اخبار اجتماعی - * - 04 خرداد 1391,ساعت 19:56:12

_-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_

جدیدترین پست ها
موضوع : _-*-_-*-_ تور 4 روزه برای کاربران تالار گفتمان ساده دل _-*-_-*-_
متن :  من با اندرس موافقم  خانوم ها يعني دور از جماعتند ... و نميتونن با كساني ...
در گــــفــــتــــگــــو آزاد
توسط shadi.shadi        تاریخ : امروز، ساعت 14:58:25
موضوع : آرزوهایی که هرگز برآورده نشدند....
متن : من همش عاشق دوچرخه بودم و هستم؛وقتی بچه بودم یه سه چرخه زرد داشتم؛بعدش...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:29:33
موضوع : شما دوست دارید به اونی که عاشقشید چی هدیه بدید؟
متن : خُ خیلی سخته چیزی رو هدیه دادن؛ولی بهترین چیز اینه که در کنار این که خص...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:22:02
موضوع : گمشده من ، گمشده تو
متن : من..!هوم؛خُ من؛من یسری چیزا رو گم کردم؛حالا پیداشون میکنم یا نع خدا دان...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:12:13
موضوع : حرف دل
متن : نوشته: مرتضی محمدی در امروز، ساعت 09:49:04 دوستان ساده دل این شاید آخرین مط...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 10:04:38
موضوع : بیا از رویات بگو...شاید منم رویامو پیدا کنم...
متن : رویــــــــــــا هایــــــــــ  تــو...رویاهای تو بخش مهمی از زندگی ت...
توسط shabpare        تاریخ : امروز، ساعت 09:48:53
موضوع : چرا کمک میکنی چون...
متن : کمک می کنم چون من هم یک روزی یک جایی محتاج کمک میشم ...کمک می کنم تا روزی ...
توسط پديده        تاریخ : امروز، ساعت 02:48:32
موضوع : ليلة الرغائب (شب آرزوها)
متن : امشب بزرگی‌ات می‌شود آرزوهایتلیله‌الرغائب است، مراقب آرزوهایت باشف...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 23:15:28
موضوع : ♥♥کــــودکــــانــــــــه♥♥
متن : شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .این پسر خالمه؛پارسال ک...
توسط shabpare        تاریخ : ديروز، ساعت 18:46:06
موضوع : متن اهنگ مورد علاقه ات رو بنويس
متن : بن بستبه من چیزی بگو شاید هنوزم فرصتی باشههنوزم بیـن ما شاید یه حـس تـا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 18:31:30
موضوع : شعرهای بلند و کوتاه (4)
متن : دیرگاهیست که تنها شده امقصه غربت صحرا شده اموسعت درد فقط سهم من استباز ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 16:55:27
موضوع : ناامیدی تنها یک گناه است؟
متن : امید در کنار نا امیدی رنگ میگیره ؛ مثلا باید به یک جریانی کاملا و با دل ...
توسط پديده        تاریخ : ديروز، ساعت 15:29:35
موضوع : •فروغ _ زنی تنها در آستانه فصلی سرد!•
متن : ناگفته هايي از فروغ  در حوزۀ سينماـ پيوندفيلم(يك آتش)كه در سال ۱۳۴۱ در ...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 15:16:37
موضوع : پاسخ : شعر هاي خنده دار
متن : ياهوهي گفتند: پدرومادرها!مراقب باشيداينترنت چيز بدي استماهواره خطر دا...
در ادبـــی - مــذهــبــی
توسط shadi.shadi        تاریخ : ديروز، ساعت 14:56:49
موضوع : **اشتباهات داوري در فوتبال**
متن : پیش مییاد؛به دل نگیرین؛‏)‏
در ورزشی
توسط مرتضی محمدی        تاریخ : ديروز، ساعت 12:50:12

صفحه: [1] 2 3 4 ... 23   بالا
موضوع: اخبار اجتماعی  (دفعات بازدید: 13922 بار) ابزارهاي تاپيك جستجو
0 كاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
26 ارديبهشت 1386,ساعت 20:55:35
در:
meysam
مدير انجمن
تشكر
-اهدا شده: 651
-دريافت شده: 1294

*
محبوبيت : 665
آفلاین آفلاین
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5178
اخبار اجتماعی

چهار مدرسه‌ي چند رسانه‌يي (هوشمند) در استان قزوين افتتاح شد.

عباس ذوقي‌پور - موسس اولين دبيرستان هوشمند - در گفت‌و‌گو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: در اين شيوه‌ي آموزشي ماندگاري مطلب و درك مناسب توسط دانش‌آموزان بسيار ساده صورت مي‌گيرد و در چنين شرايطي كليه‌ي مديران و معلمان بايد همت خود را جهت بهتر كردن شرايط آموزش به كار بگيرند.
وي در ادامه اظهار كرد: قرار است درس‌هايي مثل فيزيك، ادبيات، زبان انگليسي و دين و زندگي در اين مدرسه‌ها به صورت ديداري و شنيداري آموزش داده شود.
ذوقي‌پور با بيان اين كه سيستم اتوماسيون اداري آموزش نيز در اين مدارس اجرا خواهد شد، ‌گفت: يك آزمايشگاه رايانه با سيستم كامل ديداري و شنيداري و تحت شبكه‌ي«LAN» تجهيز شده كه معلمان دروس ياد شده در اين دبيرستان‌ها هنگام آموزش دروس از تجهيزات مذكور استفاده كنند.
به گفته‌ي وي اين پروژه در سال جاري در كلاس اول اجرا مي‌شود و در سال‌هاي آتي با افزايش آزمايشگاه‌ها در كلاس‌هاي بالاتر نيز اجرا مي‌شود كه در حال حاضر آزمايشگاه‌هاي رايانه‌ي مدارس تجهيز شده و آموزش معلمان درس‌ها مورد نظر نيز آغاز شده است.

منبع : سایت مرجع متخصصین

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

موسوی

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند

این فیس بوک من

خارج شده است
03 خرداد 1386,ساعت 20:04:04
پاسخ #1 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اخبار اجتماعی

نمايندگي مالديو در سازمان ملل در ژنو اعلام كرد مالديو اولين كشوري است كه اقدام به گشايش سفارتخانه در عالم مجازي دنياي دوم كرده است. ساكنان اين دنياي خيالي را آدم‌هاي رايانه‌اي تشكيل مي‌دهند.

به گزارش ايرنا به نقل از پايگاه اينترنتي خبرگزاري فرانسه، مالديو از سوئد كه اميد داشت اولين كشوري باشد كه روز ‪۳۰‬ماه مه سفارتخانه مجازي خود را ايجاد مي‌كند، پيشي گرفت.

اين سفارتخانه در بخش ديپلماتيك دنياي دوم مستقر خواهد شد و بازديد كنندگان خواهند توانست در مورد رواديد، مسائل تجاري و غيره با يك ديپلمات مجازي گفت‌وگو كنند.

يك مقام نمايندگي مالديو در ژنو در نهايت "آواتار‪ "avatar‬خود را كه يك شخصيت رايانه‌اي است ايجاد خواهد كرد كه با بازديدكنندگان ملاقات رودرو خواهد داشت.

آواتار واژه سانسكريت به معناي تناسخ روح است و در عالم اينترنت، به نماينده يك كاربر واقعي به صورت يك نماد سه بعدي يا آيكون دو بعدي (مانند تصوير كارتوني يك فرد) گفته مي‌شود.

مارك ليمون از نمايندگي مالديو در سازمان ملل گفت "دنياي دوم" درست مثل بازي ويديويي تعاملي است.

دنياي دوم ساخت شركت فناوري ليندن لب ‪Linden Lab‬در سانفرانسيسكو است كه چندين شركت واقعي از جمله شركت‌هاي مخابراتي، خودروسازان و توليدكنندگان لباس‌هاي ورزشي را كه فروشگاه‌هاي سه بعدي راه‌اندازي كرده‌اند جذب كرده است.

مقامات مجمع الجزاير مالديو واقع در اقيانوس هند مي‌گويند حضور در دنياي دوم مي‌تواند به ارتقاي بين‌المللي جايگاه اين كشور كمك كند.

نمايندگي مالديو در بيانيه‌اي اعلام كرد دنياي دوم دريچه تازه‌اي براي مذاكرات و نمايندگي ديپلماتيك فراهم مي‌كند به ويژه براي كشورهاي كوچك و درحال توسعه‌اي كه در دنياي واقعي امكانات ديپلماتيك محدودي دارند.

عبدالله شاهد وزير خارجه مالديو گفت: سفارت مجازي كانال ديگري براي اطلاع‌رساني در مورد كشور ما فراهم مي‌كند تا ديدگاه‌هاي خود را در مورد مسائل مهم بين‌المللي مطرح كنيم و با شركايمان در جامعه بين‌المللي تعامل داشته باشيم.

منبع : سایت مرجع متخصصین

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
05 خرداد 1386,ساعت 15:46:59
پاسخ #2 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
اخبار اجتماعی

مرحله دوم طرح جمع آوری معتادان پرخطر از شنبه آغاز می شود

دبیركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مرحله دوم طرح جمع‌‏آوری معتادان پرخطر از روز شنبه در تهران آغاز می‌‏شود و علت تاخیر چندروزه اجرای طرح، تكمیل برنامه‌‏ها و رسیدگی به آمادگی‌‏های بیشتر بوده است.
سردار اسماعیل احمدی‌‏مقدم, دبیركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مقدمات اجرای مرحله دوم طرح جمع‌‏آوری معتادان از ابتدای خردادماه فراهم شده بود و این طرح با تاخیر چندروزه از شنبه اجرایی خواهد شد.
وی افزود: از اوایل هفته آینده جمع‌‏آوری معتادان پرخطر اقدام می‌‏كنیم و اگر این معتادان در كنار اعتیاد جرایم دیگری را مرتكب شده باشند، به زندان اعزام می‌‏شوند.
احمدی‌‏مقدم خاطرنشان كرد: معتادانی كه سرپناه ندارند، به سرپرستی نیروی انتظامی به اردوگاه‌‏های بازپروری كه وزارت بهداشت مسوول درمان در آنها است، منتقل می‌‏شوند و سایر معتادان نیز به بهزیستی و NGO های درمان اعتیاد اعزام خواهند شد.
دبیركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به لزوم همكاری خانواده‌‏ها در درمان معتادان یادآور شد: نیروی انتظامی با معتادانی كه تحت برنامه‌‏های درمانی قرار می‌‏گیرند به عنوان مجرم برخورد نمی‌‏كند و لازم است معتادان تحت درمان كارت مخصوص این امر را همراه داشته باشند.
وی گفت: معتاد در صورتی كه خواستار درمان نباشد، مجرم است و اگر معتادی تحت درمان قرار گیرد، مجرمیت او قابل تعقیب نخواهد بود.
به گفته وی، هزینه درمان در مراكز درمانی دولتی تا حد قابل توجهی كاهش یافته و به رقم ۴۰ هزار تومان در ماه رسیده است.
احمدی‌‏مقدم افزود: بهزیستی برای معتادانی كه از تمكن مالی برخوردارنیستند، تخفیف ویژه‌‏ای قائل شده است و با اجرای این طرح بخش قابل توجهی از معتادان تزریقی تحت درمان قرار خواهند گرفت.
احمدی‌‏مقدم اظهار امیدواری كرد؛ در هفته آینده شهرتهران از نظر وجود معتادان ظاهری پاك داشته باشد.
منبع : سایت خبری آفتاب

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
05 خرداد 1386,ساعت 15:47:56
پاسخ #3 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین
پاسخ : اخبار اجتماعی

بزودی شهر از وجود اراذل و اوباش پاک خواهد شد

حجت الاسلام قربانی با بیان این که مردم خواستار امنیت و آسایش در جامعه هستند و این خواست به حق آنان است گفت: به طور حتم نیروی انتظامی به تعهد خود به مردم در مقابله جدی و دستگیری تمامی اراذل و اوباش عمل خواهد کرد .
موسی قربانی، ضمن مثبت ارزیابی کردن طرح برخورد با اراذل و اوباش گفت : بررسی نمایندگان از اجرای این طرح نشان می دهد که نیروی انتظامی با تمامی قدرت و امکانات در راستای برخورد جدی با اراذل و اوباش وارد عمل شده و این امر به طور حتم ثمرات بسیاری در روند افزایش امنیت شهر خواهد داشت .
وی تصریح کرد: تا پیش از اجرای این طرح تصور نمی کردیم که اوضاع به این شدت خراب باشد و در شهرمان دارای چنین اراذل و اوباشی باشیم که با اقدامات پلید خود موجبات رعب و وحشت مردم را پدید آورده باشند .
قربانی ، خواستار استمرار طرح برخورد با اراذل و اوباش از سوی نیروی انتظامی و قضائی شد و گفت : مسئولان نیروی انتظامی به مردم تعهد داده اند که به صورت جدی این طرح را دنبال و شهر را از وجود اراذل و اوباش پاک خواهند کرد و باید گفت، به طور حتم نیروی انتظامی به تعهد خود عمل خواهد کرد.
عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ، در ارتباط با نحوه برخورد قضائی با اراذل و اوباش گفت : مسئولان ناجا سخت مدعی هستند که در برخورد با اراذل بر اساس قانون و دستور مقامات قضائی عمل کرده اند که بررسی ها این امر را تایید می کند.
وی خاطر نشان کرد: مردم باید اطمینان داشته باشند که اراذل و اوباش دیگر هرگز در شهر قدرت نمایی نخواهند کرد و باید گفت با عملکرد نیروی انتظامی به زودی شاهد چنین امری خواهیم بود.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
06 خرداد 1386,ساعت 20:49:43
پاسخ #4 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

رانندگان روی خطوط زرد شطرنجی توقف نكنند

معاونت حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران از رانندگان درخواست كرد از توقف روی خطوط زرد شطرنجی اكیداً خودداری كنند.
روابط عمومی این معاونت با صدور اطلاعیه‌ای، تصریح كرد: خطوط زرد شطرنجی كه در ماه‌های اخیر در تقاطع‌های مهم تهران ترسیم شده‌اند محوطه‌ای است كه همیشه باید خالی باشد و سعی شود به هیچ عنوان روی این خطوط توقف نشود.
براساس این اطلاعیه از روی خطوط شطرنجی فقط باید عبور كنیم و روی این محوطه نه بایستیم و نه آن را اشغال كنیم، چرا كه ممكن است وسط چهارراه چراغ قرمز شود و در این حالت ما مسیرهای دیگر را بسته و راه‌بندان ایجاد می‌كنیم.
بر این اساس وقتی چراغ سبز است ولی آن طرف چهارراه (چپ ،راست یا مستقیم) مسیر بسته است، باید مانند چراغ قرمز عمل شود و همین طرف چهارراه و پشت خطوط شطرنجی صبر كنیم تا مسیر باز شود و بعد حركت كنیم.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
06 خرداد 1386,ساعت 20:50:14
پاسخ #5 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

وزارت بهداشت مشاركت انجمن دندانسازان را برای ساماندهی این قشر بپذیرد

انجمن دندانسازان ایران طی بیانیه‌‏ای از وزارت بهداشت خواست كه مشاركت این انجمن را برای ساماندهی دندانسازان بپذیرد.
در بیانیه انجمن دندانسازان ایران در آستانه روز دندانسازی آمده است؛ ما اعتقاد داریم به جای حل ساده مسئله مشكل دندانسازان نباید صورت مساله حقانیت و هویت این صنف به ناروا پاك شود.
در این بیانیه تصریح شده است؛ حذف ما با نادیده انگاشتن حقوق قانونی دندانسازان و تداوم برخوردهای تحكیم آمیز و بزرگ سالارانه وزارت بهداشت كه مكلف به اجرای قانون است به مصلحت دولت نیست.
در این بیانیه خاطرنشان شده است؛ عمر هر آئین نامه یا بخشنامه غیرقانونی، هوشیاری‌‏ها و اتخاذ راهكارهای حقوقی چند صباحی بیش نخواهد بود و همان‌‏گونه كه ادبیات گفتاری مدیران سابق وزارت بهداشت را متحول كردیم، ادبیات رفتاری آنان را نیز در ارتباط با رعایت حق خود متحول خواهیم كرد.
در این بیانیه با اشاره به دیدار مسوولان انجمن با وزیر بهداشت آمده است: وزارت بهداشت و درمان حداقل در یكسال اخیر پس از دیدار مسوول انجمن با وزیر در ششم خردادماه باید پاسخگو باشد و همان‌‏گونه كه رییس قوه قضائیه نیز تاكید كرده تكلیف باید روشن شود.
در بیانیه انجمن دندانسازان ایران تصریح شده است؛ ما برای تهاجم به حریم شغلی خود با تعاملی صبورانه در انتظار برقراری عدالت اداری در دولت نهم سكوت كردیم، اما این سكوت به معنای آن نخواهد بود كه رسالت خود را فراموش كرده و در برابر تعرض مدیران اجرایی قانون گریز كوتاه بیائیم.
در بیانیه مذكور آمده است: طی دیدار یك سال پیش نماینده انجمن با وزیر بهداشت كه منجر به ارجاع درخواست قانونی ما به معاونت سلامت شد، با صدور بخشنامه ای غیرقانونی مواجه شدیم كه ما را وادار به واكنش جدی كرد.
در این بیانیه با تاكید بر رفتار نامناسب وزارت بهداشت خاطرنشان شده است؛ متاسفانه وزارت بهداشت تا امروز حقوق دندانسازان را نادیده گرفته و حتی دیدار سال گذشته رییس انجمن با وزیر نیز تكذیب شده است.
در این بیانیه آمده است؛ سكوت وزارت بهداشت به جای پاسخگویی به خواسته‌‏های قانونی ما بیانگر گریز از واقعیت و بی بهره بودن از استدلال و انگیزه خدمتگزاری در مدیران سلیقه‌‏گرا و قانون گریز در معاونت سلامت و درمان و نوعی عدالت ستیزی است.
در بیانیه انجمن دندانسازان ایران یادآور شده است؛ این انجمن ساماندهی اعضای خود را كه صرفا در امور دندانسازی فعالیت می‌‏كنند در دستور كار قرار داده است و اعضای دارنده مجوز قالب‌‏گیری به فعالیت قانونی خود ادامه خواهد داد و لیست دندانسازان شاغل انجمن با ۱۰ سال سابقه هستند، مطابق قانون برای اخذ مجوز از مراكز ذی صلاح ارسال خواهد شد.
در این بیانیه آمده است؛ انجمن دندانسازان ایران می‌‏خواهد در مجامع تصمیم گیری نماینده‌‏ای داشته باشد و برای تشكیل سازمان نظام دندانسازی بی‌‏وقفه تلاش می‌‏كند و آموزش اعضای خود را طبق قانون اساسی و اساسنامه انجمن امری واجب تلقی می كند.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
06 خرداد 1386,ساعت 20:50:36
پاسخ #6 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

روزی ۲ ساعت كار برای كودكان خیابانی

بر اساس طرح جدید ساماندهی كودكان خیابانی، شغلی خاص متناسب با وضع تحصیلی و روحیات كودكان كه البته بیشتر جنبه كارورزی دارد، برای آنان در نظر گرفته می شود.
سید مهدی سید محمدی معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی با اعلام این مطلب گفت: در قراردادی كه بهزیستی با شركت های مختلف منعقد می كند، كودكان خیابانی روزانه ۲ ساعت به شغل هایی مانند روزنامه فروشی مشغول می شوند و مابقی ساعات روز را نیز تحت آموزش های تحصیلی، تربیتی و بهداشتی سازمان بهزیستی قرار می گیرند.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
06 خرداد 1386,ساعت 20:51:18
پاسخ #7 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

۳۰۰ نفر از معتادان تهرانی از صبح امروز تاكنون جمع‌آوری شده‌اند

فرمانده مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به شروع طرح جمع‌آوری معتادان پرخطر خیابانی گفت: از صبح امروز تاكنون ۳۰ نفر از معتادان تهرانی حوالی میدان راه‌آهن جمع‌آوری شدند.
حمیدرضا حسین‌آبادی ظهر امروز در نشست خبری در خصوص شروع عملیات جمع‌آوری معتادان پرخطر خیابانی‌ افزود: از چهار روز گذشته كار تحقیقاتی و مطالعاتی ‌روی مناطق تهران انجام شده و از صبح امروز كار جمع‌آوری معتادان در میدان راه‌آهن شروع شده است.
وی با اشاره به این‌كه قرار است امروز صرفاً منطقه راه‌آهن تهران پاكسازی شود، گفت: معتادان پس از جمع‌آوری به پادگان ولی عصر ارجاع داده و در آن‌جا پس از قرنطینه غربال شده و به مراكز درمانی ارجاع داده می‌شوند.
حسین‌آبادی همچنین با اشاره به این‌كه كمپ‌های پذیرش معتادان در این طرح آمادگی پذیرش روزانه هزار نفر را دارند، گفت: هدف ناجا از اجرای این طرح افزایش فشار بر روی معتادان برای حضور در مراكز درمانی و گرفتن كارت درمان است.
فرمانده پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا همچنین با اشاره به این مطلب كه در كنار جمع‌آوری معتادان به كار مقابله با توزیع مواد مخدر نیز پرداخته‌ایم، گفت: در دو ماهه سال جاری ۷۴ تن انواع مواد مخدر كشف شده كه این رقم ۵۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته خود افزایش داشته است.
وی همچنین با اشاره به این‌كه در این طرح تمام نیروهای پلیسی مبارزه با موادمخدر و برخی دیگر از یگان‌ها فعالیت دارند، گفت: زنان بالای ۵۰ سال و زیر ۱۸ سال مشمول این طرح می‌شوند.   

فرمانده مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به شروع طرح جمع‌آوری معتادان پرخطر خیابانی گفت: از صبح امروز تاكنون ۳۰ نفر از معتادان تهرانی حوالی میدان راه‌آهن جمع‌آوری شدند.
حمیدرضا حسین‌آبادی ظهر امروز در نشست خبری در خصوص شروع عملیات جمع‌آوری معتادان پرخطر خیابانی‌ افزود: از چهار روز گذشته كار تحقیقاتی و مطالعاتی ‌روی مناطق تهران انجام شده و از صبح امروز كار جمع‌آوری معتادان در میدان راه‌آهن شروع شده است.
وی با اشاره به این‌كه قرار است امروز صرفاً منطقه راه‌آهن تهران پاكسازی شود، گفت: معتادان پس از جمع‌آوری به پادگان ولی عصر ارجاع داده و در آن‌جا پس از قرنطینه غربال شده و به مراكز درمانی ارجاع داده می‌شوند.
حسین‌آبادی همچنین با اشاره به این‌كه كمپ‌های پذیرش معتادان در این طرح آمادگی پذیرش روزانه هزار نفر را دارند، گفت: هدف ناجا از اجرای این طرح افزایش فشار بر روی معتادان برای حضور در مراكز درمانی و گرفتن كارت درمان است.
فرمانده پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا همچنین با اشاره به این مطلب كه در كنار جمع‌آوری معتادان به كار مقابله با توزیع مواد مخدر نیز پرداخته‌ایم، گفت: در دو ماهه سال جاری ۷۴ تن انواع مواد مخدر كشف شده كه این رقم ۵۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته خود افزایش داشته است.
وی همچنین با اشاره به این‌كه در این طرح تمام نیروهای پلیسی مبارزه با موادمخدر و برخی دیگر از یگان‌ها فعالیت دارند، گفت: زنان بالای ۵۰ سال و زیر ۱۸ سال مشمول این طرح می‌شوند.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
06 خرداد 1386,ساعت 20:51:55
پاسخ #8 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

رگبار سنگین در فرانسه: ۲۵۰ خانه تخلیه شد

پس از رگبارهای سخت و بالا آمدن آب، جمعه شب در بخش‌هایی از جنوب فرانسه بیش از ۵۰۰ نفر به محل‌های امن برده شدند.
خبرگزاری سوییس از پاریس گزارش داد، تعداد بسیار دیگری هم مجروح شدند. سازمان آتش‌نشانی فرانسه اعلام کرد، حدود ۲۵۰ خانه در منطقه پیرنه واقع در جنوب غربی فرانسه نیز تخلیه شدند.
این جبهه هوای بد که از اسپانیا می‌آید، تاکنون خسارات فراوانی را وارد آورده است.
شب گذشته آب و هوای بد بخش وسیعی از پاریس را در بر گرفت و باعث شد ۲۵۰ واحد آتش‌نشانی در وضعیت اضطراری بمانند و همچنین حمل و نقل هوایی نیز متحمل خساراتی شد.
فرودگاه شارل دوگل اعلام کرد به دلیل بدی آب و هوا پروازها در این فرودگاه تا دو ساعت تاخیر داشته‌اند. فرودگاه اورلی در جنوب پایتخت فرانسه نیز به همین دلیل دچار مشکلاتی در سیستم برق خود شده است.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
07 خرداد 1386,ساعت 15:53:21
پاسخ #9 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

کوتاهی ایران خودرو در تحویل ۱۱۰۰ دستگاه آمبولانس

معاون وزارت بهداشت گفت: بر اساس قرارداد منعقده میان وزارت بهداشت و شرکت ایران خودرو برای تحویل ۱۲۰۰ دستگاه آمبولانس، تا کنون فقط ۱۰۰ دستگاه آن تحویل شده است.
دکتر رحمت الله حافظی در پاسخ به این سوال که مبنی بر علت تاخیر در اجرای قرارداد از سوی شرکت ایران خودرو، گفت: علت این تاخیر باید از مدیران ایران خودرو سئوال شود که چرا تا کنون نسبت به تحویل آمبولانس ها اقدام نکرده اند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در ارتباط با آخرین وضعیت این قرارداد و اقدامات و پیگیری های وزارت بهداشت برای تحویل آمبولانس ها از سوی ایران خودرو، تصریح کرد: طبق آخرین مکاتباتی که داشته ایم، قرار شده است از ماه آینده (تیر) ، طی ۵ ماه ، هر ماه ۴۰۰ شاسی بنز از کشور آلمان وارد شود و ایران خودرو نیز نسبت به تحویل آنها اقدام کند.
حافظی در عین حال به توان ایران خودرو برای مونتاژ و تحویل ماهانه ۱۲۰ تا ۱۴۰ دستگاه آمبولانس اشاره کرد و افزود: درخواست کرده ایم برای اینکه آمبولانس ها به موقع تحویل وزارت بهداشت شود، از سایر شرکت های خودروساز برای مونتاژ آمبولانس ها کمک گرفته شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه چه تعهدی برای عدم تاخیر دوباره تحویل آمبولانس ها از سوی ایران خودرو وجود دارد، گفت: طبق قرارداد، ضرر و زیان تاخیر در تحویل آمبولانس ها باید پرداخت شود.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
07 خرداد 1386,ساعت 15:53:44
پاسخ #10 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

برخورد با اراذل و اوباش تا پاکسازی کامل شهر ادامه خواهد داشت

مشاور اجتماعی دادستان کل کشور، بر برخورد قاطع با اراذل و اوباش تاکید و گفت: مردم اطمینان داشته باشند که طرح برخورد با اراذل و اوباش تا پاکسازی کامل شهر ادامه خواهد داشت.
دکتر سعید صفاتیان گفت : بررسی روند اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش نشان می دهد که تا کنون هماهنگی لازم میان نیروی انتظامی و دستگاه قضائی در اجرای این طرح وجود داشته و ثمرات آن از لحاظ افزایش امنیت در جامعه کاملا مشهود است.
وی ، بر برخورد قاطع و مستمر با اخلالگران امنیت اجتماعی تاکید کرد و گفت : برخورد با اخلالگرانی که باعث رعب و وحشت و برهم زدن امنیت روانی مردم شده اند ضروری است و این امر تا کنون در افزایش امنیت در جامعه و سطح شهر بسیار تاثیر گذار بوده است .
صفاتیان، با تاکید بر اینکه تمامی برخوردها با اراذل و اوباش باید در چارچوب ضوابط قانونی صورت گیرد گفت : استفاده از مجازات های سنگین برای اراذل و اوباش به طور حتم در ارتکاب مجدد اعمال مجرمانه از سوی این قشر تاثیر گذار خواهد بود اما با این اوصاف، برخوردها باید در چارچوب ضوابط قانونی صورت گیرد .
وی گفت: بررسی از وضعیت سطح شهر نشان می دهد که پس از آغاز طرح برخورد با اراذل و اوباش ، مردم با امنیت بیشتری در شهر رفت و آمد می کنند و به طور کل باید گفت این طرح بازتاب مثبتی در جامعه داشته است.
مشاور اجتماعی دادستان کل کشور تصریح کرد: امیدواریم اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش فقط در یک مقطع زمانی خلاصه نگردد و تا پاکسازی شهر از وجود این اخلالگران به صورت مستمر ادامه داشته باشد.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
07 خرداد 1386,ساعت 15:54:11
پاسخ #11 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

آسمان تهران فردا در ارتفاعات همراه با بارندگی است

كارشناس سازمان هواشناسی گفت: آسمان تهران فردا در ارتفاعات همراه با بارندگی‌های پراكنده است.
یك كارشناس سازمان هواشناسی افزود: آسمان تهران امروز، صاف تا كمی ابری و در بعدازظهر در ارتفاعات همراه با رشد ابر است.
به گفته وی آسمان تهران، فردا نیمه ابری است.
این كارشناس سازمان هواشناسی بیشینه دمای امروز تهران را ۳۵ و كمینه را ۲۴ درجه سانتی‌گراد اعلام كرد و گفت: بیشینه دمای تهران فردا ۳۴ و كمینه آن ۲۵ درجه سانتی گراد پیش بینی می‌شود.
وی ادامه داد: تهران فردا در روز، خنك‌تر و در شب، گرم‌تر می‌شود.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
07 خرداد 1386,ساعت 15:54:39
پاسخ #12 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

بن بست در اجرای طرحهای نسنجیده بیمه زنان خانه دار!

سازمان بهزیستی پس از گذشت دو سال از زمان توقف اجرای طرح بیمه زنان خانه دار ، مجددا طرحی دیگر را تدوین و برای تصویب نهایی به وزارت رفاه و تامین اجتماعی ارسال کرده است که البته تکلیف اجرای طرح جدید نیز مشخص نیست و نمی توان امیدوار بود که به سرانجام طرح قبلی دچار نشود .
برای اولین بار طرح بیمه زنان خانه دار ۵ سال پیش در جهت حمایت از زنانی که سالهای سال فقط به وظایف خانه داری مشغول هستند، تدوین شد و به تصویب مجلس رسید و از همان زمان نیز اجرای این طرح بر عهده سازمان بهزیستی گذاشته شد.
براساس قانون، بهزیستی موظف شد که با توجه به جمعیت ۱۴ میلیون نفری زنان خانه دار اجرای این طرح را با بیمه کردن سالانه یک میلیون نفر ، طی ۱۴ سال به پایان رساند و همچنین مقرر شد مرکز مشارکت زنان نیز از اعتبارات خود هر سال مبلغی به بهزیستی برای اجرای این طرح اختصاص دهد .
اجرای طرح بیمه زنان خانه دار سال ۸۱ با پرداخت ۱۰ هزار تومان حق بیمه که نیمی از آن توسط بهزیستی و نیمی دیگر توسط زنان پرداخت می شد، ابتدا در چند استان محروم کشور به عنوان پایلوت اجرا و قرار شد در صورت موفقیت در استانهای دیگر نیز اجرایی شود.
در نهایت طی ۳ سال اجرای این طرح در چند استان کشور، به جای ۳ میلیون نفر تنها ۳۰ هزار زن خانه دار تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و یکباره مسئولان سازمان بهزیستی به این فکر افتادند که طرح کارشناسی شده نبوده و بودجه اجرای آن نیز کافی نیست بنابراین باید متوقف شود.
پس از گذشت دو سال از زمان توقف، بهزیستی طرح دیگری را تدوین کرده است که البته این بار نیز مشخص نیست که کار کارشناسی دقیق و گسترده ای بر روی آن انجام شده است و یا اینکه پس از گذشت دو سال از اجرای آن مجددا طرح بیمه زنان خانه دار متوقف خواهد شد و تضمینی برای اجرای آن وجود ندارد .
درکشور ما هر ساله طرحهای زیادی از سوی سازمان های مختلف تدوین می شود و البته اعتبار زیادی نیز صرف به اصطلاح اقدامات کارشناسی و تحقیق برروی آنها می شود اما در نهایت ازمیان طرحهای گونان تنها تعداد اندکی طرح ، اجرای موفقیت آمیزی خواهد داشت و مابقی طرحها نیمه کاره رها می شوند و طرحهای بیمه زنان خانه دارنیز یکی از این طرح هاست .
تنها افرادی که در این میان متضرر می شوند زنان خانه داری هستند که بی جهت به طرحهای حمایتی سازمانها دل خوش کرده و امیدوار شده بودند. این در حالی است که کارشناسان مسائل اجتماعی معتقدند ؛ سازمانها به جای اینکه طرحهای نسنجیده را آغاز و در نیمه راه متوقف کنند، از ابتدا اقدامات کارشناسی دقیقی روی آنها انجام دهند و البته در این صورت اعتبار زیادی نیز هدر نخواهد رفت.
سید مهدی سید محمدی، معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی در خصوص طرح جدید بیمه زنان خانه دار گفت: براساس طرح جدید ، بیمه زنان خانه دار به یک سازمان بیمه گر سپرده می شود و البته در این شرایط سهمی که زنان باید پرداخت کنند نسبت به طرح قبلی بسیار بیشتر خواهد بود .
وی خاطر نشان کرد : طرح جدید برای تصویب به وزارت رفاه ارسال شده اما با توجه به گستردگی فعالیت های این وزاتخانه زمان دقیق تصویب آن هنوز مشخص نیست.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی تاکید کرد : بهزیستی در این طرح پیشنهاد داده برای رفع مشکلات زنان خانه دار در سالهای اول اجرا ، ۷۰ درصد حق بیمه توسط دولت و درصد کمتر باقی مانده توسط زنان خانه دار پرداخت شود.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
07 خرداد 1386,ساعت 15:55:08
پاسخ #13 در:
meysam
مدير انجمن
تشكر

*
آفلاین آفلاین

بلند مرتبه‌سازی در اطراف مدارس ممنوع می‌شود

قائم مقام معاونت شهرسازی شهرداری تهران گفت:بر اساس طرح جامع هیچ ساختمان بلند مرتبه‌ای در اطراف مدارس و واحد‌های آموزشی احداث نخواهد شد.
ابوالقاسم وحدتی با بیان این كه بر اساس پهنه‌بندی‌های انجام گرفته مشخص شده است كه در هر نقطه چه تعداد مراكز آموزشی باید احداث شود، تصریح كرد: وزارت آموزش و پرورش برای احداث مدرسه در پهنه‌هایی كه طرح جامع كاربری آن‌ا را آموزشی تعریف كرده است، باید خود با مردم به توافق برسد.
وی با تأیید مشكلات ناشی از وجود ساختمان‌های بلند مرتبه در اطراف مدارس به خصوص مدارس دخترانه‌ افزود: از نظر مباحث شهرسازی حق با آموزش و پرورش است اما این مشكل آموزش و پرورش است كه به دلیل كمبود مدرسه آمده در دل بافت مسكونی خانه‌ای را به مدرسه تبدیل كرده است و مشكلاتش را بر شهر و شهروندان تحمیل كرده است.
قائم مقام معاونت شهرسازی شهرداری تهران با بیان این كه ‌نمی‌دانم چرا همه دستگاه‌ها مشكلاتشان را به شهرسازی ارجاع می‌دهند و انتظار دارند‌ شهرداری به خاطر حل مشكلاتشان از حقوق مردم بگذرد، خاطرنشان كرد: اوایل سال‌جاری آموزش و پرورش لایحه‌ای برای بخشودگی عوارض آموزش و پرورش به مجلس ارائه كرد مجلس نیز به جای این كه دولت را موظف به پرداخت هزینه‌ها كند با بخشودگی عوارض از جیب مردم موافقت كرد.
وی با اشاره به حاد بودن مشكل یك مدرسه دخترانه‌ واقع در منطقه یك تهران و صدور دستور توقف اعطای تراكم مازاد به ساختمان‌های مجاور مدرسه مذكور، تأكید كرد: مشكلات آموزش و پرورش در رابطه با مزاحمت ساختمان‌های بلند مرتبه یك شبه قابل حل نیست مگر آن كه مشكل مدرسه‌ای به صورت موردی حل شود اما امیدواریم كه طی چند سال آینده تهران بعد از ۴۰ سال بی‌برنامگی نظام‌مند شود.

موسوی

این فیس بوک من

خارج شده است
11 خرداد 1386,ساعت 21:25:44
پاسخ #14 در:
بی بی گل
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 28

کم کم داره راه میوفته
*
محبوبيت : 25
آفلاین آفلاین
جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 246
بهجت الزمان اسفندياري خواهر نيما يوشيج درگذشت

"بهجت الزمان اسفندياري" خواهر نيما يوشيج كه سال ها در آسايشگاه كهريزك زندگي مي كرد چهارشنبه 9 خرداد ( 2 روز پیش ) در سن 92 سالگي بدرود حيات گفت.

بهجت الزمان (ثريا) اسفندياري خواهر " نيما " پدر شعر نو ايران بود كه به دليل كهولت و ناتواني جسمي در آسايشگاه كهريزك به سر مي برد.

زماني كه او در شهرستان نور متولد شد، نيما (علي اسفندياري) 20ساله بود. ثريا اسفندياري گفته است : خانواده ام همه ماجراجو بودند و اين صفت را از پدر به ارث برده بودند. پدر نمونه كامل انساني بود كه در زندگي ما وجود داشت ، به طوري كه نيما درباره اش گفت: من مسلح مردي ديدم / سبلت آويخته ، بر دست عصا / نقش بر لب هر دم / كه مي آمد تن خسته سوي ما. اين تاثير را رضا اسفندياري يا همان لادبن نوري هم پذيرفت به طوري كه او انقلابي شد و به نهضت جنگل پيوست و بهجت الزمان به عرفان و فلسفه روي آورد.

نقل شده است كه بهجت الزمان از روحيه مردانه اي برخوردار بود و از معدود زنان سالخورده اي به حساب مي آمد كه دنياي مدرن را مي ستود و اينترنت را بهترين وسيله براي كسب آگاهي و اطلاعات برمي شمرد.

او در بخشي ديگر از خاطراتش گفته است: خانواده هفت نفري ما متشكل از پدرم ابراهيم خان اسفندياري و مادرم ، شمسي و توران و برادرانم رضا اسفندياري يا همان لادبن نوري و علي اسفندياري يا همان نيما يوشيج بودند. پدرم از مشروطه خواهاني بود كه در جريان مشروطيت بعد از شناخت ماهيت آن به دنياي خود بازگشت. او كشاورزي پاكدل و مردي وارسته ، هنرمند و اهل موسيقي بود و تار را از درويش خان آموخته بود. شكارچي خوبي بود كه گاه خودش باروت و ساچمه درست مي كرد.
او مرد رزم و موسيقي بود. نيما او را بسيار دوست داشت و هميشه همراه او به كوهستان مي رفت و بهترين خاطرات خود را از زماني داشت كه به بالاي كوه يا دورترين نقطه ييلاق ، قشلاق مي رفتند و شب ساعات طولاني گرد آتش جمع مي شدند. اين تاثير در منظومه افسانه به وضوح ديده مي شود:
ياد دارم شبي ماهتابي
بر سر كوه نوبن نشسته
ديده از سوز دل خواب رفته
دل ز غوغاي دو ديده رسته
باد سردي دميده از بر كوه...

فيلم مستندي از آن مرحوم در قالب مجموعه مستند " ديدار از ايران " تهيه شده كه قرار است از شبكه 4 سيما پخش شود.

شما اجازه ديدن اين عکس را نداريد .
لطفا ابتدا در انجمن ثبت نام و يا به انجمن وارد شويد .

منبع: خبرگزاری مهر

موسوی

به عشق عاشقم نه بر وصال تو

خارج شده است
صفحه: [1] 2 3 4 ... 23   بالا

پرش به :  

تاپيک هاي مشابه
عنوان نويسنده پاسخ ها مشاهده آخرين ارسال
تداعی واژگان معلم آنلاین حیدر 2 291 آخرين ارسال 01 مرداد 1390,ساعت 13:27:00
توسط 10000