تشکیل انجمن برق - * - 04 خرداد 1391,ساعت 19:08:40

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 [2]   بالا
موضوع: تشکیل انجمن برق  (دفعات بازدید: 1061 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
02 آبان 1389,ساعت 15:33:56
پاسخ #15 در:
khafan007
تشكر
-اهدا شده: 7
-دريافت شده: 39

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 15
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 72
پاسخ : تشکیل انجمن برق
منبع تغذیه سوئیچینگ 10 آمپری (غیر ایزوله)

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

در مدارهایی که نیاز به یک مبدل DC به DC با جریان بالا نیاز دارید می تونید از آی سی L4970 استفاده کنید. این آی سی یک مبدل Buck سادست که با توجه به کاتوگ به راحتی می تونید راه اندازیش کنید.

جریان خرو جی این آی سی 10 آمپره ، ماکزیمم ولتاژ ورودی 50  ولت و محدوده ولتاژ خروجیش از 5.1 تا 40 ولت میتونه تغییر کنه .یک سری محاسن خوب نسبت به تیپ آی سی های LM2576  داره که به بعضی از اونها اشاره می کنم.

1- میشه فرکانس اسیلاتور  رو با R و C تغییر داد و فرکانس سوئیچینگ رو به دلخواه تنظیم کرد.

2-پایه COMP رو بیرون آی سی گذاشته که میشه مدار PID رو به راحتی بست.

3- پایه  SYNC داره که تو جاهایی که چند تا از این آی سی ها استفاده با هم سنکرون کرد تا EMI و EMC کاهش پیدا کنه

4- پایه Reference  داره. میشه از این 5 ولت ثابت برای خیلی چیزها استفاده کرد.

5- مدار Soft Start قابل تنظیم با خازن داره.

6- مدار RESET مفصل داره

7-حفاظت اتصال کوتاه هم که از ملزوماته.

"دوست داشتن کساني که دوستمان مي‌دارند کار بزرگي نيست، مهم آن است آنهايي را که ما را دوست ندارند، دوست بداريم"

خارج شده است
02 آبان 1389,ساعت 15:39:02
پاسخ #16 در:
khafan007
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
اینورتر 3 فاز – Voltage source inverter

یک مقاله مختصر و مفید از پرفسور علی کیهانی استاد دانشگاه اوهایو ، در مورد اینورتر های 3 فاز (مبدل dc به ac ) رو برای دانلود می زارم.

سر فصلهای این مقاله به این شرحه :

(I. Voltage Source Inverter (VSI

A. Six-Step VSI

B. Pulse-Width Modulated VSI

II. PWM Methods

A. Sine PWM

(B. Hysteresis (Bang-bang

C. Space Vector PWM

در فصل اول در مورد 6 مرحله سوئیچ زنی اینورتر 3 فازه ، سیگنالها و روابط اون صحبت شده. و در قسمت دوم در مورد سیگنال pwm و روابط اون گفته شده

در فصل دوم ، 3 متد اصلی تولید pwm شرح داده شده.

متد اول : متد متداول مقایسه سینوسی و  مثلثی که همون spwm معمولیه

متد دوم : روش هیستر زیس مد ، در این روش بدون نیاز به مثلثی ، با استفاده از مدار هیسترزیس pwm ساخته میشه

متد سوم : روش  برداری ، این روش هم فوق العاده کاربردیه . در این روش تابع سینوسی تو منحنی d , q قرار داده میشه و حول محور مثلثاتی می چرخه و سیگنال pwm برای اعمال به مدار ساخته میشه.

دانلود مقاله

"دوست داشتن کساني که دوستمان مي‌دارند کار بزرگي نيست، مهم آن است آنهايي را که ما را دوست ندارند، دوست بداريم"

خارج شده است
03 آبان 1389,ساعت 00:20:21
پاسخ #17 در:
khafan007
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
دوستای خوبم هر سوالی در زمینه برق دارید بپرسید خوشحال میشم کمکی کنم لبخند

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

shadi.shadi

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

خارج شده است
03 آبان 1389,ساعت 11:50:29
پاسخ #18 در:
رضا
تشكر
-اهدا شده: 899
-دريافت شده: 891

زده به سیم آخر
*
محبوبيت : 105
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 658
مواظب گلهای زندگیتون باشید
چیکار کنیم برق در کنتور های 3 فاز کم مصرف بشه ؟

بابت سیم کشی اون رو میگم

ممنونم

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم          شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .         که تا نا گه زیکدیگر نمانیم

خارج شده است
03 آبان 1389,ساعت 21:54:52
پاسخ #19 در:
khafan007
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
چیکار کنیم برق در کنتور های 3 فاز کم مصرف بشه ؟

بابت سیم کشی اون رو میگم

ممنونم
سلام رضا جان کاره خاصی نمیشه کرد مگر اینکه راههای غیر قانونی که که به درده سرش نمیرزه مثل زمین کردن سیم نول یا دستکاری سیم پشت کنتور.

رضا

خارج شده است
04 آبان 1389,ساعت 15:34:36
پاسخ #20 در:
رضا
تشكر

زده به سیم آخر
*
آفلاین آفلاین
ممنونم خفن جان ولی فکر کنم راه های سیم کشی واینا داشته باشه

لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .         که تا نا گه زیکدیگر نمانیم

خارج شده است
04 آبان 1389,ساعت 16:01:46
پاسخ #21 در:
khafan007
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
ممنونم خفن جان ولی فکر کنم راه های سیم کشی واینا داشته باشه

آره رضا جان راه که داره ولی یکم سخته اگه می خوای انجامش بدی بعت بگم

رضا

خارج شده است
04 آبان 1389,ساعت 16:18:38
پاسخ #22 در:
رضا
تشكر

زده به سیم آخر
*
آفلاین آفلاین
ممنونم مرسی من که نمیتونم انجام خفن جون

به برق کشم باید بگم

باز از راهنمائیت تشکر آره اگه چیزی هست که کمک کنه بگو

خارج شده است
04 آبان 1389,ساعت 16:58:09
پاسخ #23 در:
khafan007
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
ممنونم مرسی من که نمیتونم انجام خفن جون

به برق کشم باید بگم

باز از راهنمائیت تشکر آره اگه چیزی هست که کمک کنه بگو

چشم رضا جان من نقشه کامل سیم کشیشو آماده میکنم توو پست قرار میدم

خارج شده است
06 آبان 1389,ساعت 16:26:33
پاسخ #24 در:
khafan007
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
مقدمه ای در مورد مفاهیم اولیه PLC

مقدمه : امروزه در بین كشورهای صنعتی ، رقابت فشرده و شدیدی در ارائه راهكارهایی برای كنترل بهتر فرآیندهای تولید ، وجود دارد كه مدیران و مسئولان صنایع در این كشورها را بر آن داشته است تا تجهیزاتی مورد استفاده قرار دهند كه سرعت و دقت عمل بالایی داشته باشند.  بیشتر این تجهیزات شامل سیستم‌های استوار بر كنترلرهای قابل برنامه‌ریزی (Programmable Logic Controller)  هستند. در بعضی موارد كه لازم باشد می‌توان PLCها را با هم شبكه كرده و با یك كامپیوتر مركزی مدیریت نمود تا بتوان كار كنترل سیستم‌های بسیار پیچیده را نیز با سرعت و دقت بسیار بالا و بدون نقص انجام داد.
قابلیت‌هایی از قبیل توانایی خواندن انواع ورودی‌ها (دیجیتال ، آنالوگ ، فركانس بالا...) ، توانایی انتقال فرمان به سیستم‌ها و قطعات خروجی ( نظیر مانیتورهای صنعتی ، موتور، شیر‌برقی ، ... ) و همچنین امكانات اتصال به شبكه ، ابعاد بسیار كوچك ، سرعت پاسخگویی بسیار بالا، ایمنی ، دقت و انعطاف پذیری زیاد این سیستم‌ها باعث شده كه بتوان كنترل سیستم‌ها را در محدوده وسیعی انجام داد.

مفهوم كنترلرهای قابل برنامه‌ریزی PLC

در سیستم‌های اتوماسیون وظیفه اصلی كنترل بر عهده PLC است كه با گرفتن اطلاعات از طریق ترمینالهای ورودی، وضعیت ماشین را حس كرده و نسبت به آن پاسخ مناسبی برای ماشین فراهم می‌كند. امكان تعریف مدهای مختلف برای ترمینالهای ورودی/خروجی یك PLC، این امكان را فراهم كرده تا بتوان PLC را مستقیما به المانهای دیگر وصل كرد. علاوه بر این PLC شامل یك واحد پردازشگر مركزی( CPU) نیز هست، كه برنامه كنترلی مورد نظر را اجرا می‌كند. این كنترلر آنقدر قدرتمند است كه می‌تواند هزارها I/O را در مدهای مختلف آنالوگ یا دیجیتال و همچنین هزارها تایمر/ كانتر را كنترل نماید. همین امر باعث شده بتوان هر سیستمی، از سیستم كنترل ماشین‌هایی با چند I/O كه كار ساده‌ای مثل تكرار یك سیكل كاری كوچك انجام می‌دهند گرفته تا سیستم‌های بسیار پیچیده تعیین موقعیت و مكان‌یابی را كنترل نمود. این سیستم می‌تواند بدون نیاز به سیم‌بندی و قطعات جانبی و فقط از طریق نوشتن چند خط برنامه تا صدها تایمر را در آن واحد كنترل و استفاده نماید.

زمان پاسخ‌گویی  Scan Time

این زمان بستگی به سرعت پردازش CPU مدل انتخاب شده PLC و طول برنامه كاربر دارد. از یك میكرو‌ثانیه تا ده میلی ثانیه می‌باشد. مثلا در مواقعی كه I/O از سیستم اصلی دور باشد، چون مجبور به نقل و انتقال سیگنالها به سیستم دورتری هستیم در نتیجه زمان اسكن زیاد می‌شود. همچنین مانیتور كردن برنامه كنترلی اغلب به زمان اسكن می‌افزاید چرا كه CPU كنترلر مجبور است وضعیت كنتاكتها، رله‌ها ، تایمر‌ها و... را روی CRT یا هر وسیله نمایشگر دیگری بفرستد.

قطعات ورودی

هوشمند بودن سیستم اتوماسیون بیشتر مربوط به توانایی PLC در خواندن سیگنالهای ارسالی از انواع ورودی‌ها، دستی، اتوماتیك و حس‌گرهای خودكار می‌باشد. قطعات ورودي نظیر شستی‌های استارت/ استوپ ، سوییچ‌ها، میكرو‌سوییچ‌ها، سنسورهای فتوالكتریك، proximity ،  level sensor ، ترموكوپل، PT100 و...  PLC از این سنسورها برای انجام عملیاتی نظیر تشخیص قطعه روی نوار نقاله حامل قطعات، تشخیص رنگ، تشخیص سطح مایعات داخل مخزن، آگاهی داشتن از مكانیزم حركت و موقعیت جسم، تست كردن فشار مخازن و بسیاری موارد دیگر، استفاده می‌كند.
سیگنالهای ورودی یا دیجیتال هستند و یا آنالوگ، كه در هر صورت ورودی‌های PLC را توان در مدهای مختلف تنظیم و مورد استفاده قرار داد.

قطعات خروجی

همانطوری كه می‌دانید یك سیستم اتوماسیون شده بدون داشتن قابلیت اتصال به قطعات خروجی از قبیل سیم‌پیچ، موتور، اینورتر، شیربرقی ، هیتر و ... كامل نخواهد بود. قطعت خروجی نحوه عملكرد سیستم را نشان می‌دهند و مستقیما تحت تاثیر اجرای برنامه كنترلی سیستم هستند در خروجی‌های PLC نیز مدهای مختلفی برای اعمال سیگنال به المانهای خروجی وجود دارد.

نقش كنترلرهای قابل برنامه‌ریزی (PLC) در اتوماسیون صنعتی

در یك سیستم اتوماسیون، PLC بعنوان قلب سیستم كنترلی عمل می‌كند. هنگام اجرای یك برنامه كنترلی كه در حافظه آن ذخیره شده است، PLC همواره وضعیت سیستم را بررسی می‌كند. این كار را با گرفتن فیدبك از قطعات ورودی و سنسورها انجام می‌دهد. سپس این اطلاعات را به برنامه كنترلی خود منتقل می‌كند و نسبت به آن در مورد نحوه عملكرد ماشین تصمیم‌گیری می‌كند و در نهایت فرمانهای لازم را به قطعات و دستگاههای مربوطه ارسال می‌كند.

مقایسه تابلوهای كنترل معمولی با تابلوهای  كنترلی مبتنی بر PLC

امروزه تابلوهای كنترل معمولی ( رله‌ای ) خیلی كمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. چرا كه معایب زیادی دارند. از آنجا كه این نوع تابلوها با رله‌های الكترو‌مكانیكی كنترل می‌شوند، وزن بیشتری پیدا می‌كنند، سیم‌كشی تابلو كار بسیار زیادی می‌طلبد و سیستم را بسیار پیچیده می‌كند. در نتیجه عیب‌یابی و رفع مشكل آن بسیار پرزحمت بوده و برای اعمال تغییرات لازم در هر سال و یا بروز كردن سیستم بایستی ماشین را بمدت طولانی متوقف نمود كه این امر مقرون به صرفه نخواهد بود. ضمنا توان مصرفی این تابلوها بسیار زیاد است.
با بوجود آمدن PLC، مفهوم كنترل و طراحی سیستم‌های كنترلی بطور بسیار چشمگیری پیشرفت كرده است و استفاده از این كنترلر‌ها مزایای بسیار زیادی دارد. كه به برخی از این موارد در زیر اشاره كرده‌ایم. كه با مطالعه آن می‌توان به وجه تمایز PLC با سایر سیستم‌های كنترلی پی برد:

*
      سیم بندی سیستم‌های جدید در مقایسه با سیستم‌های كنترل رله‌ای تا 80٪ كاهش می‌یابد.
    *
      از آنجاییكه PLC توان بسیار كمی مصرف می‌كند، توان مصرفی بشدت كاهش پیدا خواهد كرد.
    *
      توابع عیب یاب داخلی سیستم PLC ، تشخیص و عیب‌یابی سیستم را بسیار سریع و راحت می‌كند.
    *
      برعكس سیستم‌های قدیمی در سیستم‌های كنترلی جدید اگر نیاز به تغییر در نحوه كنترل یا ترتیب مراحل آن داشته باشیم، بدون نیاز به تغییر سیم‌بندی و تنها با نوشتن چند خط برنامه این كار را انجام می‌دهیم. در نتیجه وقت و هزینه بسیار بسیار اندكی صرف انجام اینكار خواهد شد.
    *
      در مقایسه با تابلو‌های قدیمی در سیستم‌های مبتنی بر PLC نیاز به قطعات كمكی از قبیل رله ، كانتر، تایمر، مبدل‌های A/D و D/A و... بسیار كمتر شده است. همین امر نیز باعث شده در سیستم‌های جدید از سیم‌بندی،  پیچیدگی و وزن تابلو‌ها به نحو چشمگیری كاسته شود.
    *
      از آنجاییكه سرعت عملكرد و پاسخ‌دهی  PLC در حدود میكرو‌ثانیه و نهایتا میلی ثانیه است،  لذا زمان لازم برای انجام هر سیكل كاری ماشین بطور قابل ملاحظه‌ای كاهش یافته و این امر باعث افزایش میزان تولید و بالا رفتن بازدهی دستگاه می‌شود.
    *
      ضریب اطمینان و درجه حفاظت این سیستم‌ها بسیار بالا تر از ماشین‌های رله‌ای است.
    *
      وقتی توابع كنترل پیچیده‌تر و تعداد I/O ها خیلی زیاد باشد، جایگزین كردن PLC بسیار كم ‌هزینه‌تر و راحت‌تر خواهد بود.

خارج شده است
06 آبان 1389,ساعت 16:37:35
پاسخ #25 در:
khafan007
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
نقش Hub در شبكه هاي PROFIBUS

خلاصه : پروفيباس(PROFIBUS) ، سيستم فيلدباس(Process Field Bus) سيستم پيشرفته اي  در اروپا بوده و از پذيرش جهاني برخوردار مي‌باشد. حوزه كاربرد آن شامل اتوماتيك سازي، توليد، فرآيند و ساختمان است.. امروزه تمامي توليد كنندگان پيشرو در زمينه فن آوري اتوماتيك سازي، رابط هاي پروفيباس را براي دستگاه خود عرضه مينمايند. تنوع محصولات با بيش از 1000 نوع دستگاه و خدمات مختلف ، كه 200 نوع آن دستگاه‌هاي تاييد شده مي‌باشند.موضوع اين مقاله معطوف به كاربران بوده و سعي شده است يك نوع از تكنولوژي روز دنيا را معرفي نمايد.  مقدمه : استفاده از شبكه هاي صنعتي باعث انقلابي در كاهش حجم سيم در تابلوها شده است و در اين راستا سعي شده در اين مقاله تنها نوعي از فن آوريهاي متعدد شبكه هاي صنعتي را معرفي ميشود تا در راستاي استفاده بهينه از اين تكنولوژي بهره برداري راحت تري را داشته باشيم و با توجه به دلايل ارائه اين تكنولوژي  به اجبار چند نوع از خرابي هاي پروفيباس كه باعث كاهش راندمان در بهره برداري از سيستم پروفيباس ميگردد را بيان مي كنيم:

1. قطعي در مسير كابل پروفيباس
   2. اتصالي در كابل پروفيباس
   3. خرابي كانكتور پروفيباس
   4. تغيير آدرس (Node ) روي تجهيز
   5. قطع تغذيه (Node )
   6. عدم اتصال شيلد پروفيباس به زمين و ايجاد نويز در مسير
   7. بالارفتن متراژ كابل پروفيباس بيشتر از مقدار استاندارد
   8. بسته نبودن انتهاي مسير پروفيباس طبق استاندارد و مقدار اهم ارائه شده
   9. و...

در اين راستا در جهت كاهش اين خرابي ها راهكار هاي ذيل را ميتوان پيشنهاد كرد:

1. استفاده از مسير هاي كوتاهتر (كه در مقاله آينده معرفي Wireless  مد نظر قرار گرفته كه تا حد بسياري مشكلات مسير هاي عبوري و كابل كشي براي ارتباط با ساير نقاط مرتفع ميگردد)
   2. استفاده از توزيع مسير پروفيباس بصورت درختي ( كه در اين مقاله معرفي Hub به عنوان مكمل بهبود يافته در كاهش ايرادهاي پروفيباس با نام ProFiHub مد نظر قرار گرفته كه با ايزوله بودن هر شاخه نسبت به ديگري و عدم انتقال خرابي و Fault به ساير شاخه ها مرتفع ميگردد)
   3. كاهش نويز با استفاده از مسير هاي مجزا براي كابل پروفيباس
   4. ارت نمودن شيلد كابل پروفيباس در ابتدا و انتهاي مسير

معرفي سوئيچر پروفيباس با عنوان ProFiHub ProfiHub در واقع يكي از اجزاء ضروری برای کنترل بيشتر در نگهداری و ارتقا شبکه DP می باشد.يكي از ProfiHub هاي پيشرفته با نام ProFiHub A5 شناخته ميشود.قابليت منحصر به فرد اين دستگاه برای اجرای  طولانی مدت  چندين دستگاه با ساختار ستاره اي و درختي است كه داراي استاندارد IP65 نيز ميباشد.با ProFiHub A5  روش نوين در طراحی تمام شبکه های PROFIBUS DP امکان پذير بوده و بعنوان يك راه حل اقتصادی برای اجرای کامل خطوط و قابل اطمينان در شبکه های پر سرعت وBus  بالا ميباشد. ويژگيهاي دستگاه ProFiHub A5  :

1.
      داراي پنج كانال مجزا و ايزوله نسبت به يكديگر است كه باعث ميشود اختلال امواج EMC در حين كار به بخش هاي ديگر منتقل نشود.
   2.
       عدم انتقال Bus fault يا مشكل Wiring به ساير خطوط.
   3.
       قابليت پردازش داده ها براي تمام پروتكل هاي PROFIBUS DP.
   4.
      درا  بودن پورت با سريال Rs 485  براي هر كانال  ( در شبكه هاي صنعتي و مخصوصآ  PROFIBUS ، استفاده از پورت RS485 بعنوان استاندارد براي ارسال و دريافت اطلاعات و در دسترس بودن آسان سيستم قابل توجه است )             
   5.
       هر کانال قادر به اتصال 1 تا 31 دستگاه (Node) ميباشد
   6.
      هر کانال حداکثر طول کابل 1200 متر را بدون نياز به تقويت كننده ( Repeater ) تغذيه ميكند.
   7.
       هر کانال دارای دو LED موقعيت (بدون خطا) و خطا ميباشد.
   8.
      هر کانال دارای حفاظت اتصال کوتاه ميباشد.
   9.
      سرعت انتقال اطلاعات قابل گزينش از 9600bps – 1.2Mps بوده يا ميتوان دستگاه را درحالت تشخيص خودکار قرار داد.
  10.
      قابليت Configure شدن در شبكه بطور خودكار ( بدون نياز به تغييرات نرم افزاري)
  11.
      مناسب برای تمام کابلهای DP
  12.
       محل اتصال با گلند استاندارد  M12 .
  13.
      Suitable for all DP cablesOn-board DB9 female connector for maintenance activitiesداراي کانکتور DB9 (9 پين) برای فعاليت های  تعمير و نگهداری بصورت on-board
  14.
      داراي منبع تغذيه Average 130mA at 24 V power supply (all channels fully loaded)ميانگين 130mA * 24V (تمام کانال به طور کامل لود شده)
  15.
      L x W x H - 213 x 210 x95 mm (including glands)طول × عرض * ارتفاع 213*210*95  ميليمتر (با  گلند ها)
  16.
      Weight: 800 gramsوزن : 800 گرم
  17.
      و ...

نتيجه : با توجه به مطالب ارائه شده در بالا استفاده از اين دستگاه بسياري از مشكلات موجود در سيستمهاي پروفيباس را كه باعث اعمال هزينه هاي مالي - زماني و نيروي انساني به شركتها و كارخانجات توليدي ميشود به حداقل رسانده و بسياري از ايرادات وارد بر سيستمهاي پروفيباس را با ايجاد يك شبكه درختي تحت پوشش قرار ميدهد.

منابع :

* www.elpro.com.au
    * www.phoenixcontact.com
    * www.industrial-automation-hands-on.com
    * www.profibus.com
    * www.procentec.com
    * www.er-soft.com
    * www.profibuscenter.com

خارج شده است
06 آبان 1389,ساعت 16:40:08
پاسخ #26 در:
khafan007
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
سونوتراپی چیست؟

سونوتراپی عبارت است از درمان دردها و سایر مشکلات با استفاده از امواج اولتراسوند. استفاده از امواج اولتراسوند در درمان پیش از استفادة آن در تشخیص مطرح بوده است. همانطور که می‌دانید امواج اولتراسوند امواجی مکانیکی می‌باشند و لذا این ارتعاشات مکانیکی درون بافت باعث تولید حرارت می‌شوند و این حرارت است که می‌تواند تسکین دهنده باشد. با استفاده از روش سونوتراپی ما می‌توانیم بافتهای نیمه عمقی نظیر مفاصل، تاندون‌ها، لیگامان‌ها، عضلات و ... را درمان کنیم. همچنین این روش در ترمیم شکستگی استخوان نیز کاربرد زیادی دارد. از مواردی که سونوتراپی به صورت درمان اختصاصی به کار می‌رود می‌توان به درمان فلج عضلات صورت اشاره کرد. در این بیماری به دلیل اینکه استفاده از روشهای معمول فیزیوتراپی باعث تبخیر آب چشم می‌شوند می‌توان به راحتی با استفاده از سونوتراپی حرارت را فقط در عمق مورد نظر ایجاد نمود.

قبل از اینکه وارد بحثهای فیزیکی سونوتراپی شویم باید اشاره کنیم که آخرین گزارشAIOM (American Institute of Medicine) که کمیته بین المللی روشهای اولتراسوند است اعلام می‌دارد که شدتهای تشخیصی و درمانی که در حال حاضر استفاده می‌شوند هیچ گونه اثر قابل توجه بر بیماران ندارند. البته شاید در آینده آثاری مشخص شوند ولی در هر صورت استفاده محتاطانه از این امواج در حال حاضر بی‌خطر است.

قبل از اینکه وارد بحثهای فیزیکی سونوتراپی شویم باید اشاره کنیم که آخرین گزارشAIOM (American Institute of Medicine) که کمیته بین المللی روشهای اولتراسوند است اعلام می‌دارد که شدتهای تشخیصی و درمانی که در حال حاضر استفاده می‌شوند هیچ گونه اثر قابل توجه بر بیماران ندارند. البته شاید در آینده آثاری مشخص شوند ولی در هر صورت استفاده محتاطانه از این امواج در حال حاضر بی‌خطر است.

پارامترهای تابش‌دهی:

همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم امواج اولتراسوند امواجی مکانیکی هستند. معمول‌ترین راه برای سنجش امواج اولتراسوند تراکم فضایی توان صوتی یا شدت صوت است ولی به دلیل اینکه امواج اولتراسوند در دو حالت یا مد(mode) پیوسته و پالس استفاده می‌شوند لذا شدت صوتی در هر یک از این دو مد متفاوت خواهد بود. در مد پیوسته امواج به صورت دائم در زمان معین منتشر می‌شوند و انتشار این امواج در بافت تغییرات کمی ایجاد می‌کند. در این مد شدت متوسط فضایی بیم و بیشترین شدت بیم(Max peak) مورد توجه هستند.

مد پیوسته در سیستمهای سونوکیت ( برای بررسی ضربان قلب جنین)، داپلر پیوسته، سونوتراپی و دانسیتومتری استخوان استفاده می‌شود.

در مد پالسی، در یک محدوده زمانی موج داریم و سپس امواج قطع می‌شوند. در این مد دو پارامترPD(Pulse Duration) وPRF (Pulse Reapeatation Frequency) مهم هستند.

در این حالت با گذشت زمان شکل موج فرق می‌کند لذا متوسط زمانی باریکه مهم است.

سیستم‌های پالس را به صورت دیگر، زمان روشن و خاموش نیز معرفی می‌کنند. اغلب دامنه موجهای ما یکسان نیست بلکه یک فرکانس مرکزی دارند. در سیستم‌های پالس عمق نفوذ امواج بهPRF بستگی دارد. هر چه این فرکانس بیشتر باشد عمق کمتری قابل بررسی است. فرکانس مورد استفاده در درمان حدوداً 10000 است که عمق حدودcm 5/7 را درمان می‌کند.

در سیستم پالس پارامتر دیگری تحت عنوانDuty Factor داریم که عبارتست اززمانon بودن سیستم به زمان off بودن آن . در سیستمهای فعلی سونوتراپیDuty Factor در حدود 3-10- 2-10 متغیر است یعنی مثلاً 1/0% روشن است و در بقه زمان خاموش می‌باشد.Duty Factor در برآورد آثار بیولوژیک مهم می‌باشد.

همانطور که گفتیم موج صوتی در بافت فشار صوتی ایجاد می‌کند یعنی باعث تولید انقباضات و انبساطات مختلف در بافت می‌شود. لذا دو فشار تعریف می‌شود: فشارMax فشاری است که باعث انقباض می‌شود و فشارMin فشاری است که انبساط ایجاد می‌کند. فشار انقباض می‌تواند باعث ایجاد پدیده حفره‌سازی شود. لذا دو فشار داریم:

* 1-  قله فشار انقباض (Pc) کهMax فشار انقباض است.
    * 2-  قله فشار انبساط (PR) کهMin فشار است و با علامت منفی مشخص می‌شود.

این دو فشار را در هر دو حد پیوسته و پالس داریم

شدت:

شدت عبارتست از تراکم فضایی توان. در سیستمهای تشخیصی توان بینmW 10-1 است. در کاربردهای درمانی شدت در مد پالس3W/cm2 و در مد پیوستهW/cm2 2-0 می‌باشد. در سیستمهای متوسط زمانی توان تعریف می‌شود که با رابطه توان حداکثرDuty Factor مشخص می‌شود.

ترانسدیوسر:ترانسدیوسرها در سونوتراپی مشابه کاربردهای تشخیصی از کریستال پیزوالکتریک تشکیل شده‌اند. فرکانس‌های مورد استفاده در درمان در حدودMHZ 3-2 می‌باشد. کریستال پیزوالکتریک در دو راستا ارتعاش می‌نماید: 1- ارتعاش در راستای جلو و عقب کهrebound نام دارد. 2- ارتعاش در کناره کریستال کهSWR (Side Wall Radiation) نامیده می‌شود.

درروش تشخیصی فقط از امواجrebound استفاده می‌شود ولی در درمان تفاوتی در استفاده از دو موج نیست. امواجSWR از نقطه نظر آثار بیولوژیکی اهمیت می‌یابند. به دلیل اینکه در هنگام درمان با امواج اولتراسوند، ترانسدیوسر، دست اپراتور و عضو مورد درمان بیمار در آب قرار دارند تا محیطی مناسب برای انتشار و انتقال امواج از ترانسدیوسر به عضو مورد درمان فراهم شود امواجSWR در دست اپراتور جذب می‌شود و با گذشت زمان می‌توانند آثار بیولوژیک ایجاد نمایند. به همین دلیل توصیه شده است تا شدت این امواج کمتر از10mW/cm2 باشد. در ترانسدیوسرهای درمانی، کریستال پیزوالکتریک به صورت یکپارچه است و با استفاده از یک کولیماتور که از جذب ماده‌ای جاذب امواج اولتراسوند نظیر پلیمرهای کربن است، میدان را به اندازه دلخواه درمی‌آورند.

چند تعریف در سونوتراپی:

ضریب جذب:

بیانگر میزان جذب امواج اولتراسوند در بافت است. حالت ایده‌آل این است که امواج به صورت کامل جذب شوند ولی به هر حال به دلیل پدیده‌هایی همچون اسکترینگ، انعکاس و ... این حالت رخ نمی‌دهد. همچنین بسته به نوع بافت ضرایب جذب در آنها متفاوت است. در ضمن میزان فرکانس نیز ضریب جذب را تغییر می‌دهد. به عنوان مثال در فرکانسی برابر1MHZ ضریب جذب برای استخوانneper/cm 22/3، پوستn/cm 62/0، آبn/cm 0006/0 و خونn/cm 028/0 می‌باشد.

در واقع با افزایش چگالی بافت اتلاف انرژی صوتی در آن بیشتر می‌شود که این پدیده در درمان مفید است.

عمق نیم جذب،HVD (Half Value Depth) :

عمقی است که شدت صوت در آن به نیمی از مقدار اولیه کاهش می‌یابد و مقدار آن از رابطه HVD=0.693/a  بدست می‌آید که در این رابطهa ضریب جذب می‌باشد.

عمق ویژه:

عمقی است که شدت موج به 15% مقدار اولیه برسد و از رابطةP=2.3/a  بدست می‌آید و در این رابطهa ضریب جذب می‌باشد.

محیط تماسی(Contact Medium):

محیط تماسی محیط بینTransducer و بافت می‌باشد. محیط تماسی باید محیطی باشد که امپدانس آکوستیکی آن مابین امپدانس آکوستیکی ترانسدیوسر و بافت باشد تا اجازة عبور امواج را بدهد. یکی از مواد مناسب برای این منظور آب است. البته باید از آب بدون گاز (جوشیده) و استریل استفاده کرد. البته امروزه ژلهای گوناگون مخصوص این کار نیز ساخته شده‌اند. در هر صورت هر ماده‌ای که به عنوان یک محیط تماس به کار می‌رود باید دارای خصوصیاتی باشد. از جمله اینکه استریل باشد، توسط پوست جذب نشود، ایجاد رنگ نکند، حاوی میکروارگانیسم‌ها نباشد، اثرات سردی، گرمی و شیمیایی نداشته باشد، بدون گاز باشد و اینکه میزان عبور صورت از درون آن زیاد باشد.

به طور کلی امواج اولتراسوند را به دو صورت به بافت منتقل می‌کنند:

* 1-  تماس مستقیم که در آن از ژل بین بافت و تراسدیوسر استفاده می‌شود.
    * 2-  درمان غیر مستقیم که معمولاً درمان زیر آب است و معمولاً برای سطوح با اشکال نامشخص نظیر انگشتان پا از آن استفاده می‌شود.

همچنین حرکتHead درمانی نیز به دو صورت است:

* 1-  روش دینامیک که در آن پروب را مرتب حرکت می‌دهیم. این روش این مزیت را دارد که باعث اتساع نقطه‌ای شریانها نمی‌شود. بافت در نقطه‌ای میدان تابش قرار می‌دهیم که شدت بسیار بالاست وHead درمانی را با حرکاتی آرام به صورت دایره یا انتقالی حرکت می‌دهیم.
    * 2-  روش استاتیک که در این روش پروب ساکن است و امواج را با شدت بالا به ناحیه مورد نظر می‌تاباند.

به نقل از وبلاگ مهندسی هسته ای  و پرتوپزشکی

خارج شده است
08 آبان 1389,ساعت 14:51:15
پاسخ #27 در:
khafan007
تشكر

تازه اول راهه
*
آفلاین آفلاین
کسی پروژه الکترونیک نداره؟

خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا

پرش به :