مبارزه با بد حجابي - * - 04 خرداد 1391,ساعت 19:10:47

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1] 2 3 4 ... 11   بالا
موضوع: مبارزه با بد حجابي  (دفعات بازدید: 12057 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
19 ارديبهشت 1386,ساعت 16:50:54
در:
sky rain
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 34

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 11
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 249
مبارزه با بد حجابي

سنگي که طاقت ضربه هاي تيشه را ندارد تنديس زيبايي نخواهد شد از زخم تيشه خسته نشو که وجودت شايسته تنديسي زيباست

=======================

با تشکر از sky rain عزیز که این تاپیک رو ایجاد کردند

sky rain عزیز متن این پست به دلیل وجود ایراد در بانک اطلاعات سایت خود به خود حذف شد

با عرض معذرت بابت پاک شدن متن

آنارایا

« آخرين ويرايش :توسط anaraya »

دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل

خارج شده است
19 ارديبهشت 1386,ساعت 21:52:03
پاسخ #1 در:
belfi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 176
-دريافت شده: 227

*
محبوبيت : 501
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 629
پاسخ : مبارزه با بد حجابي
این قبول دارم که انسان حق انتخاب داره ولی باید بدونیم که کجا داریم زندگی می کنیم .

اصلا بد حجابی رو چی تفسیر می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

تا حالا با خودتون فکر کردید آقا پسری که لباس تنگ می پوشه که تمام اندامش مشخص می شه با یه ادمی که اصلا چیزی تنش نیست هیچ فرقی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا دختر خانمی که لباس های کوتاه چه مانتو و چه شلوار می پوشه دقیقا با کسی که توی خونه ی خودش و تو اتاق خواب خودش هست هیچ فرقی نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر اینطوره که چرا می گن خیابون ، کوچه ؟ چرا نمی گم خونه ، اتاق خواب ؟ پس یه فرقی با هم دارن و ما هم باید طوری لباس بپوشیم که فرق این مکان ها با هم مشخص بشه

بد حجابی فقط برای لباس نیست بد حجابی به نظر من یعنی اینکه طوری تو خیابان و کوچه بچرخی که جلب توجه کنی .
طوری بیای بیرون از خونه که هر کس ببینتت فکر کنه خیابونو با خونت اشتباه گرفتی .

اگر قراره مانتو انقدر کوتاه باشه پس چرا میریم اصلا مانتو می خریم یه تیشرت یا یک پیراهن که بلند تر از مانتو هستش ارزونترم هست نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا اگر قراره یه تیشرت تنگ استفاده بشه که وقتی خم می شن تمام بدنشون مشخص بشه چرا اصلا بدون لباس نمی چرخند که پول الکی تو جوب نریزن . چون لباسای که اونا می پوشن هیچ فرقی با نپوشیدنشون نداره  Shocked

چه پسرا و چه دخترا باید طوری از منزل بیان بیرون که بدونن چشمی از تعجب بهشون خیره نشده و نخواهد شد.

در هر صورت انسان مختاره و می تونه انتخاب کنه ولی این انتخاب برای اینه که بهترین رو انتخاب کنه نه اینکه بگرده یه چیزی رو پیدا کنه که باعث تعجب دیگران بشه .

حتی آرایش برای دختر خانم ها به نظر من اصلا بد نیست ولی اون دختری که طوری خودشو درست می کنه که انگار می خواد یه عروسی بره و با اون صورت آرایش کرده دوره میوفته تو خیابونها تا ویترینهای مغازه ها رو چک کنه اصلا صحنه ی جالبی نیست و فقط باعث این می شه که هزاران چشم دست از کاره خودشون بکشن و دنبال اون صورت برن .

حالا خودتون فکر کنید که مبارزه با بد حجابی خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته نه به شیوه ای که الان پیش گرفته شده .

« آخرين ويرايش :توسط belfi »

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی

خارج شده است
19 ارديبهشت 1386,ساعت 23:37:53
پاسخ #2 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر
-اهدا شده: 1144
-دريافت شده: 980

*
محبوبيت : 1045
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1965
من با بیشتر نظرات بلفی موافقم
واقعا چرا ما باید طوری بیایم از خونه بیرون که این تصویر در ذهن ها بیاد که چیزی نپوشیدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درضمن کی گفته که فقط در کشور ما هستش که دختران و پسران آزادی ندارند؟؟؟؟؟؟؟
مگه بارها و بارها با خانم هایی که در دانشگاه ها و مدارس خارج از کشور حجابشونو رعایت می کردن برخورد نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتی اونها رو به دلیل داشتن حجاب که مغایر با کشورشون میدیدنشون از دانشگاه و مدرسه اخراج کردن .
پس همه  جای دنیا وقتی چیزی مغایر با اصولشون باشه باهاش برخورد می کنن

تو هیچ کجایی دنیا آزادی کامل نیست و اصلا شما آزادی رو در چی می بینید؟

آزادی این نیست که هر طور دوست داری بتونی از منزلتون بیاید بیرون
کشور های غیر مسلمان که مخالف حجاب هستن سعی بر این دارن که کسی در کشورشون با حجاب نباشه
و ما مسلمان هستیم و طبق دینمون باید حجاب رو رعایت کنیم

در ضمن به نظر من اینکه می گن حق انتخاب رو از ما گرفتن هیچ درست نیست
هیچ وقت به ما نگفتن چی بپوشیم
تا حالا شده مجبورمون کنند که دخترا باید حتما چادر سرشون کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نشده  ولی فقط گفتن طوری در خیابونها بیاین که حجاب رعایت کرده باشید

چه دخترش و چه پسرش باید با وضعی بیان بیرون که مغایر جامعه نباشه
چون در این صورت طبق قوانین کل دنیا با مغایرت ها مقابله می شه

این یه قانون جهانیه که مسائلی که جامعه رو دچار اختلال می کنه باید باهاشون برخورد بشه

به نظر من مبارزه با بد حجابی خیلی هم خوبه فقط چیزی که مهمه و قابل بحث هم هستش

روش مقابله با این معزل اجتماعی هستش

بهتر به جای اینکه بگیم چرا مبارزه می شه با بد حجابی ؟ بگیم چطور باهاش مبارزه کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خوشحال می شم همه ی دوستان نظرشونو در این رابطه بگن

واقعا چطور باید با این گونه مسائل برخورد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان ساده دلیم همتون رو دوست دارم

درون اتفاق درد ، میان شهر بی پیکر

سکانس آخر شعرم ، منم بی تو که میمیرم

خارج شده است
20 ارديبهشت 1386,ساعت 19:59:14
پاسخ #3 در:
sky rain
تشكر
-دريافت شده: 34

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 11
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 249
سلام من هم با این نظرها موافقم ولی وقتی اکثر مانتو فروشیها از این نوع مانتوها تنه مانکناشون میکنن و خود من به شخصه باید خیلی بگردم تا مانتوی که هم دوست داشته باشم هم با عرفه خانوادم جور در اد بخرم ولی تا دلتون بخواد مغازها پر بود از این مانتوها که الان با پوشیدنش با شما بر خورد  میکنن
من منظورم از پیش اوردن این بحث اینه که امثاله من و اکثر کسانی که از این پوشش استفاده میکردن (البته استثنا هم داره) تقصیری نداشته و ندارن
ماتو فروشیها هر مدلی را رواج بدن مردم هم از همونها استفاده میکنن
حالا هم همونهای که رواج دادنرو منفور میکنن  Smiley

دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل

خارج شده است
21 ارديبهشت 1386,ساعت 03:06:04
پاسخ #4 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1749
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1962
www.ANARAYA.com
سلام به همگي

اينطور كه معلومه بحث داره دخترونه (يا زنونه) ميشه  Wink پس با اجازه خانوماي "ساده دل" (اسم فروم- گفتم كه يه موقع ذوق زده نشين ، فكر كنيد با شما هستم  Wink )  بحث رو پسرونش هم مي كنم

من هم با اكثر نظرات بلفي و ممول موافقم 

به نظر من هر دو كار  - يعني جلوگيري از توليد مانتو ها و كلا لباسهاي مردونه و زنونه كه ايراد دارند و مبارزه با بد حجابي -  بايد انجام بشه.

چون كسي كه بخواد با وضع ناجور بگرده ، در هر صورت همون وضع خودش رو داره اما يه ذره هم توليد اين جور لباسها تاثير داره (در كل بيشتر ايراد از خوده آدمي هست كه وضعش ناجوره )

كساني كه با اونا برخورد ميشه نمونه هاش رو خيلي جاها از جمله تلويزيون ديديم ، (قصد توهين به كسي رو ندارم) ولي اونايي رو كه من ديدم باهاشون برخورد ميشه بيشتر علاقه به نپوشيدن لباس دارن به همين دليل هم با اونا مبارزه ميشه.

خلاصه من كه زياد وارد نيستم ولي تا جايي كه من ميدونم جوينده يابندست (از جمله جوينده لباس مناسب)   Cheesy Grin

« آخرين ويرايش :توسط anaraya »

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

خارج شده است
21 ارديبهشت 1386,ساعت 03:29:32
پاسخ #5 در:
bahar
تشكر
-دريافت شده: 10

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 18
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 98
سلام
منم که تازه واردم با اجازه یه جواب کوتاهی بدم Cheesy
خوب بحث پوشش دخترو پسر نداره . اینایی که با این پوشش وارد محیط جامعه میشن شاید برای خودشوندلیل
داشته باشن
یکی برای اینکه بخواد بیشتر به چشم بیاد/ یکی هم از اون نوع پوشش خوشش میاد / ....ولی هر کشور و هر جامعه کوچیک یا بزرگی
 برای خودش قانون داره و یک تعاریفی . خوب کشور ما هم برای پوشش قانونی داره .
ماشاءالله belfi / memol / جنابanaray تقریبا همه چیو گفتن  . منم برخورد کردن با اینجور مسائلو قبول دارم (چه فروشنده چه مصرف کننده
 چه تولید کننده حتی میگم دیر جنبیدن ولی روش هم خیلی مهمه (خیلی)

خارج شده است
25 ارديبهشت 1386,ساعت 18:25:50
پاسخ #6 در:
منصور
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 473
-دريافت شده: 300

*
محبوبيت : 329
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 801
"" بهترین روزها را برایتان آرزومندم ""
سلام دوستان  Tongue
منم گفتم بيام نظر خودمو بدم برم كه خيلي كار دارم  Roll Eyes

منم موافق بعضي از حرفهاي شما دوستان گلم هستم  Embarrassed ( لوس نشينا  Grin)
 اگه هرچي هم لباساي ناجور و در بو داغون پاره پوره ( كه معلوم نيست باقي پارچه هاشو چيكار كردن و ندوختن به باقي لباس)زياد شده و به قول خود طراح هاي مدل لباس و فروشنده ها اگه اينجور نباشه نمي خرن ،  و ميان خودشون تو ايران توليد مي كنن به اسم از خارج اومده و مدل خارجيه رو ميزارن روش و اين پسرا و دختراي ساده لو باور مي كنن و مي خرن ، تو بازار ريخته باشه و حتي ارزون هم باسه كه نيست  Shocked ما بچه هاي ايروني هم پسرا هم دخترا ( به قول anaraya) با يكم گشت  و گذار ( كه مخصوصا اين خانوماي محترم و دختراي دم بخت دوست دارن  Grin ) و يكم جوست و جو ، با نخريدن اين مداي روز دربوداغوني كه تو بازار ريخته ئ خريد يك لباس پوشيده مناسب ( حالا نمي خواد خودتو خفه كني با پوشش زياد از حد )
 «دخترا : اونايي كه چادرين كه يك چادر مناسب و ضخيم اوناي كه مانتويين يه مانتو بلند و گشاد ( نه به حدي كه بيفتي توش ) تا نرسيده به مچ پاشون با آستينايي كه تا مچ دستشونو بپوشونه رو پسند كنن به رنگ مورد علاقه شون ( كه تازه اون رنگم تو ذوق يا همون تو چشم نزنه )بخرن
و پسرا با موهاي  مرتب و اصلاح شده  ( راست ميگن كه حضرت محمد (ص) گيسهاي بلندي داشتن كه ميبافتن درسته،  از اونايي كه ميپرسي چرا موهاتو بلند گذاشتي ميگه سنت پيغمبره ( آقا جان اگه اين سنت پيغمبره سنت پيغمبر خيلي چيزاي ديگه هم هست برو همون نمازتو درست بخون چون سنت پيغمبر رو درست ادا كني بعدشم اين كه اون زمون چون همه موهاشون بلند بوده حالا دليلشو حدس ميزنم به خاطر اين بوده كه سوار بر اسب تو گرما همون موي بلند باعث نرسيدن آفتاب به مغز ميشده و كباب مغز نميشدن ، اما حالا كه ديگه اسب سوار نميشيم كه آفتاب بخوره تو سرمون  Smiley مخصوصا اين هواي آلوده كه نميزاره آفتاب بخوره تو سرمون تا لااقل بنه داشته باشيم   ) ،لباس مرتب نچسبيده  Smiley Wink ( ميدونم هيكلي شدي چون رفتي باشگاه ، ميخواي پز ماهيچه هاتو بدي ، لازم نكرده برو فكر بعد باش كه اين ماهيچه ها وبال گردنت ميشه  Grin با اينكه خودمم ميرم باشگاه  Cheesy ) خيلي هم خواستي واهيچه هاتو به رخ همه بكشي برو يه آسين كوتاه بر كن و لي نه دم كتفت باشه لا اقل تا آرنجت آسين داشته باشه ، اين همه خياطي اگه لباس گشاد گيرت نيومد برو بده خياط اندازه برات بدوزه ( قابل توجه دخترا هم هست اين نكته ) ، شلوار مناسبي كه اندام نما نباشه ( اينو هم ميتوني بدي خياطي ) اينايي كه گفتم   جهت راهنمايي شرعي بود »

اما
اما اصل مطلب اينه كه حالا كه دارن جلو بد حجابي رو ميگيرن و هي گير سه پيچ ميدن به اين دخترا فقط ( كه خوب كاري ميكنن ) بيانو يه كار ديگه هم بكنن تا اين دخترا هم ببينن صفا كنن  Cheesy Grin
واقعا اگه كرش كنيم ، ميفهميم اگه يه مردي غيرت داشته باشه به هيچ وجه نمي زاره زن و دخترش با اين تريپ و پوشش برن تو خيابون مگه( به قول  بلفي )خيابون خونشونه يا اتاق خلوتگاهشونه ؛ اين بر ميگرده به غيرت مردونگي كه متآسفانه تو جامعه حالا ما كمرنگ داره ميشه ، بايد كسايي كه جلو اين دخترا رو مي گيرن و ميگن سر و وضعشونو درست كنن به كسايي ميرسن كه با شوهر يا برادر يا هر كي كه باهاشونه گير بدن و غيرتشونو ياد آوري كنن بهشون يا حتي اونا رو بندازن زندون تا خونوادش آدم شن ، كه اينجا قانون واسه زن و مرد فرقي نمي كنه اگه با زنت يا دخترت بودي كه بد حجاب ميچرخيده و به خيالتم نيست كه اينجوريه حتما خودت خوشت مياد پس باعب فساد و فخشا هستي و اينم حكم براي دادگاه ( خوب گفتم Grin )  تا ادب بشن و غيرتشون يادشون بياد .

حالا نظرتون در مورد گير دادن به مردايي كه ميزارن زنا و دختراشون اينجوري بيان تو خيابون چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟

روش فكر كنين  Tongue
(((( آخ ديرم شد اي داد بيداد  Cry))))

به زودی نصب می گردد
شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

خارج شده است
26 ارديبهشت 1386,ساعت 06:26:02
پاسخ #7 در:
قمارباز
تشكر
-دريافت شده: 36

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 7
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 223
آس دلم دست تو بود و من به امید رفع کتی بودم
بحث جالبیه

ما فقط یادگرفتیم که اطراف خودمونو ببینیم و نظر بدیم آیا تا به حال به خودمون فکر کردیم؟؟؟؟؟؟؟

من با نظر آقا منصور موافقم واقعا اون آقایونی که اجازه میدهند ناموسشون با اون وضع بیاد بیرون غیرت دارند؟؟؟؟؟؟؟

شاید از بس خودشون رو غرق این دنیا کردن که غافلند که بابا ببین دخترت خواهرت مادرت حتی برادرت پسرت چطور از خونه می ره بیرون

به نظر من اول باید اون لباسهارو جمع کنند بعد برن سراغ آدما چون اگه لباسا نباشند که کسی پیدا نمی کنه تا بپوشه  Embarrassed

درضمن یه خورده به جای اینکه مغازه های لوکس رو زیرو رو کنید بیایین این مغازه های کوچولو و کم مشتری رو ببینید حتما لباس مورد پسندتونو پیدا می کنید  8)

« آخرين ويرايش :توسط قمارباز »

خنک آن قمــــــــــار بـازی که بباخت هر چه بودش

و نبود هیچـش الا هوس قمــــــــــــار دیگر

خارج شده است
08 خرداد 1386,ساعت 22:00:23
پاسخ #8 در:
belfi
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین
بچه ها چند روز پیش یه عکسهایی تو نت دیدم که اعصابمو خیلی خورد کرد

هنوزم مبارزه با بد حجابی رو قبول دارم ولی اون عکسا بدجور روم تاثیر گذاشت

یک دختری رو تا جا داشت کتک زده بودن

به هرکی می گفتم می گفت حتما جواب سوالی کرده یا بد حرف زده فحش داده اینام زدنش

ولی می خوام بدونم آیا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هرچقدرم ناجور تو خیابون بیان
درسته به قصد کش یه مرد یه دخترو بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من نامردیه
اگه پرو بازی هم در آورده باید بگیرن زود ببرنش نه اینکه انقدر بزنن که صورتش پر خون بشه

محجبه شدن با زور چماق و کتک همینه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  Lips Sealed

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی

خارج شده است
25 خرداد 1386,ساعت 18:06:12
پاسخ #9 در:
yaredabestani
تشكر
-دريافت شده: 0

تازه وارد
*
محبوبيت : 0
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1
سلام

هر چند ممکن است با نوشته هایم موافق نباشید و شاید هزار تا وصله  ناجور هم به من بچسبانید ولی اصل زیر بار ظلم نرفتن که از جدم امام حسین علیه السلام به ارث بردم تا حالا باعث شده طرز پوششم رو تغییر ندم هر چند بارها تاوانش را هم پس داده ام ولی مطمئنم ظلم هیچ وقت پابرجا نیست

ما بانوان ایرانی همه با مانتو و پوشیده برون می رویم آیا کسی از شما دختری را در جامعه دیده که جایی از بدنش لخت باشد؟
اگر کسانی هستند که اینقدر سست و بی ایمانند که با دیدن یک زن پوشیده تحریک میشوند باید آنها را درمان کرد
مگر من برادر مجرد ندارم چطور او اینقدر پاک است که از دیدن یک زن زیر لباس تحریک نمیشود او چون خودش پاک است وقتی می بیند من مانتو های مد روز می پوشم ایراد نمیگیرد و در عین حال  اینقدر  هم با غیرت است که اگر کسی در خیابان من را اذیت کند قیامت را به یاد اون ادم پست می آورد

امیدوارم که خداوند به همه  اینقدر ایمان دهد تا به  سادگی اسیر وسوسه های شیطانی نشوند چرا که توشه سفر آخرت ایمان و عمل صالح است نه ظاهر سازی و کسانی که با دیدن یک زن زیر لباس تحریک میشود خدا به دادشان برسد و همیشه برای من سوال بوده این افراد سست در خانه شان خود را چگونه کنترل میکنند چون انجا که از حجاب خبری نیست

خارج شده است
15 دي 1386,ساعت 16:38:01
پاسخ #10 در:
فرنوش
تشكر
-اهدا شده: 10
-دريافت شده: 38

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 63
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 197
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
سلام

دیروز باید از مترو استفاده می کردم خیلی هم عجله داشتم  $23

با سرعت داشتم می رفتم که یه صدایی خیلی نزدیک صدا زد خانم یک لحظه صبر کنید

دور رو برم رو نگاه کردم دیدیم یک آقای پلیس مهربون  o08 ( منظورم از مهربون همون با ادبه )  $01

اومد جلوم گفت خانم لطفا شلوارتون رو روی چکمتون بکشید  $02

کلی جا خورده بودم  $02

شنیده بودم گیر می دن ولی باور نکرده بودم  $23

بماند با چه زحمتی این کا رو انجام دادم تا گذاشتن برم  o03

وقتی خواستم برم دلیل این که گیر می دن رو پرسیدم

گفتن وجه ی غربی داره  $02 $02 $02 $02 $02 $02 $02 $02

حالا من موندم اینا می خوان با بد حجابی مقابله کنند یا با وجه ی غربی

این همه قیافه های ناجور طرز پوشش ناجور تو خیابون اومدن به چکمه گیر دادن  $18

در اين باغ پر از عشق پاييز است

خارج شده است
16 دي 1386,ساعت 05:28:19
پاسخ #11 در:
Ramin2
تشكر
-اهدا شده: 16
-دريافت شده: 42

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 142
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 144
باز باید احساس را در خود کشت!
خوشم می‌آد از خودم چون اغلب ساز مخالف می‌زنم. $23
اصلا این بحث رو نباید از نگاه جامعه‌شناسی بررسی کرد. مبارزه با بدحجابی بخاطر دین اسلام هست نه چیز دیگری.
یک سری افراد به حجاب اعتقاد دارند یک سری دیگه نه. فعلا اون عده که ندارند زیر بار ظلم هستند.
من مسلمان نیستم و می‌خوام آزاد باشم تو خیابون هر طور که دوست دارم لباس بپوشم. این‌ها دوست ندارن ما رو اینطوری ببینند یک شهر رو آزاد کنند برای ما.
درضمن توی دانشگاه ما با این که مختلط نیست دخترها مجبورند که چادر سر کنند.

لطفا در نوشتن مطالب خود احترام به دیگران را رعایت کنید.

پست شما به دلیل رعایت نکردن مقررات ویرایش شد.

توی ویرونه دل من هر چی که ساختی غنیمته!

خارج شده است
16 دي 1386,ساعت 16:50:02
پاسخ #12 در:
belfi
مدیر سابق
تشكر

*
آفلاین آفلاین

دوست عزیزم فرنوش گل اگه منظورت از چکمه چیه ؟ (چکمه های بلند که تا زانو میاد یا چکمه های کوچیک؟)

خوشم می‌آد از خودم چون اغلب ساز مخالف می‌زنم. $23
اصلا این بحث رو نباید از نگاه جامعه‌شناسی بررسی کرد. مبارزه با بدحجابی بخاطر دین اسلام هست نه چیز دیگری.
یک سری افراد به حجاب اعتقاد دارند یک سری دیگه نه. فعلا اون عده که ندارند زیر بار ظلم هستند.
من مسلمان نیستم و می‌خوام آزاد باشم تو خیابون هر طور که دوست دارم لباس بپوشم. این‌ها دوست ندارن ما رو اینطوری ببینند یک شهر رو آزاد کنند برای ما.
درضمن توی دانشگاه ما با این که مختلط نیست دخترها مجبورند که چادر سر کنند.

سلام

آقای رامین2 به تالار گفتمان ساده دل خوش اومدید

دین مقدس اسلام چیزی که به ضرر جامعه باشه قبول نداره و بسته به موردش مکروه یا حرام اعلام میکنه
بدحجابی باعث اتفاق افتادن خیلی از مسائل در جامعه شده و اگه با اون مبارزه نشه باعث اتفاق های بزرگتری هم میشه (ترجیح میدم بیشتر از این در این مورد توضیح ندم چون میدونم که هر کسی چشمش رو خوب باز کنه واضح میبینه که چه اتفاقهایی با رواج بدحجابی خواهد افتاد)

آقا رامین چند تا سوال داشتم اگه دوست داشتی جواب بده

دین شما چیه؟ (البته اگه دوست داری جواب بده)

افرادی که واقعا (باطنا) به حجاب اعتقاد ندارن چند درصد جمعیت ایران رو تشکیل میدن؟

چند درصد از اون عده که به حجاب اعتقاد ندارن راضی هستن که خواهر و مادر خودشون هم توی جامعه بی حجاب باشن؟ (البته حجاب مخصوص آقایون هم هست ولی خوب اینجا بحث حجاب خانومهاست)

اینکه تو هر جور بخوای توی جامعه لباس بپوشی به نظرت درسته؟ اگه طرز لباس پوشیدنت بد باشه باعث بی احترامی به دیگران نمیشه؟

این سوال رو اگه میشه کامل جواب بده     تعریفت از آزادی - حجاب - ظلم  چیه؟

امیدوارم به سوالاتم جوابهای کاملی بدی و اگه من اشتباه میکنم من رو از اشتباهم آگاه کنی

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی

خارج شده است
16 دي 1386,ساعت 22:11:46
پاسخ #13 در:
Ramin2
تشكر
-اهدا شده: 16
-دريافت شده: 42

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 142
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 144
باز باید احساس را در خود کشت!
من 2 سال پیش از اسلام خارج شدم، درحالی که درجامعه اسلامی بزرگ شدم. هم‌اکنون طرفدار تجربه‌گرایی هستم.
نمی‌دونم باید آمار بگیریم ببینیم ولی هستند حالا چه فرقی می‌کنه؟ تازه بعضی‌ها منظورشون از حجاب یک چیز دیگست نه پوشش موی سر.
حالا چرا بحث رو ناموسیش می‌کنی؟ این حرف رو برای کسانی می‌زنند که تا چند متر اونورترشون رو نمی‌بینند. همه مردم جای خواهر و برادر من. نه اصلا جای خود من. ما که بد کسی رو نمی‌خواهیم که حتما باید خواهر واقعی ما باشه تا به فکر عاقبت به خیریش باشیم؟
بستگی به دید جامعه داره. نه چه بی‌احترامی‌ای؟
حوصله تعریف کردن ندارم باشه برای بعد.

توی ویرونه دل من هر چی که ساختی غنیمته!

خارج شده است
17 دي 1386,ساعت 14:46:29
پاسخ #14 در:
AK
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 5
-دريافت شده: 11

*
محبوبيت : 43
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1094
www.anaraya.com
جسارت بنده رو ببخشيد كه وارد بحثتون ميشم .

در مورد گفته خانوم belfi بايد بگم كه ايشون درست ميگن كه ( اگر كسي موافق آزادي پوشش زن هست بايد موافق آزادي

خانواده ي خودشم باشه وغيرتي نشه) با بقيه گفته هاشونم كمي موافقم

در مورد گفته خانوم فرنوش ، اگه شما فكر مي كنيد كه پوشيدن هر جور كفشي با هر مدلي و هر شكل و شمايلي اشكال نداره

و به خودتون اجازه همچين كاري رو ميدين (من نميدونم اشكال داره يا نداره ، ولي) بقيه هم به خودشون اجازه ميدن كه

هر جور دوست دارن لباس بپوشن . (البته من قبول دارم كه به كساني كه بايد گير نميدن ولي بقيه هم بايد رعايت كنن)

در مورد گفته آقا Ramin 2 ، مبازه براي بد حجابي به خاطر خود انسان هاست نه بخاطر دين شما اگر دوست دارين هر جور كه

ميخواين تو شهر و خيابون بگردين دليل نميشه كه عواقبشو بقيه مردم تحمل كنن ، اگر بخوان جلوي اين پوشش هاي

نامناسب رو نگيرن خيلي از خانوم هايي كه مي خوان حجابشون رو حفظ كنن ناخواسته گرفتار اين معضل ميشن ، خدمونو

گول نزنيم الان فرهنگ و شعور ما اينقدر پاييين اومده كه كه بخودمون اجازه ميديم به هر كسي كه دوست داريم گير بديم ،

متلك بندازيم ،هر رفتار قبيحي كه ميپسنديم رو انجام بديم (خودتون ميدونيد چه جور رفتارهايي) ديگه نگاه نميكنيم طرف چه

جور آدميه ، حجاب داره نداره ، يا به زن ، بچه ، خواهر و مادر مردم .

اگر قبول نداري ميتوني يه كم حوادث روزنامه يا تلويزيون يا اصلاً از اطرافيان بپرسي كه چه تعداد انسان بيگناه ناخواسته

وبدون ميل و رغبت گرفتار هوس يه عده افراد پست و آشغال ميشن.

مطمئناً رفتار اين جور آدم هاي پست (كه حيف اسم آدم روشون بزاريم) از ديدن تصاوير مبتذل و ديدن خانوم هايي كه

پوشش نا مناسب و تحريك كننده اي دارن شكل ميگيره .

داشتن حجاب نتنها باعث آرامش خودمون ميشه بلكه براي انسان هاي ديگه هم موجب آسايش و آرامشه .

اگر بخواهى و تلاش كنى مطمئن باش بهش ميرسى

خارج شده است
صفحه: [1] 2 3 4 ... 11   بالا

پرش به :