مبارزه با بد حجابي - * - 04 خرداد 1391,ساعت 19:11:31

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 11   بالا
موضوع: مبارزه با بد حجابي  (دفعات بازدید: 12057 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.
17 دي 1386,ساعت 18:25:59
پاسخ #15 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر
-اهدا شده: 1749
-دريافت شده: 1272

*
محبوبيت : 981
آنلاین آنلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1962
www.ANARAYA.com
پاسخ : مبارزه با بد حجابي

سلام به همگی

پستهایی که توی این تاپیک زده شده بود به جز چند پست اول رو دقیق نخونده بودم (این تاپیک مربوط به زمانی میشه که من خیلی کم به فروم سر میزدم و زیاد نمیتونستم توی فروم بچرخم)

حالا به همه پیشنهاد میکنم از اول پستهای دوستان رو به دقت بخونن و بیشتر فکر کنن ، به نظرم دوستانمون حرفهای قشنگ و جالبی در این مورد گفتند

البته بازم لازمه که هر کسی از کوچیک تا بزرگ نظرش رو مطرح کنه تا با نظرهای مختلف بتونیم نتیجه بهتری بگیریم ( البته در صورتی بخوایم نتیجه بهتری بگیریم )

ولی می خوام بدونم آیا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هرچقدرم ناجور تو خیابون بیان
درسته به قصد کش یه مرد یه دخترو بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من نامردیه
اگه پرو بازی هم در آورده باید بگیرن زود ببرنش نه اینکه انقدر بزنن که صورتش پر خون بشه

محجبه شدن با زور چماق و کتک همینه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  Lips Sealed

شما که اینقدر قشنگ جواب رامین رو دادین و قبل از اینکه بدونید چکمه فرنوش خانوم بلند بوده یا کوتاه نظری در مورد عمل مامور پلیس ندادید

چطور اینجا همچین سوالایی براتون پیش اومده؟

حالا من نسبت به اون صحنه ای که میگید سوال مطرح میکنم :

آیا پلیس از دفعه اول به اون دختر خانوم هجوم آورده؟

آیا پلیس دفعه اول مودبانه اون دختر خانوم تذکر نداده؟

هدف اون دختر خانوم از اینکه با اون وضع اومده توی جامعه چی بوده؟

آیا دختر یا زنی (پسر یا مردی) که با وضع ناجور بیاد توی خیابون و پلیس به اون تذکر بده و با پلیس بد حرف بزنه و با پلیس درگیر بشه ، فرده سالمیه؟

( با توجه به اینکه بد حرف زدن و درگیری با پلیس خودش یک جسارت و بی حیایی زیادی رو میخواد )

آیا میشه با چنین کسی مثل یک انسان سالم برخورد کرد؟

آیا پلیس خواسته که با اون شخص مثل یه جانی رفتار کنه؟

آیا شما تا به حال دختر یا زن (پسر یا مرد) از نوع جانی و روانی (ولی ظاهرا سالم) دیدید؟

آیا وقتی شروع به جمع آوری پسر یا مردهای جانی و روانی (ارازل و اوباش) کردند و با اونا ناجور برخورد شد کسی اعتراض کرد؟ (به جز عده خیلی کمی که در برابر موافقها اصلا به چشم نمیان)

آیا دختر یا زنهایی رو دیدید که مثل همین پسر و مردهای ارازل و اوباش هستن و یا دوست دارن باشن؟

آیا .............

خیلی از این پستتون تعجب کردم ، شما طوری صحبت کردید که انگار مطمئنید اون دختر خانوم شخصی سالم و دختری با خانواده بوده   $19 $02 $08

o94      o94      o94      o94      o94      o94      o94

خارج شده است
17 دي 1386,ساعت 20:52:14
پاسخ #16 در:
Ramin2
تشكر
-اهدا شده: 16
-دريافت شده: 42

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 142
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 144
باز باید احساس را در خود کشت!

مطمئناً رفتار اين جور آدم هاي پست (كه حيف اسم آدم روشون بزاريم) از ديدن تصاوير مبتذل و ديدن خانوم هايي كه

پوشش نا مناسب و تحريك كننده اي دارن شكل ميگيره .

از کجا مطمئنی که این رفتار بخاطر بدحجابیه؟

حالا می‌شه بپرسم چرا قم که حجاب توش بیشتر از شهرهای دیگه رعایت می‌شه فاسدترین شهر ایرانه؟
قمی‌ها در سطح غیرتحصیل‌کرده و مذهبی تماما هم‌جنس باز هستند. بدون تردید.
امیال انسان باید برطرف بشند نه اینکه جلوشون گرفته بشه!
حالا بیشتر راجع به آثار اجتماعیش صحبت نکنم بهتره شاید درست نباشه تو یک مکان عمومی این حرف‌ها زده بشه.  o07

توی ویرونه دل من هر چی که ساختی غنیمته!

خارج شده است
17 دي 1386,ساعت 20:54:54
پاسخ #17 در:
belfi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 176
-دريافت شده: 227

*
محبوبيت : 501
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 629
1 من 2 سال پیش از اسلام خارج شدم، درحالی که درجامعه اسلامی بزرگ شدم. هم‌اکنون طرفدار تجربه‌گرایی هستم.
2نمی‌دونم باید آمار بگیریم ببینیم ولی هستند حالا چه فرقی می‌کنه؟ تازه بعضی‌ها منظورشون از حجاب یک چیز دیگست نه پوشش موی سر.
3حالا چرا بحث رو ناموسیش می‌کنی؟ این حرف رو برای کسانی می‌زنند که تا چند متر اونورترشون رو نمی‌بینند. همه مردم جای خواهر و برادر من. نه اصلا جای خود من. ما که بد کسی رو نمی‌خواهیم که حتما باید خواهر واقعی ما باشه تا به فکر عاقبت به خیریش باشیم؟
4بستگی به دید جامعه داره. نه چه بی‌احترامی‌ای؟
5حوصله تعریف کردن ندارم باشه برای بعد.

1خیلی دوست دارم در این مورد بیشتر بدونم ولی حیف که موضوع این تاپیک چیزه دیگه ایه

2توی این بحث فکر نمیکنم منظور از حجاب فقط موی سر باشه ولی پوشیدن موی سر هم جزوی از حجابه و در ضمن حجاب همه جا یک معنی درست داره و فقط در مورد زن استفاده نمیشه در مورد مرد هم حجاب مطرح میشه
آقا رامین2 خیلی دوست داشتم دوستان دیگه هم پست شما رو قبل از ویرایش میدیدن و بعد قضاوت میکردن

3من ناموسیش نکردم و ناموسی هست   شما متوجه نیستید که در مورد ناموس خودتون و مملکتمون صحبت میکنید -اگه نوشته هام تند و زنندست من رو ببخشید  من قصد توهین به هیچ کس رو ندارم به خصوص آقا رامین2 - متاسفانه الان اینطوری شده که آدما بزور به خیر عاقبت به خیر شدن خونوادشون هستن و نه بیشتر از این

4در این مورد آقای AK کامل و درست جوابتون رو دادن فقط همین قدر بگم که قوانین و اعتقادات یک جامعه رو نادیده گرفتن خودش یه بی احترامی هست و ....(باقی رو هم که AK ی عزیز توضیح دادن)

5از پست اولتون که تو این تاپیک زدید معلوم بود که زیاد وقت و حوصله برای فکر کردن در مورد نوشته هاتون نذاشتین

انسان اگه به نظرات خودش احترام نذاره مطمئنا دیگران هم به نظرات اون احترام نمیذارن

آنارایای عزیز همزمان با نوشتن من شما پست زدید به همین خاطر من هنوز با دقت پستتون رو نخوندم

با اجازه توی پست بعدی جوابتون رو میدم

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی

خارج شده است
17 دي 1386,ساعت 21:53:02
پاسخ #18 در:
فرنوش
تشكر
-اهدا شده: 10
-دريافت شده: 38

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 63
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 197
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
سلام دوستان

دوست عزیزم فرنوش گل اگه منظورت از چکمه چیه ؟ (چکمه های بلند که تا زانو میاد یا چکمه های کوچیک؟)

بلفی جان چکمه های من بلنده  و تا زانوم هست

در مورد گفته خانوم فرنوش ، اگه شما فكر مي كنيد كه پوشيدن هر جور كفشي با هر مدلي و هر شكل و شمايلي اشكال نداره

و به خودتون اجازه همچين كاري رو ميدين (من نميدونم اشكال داره يا نداره ، ولي) بقيه هم به خودشون اجازه ميدن كه

هر جور دوست دارن لباس بپوشن . (البته من قبول دارم كه به كساني كه بايد گير نميدن ولي بقيه هم بايد رعايت كنن)

آقای AK فکر کنم تصوری که از من برای شما پیش اومده اینه که من الان با مانتو کوتاه و موهای رنگ کرده و روسری که سرم نکنم سنگین ترم و قیافه ای که اگه یک روز آرایش نکنه قیافش رو نمی شه نگاه کرد هست

من همیشه مقنعه سرم می کنم و موهام یک مقدار کم بیرونه و مانتو هام تا حالا نشده از زانوم بالاتر باشه
فقط زمستونا به خاطر سرما چکمه های بلند می پوشم و همیشه هم چکمه هام تا زانوم و همینطور تنگ نیست که به پام چسبیده باشه . ( این توضیحات رو می دونم جاش اینجا نبود ولی از اینکه کسی به خواد در مورد من فکر اشتباه بکنه اعصابم خورد می شه )

درضمن من با مبارزه با بد حجابی موافقم چون دیگه دختر و پسر شورشو در آوردن

یه خورده به فرهنگ خودمونم برگردیم و نگاه کنیم بد نیست.

در اين باغ پر از عشق پاييز است

خارج شده است
17 دي 1386,ساعت 21:57:45
پاسخ #19 در:
Ramin2
تشكر
-اهدا شده: 16
-دريافت شده: 42

تازه اول راهه
*
محبوبيت : 142
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 144
باز باید احساس را در خود کشت!
خودتون پست رو ویرایش می‌کنید بعد می‌گید کاش دوستان بدون ویرایشش رو می‌دیدند!  $15

شاید پست دوم رفع تکلیف بوده ولی پست اول رو همین طوری نزدم.

توی ویرونه دل من هر چی که ساختی غنیمته!

خارج شده است
18 دي 1386,ساعت 14:39:35
پاسخ #20 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 118
-دريافت شده: 165

*
محبوبيت : 380
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 467
گفتنی ها رو دوستان گفتند     $07

من قمی نیستم اما از دست رامین عصبانی هستم  o13 $22 o13 $22 o13 $22 o13 $22

'' حالا می‌شه بپرسم چرا قم که حجاب توش بیشتر از شهرهای دیگه رعایت می‌شه فاسدترین شهر ایرانه؟
قمی‌ها در سطح غیرتحصیل‌کرده و مذهبی تماما هم‌جنس باز هستند. بدون تردید.  ''   
از کجا اینقدر مطمئنی ؟؟؟؟
حیف که جلو دستم نیستی اگه بودی  اینقدر میزدمت تا حرفتو پس بگیری    o11 o11 o11 o11 o13 $22
حیف ...

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم
نمی دانی ...
بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم .

خارج شده است
18 دي 1386,ساعت 20:22:03
پاسخ #21 در:
belfi
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 176
-دريافت شده: 227

*
محبوبيت : 501
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 629
آقای آنارایا شرمنده که دیر جوابتون رو میدم

آیا های شما درست و هزاران آیا دیگه

ولی برای مثال یک بچه وقتی بهش می گن ( حتی با مهربونی ) که این کارو نکن اون کارو بکن مثلا دست

به کیف مامانت نزن

اگر دفعه اول دوم سوم گوش نکرد دفعه های بعد بزنیم تو گوشش

مطمئن باشید اون بچه دفعه ی بعد جلوی چشم شما دیگه اون کارو نمی کنه

چون دردی که اون دفعه تجربه کرده رو یادشه و تازه نسبت به بزرگترا هم حس خوبی نداره

ولی حتما در خفا دوباره دست به اون کیف می زنه و زیرو روش می کنه

چرا؟

یه دلیل خیلی واضح

چون دلیل اینکه چرا دست نزنه رو نمی دونه و نمی فهمه

حالا تو جامعه یک دختری که هنوز نمی دونه حجاب چیه برای چیه ارزشش چیه

و از چه چیزهایی اون دختر رو حفظ می کنه شما بیا وایسا 100 بار با مهربونی بهش بگو دفعه ی 101 بار بزن

تو گوشش صورتشو پر خون کن

بازم حالیش نمی شه چرا می گن حجاب

و فقط یه حس بدی نسبت به پلیس پیدا می کنه و هر جا پلیس می بینه خودشو جم و جور می کنه تا خطر رد

می شه همون وضع ناجور خودش

و این کتک زدن و صورت پر خون تاثیرش برای اونایی هم که منتظر یک آتو هستن

و می خوان از یک چیزی بل بگیرن خوبه

من مخالف زور و اجبار هستم

اگر دقت کنید فرنوش جان در پستش نوشته بود پلیس مهربون ( با ادب )

قبول دارم بعضی ها خیلی بی ادبانه با پلیس برخورد می کنند

ولی به نظر من جای اینکه با چوب و چوماغ صورت طرف رو خورد کنند بندازنش تو ماشین و ببرنش که نه تو

جامعه اسم خودشون خراب بشه

و نه اونهایی که دنبال یک اتفاق کوچیکند که زود پلیس رو خراب کنند فرصتی داشته باشند

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم

دل می گه مهربونی
رفیق همزبونی

خارج شده است
18 دي 1386,ساعت 21:21:25
پاسخ #22 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر

*
آنلاین آنلاین
www.ANARAYA.com
آقای آنارایا شرمنده که دیر جوابتون رو میدم

آیا های شما درست و هزاران آیا دیگه

ولی برای مثال یک بچه وقتی بهش می گن ( حتی با مهربونی ) که این کارو نکن اون کارو بکن مثلا دست

به کیف مامانت نزن

اگر دفعه اول دوم سوم گوش نکرد دفعه های بعد بزنیم تو گوشش

مطمئن باشید اون بچه دفعه ی بعد جلوی چشم شما دیگه اون کارو نمی کنه

چون دردی که اون دفعه تجربه کرده رو یادشه و تازه نسبت به بزرگترا هم حس خوبی نداره

ولی حتما در خفا دوباره دست به اون کیف می زنه و زیرو روش می کنه

چرا؟

یه دلیل خیلی واضح

چون دلیل اینکه چرا دست نزنه رو نمی دونه و نمی فهمه

حالا تو جامعه یک دختری که هنوز نمی دونه حجاب چیه برای چیه ارزشش چیه

و از چه چیزهایی اون دختر رو حفظ می کنه شما بیا وایسا 100 بار با مهربونی بهش بگو دفعه ی 101 بار بزن

تو گوشش صورتشو پر خون کن

بازم حالیش نمی شه چرا می گن حجاب

و فقط یه حس بدی نسبت به پلیس پیدا می کنه و هر جا پلیس می بینه خودشو جم و جور می کنه تا خطر رد

می شه همون وضع ناجور خودش

و این کتک زدن و صورت پر خون تاثیرش برای اونایی هم که منتظر یک آتو هستن

و می خوان از یک چیزی بل بگیرن خوبه

من مخالف زور و اجبار هستم

اگر دقت کنید فرنوش جان در پستش نوشته بود پلیس مهربون ( با ادب )

قبول دارم بعضی ها خیلی بی ادبانه با پلیس برخورد می کنند

ولی به نظر من جای اینکه با چوب و چوماغ صورت طرف رو خورد کنند بندازنش تو ماشین و ببرنش که نه تو

جامعه اسم خودشون خراب بشه

و نه اونهایی که دنبال یک اتفاق کوچیکند که زود پلیس رو خراب کنند فرصتی داشته باشند

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم

حرفِ یه دختر بزرگ هست که باید عقل ، فهم ، شعور داشته باشه و همینطور وظیفه شناس هم باشه

اگه خانوادش طوری بارش آوردن که شعور و عقل و فهم و .... نمیدونه چیه ، قرار نمیشه بیاد ناهنجاری به بار بیاره و تازه پرویی هم بکنه

البته من این رو بگم که من با خشونت موافق نیستم ولی حرفم اینه که رفتار و عمل اون دختر پلیس رو ناچار کرده که این کار رو بکنه

دقیقا مثل ارازل و اوباشی که پلیس ناچار هست با اونا اینطور رفتار کنه

در ضمن شما بازم طوری حرف زدید که انگار پلیس شروع به زدن کرده (چیزی رو که احتمالش خیلی کمه)

به نظر شما با زدن یا نزدن اون دختر و درست شدن یا نشدن اون چه چیزی نصیب پلیس میشه؟

اصلا شما میدونید اون دختر چی به پلیس گفته؟ چه چیزایی رو فریاد میزده؟ (من نمیدونم ولی مطمئنم پلیس کاره به این بزرگی رو الکی انجام نمیده)

طبق گفته شما (البته دید بزرگترش) آمریکا و یا هر کشور دیگهای چون مقدسات ما براش مقدس نیست و اونا رو نمیفهمه میتونه هر توهینی به مقدسات ما بکنه و گناهی هم نداره چون نمیفهمه (این درسته؟)

به نظرشما قبل از درگیری پلیس به اون خانوم نگفته که سوار ماشینِ پلیس بشه؟

در آخر هم احساسم رو نسبت به مطالب پست آخرتون میگم :

توی مطالب شما دیده نمیشد که آیاهای من و هزاران آیای دیگه رو درست بدونید با اینکه اول متن گفته بودید "آیا های شما درست و هزاران آیا دیگه "

خارج شده است
18 دي 1386,ساعت 21:53:03
پاسخ #23 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر

*
آنلاین آنلاین
www.ANARAYA.com
خودتون پست رو ویرایش می‌کنید بعد می‌گید کاش دوستان بدون ویرایشش رو می‌دیدند!  $15

شاید پست دوم رفع تکلیف بوده ولی پست اول رو همین طوری نزدم.

رامین جان ، بلفی چون مدیر انجمن گفتگو آزاد هست وظیفه داره که پستهای مورد دار رو ویرایش کنه

فکر میکنم منظور بلفی این بوده "کاش می تونستم و پست رو ویرایش نمی کردم و دیگران می دیدند"

پس اینکه پاک کرده ، کاری رو انجام داده که باید انجام می گرفت ولی خواسته خودش چیزه دیگه ای بوده

امیدوارم تونسته باشم درست بیان کنم

گفتنی ها رو دوستان گفتند     $07

من قمی نیستم اما از دست رامین عصبانی هستم  o13 $22 o13 $22 o13 $22 o13 $22

'' حالا می‌شه بپرسم چرا قم که حجاب توش بیشتر از شهرهای دیگه رعایت می‌شه فاسدترین شهر ایرانه؟
قمی‌ها در سطح غیرتحصیل‌کرده و مذهبی تماما هم‌جنس باز هستند. بدون تردید.  ''   
از کجا اینقدر مطمئنی ؟؟؟؟
حیف که جلو دستم نیستی اگه بودی  اینقدر میزدمت تا حرفتو پس بگیری    o11 o11 o11 o11 o13 $22
حیف ...

باز شما دو نفر یه جا کنار هم پیداتون شد ، بزن بزن رو شروع کردید  $01 o07

من که بدم نمیاد ، مشت اول 1000 تومن  o09  $01 o09

خارج شده است
19 دي 1386,ساعت 19:07:42
پاسخ #24 در:
AK
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 5
-دريافت شده: 11

*
محبوبيت : 43
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1094
www.anaraya.com
سلام خدمت همگي

با عرض پوزش و معذرت خواهي فراوان خدمت خانوم فرنوش  $03 جسارت منو ببخشيد ، خدا شاهده كه من اصلاً فكر بدي در

مورد شما نكردم ، نه در مورد شما نه در مورد هيچ كس ديگه اي ، من منظورم اين بود كه اگر هر كسي هر كاري يا هر جوري

كه دوست داشته باشه  رفتار كنه ، اينجوري درست نيست .

بالاخره هر كشوري براي خودش قانون و فرهنگ داره ، همينطوري كه حجاب تو كشور ما اجباره ، تو كشورهاي ديگه در حال

حاضر و قبلاً ديدين و شنيدين كه از ورود افراد با حجاب به دانشگاه ها و مراكز دولتي جلوگيري ميكنن .

از دوستان خواهش ميكنم كه ديگه كلمه آزادي رو به كار نبرن ، چون آزادي به معني اينه كه هر كسي هر كاري و هر رفتاري

كه دوست داشته باشه بتونه انجام بده ، و تو هيچ كشوري و هيچ كجاي دنيا نميتونيد هر كاري كه بخواين انجام بدين ،

بهتره از اين به بعد بجاي اينكه بگيم تو ايران آزادي نيست بگيم بي حجابي ، بي عفتي و بي بندوباري آزاد نيست (البته تو

برخي از كشورهاي ديگه داشتن حجاب جرمه)

در مورد حرف آقا رامين 2 كه در مورد قم بود .... من نميدونم شما اين آمار و اطلاعات رو از كجا ميگين (مطمئناً درست نيست)

بالاخره تو هر شهري خوب و بد هست نميشه با ديدن يك چيز كل شهر و ايل و تبار اون شهر و زير سوال برد ،حتماً تو جايي

كه شما زندگي ميكنيد يا تو محله يا تو خيابونتون اتفاق هاي بدتر از ...... افتاده ، پس بايد بگيم شما و اطرافيانتون و كل

محله و  شهرتون اينكاره هستن . (همونجور كه ميدونيم پشت سر هر شهري يه چيزي ميگن ، قزوين و رشت و اصفهان و

كردستان و لرستان و خوزستان و .......................... كه 100% اين حرفا چرنده)

من فكر ميكنم اين چيزهايي كه آقا رامين 2 ميگه حرف دلش نيست و بيشتر شبيه يه كل كل شده تا يه بحث ، كه براي مثال آقا حامد

ايشونو با رفاقتي كه دارن به كتك كاري دعوت كرده يا آنارايا 1000 واسه مشته اول ميده .  اگر اين حرف ها و بحث ها جديه پس همه

جدي باشين و اگر بنا به شوخي باشه كه ما هم ........

ما متاسفانه هيچ شناختي نسبت به هم نداريم (يا حداقل كمي شناخت داريم) و احياناً حرف هايي كه زده ميشه سوء

برداشت ميشه .

در مورد اون پست آقا رامين 2 كه خانوم belfi حذف يا ويرايش كردن ، به نظر من اون پستو واسه كساني كه تو اين بحث ها

شركت كردن به صورت خصوصي بفرستين تا بچه ها خودشون قضاوت كنند . ( با اين حرف هايي كه ramin 2 ميزنه احتمالاً كار belfi 

درست بوده ، ولي بازم نميشه يكطرفه قضاوت كرد )

« آخرين ويرايش :توسط AK »

اگر بخواهى و تلاش كنى مطمئن باش بهش ميرسى

خارج شده است
19 دي 1386,ساعت 20:27:54
پاسخ #25 در:
Hamed
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 118
-دريافت شده: 165

*
محبوبيت : 380
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 467
دوستان دقت کنند من فقط اومده بودم یه جمله بگم که بازم پست های عجیب و غریب رامین برخوردم و به طور کلی یادم رفت  چی می خواستم بگم
 اما من تا اوون حد عقل شعورش رو دارم که نه به قوم دین و مذهبی توهین کنم و اگر هم مطمئن بودم هیچ موقع همچین حرفی نمی زدم

اینم اوون یه جمله ای که می خواستم بگم
همیشه سعی کنیم تو این دنیا طوری باشیم طوری بگردیم که اگه دوور از جون دوور از جون دوور از جون  ازاین دنیا رفتیم احساس پشیمونی نکنیم . همین ...

« آخرين ويرايش :توسط Hamed »

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم
نمی دانی ...
بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم .

خارج شده است
22 دي 1386,ساعت 20:41:05
پاسخ #26 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر

*
آنلاین آنلاین
www.ANARAYA.com
راستش چون من خیلی اهل گیر دادن و بحث کردن هستم و ناگفته نماند بعضی اوقات بحثمون با دوستان تبدیل به جنجال میشه  $01

خواستم اگه کسی همچین حسی داره بفهمه که بحثمون دوستانه هست و هدف این بحث تبادل نظر و در نتیجه انتخاب راه درست هست

فقط یه چیزی یادتون بندازم

شروع دوباره این بحث با پست فرنوش خانوم بود و فرنوش خانوم هم کامل توضیح دادن ، ولی در ادامه پست ایشون صحبتی مربوط به پستشون نشد

اگه دوستان نظری دارن مطرح کنن ( چون اگه ایشون نمیخواستن به نتیجه برسن خوب مطرح نمیکردن )

فرنوش خانوم من قصد توهین به شما و هیچکدوم از دوستان دیگه رو ندارم و فقط بخاطر اینکه فکر میکنم به دنبال نتیجه هستید ، من نظرم رو میگم

به نظر من چکمه بلند تا زانو و مانتو تا زانو یه پوشش درست حساب نمیشه (البته بازم میگم این نظرم هست وبه هیچ عنوان قصد جسارت و توهین ندارم )

« آخرين ويرايش :توسط آنارايا »

خارج شده است
24 دي 1386,ساعت 20:24:34
پاسخ #27 در:
MeMoL
مدیر سایـت
تشكر
-اهدا شده: 1144
-دريافت شده: 980

*
محبوبيت : 1045
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1965
منم با آقای آنارایا موافقم

البته من از اول بحث نبودم ولی خوب همه صحبتهاتون رو خوندم

فرنوش جان به نظر من چکمه بلند و .... بیشتر باعث جلبه توجه افراد میشه تا اینکه یه پوشش مناسب

حساب بشه که این جلب توجه امکان داره اتفاقات دیگه ای هم پیش بیاره

البته مطمئنا هدف تو بیشتر گرم شدن بوده و احتمالا از این جنبه که گفتم به ماجرا نگاه نکردی

اگه بخوایم هر طوری که فکرمیکنیم و بدون توجه به قوانین لباس بپوشیم هرج و مرج که زیاد هست زیاد ترمی شه

اینکه فرنوش جان گفته وجه ی غربی راستش من هم قبول دارم

اکثریت اونهایی که چکمه بلند روی شلوار میپوشن اگه به قیافه هاشون دقت کنید مفهمید

که اگه یه خورده کمتر آرایش می کردن  یا اینکه کمتر موهاشونو بیرون میذاشتن می مردن

( فکر می کنند الان تو لوس آنجلس دارند قدم می زنند )

حالا بماند از اون چند نفری که لباساشون خیلی عادیو قیافه های ساده ای هم دارند

بیشتری ها رو من گفتم ( از اون دوستانی که جزو اقلیت هستن معذرت میخوام اکثریت همیشه حرف اول رو زده )

وقتی میتونیم چیزی بپوشیم که هم فرهنگمون حفظ بشه و هم حرمتمون به خطر نیوفته چرا باید

چیزهایی رو بپوشیم که هم از فرهنگمون دور بشیم و هم حرمتمون رو به خطر بندازیم

اینم بگم کسی که از چکمه استفاده میکنه حتما قصد جلب توجه نداره (مثل فرنوش گل)

در جواب آقای رامین 2 هم بگم هر کسی هر اعتقاداتی که داره باید به مقررات جامعه پایبند باشه

حالا شما از اسلام خارج شدید نظر و صلاح دید خودتون بوده

ولی این دلیل بر این نمیشه که چشماتونو ببندید و به دیگران توهین کنید

از قدیم گفتن تا چیزیرو با چشم خودتون ندیدید باور نکنید

قضیه یک کلاغ چهل کلاغم که تو ایرانیان بی داد میکنه

دوستان ساده دلیم همتون رو دوست دارم

درون اتفاق درد ، میان شهر بی پیکر

سکانس آخر شعرم ، منم بی تو که میمیرم

خارج شده است
24 دي 1386,ساعت 22:10:29
پاسخ #28 در:
AK
مدیر سابق
تشكر
-اهدا شده: 5
-دريافت شده: 11

*
محبوبيت : 43
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1094
www.anaraya.com
بابا شما چرا گير دادين به چكمه هاي فرنوش .. اصلاً از كجا ميدونيد چه جور چكمه ايه كه اين جوري قضاوت ميكنيد

شايد از اين چكمه هايي باشه كه باهاش برف پارو ميكنن (البته با عرض پوزش از فرنوش خانوم .. واسه مثال عرض كردم

كه يكطرفه به قاضي نرن) شما ها از كجا ميدونيد چه مدليه كه اين جوري ميگيد .

Lady & Gentleman بحث بحثه چكمه نيست ، بحث حجاب و عفت و عقيده و فرهنگ و قانون و ... است .

تازه چكمه كه يه پوشش كامله تا زيره زانو هم ميرسه ، بهتر از اينه كه كفش هاي كوتاه با جوراب هاي تا زيره قوزك

بپوشيم بعدشم يه شلوار واسه 10 سالگي مونو كه تا زانو بيشتر نميرسه بپوشيم .

ما ميگيم چرا بايد يه مدل هاي خاصي بپوشيم يا يه مدل هاي خاصي راه بريم يا خودمونو شبيه مداد رنگي بكنيم

( چه آقايون چه خانوما ، فرق نميكنه ) كه بقيه ميخ كوب ما بشن  $06 o04 o06 o07 تا از اونجا رد شيم ، تازه اگه بتونيم

سالم و بي دردسر رد شيم .

به نظر من اگر كسي نخواد خود نمايي و جلب توجه كنه ، هيچ وقت خانوما خودشونو شبيه جعبه مدادرنگي و آقايون

خودشونو شبيه خروس هفت رنگ نميكنن ، همه ي اين كارا واسه اينه كه بقيه فكر كنن كه اينا چقدر با كلاسن و خوش

تيپ و خوشگل ، ولي خبر ندارن كه .............. ، اگر واقعاً فكر ميكنن كه خيلي خوشگلن صبح كه از خواب پا ميشن با

ديدنه خودشون تو آيينه وحشت نمي كردنو اون بتونه كاري ها رو رو صورتشون پياده نمي كردن .

تر تميز بودن با اين چيزا نيست ، آدم تر تميز و خوش تيپ باشه فرق داره با اينكه خودشو شبيه دلقك كنه .

آدم كه با اين كارا سواد و عقل و شعورش كه زياد نميشه ( هي كمترم ميشه) ، مگه ما تا كي اين شكلي ميمونيم ، چند

سال ديگه (با بالا رفتن سن) كه از شكل و قيافه افتاديم ، اون وقت چي واسه ي ما ميمونه عقل و شعور يا ...................

اگر بخواهى و تلاش كنى مطمئن باش بهش ميرسى

خارج شده است
24 دي 1386,ساعت 23:09:00
پاسخ #29 در:
آنارايا
مدير سايت
تشكر

*
آنلاین آنلاین
www.ANARAYA.com
بابا شما چرا گير دادين به چكمه هاي فرنوش .. اصلاً از كجا ميدونيد چه جور چكمه ايه كه اين جوري قضاوت ميكنيد

........

Lady & Gentleman بحث بحثه چكمه نيست ، بحث حجاب و عفت و عقيده و فرهنگ و قانون و ... است .

AK جان کسی گیر نداده ، بحث چکمه هم نیست شما خودش رو ناراحت نکن  o07 o06 $01

حالا من موندم اینا می خوان با بد حجابی مقابله کنند یا با وجه ی غربی

این همه قیافه های ناجور طرز پوشش ناجور تو خیابون اومدن به چکمه گیر دادن  $18

در مورد بد حجابی و وجه ی غربی صحبت شد

البته صحبت در این 2 مورد تموم شدنی نیست ولی چون دوستان ترمز کشیده بودن  $24 و صحبت رو ادامه نمیدادن

من اومدم پست اول فرنوش خانوم رو مرور کردم و دیدم در مورد همه چیز صحبت شده بود (کسانی که نظری داشتن بیان کرده بودن)

الا اینکه چکمه بلند و .... هم جزو همون موارد هست (در کل جواب پست ایشون همین رو کم داشت)

به همین خاطر صحبت این چیزا شد

تازه چكمه كه يه پوشش كامله تا زيره زانو هم ميرسه ، بهتر از اينه كه كفش هاي كوتاه با جوراب هاي تا زيره قوزك

بپوشيم بعدشم يه شلوار واسه 10 سالگي مونو كه تا زانو بيشتر نميرسه بپوشيم .

قرار نیست وقتی که خوب هست آدم بیاد بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنه

ما ميگيم چرا بايد يه مدل هاي خاصي بپوشيم يا يه مدل هاي خاصي راه بريم يا خودمونو شبيه مداد رنگي بكنيم

( چه آقايون چه خانوما ، فرق نميكنه ) كه بقيه ميخ كوب ما بشن  $06 o04 o06 o07 تا از اونجا رد شيم ، تازه اگه بتونيم

سالم و بي دردسر رد شيم .

اگه پست ممول رو با دقت میخوندی می فهمیدی که همین رو گفته

به نظر من اگر كسي نخواد خود نمايي و جلب توجه كنه ، هيچ وقت خانوما خودشونو شبيه جعبه مدادرنگي و آقايون

خودشونو شبيه خروس هفت رنگ نميكنن ، همه ي اين كارا واسه اينه كه بقيه فكر كنن كه اينا چقدر با كلاسن و خوش

تيپ و خوشگل ، ولي خبر ندارن كه .............. ، اگر واقعاً فكر ميكنن كه خيلي خوشگلن صبح كه از خواب پا ميشن با

ديدنه خودشون تو آيينه وحشت نمي كردنو اون بتونه كاري ها رو رو صورتشون پياده نمي كردن .

تر تميز بودن با اين چيزا نيست ، آدم تر تميز و خوش تيپ باشه فرق داره با اينكه خودشو شبيه دلقك كنه .

آدم كه با اين كارا سواد و عقل و شعورش كه زياد نميشه ( هي كمترم ميشه) ، مگه ما تا كي اين شكلي ميمونيم ، چند

سال ديگه (با بالا رفتن سن) كه از شكل و قيافه افتاديم ، اون وقت چي واسه ي ما ميمونه عقل و شعور يا ...................

این تیکه رو هم چون باحال گفتی بازم برای تاکید  o08 نقل و قول کردم

راستی چه عجب از فونت Arial استفاده نکردی  o07 o06 $01

خارج شده است
صفحه: 1 [2] 3 4 5 ... 11   بالا

پرش به :