آرشیو اخبار سخت افزار اردیبهشت ماه 1386 - * - 04 خرداد 1391,ساعت 18:48:08

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1]   بالا
موضوع: آرشیو اخبار سخت افزار اردیبهشت ماه 1386  (دفعات بازدید: 2629 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
16 ارديبهشت 1386,ساعت 19:32:40
در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
آرشیو اخبار سخت افزار اردیبهشت ماه 1386

هند، در رویای ساخت اولین لپ تاپ 10 دلاری دنیا

دیگر آن لپ تاپ های 100 دلاری را فراموش کنید! هند برنامه ای بزرگتر اما ارزانتر را در سر دارد. دقیقآ 10 برابر ارزانتر.

وزارت رفاه و توسعه اجتماعی هند اعلام کرده است در نظر دارد پروژه ی ساخت لپ تاپ های 10 دلاری خود را در آینده ای نزدیک محقق سازد. این طرح با همکاری مجموعه ای از سازندگان نیمه رساناها که به عنوان پشتیبان اعلام آمادگی کرده اند، صورت خواهد گرفت.

به گزارش منابع رسمی، طرح لپ تاپ های 10 دلاری توسط متخصصان هندی انستيتو تکنولوژى "Vellore" و محققان انجمن مهندسی ایالت "بنگالور" به اجرا در آمده است. روزنامه ی Time India در مقاله ای که روز جمعه منتشر شد گزارش داد، هم اکنون این متخصصان توانسته اند کامپیوترهایی را بسازند که تنها 47 دلار هزینه داشته است اما هدف اصلی آنها آن است که قیمت تمام شده این کامپیوتر های قابل حمل تا 10 دلار کاهش یابد.

سال گذشته، مجریان طرح "یک لپ تاپ برای هر کودک" به دولت هند پیشنهاد داده بود جهت رشد و توسعه انسانی برای دانش آموزان، دولت لپ تاپ هایی با قیمت 100 دلار را خریداری نماید. مقامات رسمی هند در همان زمان با انتقاد از این پیشنهاد ضمن جدی نگرفتن، آنرا رد کرده بودند.
منبع : سایت مرجع متخصصین

این فیس بوک من

خارج شده است
22 ارديبهشت 1386,ساعت 16:06:43
پاسخ #1 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
FED Display
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

بالاخره بعد از مدتها انتظار کمپانی Sony جدیدترین نمایشگر LCD خود را به بازار عرضه کرد. اما این بار این محصول قدری متفاوت است. در ساخت این محصول از تکنو لوژیField Emission Display(FED) استفاده شده است که مدت های مدیدی سازندگان را در میدان رقابت به خود مشغول کرده بود.از مشخصات تصویری آن می توان چنین یاد کرد:1.280*960Resolutio n – وضوح 400cm/m2- نسبت کنتراست تصویر20000:1 هنوز از قیمت تمام شده این محصول خبری نیست. اما با امکانات مذکور نمی توان انتظار داشت که قیمت پایینی داشته باشد!!! 
منبع : گروه اینترنتی مبین

این فیس بوک من

خارج شده است
25 ارديبهشت 1386,ساعت 16:20:55
پاسخ #2 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
Mp3 Player را با خود به حمام ببرید

چه قدر به گوش دادن موسیقی عادت دارید؟ N-NET 'S توانست MP3 Player ضد آبی را به بازار عرضه کند که شما بتوانید در حمام و یا حتی در حال قدم زدن زیر باران به موسیقی مورد علاقه تان گوش دهید. نکته جالب اینجاست که شکل آن در سایز و طرح یک شامپو طراحی شده است و Speaker آن به گونه ای بسیار ظریف در زیر آن جاسازی شده است. این mp3 Player می تواند تا حجم 2GB از طریق اتصال به یک پورت USB معمولی دیتا را در خود ذخیره ساخته و تا مدت زمان 12 ساعت به کمک یک باتری قلمی معمولی روشن بوده و موسیقی مورد علاقتان را برایتان پخش کند. 

این فیس بوک من

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 20:59:35
پاسخ #3 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
هیتاچی فروش هاردهای جدید با ظرفیت و کیفیت بالا جهت استف

شركت هیتاچی (Hitachi) ژاپن از آغاز عرضه هارد درایوهای كیفیت بالای 200 گیگابایتی مدل 7K200 به بازار جهانی خبر داد.
این هارد درایو جدید که با نام Travelstar 7K200 شناخته می شود ضمن دارا بودن ظرفیتی دو برابر نسلهای پیشین خود مبتنی بر فناوری انتقال اپتیكال اطلاعات با سرعت RPM 7200 می باشد.
شركت هیتاچی مدعی است قدرت عملیاتی این هارد درایو های جدید 22 درصد بیشتر از توان اجرایی نسل پیشین هارد درایوها است.
گفتنی است، شركت هیتاچی كه طی ماه گذشته نیز عرضه هارد درایوهای یك ترابایتی را آغاز كرده بود در حال حاضر 2/17 درصد سهم بازار فروش هارد درایو در جهان را دارا است.

منبع : سایت مرجع متخصصین

این فیس بوک من

خارج شده است
27 ارديبهشت 1386,ساعت 14:13:22
پاسخ #4 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
فیلیپس و Swarovski ارائه کردند : حافظه USB با رویه کریستال

اگر جزو کسانی هستید که خیلی به مد علاقمند هستید و دوست دارید که همه چیز حتی حافظه USB همراهتان طبق مد روز باشد میتوانید یکی از حافظه های 1 گیگا بایتی را که توسط شرکت فیلیپس و شرکت همکار Swarovski در ماه اگوست به بازار عرضه میشوند بخرید. رویه این حافظه ها از جنس کریستال است و در طرح های مختلفی عرضه خواهد شد. هنوز اطلاعاتی راجع به قیمت این محصول ارائه نشده است.

این فیس بوک من

خارج شده است
28 ارديبهشت 1386,ساعت 14:41:01
پاسخ #5 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
منتظر تلویزیون 30 اینچی توشیبا باشید

خیرا کمپانی توشیبا خبر از ساخت تلویزیون 30-inchای خود را منتشر کرد و امید دارد که بتواند تا سال 2009 آن را به بازار عرضه نماید. بی شک این محصول یک رقیب اصلی برای تلویزیون 27-inch(OLED) محصول شرکت سونی خواهد بود. تکنولوژی ساخت این محصول بارها بر روی محصولات FED , SED امتحان شده است اما این بار توشیبا آن را به منظور رسیدن به کنتراست تصویر بهتر- وضوح بالاتر – قیمت کمتر بر روی محصول جدید خود امتحان خواهد کرد. جالب اینجاسیت که توشیبا قول داده است که همانطور که محصول 30-inch ای OLED یک نمو نه خاص در بین همنو عانش خواهد بود با قیمتی پایین تر از نمو نه های هم رده به بازار عرضه خواهد شد.

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
GoogleTagged:

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
آرشیو اخبار سخت افزار فروردین ماه 1386 اخبار سخت افزار آنارايا 2 1630 آخرين ارسال 29 فروردين 1386,ساعت 07:42:50
توسط naghos_marg2001
آرشیو اخبار سخت افزار خردادماه 1386 اخبار سخت افزار meysam 7 3196 آخرين ارسال 01 تير 1386,ساعت 00:09:30
توسط MeMoL
آرشیو اخبار سخت افزار تیرماه 1386 اخبار سخت افزار Adidas 13 6854 آخرين ارسال 28 تير 1386,ساعت 10:45:10
توسط Adidas
آرشیو اخبار سخت افزار دیماه 1386 اخبار سخت افزار meysam 6 3178 آخرين ارسال 25 دي 1386,ساعت 14:25:17
توسط meysam