اخبار بازی های کامپیوتری - * - 04 خرداد 1391,ساعت 19:03:42

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 11   بالا
موضوع: اخبار بازی های کامپیوتری  (دفعات بازدید: 7194 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 5 مهمان درحال دیدن موضوع.
10 تير 1386,ساعت 10:21:03
پاسخ #15 در:
Adidas
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 38

به این میگن فعال
*
محبوبيت : 34
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 916
پاسخ : اخبار بازی های کامپیوتری

بازی Dreamfall نیز به جرگه ی بازی های Episodic پیوست

حتما میدانید که بازی های episodic روز به روز در حال رایج تر شدن هستند . عمده ترین دلیل آن هم درآمد بیشتری هست که از این طریق عاید سازندگانش میشود ...

کمپانی FunCom اعلام کرد که در حال ساخت Dreamfall Chaptersاست
همانطور که احتمالا خودتون از اسم بازی حدس زدید ادامه ی بازی DreamFall به صورت episodic خواهد بود .
به گفته ی Funcom هر کدام از قسمت های بازی تنها از طریق آنلاین قابل دریافت خواهد بود اما این احتمال وجود دارد که پیوستن چندین قسمت به هم هر از جند گاهی این بازی در فروشگاه ها نیز عرضه شود
هیچ جزییات دیگری از Dreamfall Chapters اعلام نشده

خارج شده است
25 مهر 1386,ساعت 19:40:52
پاسخ #16 در:
Adidas
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 38

به این میگن فعال
*
محبوبيت : 34
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 916

یک خبر تکان دهنده از بازی های کامپیوتری

عنوان PES 2009 از کارگردان رسمی سری PES رسما تایید شد و اعلام شد در حال حاضر Konami در حال پایه ریزی و کار بر روی PES 2009 میباشد.

بازی برای X360 , PS3 تایید شده است (فعلا)! Takatsuka اعلام کرد تریلر گیم پلی سری جدید به زودی آماده و در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت این عنوان برای PS3 نسخه اختصاصی قابلیت پشتیبانی از DualShock 3 را خواهد داشت

خارج شده است
11 فروردين 1389,ساعت 15:12:07
پاسخ #17 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 5178
اخبار بازی های کامپیوتری
مایکروسافت پشتیبانی از فلش‌درایو را به «XBOX 360» اضافه می‌کن
به نقل از پایگاه اینترنتی Electronista شرکت مایکروسافت به صورت رسمی تائید کرد که در بروز رسانی که در ۶ آوریل منتشر می‌کند پشتیبانی از فلاش درایو را نیز به این کنسول اضافه می‌کند.

با این بروز رسانی ،این کنسول با شناسایی فلاش درایوهایی با ظرفیت بین ۱ تا ۱۶ گیگابایت به کاربران خود اجازه نصب بازی و همچنین ذخیره مراحل طی شده در بازی را بر روی فلاش مموری به کاربران می‌دهد.

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .
این بروز رسانی در پی گسترش و فراگیر شدن فلاش مموری‌ها در بین کاربران اینترنتی توسط مهندسان شرکت مایکروسافت اتخاذ شده است.

شرکت سان دیسک نیز اعلام کرده است که در حال ساخت فلاش درایوهایی است که اجازه بوت شدن کنسول را از روی فلاش درایو بدون نیاز به هارد اصلی کنسول را به کاربران می‌دهد

این فیس بوک من

خارج شده است
11 فروردين 1389,ساعت 15:15:32
پاسخ #18 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
تاریخ عرضه «Mafia 2» مشخص شد
به نقل از پایگاه اینترنتی Eurogamer  کمپانی” ۲K” سرانجام تاریخ عرضه بازی “مافیا ۲ “را مشخص کرد.

این بازی که قرار است برای رایانه‌های شخصی،ایکس باکس ۳۶۰ و پلی استیشن ۳ منتشر شود در تاریخ ۲۴ اگوست(۲ شهریور)  در امریکا و ۲۷ اگوست (۵ شهریور) در سرتاسر جهان توزیع می‌شود.

استودیوی توسعه دهنده ۲K کشور چک اعلام کرده است  که داستان  بازی در دهه چهل و پنجاه امریکا می‌گذرد و داستانی در مورد توده مردم امریکای آن سال‌ها است.

دموی قابل بازی این عنوان این هفته در محل “Pax East  “در بوستون امریکا برای عموم علاقمندان ارائه خواهد شد.

گفتنی است که این بازی از زمان رونمایی در سال ۲۰۰۷ تاکنون چندین بار تاخیر خورده است و بنا بر ادعای سازندگان(در اینجا) ، این بازی دارای محیط جهان باز یا همان  OpenWorld  بسیار بی‌نظیری است.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 فروردين 1389,ساعت 15:25:15
پاسخ #19 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
Game Room هم اکنون منتشر شد.

ماکروسافت بالاخره Game Room خود را برای Windows Live منتشر کرد و بزودی نسخه Xbox Live آن هم خواهد آمد.

برخی از بازی های منتشر شده روی Game Room :

Adventure
Armor Battle
Asteroids Deluxe
Astrosmash
Centipede
Battlantis
Crystal Castles
Gravitar
Lunar Lander
Red Baron
Combat
Finalizer
Football
Tempest
Jungler
Millipede
Outlaw
Road Fighter
Realsports Tennis
Sea Battle
Scramble
Skiing, Mountain Madness/Super Pro
Space Armada
Space Hawk
Shao-lin’s Road (Kicker)
Star Raiders
Super Cobra
Sub Hunt
Tutankham
Yar’s Revenge

این فیس بوک من

خارج شده است
11 فروردين 1389,ساعت 15:26:23
پاسخ #20 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
Final Fantasy Agito XIII
خب همانطور که همه می‌دانید این نسخه از سری ff به طور انحصاری برای psp عرضه می شود ، این نسخه در ابتدا قرار بود بر روی موبایل عرضه شود اما در ادامه ی پرروژه به دلیل محدودیت های سخت افزاری موبایل اسکوار انیکس تصمیم گرفت که این نسخه را برای psp منتشر کند.
agito هم مثل سایر نسخه های ff یک اکشن نقش افرینی می‌باشد که البته از سیستمی به نام (active time battle) بهره مند است این سیستم به شما اجازه می دهد تا در مبارزات به طور همزمان با بیش از یک شخصیت مبارزه کنید؛ در بازی ۱۲ شخصیت وجود دارد که گفته می‌شود هر کدام از این ۱۲ شخصیت یک سامون اختصاصی برای خود دارند ، در بازی سیستم رشد و ارتقا مانند همه نسخه های قبلی ff (به جز ffxiii) از اهمیت ویژه ای برخورد دار است تاثیر مستقیم بر روی شخصیت های بازی دارد همینطور استفاده از جادو هم اهمیت خاصی دارد.

این نسخه از بازی از قابلیت آنلاین هم بهره مند است که در دو حالت شبکه ای و محلی(ad-ho) پشتیبانی می‌کند هم‌چنین حد اکثر تا ۳ نفر می‌توانند همزمان با یکدیگر بازی کرده و لذت دو چندانی از بازی ببرند.
به گفته se ناشر بازی بر روی قسمت آنلاین بازی حساب ویژه ای باز کرده و بر روی این قسمت به خوبی کار کرده اند که این گفته سطح انتظارات رو بالا برده است.
به طور کل گیم پلی بازی با وجود ۱۲ شخصیت در بازی و قابلیت های ویژه ی آنها مثل سرعت بالا در ورود و خروج در مبارزات بازی که بسیار به نسخهFFX(اگر بازی کرده باشد) نزدیک است..گیم پلی بازی را بسیار مهیج و نفس گیر کرده است.
اما متاسفانه در مورد داستان بازی تا به امروز se خسیس بازی در آورده و اطلاعات چندانی در دسترس نیست اما همین اطلاعات اندک که از بازی د راختیار است رو برایتان جمع اوری کرده ام تا مختصری از داستان بازی برایتان روشن شود.

اتفاقات بازی در سیاره ای به نام oriens رخ می‌دهد در این سیاره ممالک مختلفی وجود دارد اما چهار کشور در این سیاره قدرت اصلی به حساب می آیند و به قولی زورشان از بقیه بیشتره rubrum-anaze-milites وkogai نام این چهار کشور است که بین آنها عهدی به نام pax codex یا همان صلح نامه ی خودمان بر قرار است تا از جنگ میان این ۴ قدرت جلوگیری شود اما روزی روزگاری حکومتی دیکتاتوری به نام byakko در کشور milites بر سر کار می‌آید و به فرماندهی cid شروع به جنگ با دیگران می کند cid هم که فرماندهی شجاع وقوی است با استفاده از ارتشی از لوسی ها تمام کشور های همسایه ی خود را فتح کرده و به زیر سلطه ی خود در می‌آورد حالا دیگر همه جا توسط cid و ارتشش فتح شده به جز جزیره ای دور افتاده به نام suzaku سوزاکو جزیره ای کوچک است که مدت هاست کریستالی مقدس از آن در برابر دشمنان حفاظت می کند ، اما به دلیلی نا معلوم (البته فعلا برای ما) این کریستال مقدس شکسته شده و ارش سوزاکو در برابر ارتش لوسی ها شکست می‌خورند و همه جا ویران می شود اما…
اما وجود یک اکادمی در داخل این جزیره به نام persterium نخستین روزنه های امید را به سوی این جزیره ویران شده باز می کند… اکادمی که در داخل آن دختران و پسران از هر سن وسالی به تعلیم مبارزه و استفاده از جادو ها مشغولند…
اما از بین انها ۱۲ نفر نقش عمده و در بازی دارن (که فعلا نام و هویتشان معلوم نیست) این ۱۲ نفر در پیشبرد گیم پلی نقش اساسی دارند و از سلاح ها مختلفی برای مبارزه استفاده می‌کنند مثل: شاتگان ، کاتانای ژاپنی ، شمشیز، داس، کارت ها تاروت مشتو…………..
که واقعا از تنوع بسیار خوبی بهره مند است و از تکراری شدن بازی نیز جلوگیری خواهد کرد شما در بازی کنترل پسر جوانی که سلاحش کارت ها ی تاروت است رو به عهده دارید و باید با وی بازی را ادامه دهید…

او همچنین از دیگر امکاناتی مثل اخضار odin که در مبارزات وی را یاری خواهند کرد بهره مند است ، یازده نفر کاراکتر دیگر موجود در بازی هم برای خود سامن یا ایدلون دارند که به کمک آنها خوواهن آمد. دیگر چیزی در مورد داستان نیست که بخواهم بگویم اما مطمئنا داستان بازی به همین‌جا ختم نخواهد شد و پیچ و تاب های بسیاری در طول بازی خواهد داشت ، طراحی شخصیت های بازی هم به عهده استاد تتسویا نمورا است که از این لحاظ از همین حالا خیالمان راحت است که با ضعف شخصیت پردازی رو به رو نخواهیم بود؛ کارگردان بازی هم تابات است که نسخه crisis core رو هم کارگردانی کرده که اون نسخه هم از بهترین های Final Fantasy شد. در کل بازی با وجود تیمی بسیار ماهر و کاردان و همچنین پشتیبانی غولی به نام اسکوار انیکس مطمئنا به موفقیتی بزرگ خواهد رسید.

این فیس بوک من

خارج شده است
11 فروردين 1389,ساعت 15:26:51
پاسخ #21 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
باز هم یک تاریخ جدید برای مافیا ۲
اعلام کرد که بازی مافیا ۲ برای ایالات متحدده آمریکا در تاریخ ۲۴ اوت و برای کشورهای دیگه در تاریخ ۲۷ اوت ( ۵ شهریور ) منتشر خواهد شد.

تصویری از Cover مافیا ۲ برای Xbox 360 :

این فیس بوک من

خارج شده است
15 فروردين 1389,ساعت 17:46:23
پاسخ #22 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
گوگل« Quake II» را در مرورگر HTML5 اجرا کرد
به نقل از پایگاه اینترنتی Tgdaily یک گروه از مهندسان گوگل موفق شدند بازی ویدیویی “زلزله ۲ “یا همان “Quake II “را در یک مرورگر HTML5 با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه اجرا کنند.

کریس رامسدل سخنگوی گوگل در همین مورد گفت:”فناوری جدید مرورگرها یعنی HTML5 قادر به خلق موارد شگفت انگیزی است  و چند تن از مهندسان ما تصمیم گرفتند این مرورگر را از نظر گرافیکی آزمایش کنند و در نتیجه توانستند بازی زلزله ۲ را در HTML5 با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه اجرا کنند”.

کرسی رامسدل استفاده از ابزار وب گوگل مانند WebGL, WebSockets و همچنین استفاده از موتور گرافیکی  Jake2 Java را در پورت این بازی به مرورگر نام برد.

“البته این بدان معنی نیست که شما بازی را با نهایت کیفیت بازی کنید و هدف مهندسان ما نشان دادن قابلیت‌های گرافیکی WebGl در HTML5 بوده است و اگر شما نیز می خواهید نسخه پورت شده برای مرورگر را دریافت کنید می توانید به اینجا مراجعه کنید”.

لازم به ذکر است چندی پیش استیو جابز در پاسخ به انتقادات در عدم استفاده از فلاش پلیر در آیفون و Ipad فناوری HTML5 را ستوده و پایان عمر فلاش پلیر را پیش بینی کرده بود.

این فیس بوک من

خارج شده است
17 فروردين 1389,ساعت 23:15:43
پاسخ #23 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
رئیس سابق سونی به کپکام پیوست
به نقل از پایگاه اینترنتی  CVG ،”دیوید ریوز″ رئیس سابق سونی به شرکت کپکام پیوست.

ریوز به سمت معاون اروپای این شرکت منصوب شده و بعد از این بر تمام فعالیت‌های این شرکت ژاپنی در اروپا نظارت خواهد داشت.

ریوز در حدود ۱۴ سال را با شرکت سونی به سربرد و این شرکت را در گسترش شعبه‌های خود در آلمان،استرالیا و سوئیس کمک فراوانی کرد و نقش انکارناپذیر در توسعه کنسول پلی استیشن در اروپا داشت.
“هیروشی توبیساوا” رئیس کپکام اروپا در این مورد گفت:”ما بسیار خوشحال هستیم که می توانیم از خدمات فرد مدیری چون ریوز استفاده کنیم و او برای ما سطح بی سابقه ای از دانش و تخصص در این صنعت را به ارمغان خواهد آورد”.

ریوز نیز در همین مورد گفت:”زمانی که من در شرکت سونی بودم از نزدیک فعالیت‌های کپکام را زیر نظر داشتم و می‌دانستم که این شرکت با یک مدیریت هوشمند حرکتی روبه جلو دارد و الان نیز خوشحالم که می توان در این حرکت روبه جلو سهیم باشم”.

این فیس بوک من

خارج شده است
25 فروردين 1389,ساعت 09:38:12
پاسخ #24 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
بازی «Gears Of War3» در آوریل ۲۰۱۱ عرضه می‌شود
به نقل از پایگاه اینترنتی” تک اسپوت” ، “کلیف بلیزینسکی” طراح سری عنوان بازی ویدیویی “دنده‌های جنگ” سرانجام اعلام کرد که شماره دیگری از این بازی عرضه خواهد شد.

البته چندی قبل شرکت مایکروسافت به صورت تصادفی یک تبلیغ متعلق به این بازی  را در شبکه XboxLive” ” قرار داد که همین تاریخ را بر روی تبلیغ اعلام کرده بود.
همچنین چنان که در تصویر مشاهده می‌کنید اعلام شده است که  داستانی که چهار سال پیش نیمه تمام رها شد در این شماره به پایان می‌رسد.

بلیزینسکی در کنفرانسی که دیروز برقرار شد تریلر رسمی  بازی را به نمایش درآورد که شما می توانید در اینجا آن را با عنوان “خاکستر به خاکستر” ملاحظه کنید.

از نکات قابل توجه این بازی انحصاری کنسول ایکس باکس ۳۶۰  می توان به حضور سربازان زن و همچنین دشمنان جدید به همراه سلاح و ادوات جنگی مدرن‌تر اشاره کرد.

این فیس بوک من

خارج شده است
29 فروردين 1389,ساعت 20:41:19
پاسخ #25 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
Modern Warfare 2 و رکوردی جدید
شرکت Infinity Ward طی خبری اعلام کرد که بازیکنان ندای وظیفه ۶ طی سنجش زمانی در بخش آنلاین و در چارچوب ایکس باکس حدود ۱٫۷۵ میلیون ساعت مشغول بازی بودند که این زمان برابر است با ۲۰۰،۰۰۰ سال گیم پلی.
IW رئیس انجمن رابرت بولینگ در تویت آخر شب خود اعلام کرد:
عجب ! Modern Warfare 2 بیش از ۱٫۷۵ میلیون ساعت ( ۲۰۰٫۰۰۰+ سال )

این فیس بوک من

خارج شده است
29 فروردين 1389,ساعت 20:42:02
پاسخ #26 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
Dead Space 2 شما را وحشت زده خواهد کرد!
Rich Briggs سازنده بازی Dead Space گفته که بعد از نسخه یک بازی که پر از تنش و ترس بوده و بسیاری از بازی‌بازها گفتن که به دلیل ترس زیاد هیچ وقت به Log های بازی گوش ندادن و به داستان بازی توجه نکردن حالا اون‌ها می‌خوان فراز فرود هایی رو در بازی ایجاد کنن که بازی‌باز به راحتی بتونه با خیال راحت داستان بازی رو دنبال کنه. “بله Dead Space2 هم‌چنان یک بازی ترسناک هست و شما رو وحشت زده می‌کنه ولی  Issac (کارکتر اصلی) قبلا در این موقعیت‌ها بوده مطمعنا می‌تونه زمانی رو برای استراحت پیدا کنه!”

Dead Space2 در سه ماه اول سال ۲۰۱۱ منتشر می‌شود.

این فیس بوک من

خارج شده است
29 فروردين 1389,ساعت 20:42:53
پاسخ #27 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
بلزینسکی و معرفی عنوان Fallon
کلیف بلزینسکی، طراح ارشد Epic Games اعلام کرده که بازی جدیدی که می‌خواد پنج‌شنبه این هفته (۸م آوریل) معرفی کنه هیچ ربطی به Gears of War نداره. Edge در خبری گفته که جدا از بازی که هشتم معرفی میشه تیزری نیز از Gears of War3 نیز معرفی می‌شود. این بازی جدید Fallon نام داره.

این فیس بوک من

خارج شده است
31 فروردين 1389,ساعت 23:50:25
پاسخ #28 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
سونی خدمات شبکه «PSN» خود را برای PSP متوقف کرد
به نقل از پایگاه اینترنتی” Eurogamer”، شرکت سونی ژاپن قصد دارد خدمات آنلاین شبکه “” PSN خود را برای کنسول بازی پرتابل PSP  خود متوقف و کنسل کند.

این شرکت چندی پیش با اعلام راه‌اندازی نسخه آزمایشی  PSN یا همان شبکه پلی استیشن برای PSP   شروع به تبلیغات گسترده در این زمینه نموده بود  که گویا دیگر همه چیز حالت تعلیق به خود گرفته است.

شرکت سونی طی بیانیه‌ای اعلام کرد که این شرکت مراحل آزمایشی این شبکه را پشت سرگذاشته و تصمیم گرفته است که این خدمات را متوقف کند و به نظر می‌رسد این تصمیم با توجه به بازخورد کاربران PSP    نسبت به این شبکه گرفته شده است که البته این شرکت هنوز دلایل اتخاذ این تصمیم را اعلام نکرده است.
گفتنی است که خبر راه‌اندازی شبکه پلی استیشن برای کنسول بازی PSP  در سال ۲۰۰۹ بازتاب گسترده‌ای داشت و این شبکه به کاربران اجازه می‌دهد که آواتارهای ۳ بعدی ساخته و بتوانند با سایر کاربران در مورد مسائل مورد علاقه گفتگو داشته و نوشته‌ها و تصاویر خود را با سایر کاربران به صورت رایگان  به اشتراک بگذارند.

این فیس بوک من

خارج شده است
14 تير 1389,ساعت 22:48:08
پاسخ #29 در:
meysam
مدیر انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
لیست اولیه کمپانی های شرکت کننده در نمایشگاه TGS 2010
اینم لیست کمپانی های شرکت کننده:

Alchemist
Arc System Works
Capcom
D3 Publisher
Ignition Entertainment Ltd
Konami
Level-5
Microsoft
Namco Bandai Games
Sega
Sony Computer Entertainment
Square Enix
Tecmo Koei
The Behemoth
البته این لیست اولیه است و کمپانی های دیگر هنوز فرصت ثبت نام دارند.

این فیس بوک من

خارج شده است
صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 11   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
اتفاقات مهم در روز تولدتان گــــفــــتــــگــــو آزاد « 1 2 3 4 5 » گلوريا 71 2820 آخرين ارسال 28 تير 1390,ساعت 10:20:55
توسط سینا