم خودش ديده است كه روي لبه تختش نشسته بود و چكمه‌هايش را از پايش درمي‌آورد. يك بار ديگر و باز هم در زمان روزولت، (ويلهمينا) ملكه هلند يك شب مهمان كاخ سفيد بود. او نيمه‌هاي شب با صداي ضربه‌اي به در اتاق از خواب بيدار شد. وقتي در را باز كرد رو به روي خود آبراهام لينكلن را ديد كه از درون راهرو به او خيره شده است. همسر كالوين كاليج مي‌گويد چندين بار لينكلن را ديده است كه دستهايش را در پشت گره كرده بود و در سالن‌ بيضوي كاخ ايستاده بود و از پنجره‌ بيرون را تماشا مي‌كرد.

پل اميلي
پل اميلي پلي كوچك، سرپوشيده و تاريخي در منطقه (استو) در (ورمونت) است كه خيلي‌ها سعي مي‌كنند شبها از آن عبور نكنند. مي‌گويند روحي به نام (اميلي) اين پل را به تسخير خود درآورده است. كار اين روح فقط اين نيست كه درون اتاقك پل ظاهر شود و خود را به زندگان نشان بدهد بلكه او روحي ترسناك است و كارهاي وحشت‌آوري انجام مي‌دهد. به‌طور مثال اتومبيل‌ها را به شدت تكان مي‌دهد و صورت قربانيان خود را با ناخن‌هاي نامرئي‌اش مي‌خراشد. 150 سال است كه اسبها و اتومبيل‌هايي كه از اين پل مي‌گذرند خراشيده مي‌شوند. مردم صداي زني را مي‌شنوند و هيكل روح مانندي را مي‌بينند و شاهد ظهور نورهاي عجيبي مي‌شوند ولي در عكس‌هاي گرفته شده از پل اميلي چيزي جز نورهاي گوي مانند (اورب) ديده نمي‌شود. داستان‌هاي متفاوتي درباره پل اميلي برسر زبان‌هاست. از دختر عاشقي كه 150 سال پيش به‌خاطر محبوبش خود را بر روي پل حلق‌آويز كرد تا زني كه در دهه 1970 براي ترساندن بچه‌هايش اين افسانه را سرهم كرد. ولي موسسه تحقيقاتي ماوراءالطبيعه آمريكا پس از بررسي اين پل زيبا با دستگاه‌هاي پيشرفته به اين نتيجه رسيد كه داستان‌هاي ارواح مردم چندان هم بي‌‌ربط نيستند و درون پل مسلما در تسخير يك يا چند روح مي‌باشد. روحي كه صداي كشيده شدن ناخن‌هايش بر روي ديوارهاي چوبي اتاقك روي پل، تن انسان را به رعشه وا مي‌دارد.

روح دايي مايك
من دوازده سال پيش با اهالي يك خانه ارواح در جنوب نيوجرسي مصاحبه كردم. مطلبي كه مي‌خوانيد داستاني است كه خانم صاحبخانه درباره اتفاقات آن جا برايم تعريف كرد. اين خانه خانه‌اي خلوت است كه در خياباني خلوت و در شهري كوچك قرار دارد.داستان ما از اوايل دهه 1960 آغاز شد. در آن زمان (مايك) برادر (جوآن) با يك دختر شلوغ و ناآرام كه خانواده، او را (ردز) صدا مي‌زدند نامزد شد. يك روز (مايك) و نامزدش(ردز) در فيلادلفيا اتومبيل‌سواري مي‌كردند و با دوستانشان كورس گذاشته بودند. هر دوي آنها حسابي به هيجان آمده بودند و از سرعت لذت مي‌بردند. (ردز) براي اين‌كه بازنده مسابقات نباشد پشت‌سر هم به مايك مي‌گفت (گاز بده، گاز بده) كمي بعد ديگر طاقت نياورد و از همان طرف پاي خود را روي پدال گاز گذاشت و آن را فشار داد. مايك نتوانست اتومبيل را كنترل كند و اتومبيلشان چپ كرد. در اين تصادف (ردز) فورا كشته و مايك به شدت زخمي شد به‌طوري كه حتي نتوانست در مراسم تدفين (ردز) شركت كند چون بايد در تختش مي‌ماند. وقتي خانواده از مراسم تدفين به خانه برمي‌گشتند، به اتاق مايك در طبقه بالا رفتند، به محض ورود آنها مايك براي آنها دقيقا توصيف كرد كه (ردز) در تابوت چه لباسي بر تن داشت و چه جواهراتي به همراه داشت. خانواده او مي‌پرسيدند كه از كجا اين‌چيزها را مي‌داند و مايك پاسخ داد (ردز) پيش او آمده بود تا او را ببيند.
چندين سال بعد (بابي) پسر (جوآن) براي جنگ راهي ويتنام شد. دايي مايك به او گفت فردا تا من نيامده‌ام حركت نكن. چون مي‌خواهم يك سكه شانس به تو بدهم تا از تو حفاظت كند. دايي مايك خيلي اصرار داشت كه اين سكه را به بابي بدهد. روز بعد همه خانواده براي بدرقه (بابي) به فرودگاه رفتند.
همه به جز دايي مايك. دايي مايك هرگز به فرودگاه نيامد و بابي مجبور شد بدون ديدن او به ويتنام برود. وقتي جوآن به خانه برگشت همسايه‌ها به او گفتند تلويزيونش را روشن كند و به اخبار گوش بدهد. او تلويزيون را روشن كرد. اخبار، برادرش (مايك) را نشان مي‌داد كه كشته شده و روي زمين افتاده بود او به هنگام سرقت از يك بانك كشته شده بود زيرا مي‌خواست يك كلكسيون سكه را بدزدد.
يك شب بابي در پايگاه خود نگهبان بود. نيمه‌هاي شب چشمش به شخصي افتاد كه در تاريكي به او نزديك مي‌شود. فرمان ايست داد. اسلحه را به سمت او گرفت. تا به حال به سوي يك انسان واقعي شليك نكرده بود و به همين خاطر ترديد داشت. آن شخص نزديك‌تر شد و ناگهان بابي او را شناخت. او (دايي مايك) بود. دايي مايك به او گفت پشت سرت را نگاه كن. وقتي بابي برگشت درست رو ‌به روي خود يك سرباز دشمن را ديد كه با خنجر آماده ايستاده بود. بابي فورا شليك كرد و او را كشت وقتي برگشت ديگر دايي مايك آن‌جا نبود. دايي‌اش نتواسته بود سكه شانس را به او بدهد ولي گويا خود آن‌جا رفته بود تا جانش را نجات بدهد. پس از جنگ بابي راننده اتوبوس شد. يك شب دوباره احساس كرد درست مثل زمان جنگ حضور دايي مايك را حس مي‌كند. صداي او را شنيد كه مي‌گفت (پشت سرت را نگاه كن) او برگشت و مردي را ديد كه با يك چاقو آماده ضربه زدن به اوست. او آن مرد را خلع سلاح كرد و به پليس تلفن زد.
بابي هنوز هم هرازگاهي كه خطري تهديدش مي‌كند دايي مايك را مي‌بيند.

منبع : سايت دوستان/view.asp?id=50000685645101436

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 19:23:14
پاسخ #36 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
دوربين مخفي در دستشويي مدرسه

مستخدم يك مدرسه ابتدايي در "تاسمانيا" با قرار دادن دوربين مخفي در دستشويي اين محل با دانش آموزان دختر و معلمان هرزه نگاري مي كرد .

گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس، به نقل از خبرگزاري "استراليا" حاكي است، مستخدم 31 ساله يك مدرسه ابتدايي در تاسمانيا به نام "آدرين آلن ميني" ديروز به جرم هرزه نگاري از دانش آموزان دختر و معلمان ، از سوي دادگاه گناهكار شناخته شد.براساس اين گزارش، آدرين از مدتي پيش با قرارد ادن يك دوربين مخفي در محل دستشويي مدرسه ، اقدام به گرفتن عكس و تصاوير مستهجن از دختران و معلمان جوان مي كرد كه با كنجكاوري يكي از قربانيان موضوع برملا شد.

به گفته پليس، با بازرسي از وسايل شخصي "آدرين" و كشف صدها تصوير مستهجن او بازداشت و روانه دادگاه شد كه روز گذشته قاضي وي را گناهكار شناخته و محكوم به چهارماه حبس نمود.

لازم به ذكر است، پليس تاسمانيا نسبت به مدت محكوميت متهم كه در مقابل چنين عمل غيراخلاقي بسيار اندك به شمار مي رود ، ابراز تاسف و بي اطلاعي كرد

منبع : سايت دوستان/view.asp?id=50208851305101436

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 20:51:59
پاسخ #37 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
برج ميلاد اسفند ماه امسال پذيراي عموم مي‌شود

طراح برج ميلاد با اعلام اين كه معماري بخشهايي از برج ميلاد ايراني است، گفت: ظرفيت برج ميلاد در طبقات فوقاني بيش از 2 هزار نفر است.
به گزارش سرويس شهري ايسنا دکتر حافظي با بيان اين مطلب افزود: طبقات فوقاني برج ميلاد به گونه‌اي طراحي شده که به صورت لحظه‌اي قادر به خدمات‌رساني به 2 هزار و160 نفر است.
وي تصريح کرد: برج ميلاد با تمامي کاربري‌هاي مخابراتي ، تلويزيوني، تجاري، فروشگاهي و رستوران از اسفندماه سال جاري براي بازديد عموم آماده مي‌شود.
حافظي ضمن بيان اين كه تا کنون ساختمان بتني، سازه فلزي و دکل آنتن برج ميلاد تکميل شده است، گفت: سازه فلزي از ارتفاع 245 شروع و تا ارتفاع 315 ادامه دارد و شامل 12 طبقه است.
وي با اشاره به اتمام ساخت برج در تاريخ دوم مهرماه سال جاري از بهره‌برداري کامل مجموعه برج ميلاد در 22 بهمن ماه امسال خبرداد.
طراح برج ميلاد گفت: تا کنون 80 ميليارد تومان براي ساخت اين پروژه هزينه شده است که بر اساس پيش‌بيني‌هاي صورت گرفته تا پايان پروژه40 ميليارد تومان ديگر نيز هزينه خواهد شد.
وي افزود: ساختمان لابي برج ميلاد شامل دو طبقه زيرزمين و چهار طبقه روي زمين با مساحت 25 هزار متر مربع است و دو طبقه به منظور تجهيزات مخابراتي و تلويزيوني، رستوران گردان، دو طبقه به منظور نصب الکترومکانيک‌ها و دو نيم طبقه براي ديدن عمومي مناظر شهر و گالري و کافي شاپ در نظر گرفته شده است.
حافظي اظهار داشت: در حال حاضر 60 درصد از ماشين‌آلات خنک کننده و بويلرها سفارش داده شده و به زودي نصب خواهد شد و همچنين شبکه برق ، آب و دسترسي‌ها توسط کارفرما بزودي تکميل مي‌شود

منبع : سایت مرجع متخصصین

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 20:54:36
پاسخ #38 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
علاقه مندان کتاب روزانه 100تن زباله توليد کردند

مديرعامل سازمان خدمات موتوري شهرداري تهران از جمع آوري 1100تن زباله شامل کاغذ، مقوا و ظروف يکبار مصرف نوشيدني و خوراکي از محل نمايشگاه کتاب تهران خبر داد و گفت: بازديدکنندگان نمايشگاه کتاب روزانه 80تا 100تن زباله توليد کرده اند.
مصطفي سليمي با بيان اين که در ايام برگزاري نمايشگاه کتاب تيمهاي ويژه تفکيک زباله از مبدا در محل نمايشگاه مستقر بوده اند، افزود: ميزان زباله هاي جمع آوري شده از محل نمايشگاه بيش از 100تن بوده که پس از انجام عمليات تفکيک از مبدا به طور متوسط حدود 80تا 100تن زباله خشک حاوي کاغذ و مقوا و ظروف يکبار مصرف به دست آمد.

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 20:57:09
پاسخ #39 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
طرح دانشمندان برای ایجاد کتاب حیات

جام جم آنلاين: دانشمندان در پروژه ای بلندپروازانه قصد دارند یک پایگاه داده های جامع از کلیه موجودات کره زمین را ایجاد کنند.
به گزارش شبكه BBC ، دانشمندان در پروژه دائره المعارف حیات قصد دارند جزئیات کلیه 1.8 میلیون گونه گیاهي و جانوري شناخته شده زمین را در یک آرشیو اینترنتی گرد آورند.
برای هر گونه منفرد یک صفحه جداگانه اینترنتی ایجاد خواهد شد که شامل عکس، ویدئو، صدا و نقشه هایی که توسط کارشناسان جمع آوری و نوشته شده خواهد بود. این آرشیو قرار است ظرف 10 سال ایجاد شود و به تلاش های حفاظت از محیط زیست کمک خواهد کرد و ابزار مفیدی برای آموزش خواهد بود.
دکتر جیمز ادواردز مدیر اجرایی این پروژه 100 میلیون دلاری گفت ، دائره المعارف حیات فراهم آورنده اطلاعات زیست شناسی و حفاظت زیستی ارزشمندی برای همه افراد، در همه جا، و در هر زمان خواهد بود.
این پایگاه وسیع داده ها ابتدا بر حیوانات، گیاهان و قارچ ها تمرکز خواهد کرد و بعد از آن شامل انواع میکروب ها خواهد بود. گونه های فسیلی ممکن است در نهايت به آن افزوده شوند.
پروژه در مرحله اول از پایگاه داده های موجود برای مثال پایگاه « فیش بیس» (FishBase) که شامل جزئیات 29.900 جانور آبزی است بهره برداری خواهد کرد.
گراهام هیگلی از موزه تاریخ طبیعی لندن، یکی از شرکای این پروژه گفت: یکی از مهمترین وظایف ما در شش ماه نخست شناسایی گروه هایی است که باید در مراحل بعد بر آنها تمرکز کنیم.
این آرشیو به تدریج ضمن گسترش به یک « وب حیات » تبدل خواهد شد که روابط میان گونه های مختلف زمین را نشان خواهد داد.
در دوره شکل گیری دائره المعارف ، تیم هایی از دانشمندان به دقت آن را بررسي خواهند کرد. هیگلی می گوید: آنها در پی شناسایی گونه هایی که اطلاعات در مورد آنها اندک است که شامل گروه بسيار بزرگی از گونه ها می شود ، خواهند بود تا آنها را جامع تر و قابل استفاده کنند.
توسعه این پایگاه داده ها از ژانویه 2006 آغاز شد اما صفحات اینترنتی اختصاص داده شده به گونه های منفرد به صورت غیرمنظم از اواسط دهه 1990 تولید شده بودند. این پایگاه داده ها در نهایت ممکن است در بر گیرنده تعدادي به مراتب فراتر از 1.8 میلیون گونه ای که تا به امروز شناخته شده اند ، شود.

این فیس بوک من

خارج شده است
27 ارديبهشت 1386,ساعت 14:01:27
پاسخ #40 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
در دومين شب اجراي طرح برخورد پليس با ارازل و اوباش تهرا

در دومين شب برخورد پليس با ارازل و اوباش تهران، اشرار منطقه «ميدان خراسان» از سوي يگان ويژه پليس جمع آوري شدند.
به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس مستقر در محل، سردار محمودي رئيس يگان ويژه پليس تهران يكي از اوباش دستگير شده در منطقه ميدان خراسان را «ح .ع» معرفي كرد كه مدتهاست مردم اين منطقه از شرارت‌هاي او در عذاب هستند و گفت: اين ارازل و اوباش با عربه‌كشي، باجگيري، شرب خمر، مزاحمت براي نواميس، ضرب و شتم و ايراد جرح، تخريب شيشه‌هاي مغازه‌ها براي كليه ساكنين منطقه ايجاد مزاحمت مي‌كردند كه توسط پليس تهران بزرگ دستگير و هم اكنون در اين محل و در انظار عموم براي عبرت سايرين در منطقه گردانده شدند.
وي گفت: تمامي شهروندان چنانكه هرگونه گزارشي در مورد ارازل و اوباش و مخفي‌گاه آنها دارند مراتب را با تلفن 197 اعلام كنند.
رئيس يگان ويژه پليس تهران ادامه داد: به مردم اطمينان مي‌دهيم كه مزاحمين نواميس مردم و ارازل و اوباش از دست پليس رهايي نداشته و ما نمي‌گذاريم اين عده آرامش بگيرند.
بر مبناي مشاهدات خبرنگار فارس، پس از صحبت‌هاي فرمانده يگا‌ن‌هاي ويژه تهران، شرور دستگير شده در حلقه ماموران نيروي نظامي براي عبرت ديگر اتشرار در منطقه گردانده شد و همزمان ماموران بازپرسي، اطلاعيه‌هايي در بين مردم در مورد طرح نيروي انتظامي توريع كردند.
طرح فوق هم اكنون در ديگر مناطق تهران ادامه دراد.

این فیس بوک من

خارج شده است
27 ارديبهشت 1386,ساعت 14:25:00
پاسخ #41 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
معاون فرهنگي کميته امداد خبرداد: پرداخت وام اشتغال تا س

معاون فرهنگي کميته امداد امام خميني(ره) خبر داد: تا سقف يکصد ميليون ريال وام اشتغال به دانشجويان تحت حمايت پرداخت مي‌شود.

به گزارش گروه «اجتماعي»‌ ايسنا‌ حميدرضا ترقي در جمع دانشجويان تحت حمايت کميته امداد امام خميني(ره) منطقه يک نيشابور افزود: اعطاي وام اشتغال به دانشجويان فارغ‌التحصيل تا مبلغ يک ميليون ريال و تسهيلات کمک آموزشي، اردو و سفرهاي زيارتي حج عمره از خدمات و برنامه‌هاي اين نهاد براي دانشجويان تحت حمايت است.

وي گفت: ايجاد کانون دانشجويان با هدف پشتيباني از دانشجويان در حال تحصيل و فارغ‌التحصيل در زمينه اشتغال بسيار مطلوب است.

علي عزيزي، رييس کميته امداد امام خميني(ره) منطقه يک نيشابور نيز در اين مراسم گزارشي از عملکرد و فعاليتهاي اين نهاد ارائه و به منظور همدلي و همفکري، توليد اشتغال و افزايش فعاليتهاي پژوهشي دانشجويان، ايجاد کانون دانشجويان را از معاون فرهنگي کميته امداد مرکز درخواست كرد.

وي گفت: مجموع هزينه‌هاي فرهنگي کميته امداد منطقه يک نيشابور تا پايان سال گذشته بالغ بر يک ميليارد و 200 ميليون ريال بوده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
27 ارديبهشت 1386,ساعت 14:29:12
پاسخ #42 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
كلاس مرگ راه‌اندازي شد

برگزارس کلاس های ویژه آشنایی با مرگ، دنیای پس از آن و مدیریت سوگواری ،با استقبال دانشجویان انگلیسی روبه رو شده است.
با توجه به اینکه بسیاری از انسانها آمادگی از دست دادن عزیزانشان را ندارند و همین مساله عواقب روانی درازمدت دارد دانشگاه "فورث ایست ورسترشایو" انگلیس کلاسهای فشرده آشنایی با زندگی پس از مرگ برای دانشجویان دایر کرده است
دراین کلاسهای دوساعته که به صورت رایگان برگزار می شود استاد"رادیوک" به دانشجویان آموزش می دهد و آنان به طور تجربی نیز یاد می گیرندچه گونه با مرگ عزیزان و مشکلات پس از آن کنار بیایند.
گزارش ایسکانیوز می افزاید: دوره فشرده آشنایی با مرگ و زندگی پس از آن ،با استقبال چشمگیر دانشجویان انگلیسی همراه بوده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
29 ارديبهشت 1386,ساعت 14:23:28
پاسخ #43 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آنلاین آنلاین
سازمان بازرسي 6/5 ميليارد تومان مناقصه مخدوش را باطل كرد

سازمان بازرسي كل كشور 4 مناقصه عمراني به مبلغ 6/5 ميليارد تومان را در شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي كشور ابطال كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور، بازرسان اين سازمان در راستاي برنامه نظارتي و بازرسي‌هاي مستمر خود، ضمن اعمال نظارت قانوني، بر روند برگزاري مناقصه‌هاي شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي كشور و با حضور فعال در جلسات و كميسيون‌هاي مربوطه، در چند مورد عدم تطابق روند برگزاري مناقصه‌ها با قانون مناقصات و آيين‌نامه‌هاي مربوطه را مشاهده و ضمن ارائه تذكرات قانوني به اعضاي كميسيون مناقصات اقدام به ابطال 4 مناقصه عمراني با مبلغ كل 56727041464 ريال نمودند.
اين گزارش حاكي است انتخاب پيمانكار تاييد نشده، تغيير در ماهيت مناقصه، دعوت نكردن از مناقصه‌گري كه بالاترين امتياز را احراز كرده، انتخاب گزينش شده پيمانكاران، غير متعارف بودن قيمت‌هاي پيشنهادي مناقصه گران، ارائه قيمت تجميعي و عدم تشكيل كميته فني ارزيابي مناقصه‌گران، از دلايل ابطال اين مناقصه بوده است.
خاطرنشان مي‌شود مراتب ابطال اين مناقصه‌ها كه در استان‌هاي آذربايجان غربي، همدان، كرمان و قزوين بوده طي نامه‌اي از سوي شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي به سازمان بازرسي كل كشور اعلام شده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 2 [3]   بالا

پرش به :