ركوردها - * - 04 خرداد 1391,ساعت 16:11:15

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 [2]   بالا
موضوع: ركوردها  (دفعات بازدید: 644 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
24 شهريور 1389,ساعت 21:03:45
پاسخ #15 در:
12345678
مهمان
تشكر
-اهدا شده:
-دريافت شده:

پاسخ : ركوردها
جوان ترین استاد دانشگاه جهان

آلیا صبور(Alia Sabur)دختر ایرانی جوان ترین استاد دانشگاه در جهان میباشد،نام او در تاریخ 19 فوریه 2008رکوردهای جهانی گینس نوشته شد و پس از 291 سال رکورد آقای کولین مک‌لورین(Colin Maclaurin)زاده فوریه 1698رکورددار پیشین را شکست.

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
آلیا صبور :: Alia Sabur

او در تاریخ سوم اسفند 1367 خورشیدی برابر 22 فوریه 1989، در شهر نیویورک زاده شد.
این دختر ایرانی تبار بطور تمام وقت در دانشگاه نیویورک تدریس می‌کند و به عنوان یک نابغه نام خود را در ردیف جوان‌ ترین استاد دانشگاه های معتبر جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت نموده است . رکوردار قبلی جوان‌ترین پروفسور دانشگاه های جهان متعلق به یک فیزیکدان اسکاتلندی بنام کولین مک لورین(Colin Maclaurin) که شاگرد اسحاق نیوتن بود و در سال 1717 میلادی (291 سال پیش) در سن 19 سال و 7 ماهگی این رتبه علمی را کسب کرده بود .آلیا صبور”در هشت ماهگی خواندن را آغاز کرد و از کلاس چهارم ابتدایی به کالج رفت تا در سطح کارشناسی ریاضیات کاربردی بخواند .

کولین مک لورین :: Colin Maclaurin

وی در سن 10 سالگی در دانشگاه استونی بروک ثبت نام کرد و در 11 سالگی با گرایش به موسیقی به عنوان عضو ارکستر سمفونی “راک لند” به اجرای قره نی پرداخت . آلیا چهارده ساله بود که مدرک لیسانس خود را از دانشگاه نیویورک گرفت و دانشجوی دوره کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه درکسل ، نیویورک شد . او در 18 سالگی مدرک دکترای خود را از دپارتمان تکنولوژی پیشرفته فوزیون در دانشگاه کانکوک سئول(Konkuk University) دریافت کرد و جوان ترین فردی بود که وارد دوره فلوشیپ پس از دکتری شد ، او نشانگرهای سلولی خاصی را بر اساس تکنولوژی نانولوله ها ابداع کرد که در تحقیقات پزشکی کاربرد زیادی دارد .

آلیا صبور :: Alia Sabur

فقط سه روز مانده بود نوزده ساله شود که برای تدریس در دانشگاه کنکوک ، سئول ، کره جنوبی پذیرفته شد . وی تا ماه قبل در دانشگاه دروس فیزیک دانشگاه کنکوک تدریس می‌کرد و در حال حاضر ، ریاضی و فیزیک را در دانشگاه جنوبی ایالت نیواورلند تدریس می‌کند . او یکی از دلایل ترک دانشگاه سئول را مشکل سخن گفتن به زبان کره‌ای بیان کرده است.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

yasna

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

خارج شده است
25 شهريور 1389,ساعت 00:17:04
پاسخ #16 در:
12345678
مهمان
تشكر
-اهدا شده:
-دريافت شده:

گران ترین ساعت جهان
گران ترین ساعت جهان 25 میلیون دلار ارزش دارد.
این ساعت با سه الماس به شکل قلب تزیین شده است.یک الماس صورتی 15 قیراتی،یک الماس آبی 12 قیراتی و یک الماس سپید 11 قیراتی و استفاده 163 قیرات الماس سپید و زرد برای دیگر جاهای آن که به شکل گل میباشند.

یک ساعت استثنایی و در نوع خود بهترین که با 201 قیرات الماس ساختند.ساعت الماس نشان دارای مکانیزمی فنری میباشد که با فشار دادن آن سه الماس به شکل قلب را تا اندازه ای که بتوان ساعت را خواند بالا می آورد.این ساعت ساخت کمپانی سویسیChopard میباشد و بدون شک تا سال ها گران ترین ساعت جهان باقی خواهد ماند.

خارج شده است
25 شهريور 1389,ساعت 00:38:43
پاسخ #17 در:
12345678
مهمان
تشكر
-اهدا شده:
-دريافت شده:

سریع ترین کارت قرمز گرفته شده در فوتبال

دیوید پرات بازیکن هافبک تیم Chippenham در بازی ایی که در 27 دسامبر 2008 مقابل تیم Bashley F.C داشت 3 ثانیه پس از آغاز بازی بر روی کریس نولز(Chris Knowles ) بازیکن تیم مقابل تکلی خطرناک رفت و داور مسابقه جاستین آمی(Justin Amey) نیز بی درنگ کارتی قرمز به وی نشان داد.

دیوید پرات

بدین ترتیب دیوید پرات رکورد دار گرفتن سریعترین کارت قرمز در فوتبال میباشد .کریس نولز آسیبی جدی ندید و به بازی ادامه داد و در برد تیمش با نتیجه 1-2 در لیگ فوتبال جنوبی انگلستان نقش مهمی ایفا کرد.
سریع ترین کارت قرمز گرفته شده در فوتبال
دیوید پرات میگوید :رکورد جهانی سریع ترین کارت قرمز برای من باعث سربلندی و افتخار نمیباشد.

رکورد قبلی برای سریع ترین کارت قرمزدر فوتبال متعلق بود به Giuseppe Lorenzo بازیکن تیم Bologna که باشگاهی ست در ایتالیا و 10 ثانیه پس از آغاز بازی به خاطر برخورد با حریف پارمایی خود در بازی های لیگ ایتالیا در سال 1990 کارت قرمز گرفت.

« آخرين ويرايش :توسط 12345678 »

خارج شده است
25 شهريور 1389,ساعت 00:44:48
پاسخ #18 در:
12345678
مهمان
تشكر
-اهدا شده:
-دريافت شده:

نگه داشتن بیشترین قاشق بر روی صورت

رکورد نگه داشتن بیشترین قاشق ها بر  روی صورت را جو آلیسون(Joe Allison) از ایالت دون(Devon) در بریتانیا در 1 آوریل 2008 با نگه داشتن16 قاشق بر روی صورت خود به دست آورد.جو برای این کار از قاشق های استیل چای خوری استفاده کرد.او 5 قاشق بر روی پیشانی،4 تا بر روی گونه ها،یکی بر روی بینی،2 تا در بالای لب خود،1 بر روی هر یک از گوش هایش و 2 تا بر روی چانه خود نگه داشت.

جو آلیسون :: Joe Allison

این نوجوان بریتانیایی پس از آنکه پسر عمویش او را به رقابت برای نگه داشتن یک قاشق بر روی بینی دعوت نمود  هر روز سرگرمی مورد علاقه اش را ادامه داد.و توانست با نگه داشتن 16 قاشق رکورد قبلی را که یک پسر 16 ساله به نام تیم جانستون (tim johnston) در Havens High School در پید مونت ایالت کالیفرنیای آمریکا در 30 ثانیه و با 15 قاشق در 28 می 2004 انجام داده بود را بشکند.

مادرش فنلا میگوید:من خیلی به پسرم افتخار میکنم چون که جو کاری را انجام میدهد که هیچکس دیگر در جهان نمیتواند آن را انجام دهد.جو وقتی عرق میکند کارش را بهتر انجام میدهد ولی من هرگز به او اجازه نمیدهم که از نظافت بدن خود غافل بماند.

خارج شده است
25 شهريور 1389,ساعت 00:48:57
پاسخ #19 در:
12345678
مهمان
تشكر
-اهدا شده:
-دريافت شده:

بلندترین موی سر جهان

بزرگترین موی سر یک انسان که مستند نیز میباشد موی سر خانم Xie Qiuping اهل چین میباشد که هنگامی که در 8 می 2004 اندازی گیری شد درازی آن 5.627 متربود.او مویش را از سال 1973 هنگامی که سیزده ساله بوده تا به حال بزرگ کرده و به این رکورد جهانی دست پیدا کرده.

Xie Qiuping
Xie Qiuping

همچنین در زیر نام برخی از کسانی که زمانی دارای بلندترین موی سر بودند را میخوانید:

در سال 1949 درازی موی سر رهبر مذهبی هندی به نام پاندرا سانادهی سرپرست یک صومعه در شهر مدرس هند،7/93 متر گزارش گردید.از روی عکس مشخص است که موی سر نامبرده به دلیل نوعی بیماری به نام پلیکا کادیفرمیس که ناشی از عدم توجه و رعایت بهداشت است چین خورده و پرکرک شده بود.

درازی موی سر دوشیزه اسکولدو فرید اسیورگن(زاده استکهلم)بنا به گزارشی از شهر تورنتو در کانادا در سال 1927 به دو برابر قد او یعنی 320 سانتی متر رسیده بود.

در ماه مارس 1989 درازی موی ماتاجا گدامبا 74 ساله جوکی مقیم شما هند،6 متر و 90 سانتی متر گزارش شد.

موی سر انسان به طور میانگین نیم اینچ در ماه رشد میکند و بیشترین رشدش تا 61 و 92 سانتی متر میباشد.

خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
GoogleTagged: google

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
كورش بزرگ گــــفــــتــــگــــو آزاد « 1 2 3 4 5 » farzadclip 67 2830 آخرين ارسال 08 آبان 1390,ساعت 10:52:05
توسط موسوی