مردم بیشتر مجازی هستند نه حقیقی - * - 04 خرداد 1391,ساعت 19:29:07

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1]   بالا
موضوع: مردم بیشتر مجازی هستند نه حقیقی  (دفعات بازدید: 124 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
26 آبان 1389,ساعت 14:13:13
در:
سارینا
مدیر یار
تشكر
-اهدا شده: 854
-دريافت شده: 903

*
محبوبيت : 285
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1211
♥من و یه دنیــــ♥ـــا حرف نگفته♥
مردم بیشتر مجازی هستند نه حقیقی
مطالعات نشان می‌دهد حتی زمانی که مردم زمان ملاقات حضوری با یکدیگر دارند، برای مثال در آخر هفته‌ها و ایام تعطیل نزدیک به 11 درصد از مردم ترجیح می‌دهند در خانه خود باقی بمانند و با استفاده از این رسانه‌ها به ارتباط برقرار کردن با دیگران بپردازند.برای توضیح این موضوع دلایل مختلفی را می‌توان بیان کرد.
تنبلی، هزینه زیاد حمل و نقل، کمبود وقت و بسیاری فاکتورهای دیگر را می‌توان اشاره کرد. حتی بسیاری از مردم امروزه ترجیح می‌دهند خیلی تماس حضوری با دیگران نداشته باشند و با چند پیام کوتاه یا چت‌های آنلاین اقدام به گفتگو با دیگران کنند.
بررسی‌ها نشان می‌دهد مردم به طور متوسط 4.6 ساعت در هفته را صرف گفتگو با دوستان خود از طریق اینترنت و رسانه‌های مجازی می‌کنند. این در حالی است که نزدیک به یک چهارم مردم در استفاده از اینترنت برای ارتباط با دیگران زیاده‌روی می‌کنند به طوری که نزدیک به 3 درصد از مردم بیش از 25 ساعت در هفته را صرف صحبت کردن با دوستان خود از طریق رسانه‌های الکترونیکی می‌کنند.
مطالعه روی 2 هزار نفر در کشور انگلستان نشان می‌دهد نزدیک به 11 درصد از آن‌ها همه کارهای روزانه خود را با استفاده از سایت‌های اجتماعی و فن‌آوری‌های نوین نظم و ترتیب می‌دهند.کارشناسان معتقدند جوامع به سرعت در حال تکامل هستند. بعضی از مردم به قدری به استفاده از رسانه‌های جدید عادت کرده‌اند که ماه‌هاست چهره دوستان خود را ندیده‌اند، اما با استفاده از سایت‌های اجتماعی از آخرین اتفاقاتی که برای آن‌ها می‌افتد خبر دارند. حتی رفته رفته صحبت کردن با دوستان و آشنایان نیز از طریق تلفن یا موبایل در حال رنگ باختن است، به طوری که تحقیقات نشان می‌دهد امروزه مردم بیش‌تر تمایل دارند با استفاده از پیام کوتاه یا ای‌میل با دوستان خود ارتباط برقرار کنند تا این که با آن‌ها تماس بگیرند.
به نظر می‌رسد که مردم به جای گفتگوهای طولانی ترجیح می‌دهند با سریع‌ترین و کوتاه‌ترین روش‌ها با دیگران تماس بگیرند و اطلاعات را منتقل کنند. بیش از 70 درصد از مردم با پیام کوتاه با دوستان یا خانواده خود ارتباط برقرار می‌کنند. 31 درصد از سایت‌های اجتماعی استفاده می‌کنند و برای 27 درصد نیز استفاده از ای‌میل اصلی‌ترین روش ارتباط با دیگران است. 18 درصد از چت و سیستم‌های پیام‌رسانی سریع استفاده می‌کنند.
دکتر آریک سیگمان از موسسه بیولوژی در این باره گفت: کمبود ارتباطات حقیقی و چهره به چهره می‌تواند اثرات بیولوژیکی روی انسان داشته باشد.کمبود ارتباطات چهره به چهره می‌تواند شیوه فعالیت ژن‌ها را تغییر دهد، سیستم ایمنی بدن را فرسوده کند، روی کارایی ذهنی انسان تاثیر منفی داشته باشد و تعادل هورمونی بدن را به هم بزند. همین عوامل می‌تواند در دراز مدت خطر سرطان، سکته، بیماری‌های قلبی و فراموشی را افزایش دهد.
او در ادامه گفت: تحقیقات ما نشان می‌دهد تعداد مردمی که ارتباطات چهره به چهره دارند از سال 1987 به شدت کاهش پیدا کرده که مهم‌ترین دلیل آن نیز رسانه‌های اجتماعی و تکنولوژی‌های جدید هستند.ما طوری تکامل پیدا کردیم که در هنگام ارتباط باید چهره دیگران را ببینیم. قطعا بین ارتباطات مجازی و حقیقی تفاوت‌هایی وجود دارد و انسان‌ها به شکل مختلفی نسبت به آن واکنش نشان می‌دهند.استفاده از این تکنولوژی‌ها هم‌چنین سبب می‌شود انسان‌ها به تدریج مهارت‌های اجتماعی خود را از دست بدهند و دیگر نتوانند زبان بدن دیگران را تشخیص دهند.
بررسی‌ها نشان می‌دهد امروزه تعداد مردمی که در مواقع مهم و بحرانی خود را تنها احساس می‌کنند نسبت به دو دهه پیش تقریبا 3 برابر شده است

چه حکایت جالبیست :کلمه ی زندگی با زن آغاز میشود و مردن با مرد

خارج شده است
26 آبان 1389,ساعت 14:24:54
پاسخ #1 در:
nemo0098
تشكر
-اهدا شده: 32
-دريافت شده: 61

تازه وارد
*
محبوبيت : 60
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 64
پاسخ : مردم بیشتر مجازی هستند نه حقیقی
25 درصد مردم بیش‌تر در دنیای مجازی هستند تا حقیقی
جامعه > جهان  - نزدیک به یک چهارم مردم زمان بیش‌تری را در سایت‌های اجتماعی و فضای مجازی سپری می‌کنند تا در دنیای واقعی باشند.

امروزه مردم در حالی که روی مبل خود نشسته یا روی تخت خود دراز کشیده‌اند 11 روش مختلف برای ارتباط برقرار کردن با دوستانشان دارند و اصلا لازم نیست از خانه خود خارج شوند. این روش‌ها شامل نامه‌های الکترونیکی، چت‌ها، پیام کوتاه و شکل‌های مختلفی از سایت‌های اجتماعی هستند.
این مطالعات نشان می‌دهد حتی زمانی که مردم زمان ملاقات حضوری با یکدیگر دارند، برای مثال در آخر هفته‌ها و ایام تعطیل نزدیک به 11 درصد از مردم ترجیح می‌دهند در خانه خود باقی بمانند و با استفاده از این رسانه‌ها به ارتباط برقرار کردن با دیگران بپردازند.
برای توضیح این موضوع دلایل مختلفی را می‌توان بیان کرد. تنبلی، هزینه زیاد حمل و نقل، کمبود وقت و بسیاری فاکتورهای دیگر را می‌توان اشاره کرد. حتی بسیاری از مردم امروزه ترجیح می‌دهند خیلی تماس حضوری با دیگران نداشته باشند و با چند پیام کوتاه یا چت‌های آنلاین اقدام به گفتگو با دیگران کنند.
بررسی‌ها نشان می‌دهد مردم به طور متوسط 4.6 ساعت در هفته را صرف گفتگو با دوستان خود از طریق اینترنت و رسانه‌های مجازی می‌کنند. این در حالی است که نزدیک به یک چهارم مردم در استفاده از اینترنت برای ارتباط با دیگران زیاده‌روی می‌کنند به طوری که نزدیک به 3 درصد از مردم بیش از 25 ساعت در هفته را صرف صحبت کردن با دوستان خود از طریق رسانه‌های الکترونیکی می‌کنند.
مطالعه روی 2 هزار نفر در کشور انگلستان نشان می‌دهد نزدیک به 11 درصد از آن‌ها همه کارهای روزانه خود را با استفاده از سایت‌های اجتماعی و فن‌آوری‌های نوین نظم و ترتیب می‌دهند.
کارشناسان معتقدند جوامع به سرعت در حال تکامل هستند. بعضی از مردم به قدری به استفاده از رسانه‌های جدید عادت کرده‌اند که ماه‌هاست چهره دوستان خود را ندیده‌اند، اما با استفاده از سایت‌های اجتماعی از آخرین اتفاقاتی که برای آن‌ها می‌افتد خبر دارند.
حتی رفته رفته صحبت کردن با دوستان و آشنایان نیز از طریق تلفن یا موبایل در حال رنگ باختن است، به طوری که تحقیقات نشان می‌دهد امروزه مردم بیش‌تر تمایل دارند با استفاده از پیام کوتاه یا ای‌میل با دوستان خود ارتباط برقرار کنند تا این که با آن‌ها تماس بگیرند.
به نظر می‌رسد که مردم به جای گفتگوهای طولانی ترجیح می‌دهند با سریع‌ترین و کوتاه‌ترین روش‌ها با دیگران تماس بگیرند و اطلاعات را منتقل کنند. بیش از 70 درصد از مردم با پیام کوتاه با دوستان یا خانواده خود ارتباط برقرار می‌کنند. 31 درصد از سایت‌های اجتماعی استفاده می‌کنند و برای 27 درصد نیز استفاده از ای‌میل اصلی‌ترین روش ارتباط با دیگران است. 18 درصد از چت و سیستم‌های پیام‌رسانی سریع استفاده می‌کنند.
دکتر آریک سیگمان از موسسه بیولوژی در این باره گفت: کمبود ارتباطات حقیقی و چهره به چهره می‌تواند اثرات بیولوژیکی روی انسان داشته باشد.
کمبود ارتباطات چهره به چهره می‌تواند شیوه فعالیت ژن‌ها را تغییر دهد، سیستم ایمنی بدن را فرسوده کند، روی کارایی ذهنی انسان تاثیر منفی داشته باشد و تعادل هورمونی بدن را به هم بزند. همین عوامل می‌تواند در دراز مدت خطر سرطان، سکته، بیماری‌های قلبی و فراموشی را افزایش دهد.
او در ادامه گفت: تحقیقات ما نشان می‌دهد تعداد مردمی که ارتباطات چهره به چهره دارند از سال 1987 به شدت کاهش پیدا کرده که مهم‌ترین دلیل آن نیز رسانه‌های اجتماعی و تکنولوژی‌های جدید هستند.
ما طوری تکامل پیدا کردیم که در هنگام ارتباط باید چهره دیگران را ببینیم. قطعا بین ارتباطات مجازی و حقیقی تفاوت‌هایی وجود دارد و انسان‌ها به شکل مختلفی نسبت به آن واکنش نشان می‌دهند.
استفاده از این تکنولوژی‌ها هم‌چنین سبب می‌شود انسان‌ها به تدریج مهارت‌های اجتماعی خود را از دست بدهند و دیگر نتوانند زبان بدن دیگران را تشخیص دهند. بررسی‌ها نشان می‌دهد امروزه تعداد مردمی که در مواقع مهم و بحرانی خود را تنها احساس می‌کنند نسبت به دو دهه پیش تقریبا 3 برابر شده است.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

سارینا

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

یاد دارم از ابر مرد   هنر            نام استاد مسلم  پایور
ان فرامرز  فرا  از  مرز ها             در نوای ساز او اندرز ها
انکه با مضراب مخمل گونه تاخت        رفت و اتش بر دل وجانم گداخت
فرپرک . پوپک . فریبا .  پرنیان             از کدامش صحبت  ارم در میان
از سه مضراب مخالف در سه گاه         یا چهار مضراب

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
GoogleTagged:

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
دسته کنترل ایکس باکس ۳۶۰ برای عشاق بازی های ماشین سواری بازيهاي کامپيوتري meysam 0 128 آخرين ارسال 18 خرداد 1390,ساعت 06:49:17
توسط meysam